The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le kellett vennem a felbontást 1024*ezer valahanyasra mert a gépem nem bírja magas beállításon a nagyobb felbontást beszaggat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt lefordítom magyarra. Ergó kicserélik hivatalosan is a GOG-s exere az eddigit😄 Ezért irják, hogy a retail version tulajdonosai fogják a legjobban észrevenni😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Guys,
Good news. Patch 1.1 is soon to be released! Test are in progress.
Current ETA is Wednesday evening (Europe time)
Please expect major improvments😊 and solution for most of the problems. Including:
- activation/installation problems
- better performance (owners of retail version will notice the biggest difference)
- no more DLC download/activation problems (Troll DLC will be INCLUDED in the patch itself, so
no need to download and install it)
- Nvidia 3D vision problem solved
- invert mouse and keyboard mapping
and many more:-)
To be sure that all people will have an access to this patch there will be option of manuall download and installation.
Sorry 4 all problems, we will work hard to be sure that eventually all of you will be fully satified!
Michal
CDP RED
PS. Once this patch is in the tests right now, we already have started working on the next one in which we want to solve some more issues, including hardware specific problems (ie. g35 compatibility). Patch 1.1 seems to be very major one, but still if you don't find your problem on the list, there is a big chance that it will fixed soon in next patch. And we will really do all this ASAP.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a tagot a várfalon nem lehet megkímélni?Mondtam neki hogy tegyék le a fegyvert de visszapofázott,utána meg kijött egy opció hogy intézzük el ketten.Megöltem és aztán az emberei letették a fegyvert.
A cuccoknak amiket kiteszek zsebbe nincs valami gyors gombjuk?
Eddig azt kell mondjam hogy magas beállításon alacsony felbontáson is nagyon szép a grafika.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
És szerintem ha akarna mindenki tudna fps-t mérni, de pl én nem csak akkor tudok élvezni egy játékot, ha 30 fölött van az fps, hanem ha jó a hangulata, és magával ragad a történet 😊
Javaslom kapcsold ki a fraps-t és amíg játszható egy játék ne is indítsd el többé 😄 Hiszen te is belátod, hogy az a program a játék elrontója nálad 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Természetesen, mint mondtam én is megvárom a hotfixet, de hogy letesztelem a mai patch-et is elõtte az biztos!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Az a lakása. Ott lesz.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Szoval meg csak az sincs, hogy a keresgelned kene, mozgatnod az egerkurzort minden fole, hogy na vajon hol valtozik at a hagyomanyos kurzor olyanna ami a targyakkal valo inkerakciot szokas jelezni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Szaladgálok mint a hülygyerek 1 órája oszt semmi.lol
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ahhoz nem kell Fraps, hogy lássam, hogy ha valami szarul fut (eredeti exe) és ha valami jól fut (Gog-os exe-vel tükörsimán... sok játék példát vehetne róla ebben az esetben!)
Patch, Hotfix: Tudok róla... visszaolvastam... Hotfix a Gog-so cucc után annyira már nem érdekel (Azért fel fogom rakni, mert biztos segít majd nem is keveset!), viszont a patchre kíváncsi vagyok nem is kicsit!!!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kösz.
Good news. Patch 1.1 is soon to be released! Test are in progress.
Current ETA is Wednesday evening (Europe time)
Ez hivatalos infó a CDP-tõl. Tehát elvileg ma este lesz patch(mondjuk ezt már egyszer hallottam, de hátha most tényleg így lesz).
És amit már tegnap késõ este is említettem, de hátha valaki még nem tud róla.
Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned
Ezt meg az ATI-sok írták a twitteren, tehát legkésõbb a hotfix is kinn lesz péntek estig.
Mindenkinek további jó játékot, én már megvárom a péntek estét és csak akkor vágok bele, de akkor rendesen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.