The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haláleszenciát hol tudok venni,mert mindent átnéztem amit lehetett.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

egy a baj akkor csak, hogy én nem használok steam-et (soha sem használtam) XD és a játék sem telepítette vagy nem tudom, hogy szokott a steam mûködni ... :S
A sorry!!! Nem figyeltem te steam szerû verziót használsz. Ott nem tudok segíteni. Magam részérõl mindenképp dobozosat akartam, ez egyszerûen olyan minõség mintha egy nagyon drága könyvet vettél volna mindenféle extrákkal.

Nem. Megkérdeztem tõlük és nem azt mondták ez azonos az aktiváló kóddal. Hanem a drágább verzióhoz jár. Mindenesetre kipróbálhattam volna az aktivációssal is. De nem feltételeztem az aktivációs és a promóciós kulcs azonos.

576-nál vettem XD és az extra tartalom kódját emailben küldték el engem az aktiválása érdekelne csak ... véletlenül te nem a termék azonosítóra gondolsz ?
Egy kérdés, promóciós kulcsot a dlc-hez lehet venni külön is, vagy csak a collectors verzióhoz jár? Lehet valaki írta már megvette valahol, most nem jut eszembe.

Ez a kód az útmutató hátulján kell legyen. Minden játéknál ott szokott lenni egyébként. Ha nincs akkor az egyik lehetõség az hogy warez játékot használsz 😄

Sziasztok.
Szeretném megérdeklõdni, hogy akkor amíg az elsõ fejezetben el nem döntöm, hogy a Scoyatelnek, vagy Roche-nak segítek-e, addig a játék egy vonalon halad?(vagyis elég egy korábbi mentést betölteni nem, pl a kayranos rész utánit?, mert hát minden ugyan úgy van addig nem?)
És még annyi, hogy az elsõ fejezetben dõl el nem, hogy melyik vonalat fogom végigvinni? Attól függõen, kinek segítek az elején?

Hali all

hülye kérdésem lesz de nem boldogulok vele sehogy sem. – Az Elõrendelési kódnak az aktiválását hol tudom megtenni ? (vagy ez az opció még nem elérhetõ ??? :S)

ez e-mail amit küldtek ezt írja: (mint útmutatás)

1.Futtasd a játék Indítóját.
2.Válaszd az Aktiváció fület.
3.Írd be a kódodat az „Elõrendelési kód beváltása” mezõbe.
4.Erõsítsd meg a kódodat az alatta lévõ mezõben, majd nyomj elfogadást.
5.A letöltés automatikusan elindul.
6.Megkapod az információt, hogy aktív lett a következõ: Ultimate Swordsman Suit.
7.Amikor a megfelelõ részhez érsz a történetben, az extra tartalom elérhetõvé válik a játékban. A kódod egyedi, és csak egyszer lehet aktiválni, úgyhogy ne oszd meg mással!

De kérdem én nekem mért nincs ilyen „Aktiváció fül”-em ??? :S
Solid Snake
A zispotályban izs van éter <#pias><#hehe>
Az osszetevoknel van egy kis kor szine es a jel benne valtozik na azt figyeld pld zold kor vizszintes vonal

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lehet venni is meg gyûjteni is 😊

böröczk
Rázs, azistenért, KERESGÉLJ, pont ez a jó a játékban

Kumiho #2179

Rage47
ezt én is tudom
vmi konkrétabbra gondoltam 😄
Keresel olyan növényt vagy leölt szörnye maradványt ami tartalmaz. Vagy elnézel valami árushoz hátha annak van ezekbõl.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rage47
hol tudok étert begyüjteni?
TVelvet
Én is fölpakoltam, nos fps nem igen nõtt. De mintha folyamatosabb lenne. (:
szerintem cpulimites neki, ahogy nekem is, de nekem sincs kulonbseg high es low kozott
Sir Quno Jedi
Ééés hány ati kártyán próbáltad? (mert pl. nálam nem így van)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem azért tolták el talán mert észrevették az ati hotfixet. Én is módosítanám így a dolgokat mivel még crossfire kikapcsolás van a patch szövegben.

enlightened
Olyan szituáciokban megy le 20-ra mint amikor a sárkány tolja a tüzet és még jönnek 5 en rám :S, de ott sem érezhetõ, tehát szaggatni nem szaggat. Nem tom érdekes egy játék ez.

enlightened
Egyébvként minden highon van, mert mint mondtam, a low és high között 1 fps különbség sincs ati kártyákon.

enlightened
Változó, 30- 40 között, ami néha 50, néha 25. 25 alá sose megy de a 25 is ritka, egyébként nem vettem észre a fénnyel a bugot, pedig figyeltem direkt a napba nézek, de olyan mint volt :S. Mindesetre most már nem várok újabb hotfix-et mert ennél jobb már úgysem lesz. A holnap patch is csak a GOG-os exet cseréli be, úgy ahogy most van úgy marad a cucc.

Kongy
Most benne vagyok a második végigjátszásban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Roche útján megyek, és azt kell h mondjam, mindenkinek ajánlom, mert ezt is vétek kihagyni! Henseltet meg lehet ám ölni, meg van pár nagyon érdekes küldetés, ami pedig külön tetszett h most már elég teljes képet tudok alkotni a játékról, mert amit Iorveth-el nem láttam, azt látom Roche-al.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Most mennyi az fps-ed? Érdekelne

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Na, hát feltettem, fura néhol feljebb ment az FPS, néhol maradt. De mivel már így is jóval magasabb mint az átlagnak, miután kiderült, hogy le se mérték, nyugodt szívvel játszhatok.

Mivel ez lenyegeben nem 1 driver, hanem minden kartyatipushoz masik, szerintem mindegyiket mas irja, aztan egybe csomagoljak es ugy dobjak ki.
zzeN
Ezt nem csak 1 ember csinálja? Vagy az egész team aki a havi drivereket dobja ki?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ez amugy is csak RC5, nem vegleges kiadas, eleve nem ertem miert kell ilyeneket kipakolni.
Pluskast
Lol. Komolyan ezek nem tesztelték le a játékon??<#wilting> Errõl Hofi Gézának a falu gyûlés része jutott eszembe.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

enlightened
Elõször elszúrják mert szar verziót kapnak a játékból, most mégis miért szúrták el? Érdekes egy bagázs :S

enlightened
Jaja olvasom :S. Fantasztikus:S

yesname
Szerintem jobb, ha nem teszi fel senki, mivel óriási bugokat sikerült AMD-nek belepakolnia 😄 Pl. a fényforrások átlátszanak a terepen...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

enlightened
Na kíváncsi vagyok nagyon.

BoneDragon
Troll dlc-ben mikor kapok nagyobb rewardot? Megölöm, vagy ha segítek neki?

zzeN
Új ATI-s hotfix itten.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

És szerinted nem lenne érdemesebb betölteni egy régebbi mentést?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Eleg tudnod annyit, hogy csak 50%ig kell leolni es akkor veget er a harc.
Meg, en ugy oltem meg, de szerencse is kell, szoval sok probalkozas volt. 😊
A királygyilkost (nem tudom most mi a neve) meg lehet ölni csapdák, gránátok és potion nélkül? Mert semmi sincs nálam.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Rage47
profi hangok vannak a játékban
bélanéni
(a játékról nem is beszélve, de azt már eleget ajnároztam)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sir Quno Jedi
Pajzs fel, mindig pótlod idõben, még mielõtt leüti rólad. Aztán a nagyobb csapásokkal irtod (jobb gomb)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bélanéni
Én a 10-12. számig hallgattam meg a zene CD-t. Egy igen komoly hifi rendszerem van, aki ugyancsak rendelkezik minimum egy nagyon jó fejhallgatóval, hallhatja, hogy monumentális a CD megszólalása. Maga a zene is eszméletlen, de ezt valami hihetetlen gondossággal rögzítették és keverték, elképesztõen szólal meg. Mit mûveltek ezek a lengyel fiúk, minden elismerésem az övék <#worship><#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

iceshark
Azt a baszott nagy tûzköhögõ tábornokot ugyan hogy a túróba lehet legyõzni? védekezni nem nagyon lehet ellene de még megsebezni sem nagyon tudom 😞(

enlightened
Witcher audiot meghallgattam háromszor, papírfigura összerakva, már csak egy jó hotfix kéne még a polcra megy egy patch😄

enlightened
Csak kicsit nehezen áll meg Geralt a lábán.

enlightened
Na összeraktam Geraltot kreatívan, holnap majd Trisst is összeállítom, hogy párban legyenek.

Hát ezt nem értem, mert mennék a királyhoz, de az örök azt mondják este menjek vissza????Ezért szerettem volna az idöt felgyorsítani!!!!

Ha harcolsz, vagy túl közel vagy valami ellenséghez akkor nem enged.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.