9144
-
#5858 Pedig itt ez van ezt kell szeretni ezzel tolták ki a játékidőt.
Más rpg-kben is van ilyen csak ott ugye odaraknak neked telportrúnákat gyorstavelt stb.Itt nincs,de nem zavaró! -
Gabe18 #5857 Jó hát amit írtam az egy kirívó eset volt. Azért eleve akkora területek nincsenek benne hogy egy kis mászkálástól besokalljon a játékos. -
#5856 ez most nem a warez miatt van okoska de ha évekig olyan játékokkal játszol amiben szabadon lehet mozogni az ilyenek nem fognak sokáig a géphez láncolni,viszont a fable 3 jó volt csak rövidke,neked meg gyerekfejjel még van hozzá türelmed ennyi... -
#5855 tipikus warezos :D -
#5854 :DD -
#5853 aham jó akkor uninstallllllll -
#5852 No, második nekifutásra már a sárkányos rész is smafu a prologban, hiába a tapasztalt witcher... -
mzprox #5851 150-et akartam írni, ez a chart hülyeség -
mzprox #5850 Szerintem csak lengyelo-ban több mint 100 ezret adtak el.. -
Gabe18 #5849 Az nincs. 2. fejezetben nekem is volt hogy egy helyre egymás után vagy 4x kellett oda-vissza menni, mire kialakult hogy pontosan mit is kell csinálni. -
#5848 ilyen gyors utazás vagy hasonló van a játékban mert elég idegesítő hogy meghatározott útvonalon lehet haladni(amit néha nem találok) és nem lehet tökön-paszulyon átgázolni? -
#5847 A VG Charts a legnagyobb kamuoldal ami létezik. -
Gabe18 #5846 Hát ez kár...
De hát majd viszik konzolra, ott elmegy belőle másfél millió, aztán jól van. Csak aztán a 3. rész már csak oda megy. -
#5845 "Nem fogy a Witcher 2.
A várakozásokkal ellentétben, nem kapkodják a vásárlók a Witcher 2-öt!
A VG Charts állítása alapján a pár napja megjelent játékból mindössze 150ezer db kelt el."
-
#5844 Igazad van de most már mindegy és ráadásul más írányba is akarom fejleszteni a karit mert elsőre majdnem csak jelekre pakoltam. -
#5843 Én előtte gyorsan csináltam egy mentést, ne keljen elölről kezdenem az egészet. Csak betöltöm és mehet is Iorveth útja. :) -
#5842 Kösz.
Most kezdem a második végigjátszást ezutal Iorveth útját választom. -
vzajcev #5841 Első fejezetben, ahogy a dokkról csámpázunk be a "városba" a bal oldali beugróban támasztja a falat xD Mindjárt az árkádok alatt. -
pocok022 #5840 ok akkor ne mondj :D -
#5839 Ne légy béna ,na erre nem lehet mit mondani! -
pocok022 #5838 még mindig nem tud senki semmit SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van -
Noodlee #5837 Sry, de ott sehol nincs leírva hogy kéne :P -
Haversrác #5836 Mysterious Merchant DLC - az ACT3-ban hol találom az árust???? -
MaRee #5835 Valaki akinek megvan a soundtrack, nincs valami Iorveth-es muzsika? Olyan érdekelne, amin az megy hosszabban amikor valami fúvós hangszeren játszik a játék elején :) -
#5834 A CDP-töl ne is várj nagyon segitséget öket a nvidia támogatja az atinak kénne elöjönni egy jó catalystal. -
Gabe18 #5833 Hát a patch nálam futásban sokat nem dobott. Max pár fps. Ehhez valami ATI varázslat kell, ha lesz egyáltalán. De legalább gyorsan elindul most már... -
#5832 Én végig nem találtam sehol... -
Haversrác #5831 Szasztok, az act3-ban sehol sem találom a mysteriuos árust, tudja valaki hol keressem, vagy az act3-ban csak akkor jelenik meg, ha az elején Roche útját választom? -
Atek007 #5830 Hol találom azt meg? -
mzoli7 #5829 hát nálam a patch nem sokat javított -
cooll #5828 Akinek warezba van meg méghozzá a skidrow-tól,az nézzen be a warez topic-ba,ott valaki leírta pontról pontra,hogy hogy kell megcsinálni a patch international-el! -
Atek007 #5827 Ha tudnám honnan lehet letölteni én is véleményezhetném.
Patcher azt írja a játék hibás vagy hiányos. -
#5826 Embertelen mennyivel jobban fut az új patchel, végre tudom normálisan nyomni a játékot. Most jutottam el Flotsam-ba, brutálisan jó a game. -
ratgab #5825 XD LOL -
#5824 Kösz a segítséget Gabe 18, megyek is játszani -
pocok022 #5823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van -
cooll #5822 Hehe ez jó :D -
pocok022 #5821 nem tud senki semit erre
SPOILER! - Kattints ide a megjelenítéséhez -
cooll #5820 Mi magyarok kajóljuk rendesen,emlékszek az első rész is nagyon sikeres volt. -
vzajcev #5819