The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SPOILER

Egyébként a harmadik fejezetben lehet még csinálni valamit mert én legyõztem a szkanderost megcsináltam a Gargoyle-s küldit aztán folytattam a fõszálat kihagytam valami fontosat?

wedge31
Probáld hardon...<#eplus2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Avenger
Nem értem mi a bajotok a Kayrannal, most küzdöttem meg vele, másodjára lement, elsõre nem igazán értettem mit kell csinálni 😊 a sikeres próbálkozásnál viszont már csak akkor sérültem amikor elkezdte dobálni a köveket 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

wedge31
A számlán van ha CDG-ba vetted.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezt honnan veszed?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

az elõzõ spoiler neked ment h3mpi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A törp városon kívül van, de nem a nagykapunk kell kimenni hanem fönn Ioverth háza mellett van egy másik kijárat. ott lesz azon a részen egy kriptában egy kísértetnél.
Modosítanom kell helyesen készítik elõ a szervereket😊
a barna kompánia lobogója merre van? írjatok légyszi!SPOILER! remélem<#banplz>
Töltik fel a szerverre a patchet!!!
bocs, promóciós kódot
Sziasztok! A Trollzûr DLc-t akarom letölteni, az aktivációs kódot hol találom (a játék eredeti)
TVelvet
azért spoiler mert a válasz is így jön majd, és aki szeretne rájönni magától mindenre annak ne legyen gondja.
Hogyan tudok csatlakozni a witcher2 fiókomhoz? Mert regisztrálásután azt mondja a böngészõ, hogy nincs ilyen lap.
enlightened
Meg az is érdekes, hogy szinte rákényszerítenek a warezra mert az 10 fps-el több. Hát ez egyre jobb.

enlightened
Na azt még még 1 hét a hotfix, csak jövõ héten jön majd. Hát jól kiszúrtak az ATI-val, hiába az Nvidia letette a lóvét, és a készítõk tették amit kelett. :S

Ebben mi volt a spoiler?
yesname
Nekem is átlag 10 FPS többlet lett tõle.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TVelvet
így

Helló! Harmadik fejezetnél vagyok a rejtjelezett üzenetet kellene megfejtetni, amihez kell 4 (vagy 5) összetevõ. Endriag királynõ feromonja nincs már meg csak de ezt itt nem találok sehol. Esetleg lehet venni valakinél, vagy valahol megbújik egy ilyen lény errefelé?
grebber
Na most elértem oda ahol lehet választani kinek segítek.El is raktam ezt a mentést mert nem kezdem elölrõl.Eleddig nem volt nagyon ilyen választásos.

Most van eddigi legkomolyabb harc a kingkiller-el! Szopok mintha muszáj volna.Ehhez képest eddig minden hurka volt!

Next PC upgrade: 2022

SPOILER

Ha Vernont választod akkor egy katonai táborban kell questelned ha Iorveth-et akkor meg egy törpe városban.

Tudsz csinálni, viszonylag gyakori elemek kellenek hozzá meg a tervrajz

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Cedrictõl lehet pl!

sziasztok!

méhkas bombát kinél lehet venni? mert a nekkerek odujához az kell.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

nem eredeti csak nincs benne annyi bug minden meglett 😊 Köszi a segítséget. Jöhet az 1. felvonás eddig vagy 3-4 órát játszottam nem siettek el semmit.

Amúgy az miért van hogy egyes ellenfelek agyonveréséért semmi xp-t nem ad? Legalábbis tegnap így jártam. Már csak száz valamennyi kellett volna a következõ szinthez, leverek egy csapat hárpiát vagy mik voltak, nézem mennyit haladtam, és semmit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mi a különbség a két oldal között( Vernon vs Iorveth )?

Elsõre végigjátszava minden pénzt megért, a harc kicsit macerás néhol de mondjuk egy kis "cheat" futással mindehol megoldható hardon (de legalább 100 fecske meg egyéb fõzet kell). A történet is jó majd kiváncsí leszek másodjára milyen hatásai és következménye vannak, hogy másként döntõk. Egyetlen negatívum talán nálam az páncélok / fegyverek külömbség hiánya. Itt nem a kinézetre gondolok hanem arre hogy az act 1 elkészített páncélt egészen majdnem a játék utolsó harcáig használtam, fegyverben kicsit jobb volt a választék azért. Az elsõ részben teljesen igni párti voltan de itt quen minden vissz föleg ha raksz rá pár pontot a legjobb spell kb act 2 felétõl.

Értékelésre 10/10 (10/9 lenne ha a gépigényt is belveszem de mindennek ára van egy pár hét és lessz ugy is best tweek options hozzá hogy mindeki legjobb minõségben élvezhesse a gépén)
Mi ez az inverz mouse hiba?? Nekem simán jól megy!
Szinte felfoghatatlan, hogy a több éves fejlesztési idõ alatt ez nem tünt fel senkinek. Az inverz mouse ugyanez. Kik tesztelték ezt?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

koschwarz
reméljük, a hétre ígért paccs majd segít, és tényleg lehet majd az irányítást állítani. mondjuk ez egy nagyon pöttyet láma dolog volt, mármint kihagyni ezt a fícsört 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sir Quno Jedi
Mondjuk én is szét tudnám ütni a fejét annak aki mindent a balklikkre tett. Volt, hogy csata közben kezdte felhozni a felvevõs menüt a tárgyakra. Ojvé.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Miért nem tudom újra telepíteni a játékot? Beütöm a kódot és semmi.
Na igen a fáklyás sztori velem is megesett.
Avenger
Hmm érdekes, hogy a drm 10 fps-t levonna? Bár inkább az indító file mássága, mivel a drm elvileg kimerült annyiban, hogy az elsõ indításnál egy dvd check és egy aktiváció. Vagy én nem értek valamit 😊 Mindenesetre, hol is lelhetõ fel az a gog-os indító file? 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Solid Snake
.....na persze nálad úgyis buggos és nem kapsz majd semmit <#nevetes1>
nagyon szépen köszönöm akkor minden vissza kerül ahogy kell. Nagyszerû köszi a választ.

Lesz egy átvezetõ videó miután megszöktél és utána mindent megkapsz, amit a prológ alatt nálad volt, illetve felszedtél!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ha még a legelején vagy akkor majd egyszer csak nálad lesznek a hajózás után!

DRM vs DRM free

DRM-es lassabb látszik a videón a töltési idõ is több mint a drm mentesnél!

valaki elmondaná hogy a fenébe lesznek a cuccaim, már a
a hajó felé megyek tehát mindjárt megszökök a börtönbõl ugye trissel meg Roche-val, de páncél sehol még mindig csupasz vagyok csak pár cucc lett meg az acélkardom hol lehet meg a páncél)

Avenger
Több árusnál is lehet, de Cedricnek a legnagyobb a kínálata.
Az ajtócsukás azért lehet indokolt, mivel külön "zóna" a kül- és beltér(2Gb rammal legalábbis tölt kicsit). Az is idegesítõ lehetne, ha mindenképp kint teremnél az npc-vel együtt, pedig még 1-2 ládát át akartál kutatni, aztán mehetnél megint vissza 😊

Leölt ellenfélnél meg azért kell várni, mert ugyan azzal a kattintással lootolsz, mint amivel ütsz... Gondolom nem lenne jó, ha a szörnymaradványok közt kutatna Geralt ahelyett, hogy az utolsót leütné 😊
Pont ez a probléma amúgy a fáklyás részeknél, ahol hiába ütöttem volna az õrt, amikor nyomtam az egér gombot Geralt a falon lévõ fáklyát gyújtogatta 😄

grebber
Amik nem tetszenek eddig:

- Követni kell pl xy-t és bemegy egy ajtón.Nem tudunk utána menni egybõl mert ajtó becsukódik újra ki kell nyitni.
- Leölt ellenfélnél várni kell míg felszedhetjük a cuccokat.

Mást eddig nem találtam ami idegesítene.

Bomba készítéshez kitõl lehet venni "receptet"?Mert sehol nem találok olyan embert😞 Pedig most kellene robbantgatni a fészkeket,de recept miatt nincs mivel!

böröczk
Ha az elf mellé állsz, a katonák szétszivatnak.

Kumiho #2179

igen értem az elveszett cuccra gondoltam hogy az merre találom majd a végén vagy mikor?

Solid Snake
Kovinál kell csináltatni <#hehe>
értem köszi és hol fogom vissza kapni vagy megtalálni ?

Prince23
Mindent visszakapsz, kivéve az ezüstkardodat!

a Sárkány pofájába (szájába) szúrtad, és elvitte magával, kabalaként tekint rá 😊

😊 értem.
Akkor aki hajlandó mentést megosztani jelezze.
Avenger
Nos nekem sincs mentésem(valahogy elkevertem 😞 ) Csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy így kérdezz/keress utána 😊