The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
A patch ma este jön ki?

Oks Kössz

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Nem kell kód! Ne szedj le semmit, mert bele lesz építve a patchbe!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Visszafelé jövet itt jössz ki, tehát odafelé nagyjából ebbe a pontba kell eljutnod:

Kép

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pff elkezdtek már 1 másik Patchet???
Elõbb ezt kéne kiadni...

õõõ és még valami hogy szedhetem le a Trollos DLC-t? Mien kód kell hozzá?:/

Kössz, na mostmár ennyivelis többet tudok 😛

Nekem hallod a gombnyomkodós rész gázos...mindíg betölt a sárga csík(a konzolosoknak asszem kék) de ledob...(nem neki a falnak) Emiatt nem tudom tovább vinni...

En sem lattam semmifele jelent, annyit csinaltam, hogy amikor megjelenik a kep, elindultam balra, akkor jobbfele egy ido utan latszani fog 1 kis volgy, azon kell vegigfutni.
IMYke2.0.0.0
Végül is, igen is meg nem is.
A klasszikus értelemben vett játék kiegészítõ eltûnt - helyette vannak a Downloadable Contents (DLC), melyekbe - eleve a méretük miatt, hiszen ritka a pár száz megás, ne adj' isten 1 GB-os példány - csak minimális újításokat , vagy 1-2-3 pályát, esetleg ahhoz tartozó scriptet és persze hangokat tesznek .

Egyszóval, a régi, klasszikus értelemben: nem, nem kiegészítõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi, de akkor nekimegyek egy sziklának, már körbejártam mindent!!!

Ááá köszönöm! 😊

Letoltheto plusz tartalmat.
Nem kell tudni az utat csak indulj el szembe es kerulj el minden ellenfelet.
A DLC az kiegészítõt jelent?😛

Végig fogom játszani a másik oldalon is, csak elõtte megvárom ezt az új patchet, meg hogy lesznek-e mostanság új DLC-k. De ettõl függetlenül is, szerintem lehetne hosszabb is tök egyszerûen tovább lehetne vinni a szálat.😄 Annyi nyitott kérdést hagytak a végére.
Hogy ideje megüzenni nekik, hogy kezdjék el a kiegészítõt gyártani!!😄
De elvileg már készül valami:
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/egy_uj_witchert_jelentenek_majd_be_az_e3on_ezuttal_a_konzolosok_sem_maradnak_ki

Valaki lenne olyan rendes és nekem is segítene!!!
<#szomoru1>

pusztulat1
thx megprobálom

pusztulat1
köszi szépen könnyü fokozaton játszom!minek kell tulbonyolitani!

Sir Quno Jedi
Most told végig újra, de a másik oldalon és meglátod, hogy két játékot kaptál egyben. Majd utána ítéld meg a hosszát.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nyilván a grapeshotot, amit amúgy is hurcibálnia kellett addig a kisgenyák fészkei miatt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sziasztok.
Hát én kijátszottam a játékot, de szerintem az 1-rész sokkal jobb játékélményben mint ez.:S
Fõleg ez a játék rövidsége miatt tudhat be(3fejezet össz.)
Szerintem betehettek volna még a végére olyat, hogy elkel menni a császárhoz, vagy Vizimába a rendet helyre állítani(a királynõt a trónra segíteni..) vagy ilyesmi. De így nagyon gyér...:S
Meg kevesebb lehetõség van, mint az 1-hez képest....:S
De amúgy grafikailag, hangilag a játék toppon van!! 😄

Mit dobott le Geralt az utolsó mp-ben a hidról?Gondolom bombát,de melyiket?
Sir Quno Jedi
"J" és utána duplaklikk a kívánt küldin.

sziasztok! hogy lehet változtatni a mapon, hogy melyik küldetés irányát mutassa? meg egyáltalán hol lehet megnézni, hogy miket vállaltam el, mert nem találom 😊 köszi

Ehh... hát pedig az annyira nem nehéz. Hát mondják mit csinálj.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yrden jelet tegyél le, mikor odacsapna, ugorj el. A csáp beleragad a jelbe, te meg levágod. 3 csápot levágsz utána gombnyomkodós animáció jön, egyértelmû. Végül a leomlott épületdarabon felszaladsz, ahol a két megmaradt csápjával csapkod.

Elmagyarazni nehez, nezd meg videon:

kayran
Vraaanyek
mi a jó francot kell csinálni azzal a nyomorult kYrgan-nal vagy mi az éggel, folyton lecsap 2 másodperc alatt, semmire sincs idõm, hogy lehet kinyírni a csápost?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Kössz😊

bin

Bagoly??? Nekem a táborban a király mágusa adott egy fehér zászlót, meg egy medált,mikor kezdödik a pálya, akkor a witcher aktiválja a medált mutatja is az utat de egy darabig utánna semmi....csak harc a sok szellem harcossal

😊 Hát most ne nézzetek hülyének..
A GoG-s exet hova kell bemásolni? mert 2 helyen is kicserélné..
A fõ mappába?.. vagy az 1-ik almappába?

Hát nemtudom nekem a varászlónõ átváltozott bagollyá és csak követni kellett bár mondjuk én Saskia oldalán voltam :S

Sziasztok, valaki rendes olyan rendes és segitene, nekem:
Kép
Van az amulett, ami megmutatja az utat, de csak egy pillanatra, mikor elkezdödik ez a pálya, elfutok addig, de eltünik,mivel aktiválom hogy tovább mutassa az utat, vagy hogyan kell??

Köszi!!!

Segít a varázslónõ aki veled ment, mondja hogy melyik képességedet használd.

pusztulat1
sziasztok az elején a polipot hogy lehet megölni a fészkébe mert közelébe sem tudok menni4lécci valaki segitsen?thx

Sir Quno Jedi
Te még az egyik elf fogolynõ is megjelenik, ha kimented õket a tûzbõl, mikor el kéne hajóznod és boltot nyit Vergen-en kívül és naaaagyon hálás tud ám lenni...

Ez mi?Nem magarországon élünk?
Nekem nincs ilyen billentyûkiosztás gondom.Jobb kezes vagyok.Egér jobb kéz.Bal kéz wasd+a többi.
Az elsõ részbõl emlékeznem kellene erre a faszira aki a börtönben kérdezget?
A többi karakter nem jelenik meg a 2-ben?Pl.shani az a törpe meg a tünde meg adda ha megmentettem?
Apropó azóta nem tett valaki közzé mentést?
Sir Quno Jedi
Hárpiacsapdához keresel egy kiadós fészket és a közelben kiteszed "R" gombbal a hárpia-csapdát (elõtte meg beteszed zsebre és a CTRL-t nyomva kiválasztod jobb oldalt, vagy ahogy tanult kollegáim mondták a 4-es gommbal is lehet váltogatni a zsebben lévõ dolgok között). Namost ha a hárpia rászáll, akkor elviszi a fészekhez és badabumm. Persze, ha nem nyüzsiznek ott hárpiák és te sem csalod oda õket, akkor ez nem történik meg. Négy fészek van az old quarry-nál, három meg utána bent a barlangban.

At lehet kezzel a config filet, csak maceras. 😊
Witcher
Ez tényleg iszonyat nagy balfaszság volt a fejlesztõktõl, nem is akartam elhinni! Én is balkezes vagyok, és amíg nem jön olyan patch amivel nem lehet átkonfigurálni a gombkiosztást addig kuka ez a játék!

Toltsd le ujra.
Jelek, fõzetek, gyors stílus, néha-néha egy erõssel is meg lehet próbálni. Mást nem tudok javasolni.
A GoG-os exe-t meg a legújabb WinRarral vagy 7-Zippel csomagold ki, akkor mûködni fog.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

a hárpiákat hogy kell kinyírni már újrakezdtem vagy 30x?
Hárpia csabdákat hogy kell aktiválni?
Ez a gog-s exe meg nem mûködik 0bájt és nem win 32 alk.
köszi😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

én ia errõl próbáltam hadoválni a hotfix váróinak 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Avenger
Hagyj valamit a második végigjátszásra is 😊

Egyéb:
Miért nem lehet bal kezesen játszani a wasd-vel? Én játszottam jobbkezesen a nyilakkal(gondolom kényelmi szempontok miatt jobb balkezesen a bill. jobb oldalán nyomkodni)... wow-os korszakig, amikor kellettek a számok nagyon, és átszoktam.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Igazából nem kell a Ctrl gombbal szórakozni mert van kimondottan erre való billentyû beállítás már alapból. A 4-es gomb van arra, hogy váltogass a zsebbe rakott cuccok között (ahogy a 3-as a mindenféle sing-ok közötti válogatást teszi lehetõvé).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Rage47
Witcher 2 hozta vissza a Mass Effect 1-2-nél érzett játszási kedvet nálam.