The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Corsair tápom van, a kedvenc márkám.

nem akarok at vs nvidia témába belemenni de több éves tapasztalat is azt mutatja hogy az atival több a szopás, a fogyaszáts esetleg a +5fpts meg leszarom

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wedge31
Az FSP tápoknak belsö védelme van ha tönkremegy nem visz magával semmi más alkatrészt, ne DEER meg Codegen tápokat vegyél és akkor nem lesznek gondjaid.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gubberx
Játékaim gubberx-re keress rá

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

enlightened
FSP egyáltalán nem egy nagy márka, és abból is vannak 10ezer forintos szarok, meg 50 ezres brutál tápok.

wedge31
Persze majd egy FSP táp hazavág bármit is, ehhez nagyon nem értesz ne eröltesük ezt a témát.

yesname
Én is megint ATI-ra szavaztam volna, még most is. Sokkal jobb az AF-e, meg jó pár dolog. Sajna driver meg hotfix téren kicsit lassúak. (Photoshop CS5 11.4 óta nem megy OpenGL-el nálam. 😄)
Ebbe viszont az NVdiai jó erõszakos üzletpolitikája is belejátszik. El kell ismerni ezen a téren okosabban játszanak 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

enlightened
Te amugy GOG-rol vetted meg? Vagy te is csak ugy használod? Neked használt?

Gubberx
Nem bizonygatni akartam,csak válaszoltam a kérdésedre. És igen elvbõl veszem meg azokat a játékokat amik megérdemlik, lehet nem a megjelenés napján de ami érdekel megveszem ha lejjebb megy az ára vagy hardveraprón kéz alól.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

enlightened
Miután kijön a hotfix, ti fogtok nagyobbat szopni. A kártyátok kétszer annyit fogyaszt és még drágább is volt és nem produkál több fps-t mint az ATI. Csak elõbb kapjátok a hotfixet ennyi az elõnye ezért nem fogok nvidiat venni.

yesname
Na még 1x: http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

képet

enlightened
És az hogy majd megveszed nem mentesít semmi alól. Jelen pillanatban illegálisan használod a játékot.

ironikus hogy az ati szopás után megint ati szopásra szavaztál

enlightened
Ja, minden warezos ezt mondja.

enlightened
Linkelnétek a GOG-os cuccot mert nem találom. Vagy hányas post volt?

Gubberx
Még, nem vettem meg 😊 A játékaim 99%-ban eredetiek és szépen a polcon ülnek 😊

enlightened
Akkor lehet kiórbálom de szerintem nem fogja megoldani az FPS problémát.

yesname
Nekem volt már mindenféle VGA-m, mindig azt választottam, ami legjobb minõséget adta képileg és a különbözõ technikák megvalósítási algoritmusaiban. (Persze ár/teljesítmény arányt is nézve.)
Szóval most moddolt ATI 6950-em van. 😊 Na de ez OFF.

enlightened
Egyelõre😄 Majd egyszer megadja magát és viszi az alaplapot meg a vidikártyát is😄

yesname
Áhá, szóval nem vetted meg, elszóltad magad. 😊

yesname
A paul.dll és witcher2.exe után ird be, hogy ".bak" aztán majd visszanevezed, ha nem megy. Újratelepítened sem kell. Amúgy ha megvett valaki egy játékot, oonantól kezdve házon belül azt tesz vele amit akar. (Szóval jogilag sem lehet bajod, bár nem hinnám, hgoy attól taretanál 😄 )

Gubberx
nekem ez a warez gog van fent, nincs rajta semmiféle védelem, nem kell crackelni szépen patcheli magát 😄 szal mintha megvettem volna

wedge31
" Az pech, hogy nem fizettek a cégnek külön a reklámért és ezért a szart verziót kellett megkapniuk a játékból. " - ha gamer vagy és nem szeretsz szivni ez már elég indok a váltáshoz, a többi széria függö nekem 460-as tápom van és bõven elég a kártyához.

enlightened
De ha felteszem, ugyanúgy le fog jönni a patch meg a DLC-k is mennek meg mindent csinálhatok úgy mint elõtte? Vagy valami változni fog?

enlightened
Elvbõl nem veszek Nvidiát. Az ugyanolyan teljesítményú kártyák az Nvidiánál mindig kétszer akkorák mint az ATI-s változat. És 3 szor annyit fogyasztanak, rá kell kötni egy erõmûvet. Nem veszek Nvidiát, az ATI jobban megoldja a kártyáit. Az pech, hogy nem fizettek a cégnek külön a reklámért és ezért a szart verziót kellett megkapniuk a játékból.

yesname
Az is legális (GOG-os), csupán nem a Te által vásároltadhoz tartozik 😊

Gubberx
Tuti ebbõl is jön majd késõbb valami enhanced drm mentes változat mint anno az elsõ résznél, majd akkor megveszem 😊

wedge31
Az is íronikus, hogy inkább nem egy nvidiát vettél ehhez a játékhoz...

enlightened
Ratgab te kipróbálod ezt a DRM free cuccot? Ha már a készítõk leszarják a legális vásárlókat.

yesname
Hát de linkeltem a DRM Free exe-t, töltsd le és paul.dll-t töröld (bakcupold azért).

Valamiért az 5770-est nem szereti... Hotfix meg Enlightened-nek sem segített! Nekem már csak az is elég lenne, ha nem CTD-zne max 30 perc után!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Az irónikus, az hogy azt hittem a 4670-es kártyám miatt szaggat a game. Elmentem venni egy 5770-et hogy na most királyság lesz, természetesen új tápot is vettem hozzá meg még 2 GB ramot, hogy adjunk a witchernek rendesen. Bepakoltam mindent a gépbe és a witcherben semmit nem változott. Gondolhatod ennyi pénzkiadás után elég csalódott vagyok, plusz 10 rugó volt a játék is.

Összesen 60 rugó költöttem a witcherre: Szarul megy
Ha lewarezoltam volna, most lenne 60 rugóm és 10 fps-el többem a DRM miatt. Ezek után kétszer meggondolom legközelebb, hogy veszek e eredeti játékot.

Gubberx
Az van fent, a hotfixes.

5770-es, mint nekem is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Még jó, hogy akkor én nem töltöttem le feleslegesen!

Gubberx
milyen kártyád van?

Arra! Úgy tudom direkt a hd6-os szériához adták ki! Az neked fent van, vagy csak sima 11.5-öst használsz!

enlightened
De ratgab feltettem azt is, nem ért semmit.

Én el is döntöttem, hogy ha veszek eredeti játékot legközelebb az bizony digitális kiadás lesz... nem kell szarakodnom a lemezzel(most is beszívattak vele)!

enlightened
De a patchel nem érünk sokat mi ATIsok azzal hogy bele kerül az invert mouse:S nem megy fel az fps-em. Viszont jó hamar elkészült a patch az AMD-nek is így kéne nyomnia.

Gubberx
a 11.5a-ra gondolsz ami 2 hete jött ki kb?

Azzal a driverrel nem tettél próbát enlightened? Ati 11.5a hotfix... lehet az segítene!

enlightened
Annak örülnék ha kiszednék a DRM-et, hogy ha már legalább eredetiben megvettem ne legyen már 10 fpsel kevesebbem mint a warezoloknak. Azért ez is röhejes. És tényleg mindig próbáltam védeni, hogy jó az ha megveszed eredetiben, de rájöttem, hogy nem, nem jó. Semmit nem érsz az eredeti game-el manapság, de tényleg még szabályosan szarabbul jársz a sok védelem meg hülyeség miatt, ami a warezolokat nem tartja vissza mert 1 nap alatt feltörik, viszont a legális user szív miatta szépen.

Hd6-os szériád van ugye? Mert ahhoz jött ki egy hotfix!

Miután kiírtad el kezdtem keresgélni, de semmi információt nem találtam errõl, szóval lehet csak kacsa! Mindenesetre a Witcher szervereket készítik fel a patchre!

Gubberx
Hát nem tudom nekem ati kártyám van és tökéletesen fut akadás mentesen 1920x1080-as felbontásban high beállítások mellett,

enlightened
Holnap lesz 1 hete, hogy a játék dobozán túl nem jutottam a játékkal, így tényleg jó hosszú játékideje lesz 😄

enlightened
Egy fórumon olvastam és nem cáfolta meg az ATI sem.

zzeN
Azt mindenki megkapja, nem kódos. Launcherben találhatod meg.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN