9144
-
#5578 na újraviszem éppen az 1. rész és a 2. rész steames szóval hogy tunédnék magyar felíratot belecsempészni ? :) nem fontos csak ha megtehetem mért ne ?:D legalább tanuljak 1-2 új szót meg mondatot angolul :) -
ferenc001 #5577 Lemaradt egy elég fontos szó ebből a mondatból: "Annak nemsok jelentősége van", ezt akartam írni. -
ratgab #5576 Samsuns Syncmaster 740N-es egyébként! -
ferenc001 #5575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két fővonal van, nem áll több szálból igazából. Annak sok jelentősége van, hogy odaadod-e a kardot vagy sem, mert a két küldetés: (Keresztút: Vernon Roche és Keresztút: Iorveth) alatt döntöd el, hogy ki mellé állsz. Max annyi a befolyása, hogyha nem dobod át a kardot, de végül a tündét választod, akkor nehezebb dolgod lesz egy kicsit a Keresztút küldetésben. -
ratgab #5574 Vicces vagy nagyon... Nekem is a max felbontásom 1280x1024! -
fixpont #5573 Azert azt durva latni, masok mar 3x vegigjatszottak, te meg napok ota mit ossze tudsz szenvedni. :)))) -
Gabe18 #5572 Első fejezetben a Flotsami főtéren veheted fel a tábláról azt a küldetést. Azt hiszem legalábbis... -
jocika #5571 A javítás előtt a troll annyi volt, hogy közölte a hirdetőtáblán, hogy regisztráljak és megkapom. Troll sehol, falusi sehol.
Javítás után a táblán az előbb említett üzenet mellett megjelent a troll felhívás és megjelent a falusi a hídnál. Egyébként eddig letöltötte a játék, csak épp nem aktiválta. A mérete egyébként eddig is kb. 7.5 mb volt. -
#5570 Na jó meddig juthatok el a gameben troll dlc nélkül hol kéne először a questnek felbukkanni? -
#5569 De a javitás alig pár mega, mégis hogy lehet benne? És hol ellenorizni hogy telepult e? -
jocika #5568 A javításból automatikusan települ. -
MauroN #5567 Valaki világítson fel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye két fő szál van a játékba. Vernon Rocheé és Iorvethé. Amikor találkoztam a királygyilkossal, és elkezdtünk harcolni, akkor döntenem kellett hogy kinek adom oda a kardot. Most amikor elrabolták Triss-t, akkor segítséget kell kérnem. De megint választanom kell.
Akkor most a két fő szál is több szálból áll?
Meg nem furcsa hogy elsőnek Rochet választottam, most meg választhatnám Iorvethet? -
#5566 Troll trouble is ready to be installed. Hol kell felrakni? -
#5565 most tényleg benne volt a patchben amit felraktam? -
temes69 #5564 nekem a launcher kapcsolat hibát jelez... egyébként onnan jön majd a patch? -
jocika #5563 Na végre. A beállításoknál a mintavételezésen kívül mindent maxra állítottam és döccenés nélkül megy a játék 5770-el, hivatalos 11.5-el. Vagy lehet, hogy a javításnak ehhez nem sok köze van? -
#5562 Highon nagyon jól egy a game, jobban mint a többségnek. Most végre elkezdem élvezni a játékot. YEAHHHHH! Majd jövök. Ja de várjatok honnan telepiteni a troll dlct ha leszedtem és downloadable content nem elérhető jelenleg? -
#5561 már másodjára olvasom nálad
nem ragd, hanem raKd -
#5560 Vagy ujra telepited, vagy az elozo oldalon van egy exe abbol a masodikat ragd fel. Nekem es ez volt a problem delelott, de mar jo lett. -
Gabe18 #5559 Ez: Louis Merse háza -
#5558 Továbbra is ugyanazzal az errorral jön, elvileg eredeti exével, -
#5557 GoG-os exe van benn, gondolom eredetire kéne kicserélni, csak nincs meg. :S -
Dokika86 #5556 késön frissítettem nem láttam :D -
ferenc001 #5555 Eredeti exe-vel vagy GoG-ossal próbáljátok telepíteni? Mert csak eredeti exe-sre lehet (és tudtommal magyarnak is kell lennie). -
#5554 Jólenne ha tudnám telepíteni.... -
#5553 Egyébként eléggé játszható lett a game highon a patch óta, bár lehet csak beképzelem de most jónak tűnik. -
#5552 Pont alattad linkeltem be xD -
#5551 Hmmm, azt írja a launcher hogy troll dlc ready tobe installed, akkor hol lehet felinstallálni? Vagy már megtörtént, benne volt a patchben? Illetve honnan tudom meg hogy télleg fel van rakva valahol jelzi? -
Dokika86 #5550 Nekem ezt írja hogy telepitet verzió érvénytelen vagy hiányos -
#5549 nekem ezt írja ki mikor telepíteni akarom az alant belinkelt patchet:
-
h3mpi #5548 köszi a gyors válszt "fixpont"! szétnézek mit tehetek az ügy érdekében -
jocika #5547 A legutóbb belinkelt javítás jó. Most próbáltam és működik a troll küldi.
A witcher2.exe verziója régi: 1.0.6041.43456
Az újé pedig: 1.1.6157.43917.
És simán felment, mindenféle kód kérés nélkül. -
fixpont #5546 Elso alkalommal nem lehet nyerni ellene, le kell leplezni, hogy csal, es utana attol fuggoen hogy meg tudod-e felemliteni vagy sem mehetsz tovabb. -
fixpont #5545 Nem is tudtam, hogy manapsag meg leteznek olyan monitorok. -
h3mpi #5544 Rettentő Numa-t legyőzte már valaki szkanderba? nem tudtok valami technikát javasolni amivel könnyebben lehetne ellene nyerni?nekem még nem sikerült ellene nyernen.köszi!gondolom ezt nem kell spoilerbe tenni! -
ratgab #5543 Most olvastam, hogy a 4:3 és 5:4-es képarányt csak minimum a 3. patchre csinálják meg... Pedig lehet, hogy addig én bottal sem piszkálom meg ezt a játékot, amíg nem teljes képernyős... Nagyon zavaró ez a 66%-os kép! -
bendáj17 #5542 ja így most mi szívunk én is most tettem újra :( a francba remélem hamar meglesz. -
bendáj17 #5541 bocsi ha hülyeséget írtam, ilyen nem lesz több. :) Elnézést kérek biztos össze tévesztettem valamivel. -
fixpont #5540 joval gyengebb a CPU-d, mint a videokartya, ugy -
#5539 na jó ez egy vicc, felraktam ultrára a beállítást a patch feltette, és ugyannyi maradt az fps:D Ezt tényleg nem érdeklik a beállítások, de hogy a halálba, tudja ugyanazt produkálni az összes beállítással. Ez hogy lehetséges?