9144
-
mzoli7 #5738 valaki el tudná küldeni az eredeti exe-t ? -
#5737 jaja.. küldd el nékem
-
bendáj17 #5736 már megvan de köszi. Valaki lenne olyan rendes hogy ha én elküldöm a mentést akkor megöli az első bosst és utána ment egyet?? -
kjhun #5735 Ha valakinek mégis kell.
6 DLC -
bendáj17 #5734 oké megvan fent van elméletileg de nem segített a problémán, nagy kár. -
Csokis #5733 Az international-t! A magyar nyelv megmarad, azzal ne törődj! -
#5732 ha a internationalra felraktam a magyarítást, melyik verziójú patchet szedjem le?
hun vagy international?
csak hogy nem rontsam el a telepítést....
Kösz -
#5731 Minek? Trollos ingyen van, kereskedős csak tárgyakat ad, szvsz. csalás, a többi szintúgy csak tárgy, felejtős. -
hanta #5730 Köszönöm! -
napstR #5729 sziasztok! a titokzatos folyó küldetésnél mit kell csinálni? Ott tartok, hogy: várj a lehetőségre, hogy megtaláld a másik hajóroncsot. Közben meg a főküldetésben, ha Roche vagy Ivoreth mellé állok, akkor buktam a titokzatos folyót. -
Csokis #5728 Megnézed a witcher2.exe verzióját, és ha 1.1.6157, akkor a patch fent van. -
bendáj17 #5727 azt hogy lehetne megnézni hogy fent van-e a patch vagy nincs? -
kjhun #5726 Kell valakinek a 6 DLC??? -
#5725 Egyelőre nem működnek a szerverek, de minden DLC-t elérhetővé tettek mindenkinek. Ehhez annyit kell tenni, hogy vagy írsz egy mailt a witcher honlapján feltüntetett címre, onnan meg küldenek egy linket (automail). Vagy innen letöltöd. Fontos, hogy 1.1-re telepítsd! Utóbbi link nem warez, mivel a CDPR-től kapott linkek vannak itt. -
bendáj17 #5724 értem akkor tényleg valami nem stimel mert a 3 csáp levágása után nem omlik le a híd sőt nem is üti oda. Van valami sorrend a melyikkel kezdjem vagy valami? -
hanta #5723 Felraktam a patchet, de még mindig nem tölti le a DLC-ket.
Folyamatosan ezt írja: "Hiba történt a fájl írása közben. Újrapróbálkozás 10 mp múlva."
Most mégis mit kéne csinálnom, hogy végre le tudjam tölteni a két nyamvadt DLC-t több mint egy héttel a megjelenés után? -
#5722 Köszönöm. -
#5721 De először kitolom a Fable3-at :) Amúgy durva mekkora különbség van látványban a két játék között. Nem is értem azokat, akik a teljesítményre panaszkodva a Fable3-at hozták föl, ill hasonlították ahhoz, hogy az bezzeg mennyivel jobban fut... A W2 után elindítottam a F3-at és hihetetlen mennyire, khm..., puritánnak tűnt. A W2 valahol a magas és a legmagasabb közé lőttem be, a F3 mindenben a legmagasabbra volt tolva. Pedig a F3 is szép (még mielőtt valaki belém kötne), sőt. A hangulat, a stílusról nem is beszélve, mert az lenyűgöző és utánozhatatlan... -
#5720 Bár a játékot már kitoltam, de még úgyis végigtolom legalább egyszer. Először Ioverth útját csináltam, most Rocheval fogok nyomulni. -
#5719 Ja, most már megvan. Elküldtem a maileket a megfelelő címekre és egy perc múlva meg is lett az összes :) -
#5718 A 3 csáp után SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kell lovagolni a csápon, nem attól fog megfeküdni és attól, hogy jól nyomkodod a gombot még ugyanúgy ledob/leugrik.meg föl kell szaladnod a híd leszakadt darabján és ennyi -
bendáj17 #5717 akkor lehet már fent van mert már újra telepítettem tegnap csak ma tudtam aktiválni. Na mára elegem lett, most már tényleg elég 3 csáp majd megpróbálom valamikor. -
mike01010101 #5716 Ha most telepited előszőr vagy újratelepíted akkor telepités közben lefogja szedni a 1.1 patchet úgyhogy akkor már nem kell mauálisan patchelni. -
#5715 Ha innen töltöted akkor jó lesz. -
#5714 nekem fel sem akarja telepíteni :(
valami ötlet? -
#5713 Hm csak 16 megás? biztos jót töltöttem én le? :D -
Csokis #5712 Már tölthető! -
#5711 A patch mikor érkezik már meg? -
bendáj17 #5710 én 6 dlc-ről tudok: trolos, kereskedős, és 4 ruha : mágikus, harcos, alkémiás nadrág + még valami. -
jocika #5709 Mint írtam, le lehet tölteni hivatalosan a thewitcher.com-ról. De nem csak azt, hanem a többit is. Mintegy kárpótlásul. -
#5708 Csak azt nem értem, hogy a Gamestar mellékletén van az a 2 mik közül választani kell. Szóval az eredeti játékommal nem vagyok ezekre jogosult, csak ha megveszem az újságot? Mekkora sz*r ez már... -
#5707 Nekem is csak Flotsamban csinálta, ott se végig. -
#5706 Ez a fejlesztök hülyesége nem teszteltettek se balkezesekel se 5.1-es hangrendszerrel, stb
Ilyesmire pedig gondolni kell nem csak a többséget kell nézni. -
SovereignXY #5705 Emberek!
A kacatokat amiket össze szedeg letehetem vhova úgy hogy az ott is maradjon? Nagyon sok mindet el kell adnom mert bár később jól jönne de... 1000 kgval nem mászkálhatok. :) -
#5704 Igen Flotsamban vagyok. És megjött a hang. Egy angol fórumban találtam rá egy megoldásra, mely néhánynak segített: visszatöltöttem egy régi játékállást, ahol volt hang (vagy kis idő múlva megjött), aztán visszatöltöttem a legutolsó állást és már jó volt. Érdekes jelenség az biztos. -
#5703 Ingyenes csak a trollos a többi pre-order bonusz kód. -
#5702 Amúgy hány dlc van? Nekem csak a trollost engedte letölteni, de hallottam valami kereskedős dlcről, plusz másik 2-ről amik közül választani lehet. Kódot se kaptam semmilyet, a szegedi 576-ban vettem a gammát. -
#5701 Rakd föl a patchet. Nekem amúgy ugyanezt csinálta, de megoldódott magától. Kezdj el játszani, előbb-utóbb menni fog! -
#5700 Én átraktam 2.0-ra és úgy játszottam vele kb 3-4 órát. Aztán visszaraktam 5.1-re a hangot, mert valami filmet néztem és legközelebb amikor megint játszottam elfelejtettem visszarakni sztereóra. A játékot végigvittem és nem volt semmi baj a hanggal. Próbáld meg, egy kicsit nyomd 2.0-val, aztán rakd vissza 5.1-re. Eleve amikor előjött nálam ez a bug, előtte egy napot játszottam hiba nélkül. Amúgy hol tartassz? Nem Flotsamban véletlenül? -
#5699 Játszál.