9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • cooll
    Bug de akkora mint egy kur.a elefánt xD
  • strebacom
    Hát kipróbáltam mindent amit irtál, de semmi !!
    Kezd idegesíteni ez a szar!! Most fözetet kellene csinálnom(réce) de hogyan ha nem akar meditálni.....
    Mi lehet a gond?????

• Renjike
    Most ugye viszem megint a witcher 1 et és 4. fejezetnél a vojdán papot kell megkeresnem tudom holvan és tudom hogy elkergették megölök mindent amit csak lehet (minden vojdánt amit találni lehet) és még mindig nincs ott és a Lady of the lake meg a halász is azt mondja hogy elkergették ... na most mi a f*sz van? :@
  • strebacom
    Köszi, kipróbálom!!!
  • SaGa Jr
    Menj be a kantinba és ott meditálj. Vagy menj fel a király sátra elé és ott tedd meg. Ha ott sem megy akkor menj ki Roche táborába. Ott mindenképpen sikerülni fog ha bemész a sátorba.
  • cooll
    Próbáld meg vissza tölteni egy régebbi auto save-t.
  • strebacom
  • strebacom
    Ezt nem értem, hogy hanyas???Kifejtenéd!!
  • grebber
    Látszik is a képen miért nem lehet,mert HANYAS vagy azért!
  • strebacom
    Hogy jobban teljen az idö,mert a királyhoz este kell mennem...már volt ilyen máshol is, hogy estére vártak és meditációval mulattam az idöt!!
    De most nemtom miért nem engedi?????
  • Noodlee
    Miért akarsz ott meditálni?
  • strebacom
    Segitséget kérnék:
    Miért nem tudok én itt meditálni ??
    Hogyan tudnék, vagy hová menjek???

Köszi!!!
  • ferenc001
    Ez egy jó kérdés, de szerintem működne. GoG-os exe-vel nem tudod frissíteni sehogy (talán GoG-os játékra való patch-el, de nem tudom, mert nekem megvolt az eredeti, és vissza tudtam cserélni). Ajánlom neked is, hogy ha valamit felülírsz, csinálj róla biztonsági mentést; sose tudhatod, mikor kellhet az eredeti ;)
  • Lucifair
    Ahham.Értem.És ha mondjuk valaki adna nekem eredeti exét azzal is jó lenne?
    2.Előfordulhat h az eredeti gamemre tett GOG exével egyszer csak frissíteni fog a játék miután újra lesz főszerver?
  • ferenc001
    Egyszerűen visszatenni az eredeti exe-t a helyére (újratelepítést nem ajánlom, mert nem tudom most mi van a szerverükkel, úgyhogy ha nincs meg az eredeti exe, akkor egyelőre hanyagolni kell a patch-et, és ha már normálisak lesznek CDPR szerverei, akkor telepítsd újra).
  • Lucifair
    Hali.Biztos 1000szer le lett írva de nem volt egyértelmű akkor sem ha visszaolvastam.Eredeti witcherem van.GOG exét használok.Szeretnék patchelni de a sima letőltősek közül a hivatalos honlapról egyiket sem akarja feltelepíteni.Mit kell tennem?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • enlightened
    A te konfigod egy egy közepes gép manapság, amivel simán mennek a mai gamek. De nem a witcher 2, itt még a nálad jobb géppel rendelkezők is szenvednek sok problémátől. Bele kell nyugodni hogy Ati kártyán ezt nyújtja a játék, amúgy nálam most nincs semmi gond, tolom ezerrel, bár nekem HD 5770-esem van.
  • HardStyleZ
    Köszi hogy reagáltál, hát akkor ennyi volt részemről a nagy witcher láz, mostmár felé se nézek mert értelme nincsen.
    Különben meg ekkora gané nem lehet a fejlesztő csapat, azt hiszik mindenki olyan keresettel rendelkezik hogy megteheti hogy plazma TV-n játszon? Jah hogy náluk lengyel honban ez alap?
    Ha nem akarják megcsinálni kisebb felbontásra, akkor írják meg és elfogadom a döntésüket, de így hogy hallgatnak felettébb keserves
    Akkor legyenek boldogok, nekem is jobb így hogy nem tudok a játék történetéről azt kész
    Azért kiszerettem volna próbálni de hát ha nem akkor nem

Nem ér annyit hogy agyvérzést kapjak végül is csak 1játék a sok közül
  • Although
    minimumon idegesítő az biztos. De highon már csak a tetején van. Szóval lehet a részletesbe lehet valahogy állítani?
  • fixpont
    Mi a baj a szelesvaszonnal?
  • Tehasut
    Nem, sajnos a csütörtökön kijött 1.1-es patch nem javítja ezt az égbekiáltó bugot. Egyszerűen nem értem hogy maradhatott a játékban ez az ordas nagy hiba. Azt meg pláne nem, hogy miért nem javították ki, és hogy a hivatalos oldalon miért van csönd erről a cdp részéről.
  • HardStyleZ
    Nem voltam információ közelben az utóbbi napokban, van patch ami megoldja a szélesvásznat?
  • moonstar1
    nah megvan :S
  • cooll
    de igy is sokkal többet nyújt mint valami /konzol áttirat...
  • cooll
    Többe vártamlegalább még vagy 20-40-órát... ez igy elég karcsu
  • cooll
    Uhh ennyi volt végig vittem:D
  • moonstar1
    mint már említettem megnéztem a videót és nem megy...
  • vzajcev
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=CA5UJXZwyWs
    minta fight
  • moonstar1
    Egyszerüen enm tudom megcsinálni a KAyganos részt...megnéztem a videót is, de két csápnál többet nem tudok levágni...addigra meghalok. Hiába gurulgatok össze vissza...:S valami tipp esetleg??? már unom hogy 10 edjére kezdem ujra
  • csinkin
    Nem emlékszem pontosan de a W1 kb. 3-4 hónap után érte el a
    700.000 eladott darabszámot és a fejlesztők sorra bontották ki
    a pezsgőket, a W2 meg egy hét után tart 150.000 darabnál !
    Szerintem nem olyan rossz ez !!!
  • vzajcev
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=1clFinhKd8k
  • Madi92
    Hali!
    Felpakoltam az új patchet + ati hotfix-et érezhetően javult a helyzet, Ultrán, 30-60 fps között megy. Bár még csak a prológusban vagyok, remélem így is marad! Viszont nem vagyok maradéktalanul elégedett:\ Bár fps önmagában elég lenne, és én nem is vagyok magas számokhoz szokva, de itt, nos hogy is mondjam, még 50 fps-nél is mintha remegne a kép, meg ugrálna. Lehet nem ezek a legjobb szavak rá, de nem jut jobb eszembe:D Szóval kérdésem hogy másnál is van-é ilyen, és hogy ez az fps gyakori, mondhatni állandó ugrálásának köszönthető? Ja és VSync on, tudtommal ennek hiánya is el tud okozni hasonló gondokat.
  • rexsimus
    Nálam nem sokat segített a patch, sőt még rontott, ha a gog-os exe-vel nézzük a játékot.
    Valaki próbálta már a patch után a gog-os exe-vel elindítani?
  • Gabe18
    Thx!
    Bocs az off-ért...
  • Noodlee
    Hangulatos játék, milliárd buggal.
  • MaRee
    Risennel nem játszottam, és a Two Worlds I-gyel sem. Szerintem ha meguntad a W2-t akkor kezdd el, nekem nagyon tetszett. Gyönyörű, rohadt jól optimalizált grafika, jó harcrendszer, főleg a varázslás van kva jól és változatosan megoldva, nem egy sablon kapsz egy spellt és elcastolod stílus..Emellé rengeteg quest és hatalmas bejárható terület, van ló és teleportkövek, úgyhogy nem kell futkározni :D Na de off vége :)
  • Gabe18
    Megéri a Two Worlds 2-ben gondolkodni a későbbiekben? Elég vegyes kritikák vannak róla. Abban mindenki megegyezik hogy jobb mint az első része. Jó hogy nem egy Vajákos színvonal, de ha azt vesszük hogy én a Risen-el is elvoltam múlt nyáron?
  • Tatyla
    de engem zavar
  • MaRee
    Jah elég szar, mondjuk nincs akkora bejárható terület hogy ez annyira zavaró legyen szerintem.Egyébként engem kicsit ez zavar, szerintem "kicsi" a játéktér, legalábbis most nyomtam végig a Two Worlds II-t és ahoz képest, bár a Vaják 2 ezerszer jobb. :)
  • Renjike
    évekig csak ilyen típusú játékokkal jáccom okoska :D de ne zavarjon . csak eléggé szar hogy ennyi telik tőled hogy nincs gyorsutazás és egyből uninstal...