9144
-
SaGa Jr #6100 Az aktiváláshoz csak annyi kell, hogy nyomj el egy érzékelést (használd az amulettedet) amitől megjelenik az anomália és gyalogolj bele az aktiváláshoz. Ennyi az egész. -
SaGa Jr #6099 Semmi láda nincs. Amint felérsz a hajóra miután leléptél a dutyiból, nálad lesz minden automatikusan amint kezded az első fejezetet. Egyetlen kivétel a silver sword. Azt meg tudsz venni vagy ha akarsz akkor csináltatni a törpe kovácsnál az első fejezetben amint beértél a településre. -
beteg #6098 Hogy lehet az erőhelyekbe belépni, vagy aktiválni őket?
Most elhaladtam egy mellett sztem és van vmi visszaszámlálás 5 perctől. -
#6097 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kemény a csaj jól el kell fenekelni, hogy behivjon a sátrába. -
beteg #6096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fú az nem túl jó, mert pont vele kell beszélnem, ha fő küldetésezni akarok. -
#6095 Passz. Vagy nem tartok még ott, vagy nem foglalkoztam eleget Vessel. -
bendáj17 #6094 köszi értem ez gyors választ volt :D -
bendáj17 #6093 igen mert pont akkor olvastam :D te az én spoileremre nem tudsz valamit? -
#6092 Nem befolyásol semmit, legalábbis ebben a részben. -
MrAndree #6091 Azt hiszem Cedricnél lehet venni. Bombát is meg a receptet is. Receptet jobban megéri, olcsóbb ha magadnak kotyvasztod össze. -
#6090 Gyorsabb voltál. :) -
#6089 Méhkas bomba receptet Cedricnél lehet venni. -
bendáj17 #6088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cedriktől tudsz venni olyan bombát, aki a Tutajrév nevű faluban van -
beteg #6087 Hogy lehet a nekker odúkat betemetni?
Van sárkányálom, és táncoló csillag bombám, de egyikkel sem robban fel.
Mondjuk azt írja, hogy méhkas bombával kéne csinálnom, de olyan receptet nem találtam sehol, meg el lehetett vmit lopni Loredónál, de én lebuktam lopakodás közben. Ha rányomok az üregekre, azt írja ki, hogy be kéne vmivel robbantani. Próbáltam jelekkel is, de nem ment. -
#6086 Semmi baj, megbocsátok! :D Pedig csak kicsit kellett volna utána olvasni. :) -
bendáj17 #6085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha megvolt a románc Vessel az mennyire befolyásolja a Trissel való kapcsolatot, gondolok itt később lehet ebből valami gond?? -
#6084 Az lehet, hogy ezerszer el lett mondva, de én viszont kettő darab HSZ-t írtam ide, szóval Uram bocsá, hogy nem csüngtem a topikon, s más oldalon ez ügyben ^^ -
#6083 Ezerszer el lett mondva, hogy nem történet folytatás lett a 2. rész! Ez csak egy lehetőség, + dolgot ad a játékhoz. Ennyi. Nem kell ezt túlmagyarázni. -
#6082 Akkor jó:) Megnyugodtam... Csak azért a semmiért küzdöttem annyi pénzért.. Ejnye:) Na nem baj akkor majd megint összeszedem.. Bár azt nem érte, hogy miért volt annyira nagy jelentősége, hogy kit választok ugye Shani vagy Triss (én Shanit választotam) mivel, ha jól tudom, akkor Shani nincs is benne a második részben :/ -
torma1 #6081 Szia!
Azért az durva lenne nem ha 9000 pénzel kezdenél az elején nem? Nekem is kb 400 pénzel kezdett. Ez így van rendjén. -
#6080 Valaki tud választ arra, hogy miért van az hogy mikor új játékot kezdek, akkor ugye megkérdezi, hogy beimportálom-e az egyből a mentésemet (én kitörlöm mindig a régi mentéseket és csak az AKTUÁLIS utolsót hagyom... )beimportáltam a hollópáncél rajtam van, meg a két kard ami az egyben nálam volt, viszont ugye 9000 aranyam volt a végén.. és ebből 410 aranyam van csak meg a kettőbe. Miért? Esetleg valaki? -
#6079 bakker, a sátor mögött bujkálós kérdésemre nem hiszem hogy nem válaszol senki......
amikor trisst kell keresni.....
please!!!! -
Atek007 #6078 Kösz Saga.
Úgy rémlik valaki mintha azt írta volna hogy ami elveszett a prológusban minden meglesz valahol egy ládában.Csak egy ezüstkard kellene meg pár ezer oren.Hogy tudjak belőle venni rúnákat meg mutagént bár utóbbit nem tudom hol lehet venni/találni.Hol lehet elkészítési ábrákat találni kardhoz vagy készet találni milyen sebzéssel? -
#6077 Már az első fejezetben meg lehetett venni azt a kard tervet, és megcsinálni.
Amúgy érdemes egyeztetni a nyersanyagokat, ha van egy fajtából 50 aminek nincs súlya(növények) akkor az ugyan olyan nyersanyagot adó húscafatokat, amik 0,1 vagy 0,5-t foglalnak, el lehet adni. Főszörnyek maradványait érdemes megtartani :) -
MrAndree #6076 Lehet, de akkor is, miattuk rögtön le is lőtték a 3. részt? :) -
logan1993 #6075 valaki segítsen pls----egy küldetésnél amikor valamilyen erőforrást kell megkeresni, lent a parton találkozok tündékkel meg egy törpel, elkezdek a törppel beszélni és hirtelen kilép a játékból:( nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, csak egyszerűen kilép, ez mitől lehet????? -
Gabe18 #6074 Az a baj, nemigen lehet tudni mi mire kellhet. Első fejezetben annyi nekker meg endrigán maradványom volt, egy húsüzemet ellátott volna belsőséggel. Erre a második fejezetben lehetett csinálni egy kardot, amihez kell 16 vagy hány endrigán fog... Persze hogy akkor már nem volt még öt se nálam. -
bendáj17 #6073 meg nézd meg miből mennyi van lehet van nálad vagy 40 rongy meg vasérc ilyenek és az sok helyet foglal. én úgy szoktam ami sokat foglal és nem is lehet sok orent kapni érte eldobom amit lehet eladok. -
MaRee #6072 Fegyvereket, ilyen-olyan lények szemét/száját/fülét/ujját, meg a hasonló trash itemeket, amiket úgysem használnál semmire. -
hanta #6071 Tudtok valami megoldást az állandó túlterheltségre? Mik azok a tárgyak, amiket nyugodt szívvel eladhatok vagy ne gyűjtsek? -
Gabe18 #6070 De itt a visszajelzések azok esetleg nem a gyengélkedő ATI tulajok visszajelzései, akiknek nem megy/ment úgy ahogy szeretnék?
-
MrAndree #6069 Ez hülyeség. Az eladásokat nemtom de rossz visszajelzések? 9 alatti értékelést nem is találni róla... -
#6068 Csinálják meg konzolra és megsokszorozódik a bevétel...Máris nem kell gondolkodni azon, hogy megcsinálják e a harmadik részt. -
#6067 Érdekes lenne, ha már most ezen filóznának. -
#6066 a játék mindenhol 9 fölött kapott ahol alapból nem akarták lehúzni a játékot valami miatt pl mert pc meg stb. -
Jimmyke #6065 Ráadásul a pletykák szerint viszonylag elég olcsó volt a fejlesztés egy ilyen minőségi címért (asszem 8 millió dolcsiról szólnak a hírek, átszámítva z³otyiról). -
Gabe18 #6064 Nem tudom, szerintem egyértelmű hogy ki kell hozniuk konzolokra. Gyakorlatilag "csak" portolni kell, és máris van minimum párszázezer eladott példányuk, de ha beüt akkor jóval több. PS3, Xbox közepes szinten simán elbírja, adja magát a dolog... -
Nexus87 #6063 Ha a Witcher 2 "szar" akkor a Drago Age 2-ről ne beszéljünk semmit. Az első részhez képest elégggé lement a színvonal és ennek ellenére lesz folytatása.
Érdekes, hogy minden magyar pc-játékokkal foglalkozó fórumon én pont az ellenkezőjét olvasom nem csak az értékelénél, de még a hozzászólásoknál is.:D
Szerintem az év legjobb játéka. Egyedül az szomorított el, hogy picit rövid volt. -
#6062 ez faszság elég sokat adtak el a játékból . -
#6061 Az utóbbi időben túl sok játék esetében olvastam hasonlót ahhoz, hogy pesszimista legyek egy újabb ilyen hír olvasásakor...