9144
-
#6220 De az még az első fejezetben van nem (amugy meg ellenem kiállt simán le is vertem trollfej vissza a trollnak) a nyelves küldi meg nem a 2. fejezetben van? -
#6219 Lenne,ha nem lenne buggos. Mert aszonnya az ember verjük meg poker játszmába, igen ám, de nem áll ki velünk. Akkor sem ha mi vagyunk a bajnokok -
#6218 E troll nyelves baromság kapcsán jegyzem meg ez eléggé el lett baszarintva.
Mert akkor minek adja a küldit ha segítettem a trollnak nem öltem meg akkor teljesíthetetlen mert nincs máshol trollnyelv!
Vagy van? -
#6217 Sokaknak "bebugzik" a trollos küldetés, itt a megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt egy mod,ezután a fickó menüjében megvehetővé válik a troll nyelv /ami kell egy másik küldihez./ ill. a maga a fej is. https://rapidshare.com/#!download|510tl|3860851977|troll_workaround.zip|10|R~0
A kicsomagolt fájlt a Witcher 2 telepítési helyén belül a CookedPC mappában általad létrehozott items mappába kell bemásolni.
Jó játékot
-
mindero #6216
Hadd köszönjem meg annak a jóságos embernek, aki a textúra-memória növelését ajánlotta. Alacsonyon szaggatott mint az állat, most meg magason szinte reccenés-mentesen fut.
Soha se gondoltam volna h növelni kell a beállításokat, hogy jobban fusson -
#6215 Saturn-Charts: Második hete élen a Witcher 2 -
SaGa Jr #6214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legelején ahogy kijössz a sátorból ahol hetyegtél, ne a király felé indulj hanem nézz szét kicsit. Lesz egy hely, ahol három zsoldos dumálgat a katonákkal, na ott vehető fel egy feladat, ami egy amulettről szól (csak beszélj a zsoldosokkal).
Majd később a prológus legvégén megszerezheted ha levered azt a srácot akinél van. Aztán az első fejezetben a boszorkánynál (a településen kívül élő növényész kisasszony) be lehet azonosíttatni a ketyerét és hogy teljes erejét visszanyerje, ahhoz kell pár szörnyike alkatrész, többek közt egy troll feje. Ezeket átadod neki és ő egy erős amulettet ad neked ami elég ha a cuccaid között van, adja az előnyöket. Persze ennek hiányában el is adhatod neki jó sok pénzért az amulettet, úgy is lezárásra kerül a feladat.
Ariakus:
Nincs a játékon belül törlési opció. Alt+Tab és törölsz. -
beteg #6213 olvastam, hogy csak így lehet megoldani, ha már megverted pókerben a tagot, akitől elnyerhetted volna. -
Ariakus #6212 Játékon belül lehet mentéseket törölni vagy csak a Windows-ban shift+del a save mappában? Már most 300 megányi mentés van és még csak a prologue-t fejeztem be és természetesen a C meghajtóra menti.... -
#6211 hárdon nem könnyű az életben maradás a vége felé:D de így jó:D -
Nexus87 #6210 Megoldottam a Troll küldetést, előbb nem öltem meg, felvettem a pénzt Tutajrévbe jtualomként hogy emgkíméltem az életét, majd visszamentem és kinyírtam így megszereztem a troll nyelvet:D
Egy kicsi bugnak tűnik nekem de sebaj:D -
moonstar1 #6209 Igen ott egyik hullánál! zárójelben jegyzem meg, hogy akkor fejlesztettem a karakteremet is, hogy tudjon csoportosan is támadni, valamint elfogyasztottam egy fecske főzetet! :) -
#6208 a keawdeni katona hullájánál -
logan1993 #6207 én is ugy csináltam de én nem találtam sehol olyan páncélt..:(
pontosan merre találtad???? -
moonstar1 #6206 Megvan a megoldás. Előbb a többi lehetséges álmot vettem fel, egyiknél találtam egy erős páncélt, felvettem, és ugy már könnyű volt legyőzni a madarakat!!! -
ferenc001 #6205 Az inventory-ban be kell tenni a zsebedbe, majd a gyorsmenüben kiválasztani a tőröket. Ezután az R-rel tudod eldobni. -
logan1993 #6204 elvileg igen, külön kell hzzá venni tőröket, általában minden árusnal lehet kapni.. -
Ariakus #6203 Van egy olyan talent, hogy tőröket lehet dobálni. Na most ahhoz külön ilyen "throwing dagger " kell ? Mert most nekem van ilyen sima rozsdás tőröm de azt arra nem lehet használni. -
logan1993 #6202 ki kéne hagyni a küldetést, de nem tudom melyiket vigyem tovább mert mindegyiknél elakadtam szinte:D annak a Saskirának vagy kinek (akit megmérgeztek) meg kell még csinálnom az ellenanyagot, a négy hozzávalóból már 3 megvan ,de kell valami sárkány nem tudom micsoda:D, meg van mégegy küldetés amikor valami Vandragriff vagy f*sz tudja kinek a kardját kell megkeresni, és azt se tudom hogy hol keressem....:(
(a térképen ezeket nem jelzni) -
logan1993 #6201 nha nálam is ez a gond:D
jhaaaa, viszont néztem egy videot youtubon , a csávó csapdákkal próbálta annál a résznél kinyírni a hárpiákat, de azokhoz nem értek:(
nem tudom mit lehetne csinálni... -
moonstar1 #6200 Nah én is most pont annál a hárpiás résznél tartok. Nagyon gááz. Kiveszem, meghalok. Most akkor hagyjam ott??:/ de akkor meg nem teljesítem a küldit.. -
rosti #6199 Lehetséges az ini-ben vagy valahol máshol beálitani a betük méretét mert már kiguvad a szemem? -
unusual #6198 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kőbányánál találtam 4hárpia fészket. A többi 3 merre van? -
#6197 Ha azt kiveszed, akkor véged. :D Annyi hárpiát nem győzöl le, az tuti. -
beteg #6196 És akkor mi a teendő, ha már megvertem pókerben Sendlert a még a trollal való találkozás előtt és akkor még nem is ajánlotta fel a trollfejet, én meg pénzt választottam nyereménynek. Most meg ha megverem, nem történik semmi.
És hol vannak az arakászok? -
logan1993 #6195 MEGIN HELP!!!
A hárpiabarlangban amikor összegyüjtöttem az összes álmot, kivéve azt az egyet, amelyik bent van abban a vetítőben, ha azt kiveszem akkor kva sok dög jelenik meg----azt ki kell venni? vagy mit kell vele csinálni??? -
Atek007 #6194 Mármint milyen feladatot? -
SaGa Jr #6193 Aemnnyiben a prológus elején nem vettél fel egy bizonyos feladatot, akkor igen. Bár a csapdák kb semmire nem jók, maximum Iorveth-nek segítve juthatsz olyan helyzetbe hogy a második fejezetben szükséged lesz csapdákra. -
ferenc001 #6192 Én sose használtam csapdát (egy szerződésen kívül), ha nagyon kellet, akkor is legfeljebb az Yrdent. Persze, kinek a pap, kinek a papné. -
Atek007 #6191 Ezek szerint inkább valamelyik csapda ábráját kellett volna válasszam. -
ferenc001 #6190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez alapján írtam, bár jobban megnézve itt azt írja, hogy meg lehet szerezni. Őszintén szólva a Trollzűr még nem sikerült végigvinni a troll barátjaként, így nem tudom pontosan, hogy a fejben van-e valami hatóanyag, de szerintem csak egyszerűen küldetéstárgy. Persze tévedhetek, mondom, még nem játszottam ki úgy, hogy a trollnak segíettem -
SaGa Jr #6189 Semmilyen, merthogy quest item. Legalábbis emlékeim szerint. -
Atek007 #6188 Kösz. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát sajna a troll zűrt már megcsináltam aztán győztem le Sendlert:)
Minek kellett az ahhoz?Megöltem azokat akik hazavágták a nőstény trollt.
Aztán visszamentem ahhoz a tutajrévi faszihoz.Először azt mondta levan égve.Úgyhogy meg kellett fenyegetnem hogy odaadja a 200 orent amiben előtte megegyeztünk.Legalább valami főzetet lehet belőle készíteni , mondjuk olyan főzet jó lenne ami plusz skill pontot adna.Milyen hatóanyagok vannak abban a fejben? -
logan1993 #6187 hmmm, köx
megprobalom:) -
ferenc001 #6186 Szemben vele van egy domb, onnan lehet átrugaszkodni a jelzett helyre egy párkánynál. -
Atek007 #6185 Aki futtatja ezt a widesreenes exét mindenkinek teljes képernyős lett?Én már az összes beállítással próbáltam egyikkel sem jó. -
logan1993 #6184 HELP PLSSS!!!
Elakadtam:D
Van egy küldetés amikor cecil burdon által említett Erőhelyet kell felkeresni Vergen közelében. Elmentem arra a pontra amit a térkép mutatott, a pont egy hegy tetején van fent, és nem tudom, hogy hogy kell oda felmenni.....helpp pllsss -
ferenc001 #6183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fej a Troll Trouble (Trollzűr) című küldihez fog kelleni, ami ingyen letölthető tartalom, és tartalmazza az 1.1-es patch is. A csapdaterveket természetesen meg lehet venni, általában Cedric-nél, a tündénél, illetve néhányat a tutajrévi boltosnál is (hogy azt, amit ajánlott jutalomként, meg lehet-e, azt nem tudom pontosan). Ha a pénzt kéred, akkor sem fogsz sokat kaszálni, nekem kb. 100-200 oren körül volt amivel megdobott -
#6182 kösz, ez megoldotta -
Atek007 #6181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos befejeztem a kockapóker küldetést Flotsanban.Legyőztem azt a Sendlert ott aztán lehetett válogatni hogy mit kérek sorolom:robbanócsapda,karmolócsapda,fagyasztócsapda ezek mind tervek,troll fej vagy pénz.A troll fejet választottam mert úgy hallottam hogy anlkül nem lehet valami küldetést aktiválni.Gondolom ezeket a csapda terveket meg meglehet venni,vagy nem?Aki pénzt választott , mennyit adott?