The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kis farkam kivan akkor most vissza kell töltenem hogy ne bukjam el a vele történõ küldetést.Kösz.
Le kellett vennem a felbontást 1024*ezer valahanyasra mert a gépem nem bírja magas beállításon a nagyobb felbontást beszaggat.
Szerintem a legnevesetsegesebb hiba a billentyuzet atdefinialas volt, nem akarom elhinni, hogy az egesz fejleszto gardaban nem volt egyetlen balkezes ember sem, aki azt mondta volna, tegyuk mar az iranyitast az iranygombokra....nem hiszem el komolyan.
Sir Quno Jedi
Cuccokat meg úgy tudod használni, hogy lenyomod a CTRL-t és jobbra ott lesznek a szebbe tett cumók, kiválasztod, utána az "R" gomb azt fogja már aktiválni, amit választottál.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Simán életben lehet tartani az ürgét, késõbb lesz is vele kisebb közös játékélményed egy ideig, meg a legvégén is talizhatsz vele./spoiler]

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

enlightened
Úgy érzem hogy a patch és hotfix után brutál jól fog menni a gépemen a game(bár a megjelenéskor kellett volna már így mennie, de mind1).

Hehe<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
"better performance (owners of retail version will notice the biggest difference)"

Ezt lefordítom magyarra. Ergó kicserélik hivatalosan is a GOG-s exere az eddigit😄 Ezért irják, hogy a retail version tulajdonosai fogják a legjobban észrevenni😄

Lehet, hogy a Securom volt a hibás a CTD-kért is...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
Micha³ Kiciñski

Guys,

Good news. Patch 1.1 is soon to be released! Test are in progress.
Current ETA is Wednesday evening (Europe time)

Please expect major improvments😊 and solution for most of the problems. Including:

- activation/installation problems
- better performance (owners of retail version will notice the biggest difference)
- no more DLC download/activation problems (Troll DLC will be INCLUDED in the patch itself, so
no need to download and install it)
- Nvidia 3D vision problem solved
- invert mouse and keyboard mapping

and many more:-)

To be sure that all people will have an access to this patch there will be option of manuall download and installation.

Sorry 4 all problems, we will work hard to be sure that eventually all of you will be fully satified!

Michal
CDP RED
PS. Once this patch is in the tests right now, we already have started working on the next one in which we want to solve some more issues, including hardware specific problems (ie. g35 compatibility). Patch 1.1 seems to be very major one, but still if you don't find your problem on the list, there is a big chance that it will fixed soon in next patch. And we will really do all this ASAP.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bevettük a várat,most kell megkeresnem a király kölykeit a sekrestyében.
Azt a tagot a várfalon nem lehet megkímélni?Mondtam neki hogy tegyék le a fegyvert de visszapofázott,utána meg kijött egy opció hogy intézzük el ketten.Megöltem és aztán az emberei letették a fegyvert.
A cuccoknak amiket kiteszek zsebbe nincs valami gyors gombjuk?

Eddig azt kell mondjam hogy magas beállításon alacsony felbontáson is nagyon szép a grafika.
enlightened
A mai patchet én nem várom. Nem érdekel az invert mouse, meg a tübbi hülyeség, engem nem is dobott ki a játék se.

Avenger
Lehet tudni, hogy mi lesz ebben a patch-ben? (gog-os exe-n kívül 😄 )

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rage47
ma este jön a patch
enlightened
Hát igen simán ellennék vele fraps nélkül de most már megvárom a hotfixet és utána fogom nyomatni, nagyon magas beállításokon.

Avenger
Pont ez az, hogy csak azért zavar, mert látod az fps-t. Nem mérnéd teljesen jól játszanál, és nem itt várnád a hotfixet meg a patch-et.
És szerintem ha akarna mindenki tudna fps-t mérni, de pl én nem csak akkor tudok élvezni egy játékot, ha 30 fölött van az fps, hanem ha jó a hangulata, és magával ragad a történet 😊
Javaslom kapcsold ki a fraps-t és amíg játszható egy játék ne is indítsd el többé 😄 Hiszen te is belátod, hogy az a program a játék elrontója nálad 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Úgy rakd fel a Gog-os exe-t, hogy az eredetit is megtartod és ha esetleg nem menne a Gog-ossal, akkor csak visszarakod az eredeti exe-t, felteszed a javítást, majd visszarakod a Gog-ost és kész!

Nálam szemmel láthatóan jobb a Gog-os exe-vel... Valahogy folyamatosabbnak tûnik és valahogy szebbnek is,és az már nekem elég... Pontos FPS szám annyira nem érdekel!

Természetesen, mint mondtam én is megvárom a hotfixet, de hogy letesztelem a mai patch-et is elõtte az biztos!

ha visszaolvastad volna tényleg a 6 oldalt tudhatnád hogy ez nem crack

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kicsit elmaradtam mostanság a játékkal is meg a fórum olvasásával is. visszaolvastam vagy 6 oldalt de erre nem láttam választ: ha felteszem a gog-s exet akkor tudom majd patchelni ha kijön a hivatalos? ez is érdekes, hogy eredeti a game oszt egy crackel kell játszani.... hát kész vagyok.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

enlightened
Szemmel nem lehet mérni ezt a játékot. Mint mások is írták, ez 20 fps mellett is folyamatosnak tûnik. Ha kikapcsolom a frapset és el akarom hinni, hogy 30- 40 el megy a játék simán elhiszem és nem is zavarna nyomatnám ezerrel. De a tudat, hogy néhol 20-ra lemegy nagyon zavar. Irigylem azokat akik nem tudnak FPS-t mérni, így nem éri õket csalódás ebben a játékban, többség valószínûleg ezért mondja (nálam sokkal gyengébb géppel) hogy neki tök jól fut. Rákapcsolná a frapset és kibukna hogy 20 alatt megy nekik. Mind1 én már megvárom a hotfixet, tökéletesítve akarok csak játszani a gammel.

Gigabyte GaP35Ds3-as alaplap, Intel Core 2 Quad q6600 proci 2,4 ghz-en ketyegnek a magok, Gigabyte típusú Ati 5770 Soc, 3 GB DDR 2 1066 mhz-en (ha jól emlékszem), Corsair VX 450 Wattos-os táp, mindez egy Aerocool PGS Rs-9 Pro házban (csak, hogy meglegyen a hûtés is)!

MaRee:

A kocsmaajtó mellett van egy lépcsõ. Ott felmész és a második ajtón bemész.
Az a lakása. Ott lesz.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

MrStokes
Foleg, hogy ha csak kicsit is a kut kozelebe mesz (ertsd: rohadtul nem kell hozza kozel menni), akkor mar irja is a jatek a kepernyo kozepen, hogy mit kell csinalni...

Szoval meg csak az sincs, hogy a keresgelned kene, mozgatnod az egerkurzort minden fole, hogy na vajon hol valtozik at a hagyomanyos kurzor olyanna ami a targyakkal valo inkerakciot szokas jelezni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Rage47
milyen géped van?
cpu, vga
Kész ez a játék megvan adva 10 küldetés oszt egyiket se tudom megcsinálni,mert nincs iránypont,ahol meg van nem tudok odajutni!!
Szaladgálok mint a hülygyerek 1 órája oszt semmi.lol
Kayranos questben elakadtam.

A mongoose potit megcsináltam, most beszléni kéne a varázslónõvel(az az s-betüs, nem jut eszembe), de nem találom.A felkiáltó jel a kocsmába mutat, már minden napszakban megnéztem az összes helységet fent lent de nincs a megadott helyen. Merre van?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én szemmel mérek (most nyilván csodálkozás és röhögõ görcs keverékét indítom el bennetek)!

Ahhoz nem kell Fraps, hogy lássam, hogy ha valami szarul fut (eredeti exe) és ha valami jól fut (Gog-os exe-vel tükörsimán... sok játék példát vehetne róla ebben az esetben!)

Patch, Hotfix: Tudok róla... visszaolvastam... Hotfix a Gog-so cucc után annyira már nem érdekel (Azért fel fogom rakni, mert biztos segít majd nem is keveset!), viszont a patchre kíváncsi vagyok nem is kicsit!!!

enlightened
Miért ratgab te mivel méred? Amúgy péntekig kijön a hotfix, ma este meg a patch.

enlightened
Ne veszek fel vele semmit, csak el kell indítani és mutatja az FPS-t ne készíts közben videót, meg ne fényképezz.

Az azért lecsíp pár fps-t felvétel közben nem?

enlightened
Ja, azzal szoktam.

Baltimore rémálma nevü küldetésnél tudsz majd bemenni a kulcs helyét a vers mondja meg.
Az fps-t mivel mérted? Fraps-szal?
enlightened
Számból vetted ki a szót.

köszi
enlightened
Nekem a GOG-os tól + 15 fps-em lett. De nem tudom miért nehéz megérteni, hogy ha lehet még jobb akkor szeretném ha még jobb lenne. A hotfixet azért adják ki, hogy javítson a játékon úgy mint az nvidiasoknak az a cucc amit kaptak. Nagy valószínûséggel fog javítani a hotfix. Fõleg a frameskippinget. Amúgy meg jóbal az ajánlott követelmények fölött van a gépem, szóval el is várható, hogy ne legyen frameskipping, meg hasonlók.

biztos viccbõl csinálják a hotfixeket meg béta drivereket 😉
Kösz szépen.Ilyenekre magamtól jöjjek rá.Majd még biztos lesz kérdésem.
Avenger
A tutorial olyan, de azt hiszem az infók nagy részét a naplódban is elolvashatod(J betû) ott már nagyobb a betûméret is.

Az egyik kútba lehet lemászni.

ha atis vagy és a gogos exétõl nem lett + fpset sztem a hotfixtõl se lesz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Akkor csak a tutorial olyan?Az meg hogy lehet?
A templomba hogy lehet bejutni?

Kösz.
enlightened
Na szokás szerint, akkor hozom a legfrisebb infókat.

Good news. Patch 1.1 is soon to be released! Test are in progress.
Current ETA is Wednesday evening (Europe time)

Ez hivatalos infó a CDP-tõl. Tehát elvileg ma este lesz patch(mondjuk ezt már egyszer hallottam, de hátha most tényleg így lesz).

És amit már tegnap késõ este is említettem, de hátha valaki még nem tud róla.

Update - we will have Brink and Witcher 2 hotfix driver released this week. (hoping in the next couple of days). Stay tuned

Ezt meg az ATI-sok írták a twitteren, tehát legkésõbb a hotfix is kinn lesz péntek estig.

Mindenkinek további jó játékot, én már megvárom a péntek estét és csak akkor vágok bele, de akkor rendesen.

Igen, ahhoz jött ki egy utolsó javítás, amiben benne volt a grafikai fejlesztés, ha jól emlékszem. Meg a plusz kettõ vagy három kaland.
Egy kérdés. 2. fejezetben
a hajóroncsnál (Titokzatos folyó küldi befejezése) van egy ajtó eldugva a növényzet mögé. Kell hozzá kulcs. Oda mikor fogok tudni bejutni?
IMYke2.0.0.0
Az eredeti EE csak v1.4-es volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az eredeti CE nekem megvan, csak így nem kéne összevadászni újra javításokat.
Köszi.
wedge31
Igen kivéve, hogy nincs hozzá térkép meg még nem tudom milyen csecse-becsét adtak az eredetihez.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Avenger
Milyen messze ülsz a monitorodtól? A tutorial csak nagyon kis betûs, de a címe és a lenyomandó gomb teljesen jól látszik, ha meg közelebb hajolsz kiolvasható minden.

Nem tudja véletlenül valaki(legfõképpen az akinek megvan), hogy Witcher1 jelenleg kapható gyémánt kiadása egyezik-e az eredeti verzió EE kiadásával? Minden javítás benne van, fejlesztett grafika, meg ilyesmi...
IMYke2.0.0.0
Úgy rémlik , hogy tervben van, hivatalos infó szerint, a korábban, az 1. részben is meglévõ szinkronok elkészítése a 2. részhez - így a magyar is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.