The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a játék felnõtteknek szól, de nagyon nem úgy viselkedik itt pár ember és hisztizik mint egy ovodás, akinek elvették a nyalókáját.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
Természetesen sosem lenne kész idõre, mert elõre nem lehet felbecsülni egy fejlesztést, mert mindig bejön valami amire nem számítottam, viszont akkor benn rohadok este is és csinálom, hogy határidõre meg legyen, mert különben nem fizetik ki a teljes árat. Ha pedig bármi probléma van utána, azonnal javítom.
Ha én meg tudom ezt csinálni egy magyarországi kisebb cégnél, nem értem a nagy kiadók, ahol 100 programozó dolgozik, miért nem tudnak idõre elkészülni. Valõszínûleg mert így is ugyannyi pénzt kapnak. Ha nekik is bevezetnék hogy csúszás esetén olcsóbb a játék, akkor valszeg a megjelenés napján egy fullos játékot kaptunk volna. Ez van.
Tudom, hogy negatív vagyok, de kicsit elegem van már.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Bocsi, próbáltam rákeresni de nem találtam meg, szal miért jó ez a "GoG-s exe"? Gyorsabban betölt indulásnál? Vagy más dolog?
Valamint van itt valakinek Finisher Pack (Kivégzõmozdulat-csomag) DLC-je? Nekem sz istenért sem akarja letölteni. Beírom a kódom, aztán egybõl meg is szakad a kapcsolat a szerverrel. Újraindítás után is azt írja, hogy online, aztán amint megpróbálja leszedni a DLC-t egybõl megszakad. A Trollzûr minden gond nélkül lejött... :/
Steam acc: kange82
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
:-))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
annak a gog-os exe tökéletes, mert a bemásolt angol/magyar nyelvi fileok remekül mûködnek vele 😊
A játék elindulása kb fele ideig tart, mint a jogtiszta, eredeti orosz exevel mûködõ változat.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ez a csapdázás csalis dolog, hogy mûködik? Csapda önmagában okés. Hogy hazsnálom hozzá a csalit? Gondolom csapda le csali bele aztán... üljek és várjak vagy...
Tulajdonképpen van egy alap esély és azt növelik ezek a százalékos értékek. Tehát hiába van valami védelem 100% fölött az nem immunitást jelent, hanem hogy az alap védelmi érték a megadott százalékos értékkel lesz nagyobb mennyiségû.
Ez nem garantált, hogy így van de én erre tippelnék. Az én játkomban is ugyanúgy lángra lobbant Geralt ha átsétáltam egy kis tábortûzön vagy a beszélgetés végén oda tett le a program. pedig bõven 100% feletti volt minden védelme már a 2. fejezet vége felé. Mondjuk az is igaz, hogy a sárkány mikor fújt akkor nem sebzett csak mivel automatikusan meggyulladt a karakterem abból már volt sérülés amíg égett (igaz nagyon kicsi).
Most csak tippelek, de talán a védelmeknek a páncélzat nyújtotta sebzés csökkentéshez lehet köze és annak a mértékét növeli meg adott típusú támadással szemben a mindenféle százalékos módosítók sokasága.
A támadások során fellépõ kritikus dolgokat is ugyanígy kalkulálja szerintem a program. Például hiába volt 3 flame/flare rúna egy kardomban ami 30%-os eséllyel gyulladást okozott volna találatkor, jó ha minden 15-20. találat után kapott lángra a delikvens. Éppen ezért a végén hagytam a fenébe az ilyen speciális hatásokat és inkább simán csak sebzés növelõket pakoltam a fegyverekbe. Mutagénekbõl is inkább a sebzés növelõkkel pakoltam tele a karaktert. A kritkius esélyeket javítók feleslegesek voltak normál fokozaton.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Leszedtem a WinRAR 4.0-át, és sikerült kicsomagolni a fájlt... és nem találok szavakat. Úgy álltam hozzá h "na nézzük mit ér ez a vacak". Volt egy pici szaggatás a városban, 20 fps-el ment a játék, GoG-os exével meg 40.... WTF?! Ezt meg hogy?!
Szóval ami eddig nem futott teljesen simán (pl Vergen, Flotsam) most reccenés mentes, és a belsõ terek is gyorsabbak, nem beszélve a betöltésrõl... Ilyen a világon nincs komolyan...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azert nem ertem mert ki van talentolva a
finesz: minden kritikus hatas eselye +15%
forgoszel: kritikus hatasok eselye +20%
ezen kivul 5 darab kepessegem van mutalva midegyikben eros, kritikus hatasu mutagen van az 5*3% minden kritikus hatashoz ez mar igy minimum 50%nak kellene lenni ha osszeadom, ehelyett mindegyik 21%, valaki otlet?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.