9144
-
#6060 Ehhez képest nem is tudom ki volt, aki belinkelte, hogy már 150 ezer darabot adtak el. Akkor most ez, hogy is van?? -
MaRee #6059 Reméljük :) -
#6058 "Lengyel lapértesülések szerint a játékról kapott rossz visszajelzések,és az eleddig kevés eladott darabszám figyelembevételével a CD Projekt RED fontolóra veszi, hogy elkészül-e valaha a 3. egyben Ríviai Geralt történetét lezáró rész" -
#6057 a kocka :D
-
Jimmyke #6056 Obama The Witcher 2-őt kapott a lengyelektől.
:D -
Nexus87 #6055 Sziasztok egy kis help kéne.
Egyszer már végigvittem, de most újbóli játszásnál rájöttem hogy Flotsamban a boszorkánynál lehet a Melitele szíve küldetést folytatni.
Ezzel lenne a problémám, hogy a troll nyelvét hol tudom megszerezni?
Meg kell ölni a hídnál a troll-t, vagy van valami más opció is? -
#6054 megvan a Nekkeres meg 1 csómó másik de pár perce itt rohangálok Malenáért az erdőben :D -
#6053 rendszergazadként futtasd... -
#6052 Ugyanaz mint a Risennél (ott Kikötővárosban látszik nagyon jól a házak falán) -
#6051 A falakon vannak fáklyák meg láncon lógó tálak, na azokat gyújtsd meg... -
#6050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nehogy a barlangokban keresd, mert ott keresheted... :) 3 fészek majdnem egymáshoz nagyon közel van egy rakáson az erdőben, a 4. kicsit távolabb -
MrAndree #6049 Mocsárban van mind a 4 fészek. De venned kell könyvet a nekkerekről, hogy megcsinálhasd. -
#6048 nembaj előre segítettél :) amúgy valahogy tudok magyar felíratot csempészni a Steames verzámba? :O -
#6047 Upsz, ez a chapter 2-re vonatkozik -
#6046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont most csinálom énis ezt a küldetést, méhkas bombával kell berobbantani és általában folyosók végén vannak, konkrétan nem tudom megmondani mert egyik olyan mint a másik...:D Járd be az egész barlangrendszert és megtalálod. -
#6045 bocs elírtam chapter 1 re gondoltam :) -
MrAndree #6044 Chapter 1ben Grapeshot bombával lehetett, gondolom a másodikban is hasonlóképpen. Helyüket nem tudom, ott még nem tartok. -
#6043 köszönöm :)
és nemtudja valaki hogy chapter 2 ben holvannak a Nekker fészkek? mert nem szeretné jelezni a térkép .. és mivel kéne berobbantanom? -
#6042 Rúnákat csak olyan fegyveren lehet használni, aminek van szabad slotja (van mellette egy üres kör, vagy több, ugyanez a páncélnál)
Mutagéneket pedig a skillfán a képességeknél jelzi, ha végrehajtható a mutáció, ezek általában eléggé az adott ág végén vannak. -
#6041 bocs ha hülye kérdés de hogy lehet ruha enchantokat használni ? és a mutagéneket? -
#6040 Ha eddig nem használtad a medált akkor elég sok jóból maradtál ki, én egyfolytában nyomogatom, hogy biztos mindent fölszedjek :D -
bendáj17 #6039 alap beállítás szerint a y betűvel nekem úgy csinálja. -
MaRee #6038 És azt hogy? -
#6037 trükk:
medálloddal "szkenneld" be az elötted lévő szakaszt mindíg, szépen meg fogja mutatnia az oszlopokról és ajtók oldalán lógó fáklyaszerűségeket amiket meg tudsz gyűjtani. -
#6036 Nézz körül a kereskedőknél, valakitől biztos lehet venni -
MaRee #6035 Quest help kéne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chapter 2-ben mikor meg kell keresni a törpe városban a tárnában valami zöldséget, talán Trissnek..Ugye full sötét van lent nekem meg elfogyott a Cat potim, csinálni meg nemtudok mert valami hiányzik hozzá és nemtudom hogy mi. Honnan lehet újat szedni? -
#6034 Tudja valaki esetleg, hogy milyen döntéseinknek lesznek eredménye amiket az első részben tettünk? Van annyi mint pl a Mass Effect részekben? -
SaGa Jr #6033 Ha a prológusban elvesztett ezüst kardra gondolsz azt nem találod meg sehol. Veszel újat az első településen a kovácsnál vagy készíttetsz vele egyet, de találni is fogsz majd nem is egyet (kardot is meg terveket jobb kardokhoz).
A másik kérdésedre megkapod a választ ahogy haladsz a sztoriban, de a megfelelő egyént kell támogassad.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amennyiben Roche mellé állsz és őt támogatod az első fejezet során akkor majd meg fogod tudni mit rejt a ládikó és a kulcsát is meg fogod majd találni. Amúgy a Mistic River egy újabb állomását rejti a ládikó, ahogy teszi ezt a szönyvadászatos postamester lezárt ládája is csak persze más infót biztosítva -
#6032 FIGYELEM MINDEN ATI USERNEK!
NE TÖLTSÉTEK LE az új CAP3-as profilt a 11.5-ös driverhez, (tegnap este jött ki) mert a fények átfognak látszani a falon. A CAP3 előtt csak a crossfireosoknak volt ez a bug, viszont annyira profik az ATI-nál a srácok, hogy a CAP3 -ba belecsempészték az egy kártyás felhasználóknak is, sajnos saját magamon kellett tapasztalnom először, de most már fórumok tele vannak vele.
Ja és mégegy jó tanács, amit én is megfogadok, ne vegyetek ATI kártyát, amíg ilyen profin csinálják a dolgokat.
Ja és azt üzenik, hogy javítják, és ki fognak adni egy fixet, a kérdés már csak az, hogy az új fix mit fog még jobban elb**ni. -
#6031 Jobb oldalt ahol süti a nap a fa deszkát, olyan mintha valami háló lenne rajta (pixeles), meg a plakáton is. -
Atek007 #6030 Üdv!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cuccaim pl.ezüstkard hol találom meg?A város vezető rezidenciáján a házában van egy kis lezárt láda ami körül úsznak ezek a kis fényes gömbök annak a kulcsa merre van , mi van benne? -
Madi92 #6029 Én egyszerűen nem látom mi a baj vele:D Lehet bennem van a hiba. -
#6028 Én is észre vettem ezt, de szerencsére nálam kb 2x fordult elő, akkor is csak a földön egy tócsán. -
#6027 Na utána olvastam, minden ez a baja, elcseszték az árnyékokat a gameben, nvidia és ati egyaránt, állítólag egy következő patchben javítva lesz. És mindenkinek Flotsamban kezdődik :S a probléma. -
#6026 Természetesen kattintsatok a képre és teljes méretében nézzétek, mert úgy látszik csak. -
Látszik a plakáton hogy pixeles, pedig high beállításokon nyomom a játékot és a prológusban, ezt nem vettem észre. Ott még minden szép volt. Szerintetek mitől lett ilyen? Mi okozza ezt? -
#6024 Valaki megtudja mondani egy idő után miért lesz rondább a grafika? A prológban minden tök szép volt. Az 1 fejezetben meg már látok ilyen apró kis pixeleket mindenhol, olyan mintha egy ilyen szitát tettek volna a képernyőre :S. Eléggé zavaró, nem tudjátok melyik beállítás csinálja ezt? -
#6023 Sziasztok eredeti játékom van a mysterious merchantot, honnan tudom leszedni hozzá? Vagy az alapból van hozzá és már benne van, mert nem írja sehol sem. -
#6022 akkor kezdhetem előről:) Amúgy valami nem kóser mert eddig nekem semmi problémám nem volt wide screen téren most meg már nincs wide screen és remeg az egész képernyő. Nem értem?! -
bendáj17 #6021 megvannak :D