9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    A baj az, hogy még hardon sem kötelező inni semmit. A 2.felvonásnál vagyok és bossok kivételével sose fogyasztottam semmit. Ez azért aggasztó, mert a witcher 1 ben hardon, egy egyszerűbb ellenfélnél is inni kellett, hiszen ott nem volt még gurulás, ott ha odamentél akkor eltaláltak mindneképpen. Ebből a szempontbol ez a 2.rész sokkal könnyebb lett, mert ga ügyes az ember és jókor üt, gurul nem tudják eltalálni még ha tömegesen jönnek akkor sem. Sajnos aggaszt nagyon ez nekem, hogy a hard túl könnyű és nem kényszerít rá az alkímiára. Ezután el fogom kezdeni insane-n a játékot, talán akkor majd több italt fogyasztok, ha tudom hogy a halálom véget vet az egész játéknak. Mindensetre nem értem azokat akik azt mondják hogy normalon is nehéz a játék, hiszen hardon is tök könnyű.

A nehézséget leszámítva a patch és hotfix óta, nagyon szépen fut a játék highon 5770-es ati kártyámon is nagyon élvezem a játékot.
  • Ticsy
    Widescreen telepítés 5899hszban
  • Atek007
    Kösz Ticsy!
    Á Hard nem de nem is igen fog.A naplót használom.
    Ez a widecreen nem nagyít kicsit a karaktereken hogy kell azt feltenni?
  • HardStyleZ
    A kisbetűméret nálad megoldódott? Nekem arra kéne gyógyszer még
  • Ticsy
    widescreen=szélesvásznu monitor vagy képernyő ehez találták ki a progit akinek nincs akkora monitorja és a csíkok ne látszodjanak
  • Atek007
    A W1-es kockapóker modot honnan lehet letölteni?
  • Atek007
    Mióta feltettem a patcht belassul.
    Ez a widesreen mire jó?
  • cylonflatus
    Ez nem fog rajta segíteni, ugyanez a problémám van. Amit belinkeltél az akkor kell, ha a letölthető tartalmakra klikkelve meg sem jelennek a dlc-k. Mivel én is így jártam ezért írtam a megadott címekre. Rendben meg is jöttek válaszban a linkek, le is töltöttem. Viszont ezzel még mindig csak ott vagyok, hogy most már a letölthető t. menüben megjelenik a merchant, swordsman, stb dlc-k, hogy tölthető, azonban a sárga nyílra klikkelve nem csinál semmit... a sz*rnak egy pofon...
  • Ticsy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsi nem néztem kinek válaszoltál SaGa Jrnem a nekromantás hanem a fő kűldi a mágus csajszival amikor a hídat akarom robbantani hogy ráessen a szörnyre mert nem igen sikerűl rávenni hogy feldobjon a hídra.
  • Ticsy
    (spoiler) nem a nekromantás hanem a fő kűldi a mágus csajszival amikor a hídat akarom robbantani hogy ráessen a szörnyre mert nem igen sikerűl rávenni hogy feldobjon a hídra. (/spoiler)
  • SaGa Jr
    Nem kötelező ott sem
    már ha a nekromantás feladatról beszélünk, amire a király varázslója kér. Ott el lehet kezdeni a feladatot lötyi ivása nélkül is, csupán akkor gyengébb lesz a delikvens kicsit akit irányítasz.

A saját érdekében az ember jó ha iszik a kayran előtt, meg még egy feladat során jól jön (Tryss megkeresése) de ez minden. Ha normál vagy easy fokozaton játszik az ember akkor nem kellenek amúgy sem a piák. Nélkülük is könnyedén megoldható a játék.
  • Ticsy
    pcn az egeret más billentsűzet kiosztásra átlehet konfigurálni a kayranos küldi miatt érdeklödöm
  • bendáj17
    a titokzatos árus a 2. felvonásban hol található?
  • Csibusz
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most kezdtem el játszani a kettővel, előtte végigvittem az első részét.. Látja is a mentésemet a második része.. Kardokat meg a Holló pajzsot átimportálta, viszont a pénzemet ami 10000 oren volt.. Azt nem, vagy a pénzt azt nem is viszi át? (az remélem nem zavarhat be, hogy én mindig kitöröltem a mentéseket, és csak a legfrissebbet hagytam meg.., bár nem hiszem) előre is köszönöm ^^
  • HardStyleZ
    melyik lehet szerinted? warez verzióm van
  • ratgab
    Ha dobozos, akkor a Retail, ha nem dobozos akkor Steam vagy Gog, attól függően milyen verziód van!

Fix Enabled kell, hogy legyen természetesen és előbb kapcsold be a programot, csak után indíts a játékot!
  • HardStyleZ
    A programban a Selected Version-ban melyiket válasszam ha Alapból magyar nyelven van a játék? és az Enable/Disable Fix be legyen pipálva?
  • mike01010101
    Nálam a patch elött is futott, de kb óránként kidobott a windowsba, amióta a patchet felraktam csak egyszer dbott ki, talán stabilabb lett.
  • ricsa008
    üdv
    a Peccs mennyit segít a akadásokon meg hasonló nyalánkságokon?
  • wedge31
    Ne várj semmire.

A trollos dlc meg belekerült a patchbe azt már nem kell külön letölteni.

Aktiválás sincs már mert kivették a DRM-et is.
  • strebacom
    Mentés elküldve priviben!!!!
    Köszi!!
  • Gabe18
    Na egy 20 percre nekem most mennem kell, utána tudom megnézni ha addig feltöltöd a mentést.
  • strebacom
    Igen van!!!! Pont ezen a részen!!!(réce)
  • HardStyleZ
    Még egyenlőre torrentről jön a játék, de amint felraktam írok hogy mi az ábra
  • grebber
    Van a játékban olyan hogy kötelező készíteni meg inni löttyöt?
  • Faki
    Volt ilyen bugom(?) nekem is, amikor beszéltem kint a mádámmal és kértem a füttyös vagy milyen bigét, aki kell egy küldetéshez. No itt addig nem engedett menteni, amíg nem fejeztem be ezt a questet.
  • strebacom
    OK, akkor mindjárt!!
  • Gabe18
    Nem tudom, ráadásul ha én küldöm kapsz egy tök más karaktert mint akit eddig összeraktál.
    Ellenben ha a te mentésed felrakod valahová, és pontosan leírod mit kéne csinálni (mert most annyira nem tiszta), akkor elviszem addig, lementem, és visszaküldöm.
  • strebacom
    Az már megtörtént, de utánna van a gond mikor fözetet kell készíteni, meg inni!!!!
    Nincs egy mentésed erröl a környékröl valahonnan, nagyon jó lenne!!!!
  • Gabe18
    És mi van ha nem meditálsz hanem egyszerűen kivárod hogy este legyen és mész a királyhoz?
  • Jimmyke
    Lehet cserélni a sérült szobrokat.
  • ratgab
    Na akkor gyorsan próbáld ki és írj vissza légyszives, hogy működött-e! Ám ha nem akarja teljes képernyőre rakni, akkor próbáld közvetlen a witcher exe-vel indítani a játékot (bin könyvtárban) és nem a launcherből!

Launcher hajlamos bebugosodni és akkor nem úgy indítja, ahogy kéne!
  • HardStyleZ
    Rendben mostmár nálam is jó csak tényleg rosszul csomagolta ki :D
  • ratgab
    És simán megy is!
  • strebacom
    Sziasztok, nem értem mi van!!!
    Érdekes, mert itt még tökéletesen meditál, és a katonák között!!!!
    Ime itt is!!

Viszont e rész után már sehol sem akar
    meditálni, itt lehet valami bug,mert ha itt végzünk akkor megyünk a királyhoz,stb
    Egyszerüen nem értem mi a hiba...
    Legyen már olyan rendes valaki és adjon egy mentést erröl a környékröl hogy kipróbálhassam...
    Köszönöm szépen!!!
  • ratgab
    Biztos hibásan csomagolta ki... csinálj neki egy külön könyvtárat, vagy csomagold ki a gyökérkönyvtárba... nálam simán jó... imént leszedtem újra és simán kicsomagolta!
  • HardStyleZ
    kicsomagoltam kaptam 2 fájlt 1 dll-t és magát a flawless indító ikont, megnyitottam és hibás ír ki
  • TVelvet
    jövőhéten hétköznap lesz rá időm és kicsit rendbe szedem a banner-t. Addig így marad (:
  • ratgab
    Hogy hogy megnyitottad?
  • cylonflatus
    Egy Dmitri nevű rosszarcnál lesz majd