9144
-
bendáj17 #5698 ne is mond borzalmas ez a hetem és még ez is. Tényleg az vagyok úgy látszik. -
bendáj17 #5697 dehogy használom eredeti van fent semmilyen gog exe -
TDantes #5696 Most telepítettem fel, (eredeti) . Írja, hogy regisztráljak, a letölthető tartalmakért. Aha, nem enged regisztrálni, csak azt hajtogatja, kapcsolat hiba próbáld újra.
Na most akkor mi van? -
#5695 Te egy elég peches ember vagy... -
#5694 Mert nyilván a gog-os exével használod. Tedd vissza az eredeti exét, vagy reinstall.... -
#5693 Van más addig amíg nem javítják. -
#5692 Pedig akkor nem fogsz játszani... -
bendáj17 #5691 a patch se jó a hivatalos oldalról leszedtem a hun-t és olyat írt ki hogy a telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos. Hogy lehet ez ha ma telepítettem újra fel az eredetit? -
#5690 Ezt tudom, de ez nem megoldás... Sztereóban nem vagyok hajlandó játszani. -
#5689 Nekem ugyanez volt. Tippelhetek? 5.1-es cuccod van, ugye? Lépj ki a gémből és állítsd stereora, 2.0-ra a hangot. -
#5688 3 napja nincs. Azóta párszor már újraindítottam :D -
#5687 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem van amikor csak fölkap, és van az utolsó csáp utáni emelése -
bendáj17 #5686 köszönöm a segítséget és elnézést ha sok hülyeséget kérdeztem. -
#5685 Nekem is volt ilyen a 2. chapter elején, lépj ki indítsd újra a gépet, nekem azóta jó. -
bendáj17 #5684 nem tudom arra számítok mint a videóban hogy a csápon maradjak. -
bendáj17 #5683 na mindegy próbálkozok. egyszer csak sikerül vagy nem. -
#5682 Hát ez marha jó. Egyik pillanatról a másikra elmentek a beszédhangok és az istennek sem térnek vissza. Patch sem segít. Ahogy olvasgattam ez egy közismert bug és nem javították. Hihetetlen óriási bugokatat tudnak benne hagyni. Nevetséges. -
#5681 Nekem nem kellet spacet nyomni csak a balegérgombot gyorsan és folyamatosan. -
#5680 De mire gondolsz, minek kéne történnie? Azt sem értem, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy vágsz le 4 csápot, mert ha jól emlékszem három csápot levágása után szakad le a híd amire fölszaladva aztán végzel a döggel -
bendáj17 #5679 igen láttam engem pontosan a 4.55 résznél hajít le a space részig nem is jutok. Kész rejtély. -
bendáj17 #5678 megnézem de engem nem is emel fel a magasba még a csúszka se tűnik el már le is dobott. -
bendáj17 #5677 tehát SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem így érthető?levágom a négy csápot ugye neki vágja a hídnak de nem omlik le erre fel idegesül és amikor a nagy csápra ráugrok megjelenik a qte hogy nyomd a bal egér gombot, ez meg is van, amikor felemelne a hídig na azerlött le is dob és semmi nem történik. -
#5676 Ja igen, az utolsó csápnál így van. -
cooll #5675 Próba szerencse -
#5674 De pontosan mi a problémád? (részletesen) Ugyanis ha jól emlékszem ott ledob így is úgy is... :) -
#5673 Kell nyomni a space-t de akkor, amikor már eltűnt a kattintós csík, és felemel jó magasra.
http://www.youtube.com/watch?v=oschdW3HKUs
4:59-nél látszik. -
bendáj17 #5672 a patchre gondolsz lehet megoldja még nem? de akkor mindjárt felteszem. -
bendáj17 #5671 most is amikor fent vagyok teljesen felment és nyomom még tovább is de ledob. :( -
cooll #5670 Nem tudom,akkor valami bug lehet:S javitással próbáltad? -
bendáj17 #5669 én nyomom elhiheted nem írtam volna csak ide ha még ennyit se tudnék. -
bendáj17 #5668 értem én nyomom is ahogy tudom de a francba nem sikerül újra vissza töltöttem és ugyan az. Na hátha most. -
cooll #5667 Pontossan,ki is jelzi,szóval nem tudom miért nehéz. -
#5666 Dehogy kell nyomni space-t! Nem nyomva tartod, hanem gyorsan nyomkodod a bal vagy a jobb egér gombot (a csík fölött mutatja melyiket) addig míg a vonal végigmenjen. -
cooll #5665 Fuu nem tudom,nekem se eredeti van(csak halkan jegyzem meg)De majd meg akarom venni,csak próba volt hogy el fut e a gépemen.próbálkozz vele,tőlts vissza régebbi mentést. -
bendáj17 #5664 jó megpróbálom hát ha összejön -
Sith #5663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ha jol emlekszem nem kellet de irtak olyat hogy amikor vegig er a csik kell nyomni meg egy space t -
bendáj17 #5662 nagyszerű így veszek eredetit. Lehet mert ahogy ledob van valami villanás. Tudsz valami megoldást? -
cooll #5661 Nem tudom,hallottam olyat is hogy harc közben valami bug van:S -
bendáj17 #5660 már egy órája próbálom lehet ekkora bug lenne, nem hiszem. Borzasztó. -
Csokis #5659 A GOG-on megvásárolt változathoz mikor jön a patch? Valahol azt olvastam, hogy már nem is adják ki, hanem a következő, 1.2-es patchben lesz benne jövő héten.