9144
-
#5979 A baj az, hogy még hardon sem kötelező inni semmit. A 2.felvonásnál vagyok és bossok kivételével sose fogyasztottam semmit. Ez azért aggasztó, mert a witcher 1 ben hardon, egy egyszerűbb ellenfélnél is inni kellett, hiszen ott nem volt még gurulás, ott ha odamentél akkor eltaláltak mindneképpen. Ebből a szempontbol ez a 2.rész sokkal könnyebb lett, mert ga ügyes az ember és jókor üt, gurul nem tudják eltalálni még ha tömegesen jönnek akkor sem. Sajnos aggaszt nagyon ez nekem, hogy a hard túl könnyű és nem kényszerít rá az alkímiára. Ezután el fogom kezdeni insane-n a játékot, talán akkor majd több italt fogyasztok, ha tudom hogy a halálom véget vet az egész játéknak. Mindensetre nem értem azokat akik azt mondják hogy normalon is nehéz a játék, hiszen hardon is tök könnyű.
A nehézséget leszámítva a patch és hotfix óta, nagyon szépen fut a játék highon 5770-es ati kártyámon is nagyon élvezem a játékot. -
Ticsy #5978 Widescreen telepítés 5899hszban -
Atek007 #5977 Kösz Ticsy!
Á Hard nem de nem is igen fog.A naplót használom.
Ez a widecreen nem nagyít kicsit a karaktereken hogy kell azt feltenni? -
HardStyleZ #5976 A kisbetűméret nálad megoldódott? Nekem arra kéne gyógyszer még -
Ticsy #5975 widescreen=szélesvásznu monitor vagy képernyő ehez találták ki a progit akinek nincs akkora monitorja és a csíkok ne látszodjanak -
Atek007 #5974 A W1-es kockapóker modot honnan lehet letölteni? -
Atek007 #5973 Mióta feltettem a patcht belassul.
Ez a widesreen mire jó? -
#5972 Ez nem fog rajta segíteni, ugyanez a problémám van. Amit belinkeltél az akkor kell, ha a letölthető tartalmakra klikkelve meg sem jelennek a dlc-k. Mivel én is így jártam ezért írtam a megadott címekre. Rendben meg is jöttek válaszban a linkek, le is töltöttem. Viszont ezzel még mindig csak ott vagyok, hogy most már a letölthető t. menüben megjelenik a merchant, swordsman, stb dlc-k, hogy tölthető, azonban a sárga nyílra klikkelve nem csinál semmit... a sz*rnak egy pofon... -
Ticsy #5971 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsi nem néztem kinek válaszoltál SaGa Jrnem a nekromantás hanem a fő kűldi a mágus csajszival amikor a hídat akarom robbantani hogy ráessen a szörnyre mert nem igen sikerűl rávenni hogy feldobjon a hídra. -
Ticsy #5970 (spoiler) nem a nekromantás hanem a fő kűldi a mágus csajszival amikor a hídat akarom robbantani hogy ráessen a szörnyre mert nem igen sikerűl rávenni hogy feldobjon a hídra. (/spoiler) -
SaGa Jr #5969 Nem kötelező ott sem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már ha a nekromantás feladatról beszélünk, amire a király varázslója kér. Ott el lehet kezdeni a feladatot lötyi ivása nélkül is, csupán akkor gyengébb lesz a delikvens kicsit akit irányítasz.
A saját érdekében az ember jó ha iszik a kayran előtt, meg még egy feladat során jól jön (Tryss megkeresése) de ez minden. Ha normál vagy easy fokozaton játszik az ember akkor nem kellenek amúgy sem a piák. Nélkülük is könnyedén megoldható a játék. -
Ticsy #5968 pcn az egeret más billentsűzet kiosztásra átlehet konfigurálni a kayranos küldi miatt érdeklödöm -
bendáj17 #5967 a titokzatos árus a 2. felvonásban hol található? -
#5966 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most kezdtem el játszani a kettővel, előtte végigvittem az első részét.. Látja is a mentésemet a második része.. Kardokat meg a Holló pajzsot átimportálta, viszont a pénzemet ami 10000 oren volt.. Azt nem, vagy a pénzt azt nem is viszi át? (az remélem nem zavarhat be, hogy én mindig kitöröltem a mentéseket, és csak a legfrissebbet hagytam meg.., bár nem hiszem) előre is köszönöm ^^ -
HardStyleZ #5965 melyik lehet szerinted? warez verzióm van -
ratgab #5964 Ha dobozos, akkor a Retail, ha nem dobozos akkor Steam vagy Gog, attól függően milyen verziód van!
Fix Enabled kell, hogy legyen természetesen és előbb kapcsold be a programot, csak után indíts a játékot! -
HardStyleZ #5963 A programban a Selected Version-ban melyiket válasszam ha Alapból magyar nyelven van a játék? és az Enable/Disable Fix be legyen pipálva? -
mike01010101 #5962 Nálam a patch elött is futott, de kb óránként kidobott a windowsba, amióta a patchet felraktam csak egyszer dbott ki, talán stabilabb lett. -
ricsa008 #5961 üdv
a Peccs mennyit segít a akadásokon meg hasonló nyalánkságokon? -
#5960 Ne várj semmire.
A trollos dlc meg belekerült a patchbe azt már nem kell külön letölteni.
Aktiválás sincs már mert kivették a DRM-et is. -
strebacom #5959 Mentés elküldve priviben!!!!
Köszi!! -
Gabe18 #5958 Na egy 20 percre nekem most mennem kell, utána tudom megnézni ha addig feltöltöd a mentést. -
strebacom #5957 Igen van!!!! Pont ezen a részen!!!(réce) -
HardStyleZ #5956 Még egyenlőre torrentről jön a játék, de amint felraktam írok hogy mi az ábra -
#5955 Van a játékban olyan hogy kötelező készíteni meg inni löttyöt? -
#5954 Volt ilyen bugom(?) nekem is, amikor beszéltem kint a mádámmal és kértem a füttyös vagy milyen bigét, aki kell egy küldetéshez. No itt addig nem engedett menteni, amíg nem fejeztem be ezt a questet. -
strebacom #5953 OK, akkor mindjárt!! -
Gabe18 #5952 Nem tudom, ráadásul ha én küldöm kapsz egy tök más karaktert mint akit eddig összeraktál.
Ellenben ha a te mentésed felrakod valahová, és pontosan leírod mit kéne csinálni (mert most annyira nem tiszta), akkor elviszem addig, lementem, és visszaküldöm. -
strebacom #5951 Az már megtörtént, de utánna van a gond mikor fözetet kell készíteni, meg inni!!!!
Nincs egy mentésed erröl a környékröl valahonnan, nagyon jó lenne!!!!
-
Gabe18 #5950 És mi van ha nem meditálsz hanem egyszerűen kivárod hogy este legyen és mész a királyhoz? -
Jimmyke #5949 Lehet cserélni a sérült szobrokat. -
ratgab #5948 Na akkor gyorsan próbáld ki és írj vissza légyszives, hogy működött-e! Ám ha nem akarja teljes képernyőre rakni, akkor próbáld közvetlen a witcher exe-vel indítani a játékot (bin könyvtárban) és nem a launcherből!
Launcher hajlamos bebugosodni és akkor nem úgy indítja, ahogy kéne! -
HardStyleZ #5947 Rendben mostmár nálam is jó csak tényleg rosszul csomagolta ki :D -
ratgab #5946 És simán megy is! -
strebacom #5945 Sziasztok, nem értem mi van!!!
Érdekes, mert itt még tökéletesen meditál, és a katonák között!!!!
Ime itt is!!
Viszont e rész után már sehol sem akar
meditálni, itt lehet valami bug,mert ha itt végzünk akkor megyünk a királyhoz,stb
Egyszerüen nem értem mi a hiba...
Legyen már olyan rendes valaki és adjon egy mentést erröl a környékröl hogy kipróbálhassam...
Köszönöm szépen!!! -
ratgab #5944 Biztos hibásan csomagolta ki... csinálj neki egy külön könyvtárat, vagy csomagold ki a gyökérkönyvtárba... nálam simán jó... imént leszedtem újra és simán kicsomagolta! -
HardStyleZ #5943 kicsomagoltam kaptam 2 fájlt 1 dll-t és magát a flawless indító ikont, megnyitottam és hibás ír ki -
#5942 jövőhéten hétköznap lesz rá időm és kicsit rendbe szedem a banner-t. Addig így marad (: -
ratgab #5941 Hogy hogy megnyitottad? -
#5940 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy Dmitri nevű rosszarcnál lesz majd