The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kell mondjam hogy a kis farkam ki van már hogy nem tudok játszani vele az apró betûk miatt,csak a helyet fogja.Kár hogy nem lehet átírni benne a betû méretet.Nem tudom mit csináltak ezzel de ez a mozivásznas kép is.Á.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Why so serious?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A titokzatos folyó küldetésnél elakadtam.
Azt írja keressek még egy hajóroncsot, és hogy menjek feljebb a folyón.
Végigjártam mindent, de nem találom.
Merre kell menni?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként érdemes betûtípusokkal kísérletezni, mindössze csak át kell nevezgetni õket. Jó játékot mindenkinek! <#wave>#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A fiúk a bányában dolgoznak(Hey, Work's on in the Mines) küldiben hol a bánya bejárata? Jelölõ nincs hozzá. 😞
Ha belegondolok, hogy régen a magyar szinkron világhírû volt, ma meg már a filmekben is elég xar. Pláne a játékokban. Brrr.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Még jó h nem ébredtem fel rá mert akkor beszarok ilyedtemben.De tesóm h elhiggyem lekamerázta és megmutatta.Elképesztõ látvány ahogy nézed magadat tehetetlenül és belegondolsz h ez veled megtörtént.
Egy nyári reggelen ébredés után nagy zöld pacát találtam a lepedõmön. Elõször nem tudtam mi lehet az, belõlem folyt ki és zöld?! Aztán némi keresgélés után találtam egy szétlapult imádkozó sáskát... de lehet inkább rémsáska volt.
Megyek kicsit nyomom még.
GOG-os exevel a gépemen full grafikával hasít mint az állat. Mondjuk eddig se volt gond, de most minden helyzetben tükörsima, és az indítás 40mp helyett kb. 10-et vesz igénybe, és játék közben is a töltési idõk minimum felére csökkentek. Ez igen <#worship>#worship><#pias>#pias>
Egyébként, sokan azt sem tudják pontosan hogy mi is az a driver és össze vissza töltik le meg cserélgetik. A driver azért fontos, mert a gamekben ugye vagy directx-et vagy OpenGL-t használnak a grafikai megjelenítéshez. Ezek a programozó számára olyan kiegészítõ könyvtárakat jelentenek, amikben különbözõ függvények, osztályok, objektumok vannak amiket a kódban felhasználva, lehetõség van mindenféle grafikai varázslásra. A driver az olyan illesztõprogram ami megmondja az adott kártyának, hogy ezeket a dolgokat, amiket a programkódba írtak, pontosan hogyan is hajtsa végre. Ezért van az hogy a kód, a játék mindenkinek ugyanaz, viszont a driver az kártyánként változik, hiszen minden kártya kicsit más módszereket használ a képi megjelenítésre. Egy hotfix hasznos lehet az ATI-sok számára pont ezért, mert egy két dolgot hatékonyabbá fog tenni.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha kijön majd a patch biztos alapon én is fel szeretném tenni mivel még idáig Flotsam-ban vagyok csak a játék legelején és nem akarom hogy a késõbbiekben kellemetlen meglepetés érjem a játék futtatásával kapcsolatba.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2