9144
-
HardStyleZ #5939 Ha már itt tartunk, megnyitottam a programot és kidobja a hiba üzit
"A flawlessws.exe hibát észlelt ezért leáll" -
MaRee #5938 Igen, rakjátok ki!!! Nagyon jó program, nekem is így 1280x1024ben tökéletes!!! -
ratgab #5937 Mi a véleményetek érdemes lehet kirakni bannerba a program linkjét? -
ratgab #5936 Elvileg igen, de ki kell próbálni! -
HardStyleZ #5935 Köszi hogy megosztottad velünk :) nekem 1024x768ra van szükségem annak megvalósítására is képes a progi? -
ratgab #5934 Hibás a regisztrálás és a DLC letöltés is egyenlőre! Türelmet kér ez ügyben a CDPR... dolgoznak rajta! -
Fapipa75 #5933 Köszi a gyors választ! Sajna még csak sárga a nyil és mindig "hiba történt a fájl írása közben. Újrapróbálkozás 10 mp ír ki. de még egyszer köszi -
Tibbor #5932 Ha lefelé mutató zöld nyíl van a DLC neve mellett, akkor letöltötte.A sztori szál során találkozhatsz több ilyen kereskedővel is, akik erősebb cuccokat árulnak, mint a szokásos. -
Fapipa75 #5931 Segítsetek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mysterious Merchant DLC letöltése lehetséges??? Nekem nem megy, illetve ha mégis letöltötte hol tudom ellenörizni hogy megvan? Köszi -
Noodlee #5930 Idővel meglesz. :) -
#5929 Induláskor az intrók átugrása
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Induláskor az intrók átugrása,telepítés leírása a rarban. https://rapidshare.com/files/3809040934/Witcher2_skip_intros_v3.zip -
strebacom #5928 Innen kellene egy mentés, nincs neked, vagy valaki másnak??
KöszII!!!! -
Pardon22 #5927 Flotsami erdőben van egy kis házikó, de kellene hozzá kulcs h bejussak. Tudja vki merre találom? -
#5926 Nekem megmaradtak a mentések és minden cuccom is.
A stabilitásról nem tudok nyilatkozni mert nálam a patch előtt is stabilan futott a játék meg utána is. -
Tibbor #5925 Igen-igen, az volt az!!!
Más: most olvastam, hogy tegnap kijött az 1.1-es patch, ami többek között jelentős FPS javulást és nagyobb stabilitást eredményez.Természetesen eredeti a játékom, de a javítást nem merem feltenni, ugyanis külföldi fórumokon a következőket olvastam:
"Patch előtt a gyenge gépemen 25 FPS-em volt, most a patch után 7(!)."
"Miután feltettem a patch-et, kb. 1 perc játék után rendszeresen kilép a játék..."
"A patch óta eltűntek a batyumból bizonyos hozzávalók és craftolt cuccok."
Persze vannak, akik dicsérik a javítást, de ez engem így nem győzött meg.Igaz, nálam is elég gyakori a kilépés(ami egy eredeti játéknál elég felháborító!), de nem akarom, hogy újabb hiba jöjjön elő.
Lényeg a lényeg: van valakinek tapasztalata az 1.1-es patch-ről(magyar verzióhoz, ami a PlayOn-on keresztül lett vásárolva) ?Főleg az érdekel, megmaradnak-e a mentések és hogyan változott a stabilitás ill. az FPS? -
#5924 Ebben a játékban tényleg nagyon jó szövegek vannak. Geralt beszólásait nagyon eltalálták, felüdülés a DA2 után, ahol az volt a legkeményebb beszólás ha valakit megfenyegettél, hogy megölöd. Itt viszont Geralt elég keményeket mondd be, sok az utalás is más filmekre, játékokra. -
#5923 azon nagyot nevettem én is:
valahogy így hangzott "aztán majd meztelen lábbal mehetek fel egy tűzhányóra, nem? hagyjuk a gyűrűket......"
:-)))) -
strebacom #5922 Mindig szoktam de most nagyon kellene a mentés,egyszerüen nem tudok tovább haladni, mivel nem meditál a csákó...és mivel fözetet is innom kéne ez lehetetlen igy.....
-
#5921 Állitolag van még egy sex and the city easter egg is flotsamban de mivel én egy részt se láttam a sorozatból így aztán nem is vehettem észre az utalást. -
Although #5920 Kérlek használd a spoilert. -
#5919 Hehe, én egyből megtaláltam, ezért jó minden zeg-zugot átkutatva játszani. -
Tibbor #5918 :(
Sebaj, majd az újrajátszásnál megnézem. -
#5916 Ez még a játék elején van. -
Tibbor #5915 Nagyon durvaaaa!Ezt én most kihagytam volna, vagy később még belefuthatok?Második fejezetnél tartok, most csinálom a Mágia nyomában szálat. -
#5914 Én most ezen vigyorogtam egy sort.
-
Although #5913 OFF Szóval épp elolvastam a könyvet. Háát :) Rég láttam ennyi zöldséget egyben :) Szerintem emberünk amikor írta be volt szívva vagy sokat ivott. És gyanítom nevetgélt is a saját poénjain(hét törpe, toronyba zárt királylányok,etc) :)Azért nem rossz ha nem is egy szépirodalmi mű azért nem rossz. főleg úgy hogy kaptam anno hozzá egy kuppont 1000 Ft értékben amit beszámítottak a játék vételénél :) -
Tibbor #5912 A mentéseket csak manuálisan, mappán belül lehet törölni?Már lassan egy gigányi van belőle. -
cooll #5911 Aha,párszor én is röhögtem nagyokat -
Tibbor #5910 Nagyon-nagyon tetszik a játék!Nem csak az RPG elemek, hanem az a hihetetlenül finom humor, amit itt-ott elrejtettek benne.Akik figyelmesen olvasnak, bizonyára összecsikarták magukat azon a párbeszéden, melyben a Gyűrűk urá-ra utaltak...Hatalmas poén!De ahogy eddig látom, a trollok sem olyanok ebben a világban, mint ahogy megszoktuk.Az egyik alkesz, a másik csalja az asszonyt. -
cooll #5909 Akkor kifejezetten nem neked készitették a játékot -
Mr. Perfect #5908 köszi ezt az infót.. Így már sokkal jobban játtszható. Engem nagyon zavart, hogy a kép nagy részét a fekete csík tette ki. Nem is értem a készítők, hogy-hogy így hagyták ezt.. -
strebacom #5907 No ezen már túl vagyok, de ha megint eljutok oda, akkor megint csak ez van...sajnos!!! -
#5906 Tölts vissza egy régebbi mentést!Próbáld ki úgy! -
strebacom #5905 #5897
Mit csináljak??? Töröljem? -
ratgab #5904 4:3-on elvesz 30 %-ot a monitorból és az már iritáló, legalábbis nekem... de így már jó! Hud széthúzása meg igazán kibírható! Amíg nem jön hivatalos javítás rá, addig így fogok vele játszani. -
Although #5903 Nem tudom nekem highon teljesen elfogadható a sáv szélessége. low detailson viszont tényleg idegesítő. Például engem zavarna ha teljesen kivennék. Így olyan filmszerű :) -
cooll #5902 Már az ati felhasználók is kaphatnának egy driveret.ami picit javitt az fps-en!!! -
bendáj17 #5901 érdekesen hangzik nekem mindegy annyira nem zavar. Kíváncsian várom mit adnak ki. -
ratgab #5900 Hivatalos javítás is lesz egyébként! De a 3. patch előtt valószínűleg nem... június környékét tippeltek rá a fejlesztők, de konkrét dátumot nem tudtak mondani!
Jövő héten már jön a következő patch és valami új ingyenes letölthető tartalmat is ígérnek jövő hét végére! -
ratgab #5899 Örömhír minden hozzám hasonló játékosnak, akinek nem 16:9-es monitora van!
Immáron van megoldás a Fekete sávok eltűntetésére 4:3, 5:4, 16:10-es képarányon! Sajnos egyenlőre nem hivatalos javításról van szó, hanem garázsmegoldásról (hack), de ettől függetlenül működik! 1280x1024-el kipróbáltam és teljes képernyős lett a játékom végre... igaz egy nagyon picit furcsán néz ki a hud (szét van húzva, de lehet, hogy egy kis beállításállítással ez is javítható... még nem teszteltem ezt a részét a programnak), de ez legyen a legnagyobb problémánk!
Ezt szedjétek le és telepítsétek!
Én, mint ahogy már írtam kipróbáltam az imént és működik (csak beléptem és kiléptem, de a kívánt hatást a teljes képernyőt már indításkor meg lehet csodálni)! Vírust nálam nem jelzett, szóval csak bátran próbáljátok ki!
Hatalmas köszönet érte Csoki-nak, aki felhívta a programra a figyelmet! Így már teljes mértékben élvezhető a játék!
Köszönjük Cd Projekt, hogy ilyen "hamar" javították ezt... Egy kisebb ismeretlen csapat rövid időn belül megoldotta a problémát! Köszönjük nekik!