9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • pocok022
    segítség
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor az uszó erődöt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
  • ratgab
    És ezt te próbáltad? Mennyire jó?
  • nyirog
    Hát nem tudom, csöpet rövidnek tűnik nekem ez a 3 fejezet, minden esetre élveztem a játék kidolgozottsága grafikailag meg nagyon durva és részletes minden helyszínen lehet ezért nem lett hozzá több fejezet csinálva. Sajnálom h a vadak végűl nem tűntek föl a játék végén személyesen is, pedig nagyon számítottam és vágytam rá, gondolmo majd a 3. részre tartogatják
  • pocok022
    sziasztok nekem is a kayran volt gond de
    ha elég gyorsan nyomod az egér gombot jo lesz nekem is jo lett kb 10 proba után
  • najó
    Na elöbb megcsináltam ujra,nem kellett bomba,nem volt nálam,nem nyomtam spacet,3szor nyomtam a csapon kb a balegérgombot,aztán ledob és itt felfutok,end,easyn.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/witcher2201105271425278.jpg/
  • csokikutya
    nálam, ha betelt a csík muszály volt space-t nyomni mert különben nekicsapott a falnak
  • Fecoo96
    Mi se.
  • xXtamasXx
    Nem is kell spacet nyomni :D (legalábbis nekem nem kellett), és ha betelt mielőtt ledobott volna akkor már tényleg nemtom mi a baj
  • Csokis
    16:9-től eltérő felbontásra van átmeneti megoldás itt!
  • Fecoo96
    De hiába kattingatunk! Ledob nem jutunk el odáig hogy a spcet kelljen nyomni.
  • Fecoo96
    Erre mi is rájöttünk :D De miért nem sikeres?? Mindkettőnknek betelik, de ledob.
  • csokikutya
    igazából egy a lényeg..felugrassz a csápra kattintgatsz még benem telik a csíik. tesz veled egy kört és mikor lefelé indul a csáp nyomogasd a space-t és normálisan le tudsz ugarni.. onnatól. sztem máér jó lesz

• xXtamasXx
    Ha nem rombolja le akkor szerintem nem volt sikeres a QTE....
  • Sir Quno Jedi
    Értem én.
  • Fecoo96
    De milyen Romhídra ha le se rombolja?
  • Sir Quno Jedi
    Jah asszem ledob, de a romhídra és ott fel tudsz futni (igaz akkor is csépel a genya, de engem nem is talált el).
  • Fecoo96
    Talált.
  • Gabe18
    Hát de nekik már a hid rom rádőlése sincs meg, nem hogy a robbanás...
  • najó
    Énse vágom miabaj ez már megint valami magas dolog lehet:) már 2 szer tuti le lett ezen az oldalon is irva,hogy akarhogy vered az egeret le fog dobni magáról és ez teljesen normalis,utana kell felfutni a kayranhoz...
  • Gabe18
    Nekik, meg még régebben pár embernek azzal van a probléma hogy a QTE közben nem jut el oda hogy a híd rádől mert mindig idő elött ledobja a csáp.
  • Fecoo96
    A baj az hogy minket nem enged a qte után...Szóval jól érted...Azt hiszem.
  • Sir Quno Jedi
    Tudom én is, de nálam nem volt probléma, náluk meg igen és a leírásuk szerint a robbantás tuti hiányzik a végéről. Hátha. Ki tudja. Bármi lehetséges manapság! :DDD
  • xXtamasXx
    2 bal, 2 jobb szélső csápot Yrden jellel csapdába ejted, sárga rész kb 3 erős ütéssel szétverhető, utána mégegy és beadja az animációt, hogy levágja. Ha megvan mind a 4 akkor megcsinálod a QTE-t , rádől a híd, felfutsz bal oldalt és jön a cutscene - ha jólértem, a végével van a probléma?
  • Fecoo96
    Lehet hogy azért nem engedi megölni a Kayrant mert nem rendes bombám van?:OO van méhkas meg számum van más amivel esetleg berobbantja??
  • Gabe18
    Na de azt nem adja feladatnak a Kayran küldetésbe hogy legyen nálad. Szép bug lenne ha így lenne... Meg azt nem is "ingame" te dobod bele, hanem már animáció.
  • Sir Quno Jedi
    Nem lehet, hogy nem volt nálatok bomba (grapeshot, avagy méhkas)?!? Nem tom, mer nálam volt és szvsz. azt dobja Geralt be a Kayran pofikájába felülről és akkor cuppan szét őkelme (nálam így volt)?!?!?
  • Fecoo96
    én is..
  • bendáj17
    remélem sikerül megoldani.
  • Csokis
    DLC-k vannak a CookedPC mappában (troll.dzip, stb.)? Azokat addig tedd máshova és utána tedd fel a patch-et!
  • Fecoo96
    Tiszta gááz!! emiatt nem bírok továbbmenni... Szal ha valakinek lenne 1 mentés vagy esetleg, ESETLEg tud valamit erröl segíthetne nekünk...
  • BoneDragon
    Majd...egyszer :) De tényleg érdekelne.
  • xXtamasXx
    Játszd végig mindkettőt :D
  • bendáj17
    olvastam
    Fecoo96 pont mint nekem ezt volt egész délelőtt a téma nekem se ment sehogy sem.
  • BoneDragon
    Roche vagy Iorveth útja érdekesebb? Nem tudok választani. :)
  • Fecoo96
    Hallod.. nekem az a Roh***t Kayran nem akar megpurcanni...Hiába verem az egeret a sárga csíkosnál , őt nem érdekli lazán ledob...Ha valakinek volt ilyen (bár ezt erősen kétlem) akkor HELPELJEN lécci. De 1 mentés se lenne rossz.
  • poori
    ment neked egy privát üzenet
  • Frank99
    nem megy fel....
  • Frank99
    thx!
  • bendáj17
    a warez topicban vannak a linkek.
  • bendáj17
    jó de csak öld meg onnan már menni fog a többi. :)