The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Én is kíváncsi lennék, hogy miért nem tudják megcsinálni az emberek a Kayrant. Jobbra balra nyíl meg két sign kell, bár a quen annyira nem is muszáj. Arra gondolni sem merek mondjuk, hogy az ostmurk potit nem csinálták meg az emberek 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

enlightened
Nem tudom, sose találok egy játékot se nehéznek. Mindent max fokozaton játszok, mert úgy tart a legtovább és úgy nyújtja a legmagasabb elégedettséget is és élményt. Általában mindig a játékok elején legyaknak rengetegszer ezért, de aztán kiismerem hamar és onnantól már a legnehezebb fokozat is sétagalopp. Olyan nehézségi szintet nem tudnak csinálni, amit ne lehetne hamar kiismerni és rájönni a taktikára, az AI sosem tudja felülmúlni az emberi agyat. Aki nem tudja megölni a kayrant, annak meg lehet mással kéne játszani, mert õt felülmúlta.

Állítsd a nehézséget könnyûre és akkor menni fog.😊
Hm úgy látom páran nem szeretik a kihívásokat 😊 Hú olyan mentés ami a kaydan után van hú 😊) Remélem nem fognak változtatni a nehézség jelenlegi beállításán legalábbis normál és fölötte. Az easy nem érdekel. 😊

BoneDragon
Az oké ha esetleg nem olvassa el, de valaki képes megkérdezni melyik gomb melyik és órákat várni esetleg a válaszra ahelyett, hogy a játékba megnézni fél perc alatt...

Megoldható. Használj megkötõ varázslatot meg pajzsot és fuss sokat. Nem nehéz annyira. Elsõ komoly nehézség normálon a nagy vízi szörny, de az késõbb lesz. Meditálni logikusan csak csendben harc nélkül lehet 😊 Potion-t inni meg harc közben nem lehet akkor futni kell az életedért 😊

sevendoor
basszus, legalább 1x olvasd el a hozzáadott kézikönyvet! CTRL

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

És hogy lehet meditációs módba lépni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Shiwo
harc elõtt lehet csak inni, külön "szertartása" van...gyakorlatilag csak meditálás közben lehetséges... macerás meg nehezebb így, de legalább nem olyan érzése van az embernek, hogy lehúzokegymédzsikhílingpósönt oszt kész...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nos, ez a játék... NEHÉZ! Sokkal reálisabbak a küzdelmek, már nem az van mint az elsõ részben, hogy pár kattintás és 10 ellefnél holtan esik össze mögötted, tetszik hogy taktikázni kell kicsit. Viszont azt valaki árulja már el, hogy mi a véreres péniszért nem lehet swallowot meg semmit inni harc közben? Rákattintok és kiír valami hülyeséget hogy nem engedélyezett. Ez bizony rohadt idegesítõ, mert kb tizenötödjére töltök vissza egy harcot(amikor a templom udvarára kell bejutni a prológusban és ott áll kb 8 õr), de az istennek se sikerül megcsinálni.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiegészíteném annyival, hogy a két középsõ csápot nem lehet levágni, legalább is nekem azt sose fogta el a csapda, csak a 2-2 szélsõt, amelyeken ilyen vastag izé látszik, és azt kell ütni, ha leragadt a földre a csáp

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Tényleg, nem tudnA VALAKI olyan mentést adni amelyik a kayran után van?<#conf><#conf>

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

40 óra alatt végigvittem normálon minden küldetést megcsináltam.(szeretek mindent felfedezni meg ilyenek)Kicsit csalódott vagyok ennél hosszabbra számítottam és epikusabra.Nekem nem nagyon tetszett a vége bár lehet azért mert mindenkit megöltem szinte :S és az elsõ részbõl is egy ilyen mészáros karaktert hoztam :S
Nem tudna adni nekem valaki egy "jófiú" mentést ? 😊
enlightened
Na egy kis érdekesség a hivatalos oldalról. Egyelõre nem tervezik a dobozos gamebõl kivenni a DRM-et, de

As long as you are legit owner of the game (so you get the licence) you can use gog.exe. We won't ban you😉

Michal
CDP RED

Hivatalosan megerõsítették több helyen a CDP emberei, hogy aki megvette a játékot tehát fizetett érte, az használhatja hozzá nyugodtan a GOG-os exe-t ha ez javít a játékán.

Most már lelkiismeretfurdalás nélkül teszem vissza a GOG-os exe-t az eredeti gamemre.

Na elkezdtem én is... Minden elismerésem a fejlesztõké, high beállításokon tökéletesen fut a gépemen( c2duo 2.2,hd 4850, 4gb ram).

Picit igen de a statok kárpotolnak 😛 Nekem mondjuk a Draug armor és a Ys tetszik.
Csupán a kapucni hátsó része.
Röhejes?
Mi abba a röhelyes?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Csak nekem tûnik a kayran armor egy kicsit röhejesnek? De azért oda basz. 😄
<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha már a megvételnél tartunk, ma jutottam el addig, hogy elkezdjem olvasni a könyvet, még csak a 26. oldalnál tartok, de kurva jó!

jogos nem lehet én buszoztam 😊 A lényeg hogy megvan itt van

igaz csak közben tanulás meg próbáltam elviselhetõvé tenni a gamet, mert rettenetesen ratyi a gépem. Persze várom a patchet. A játékkal vasárnap óta játszok ahogy tudok.

Köszi szépen a segítséget, igen még a játék elején tartok, és szeretem jól körül járni a döntéseimet, és ez elég fontosnak tûnik 😄

Hm mivel nekem csak neutral végigjátszásom maradt meg az elsõ részbõl, valaki akinek Order / mokus végigjátszása van le tudná írni van e hatalmas eltérés vagy csak pár dialogus ?
paul. dll nem trójai (így terjed a hülyeség, hogy az egyik baromságot a mond a másik meg elhiszi és terjeszti)! Eredeti játék esetében az maga a védelmi rendszer!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Daell Drow
Hali en a tortverzioval vittem at a prologot.
DE eredetivel folytatom tovabb mar.
Lejebb irtak hogy a paul.dll egy trojai es adatokat kuld rolam (amugy az essential jelzett is akkor mikor crackeltem).
Na de most mar nem azzal tolom, ezek utan is jonni fog a spetsnaz?
Azért röhej, hogy mi még most rugózunk rajta, hogy lassan tudunk játszani, sokan meg már végig is játszották....

Én meg 18-án reggel 7:30-kor csak ezért bicikliztem 6 kilómétert!!! Ezt ûbereld...<#beka3>

<#nevetes1>Én már semmit nem gondolok!

enlightened
Jó, de holnap kezded az elsõ fejezetet azt írtad. Akkor eddig mire vártál?
Mivel egy hete nem játszották még vele, pedig elsõként vetted meg, így úgy gondoltam, hogy te is a hotfixre vártál vagy a patchre.

nem úgy értettem én a 576 kbyte üzletben vettem elsõként. Május 17-én 9 óra 5 perc körül amikor kinyitott a bolt 😊

enlightened
Ratgab mondom hogy lesz patch, lehet hogy hajnali 3 kor, de nem gondolod te sem komolyan, hogy offline tartják az egészet csütörtökig, most azok se tudnak regisztrálni, akik leszarják a patchet, csak megvették és le akarják szedni a DLC-t, ezt nem húzhatják el, már így elég rossz fényben vannak, ezzel még tovább romlana a presztízsük.

enlightened
Elsõ vásárló? Akkor ezek szerint te is a GOG-os exe-re vártál?

Nem védetted le, szóval így jártál...<#smile>

Lengyeleknél nincs idõeltolódás!

Nem mondták, hogy ma lesz.... CSak annyit mondtak, hogy felkészítik a szervert...

enlightened
Amúgy a negatív szerepet rám osztották, ne vedd át a helyem.

enlightened
Náluk nem 10 van nem Magyarországról tolják😄 És amúgy a saboteur patch hajnali 3 kor került fel anno. Ha azt írták hogy ma lesz akkor ma lesz. Csak ki kell várni😄

holnap kezdem az elsõ felvonást. Eddig rohadt jó a játék, nekem tetszik. Tutira megérte megvenni. Elsõ vásárló voltam a megjelenéskor a boltban 😄

Igen, amibõl gyakorlatilag semmi nem derül ki! Akár csütörtökig is elhúzodhat az a patch!

Este 10 van szerinted ma még kiadják??? Nem gondold ezt te sem komolyan....

enlightened
We are currently updating the servers and preparing for the incoming patch release. We will be posting updates on this issue.
UPDATE: The servers are up but we predict another downtime today. It shouldn't take more than an hour and we will inform about it.

Ez van witcher2 communityn.

enlightened
Honnan van az infó?

Ma már nem lesz új!

Sose volt trójai! CSak a vírusirtó érzékeli annak! Olyan folyamatokat is vírusnak észlelnek néha, amit nem ismernek!

enlightened
Ja de az új se fog rámenni, szal addig visszanevezem a régi exet. Arra tolom rá és utána vissza a GOG-osat

de a paul.dll az trójai jobb ha tõlem tudod
és úgy mászik bele a windowsba ahogy csak kell
hívja meg a c:\windows\system32\hostch.exe-t
úgyhogy játék után tessék visszakapcsolni avírusirtót
De te már rátetted letöltötted a 0 day patchet nem? Szóval no para!

enlightened
A GOG-os exere nem lehet rátolni az offline patchet! Invalidnak bélyegzi a gamet :S

http://www.en.thewitcher.com/community/entry/20/

enlightened
"Micha³ Kiciñski
Not Today, rather not tomorrow too (there is a slight chance, but no promises, we need to test it very carefully) but soon after.

Na szép, akkor patch se lesz egy ideig meg hotfix se. Megyek játszani.