9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • cooll
    Huu most nyomatom a witcher 2-vel fasza,nagyon kedvet kaptam az első részhez is.Megint végig viszem azt is már vagy 20x :D
  • Gabe18
    Magyar PC-s TOP 10 - büntetett a Witcher 2
  • cooll
  • Gabe18
    Király a híd után: SAV kép

Email-el nem szenvedek, bocs.
  • Atek007
    Üdvöm srácok.

A patch érdekelne hogy honnan lehet letölteni.És hogy a telepítése után a gog-s exével indítsam vagy a régivel?És ez a plusz trollos küldetés akkor benne van,mikor lehet azt aktiválni?
    Kösz szépen.
  • Nazgul1980
    Sziasztok. adjatok egy olyan normál nehézségű mentést, ami azután játszódik, hogy a királlyal átbukdácsoltál a hídon, amittámad a sárkány Nem bírom megcsinálni, és nekem minden halál 20 perc töltést jelent. Ide kérném: [email protected]
  • IMYke2.0.0.0
    Pixxel szólt, hogy az üzenő box körüli gombok máshová kerüljenek, ne az ő hostját terhelje. Történt változás a kérdésben?
  • pocok022
    nem tud senki semit erre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
  • grebber
    Attól függ hogy csinálod meg.De asszem csak TP jár érte más nem!
    Ha megmented a trollt akkor később nemtudsz megcsinálni egy trollszerves küldit!
  • szobipeet
    Troll trouble DLC milyen pluszt ad? Mit kapok ha megcsinálom a questet?
  • vzajcev
    The bitcher
  • Fecoo96
    Köszi am eladhattad volna mert akkor még nem csináltam meg azta vörösmeteorit izét.
  • Gabe18
    Karok=Kardok
  • Gabe18
    kép , SAV

De pár cuccodat el kellett adnom, ilyen farönköt meg mit tudom én, mert a karok felvétele után 285 egység cucc volt nála, aztán nem bírt futni. És gondoltam nem a kardot meg a páncélt adom el.
  • fixpont
    Van az elso fejezetben 1 resz, ahol be kell menni 1 barlangba, mert 1 elf csaj becsalja a katonakat es ott lelovik oket, ha tovabbmegyunk a barlangban van 1 letra feljaro, de a csapoajro zarva van a vegen, az mikor/hogyan nyilik?
  • Renjike
    felmentem most steamre és 9000 megát tölt a witcher 2 wat da fakk ?.
  • Fecoo96
    Örök hála :)))
  • Gabe18
    Na, simán megvolt, de ez Easy, itt nem kellett a jobb egérgomb gyors nyomkodása után semmit se nyomni, normálon olyankor van még egy gombnyomás hogy leugorj.
    De mindegy megvan, mindjárt feltöltöm.
  • yesname #5800
    Én is :D
    (Nekem meg elkezdte a CTD-t, rohadna meg.)
  • Fecoo96
    Mert?Oo
  • najó
    gratulálok a mentésedhez...nc
  • Fecoo96
    xd Akkor jöttem ki a leorde vagy ki házábol vagy az inventoriban van vagy a katonák melletti kis szürke ládában.
  • Gabe18
    Az emberednek tényleg nincs semmilyen kardja, se ezüst, se acél se semmi? Vagy rossz így a mentés téma.
  • Fecoo96
    Akk várok.
  • Gabe18
    Leszedem, aztán megnézem mit csinál.
  • Fecoo96
    Mentés Mentés (képfájl) Elméletileg ezaz.
  • pocok022
    erre nem tudtok valamit
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor az uszó erődöt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
  • Fecoo96
    Hmm kössz megpróbálom...
  • Gabe18
    Töltsd fel a mentésed valahová. Ha az én játékom elfogadja, megpróbálom megcsinálni, elmentem utána és visszaadom úgy.
  • pocok022
    ha kell meg keresem a mentést és elküldöm
  • Fecoo96
    na mind1 nekem ez nem megy..sztem befejezem Mert ezzel már nem lehet mitcsinálni.
  • balee4
    Nem, én is csak most tudtam meg, hogy van ilyen. :D Addig tolom így, csak lesz hamarosan új verzió belőle. :)
  • ratgab
    Te próbáltad az előzővel?
  • balee4
    Sajnos a játék új verziójával nem müxik.
  • ratgab
    Egyébként a új patch alatt nem csinál semmit! Régi alatt meg nem tudom már kipróbálni, illetve nem is akarom!
  • Csokis
    Nem próbáltam, mert én 16:9-es felbontást használok.
  • pocok022
    jaja :) nem de tényleg nekem sem omlot le de most amire felvitt a csáp addig tele lett a csik és igy most jó nem tom mért vagy hogyan
  • Fecoo96
    Mennyire gyorsan?:P Verjem széét?
  • Sith
    Kiegek be lettek igerve remelem lesz is belole valami :)
  • pxxl
    díjaznám, ha a gombok itt alul/felül NEM az én táramról mennének :) K? THX :)