The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faki
Peccsel kész vannak elvileg, most csak tesztelik, hogy minden rendben legyen. Gondolom ha kiadták volna tegnap és nem lenne megfelelõen tesztelve, akkor megint trollkodás lenne. Ha késett volna a játék x hónapot, akkor is trollok fenyegetõztek volna, hogy õk biza nem veszik meg, mert hát velük ne g*cizzenek.
Ez a játék felnõtteknek szól, de nagyon nem úgy viselkedik itt pár ember és hisztizik mint egy ovodás, akinek elvették a nyalókáját.

Full igazad van...

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

enlightened
1 hétig türelmes voltam. De amikor mindennap felmegyek witcher2.com-ra és ugyanaz az üzenet fogad, hogy mindjárt lesz patch és nincs, akkor elvesztem a türelmem. Én is fejlesztõ vagyok és ha az ügyfélnek kell csinálnom egy fejlesztés akkor megszoktuk elõre beszélni, hogy mennyi idõ és mikorra lesz kész.

Természetesen sosem lenne kész idõre, mert elõre nem lehet felbecsülni egy fejlesztést, mert mindig bejön valami amire nem számítottam, viszont akkor benn rohadok este is és csinálom, hogy határidõre meg legyen, mert különben nem fizetik ki a teljes árat. Ha pedig bármi probléma van utána, azonnal javítom.

Ha én meg tudom ezt csinálni egy magyarországi kisebb cégnél, nem értem a nagy kiadók, ahol 100 programozó dolgozik, miért nem tudnak idõre elkészülni. Valõszínûleg mert így is ugyannyi pénzt kapnak. Ha nekik is bevezetnék hogy csúszás esetén olcsóbb a játék, akkor valszeg a megjelenés napján egy fullos játékot kaptunk volna. Ez van.

Tudom, hogy negatív vagyok, de kicsit elegem van már.

Baze.. vettem új procit meg videókártyát, de így is szar maradt a játék.. erre kiderült, hogy a rohadt securom miatt volt.. asszem megint nem veszek egy darabig eredeti játékot..
Voltan
LOL
OK

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Célszerü venni ha nem találsz...<#vigyor>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Veszel nála..

Voltan
Hogy lehet a prológus után ezüst kardot szerezni? A törp kovács tudna csinálni, de nincs ezüstöm. Azt hol lehet találni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Emiatt vettem meg a gamestart, de nekem sem sikerült aktiválni😞

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TVelvet
Valaki összedob egy FAQ-t ?😊
Nem vagyok új, csak mostanra már elkezdett zavarni, hogy hogy minden nap látom tõled (és mástól) is ezeket a kommenteket. Ha megy a játék, játszani kell, ha nem, akkor türelmesen várni. 😊) Nem kötekedésnek szántam, és ígérem, többször nem is említem meg.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Kange
Sziasztok!

Bocsi, próbáltam rákeresni de nem találtam meg, szal miért jó ez a "GoG-s exe"? Gyorsabban betölt indulásnál? Vagy más dolog?

Valamint van itt valakinek Finisher Pack (Kivégzõmozdulat-csomag) DLC-je? Nekem sz istenért sem akarja letölteni. Beírom a kódom, aztán egybõl meg is szakad a kapcsolat a szerverrel. Újraindítás után is azt írja, hogy online, aztán amint megpróbálja leszedni a DLC-t egybõl megszakad. A Trollzûr minden gond nélkül lejött... :/

Steam acc: kange82

enlightened
Látszik, hogy új vagy itt. Rám osztották a pesszimista és türelmetlen állat szerepét. Kötelességem egy nap többször is beírni, hogy mikor jön a patch, meg a hotfix, ez a dolgom. Nem kell kötekedni.

Hiába írod be ide naponta többször, hogy mikor lesz már, meg miért késik, attól még nem jön hamarabb...

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

wedge31
Engem csak a szélesvászon eltüntetése miatt érdekelne ez a patch.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Frank99
ettõl még igencsak igaza van....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
mekkora betûk a topon!!!

:-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

enlightened
Gondolom a hotfix is még kb 2 hét.

enlightened
Van már patch? Vagy még mindig csak ígérgetnek?

Nekem is ezt hozta ki de kihúzgáltam az asztalra és oda valahogy kidobta 😛 onnan meg csere...

Faki
Szerintem a felgyújtás, kiütés, azonnali halál, stb.. ezek kritikus hatások. Azaz ha kritet ütsz, akkor ezek közül ugrik be az egyik, a meglévõ százalékok alapján. Aztán ki tudja..

rage
Még annyit, hogy akinek orosz clone verziója van (mint pl nekem 😊
annak a gog-os exe tökéletes, mert a bemásolt angol/magyar nyelvi fileok remekül mûködnek vele 😊

A játék elindulása kb fele ideig tart, mint a jogtiszta, eredeti orosz exevel mûködõ változat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Akkor se logikus, mert ott van az instant kill, 5% talentbol es 4% a fegyvernek, es szepen ossze is adja 9%ot ir ra, az osszes tobbi kritikus talalat eselyenel meg ossze-vissza.
Csak akkor lehet befejezni a küldetést, ami egyébként átnyúlik a harmadik fejezetbe is, ha az embereket támogatja végig a játékos. Ugyanis például az egyik fontos irat az elsõ település vezetõjének saját szobájában lévõ kis ládikójában van. Ide meg csak úgy lehet bejutni, ha a játékos nem Ioverth-nek segít fogolyszöktetésben, hanem leveri a mocskos disznó manust az emberi kommandósokat támogatva.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Üdv emberek!

Ez a csapdázás csalis dolog, hogy mûködik? Csapda önmagában okés. Hogy hazsnálom hozzá a csalit? Gondolom csapda le csali bele aztán... üljek és várjak vagy...
Szerintem...
Tulajdonképpen van egy alap esély és azt növelik ezek a százalékos értékek. Tehát hiába van valami védelem 100% fölött az nem immunitást jelent, hanem hogy az alap védelmi érték a megadott százalékos értékkel lesz nagyobb mennyiségû.
Ez nem garantált, hogy így van de én erre tippelnék. Az én játkomban is ugyanúgy lángra lobbant Geralt ha átsétáltam egy kis tábortûzön vagy a beszélgetés végén oda tett le a program. pedig bõven 100% feletti volt minden védelme már a 2. fejezet vége felé. Mondjuk az is igaz, hogy a sárkány mikor fújt akkor nem sebzett csak mivel automatikusan meggyulladt a karakterem abból már volt sérülés amíg égett (igaz nagyon kicsi).
Most csak tippelek, de talán a védelmeknek a páncélzat nyújtotta sebzés csökkentéshez lehet köze és annak a mértékét növeli meg adott típusú támadással szemben a mindenféle százalékos módosítók sokasága.

A támadások során fellépõ kritikus dolgokat is ugyanígy kalkulálja szerintem a program. Például hiába volt 3 flame/flare rúna egy kardomban ami 30%-os eséllyel gyulladást okozott volna találatkor, jó ha minden 15-20. találat után kapott lángra a delikvens. Éppen ezért a végén hagytam a fenébe az ilyen speciális hatásokat és inkább simán csak sebzés növelõket pakoltam a fegyverekbe. Mutagénekbõl is inkább a sebzés növelõkkel pakoltam tele a karaktert. A kritkius esélyeket javítók feleslegesek voltak normál fokozaton.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

grebber
Ezt a küldetést viszed tovább a chapter 2be!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Az.... bár amúgy sem volt rossz, de így azért nagyobb az élvezet. Én kajak azt hittem h a gépem gyenge hozzá h max sebességgel menjen... de ugyanez volt az 1-nél is anno, csak ott nem volt gog-os exe. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én is meglepõdtem rajta, mennyivel simábban megy GoG-s exe-vel. Ég és föld a különbség.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Azt sem nagyon ertem mit jelent az, hogy eges ellenallas 130%, amikor a sarkany lefuj a tuzzel siman egek...nekem nem tisztak ezek a krit es ellenallas %-ok. 😊
Rage47
hát akkor ezt jól elkúrták a készítõk :S pont egy ekkora címnél...
Kongy
Visszavonom amit mondtam.

Leszedtem a WinRAR 4.0-át, és sikerült kicsomagolni a fájlt... és nem találok szavakat. Úgy álltam hozzá h "na nézzük mit ér ez a vacak". Volt egy pici szaggatás a városban, 20 fps-el ment a játék, GoG-os exével meg 40.... WTF?! Ezt meg hogy?!

Szóval ami eddig nem futott teljesen simán (pl Vergen, Flotsam) most reccenés mentes, és a belsõ terek is gyorsabbak, nem beszélve a betöltésrõl... Ilyen a világon nincs komolyan...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egy dolgot viszont nem ertek, a kritikus hatasoknal nalam kabitas, mozgaskeptelenseg, kiutes, mergezes mindenhova 21%-ot ir.

Azert nem ertem mert ki van talentolva a

finesz: minden kritikus hatas eselye +15%
forgoszel: kritikus hatasok eselye +20%

ezen kivul 5 darab kepessegem van mutalva midegyikben eros, kritikus hatasu mutagen van az 5*3% minden kritikus hatashoz ez mar igy minimum 50%nak kellene lenni ha osszeadom, ehelyett mindegyik 21%, valaki otlet?
Rage47
nincs benne védelem
gog.com-on lévõ játékokban nincs szutyok védelem
Nekem is +20 fps ez a gog-s exe. Mi a fene ez amugy? 😊
Rage47
jött már patch?
Majd a 2. es a 3. fejezet kozott megtalalod.
stílus - stílus

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

cylonflatus
Ha lesz 3. rész remélem, hogy a szexjelenetek prezentálásához is írnak egy minijátékot! 😉

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Viszont az "aki hülye halljon meg 😄"-nél talán többet ért volna a "szedj le újabb winrar-t"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

iceshark
hali kicsit elakadtam tudna valaki segíteni
A mystic river küldetésben, hogyan tudok feljebb jutni a folyón, milyen módot találjak, ugye azt írja utazzak feljebb a folyón, de nem találtam semmilyen hajóst vagy bárkit aki feljebb vinne, gyalog se nagyon ment 😞 valaki megoldotta ezt a részt már?

Kongy
na nemtom ki trollkodik itt, aki ilyeneket beszól vagy én aki jelzi h bizonyos esetekben nem mûködik.

ilyeneknek mondhatod, jobb idejönni trollkodni hogy ennyit ér a gogos exétek, gondolta direkt szemétségbõl szar file lett kirakva a bannerbe, végül is könnyebb trollkodni mint google használni meg visszalapozni

Neked is mondom, hogy régebbi verziójú a winrar-od, mint amivel készítették a becsomagolást... nekem winrar 3.93-al már simán kicsomagolta!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Új winrar leszedése javasolt (havernak ugyanezt csinálta), vagy szedjetek le egy 7z manager-t!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

WinRar-ral nekem se akart mûködni (ugyanez a hiba), 7-Zip-pel tökéletes.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

gerey
pedig mûködik, szedd le még egyszer

Kongy
Remélem akk már meghaltál.

aki hülye halljon meg 😄

Kongy
Ennyit ér a GoG-os exétek: