9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • grebber
    Pedig itt ez van ezt kell szeretni ezzel tolták ki a játékidőt.
    Más rpg-kben is van ilyen csak ott ugye odaraknak neked telportrúnákat gyorstavelt stb.Itt nincs,de nem zavaró!
  • Gabe18
    Jó hát amit írtam az egy kirívó eset volt. Azért eleve akkora területek nincsenek benne hogy egy kis mászkálástól besokalljon a játékos.
  • Tatyla
    ez most nem a warez miatt van okoska de ha évekig olyan játékokkal játszol amiben szabadon lehet mozogni az ilyenek nem fognak sokáig a géphez láncolni,viszont a fable 3 jó volt csak rövidke,neked meg gyerekfejjel még van hozzá türelmed ennyi...
  • Renjike
    tipikus warezos :D
  • BEAST #5854
    :DD
  • Tatyla
    aham jó akkor uninstallllllll
  • wedge31
    No, második nekifutásra már a sárkányos rész is smafu a prologban, hiába a tapasztalt witcher...
  • mzprox
    150-et akartam írni, ez a chart hülyeség
  • mzprox
    Szerintem csak lengyelo-ban több mint 100 ezret adtak el..
  • Gabe18
    Az nincs. 2. fejezetben nekem is volt hogy egy helyre egymás után vagy 4x kellett oda-vissza menni, mire kialakult hogy pontosan mit is kell csinálni.
  • Tatyla
    ilyen gyors utazás vagy hasonló van a játékban mert elég idegesítő hogy meghatározott útvonalon lehet haladni(amit néha nem találok) és nem lehet tökön-paszulyon átgázolni?
  • wedge31
    A VG Charts a legnagyobb kamuoldal ami létezik.
  • Gabe18
    Hát ez kár...
    De hát majd viszik konzolra, ott elmegy belőle másfél millió, aztán jól van. Csak aztán a 3. rész már csak oda megy.
  • grebber
    "Nem fogy a Witcher 2.

A várakozásokkal ellentétben, nem kapkodják a vásárlók a Witcher 2-öt!
    A VG Charts állítása alapján a pár napja megjelent játékból mindössze 150ezer db kelt el."

• wedge31
    Igazad van de most már mindegy és ráadásul más írányba is akarom fejleszteni a karit mert elsőre majdnem csak jelekre pakoltam.
  • BoneDragon
    Én előtte gyorsan csináltam egy mentést, ne keljen elölről kezdenem az egészet. Csak betöltöm és mehet is Iorveth útja. :)
  • wedge31
    Kösz.

Most kezdem a második végigjátszást ezutal Iorveth útját választom.
  • vzajcev
    Első fejezetben, ahogy a dokkról csámpázunk be a "városba" a bal oldali beugróban támasztja a falat xD Mindjárt az árkádok alatt.
  • pocok022
    ok akkor ne mondj :D
  • grebber
    Ne légy béna ,na erre nem lehet mit mondani!
  • pocok022
    még mindig nem tud senki semmit
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
  • Noodlee
    Sry, de ott sehol nincs leírva hogy kéne :P
  • Haversrác
    Mysterious Merchant DLC - az ACT3-ban hol találom az árust????
  • MaRee
    Valaki akinek megvan a soundtrack, nincs valami Iorveth-es muzsika? Olyan érdekelne, amin az megy hosszabban amikor valami fúvós hangszeren játszik a játék elején :)
  • wedge31
    A CDP-töl ne is várj nagyon segitséget öket a nvidia támogatja az atinak kénne elöjönni egy jó catalystal.
  • Gabe18
    Hát a patch nálam futásban sokat nem dobott. Max pár fps. Ehhez valami ATI varázslat kell, ha lesz egyáltalán. De legalább gyorsan elindul most már...
  • wedge31
    Én végig nem találtam sehol...
  • Haversrác
    Szasztok, az act3-ban sehol sem találom a mysteriuos árust, tudja valaki hol keressem, vagy az act3-ban csak akkor jelenik meg, ha az elején Roche útját választom?
  • Atek007
    Hol találom azt meg?
  • mzoli7
    hát nálam a patch nem sokat javított
  • cooll
    Akinek warezba van meg méghozzá a skidrow-tól,az nézzen be a warez topic-ba,ott valaki leírta pontról pontra,hogy hogy kell megcsinálni a patch international-el!
  • Atek007
    Ha tudnám honnan lehet letölteni én is véleményezhetném.
    Patcher azt írja a játék hibás vagy hiányos.
  • balee4
    Embertelen mennyivel jobban fut az új patchel, végre tudom normálisan nyomni a játékot. Most jutottam el Flotsam-ba, brutálisan jó a game.
  • ratgab
    XD LOL
  • Nazgul1980
    Kösz a segítséget Gabe 18, megyek is játszani
  • pocok022
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást először a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
  • cooll
    Hehe ez jó :D
  • pocok022
    nem tud senki semit erre
    SPOILER! - Kattints ide a megjelenítéséhez
  • cooll
    Mi magyarok kajóljuk rendesen,emlékszek az első rész is nagyon sikeres volt.
  • vzajcev