9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • deicide
    Üdv..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hol találom meg Malénát..?

• Atek007
    Üdv!
    Hollópáncél nekem is kellene dobj már meg egy mentéssel csibusz.Mentést beimportálni csak akkor lehet ha újra kezdem az egészet?
    Azt a valakit nem tudom legyőzni szkanderben tutajrévben,minden orenem rámegy.
  • Tibbor
    Ha magadtól nem érzed, mi a nagy szám ebben a játékban, akkor úgyse lehet Neked elmagyarázni.Ha nem tetszik a grafika, nem ragad magával a hangulat, nem merülsz el a történetben, nem élvezed a harcrendszert, akkor kár is erőltetni, hagyd abba!És ezt ne vedd sértésnek, teljesen természetes, hogy különbözőek vagyunk, más-más játék típust kedvelünk.A baj ott kezdődik, mikor egyesek csak azért húznak le egy játékot, mert nekik nem jön be.Nálad viszont nem ez a helyzet.
  • torma1
    Csak két bomba receptet kapsz meg. Annyi. Ez is csak a áthozott mentés előnye.
  • ratgab
    Vagyok! Csak el voltam havazva és nem sokat játszottam (Witcher 2-vel kb 1 percet, amikor kipróbáltam a widescreen megoldást), de azért követem az eseményeket!

Gog-os exe óta jól megy a játék egyébként... mostmár a hivatalos exe-vel is az 1.1-es patch óta (legalábbis abból az 1 percből, amit "játszottam vele" úgy tűnik)... ja és az Ati féle fix-et nem raktam fel, csak 11.5-ös hivatalos driver van fent!
  • bendáj17
    egyébként ha megnyomod az invintroy menüt I-vel akkor legfelül van az aktuális tárgy.
  • Nexus87
    A PC guru azt írja hogy a lengyelek az E3 során új játékot jelentenek be és az anyg valószínűség szerint a Witcher 2 konzolos változata lesz.
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/egyre_biztosabb_hogy_konzolra_is_jon_a_witcher_2
    Szóval ennyit arról, hogy nem sikeres a játék. A konzolon átírva annyi bevételük lesz hogy megtudják oldani hogy a pénzből 2 másik witcher részt is fognak tudni csinálni ha akarnak.
    Ráadásul ez nem a csapat nem az ubisoft emg a bioware akik 13-18millió dollárból csinálnak emg egy igényes játékot. HA jól tudom 8 milla volt talán a CD Projekt RED-nek egy ilyen művet megcsinálni.
  • BoneDragon
    Ha nem jelzi, akkor elvileg automatikusan a küldetés tárgyaknál legfölül van.
  • Csibusz
    hmm, én nem vettem észre, hogy jelzi, mert most volt egy olyan rész, hogy Thaler egyik embere eljött a városba, és mondta, hogy van egy üzenete meg egy csomagja a számomra, mikor átadta a csomagot, sehol sem jelzett semmit se:S Na mindegy
  • BoneDragon
    Küldetés tárgyat kapsz, általában beszélgetés közben/végén írja ki bal oldalt. Na igen, ez engem is zavar, hogy nem jelzi melyik könyvet olvastad is ki...
  • Csibusz
    Ebben a részben nem jelzi, amikor kapom a küldetés tárgyat? Mert sokszor nem jövök rá mit kaptam, csak hosszas keresgélés után, meg a másik hogy a könyveken sem jelzi, hogy ezt már olvastam... Tudom kis dolgok, de mivel én nagyon mellékküldetés párti vagyok, meg olvasgatok is, így kicsit elkapkodva érzem ezeket.
  • Gery Sniper
    Lehet hogy én vagyok ízlésficamos, de elárulja valaki mi olyan nagy szám ebben a játékban? Mert amekkora hírverés volt körülötte, hát nem estem seggre pár óra játék után... De ez csak egy szerény vélemény.
  • grebber
    Info itt található!

Az előző két írást (hogy alig 150ezer fogyott meg hogy nem lesz 3. rész)azt valóban csak én találtam ki ,de nem tűnt fel senkinek
  • felegyi
    Tényleg ennyire buták vagytok? Azon kívül h valaki bemásolt egy szöveget, hol olvastatok ilyet? Még csak ehhez hasonlót sem olvastam a fejlesztők részéről... ha úgy nézed h PC-re jóóóval kevesebb vétel is "hatalmas siker", már az első nap !rekordot! döntött PC-s játékeladás szempontjából... járjatok utána a dolognak, valamelyik idióta kitalált egy szöveget hogy aztán jót nevethessen a sírásokon...
  • BoneDragon
    Mennyi is volt az előrendelés? Másfél milla? + a digitális letöltés meg ez. Nem tudom mit panaszkodnak... Nem tudják megvenni asszonynak a ferrarit, vagy mi van?
  • grebber
    "The Witcher 2: Assassins of Kings (PC) debuted at number three with sales of 212,000. These sales are retail only, as there is no data for digital sales."
  • SaGa Jr
    Minimál kereséssel a Google-ban megtaláltam a megoldást a problémádra.
    There's two camps. One of which is a Brothel. I think it's to the left of your starting point where you meet Roche. It's only a couple of tents and the soldiers there ignore you. Pay the Madame enough and she'll let you access a tunnel which you take to get into the camp.

Later in that mission, Roche will distract the guards for you while you hide behind the nearby crates. Wait for them to go and follow the path behind the tents towards the kings. Once there, use the Aard Sign to break the barrels and run back the way you came before they see you, then just head into the tent.

• ferenc001
    Csinálj más küldetéseket, majd a főszál alatt nyílik lehetőség oda bejutni (hogy ha a vergeniekkel vagy). A Philippának kellő mágikus cucc van ott. A ládát szintén azután tudod kinyitni, hogy jártál az említett ajtó mögött, egy mellékküldetés kapcsolódik hozzá (Baltimore rémálma, ha jól emlékszem). Természetesen ez csak akkor érvényes, ha a vergeniekkel vagy, ha Henselttel, akkor nem tudod kinyitni egyik zárat sem. És nem, a Sárkányölő Saskiát, a Szüzet nem lehet megfektethetni :D
  • Gabe18
    A templom alapos átkutatása során megtaláltam a Vajákosok ősi fegyverét, a szent merítőkanalat...
  • szobipeet
    második fejezetben a kőfejtő alján van egy olyan kóajtó szerűség, kulcs kell hozzá, azt hol találom és mi van ott, illetve ugyanitt a lyukban a hárpiafészek melett is van egy láda, oda is kulcs kell, annak hol a kulcsa? És még egy nagyon életbevágó kérdés...sárkányölő nénit meglehet majd farkalni valamikor?:D
  • beteg
    Én se tudom megszerezni tőle. Mondtam neki, hogy adja ide, miután megmondta, kitől vette meg. Ő meg azt mondta hogy nem adja, mert drága volt az. De aztán végül is benyögte, hogy megvehetem, vagy elnyerhetem tőle. Csak hogy én is játszottam még vele a küldetés előtt. Lehet ez a baj? Végső soron megölhetjük az őr trollt:D

Amúgy az arakászok hol vannak? Én eddig csak olyan andragógokkal találkoztam.

© felegyi: Azt tudtam hogy a melyik bomba kell, csak azt nem hogy, hogy lehet azt megszerezni. Szedrikhez meg nem akartam menni, mert azt hittem, hogy akkor elindítja automatikusan a főküldetés párbeszédet.

• Nexus87
    A Troll-os DLC küldetésnél ha már játszottam korábban Sendersel akkor már nem tudom megvenni tőle a trófeát ami a falon van?
    Mert akkor a Melitele szíve küldetést buktam:DXD
  • Gabe18
    GOG monk az mi/ki? A szerzetes akivel kockázni kell?
    Mert az nekem a hazai változatomba benne volt egyből, meg is vertem kockán a 2 párral amire közölte hogy mekkora szerencsém van vagy micsoda, és nekem adja a nagyszerű ereklyét vagy mit. Erre kiírt valamit a gép hogy az extrákban vagy hol ott lesz valami, de azóta sincs semmi.
  • enlightened
    Egyébként az hogy lehet, hogy dobozos verzióm van és ott áll a GOG monk a az első fejezetben. Azt hittem a GOG monk az exkluzív GOG-os tartalom. Vagy a patch miatt így mi is megkaptuk?
  • enlightened
    Sziasztok nagyon jól már nálam a játék, sikerült a legmegfelelőbb beállításokat elérnem, mondjuk fél napig kísérleteztem. Engem az zavart a legjobban, hogy sokszor volt hogy a textúrák 1 mp-vel később töltődtek be, viszont miután a memory size-ot feltettem largera ez teljesen megoldódott sőt az FPS-em is megnőtt. Ez egyébként azért nem jutott előbb eszembe, mert a program high beállításoknál is csak mediumra rakja texture memory size-ot. És annál meg nem akartam feljebb menni, de itt most érdemes volt. Szóval akinek hasonló gondjai vannak ajánlom, hogy azt rakja fel és simán fog menni utána a játék.

Nagyon élvezem, nagyon jó kis rpg lett, és nagyon szép is.

Egyébként ratgab-al mi lett? Teljesen eltűnt! Végül neki nem sikerült beállítani hogy jól menjen?
  • xXtamasXx
    Egy kis segítséget szeretnék kérni
    A 2. fejezetben, hogy ítélkezzek? Bűnös-e a herceg vagy nem, fogjam-e az ő pártját vagy a tömegét?
  • Csibusz
    Na nekem is előbukkant ez a textura hiba szerűség.. Nálam a talajon is lehet látni, úgymond tényleg mintha szitával átmentek volna rajta... -.-'
    A mostani patchet amit kiadtak érdemes feltenni? Mert láttam volt akinél több rosszat okozott mint jót:/
  • felegyi
    Játszottál az első résszel? Ha nem akkor érthető h nem vagy tapasztalt "Witcher", de a Nekkeres küldetésnél is írták hogy tudj meg többet bla bla bla... emlékeim szerint kiderült hogy Méhkas bombával lehet betemetni az odúkat, ha meg nem akkor is kiírja... most nem azért mondom de ha itt elakadtál akkor nagyon szegényesen fogsz tudni megtalálni minden érdemleges dolgot a játékban.
  • atika88
    Egyet értünk annyira azért nekem sem létfontosságú és elsődleges hogy emiatt holnap rohanjak kártyát venni .Van aki játsza ezt még gyengébb vga-val is.
  • Frank99
    lehet hogy várnom kell, és másik küldit tolnom addig.....
  • Csibusz
    Nem sértődöm meg, tudom én, hogy a PC nem tart sokáig, de annyira nem érdekel, hogy most azonnal cseréjek is:)
    Viszont valahogy be kell állítanom, hogy szép is legyen meg jóó is:)
  • atika88
    Azért ez a gts 250 már néha csak alaphangon elég a mai játékokhoz.Ne értsd félre nem fikázásból mondom nekem is ilyen van.De szerintem rövidesen cserére szorul
  • Csibusz
    oké az van fent, hát szomorú vagyok, hogy nincs olyan nagy rossz gépem:
    AMD X4 630, 2 GB ram ddr 1330, nvidia 250 GTS 512 mb) Aztán szépen akadás mentesen megy kicsit nagyobb beállításokkal mint közepes, esetleg van valami extra beállítás ami ha ki van szedve akkor jobban fut legjobb mintavétel kivételével? Köszönöm a válaszokat.:)
  • wedge31
    Ezt probáld.
  • csinkin
    A 275-ös béta drivert használd, a most fennt lévő hivatalos 270-est NE !!!
  • Csibusz
    Melyik driver kell az Nvidiához? Mert olvastam, hogy nem mindegy:) Igen visszakeresem 3 oldalt =)
  • Frank99
    az.

amikor meglátnak azonnal szétnyilaznak, még akkor is, ha a sátorban vagyok.....Triss cicát csak meg kéne' találni, vagy nem?

valami alagútba kellene menni, de lehetetlen.
    amúgy valóban a Fülest választottam...
    a bal oldalt végigmenve egy inas dumál a végén, onnan balra kinyílik a kapu, és szétlőnek.

az elején pedig van egy sátor -olvastam hogy aard-al kellen hordókat szétütni, de nem lehet- szintúgy halál....

más, aki ue. ezt az oldalt preferálta?
  • unusual
    2.ik fejezetben mikor 7db hárpia csapdát kell használni,abból nekem 4fészek megvan ami ott volt ahol lefele kell menni,és 1 nagy tér lesz lent a végén. A további 3 az merre van?
  • SaGa Jr
    Ez a második fejezetben lévő feladat lenne? Gondolom igen és ha tippelnem kéne akkor Ioverth-et meg az abhumán fattyakat segíted.
    [már csak abból gondolom, hogy Roche-t választva és az embereket, egy sima séta az egész, nincs lopakodás vagy más hülyeség[/spoiler]

Próbálj meg szétcsapkodni pár egyént hátha az a továbbvezető út. De szerintem ha el is rontod akkor sem lesz gond, megy tovább a játék.
  • Madi92
    Két kép tőlem, semmi különös, csak tetszik ez a fényeffekt:D