9144
-
bendáj17 #5658 nekem az a rohadt csúszka nem megy végig mire vége lenne ledob, borzasztóan idegesítő. -
cooll #5657 Nem tudom,nekem sikerült harmadjára kinyirni a kayrant. -
cooll #5656 No végre kijött a patch.Remek sokkal jobban szaladgál közepes beállitásokkal eddig minimumon is szaggatott mint állat. -
bendáj17 #5655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a videóban nem úgy volt. Még a hídig sem enged egyből ledob mindig ugyanott igen tudom hogy amikor leveri a hidat előtte ledob. -
Although #5654 Meg kellett szokni a stílusát. Most már nekem is megy a harc. Bár néha nagyobb tömeg még végez velem főleg a nekkerekből ha körbevesznek. Szerintem elfogadható szint a nehézség az elfek védik magukat és jó. És a boss harc tényleg jó lett. Valószínű nagyon ügyes vagy. :) -
Sith #5653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a jo ha ledob elvileg a hid felig raborult a szornyre. Arra fele problkozz -
bendáj17 #5652 ezeket a QTE-ket ütemre vagy mindig másképp kell megnyomni? -
bendáj17 #5651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kayran harc elég kemény a 4 csápot nagyon ügyesen egyből levágtam de a karra amikor nyomni kell a bal egeret mindig ledob van valami ötlet?? -
mindero #5650 Nekem ez a peccs nem sok változást okozott, a gog-os exével akkor ne is próbálkozzak?
Lehet visszaveszek mindent low-ra, nem mai a kártyám... -
#5649 Eredeti exével, a launcherből is azt írja ki h érvénytelen játékverzió vagy hiányos... gecijó... azt a k.rva patchet én ebben az életben már nem telepíthetem????? -
#5648 Van mentés funkció a játékban.Ez egy rpg.Próbáld ki! -
SovereignXY #5647 Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2. fejezetben mikor Trisst kell megkeresni a másik táborban - a Kaedwni vagy hogy van leírva :) - megéri lefizetni azt a retkes ribancot? Kurva sokba van, hogy kibökje hol a lejárat. Mármint lehet benn találni esetleg vmit ami vissza hozza a lóvédat? Ha nem akkor nem megyek arra. -
Although #5646 Szerintem uninstalnál nem szabad deaktiválnia az aktivációt. És úgy talán nem lesz probléma ha a szerver nem üzemel. -
Although #5645 Nos ma újra raktam és letöltötte a trollos dolgot is. Most tökéletes a kicsike. Sokkal szebb és legalább olyan gyors mint nekem a gog-os volt ez nagyon jó lett ez az 1.1-es patch, és most már műk.ik. a nyilak beállítása is! Összességében is teljesen elégedett vagyok a patch-el.
És remélem pár nagyobb kiegészítőt is fognak csinálni hozzá mert ezért érdemes pénzt adni. -
fixpont #5644 En is azt hittem lesz vagy 5-6 fejezet, amikor kicsinyited a terkepet egesz orszagokat rajzol ki, azt hittem mindegyikbe eljutnuk stb, erre vege lett. :) -
Gabe18 #5643 Nahát nekem is vége lett. Volt pár rész ahol megszenvedtem, de összességében elégedett voltam vele.
Sajnos a 3. fejezet valóban nagyon rövid, igaz voltak dolgok amiket ott nem csináltam meg, valami két lezárt ládát is leletem, meg beszélt ott egy fazon valami elrejtett kardról... Ezek kimaradtak. Lehetett volna ott még kicsit jobban felfedezni. De igazából ott ha belemész az események sűrűjébe akkor nagyon gyorsan lepörög ez a rész.
Amit bánok, hogy a megjelenés előtt az egyik videóban volt egy jelenet ilyen havas tájról, ahol éppen hull a hó, szerintem nagyon jól nézett ki. Na ilyen kb. 5 percig ha volt a játékban. Elbírtam volna még egy ilyen helyszínen játszódó fejezetet egy Flotsam szerű kis városkával, meg havas erdővel. Hát majd talán valami DLC-ben vagy a 3. részben, ha lesz...
Én nem vagyok nagy single player játék vásárló, inkább csak olyanokért adok pénzt amiben van valami tartalmasabb multi. De ez, minden forintját megérte az árának. -
jocika #5642 Már úgy értem, hogy rakd vissza az eredetit és azt javítsd! -
jocika #5641 Nem kell gog.exe, kivették a drm-t. Rakd vissza az eredetit.
Viszont kárpótlásul kirakták az összes dlc. Ugye a troll benne van a javításban. -
MrAndree #5640 Invert egér most már van benne, de patch előtt is meg lehetett oldani simán, iniben kellett egy dolgot átírni, aki erre se volt képes annak csak gratulálni tudok... -
#5639 Állítólag kint van már a patch. Valaki leírná majd hogy hogyan kell telepíteni a GOG-os verzióra? Nem szeretném elrontani a működő verziómat. -
#5638 Na én eléggé el vagyok a játékkal most már. Csak lehetne nehezebb. Hardon kezdtem el tolni most fejeztem be a prologueot, hát eléggé kiismertem hamar a harcot aard-al meg gurulással bármilyen tömeg lekaszabolható, csak oda kell figyelni, azért nyugtassatok meg, hogy ennél nehezebb lesz, mert én azt hallottam hogy a végefelé még könnyebb amikor már minden ki van maxolva.
Így nem sok kihívás lesz ebben a játékba:S Na mind1 egyszer kitolom.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg nem értem miért nehéz ez normalon valakinek, hardon is tök könnyű.Fenn a toronyban is levágtam aryant meg az egész seregét egy perc alatt és előtte nem ittam egy fecskét sem meg semmit:S -
#5637 A Launcher már tölti a patchet, csak egy idő után kapcsolati hibát jelez... -
najó #5636 Nyugi,jó neked nem megy bosszantó sajnaljuk,van vm monitor hiba is benne,mintha ezt irtad volna,de ezt az atis dolgot se vágom,nálam highon tökéletes(fullhd) és hotfix nélkül.Ultran is elmenne,ha lenne jobb procim.A hotfix meg ugye csak crossfirere szól,ket 5870essel lenne az igazi,de ilyen kombora még nem gondoltam:D
Atisoknak egy tanács,ha esetleg nem csinalod:mindig használj Driver Sweepert uj driver install elott... -
kjhun #5635 A javított?? Linket pls -
#5634 "The installation program will ask you for an activation code. However, as the game is now DRM-free, you can enter anything in the relevant field. Installation and patching will proceed automatically. No further activation will be required. If auto-patching during installation does not work for any reason, download the patch manually, based on your region/version by selecting one of the links below, then run the .exe file to update your copy of the game. " -
#5633 Ha megvetted jogod van leírni nekem meg hozátenni, hogy már baromi unalmas.
A szerverleállás 2-3 emberes itteni problémáját ugy állitod be mintha álltalános lenne pedig nem az és ugy általába engem csak az zavar a hozzászólásaidban, hogy mindig ugy probálod beállitani magad mintha a többség nevében beszélnél.
A többségnek nem ati kártyája van a többség nem balkezes a többség nem fejen ülve játszik, hogy kelljen neki az invert egér, soroljam még ? -
ratgab #5632 A probléma az probléma! Lásd #5361! De nem írok már többet, mert már untatok mindenkit! Legyetek el nyugodtan a Hol van ez, hol van az kérdésekkel, de nehogy valaki is egy rossz szót is merjen szólni erre a "kiváló" játékra... Jócakát -
ratgab #5631 Mert valószínűleg más is unja már, de ezt nem hagyom szó nélkül...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Milyen szerverleállás? Meséld ezt pl. Kongy-nak, meg Bendájnak... )
Játszol, mert már feltelepítetted (mert neked nincs problémád)!
Pedig le fogom írni 101-edszere is, amíg nincs kijavítva, mert fizettem érte és jogom van kifejezni a véleményem és ezt nem csak én teszem/tettem már meg!
Érdekes módon, amikor szarul ment az Nvidiásoknak ők is sírtak és nem szólt érte senki, mert igaz volt! Amint Nvidián jól megy, de Ati-n nem akkor már ATi-soknak kuss van? Valakinek jó a Patch valakinek rossz a patch, akinek nem megy annak kuss van?
Amíg neked nincs problémád, de másnak van,akkor az rinyálás(holott baromi jogosan teszi)? Kíváncsi lennék, te ha nemtudnád feltelepíteni nem bosszankodnál-e?? Ezen is el kéne gondolkodni! Unalmas a rinya, akkor írjál te is valamit!!!
Nekem meg unalmas mindig azt olvasni, hogy hol vannak a Nekker fészkek, meg hogy lehet felrobbantani őket! Meg hogy lehet a Hárpiafészkeket felrobbantani! Mégis kérdezték már vagy 20-an és érdekes nekik nem szólsz be!
-
saylex #5630 Ati hotfix -
Although #5629 Szerverleállás csak az aktiválást iktatta ki. Én is tudok játszani mint Wedge kolléga mondta ez nem mmo vagy multi. -
#5628 " Teleírnak hsz-ekel " - mint itt te ? leírod szászor a problémád de az nem azt jelenti, hogy száz embernek is ez a problémája csak neked már századszora.
Itt is te vagy a kisebbség hát még globálisan.
Milyen szerverleállás miatt nem tudsz te játszani ? én most is játszok ez nem multis játék...
De már unalmas ez a rinya, de ez se offense. -
saylex #5627 lehet tölteni a patch-et.
-
csinkin #5626 Kész a patch !!!
-
ratgab #5625 Ezt úgy mondod, mintha ez valami elismerés lenne, holott elég csak felmenni a witcher honlapjára a community részre és rögtön rájössz, hogy nem úri passzióból zúgolódnak sokan (eleinte enlightened és én... mára mindazok, akik szerverleállás miatt nem tudnak játszni és azt a sok száz, ezer játékost nem is említem, akik teleírnak hsz-ekkel minden egyes hírt a patchel kapcsolatban!)
Nem kell elájulni nem fenékig tejfel ez a játék! Inkább az a szerencsés kisebbség, akinek nincs valamilyen problémája a játékkal. (engem nem sűrűn szoktam itt sem és máshol sem fikázni, csak ha okom van rá és most van!)
Én örülök, hogy ti ezen kisebbséghez tartoztok egyébként, de nem ez az általános!
No Offense, csak kikívánkozott! -
Sith #5624 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval nem, nem a vége -
#5623 Három fejezetes a játék. -
#5622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor lethoval hacolunk a rózsás résznél, az már a vége?:O Vagy mi? -
#5621 Az 50-et oszd el kettővel, mert nekem ennyi időbe telt. Természetesen egy mellékküldetést sem csináltam meg... az majd most jön(NE) ha működne a szerver..... -
#5620 Elég gyors vagy. Azt írták egy végigjátszás 50 óra, kettő meg 100. -
#5619 Azt amit ígérnek szorozd be kettővel és talán akkor tényleg bekövetkezik.