The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, pipált. ÉS mégsem megy az a vén alkoholista.
Letöltötted? Launcheren belül a letölthetõ tartalmak fülön ki van pipálva? Mert ha igen, akkor jónak kéne lennie!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Faki
Ööö vicsor oldalán van egy ilyen a kommentek között, hogy:
"Micha³ Kiciñski
Not Today, rather not tomorrow too (there is a slight chance, but no promises, we need to test it very carefully) but soon after.

Michal
CDP RED"

Nekem meg trollzûr dlc nem jön le, folyamatosan törli/tölti (természetesen eredeti a vicsorom)

enlightened
Eddig a hotfixre vártam, most a patchre várok. Mindig várok valamire. De nem érdekel, a patch után most már tényleg elkezdem, nem fogok idõtlen idõkig várni a hotfixre is. Egyik utat végigjátszom és majd ha kijön a hotfix akkor a másik utat.

Hát nekem nem irja ki hogy jobb klikk, tudom ki kéne irja de nem teszi 😛 És be is telik a sárga csík de szerintem nem elég gyorsan vagy nem tudom...ledib még mi elõtt spacet kéne nyomni...<#rinya><#rinya>

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

okonját=ikonját

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott valamit elnézel. 3 kart levágsz, akkor csap egyet keresztbe. Kirakja az egér okonját, mutatva hogy jobb gomb, azzal felugrik a csápra. Utána mutatja hogy egér ball gomb, sokszor, amíg a csík meg nem telik. Végül jön amikor az épületnek akar nekivágni akkor nyomni kell egy billentyût,nekem E volt, de lehet azt már átállítottam.

enlightened
"Viszont a hídnál meg csak a három nekker jazzszel ezerrel."

Áááá ezen jót röhögtem most😄

xd Boccs nem belkar üzijére akartam válszolni, hanem hapi -éra..

Oké, de akkor miért az jelenik meg a táblán, hogy regisztráljak és kapom a kódot? És miért nem indul be?
Magyarul játszom és CE-m van.
Kössz eddig stimmel is csak amikor az a rész van hogy söpör a kerjával ki se irja hogy most ugorjak hanem magátol ugrik...aztán hiába a sok klikk 1x-rûen ledob a amikor nyom 1 kis kört....<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> Lehet hogya gépemmel van baj?<#confused><#confused><#confused>

Nem kell kód! Az a DLC ingyenes!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Valaki írja már le, hogy hogyan kell feltenni azt a tetves troll dlc-t.
Most akkor kell kód vagy nem kell? Mert amikor telepítem a játékot, letölti a trollt gond nélkül, de a játékban a hirdetõtáblán azt írja, hogy regisztráljak a fórumba és megkapom a kódot. De a faluban a fõmufti meg azt mondja, hogy ne öljem meg. Viszont a hídnál meg csak a három nekker jazzszel ezerrel.
Most akkor mi bánatot kell csinálni?
Kiírták az oldalra, hogy készítik elõ a szervereket! Amúgy én megvárom a patch-et, addig nem folytatom!

kyran=Kayran
Letho elleni tippek:
amikor rajta van a pajzs, csak fuss amíg el nem fogy neki, ne akard addig megütni. Ne akard kivédeni az ütéseit, csak gurulj el, és gyorsan vigyél be 1- max2 erõs(jobb gombos) ütést. Ennyi. Normalon simán sértetlenül lenyomtam.

Kyran elleni tippek:
csapdával kezdj ott ahol világít a helye. Maradj ott és a megfelelõ pillanatban gurulj el. amikor tombol maradj a levágott csáp alatii területen ott nem tud megütni. Folytasd a ezen az oldalon a hátsó csáppal. Nekem csak 1 csapdám volt szal itt használd bénító jelet.(nem tudom a nevét de ilyen barna foltot hagy a földön és a csáp beleragad.) amikor benne van a csáp siess oda és csapd szét. Folytasd a másik oldalon. Amikor söpör a csáppal jobb klikk és felugrassz rá. Ott sok bal klikk gyorsan, majd szóköz mikor kiírja, így leugrassz. Rádõl a híd te gyorsan azonnal fuss, gurulj fel a letört hídon balról. Csak fuss végig a fejéhez magától megöli Gerald.
Hát ez szerintem elég egyértelmû vagy még csak a játék elején tartasz? De amúgy igen Iorveth az elfek szabadságáért harcol Vernon meg az emberek oldalán áll.

enlightened
Amúgy biztos a patch miatt nem lehet kapcsolódni, nem lehet hogy csak szimplán rossz valami? 5 óra óta áll az egész.

enlightened
De hagy ne kelljen már ctrl alt del- újat kezdenem. Amúgy azt se egy huzamban kell kitolni, vannak mentõhelyek, ahol elmenti.

Hát ez az, ebbõl a szempontból olyan mindegy hogy lefagy vagy nem fagy...<#hehe>

Ha insane-n meghalsz, akkor végleg meghalsz ott nem lehet visszatölteni... remélem ezt tudod!

Crash to Desktop (CTD)= AMikor hirtelen kivág a játék a Windows asztalra!

Csak félig?Oo

enlightened
Amit még remélem ma kijavítanak, hogy insanen ha meghalok, nem lefagy a game :S. Márpedig nem fogok annál alacsonyabban játszani akármilyen nehéz. Max 200 szor meghalok az elején, mint más játékokba is, de belejövök úgyis.

Én is ezt mondtam. Egy órám elment rá minimum, aztán másnap meglett.
Nyomj be elõtte olyan fõzetet ami harc közben is ad vissza némi energiát, Fecske asszem. Meg azt is amitõl az "erély" gyorsabban megy vissza. És te is használd a védelmet adó jelet sûrûn, hogy a lökései-tûzlabdái ne sebezzenek olyan nagyot.
És a lényeg,
Csak félig kell az energiacsíkját levinni...

Ha Vernon mellé állok, akkor az emberek mellé állok?
És Iorveth meg a más fajúakat jelenit? 😄

enlightened
Mi az a CTD?

Nem tudtam, hogy pókerezel, de akkor zsinórban 15 Royal Flush-t kívánok nagy tét mellett!

Ja és addig nem jutok el hogy a spacet-t kéne nyomni...

Teljesítmény egyébként nekem így már több, mint tökéletes!

Úgy ám! Nekem már csak 2 gondom van! Az egyiket: CTD-t elvileg ma javítják! A másik a 4:3-as képarány szerintem nem mostanában lesz, de AC Brotherhoodot is kibírtam ez is menni fog!

Mégegyszer leírom, hogy a fene se gondolta, hogy egy DRM ilyet tud tenni egy játékkal... Most már értem, hogy miért utálják sokan a Securom-ot!

Gyorsan próbaképp berohantam az erdõbe és zsinórban lenyomtam 4 ilyen skorpiószerû izét... volt harcos is köztük! Így már azért jobb lesz a harc, hogy nem diavetítés!!!

yesname
Örülök neki, hogy sikerült segítenem. (Látom olvastad, hogy pókerezem 😄 )

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Helo!
Elmondan valaki hogy hogy lehet kicsinálni a Kayrant???
Mert énnekem sikerül levagdosni a karjait vígan, de utánna...Amikor felugrok (vagy mit csinálok) az 1-ik csápjára 1x pörget (közbe vadul verem az egert a sárga csík be is tölt de attol még ledob 😞😞 Valaki?? pls help mert én eredtibe vettem meg és télleg nagyon tetszik!!😊

Lethot képtelenség megölni, alig lehet megsebezni, pedig ugrálok elõle össze-vissza és csak akkor próbálom csapdosni amikor nincs védelme. Nem értem minek kellett ilyen baszott nehézre csinálni ezt a részt! Unalmas 20x újra kezdeni...

enlightened
Ratgab erre még rátoljuk a hotfixet és leübereljük az Nvidiasokat!😄

Ohh yeah!

Ám errõl lehet, hogy szólni kéne a Cd Projektnek is, hogy a DRM-jükre ránézhetnének, hogy milyen szarságokat okoz!!!!!

Ha a Patch még orvosolja a fagyásokat (lehet, hogy ezzel a Gog-os fájllal ez meg is oldódott), akkor tökéletes lesz... ha még 4:3 support is lenne akkor maga lenne a gyönyör!

Yesname! Ember, kimondhatatlanul hálás vagyok! Kívánom, hogy történjen veled valami nagyon jó a közeljövõben! (Nyerj pár milliót valamilyen szerencsejátékon!)

El sem hiszem, hogy ez bevált...

Minden High-ra rakva (ubersampling azért kikapcsolva, meg Geralt copf animációja, elmosodottság, elmosódás kikapcsolva, mert hányok tõle) élsimítás rajta hagyva és TÜKÖRSIMÁN FUT!

Komolyan mondom ezt nem hiszem el! Tényleg bevált!!!!

úton van a patch-ünk?

enlightened
Jó sokáig töltik fel a patchet.

Renjike
CTRL és ott a középsõ ikon.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

enlightened
élsimítást azért én nem raktam rá.

meditációs mód fattafakkba' kell belépni? 😮 nemtalálom:S
Nálam az bõven szépen futott!

Tényleg gyorsabban tölt így a játék! Most felcsaptam mindent High-ra és még az élsimítást is bekapcsoltam! Na majd most meglássuk!

enlightened
Hmmm, lehet hogy az assassins creed is gyorsabban menne a törttel:S. Bár az így is elég jól megy, dehát + 10 fps az + 10 fps.

Én is már király vagyok 😄

Akkor valamit nagyon elfaktak a srácok ezzel a DRM-mel! Mindjárt én is rálesek!

grebber
Az eredeti dobozos exével kb 1 perc az exére kattintás után mig történik valami.
Ugyanez a gogo-os exével kb 15 másodperc se!

Next PC upgrade: 2022

Kifagyásod volt? Ki tudja lehet, hogy abban is a DRM a hibás...