The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem még! Most válaszottak királlyá Fable-ben és mi fogad mikor ránézek az oldalra? 75 új hsz... na gondoltam itt a patch erre nem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Ratgab nekem is Corsair van. Kb ugyanolyan a gépünk😄. Na feltetted a GOG-os exe-t? Jobb lesz tõle a game.

Hát azért a saját népének a szabadságáért meg egy független mindenkit egyenlõnek elismerõ állam létrehozásáért harcolókat mindenképp jobbnak nevezném mint a kegyetlen királyokat meg bérgyilkosokat 😄 De abban egyetértünk hogy nem fekete-fehér játék mint pl a Mass Effect de ennek ellenére a kisebbik rossz mindenképp az elfek (legalábbis az amiért harcolnak).

Itt nincsenek jók. A terrorista elfek és gyülevész hordáik semmiképp sem nevezhetõek jóknak, ahogy az õket elnyomó emberi királyságok sem. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Én biztosra mentem és corsair tápot vettem! Én azt hallottam elérhetõ áron az a legjobb!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Olyan brutálisan erõs fegyvereket lehet már késõbbiekben találni (a találtakat egyetlen egy fegyver fogja majd megelõzni az utolsó fejezetben ami legyártható), hogy nem lesz ellenfele a játékosnak. Mindenkit le lehet nyomni még quen használata nélkül is, riposzttal vagy a harc során feltöltött adrenalinnal és az abból aktiválható spec támadásokkal.
Vetõdéssel meg minden csapás elkerülhetõ. Páncélból is pofátlanul erõsekhez lehet hozzájutni így ha el is találják a karaktert az sem fogja megviselni annyira nagyon. Normál fokozaton piákra sem volt szükség csak az elsõ fejezet közepéig. Onnantól sétagalopp sajnos.

Hát mivel én a jók oldalán harcoltam és a "korcsokat" választottam és nem a velejéig romlott bandát ezért akkor nekem már nem sok van ott 😊

Nem nagyon van ott egyéb mellékfeladat. Illetve még a kockázgatás van, 5 legyõzendõ delikvenssel.

Meg pár áthozható feladat a második fejezetbõl. Legalábbis 2 ilyen tuti akad (meg még egy ami az elsõ fejezetben indult el) ha nem a hegyesfülü pitypangzabálót pártolja az ember hanem a special forces parancsnoka mellett áll ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik, ami a legkorábbi, az a hajóroncsos feladathoz kötõdik amit még az elsõ fejezetben vett fel az ember és befejezni csak akkor lehet ha nem Ioverth mellá áll az ember. Szintén nem a korcsokat támogató útvonalon a táborban, második fejezetben a "kommandós táborban", lehet bunyózni ami átnyúlik megoldás és lezárás szempontjából a haramdik fejezetbe. Továbbá a Little sisters során megnyíló egyik melékküldetés is áthozható a harmadik fejezetre ha nem passzolja le az ember a kapott rejtélyes könyvet.

Ezt most nem értem bocs 😄

Történetileg más fajú vs ember oldalt mellé állást jelent ez?

wedge31
Szerintem könnyebb lesz, nekem a második fejezett végén fullon van a Quen jel így nem nagyon van gondom a védekezésel, a nagyobb monsztákat meg az yrdennel csapdázom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
A 2. és 3. fejezet na csak elírtam!

Next PC upgrade: 2022

grebber
A 3. és 3. fejezet sokkal keményebb lesz harcok terén mint az elsõ?

Mert az elsõ vége felé már jöhetett akárki akárhányan esélyük nem volt. ( Egyedül a kingkiller akivel gondok lehetnek hisz kb ugynaazt csinálja mint én)

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Jó játékot !

Gubberx
Nekem eddig a grafikán kívül a harc tetszik nagyon hogy van benne bõven kihívás, hozza azt a hangulatot amit az elsõ rész után elvártam, remélem ez a rész is lesz olyan hosszú játék idõ tekintetében.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SPOILER

Amúgy a harmadik fejezetben lehet még csinálni valamit mert én legyõztem a szkanderost megcsináltam a Gargoyle-s küldit aztán folytattam a fõszálat kihagytam valami fontosat?

enlightened
Hát ja most elkezdtem tolni, ráadásul highon, csak mert a low medium és high között egy fps különbség nincs, ez is mutatja milyen jól megírták. Azért majd ha kijön a hotfix feltolom. De hogy a DRM cseszte így szét sose gondoltam volna. Nagyon dolgozhat a háttérben :S, csak nem tom min. Lehet valami új kém cucc, végig scanneli közben a gépet és küldi az infót a CIA-nak.😄 Amúgy ezt még el is tudnám képzelni:S

yesname
Ja és a paul.dll a másolásvédelem könyvtára. (Dynamic Link Library)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Na akkor most már mindenki játszik és tudunk végre a játékról is beszélni...<#eljen>

yesname
Átnevezni azért kellet, hogy megmaradjon, de ne használja. Mivel ha vissza szeretnéd állítani az eredeti állapotot újratelepítés nélkül, akkor csak visszanevezed. Ennyi, semmi csoda.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

enlightened
"hogy ne használja"

Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

enlightened
Egyébként a paul.dll az mire jó? Mert azt hogy azt is át kellett nevezni, hogy használja, az mit csinált eddig?

yesname
De ha utána megveszed, mert élmény volt használni és elismered a munkát, akkor kifehéredsz. Ha van olyan is amit nem ismersz el a megvételével, akkor meg beszürkülsz 😄

Gubberx
Akkor maradok fekete 😄 nem fizetek ki vakon 10k-t olyan dologért amirõl nem tudom hogy érdemes-e belefektetni annyi pénzt 😊

yesname
Ennyire elveszett lélek azért ne legyél 😊 Megvetted, minek a leliismeret-furdalás?

wedge31
Aki egy legális terméket ellop az rosszat tesz itt nics szürke árnyalat csak fekete-fehér.

enlightened
Csak érted most nekem van lelkiismeretfurdalásom, mert felülírtam az exe-t egy másikkal :S, pedig attól jobban megy.

Gubberx
Én általában akkor folyamodom warezhoz ha ki akarok próbálni valamit mielõtt megveszem, utána delete 😊

Kongy
És a warezolók nem rosszak, gonoszak, az eredetit megvevõk meg nem jók... könyörgöm, a világ nem fekete-fehér! Én is így gondolkoztam 10 évesen, de azóta sok minden változott...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a DRM mentes dologhoz meg csak annyit, hogy én nemrég feltettem a GoG féle releaset is, beléptem a játékba, ugyanúgy, ugyanannyi FPSem volt, mint Skidrowban, most felteszem újra Skidrowot, majd a DRM mentes exevel emgnézem hogy fog futni az adott ponton. nagyon kíváncsi leszek a végeredményre
enlightened
Kongy hidd el, 1 hete a dobozt nézem, nem mondanám, hogy jobb lett, ha nem így lenne.

enlightened
Igen, de most hogy tudják, szeretnék egy értesítést kapni a készítõktõl, hogy rájöttek erre és még ma, legkésõbb holnap kiszedik a DRM-et a többibõl is, hiszen csak az exe-t kell felülütni, egy patchbe bele lehet rakni.

yesname
Pedig így van a Sony hülye védelme megint szaraxik. Kíváncsi lennék vajon mi az istent mûvel ami így visszafogja.

yesname
Dehát kiszedték (GOG) 😄

Kongy
El sem tudom képzelni h 1 db exe miatt szarul fut a játék. Ilyet a világon nem láttam még...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Gubberx
A GoG verzió is legális csak digitális változat és nincs benne drm, szal ha azt vetted volna akkor nincs szívás, de ezt elõre ugye senki nem tudhatta...

enlightened
"Összességében eredetivel jobban jár aki megveszi, mert full supportot kap hozzá és késedelem nélküli (crackre várás stb.) azonnali javításokat."

Az az azonnali javítás hogy egy hete a dobozt nézem? Nem azzal van a gond, hogy nem akarom támogatni õket. Azzal van a gond, hogyha már fizettem érte, akkor ne járjak szarabbul mint az aki nem, mert ez így lenne fair, szerintem. Ez nem normális, hogy egy héttel a játék kijovetele után felül kell írnom az exe-t, mert szarul megy. És az sem, hogy nyugtat meg hogy "majd jó lesz", ne majd legyen jó. Ha a warezoloknak azonnal jó, akkor a fejlesztõk azonnal, szedjék ki a DRM-et, hogy a vásárlóik ne szenvedjenek kárt, ez lenne a normális, nem hogy majd várok, hogy majd ki fogják szedni. Ne majd! Most! Egy hete szívok.

wedge31
Volna egy tanácsom de az ugyse tetszene.

yesname
Teljesen igaz. Ez egy kirívó eset.

yesname
Nézd, én ha megveszek egy játékot azért teszem, mert szeretném ha a fejlesztõik nem halnának ki és elismerem a munkájukat, továbbá azt az élményt amit nyújtottak nekem vele. (Ebbõl talán levonható az a következtetés is, hogy utólag veszem meg amit megveszek.)
Szerintem ne az döntsön, hogy ki szív jobban. Összességében eredetivel jobban jár aki megveszi, mert full supportot kap hozzá és késedelem nélküli (crackre várás stb.) azonnali javításokat.

Gubberx
Azért ez egy erõs kivétel, a játékaim közül eddig a gothic 3 volt amivel szoptam rendesen míg ki nem jött hozzá vagy 1 GB patch, de a többit eddig nem bántam meg.

Pluskast
Azért azt ugye tudod, hogy a játék nem fog így maradni? Patch jön ki szvsz eredeti játékkal is jó lesz. Nekem ati kártyám van és nem megy sem jól sem faszán csak rosszúl.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

enlightened
Beszarás, a GOG-os exe-vel normálisan megy a játék nálam 30-40 fps.

2 DOLOG DERÜLT KI EBBÕL:

1. Nem szabad eredeti játékot venni, dobozosat, mert ha fizetsz érte, még direkt szarabb játékot is kapsz mint a warezolok.

2.Akiknek ATI kártyájuk van és faszán ment nekik eddig a játék, azok lewarezolták. (Vagy über gépük van, de ezt kétlem).

Most mit tegyek srácok? Ne vegyek eredeti játékot, mert megszívom, ennek nem így kéne lennie, a warezoloknak kéne megszívniuk, miért mindig a jók szívnak :S. Tanácsot kérek!

király vagy Merkababa! köszi a helpet!a valaha elkészített legkirályabb game 10/10<#taps><#taps>
Erre van megoldása valakinek?
Helló! Harmadik fejezetnél vagyok a rejtjelezett üzenetet kellene megfejtetni, amihez kell 4 (vagy 5) összetevõ. Endriag királynõ feromonja nincs már meg csak de ezt itt nem találok sehol. Esetleg lehet venni valakinél, vagy valahol megbújik egy ilyen lény errefelé? [\spoiler]
wedge31
Te vagy a király...<#nevetes1>

Gubberx
Nekem az utolsó nvidia karim egy FX5200-es volt ha jól emlékszem a nevére :_D

yesname
Az án több évtizedes tapasztalataom meg éppen az ellenkezõjété mutatja. Volt mindegyikbõl sokfélém 😊

Nekem Ati-m van mégsem szopok vele. Simán fut a játék 40-50 FPS-sel. Most akkor mi van?