The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdvöm srácok.
Azt kell mondjam hogy a kis farkam ki van már hogy nem tudok játszani vele az apró betûk miatt,csak a helyet fogja.Kár hogy nem lehet átírni benne a betû méretet.Nem tudom mit csináltak ezzel de ez a mozivásznas kép is.Á.
wedge31
Ez valami hivatalos ínfó vagy csak rumour ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Késõbb lesz hozzá, állítólag - eredeti tulajok tölthetik majd, ahogy a patcheket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Nem.

Magyar szinkonnal nem adják ki?
Avenger
Én is ezt érzem, az elején azért ment a sírás mert túl nehéz volt a harc. Abból is az lett, hogy szar konzolos, mert ki kell térni az ellenség csapásai elõl 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Persze, hogy PCs csak az emberek mindig kényszert éreznek, hogy valamiért sírjanak. Meg tipikus PCs gondolkodás a "fogjunk mindent a konzolokra".

Why so serious?

Avenger
De WASD sincs, akkor mégis csak Pc-s játék ez a Witcher 2 😄 Ráadásul annyi mindent bal egér kattintással kell csinálni benne 😊 Pedig már kezdtem gyanakodni, hogy valaki egy xboxot rejtett el a gépházamban...

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Na fasza. Ezért kereshettem. Köszi.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

wedge31
Majd a második fejezetben folytatodik.

Segítsen valaki.
A titokzatos folyó küldetésnél elakadtam.
Azt írja keressek még egy hajóroncsot, és hogy menjek feljebb a folyón.
Végigjártam mindent, de nem találom.
Merre kell menni?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
<#eljen><#nevetes1>
Nyilván azért mert ha a bal egeret kell csak nyomni a bunyónál (mint azt kellett az elsõben) akkor az PC-s mivel konzolon nincs bal egér gomb.

Why so serious?

Igazad van, Baldur's Gate szintû rpg-t már senki se várjon. Már az rpg játékokban is mindent leegyszerûsítenek a végletekig nehogy a legyen mélysége az egésznek, netalán tán még vmennyit gondolkodni is kelljen. A Dragon Age elsõ részét is kb 5-6 évig fejlesztették, elég nagy hype is volt körülötte meg minden és amikor kijött hát kb. olyan tisztes iparosmunka volt de semmiképp sem mérföldkõ vagy legenda az rpg-k körében. Persze a fiatalabb korosztály akik nem láttak Planescape Torment-et vagy Icewind Dale-t azok úgy ették a Dragon Age-t mint Hanzi a meggyet (ezzel nincs semmi baj persze, csak sztem túlzás lenne azt állítani, hogy ilyen meg olyan csúcsszuper lett a játék). OFF: Az elõzetes videók alapján sajnos az új Deus Ex is a primitívebb konzolfosság felé hajaz.

bélanéni
Abban viszont egyetértünk hogy konzolok világában már nem fognak nagy gondot fordítani arra, hogy PC-n minden 100%-os legyen, de ezt köszönjük a kalózkodásnak, nem a fejlesztõk tehetnek róla. Viszont ezen a játékon maximális odafigyelést érzek, eszméletlenül megcsinálták. Persze vannak kezdeti nehézségek, de az nem érdekel, mert korrigálni fogknak mindent.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Avenger
Nem értem mi a baj a verekedéssel meg ezekkel a reakció játékokkal. Ha meg csak a bal egér gombot kell nyomkodni akkor az a baj? Nem tudom mit vártak itt az emberek? Na de nem értem azt sem miét izgatom fel ezen magam... Játszatok az elsõ résszel, majd a másodikkal, és utána várom miben is fejlõdött vissza a játék olyan hatalmasat.

bélanéni
Leírtad a véleményed, elfogadjuk. Számomra egyelõre a legjobb játék (nem csak RPG) ami valaha a gépemen volt. Ennyi. Ízlések pofonok.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wedge31
Én egyenlöre nem csalódtam és ahogy nézem a neten az userek többsége se.

enlightened
Hát, ja én elõre megmondtam anno, hogy nem fel kell magasztalni. Dragon age 2-t is felmagasztalták aztán amikor kijött, lehúzták és gyorsan átváltottak a witcher 2-re, hogy "majd az megmutatja", hogy milyen egy rpg, hát annyira nem mutatta meg. Most mindenki a Skyrim-re váltott, hogy majd az fogja megváltani a világot, de az is pofáraesés lesz. Konzolok világában már nem lesznek igazi RPG-k, sajnos ezt el kell fogadnunk.

Solid Snake
Nos tehát, hátha valakinek ez is segít. Az alap betûtípust én kicseréltem erre: impact font ez olyan jóféle "vaskos" betûtípus. Ami a lényeg kezeli az ékezetes karaktereket is. A csere nem bonyi annyi a teendõ hogy a telepített játék ....witcher2-CookedPc-globals-gui-fonts könyvtárban lévõ bll55.otf és bll75.otf file-ot mentsd el valahová,vagy nevezd át. Aztán az impact font filét másold a helyükre és nevezd el: bll55.otf és bll75.otf-re így a játék ezt a betûtípust fogja használni. Ha nem tettszik, csak egyszerûen töröld és másold vissza az eredeti file-okat.
Egyébként érdemes betûtípusokkal kísérletezni, mindössze csak át kell nevezgetni õket. Jó játékot mindenkinek! <#wave>
ezt eddig is lehetett sejteni. az egész irányítás tisztára konzolos, nyomj D-t, most egy W-t, stb. üzletileg biztos jó lépés részükrõl, részemrõl a W2 a 2. fejezet közepétõl kuka.
Avenger
Nekem nem hiányzik egy patch sem, pedig középkategória alatti a gépem, és high-on játszok. Az egyedüli dolog, ami zavarhatna engem, az a 16:9es képarány, de az sem bug, mivel nem is kéne tudnia alapból a játéknak a többi képarányt 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egykori korház romjainál (vezet út oda a vízeséstõl). Ott lesz az egyik falrom takarásában.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BoneDragon
Az kicsit gáz lenne, ha egy új játékot bemutatnának, de egy patchet nem bírnak kiadni...

BoneDragon
Szerintem csak simán kiviszik a 2. részt konzolra. Nem hiszem, hogy újabb részt mutatnának.

Érdekes.. De most bejelentik hogy még 3-4 évig fejlesszék?
a méhkas nevü bombával.
Frank99
mert lusták vagytok visszaolvasni, és aki tudja már csak azért sem válaszol....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Üdv emberek!

A fiúk a bányában dolgoznak(Hey, Work's on in the Mines) küldiben hol a bánya bejárata? Jelölõ nincs hozzá. 😞
Voltan
Igen, rémesen szar volt a magyar szinkron. Ez az, amit szerintem nagyon nem kéne erõltetni.
Ha belegondolok, hogy régen a magyar szinkron világhírû volt, ma meg már a filmekben is elég xar. Pláne a játékokban. Brrr.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol találom Malenát miután elhívott "randizni" a vízeséshez és megtámadtak az elfek?
Nem kellett volna megmutatnia, ezek után mindig para lesz elaludni. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Lucifair
Kurva életbe.Nekem egyik éjjel a fejemen mászkált egy és tesóm szedte le.
Még jó h nem ébredtem fel rá mert akkor beszarok ilyedtemben.De tesóm h elhiggyem lekamerázta és megmutatta.Elképesztõ látvány ahogy nézed magadat tehetetlenül és belegondolsz h ez veled megtörtént.

Azokban hiszek!
Egy nyári reggelen ébredés után nagy zöld pacát találtam a lepedõmön. Elõször nem tudtam mi lehet az, belõlem folyt ki és zöld?! Aztán némi keresgélés után találtam egy szétlapult imádkozó sáskát... de lehet inkább rémsáska volt.

TDC Geronimo
Rémsáska! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ott kapcsoltam ki a szinkront az 1-ben, hogy "... professzionális szörnyvadász." 😊)

bélanéni
Szerintem Geralt hangja zseniális, mint anno Csík Csaba Krisztián az 1-ben. Pont ugyanaz, ez DIREKT ilyen, értsétek már meg. Ez egy kurva kemény, érzelemmentes csávó. Olvassátok el valamelyik Witcher könyvet, le van írva mik is a Witcherek.

bélanéni
De kib*szott jó ez a játék! <#taps><#eljen>
Megyek kicsit nyomom még.
GOG-os exevel a gépemen full grafikával hasít mint az állat. Mondjuk eddig se volt gond, de most minden helyzetben tükörsima, és az indítás 40mp helyett kb. 10-et vesz igénybe, és játék közben is a töltési idõk minimum felére csökkentek. Ez igen <#worship><#pias>

Amugy szerintem az angol "szinkron" baromi gyenge, semmi ateles nincs a karakterekben, foleg Geraltnal, olyan mint amikor valaki megkapja pontokba szedve mint kell mondani, es mondatonkent felolvassa, vegig kimert, lassu, szinte halk egyenletes beszed, seha sehol egy erzelem kitores vagy barmi ami azt sugallna, ezt tenyleg mondja valaki. De a tobbi karakter eseten is hasonlo.
De azert nekem nem ez az egyetlen game amiben ugral az FPS, ilyen nagy hatarok kozott mondjuk nem, de szart szokott mashol is.
enlightened
Ez is remélhetõleg javítva lesz.

Egyébként, sokan azt sem tudják pontosan hogy mi is az a driver és össze vissza töltik le meg cserélgetik. A driver azért fontos, mert a gamekben ugye vagy directx-et vagy OpenGL-t használnak a grafikai megjelenítéshez. Ezek a programozó számára olyan kiegészítõ könyvtárakat jelentenek, amikben különbözõ függvények, osztályok, objektumok vannak amiket a kódban felhasználva, lehetõség van mindenféle grafikai varázslásra. A driver az olyan illesztõprogram ami megmondja az adott kártyának, hogy ezeket a dolgokat, amiket a programkódba írtak, pontosan hogyan is hajtsa végre. Ezért van az hogy a kód, a játék mindenkinek ugyanaz, viszont a driver az kártyánként változik, hiszen minden kártya kicsit más módszereket használ a képi megjelenítésre. Egy hotfix hasznos lehet az ATI-sok számára pont ezért, mert egy két dolgot hatékonyabbá fog tenni.

Lucifair
Ez a game meg pláne megtévesztõ mert folyamatosnak tûnik 20fps-nél is.Igazán harcban jön ki a dolog.

Amugy teljesen igazad van low es high kozott tok ugyanaz az fps vegig, ezt eszre se vettem. 😊
enlightened
FPS = frame per second. Minél magasabb az érték annál folyamatosabbnak látod a játékot. Elfogadható szinten 30 fölötti értéknél van. Viszont az sem jó ha ugrál, nagyon pl hirtelen ugrik 60 ról 30-ra mert akadozottnak látod a játékot. Nagyon sokan úgy 20 fps-en tolják a játékot, mert azt se tudják hogy kell megnézni az fps számot és úgy látják, hogy jól fut a játék, tehát lehet hogy valakinek a 20 is elég. Engem zavar a tudat, hogy lehetne több is és a hotfixig semmiképpen nem kezdek bele. Ha utána se javul akkor ez van, akkor tolni fogom ahogy van, de péntekig most már tudok várni.

Amugy normalon eljutottam a sarkanyig ugy, hogy nem osztottam ki egyetlen talent pontot sem, kivancsi voltam meddig jutok de a sari mar nem ment le, utana kiosztottam es sima ugy volt, na most kezdek egyet hardon es az elf csavo vonalat kovetem nem Roachot. 😉
Victor1103
HD 5750-es akart lenni😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
EZ az FPS amúgy mi? Bocsi a hülye kérdésért de nem vágom. Amúgy sokan panaszkodnak az ATI kártyákra hogy nem olyan jók én nekem a játék hibátlanul mûködik a HD 57050-esemmel. Azt vettem észre hogyha túl gyorsan forgatom a kamerát akkor a kép hajlamos egy kicsit szaggatni, de annyira nem vészes.

Ha kijön majd a patch biztos alapon én is fel szeretném tenni mivel még idáig Flotsam-ban vagyok csak a játék legelején és nem akarom hogy a késõbbiekben kellemetlen meglepetés érjem a játék futtatásával kapcsolatba.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Egyébként reagálva egy korábbi témára, kipróbálva a 4%stun, 10%freeze, 80% incenerates fegyvert nagyon durván aprított.. azt még nem tudom, hogy skillek, enchantmentek hogyan befolyásolják ezeket az értékeket, ha sima összeadás lett volna akkor 100% felett lett volna az érték, de azért volt aki nem gyulladt meg (igaz ritkán 😊 )