9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • BoneDragon
    Először patcheld fel, utána rakd rá a magyarítást. Talán úgy menni fog.
  • Pluskast
    Újra felraktam pont emiatt. De smmi. Mondjuk a játék alapból nem magyar volt és úgy raktam rá a magyarítást. Ez okozhatott gigszert?
  • BoneDragon
    Sok mászkálás? Szerintem elég kicsi a játéktér. Mérget meg kayranból lehet gyüjteni.
  • BoneDragon
    Ha ráraktad a gog exe-t akkor rakd vissza az eredetit, ha ez se segít ( nálam nem segített) akkor reinstall..
  • Pluskast
    Skacok az miért lehet, hogy ha fel akarom telepíteni a patchet azt írja ki, hogy a telepített játék verzió érvénytelen vagy hiányos?? Nem warezolt a játékom!
  • Atek007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kivagyok már ettől a sok járkálástól.
    A kayren méregből hogy lehet gyűjteni?
    Mi van ha elrontottam a Melanis vagy mis küldetést?A tünde nő a tutajrévben.
  • bendáj17
    valaki tudja hogy a 2. felvonásban a
    a kékszalagosok ellen küldetés csinálom de nem találom Fennt és bajtársait?? Itt lenne az ökölharc
  • xXtamasXx
    http://www.youtube.com/watch?v=LjhXutzafB8 12:33 - nál a csávó megnyitja a térképet amin be van jelölve a küldi
  • ratgab
    Troll trouble bele volt építve a patchbe, egyébként CD Projekt Red szerint a Launcher letölthető tartalmak része bugos... szóval ne foglalkozz vele!
  • ratgab
    Nekem nem kér DVD-t!
  • Kongy
    Ja,és mi az h a DLC listában sehol sincs ott a Troll trouble meg a Mysterious Merchant?!?!?!?!!??
  • SaGa Jr
    Gyorsan klikkelj és sokat. Ne csak 1-2-t de folyamatosan, gyorsan míg fel nem telik a csík, de amint ez megvan akkor le kell állni mert egy újabb klikkelés már sok lesz és végülis ahhoz fog vezetni hogy majd kezdheted előlről.
  • SaGa Jr
    A hárítás kifejezetten hasznos dolog, főleg rendesen felfejlesztve. Egy siekres hátítás után 2-3 találat is lazán bevihető az ellenfélnek, sőt ha már a riposzt is ki van fejlesztve és figyel a játékos akkor már azelőtt levághatja a táamdót hogy az elérné a fegyvert és a hárító karaktert. Az ellenfélen felvillan egy kis kard ikon ha éppen hárít a játékos (magyarán folyamatosan nyomja az e billentyűt) és ha ekkor támad a delikvens, akkor nem lesz hárítás csak egy ütésből legyilkolás. Ez boss-ok ellen csak sima ellentámadás lesz ami átlag felett sebez, de a kisebb ellenfeleket egy csapásból öli.

Ha meg lövedékeket kar eltéríteni az ember akkor is elég csak a hárítást lenyomva tartani. Ha maxra van fejlesztve a képesség akkor a lövész önmagát fogja meglőni.
  • Kongy
    Na, sikerült feltennem a patchet, és kissé gáz h kivették a DRM-et mert így dvd-t kér... hát grat...

A másik meg h nem tom merre található a Troll trouble küldit kezdő hapi. Vki spoilerbe bejelölné egy térképen?
  • Ticsy
    nyomkodom én de nem sok sikerrel lehet új egeret veszek :)
  • SaGa Jr
    Nem is fog téged dobni sehová. Lenyomod a négy csápot, utána felugrasz a meglévő két csápja közül arra amelyikkel el akar sodorni. Ott majd a nehézségtől függően elég csak kapaszkodni (ehhez majd nyomkodni kell az egeret hogy feltöltődjön a csík) vagy emellett majd még a megfelelő időben le is kell majd ugrani. Ha ez megvan, na akkor dől rá a dögre a híd egyik lábazata (merthogy híd az nincs). Mivel ekkor a karaktered már a földön van, elég lesz csak felmenni a ledőlt szakaszon ami maga alá temette a dögöt és elérni a végét úgy, hogy ne verjen le róla a csápjaival (ehhez meg elég kigurulni a lendülő csápokat).
  • mike01010101
    Végeztem a játékkal. Nagyon jó lett, a legjobb akció-rpg amivel az utóbbi időben játszottam, de azért messze nem tökéletes. Nálam a mass effect sorozat mellett "ül" a modern rpg trónon.
  • Frank99
    erre valaki?

valami alagúthoz kell eljutnom.....
  • Ticsy
    na igen de nem dől le semmi 4 csápnál se és a bal gombot hiába nyomom nem akar dobni hídra
  • MaRee
    Én sem használom sose, még a prológusban nyomkodtam néha az E-betüt. Szerintem felesleges, bár én csak normalon nyomom.

Nagyon nagy arc amúgy ez az Iorveth, én is őt választottam, sokkal érdekesebb karakter mint Rócs.
  • xXtamasXx
    Ki lehet fejleszteni, hogy minden irányba tudj védeni, valamint vissza is tudsz támadni, nyilakat visszverni....én speciel egyszer nem védekeztem de biztos hasznos :D
  • Trantorius
    Köszönöm, akkor ennek a hárításnak nincs nagy értelme vagy tévedek?(nem érdemes fejleszteni?)
  • xXtamasXx
    Köszi :) Eddig jelekre gyúrtam, quen majdnem ki van maxolva és 4 erély pontom van :D

@Trantorius: tartsd lenyomva de minden egyes védés levesz 1 erélyt
  • Trantorius
    Hello
    A hárításhoz nyomni kell az E-t vagy autómatikusan csinálja?(ugyan ez az íjjaknál?)
  • Gabe18
    Hát én elsőre a kardozós témára fektettem a fő hangsúlyt. Azon a részen érdemes minél előbb eljutni szerintem a végéig, hogy a csoportkivégzés tulajdonságot megkapd. Az nagyon nagy segítség a harcban mert ha az adrenalint felviszed, utána 2-3 ellenfelet levágsz egyszerre a meglévő energiájuktól függetlenül. Úgyhogy azt érdemes mielőbb megnyitni. Én elsőre eléggé elapróztam azt mert több tulajdonságra raktam már előtte két pontot is.
    Jelekből meg szerintem a Aard meg a Quen amire érdemes rámenni. A lökés sebez is, meg el is kábíthatja az ellenfelet, akkor megint csak kivégezhető.
    A védőpajzs meg a legnagyobb segítség, ha eléred hogy több mint egy percig rajtad legyen egy erély pontért, akkor már gyakorlatilag ha van türelmed normalon bármelyik ellenfél lerendezhető, egyfajta "lassú víz partot mos" technikával.
  • xXtamasXx
    Szerinted mit érdemes fejleszteni?
  • Gabe18
    Azért én normalon megszenvedtek pár helyen.
    Főleg a
    Letho elleni első harc volt kritikus, meg a örök csata végén az a nagy valami mindig elfelejtem a nevét, mondjuk az azért volt nagyon gáz, mert meghaltál akkor előtte megint a megszállt lovaggal le kellett ölni azt a 7 embert mire odajutottál.

Mondjuk igy ismerve a játékot és már tudva melyik tulajdonság az igazán hasznos amit érdemes fejleszteni, lehet már a normál is könnyű lesz másodikra.
  • grebber
    De nem baj hiszen később már nem sok kihívás van.
  • Gabe18
    Meg, de ott még az szenvedős nagyon az elején még.
  • grebber
    Pedig kilehet nyírni őket!
    Egy bizonyos ponton a barlangba nem jönnek utánad.Ott azon a ponton harcolva meglehet őket fingatni!
  • mike01010101
    http://www.witchernexus.com/downloads/file.php?id=7

Classic kockapóker
  • SaGa Jr
    Ha elköltesz 6 pontot az alap skill-ekre akkor a 7-et már költheted azokra. Theát a 6. szint még pont kevés, kell a 7. Csinálj meg olyan mellékfeladatot (van nem is egy) amihez nem kell még bemenned az erdőbe.
    Amúgy meg csald el magaddal a nekkereket, dobálj gránátokat, tőröket, használd a jeleket (a tüzet kifejezetten rosszul tolerálják a nekker-ek), ne hagyd magad beszorítani és körbevenni.
  • mike01010101
    Ha jól emlékszem a 7. vagy 8. szinttől
  • beteg
    Nem tudjátok, hogy a kardmester, mágia, alkímia fejlődési utak mikortól lesznek feloldva, vagy hogyan lehet őket feloldani?
    6-os szintű vagyok, de elég esélytelennek látom, hogy megöljek 15 nekkert a barlangban.
  • ratgab
    Írd le, hogy mit hogyan csinálsz a widescreennel és megpróbálok segíteni! Jöhet Pm-ben, hogy ne szemeteljük ezzel tele a topikot!
  • Atek007
    Kipróbálom.
    Nekem egyelőre ez a widescreenes megoldás nem működik.
  • Although
    Szerintem érdemes a beállítást High-ra tenni aztán a texture memory-t alacsonyra tenni a részletesben. És onnantól nem szaggat és gyakorlatilag kiváló továbbra is a kép. Talán a GOG exe is valami hasonlót variál. Nekem bejött.
  • Atek007
    Valaki bogarássza már elő a W1-es kockapóker modot.
    El kéne kezdenem.Kösz szépen.
  • SaGa Jr
    Most mondjam azt hogy én is összesen 2 alkalommal fogyasztottam löttyöt a sztori miatt (igazából egy is elég lett volna)? :)
    Szerintem is könnyű a harc ha belejön az ember és még csak löttyök sem kellenek. Hárítás, ellentámadás, félrevetődés begyakorlása eszement módon megkönnyíti az életet. Meg persze aki biztosra akar menni az használja a quen-t is (fejelsztve, hogy érezze az ellenfél a saját ütéseit).

Nekem meg ugyan NVidia kártyám van (abból is egy régi, 8600 GT 256 ram-mal) de már a patch előtt sem volt semmi bajom a működtetéssel. Igaz nem a monitorom maximális felbontásán (1440x900 helyett 1280x800-on áll) és maximális beállítások mellett játszottam, de akadás és fagyásmentes volt a játék, meg a grafikával sem volt bajom.
  • SaGa Jr
    A hidat nem te robbantod, leradálja majd kínjában neked a kayran. :)
    Ott sem kötelező elkészíteni és meginni a piát, csupán ha megteszed akkor sokkal nagyobb a mozgástered. Ennek hiányában ugyanis csak a szörny mellett vagy közvetlenül védett akkor mikor a mérgét köpi. Ha megiszod a mongoose lötyit amit kikevertél már jóval előtte, akkor meg a mérgező köpése nem fog rád hatni. Levágsz egy kart, akkor a kayran majd rombol egy kicsit a környezetén. Levágsz egy újabbat, megint megteszi, míg végül 4 (könnyű fokozaton 3) kar levágása után rádől a híd maradványa, amin aztán felfutsz, vigyázól hogy ne verjen le, aztán kivégzed.

Amiről meg én beszéltem az is a fő feladathoz tartozik, de majd a második fejezetben találkozol vele, feltéve ha Roche számára segítesz és vele mész az új fejezetbe.

Igazából majd Triss kereséséhez nem árt egyedül a lötyifogyasztás (ámbátor nem nehéz kikövetkeztetni mégis hová vezethetnek a nyomok), de más feladatok elvégezhetőek enélkül is.