The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem telepítva van a játék, a gog-os exe van fent és most is tudnék játszani, ha akarnék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DLC-ket törthöz honnan lehet letölteni?
Csak tipp, ha még mindig nem játszható rendesen a legtöbb ATI kártyán.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenesetre örülök van egy másik rpg is, mely megüt minden elvárást. 😊
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ezt olvastad ki a mondataimból?
Tegnap éjfélkor hagytam abba, napi 20 percem van játszani.
De nekem ez így tökéletesen megfelel, ízlelgetem, emésztgetem a játékot. Minden porcikáját kielemzem, minden bejegyzést elolvasok a naplóban, néha megállok 1-2 percre gyönyörködni a tájban, élvezem a gyönyörû, a harcok közben viszont brutálisan dinamikus muzsikát. Ez a játék fantasztikus, az összes körítés amit adtak hozzá minden várakozást felülmúlóan nívós. Az évtized játéka számomra, azt szeretném hogy a Diablo3-ig kitartson.
Már jónéhányszor elhalálozott a karakterem, kicsit nehéz az eleje, de van kihívás, taktikázni is kell. Számomra eddig 100%, és hál' Istennek az online játék oldalak is szinte mind 90% fölötti értékeléseket hoznak, ami az eladásokra talán jó hatással lesz.
Eszméletlenül felnézek a készítõkre / kiadóra, minden ízében igényes alkotás született kezük munkája nyomán, a Blizzard-al egy szinten említhetõ, kivéve hogy itt nem érzem az üzletszagot.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD