The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!!
Az miért van hogy nem enged meditalni:"ezt most nem teheted meg"
Hogyan lehet????
Köszi!!

Én összetákoltam valahogy, de még a múlthéten. Rosseb se emlékszik rá mit hanyasba kell rakni.
Kard tokot valahogy a hát rész, meg a hajáról lelógó csíkkal kell kombinálni

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

enlightened
Na a hajánákl kicsit vágni is kell aki ott tart mert kicsi a lyuk szóval le lekk vágni a kér oldalsó fül felét, de azt még mindig nem tudom a kard hoyg kerül ferdén a hátára, valakinek sikerült, vagy mindenki warezol?😄 Csak összeraktátok már!

Sziasztok!

Sikerült valakinek letõlteni a trollzürt vagy a titokzatos kereskedõ DLC-t? és ha igen hogyan nekem nem megy 😞
enlightened
Geralt haját hogy kell feltenni, mert 20,21 van odaszámozva csak éppen 20,21 es lyuk nincs ahova be kéne tenni és nem is nagyon fér be sehova :S. Valahogy be kéne kreatívkodni a helyére. Meg a kardtarto is ferdén kéne a hátára tenni:S

Bár van aki 1 kékszalagos és Loerdo vagy kit kapott 😄

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

xdxd Lehet

Akkor én jártam a legrosszabbul, Geralt+Dandelion...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Geralt nincs a toppon. <#idiota>
enlightened
Na jó összerakom Geraltot unalmamban papírból 😄

enlightened
Jó, de még nem mindenki😊

BoneDragon
Ezt kb már egy hónapja láttam. 😊

na már megvan a fálj csak hova másoljam? help!!

enlightened
Küldöm sok szeretettel minden 18. életévét betöltött witcher rajongónak.

http://www.youtube.com/watch?v=iqqxccAa2qQ

A Trisst alakító színésznõ meztelenül. Regisztrálni kell a youtubeon ha meg akarjátok nézni, mert le van korlátozva 18 év felettieknek.

enlightened
Újabb két dolog fogná a port:S

Polcra?😄

enlightened
Fecoo én még nem raktam össze, de lehet mindjárt neki állok, csak nem tudom utána hova tegyem :S

xd Megmondaná vki hogy a geralt bábunál A kiegészítõl c. résznél a hajat hova kell rakni??

enlightened
Én ugyan nem, én a hotfixet várom, de azt péntekre ígérték kb, a patch nem izgat. Viszont negatívnak kell maradnom és csinálni a hangulatot itt a fórumon, ez a dolgom.

Te infarktust fogsz kapni. 😛
enlightened
Miért mire számítottál, hogy majd kiadják akkor amikorra ígérték?
Hát ja én is arra számítottam, de most már nem várom a patchet, úgyse lesz egy darabig még.

Fasza..-.-

enlightened
Na újabb infó, eltolták a patchet, 12 óra múlva jön azt írja kiczinski. De nyugodjatok meg 12 óra múlva, úgyis megint el fogják tolni 😄 Szerintem jövõ héten esélyes, hogy kikerül. A hotfix elég fog kijönni 😄

tudna valaki abban segíteni hogy láttam itt olyat hogy a kocka póker texturálja olyan lesz mint az elsõben ezt honnan lehet letölteni volt egy link ha rémlik és azt hovva kell telepíteni?

Fenrir
Mikor jön vajon a magyar felirat is a dlc-k közé? Igazán megbírnám a steam verziómhoz.

A halál csupán a kezdet...

enlightened
Akkor Geralt az mindenkinek van és mellé randomban rakta egyet. Ezek szerint szerencsés mondhatom magam, hogy Trisst kaptam Geralt mellé 😊

Nekem Geralt van meg 1 bûzdémon (akinek nem tudom hogy rakjam össze a lábait 😛).

Elméletileg a legtöbb hibát javítja (nem letöltõdõ DLC-k, aktivációs ill. launcher hibák, meg valami bug a Vérátok küldetés során, amire még emlékszem a leírásból).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

enlightened
Amúgy nem mindenki ugyanazt a papírfigurát kapta???

Csak mert belinkelt az egyik srác egy képet amin Geralt volt és egy szörny. Nekem pedig Geralt és Triss van papírfigura a dobozban. Van még valakinek más karakter?

Én is nagyon remélem... Nem azért dobtam ki rá 10k-t hogy ne bírjak játszani vele.

enlightened
Hát elvileg mostanában jön a patch, de már azért írták a fórumon a kiczinski vagy ki, hogy azért nem 100%, hogy jön, mert nagyon nagyon tesztelik. Remélem ha ennyire széttesztelik, akkor tényleg fog érni valamit és nem csak az invert mouseosoknak.

Kössz, De ha nem néztem meg 15-öt akkor 1-et se..:/ Remélem bug...és a patchel elszáll..

enlightened
Fecoo youtubeon nézz meg egy videot, amiben leölik, tuti rájössz, hogy mit csinálsz rosszul.

Ismétlem oks betöltõdik a csík.. de nem jutok el odág hogy spacet kelljen nyomni..pörget 1 kicsit aztán ledob..és kezdhetem elõröl..

Miután feltöltõdött a csík, utána még nyomni kell egy Space-t is (legalábbis nekem kellet, fel is villant hozzá az ikon).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Én most csinálom.. De nem tudom hova rakjam majd õket...

enlightened
Jó hát nem mindenkinek jönnek be ez a papírdolgok. Nekem tetszik de nem igazán tudom hova tenni és eléggé fogja a port :S

enlightened
A mai patch kijavítja ha bugos.

Eredeti..Nekem az a bajom hogy betölt a sárga csík és LEESEK róla, odáig nem jutok el hogy a hídba dobjam vagy micsináljam a csápot..

Faki
Eredeti-e a vicsorod, vagy tört? No offense csak azért kérdezem, mert törtösök panaszkodtak a kayrannál, hogy nem tudnak leugrani a csápról.

Pls küldjön már valaki 1 savet a kayran után :S
Nem azért mert béna vagyok csak mert sztem bugos vagy hasonló...
Ha valaki küld (márha küld) tök 8 mivan rajta...meg mire rakott.
A lényeg hogy a kyaran után legyen ne sokkal.

Köszönöm a segitséget!!!!!!!

grebber
Én feltettem a polc tetejére az AiTD Limited mellé.

Next PC upgrade: 2022

Avenger
Ment a kukába a térképpel meg azzal a hülye borítékkal együtt, az érmével meg vettem egy kólát 😄 De most komolyan, miért dobná ki bárki is? Kb mintha azt kérdeznéd, hogy a soundtrack cd-t megtartottuk vagy beletörtük a kukába? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

enlightened
Valaki közületek összerakta a dobozos gamehez adott papírfigurákat. Kitettétek valahova vagy kukába dobtátok?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megcsináltam a troll-os küldit,és leadtam annak van valami jelentõsége ha utána megölöm? úgy értem,hogy befolyásol e valamit? Mert meg szeretném találni a 2.ik hajóroncsot is.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

DA2 minden idok legszarabb cRPgje az egyetlen jatek amit felbehagytam, pedig nagyon nem szokasom, de kikerem magamnak, hogy ilyen szart eladjanak.
BoneDragon
DA 2 elveszi a játék kedvet, nem meghozza.

enlightened
Mass Effect 1-2??? Azért azok kicsit más gamek voltak, azt inkább a Dragon age 2 hozhatta vissza neked.

wedge31
Ezt igérték.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.