The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a harmadik fejezetben lehet még csinálni valamit mert én legyõztem a szkanderost megcsináltam a Gargoyle-s küldit aztán folytattam a fõszálat kihagytam valami fontosat?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Most van eddigi legkomolyabb harc a kingkiller-el! Szopok mintha muszáj volna.Ehhez képest eddig minden hurka volt!
Next PC upgrade: 2022
Ha Vernont választod akkor egy katonai táborban kell questelned ha Iorveth-et akkor meg egy törpe városban.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
méhkas bombát kinél lehet venni? mert a nekkerek odujához az kell.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Értékelésre 10/10 (10/9 lenne ha a gépigényt is belveszem de mindennek ára van egy pár hét és lessz ugy is best tweek options hozzá hogy mindeki legjobb minõségben élvezhesse a gépén)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
DRM vs DRM free
DRM-es lassabb látszik a videón a töltési idõ is több mint a drm mentesnél!
Az ajtócsukás azért lehet indokolt, mivel külön "zóna" a kül- és beltér(2Gb rammal legalábbis tölt kicsit). Az is idegesítõ lehetne, ha mindenképp kint teremnél az npc-vel együtt, pedig még 1-2 ládát át akartál kutatni, aztán mehetnél megint vissza 😊
Leölt ellenfélnél meg azért kell várni, mert ugyan azzal a kattintással lootolsz, mint amivel ütsz... Gondolom nem lenne jó, ha a szörnymaradványok közt kutatna Geralt ahelyett, hogy az utolsót leütné 😊
Pont ez a probléma amúgy a fáklyás részeknél, ahol hiába ütöttem volna az õrt, amikor nyomtam az egér gombot Geralt a falon lévõ fáklyát gyújtogatta 😄
- Követni kell pl xy-t és bemegy egy ajtón.Nem tudunk utána menni egybõl mert ajtó becsukódik újra ki kell nyitni.
- Leölt ellenfélnél várni kell míg felszedhetjük a cuccokat.
Mást eddig nem találtam ami idegesítene.
Bomba készítéshez kitõl lehet venni "receptet"?Mert sehol nem találok olyan embert😞 Pedig most kellene robbantgatni a fészkeket,de recept miatt nincs mivel!
Akkor aki hajlandó mentést megosztani jelezze.