9144
-
#5618 "Currently the patch servers are being updated with the new patch version 1.1. As soon as the servers are back online you will be able to download the latest patch. Your patience is appreciated and we will inform you as soon as the patch servers are back online"
5 perce írták ki Facebookra. -
bendáj17 #5617 nekem is pont ugyan az a baj mint neked. nem lehet aktiválni a gamet. Egyébként teljesen megvagyok elégedve a játékkal. még jó hogy külön lementettem a mentéseket. remélem működni fognak. -
ferenc001 #5616 Elméletileg most (fogják) frissíteni a szervereket 1.1-re, úgyhogy szerintem holnap vagy azután már működni fognak. -
#5615 CD Projekt szerverek nektek se jönnek be?
majd valaki megtenné h szól ha visszajöttek? -
Sith #5614 Most fejeztem be első végig játszásomat (sajnos)
Én se találkoztam sok hibával.. néha megáll tölteni egy kicsit de max ennyi.. és szépen is futott igaz hogy a szerencsés NVIDIA-sok közé tartozom.
Egy percig nem bánom a vásárlásomat, igazából csak remélni tudom hogy tényleg adnak ki hozzá ipari mennyiségű kieget, és folytatják kiegészítik a story-t mert a történet szinte kívánja. -
jocika #5613 csak a felbontás maradt le: full HD -
#5612 Üdv a klubban te is a többséghez tartozol... -
najó #5611 Nemtom kicsit sok itt a hibákról a hozzászólás,nálam még semmi nem tünt fel ezekből,volt troll a helyén,az ajtok is okesak,nem szaggat,nem vagyok balkezes,a nekker fészkek guide nélkül is meglettek...:D
Teljesen jó eddig, ch2nél járok,ennyi:) -
ratgab #5610 Ismétlés a tudás anyja... -
ferenc001 #5609 Én (a technikai hibákkal együtt) nem bántam a 0 day megvételt.
Ha jól tudom, a W2 kettőhöz DLC-ken felül lesznek kiegészítők is (nem tudom, hogy hivatalos-e ez az álláspont, már nem emlékszem hol olvastam ezt). -
#5608 kiváncsi vagyok hány dlc lesz még, de most már kezd elegem lenne a W2-ből mivel 1 hét alatt 2x játszottam végig xD -
#5607 Ez is egy vélemény, erősen kisebbségi de attól még vélemény.
Igaz ezt töled hallottuk már vagy 100 alkalommal de az ismétlés hasznos dolog... -
ratgab #5606 És az már biztosan jó lesz minden szempontból (és most nem ironizálok, tényleg így gondolom!) -
ratgab #5605 Launcherből a Beállításoknál! -
ratgab #5604 Geralt is úgy közlekedik, hogy beállsz az ajtó elé (az még hagyján, hogy gyakran a kamerabeállítás belesüllyed az ajtóba és állítani kell az egéren, hogy egyáltalán lásd merre mész), rákattintasz, majd hirtelen odapattan Geralt a kilincs elé (elég amatőrül van ez megcsinálva) -
#5603 Ebből majd megint kijön fél év mulva egy enhanced edition, amilyennek lennie kellett volna, addig szétpatchelik. -
#5602 magyar feliratot hol lehet bekapcsolni? illetve kikapcsolni? -
ratgab #5601 Valljuk be őszintén, amennyire jó (lehet) a játékmenet... annyira el van ez baszarintva technikailag! Szerintem sok eddigi witcher fan-nál kihúzták ezzel a gyufát... Witcher 3-at nagyon nagy fenntartásokkal fogja mindenki kezelni és töredékét se fogja elérni a 2. rész 0 day vásárlásainak!
És én előre kijelentem, hogy CD Projekt Red játékot 0 day SOHA TÖBBET NEM VESZEK! -
#5600 Kicsit úgy érzem, hogy elkapkodták a játékot, valószínűleg olyan jól ment az egész fejlesztés mint a patch kifejlesztése. Hasonlóan gyorsan és magas színvonalon ment az egész játék fejlesztése. Csak az a bökkenő, hogy a patch elvileg már 3 napja kész volt eddig tesztelték. Mégse sikerült megtalálni a görgetés meg a többi problémát.javascript:document.newmessage.submit(); -
ferenc001 #5599 Szívesen ;) -
#5598 Egyébként hol lehet aktiválni hogy magyar feliratom legyen, mert nekem alapból angol jön be és nem tudom sehol sem állítani? -
#5597 Engem egyedül az ajtók idegesítettek a játékban. Az egy dolog h az NPC-k becsukják előtted, de ezzel együtt egyszerűen arra a másodpercre besokkol a játék: nem lehet menteni, futni...ilyenek. Az már csak hab a tortán h harc közben nem lehet kinyitni őket... -
ratgab #5596 Ne basztasd már így is ideges.... -
MauroN #5595 ferenc001: Köszönöm! -
ratgab #5594 Sehol! Vársz és reménykedsz! -
#5593 Sehol, majd ha jövő héten visszakapcsolják, de addigra már a cég is megszűnik ahogy haladnak:D -
#5592 Én elkezdtem a játékot, de megint abba kellett hagynom, mert megint bugos, én komolyan mondom, ezt kik tesztelték. Bemegyek a journalba rámegyek geraltra hogy elolvassam amit írnak róla, görgetni kéne lefelé, mert van még szöveg lennt, van egy rendes xbox360 controllerem, egyik analóg karral se görget le. Mégis hogy a ************-ba már nem tudok mit mondani olvassam el ami lennt ha nem görgeti le. Annyira égbekiáltó szarvas hibákkal van telis tele a játék. Amikor megírták az alapokat, nem sikerült beleírni hogy a rohadt analóg karral legörgessen? Komolyan mondom, C++-ban ha írok egy progit alapból kezeli a controllert az egérrel együtt, ott van egy full könyvtárcsomag rá. Nem hiszem el ezt komolyan. Amúgy nem emiatt vagyok kiakadva, csak ez tette be a kiskaput. Most át kell váltanom egérre legorgetni aztán vissza gamepadra hurrá, valőszínűleg 1 hónap múlva majd a 10. patchben javítják ezt is, csak addigra már nem veszi meg senki. -
ferenc001 #5591 Mindegyik a szabadban van, csak a barlang közelében. -
Etelkozi Vata #5590 Nekker fészkekkel kapcsolatban valaki tud segíteni?
Még a guide alapján sem találom őket.
Kettő az erdőben megvolt, de a két barlangban nyomát sem találom nekik... -
#5589 Naja de hol tom megnézni h mikor jön vissza a szeró? -
ratgab #5588 Én csak ökörködésből tettem... patch tesztelés gyanánt, de így már úgy fut, mintha a Gog-ossal futtatnám! -
Etelkozi Vata #5587 Köszönöm! -
ratgab #5586 Én Gog-os exe másolása előtt eltettem az exe-t és a dll-t így most nulla problémával visszaneveztem a fájlt és simán feltettem a patchet!
Egyébként meg már korábban írtam, hogy elérhetetlen a szerverük! Szóval türelem Kongy! Biztos mással is el tudod magad foglalni addig! -
temes69 #5585 nekem is ugyan ez volt. én még nem mentem neki, előtte megpróbálom leszoktatni a piáról:) -
#5584 Tökjó, újratettem a gémet, azért h felmenjen a patch, de aktiválni se tudom mert nincs fenn a szerverük... majd szétbasz az ideg, és persze a patchet továbbra se tudo, feltenni. Komolyan fontolgatom h kibaszom a DVD-ket a kukába... -
ratgab #5583 Én meg elmentem a hídhoz az imént és egy csávó mondta, akit nekkerek támadták, hogy csináljak valamit a trollal (előbb felraktam az új patchet az eredeti exe-vel mindenféle probléma nélkül) és lementem bajuszt akasztani a trollal... hát nem fübe haraptam??? -
#5582 sorry szar a bill, es vannak ilyen gepelesi beidegzodeseim. -
temes69 #5581 én meg patch előtt -tegnap este- mászkáltam az erdőben malinát keresve, és akkor akadtam rá a trollos küldire. egy kereskedő mondta, hogy mit csináljak a romos hídnál. -
temes69 #5580 nah ismét előbb kérdeztem, mint kellett volna:) a lenti linkről leszedtem a patcher-t és ezzel megy. megvan az invert mouse is, ennek nagyon örülök. de hogy mit össze szopatják az eredeti gameseket az már szégyen. csodálkoznak, hogy sokan inkább letöltik. aki idejön olvasgatni vásárkás előtt, meglátja, hogy mi megy itt tuti nem veszi meg. mondjuk azért nem bántam meg, megéri az árát:) -
ratgab #5579 Chapter 1-ben a Hirdetőtáblán van! Ha nem bírod elindítani onnan, akkor van gebasz!