9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • poori
    Patch-elt?v1.1-es?
  • vzajcev
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher_2.shtml

• UltraZord
    gog exéssel, gondolom az számít
  • poori
    Melyik verzióval játszol?
  • vzajcev
    Tekerd le izire a nehézséget, és menni fog
  • UltraZord
    na most lett elegem a csatákból
    van valami működő traineretek?
  • Frank99
    kösz, de nem fizettem a madamnak, és felmásztam hátul egy sziklán, úgyhogy mejd a madamos fizetéssel megpróbálom.

• Frank99
    kösz, majd lefordítom.....

valszín ott rontottam el, hogy nem adtam elég zsét a madamnak....

:-)

mondtam is, a faxomnak kell a segítsége, megoldom magam...
  • cab
    Nna, sikerült végre, azokat nem találtam, akik be voltak zárva egy házba, már vagy 50-60 perce csak szaladgáltam ide-oda. Köszi!
  • ferenc001
    Mindegy, de arra ügyelj, hogy igen véges számút lehet felhasználni (mert ugye mindig a képesség ág vége felé lehet őket pakolni), így nem érdemes gyengét vagy normált használni.
  • Csibusz
    A mutagének használatáról lenne egy kérdésem: hogy mindegy melyik képességhez rakom őket? erély regenerálódáshoz tettem egyet meg a nyilak elhárításához.. Szóval mindegy, hova teszem?
  • Atek007
    Hollópáncélnál meg importált kardnál tuti lesz ütősebb a második fejezetben.Ez mennyi fejezetes 3?Asszem az egyben volt vagy öt.
  • ferenc001
    Beszéltél az emberekkel, akiket megmentettél? Mert kell velük, mind azokkal akiktől elzavartad a katonákat, mind azokkal, akiket a parancsnoktól mentettél meg

Amúgy legközelebb használhatod a spoiler taget is, a szövegdoboz felett jobb oldalt ;)
    A recsegést nem tudom miért csinálja, egyszer volt nekem is, a Roche-al való első beszélgetés során, de többet nem találkoztam vele.
  • cab
    Hello,

SPOILER! - Még csak a prológust csinálom, és van egy küldi, amit nem bírok megoldani, a 'jaj a legyőzötteknek' küldiről van szó. Két alkalommal már mentettem meg emberkéket (egy házban elzavartam az őröket, meg egy parancsnokkal kellett megverekednem), viszont ha lemászok a kútba, hogy bemenjek a templomba, kiírja, hogy küldetés sikertelen. Még van egy nagy csapat katona, akik vmi ház előtt felsorakoztatták a civileket, de nem tudok velük mit csinálni. Már visszamentem a királyhoz is, de vele sem tudok mit csinálni. Tipp?

Előre is köszi

• Csibusz
    Az mitől van, hogy a játék átvezetővideói, meg a párbeszédek úgymond belassulnak? Recseg a beszéd is... Nem értem :/
  • Atek007
    Á nem kezdem újra.Acélkarddal le lehet aprítani a kayrant meg a táblán szereplő szörnyszerződésben lévő állatokat?
  • H3LLBoY
    Köszi!
    Már vagy félnapja járkálok az erdőben az első fejezetben.
  • ferenc001
    Jó kérdés :D Úgy kb. 20-25 környékén lehet a sebzés. A D'yaebl-nek valamivel kisebb a sebzése mint a temeriai acélkardnak.
    Nem, nem az Aerondight, amit a Tó Űrnőjétől, vagy kitől kapsz. A Holdpengét már nem tudom hol szereztem, egy régebbi mentést importáltam anno, az első végigjátszásom során (talán a Vadászat Nagymesterétől kaptam, amiért mind a tíz szörnyet kinyírtam és bemutattam), de abban biztos vagyok nem tavi istennőtől. Viszont azt a nemtudommilyen rúnasihill acélkardot nem tudtam importálni, sajnos.
    H3LLBoY:
    Ha arra a hajóroncsra gondolsz, amit a kayran eliminálása után lehet átkutatni, akkor a másodikat a második felvonásban találhatod meg.
  • felegyi
    Srácok a 2. fejezetben megvegyem a Sárkány armort, vagy lesz durvább páncélom is?
  • Csibusz
    Hmm, nekem is a D'yaebl az acélkard, de a holdpenge az nem az Aerondight gondolom, amit a Holdkirálynőtől kapsz, nem? Mert nekem az van meg... Én más ezüstkarddal nem találkoztam, pedig aztán nagyon hosszan részletesen játszottam, minden mellék küldetés meg lett oldva az egyben :)
  • H3LLBoY
    Hali!
    Nem tudja valaki, hogy a hajóroncsok közül a második merre van? Addig nem akarok tovább menni, amíg az nincs meg.
  • bendáj17
    én mindjárt végig viszem a 2. fejezetet szinte mindent megcsináltam kivéve ezeket a szörny szerződéseket, meg a szkander részt. Mennyi a max sebzés?
  • ferenc001
    Nekem acélból csak a D'yaebl-t sikerült importálni, ezüstből meg a Holdpenge nevezetűt, amit annyira jó kard volt, hogy a második fejezet közepéig nem kellet lecserélnem :)
  • Csibusz
    Persze, amiket te választasz ki:) De nekem ezek voltak a legmegfelelőbbek =)
  • torma1
    Na ez nem teljesen igaz. Lehet más kardod is a mentések alapján.
  • cylonflatus
    Nem másik küldit kell tolnod. Így kell a király sátrába belopakodnod:
    A nagykapun miután átmentek Roche odamegy az őrökhöz. Visszább a kapu fele ládák vannak egymásra pakolva, na ezek mögé kell elbújnod és addig ottmaradsz, amíg Roche el nem csalja az őröket. Amikor Roche és az őrök elmennek melletted akkor kell elindulni jobbra a sátrak mögött. Amikor a király sátrához érsz (még mindig a sátrak mögött vagy!!!) látni fogod, hogy két őr strázsál a bejárat előtt, őket el kell csalni. A király sátra mögött lesz egy pár láda egymáson, na arra dobsz egy aardot! A reccsenést meghallva az őrök elmennek a bejárat elől megnézni mi okozta a zajt, ekkor tudsz beosonni Henselthez!
  • Atek007
    Nagyon király vagy.Végig vittem az elsőt is de nincs meg a mentésem meg nem emlékszem ilyenekre hogy volt neve a kardoknak.
    Nem tudom hogy újra kezdjem-e.
    De kell a mentésed az egyből.Azt nem lehet megcsinálni hogy mondjuk ahol most tartok a kettőben nem törlöm,kezdek egy újat,importtal az egyből és rámásolom utána a másodikból a mentésemet?De á nem lehet mert felülírná a karaktert.
    Csibusz csak tedd fel valami ingyenes tárhelyre,s told be a linket privátban.
    Kösz.
  • Atek007
    Kösz.Fegyverbővítés.értem.
  • Gabe18
    Ja várjál, összekavartam már.
    SZóval az érc az kell az elkészítéshez. Meg a "papír" hogy hogy kell megcsinálni.
    A Rúna (tűz, hold, stb...) az meg majd berakható lesz bizonyos kardokba, aminél mellette lesz ilyen kis kerek hely vagy helyek mutatva hogy mennyi Rúnát tudsz rárakni.
  • Csibusz
    Atek ha kell, akkor adj egy emailcímet, mert így nem tudom valamiért elküldeni.
    Amúgy nem egy előnye van, ha előtte az ember végiviszi az első részt, mert ugye acélkardnál már egyből a D'yaebl kard van, ezüstnél Aerondight + ugye a hollópáncél. Nekem el sem veszik az elején az ezüstkardom ebből kifolyólag, mert 2 ezüstkard van nálam és Aerondight megmarad ^^
  • SaGa Jr
    Majd a második fejezetben lesznek meteorit kard receptúrák amikhez kellenek a színes meteorite ércek. Lesz olyan kard is amihez speciel kelleni fog rúna az elkészítéséhez is (vagy rúna alapanyag, a fene emlékszik rá), de alapvetően nem kellenek rúnák a kardok készítéséhez. Azok ahhoz kellenek legfeljebb hogy legyen mit a slot-os fegyverekbe belerakni.

A fogazott kard kifejezetten jó dolog az első fejezetben. Én viszonylag hamar elkészíttettem és onnantól jó darabig az volt a fő fegyverem, mé, sőt egy ideig azzal aprítottam a bogarakat is, nem az ezüst kardommal (sebzi a normál fegyver is a bogárkákat csak gyengébben, míg az ezüst gyengébb az emberek és más értelmes lények ellen).
    Kijelezni meg automatikusan senki nem fog semmit, hanem te majd megnézed milyen recepted/tervrajzod van és mikor készíttetni akarsz valamit akkor azt kikeresed a listából. Amit nem tudnál elkészíttetni, mert mondjuk nincs alapanyagod de megvan maga a terv, azt is mutatni fogja a szaki akivel tárgyat akarsz készíttetni. Csak keressed ki a megfelelőt, bökj rá és mutatja miből mennyi kell (de ugyanezt megtudod ha a kurzort ráviszed az inventory-ban a receptre és vársz).
  • deicide
    Tehát most kaptam meg az a feladatot hogy le kell mennem egy barlangszerűbe ég a tűz és van 2 lidérc..!
    Itt lesz valahol Maléna a közelben?

• Atek007
    GeForce Forceware 275.27--->ez jó 9500 GT-hez?Azzal nyomom magas beállításon..Most a 270-es van rajta de akkor leszedem ezt ha segít valamit a megjelenítésben.
  • deicide
    köszönöm...
  • Atek007
    Nem egészen értem.Akkor ezekból a meteorit ércekből is lehet kardot csináltatni,és a rúnákból is külön?Vagy lehet kombinálni pl kovácsoltatok egy meteorit kardot arra meg még rányomatok egy tűzrúnát,így lehet?Ezekhez a rúna,meteorit kardokhoz is kell elkészítési ábra,honnan lehet olyat venni,mert a törpnél nincsenek ilyenek,vagy ha megvannak az alapanyagaim auttómatikusan kijelzi hogy tud ilyen kardot kovácsolni?Akkor hagyom azt a fogazott kardot ha csak csávókra használható,nincs is rá orenem.
  • MrAndree
    Az erdőben a romos kórház bejáratától nem messze. Küldetés is visz oda, amelyikben a lidérceket kellett mészárolgatni.
  • Gabe18
    A rúna kell hogy tudd hogy kell megcsinálni, a vörös-sárga-kék meteorit érc viszont alapanyagnak kell. Tehát pl. egy vörösmeteorit érc kardhoz kell, a rúna is, meg az érc is (meg még más alapanyag is) hogy meg tudd csináltatni.
  • ferenc001
    A fogazott kard acél, az ércekből lehet kovácsoltatni kardot. A kovácsolt kardok nevében, ha ezüst, akkor ezt általában írja is, de ha megvetted az ábrát, és megnézed a tulajdonságait (magyarul egyszerűen otthagyod a kurzort), akkor a neve alatt szokta írni, hogy acél vagy ezüst kard.
  • Atek007
    Kösz Saga,csakhogy az a gond hogy 200 orenből nem igazán lehet vásárolgatni:).A törpe kovácsnál láttam valami jó sebzésű fogazott kard elkészítési írást,arra gondoltam megveszem ha lesz rá orenem csak nem tudom azzal lehet-e írtani a szörnyeket.Vannak ilyenek hogy sárgaérc,vörös,ezekből is lehet kovácsoltatni kardot vagy csak rúnákból?
  • ferenc001
    Igen, újat kell kezdeni (szvsz játszd végig ha a TW1-et is, ha nem tetted volna véletlenül, és úgy importálj :). Azzal a fickóval meg próbálkozni kell, mást nem lehet tenni, legfeljebb annyit tudok javasolni, hogy ne nagyon rángasd az egeret, inkább apró mozdulatokkal tartsd a csíkban.

deicide: A tutajrévi gyógynövényárus kunyhója előtt.