The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi megvan akkor majd ott nézem meg 😄

Sir Quno Jedi
Tényleg, Ves-t meghúzta már valaki?! Mert mikor elkezdte feszegetni, hogy Triss-sel akkor mivan, akkor lezizzentem róla. DE azért érdekelne, hogy amúgy meghúzható-e?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akkurta, a spoilert meg lefelejtettem, na nem is rontom tovább itt a levegõt
Sir Quno Jedi
Kocsmával szemben állsz, akkor balra tõle van egy épület, ott vannak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Avenger
Az elején nem tudsz kisebb tétekkel játszani. 5-10 aranyat rakhatsz fel, de ha 5öt raksz akkor a gép egybõl emel 10re(ha nem adod meg te is akkor bukod az 5öt). Az elsõ dobás után már túl lehet licitálni a gépet, ha tényleg semmi jót nem dob, nálad meg van egy full például 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a másnaposság mellékküldetés során hol találom a Temeriai Különleges erõket vagy Vess-t ?? Flotsam kikötõ városban vagyok.

Kockapókerrel kapcsolatban meg, igaz hogy az elején járok még a gamenak, de úgy vettem észre ha kevesebb tétet raksz "nagyobb lesz a szerencséd". Nagy téteknél néha még a legamatõrebb pókerosoktól is kikaptam.
Köszönöm a nagylelkûségedet, hogy nem "süllyedsz"(emelkedsz....) a szintemre..Ezentúl nyugodtan levegõnek nézheted a HSZeimet...
A többi fórumozótól meg elnézést az offért csakhát egyesek túl sokat képzelnek magukról
Avenger
Nem olyan nehéz a póker pedig, bár az elsõ licit felesleges, mert a gép mindig maximumot rak fel 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sir Quno Jedi
De minek. Simán lev35 voltam jóval a vége elõtt. Én csak a szkandert, meg a zökölharcokat csináltam meg, elég az. Harcos vok, nem szerencsejátékos.

böröczk
nekem ez a póker téma sehogy se fekszik, folyton kikaptam.. a szkanderben viszont már verhetetlen Geralt : D

Kumiho #2179

böröczk
<#eljen>

cog-hoz meg annyit, lehet, már pöccs se kell : D

nekem eddig egyetlen technikai negatívum az a három darab random kress, amivel eddig találkoztam, játékbeli pedig, hogy csak meditálás közben lehet italt inni..

Kumiho #2179

cylonflatus
Én már csak azért is kockapókereztem, hogy a hozzá kapcsolódó questet is teljesítsem és begyûjtsem az ezért járó xp-t.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Stílusod még mindig kritikán aluli... Inkább nem süllyedek le a szintedre és ezt most elengedem a fülem mellett (Miattad nem offolom szét a topikot...)!

Még egy jó tanács... ilyen stílussal hamar összegyûjtesz pár szép kis sárga felkiáltójelet a neved mellé....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Avenger
Pedig van quest rá, hogy gyõzd le a helyi bajnokot 😊 Bár ha pénzkeresés, akkor inkább szkander vagy verekedés, egyszerûbb és kevésbé szerencse függõ dolog mindkettõ 😊

Amúgy nem értem milyen trükkre gondolsz Sovereign? Eltereled a figyelmét az ellenfélnek, és átfordítasz egy kockát? 😊 Jobbat kell dobni két dobásból, és a 2. dobásnál nem feltétlenül kell minden kockával dobni. Gyanítom, hogy azért dob mindig a gép másodszor, hogy így egy kis csalással változhasson a "nehézség" azaz csal a gép 😊

Keresési funkciót nem ismered? ott van legalul!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A bunkó az te vagy, már megbocsáss..5000 hszt meg tesem olvasnál végig...
Ha meg valami nem tetszik, nemkell rá válaszolni bunkókám. Érdekes módon a többi normális fórumozó tudott rá válaszolni..na mind1
Köszönöm szépen tõled is a kedves választ
Sir Quno Jedi
Szerencsejáték a hülyék adója, mint az életben. Én pl. sosem kockapókereztem, így sosem vesztettem a gammában! 😄

Üdv emberek!

Van vmi trükkje a kocka pókernek vagy addig dobáljak amíg végre szerencsépm lesz. Persze addigra elfogy a pénzem, mert az ellen minimum tercel vagy 2 párral indít aztán vagy fullt vagy pókert csinál magának vagy egyszerûen csak nekem marad a szarabb.
Kb 50x kérdezték már! Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál meg is találnád

Bomba kell hozzá, méghozzá a Méhkas, de legközelebb olvass vissza és használd a spoiler makrót, mert ha nem elrontod más élményét... csakis ez az oka a spoilerért morgolódásnak! És a lamentálást meg mellõzheted legközelebb, mert akkor még inkább szarunk válaszolni, ha bunkózol!!!!

Köszönöm mindenkinek a helpet.
Enlightened alább beillesztett egy hivatalos üzenetet, melyben megerõsítik, hogy a dobozos verziót vásárlók Ban mentesen használhatják a Gog-os exe-t szóval teljesen legális... hálistennek!

Ui.: Nekem ég és föld a különbség az eredeti exe és a gog-os között! Gog-os sokkal jobban fut High-on tükörsimán, míg eredeti még Mediumon is akadozott!

Na mi van mégse jött ki hajnali 3-kor a patch??? <#nevetes1>

Szuper hír! Köszönöm!

böröczk
amúgy egy csomót meg lehet találni itt-ott, én pl minden egyes házat átkutatok, akárkié is legyen : D és így már egy halom könyvre ráleltem..

Kumiho #2179

Avenger
Egyébként alapvetõ igazság a játékkal kapcsolatban, hogy csak úgy mint az elsõ részben, vannak questek, amik csak egy adott lényrõl szóló könyv elolvasása után megoldhatóak. Szóval ha már nem lehet kifogás az angol nyelv akkor irány a könyvtárba olvasni 😄 (célszerû a questek elkezdése elõtt olvasgatni, így egy kis felesleges vérengzést megspórolhat az önjelölt Witcherek tömege) 😊

böröczk
ott nem kell beomlasztani semmit, az erdõben vannak a fészkek, elvileg van nálad már egy nekkerekrõl szóló könyv, amiben le van írva, milyen bombával lehet hatásosan elpusztítani a fészkeket, annak a receptjét Cedricnél találod többnyire

Kumiho #2179

Avenger
Mivel ott nincsenek fészkek, így sehogy sem tudod berobbantani. 😛

Sehogy, a beomlasztható nekkerjáratok az erdõben vannak Lobinden környékén. Amúgy méhkas/grapeshot bombát kell beletenni.
Tudom, hogy én kértem segítséget stbstb...de az elég vicces, hogy a szaros szpojlerezéssel kapcsolatos dolgokra már 5 hsz jött mint vmi ovodásnak segítség meg semmi..
Malakai
[spoiler]Pedig én is megköszönném, ha így írnátok be! Egy-két másodpercel több begépelni, szerintem telón is.[/spoiler]

(\__/) ( X.x) ( } . { )

böröczk
persze, de néha egyszerûbb csak kiírni, mondjuk én általában olyankor több sort kihagyok utána és elõtte is..

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
Amit látsz én kézzel írtam be...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

böröczk
szerintem oly mindegy, csak jelezze, volt, hogy telóró írtam én is, és lusta voltam kimásolni

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
spoiler így kell:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok
SZPOJLER!!
A nekkerek fészkeit vagy járatait hogy tudom beomlasztani a barlangban ahol a katonák után kell kutatni?
IMYke2.0.0.0
Dettó... 😞
Most pedig rohadt mérges vagyok!!!!

Plz. Az ilyen kérdéseket spoilerbe nem vagyok kíváncsi kit lehet választani szeretném teljes meglepetésként végigélni a dolgokat! Köszi.
Sajnos már 1 sec alatt nem tudtam elkapni a szeme 😞((

Akkor nem kell ha csak optimalizálja a gépet.Nálam highon nem szaggat.
Akkor a betûk méretét nem változtatja?
Avenger
Annyira nem teszteltem, elvileg mennie kell 😊 Bemásoltam és 10 percig szaladgáltam az elsõ faluban, nem vettem észre semmit, csak hogy gyorsabb lett 😊 Mellesleg papíron nem is tér el semmiben a gog-os verzió a simától, csak a másolásvédelem hiányában.

Ha!, kinyírtam a csuhást hardon.. pár órámba bele tellett 😊
Ezzel amúgy tökéletesen mûk.ik, tehát ha fellépek a regisztrációs oldalra nem fog kidobni? Vagy nem okoz valami bugot +-ba még?

Titokban abban reménykedtem fel lehet mászni a fejére 😄

Thx.
Nem láttam bevillanó billentyût de majd figyelem, az alap négy gombbal próbálkoztam este, de az nem mûk. de akkor így már egyszerû lesz 😊

Avenger
Le kell ugrani róla, mielõtt odacsap, a space be is villan talán, hogy nyomd meg.

Avenger
Lentebb van link, mûködik, egy gyengébb gépen kipróbáltam tegnap. Bemásolod, elõtte átnevezed az eredeti exe-t meg a paul.dll-t valami másra, és jön a plusz 10 fps.
Ma megnézem a saját gépemen is, bár eddig sem volt fps problémám high-on. 😊

Nekem a négy csáp megvan. De...
Elkapom a nagy csápot és gyorsan felnyomom a pumpot de nem történik semmi minden esetben hozzácsap a falhoz. Direkt nem olvasok el semmi spoilert, de gondolom ez nem bug, valszeg nem jövök rá a megoldásra?

Üdvöm.

Egy kicsit lemaradtam mi a helyzet ezzel a gog exével?
Gyorsabban fut tõle a game ennyi?
Honnan lehet letölteni?
Nincs kézikönyvem mert warez verzió, a játékban meg nem tudtam megnézni mert nem sikerül elõhozni a controls menüt. Így hogy rájöttem már hogy kell a signeket használni sokkal könnyebb, köszi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

enlightened
1 hete jött ki a játék pontosan. Jelenlegi állás: se patch, se hotfix. Bele kéne húzni, mert ez így nem lesz jó.