The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoG-s exe leszedtem de 0 bájtos ,nem win alk.
Valaki fel tudná dobni valahova?
Kongy
Nem tudom bemásolni a GoG-os exe-t, mert valami ismeretlen metódus errort ír... Nem engedi kitömöríteni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nekem kicsomagolásnál hibát ír ki ez a gog-s exe

Ezer kösssssz!!!
Így azért tényleg sokkal jobb!
grebber
Csak annyit hogy gyorsabb lesz tõle a game + az exe indítás után a betöltés!

Next PC upgrade: 2022

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 3. fejezetben a gargoyle-s küldiben a fõbejárattól balra esõ szobában mi a pontos sorrend?már csak az nincs meg.

Fenrir
Ez az új exe mit javít vagy változtat?

A halál csupán a kezdet...

grebber
Ez a "kocsmai" bunyó végtelen?
Mert már vagy 30x voltam azután hogy én lettem a king de még mindig engedi!
Igaz nem sok pénz de több mint a semmi.

Next PC upgrade: 2022

Szerintem egyszer rázd balra, másszor meg jobbra

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kocka póker küldi miatt tolom. Nem ári meg. Úgy vettem észre 10nél nagyobb tét nem lehet - eddig -. Trükk? mit tudom én, mondjuk egyszer balra rázod a kockákat másszor jobbra. 😊
Nem tudom, az nekem is marha nehéz volt. Akkor még azok marha nagyot sebeztek rajtam. Ugy hogy pillanatok alatt ledaráltak ha rosszul jött ki. Aztán valahogy átvergõdtem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha meg nincs mod akkor az a baj. Aki nem akar modokat használni ne tegye aki meg akar az vállalja azt, hogy böngészni kell. Én is csináltam pár modot (pl a F3-hoz meg az FNV-hoz is) több mint ötezren töltötték le de biztos van aki faszságnak tartja mert õ mást keres.
Én nagyon kevés olyan játékkal játszottam amihez nem csináltam vagy használtam bármi módositást, volt amit megosztottam volt amit nem. Fogok csinálni ehhez is, már most tudom, ki is csomagoltam már az adatfile-okat.

Jéé bemásoltam a gog-s exe-ét és jobban is fut,20 fps javulás<#taps>
Van igazsága. nekem is elég sok problémát jelent találni normális modot akár Oblivion akár FNV a sok lézerkard meg még gyerekesebb faszság között. Jó ha egy kezemre ráférnek azok akik figyelnek arra legyen köze az eredetihez. Már írtam a tesnexusra is ha lehet tegyenek be egy lore szûrõt mert nem akarok egész héten keresgélni 😊

A sátor mögött van pár hordó, Aard jellel kell õket szétzúzni, erre az õrök hátramennek megnézni mi történt, te pedig gond nélkül beosonhatsz

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

xd Én se tudtam aztán rájöttem hogy ahol a "Szellem" állt ahol égett a létra ott felmászol felméssz a lépcsõn jobbra és ott valahol ki tudsz jutni 😄

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Kéne egy kis help.
A második fejezetnél vagyok. Az elsõ fejezet végén a tündékkel tartottam. A királyi vért pedig Hensel-tõl kéne szereznem, de nem tudok a sátrához menni mert észrevesznek az õrök a sátor elött és lelõ egy íjász. Hogy tudnák odajutni?

Elõre is kösz.
Avenger
Az erdõben lévõ diliház romjairól van szó? Egyszer, amikor hátulról elkezdett ütni az egyik a másikat meg én ütöttem meghaltam, figyelmetlen voltam, de ezen kívül nem értem mi a nehéz ott 😄 Ezüst kardot elõ aztán ütni õket, amikor támad kigurulni, vagy quen jel. Pont mint bármilyen másik harc.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kösz sikerült kinyíni õket ,de most meg nem tudok kijútni a barlanból,már vágom hogy mért adták az õreület markába címet ennek a küldetésnek!!
Hogy kell kijutni?
Sziasztok: Akadt egy problémám. Az elsõ fejezetben minden mellék küldetést megcsináltam kivéve a troll zûr nevût nem .Azt hogy tölthetem le mert ha jól tudom az teljesen ingyenes.Viszont a letöltõ menüben nincs, csak a lengyel szinkron lengyel felirat.
Sir Quno Jedi
Bombák. Én pl. rájuk szórtam amim volt, mert mindet sebzi, aztán a tõröket, varázs pajzsot feltoltam, tüz varikat rájuklõttem és kaszab ezüsttel. Megdeglettek gyorsba.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igyál varjú potit meg macsakát asztán az 1-iket muszály tüzzel kinyirni, úgy hogy közben szaladgálsz a másik elõtt quen tüzelj aztán ess neki 😛

Az õrültek markába küldetést hogy lehet átolni nem bírok azzal a két k.lidércel?
Nem kötelezõ letölteni egyiket sem, én pl kifejezettem szeretem a mod friendly játékokat.

IMYke2.0.0.0
Ezek nagy réssze 'fasság'...
Ezért utálom, ha egy játék MOD friendly. A MOD-ok 70-80%-a egyszerûen cheat. A fenmaradok nagy száazléka pedig értelmetlen skin/színkavarás és persze idiótizmus.
1-2%-nyi a normális .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem most van egy fegyverem ami azt mondja, hogy +80% incinerate (még nemt udtam kiprobálni, nemrég szereztem9, de + critical effectekkel együtt ez már 100% felett lesz, akkor majd mindenki meggyullad?
Sir Quno Jedi
Nekem volt, hogy már alapból 30% incinerate-m volt, oszt sosem akarts enki egybõl meghalni, ellenben szépen megygulldtak és csápoltak össze-vissza és lehetett rajtuk röhögni, mert közben nem tudnak ütni (meg védekezni sem). Szal. 3 slotos kardba vagy fire rune-ákat tömök, vagy a másikat, ami jelerõsséget ad. Voilá. Szoktam kombiálni, hogy egyik kardba ezt, másikba azt és páncélba is jelerõsséget, meg a trófeából is olyat viszek és term. skillekben is csak erre megyek, sõt van olyan kard (asszem a blue meteorosok), ami alapból a jelerõsségre ad amúgyis.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nehogy már a másolás is nehezükre essen már...<#ravasz1> Hagyd a csudába!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TVelvet
na kicsit alakítottam, ha valaki megmondja hogyan tudok olyan gombot csinálni, ami rögtön berakja a spoiler tagot a textbox-ba megcsinálom azt is.
Ha már van warez topic miért nincsen spoiler topic.. én szivesen beszélnék a játékról (miután befejeztem)
Witcher 2 mod hegyek<#nezze><#wave>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

kérdés: mit jelent az ha egy képesség +10% critical effect chance-t ad?
Vagy mondjuk +5% stun +5% incinerate stb?
Ez nagyon nem egyértelmû nekem: pl a swordsman képesség fán kapott bonusz hat a spellek effectjére is meg a kardokra is? vagy csak a kardokra? akkor is hat ha a fegyver alapból nem rendelkezik semmilyen másodlagos effecttel?
elég zavaros..
Azt meg megfigyeltem, hogy a fagyasztó fegyverem sose fagyaszt meg senkit csak amikor meghlnak akkor szilánkokra esnek.. tehát ennyit ér? más effekttel halnak meg?
http://www.filesonic.com/file/1053510914/Classic_Dice_Set.zip

amióta ezt feltettem szívesebben kockázok

Hallod!.. a Kayran ellen a GoGos exe se segít 😞 Aszittem valami bug hogy mindíg ledob.. de nem 😞(((

Ha megírnád hol van ilyen mód azt nagyon megköszönném.
Engem zavar, hogy alig látszanak a kockák mintái. Legalább is nálam.
Nincs, de nekem sikerült kitornásznom 315-re a súlylimitet.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hogy kell megölni az endriág bosst? Két órát szenvedtem vele, de nem sikerül<#falbav>

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Van valami bankszerûség vagy valami ahova "letétbe" helyezhetem a cuccaimat, vagy csak az a 250 hely van tárolásra ami a karakternél elfér?
Van még rajtam kívül valaki aki vár a csodára az olvashatatlan karakterek miatt,vagy már egyedül vagyok?
GoG-s exe : http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

Igen, én már megcsináltam

Avenger
Sima szövegként van beírva 😊 valami 7zipes megosztó oldal.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

zzeN
5 oldalt néztem vissza és nem láttam kékséget.<#whatever>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kössz 😄

Sir Quno Jedi
Hja, de gondolom nem a rebel oldalon. Mind1, majd a zemberek oldalán is végigtolom úgyis 1x. Csak nem nagyon van hozzá gyomrom. Rohadt taszítóak. A "hõsök" jó fejek, de a pleb, na azt magam gyilkolnám halomra...

Avenger
Lentebb van link, vagy a második oldalon.

Én is. 😊

2. fejezetben lehet vele hancúrozni...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zzeN
Valaki belinkelné a GOG-os exét? Megköszönném.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

böröczk
Vess-é a legkisebb vityilló a városban : D

Kumiho #2179