The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felrakták a Patch-et, de volt valami gebasz a szerverrel, szerintem így ki is kapcsolták, amíg megoldják a dolgot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az kitõl vagy mitõl függ mikor aktiv az a kib*-tt szerver?Megáll az eszem,milliárdokat zsebelnek be egy játékért és ilyen dolgokat produkálnak?Soha többet nem veszek gyári játékot!
Szerintem az a bajotok, hogy ugye jelenleg nem aktív a CDPR szervere, így nem is tudja elfogadni a kódot, ezrét dobja vissza mindig! HA újra mennek a szerverek majd helyre jön!

Nekem telepítva van a játék, a gog-os exe van fent és most is tudnék játszani, ha akarnék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Még mindig semmi eladási adat 😞

Next PC upgrade: 2022

enlightened
Csak crossfire támogatás van benne, single kártyával semmit se dob a játékon fölösleges is feltenni.

Azt csinálom én is,de kiakadok ha nem lessz jó.Neked is kiirta a kód beirása után hogy letölthetõ frissitések keresése?Az a gyanum hogy le is töltött eggyet és az b*-ta el az egészet.
nem tudom most is újra telepítem de most nem lesz jó akkor nem tudom. nagyon mérges vagyok. remélem megoldódik a probléma.

Ilyenkor mi van?Kidobtunk egy tizest az ablakon?
ez borzasztó újra rakom erre nem is indul el.

Az a helyzet hogy nem bírok a sárkány elõl elfutni a hídon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kolostor pincéjében jól szét néztetek van egy pár hasznos dolog.

DLC-ket törthöz honnan lehet letölteni?
OFF: az ATI problémák miatt gondoltam skippelem a játékot, amig nem lesz valami normális patch. És elkezdtem a Fable III-at. Nagyon jó, iszonyatosan kellemes csalódás 😊

Csak tipp, ha még mindig nem játszható rendesen a legtöbb ATI kártyán.

Nem pont ide tartozik, de van egy jó mód a witcher 1-hez amivel megoldható hogy gyalogolni is tudjunk WASD-dal ne csak futni, vannak hüvelyek a kardoknál (úgy mint a 2.-ban) és egérgörgõvel lehet állitani a kameratávolságot egész közelitõl a távoliig. Ha valaki esetleg újrakezdi az elsõt akkor ezekkel sokkal jobb.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

másnál is fekete az egész háttér az átvezetõ videóknál?
Egyébként tudja valaki miért ír ki az indító panel állandóan kapcsolati hibát még mindig? Talán a patchig ki lesz kapcsolva?

értem akkor nem lényeges. Most meg el se indul a játék tök klassz

Írd be a keresõbe alul és le tudod tölteni. Nekem jónak tûnik 😊

Nem fog bekavarni, csak egy plusz opciót ad hozzá, ami a balkezeseknek kedvez (magyarul ha te nem állítod át, akkor nem kavar semmit a patch, ilyen téren legalábbis biztos nem).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

pont mint nekem ez mi a franc???? Nem értem komolyan ez kész

Magam részérõl megvárom a hivatalos patchet addig elég a hotfix nem akarom kombinálni ezt a gog exe fájlt mert az eredeti patcherem felismeri a turpisságot. Nyilván ha kicserélem a patcher-t a gog-os-ra akkor menne talán. De nem akarom, megvárom az eredeti mit fog nyújtani aztán majd döntök.

ez jól megmondtad. Akkor hagyom nem rakom fel nehogy bekavarjon.

Kezd tele lenni a t* ezzel a játékkal.Ujra feltelepitettem,elinditom,kiirja hogy frissitések keresése,mikor ez a felirat eltünik,klikk az ikonra és ujból kéri a kódot.beirom,ismét keres,de utána megint kéri a kódot.Vélemény?
én feldobtam, nem igazán volt javulás
Én akármilyen patchet ptobalok ha gog-os ha nem azt irja h érvénytelen vagy hiányos a jatek. Már vagy 3x ujra raktam...nem értem.Minden exével magyarul/angolul mindig ezt írja.Van erre vmi megoldás?

Gubberx
Na jött ki ATI kártyákhoz új hotfix, valaki próbálta már?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

wedge31
Ha balkezes vagy és fejen ülve játszol ezt a patchet az imáidba fogod foglalni...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Valszeg te easy-be játszottál mert normálon se ilyen egyszerû 😊 Hardon meg némelyik harc ha nem profi vagy 3 órás is lehet 😊A maximális szintet ki se mertem próbálni. Arról meg ne is beszéljünk a tényleges rpg elõször a DA😮-ban jelent meg, és eddig még a Witcher 2 ben sem érzem azt a fajta beágyazottságot ami a DA😮 ban volt.De ez valszeg változni fog 😄 Persze mindent összetéve látszik,Witcher 2 igazán 2011-es a DA😮-t meg 2005 körül kezdték fejleszteni és 4 évig tartott míg elkészültek vele 😊
Mindenesetre örülök van egy másik rpg is, mely megüt minden elvárást. 😊

grebber
Az eredeti dobozos most már fut úgy a patchel mint a gog exével?Vagy ezt még nem nézte senki?

Next PC upgrade: 2022

akkor a patch mûködik segít valamit??

Nekem sajnos a Da😮 nagy csalódás volt, kb mindegyik harc ugyanúgy indult: mágus fagyaszt, harcosok ütnek majd ez ismétlõdik. Az én kedvenceim: Baldour's Gate 2 (talán az az egyetlen rpg ahol lehetett gyereked - bár nem sok vizet kavart, de mégis), witcher, kotor2, neverwinter nights 2. Kb. ebbe a sorrendbe.

Ez erõs azért mert ezen kívül semmit nem tudsz mondani ami megközelítené a DA😮 -t de ez persze az én véleményem. És az rp-sek jó része akikkel játszok a Conanban, etalonnak tartja. Pedig Egész Európából nagyon elit mezõny gyûlt össze anno a Conanba 😊 De vannak jópáran akiknek a második valóság. Köztük egy olyan akinek javasoltam próbálja ki azóta nem tud betelni vele.Pedig abszolulte mmo-s volt de a DA😮 nagyon mellbe vágta 😊 Nyilván a metacritic pontszámok mutatják a Witcher 2 mindent visz. Azért ha nagyon belemélyednék akkor be kellene ismernem a karakterek a DA😮-ban még ehhez képest is jobban élnek, saját történetük van. És a consequence is legalább annyira erõs mint ebben. Persze a látványa és a mindent összetéve tökéletes világ ami magával ragad itt, összességében talán üti a DA😮-t, habár mint írta itt valaki nem összevethetõ teljesen mert az crpg. De a Dragon Age origins nem véletlen lett 2009 legjobb rpg-je. És nagyon nagyon nehéz lett az is.

bélanéni
Én próbáltam szinte az összes Bioware játékot és a híres nevezetes ES - Obliviont is, de számomra egyszerûen nincs meg bennük az a hajtóerõ ami arra sarkallna, hogy újra és újra leüljek miatta a monitor elé, hangulattalan sivár iparosmunkáknak érzem õket. Mondjuk én mindennel így vagyok, csak az abszolút csúcs érdekel, persze az ízlés beleszól, de számomra egy DA: Origins pl. az árnyékában lépdel csak ennek az alkotásnak. A Bioware munkája is persze marhára kidolgozott és beleadtak apait anyait, ez érzõdik, de mint játék, számomra szürke és lapos.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Csak mivel MINDÍG leesek és MINDÍG betölt és SOSE jutok el addig hogy a falhoz vágjon...

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Az nem baj az a lényeg mert különben téged is falhoz csap. /spoiler]

A gáz csak az hogy nekem pl betölt, de attol függetlenül leesek a csáprol...

BoneDragon
Mikor rá ugrasz a csápra, nyomogatni kell a gombot, hogy a csík feltöltõdjön. Csak utána dönti le...

csokikutya
jaja.. én is azt néztem..Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a játékkal játszottak

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Van ám tökük a fejlesztõknek, még a 6/10-es Destructoid értékelést is kirakták a honlapjukra. <#taps>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Az történik hogy felugrassz, betölt a sárga de ledob?😛

nem!Probáltam ujra kezdeni eddig semmi gond nem volt most meg tessék
Próbálj betölteni egy korábbi mentést. És újra nekimenni. Nem warez verzió igaz?

mit tudok csinálni szerintetek?
Hm Ez nagyon érdekes, bugnak tûnnik. Mivel amikor leszáló pályán leugrasz a csáp neki kell csapódjon az oszlopnak.és a Híd rádõl a mumusra.De ezzel még nincs vége 😊

levágom 4 csápot rá ugrok le és semi nem történik
Speciel mivel elrontottam valamit és az egyik boss harc nehéz. Így elölrõl kezdem. De teljesen igaz vétek ezzel rohanni, úgyse fog túl sok ilyen kijönni belátható idõben.😊 A következõ a Skyrim lesz talán de csak novemberben 😊

Rá kell ugorj az egyik elülsõ csápra, majd idõben le

BoneDragon
Vágd le a csápjait.

segitség!
a kayran elleni harcban nem döl le a híd hogyan vagy miért lehet ez valaki segitsen köszi
Hát a négy mag az önmagában ad a lanton. Mivel ez ki is használja. Majd egyszer ha nekem is lesz megnézem vele 😊

Azért egy Diablo nagyságrendekkel nem egy kategória ezzel szerintem 😊Nehézségben utoljára a DA😮 volt ami szintén nehéz volt mint ez. Bár a Bethesda játékai is nehezek maxon. De egy Diablo 😊 De lehet egyedül leszek ezzel.

bélanéni
Baszki viccelsz?
Ezt olvastad ki a mondataimból?
Tegnap éjfélkor hagytam abba, napi 20 percem van játszani.
De nekem ez így tökéletesen megfelel, ízlelgetem, emésztgetem a játékot. Minden porcikáját kielemzem, minden bejegyzést elolvasok a naplóban, néha megállok 1-2 percre gyönyörködni a tájban, élvezem a gyönyörû, a harcok közben viszont brutálisan dinamikus muzsikát. Ez a játék fantasztikus, az összes körítés amit adtak hozzá minden várakozást felülmúlóan nívós. Az évtized játéka számomra, azt szeretném hogy a Diablo3-ig kitartson.
Már jónéhányszor elhalálozott a karakterem, kicsit nehéz az eleje, de van kihívás, taktikázni is kell. Számomra eddig 100%, és hál' Istennek az online játék oldalak is szinte mind 90% fölötti értékeléseket hoznak, ami az eladásokra talán jó hatással lesz.
Eszméletlenül felnézek a készítõkre / kiadóra, minden ízében igényes alkotás született kezük munkája nyomán, a Blizzard-al egy szinten említhetõ, kivéve hogy itt nem érzem az üzletszagot.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD