9144
-
cooll #5818 Huu most nyomatom a witcher 2-vel fasza,nagyon kedvet kaptam az első részhez is.Megint végig viszem azt is már vagy 20x :D -
Gabe18 #5817 Magyar PC-s TOP 10 - büntetett a Witcher 2 -
cooll #5816 -
Gabe18 #5815 Király a híd után: SAV kép
Email-el nem szenvedek, bocs. -
Atek007 #5814 Üdvöm srácok.
A patch érdekelne hogy honnan lehet letölteni.És hogy a telepítése után a gog-s exével indítsam vagy a régivel?És ez a plusz trollos küldetés akkor benne van,mikor lehet azt aktiválni?
Kösz szépen. -
#5813 Sziasztok. adjatok egy olyan normál nehézségű mentést, ami azután játszódik, hogy a királlyal átbukdácsoltál a hídon, amittámad a sárkány Nem bírom megcsinálni, és nekem minden halál 20 perc töltést jelent. Ide kérném: [email protected] -
#5812 Pixxel szólt, hogy az üzenő box körüli gombok máshová kerüljenek, ne az ő hostját terhelje. Történt változás a kérdésben? -
pocok022 #5811 nem tud senki semit erre SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van -
#5810 Attól függ hogy csinálod meg.De asszem csak TP jár érte más nem!
Ha megmented a trollt akkor később nemtudsz megcsinálni egy trollszerves küldit! -
szobipeet #5809 Troll trouble DLC milyen pluszt ad? Mit kapok ha megcsinálom a questet? -
vzajcev #5808 The bitcher -
Fecoo96 #5807 Köszi am eladhattad volna mert akkor még nem csináltam meg azta vörösmeteorit izét. -
Gabe18 #5806 Karok=Kardok -
Gabe18 #5805 kép , SAV
De pár cuccodat el kellett adnom, ilyen farönköt meg mit tudom én, mert a karok felvétele után 285 egység cucc volt nála, aztán nem bírt futni. És gondoltam nem a kardot meg a páncélt adom el. -
fixpont #5804 Van az elso fejezetben 1 resz, ahol be kell menni 1 barlangba, mert 1 elf csaj becsalja a katonakat es ott lelovik oket, ha tovabbmegyunk a barlangban van 1 letra feljaro, de a csapoajro zarva van a vegen, az mikor/hogyan nyilik? -
#5803 felmentem most steamre és 9000 megát tölt a witcher 2 wat da fakk ?. -
Fecoo96 #5802 Örök hála :))) -
Gabe18 #5801 Na, simán megvolt, de ez Easy, itt nem kellett a jobb egérgomb gyors nyomkodása után semmit se nyomni, normálon olyankor van még egy gombnyomás hogy leugorj.
De mindegy megvan, mindjárt feltöltöm. -
#5800 Én is :D
(Nekem meg elkezdte a CTD-t, rohadna meg.) -
Fecoo96 #5799 Mert?Oo -
najó #5798 gratulálok a mentésedhez...nc -
Fecoo96 #5797 xd Akkor jöttem ki a leorde vagy ki házábol vagy az inventoriban van vagy a katonák melletti kis szürke ládában. -
Gabe18 #5796 Az emberednek tényleg nincs semmilyen kardja, se ezüst, se acél se semmi? Vagy rossz így a mentés téma. -
Fecoo96 #5795 Akk várok. -
Gabe18 #5794 Leszedem, aztán megnézem mit csinál. -
Fecoo96 #5793 Mentés Mentés (képfájl) Elméletileg ezaz. -
pocok022 #5792 erre nem tudtok valamit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az uszó erődöt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van -
Fecoo96 #5791 Hmm kössz megpróbálom... -
Gabe18 #5790 Töltsd fel a mentésed valahová. Ha az én játékom elfogadja, megpróbálom megcsinálni, elmentem utána és visszaadom úgy. -
pocok022 #5789 ha kell meg keresem a mentést és elküldöm
-
Fecoo96 #5788 na mind1 nekem ez nem megy..sztem befejezem Mert ezzel már nem lehet mitcsinálni. -
#5787 Nem, én is csak most tudtam meg, hogy van ilyen. :D Addig tolom így, csak lesz hamarosan új verzió belőle. :) -
ratgab #5786 Te próbáltad az előzővel? -
#5785 Sajnos a játék új verziójával nem müxik. -
ratgab #5784 Egyébként a új patch alatt nem csinál semmit! Régi alatt meg nem tudom már kipróbálni, illetve nem is akarom! -
Csokis #5783 Nem próbáltam, mert én 16:9-es felbontást használok. -
pocok022 #5782 jaja :) nem de tényleg nekem sem omlot le de most amire felvitt a csáp addig tele lett a csik és igy most jó nem tom mért vagy hogyan -
Fecoo96 #5781 Mennyire gyorsan?:P Verjem széét? -
Sith #5780 Kiegek be lettek igerve remelem lesz is belole valami :) -
#5779 díjaznám, ha a gombok itt alul/felül NEM az én táramról mennének :) K? THX :)