9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Renjike
    na újraviszem éppen az 1. rész és a 2. rész steames szóval hogy tunédnék magyar felíratot belecsempészni ? :) nem fontos csak ha megtehetem mért ne ?:D legalább tanuljak 1-2 új szót meg mondatot angolul :)
  • ferenc001
    Lemaradt egy elég fontos szó ebből a mondatból: "Annak nemsok jelentősége van", ezt akartam írni.
  • ratgab
    Samsuns Syncmaster 740N-es egyébként!
  • ferenc001
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két fővonal van, nem áll több szálból igazából. Annak sok jelentősége van, hogy odaadod-e a kardot vagy sem, mert a két küldetés: (Keresztút: Vernon Roche és Keresztút: Iorveth) alatt döntöd el, hogy ki mellé állsz. Max annyi a befolyása, hogyha nem dobod át a kardot, de végül a tündét választod, akkor nehezebb dolgod lesz egy kicsit a Keresztút küldetésben.
  • ratgab
    Vicces vagy nagyon... Nekem is a max felbontásom 1280x1024!
  • fixpont
    Azert azt durva latni, masok mar 3x vegigjatszottak, te meg napok ota mit ossze tudsz szenvedni. :))))
  • Gabe18
    Első fejezetben a Flotsami főtéren veheted fel a tábláról azt a küldetést. Azt hiszem legalábbis...
  • jocika
    A javítás előtt a troll annyi volt, hogy közölte a hirdetőtáblán, hogy regisztráljak és megkapom. Troll sehol, falusi sehol.
    Javítás után a táblán az előbb említett üzenet mellett megjelent a troll felhívás és megjelent a falusi a hídnál. Egyébként eddig letöltötte a játék, csak épp nem aktiválta. A mérete egyébként eddig is kb. 7.5 mb volt.
  • enlightened
    Na jó meddig juthatok el a gameben troll dlc nélkül hol kéne először a questnek felbukkanni?
  • enlightened
    De a javitás alig pár mega, mégis hogy lehet benne? És hol ellenorizni hogy telepult e?
  • jocika
    A javításból automatikusan települ.
  • MauroN
    Valaki világítson fel.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye két fő szál van a játékba. Vernon Rocheé és Iorvethé. Amikor találkoztam a királygyilkossal, és elkezdtünk harcolni, akkor döntenem kellett hogy kinek adom oda a kardot. Most amikor elrabolták Triss-t, akkor segítséget kell kérnem. De megint választanom kell.
    Akkor most a két fő szál is több szálból áll?
    Meg nem furcsa hogy elsőnek Rochet választottam, most meg választhatnám Iorvethet?
  • enlightened
    Troll trouble is ready to be installed. Hol kell felrakni?
  • enlightened
    most tényleg benne volt a patchben amit felraktam?
  • temes69
    nekem a launcher kapcsolat hibát jelez... egyébként onnan jön majd a patch?
  • jocika
    Na végre. A beállításoknál a mintavételezésen kívül mindent maxra állítottam és döccenés nélkül megy a játék 5770-el, hivatalos 11.5-el. Vagy lehet, hogy a javításnak ehhez nem sok köze van?
  • enlightened
    Highon nagyon jól egy a game, jobban mint a többségnek. Most végre elkezdem élvezni a játékot. YEAHHHHH! Majd jövök. Ja de várjatok honnan telepiteni a troll dlct ha leszedtem és downloadable content nem elérhető jelenleg?
  • Rage47
    már másodjára olvasom nálad
    nem ragd, hanem raKd
  • Daell Drow
    Vagy ujra telepited, vagy az elozo oldalon van egy exe abbol a masodikat ragd fel. Nekem es ez volt a problem delelott, de mar jo lett.
  • Gabe18
    Ez: Louis Merse háza
  • Kongy
    Továbbra is ugyanazzal az errorral jön, elvileg eredeti exével,
  • Kongy
    GoG-os exe van benn, gondolom eredetire kéne kicserélni, csak nincs meg. :S
  • Dokika86
    késön frissítettem nem láttam :D
  • ferenc001
    Eredeti exe-vel vagy GoG-ossal próbáljátok telepíteni? Mert csak eredeti exe-sre lehet (és tudtommal magyarnak is kell lennie).
  • Kongy
    Jólenne ha tudnám telepíteni....
  • enlightened
    Egyébként eléggé játszható lett a game highon a patch óta, bár lehet csak beképzelem de most jónak tűnik.
  • Kongy
    Pont alattad linkeltem be xD
  • enlightened
    Hmmm, azt írja a launcher hogy troll dlc ready tobe installed, akkor hol lehet felinstallálni? Vagy már megtörtént, benne volt a patchben? Illetve honnan tudom meg hogy télleg fel van rakva valahol jelzi?
  • Dokika86
    Nekem ezt írja hogy telepitet verzió érvénytelen vagy hiányos
  • Kongy
    nekem ezt írja ki mikor telepíteni akarom az alant belinkelt patchet:

• h3mpi
    köszi a gyors válszt "fixpont"! szétnézek mit tehetek az ügy érdekében
  • jocika
    A legutóbb belinkelt javítás jó. Most próbáltam és működik a troll küldi.
    A witcher2.exe verziója régi: 1.0.6041.43456
    Az újé pedig: 1.1.6157.43917.

És simán felment, mindenféle kód kérés nélkül.
  • fixpont
    Elso alkalommal nem lehet nyerni ellene, le kell leplezni, hogy csal, es utana attol fuggoen hogy meg tudod-e felemliteni vagy sem mehetsz tovabb.
  • fixpont
    Nem is tudtam, hogy manapsag meg leteznek olyan monitorok.
  • h3mpi
    Rettentő Numa-t legyőzte már valaki szkanderba? nem tudtok valami technikát javasolni amivel könnyebben lehetne ellene nyerni?nekem még nem sikerült ellene nyernen.köszi!gondolom ezt nem kell spoilerbe tenni!
  • ratgab
    Most olvastam, hogy a 4:3 és 5:4-es képarányt csak minimum a 3. patchre csinálják meg... Pedig lehet, hogy addig én bottal sem piszkálom meg ezt a játékot, amíg nem teljes képernyős... Nagyon zavaró ez a 66%-os kép!
  • bendáj17
    ja így most mi szívunk én is most tettem újra :( a francba remélem hamar meglesz.
  • bendáj17
    bocsi ha hülyeséget írtam, ilyen nem lesz több. :) Elnézést kérek biztos össze tévesztettem valamivel.
  • fixpont
    joval gyengebb a CPU-d, mint a videokartya, ugy
  • enlightened
    na jó ez egy vicc, felraktam ultrára a beállítást a patch feltette, és ugyannyi maradt az fps:D Ezt tényleg nem érdeklik a beállítások, de hogy a halálba, tudja ugyanazt produkálni az összes beállítással. Ez hogy lehetséges?