9144
-
#6260 A Másnaposság küldetésben, merre találom a madame-ot, mert ahol a térképen jelöli ott nem igazán lelem? -
kjhun #6259 Ezt próbáljátok ki, máshol találtam:
Aki szeretne nagyobb,könnyen olvasható feliratokat a játékban:
Link
Csomagold ki és másold a bll55.otf fájlt a Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts mappába és írd felül az eredetit! Biztos ami biztos, biztonsági másolatot készítsetek az eredetiről!Kipróbáltam és nagyon faxa! Enjoy!
Nem próbáltam ki. -
wendi1106 #6258 mivel most játszottam végig 2x-ra is XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dethmold megölésével kapcsolatban tudom mondani hogy Triss megússza :) (de Saskia-t megöltem:'( ha már játékszer lett belőle) az előző végigjátszásomba Iovethnél Triss-t mentem megmenteni de a végén Saskia-t életben hagytam -
#6257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Triss mindenképpen megmenekül a végén? ha Iovethnél Saskia megmentését választom vagy ha Roachnél a Dethmold megölését akkor is megmenekül? -
#6256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy lejössz a fejezet elején roche hajójáról ott van egy ládában/zsákban, a hajó mellett az ezüst kard recept, még világít is távolról. Nekem legalábbis ott volt :) -
rosti #6255 Én is szenvetem velük használd a tüzet meg a kisértet olajat és sokat bukfencezzél az sekit 1 ütés elugtás ezt ismételd néha meg tüzet nekik. -
grimm13 #6254 tök jó játék csak a szövegméééééret :S és semmi megoldás ..... -
bendáj17 #6253 HÚ de király game volt. Végig vittem fantasztikus az egész teljesen megérte a pénzt. 31 szintet sikerült elérni egy pár mellék küldetés kimaradt. A végén jó kis sebzéseket csináltam :D Fenomális egy játék és úgy hogy nagyon gyenge a gépem minden percét élveztem. -
#6252 az lehet.
én nem láttam sem ispotályt, sem lidércet az első részben.... ényis easyben nyomtam.....
iii ....
bocs. -
wendi1106 #6251 -z -
wendi1106 #6250 nem minden esetben amúgy olvazsd el az utasításokat -
wendi1106 #6249 hát minden ott van a http://en.thewitcher.com/patch/ amúgy, mondjuk én most újra raktam a rendszerem pár napja és újra felraktam, elvileg ilyenkor (amit írtak a készítők) felfrissül alapból 1.1-re a játék, de nekem a programoknál még mindig 1.0.0 ír ki XD de a Troll Trouble DLC elérhetővé vált a kampányomba :D szóval csak 1.1-es valószínűleg.
-
Tibbor #6248 A patch-et le kell külön töltened és manuálisan indítanod! -
#6247 Az 1.1 patchre történő átállás hogy történik? Nekem a Launcher nem tölt le semmit se az orig, se a GoG exe-vel! -
logan1993 #6246 HÁÁÁÁT kivittem :-(
Kicsit csalódtam, azt hittem több időt fogok eltölteni ezzel a játékkal....:( sebaj
viszont maga a történet grafika sztem kva jó :) -
wendi1106 #6245 Hali
valaki nem tudja hogy az Ősi Vérűek öltözékekhez(cipő,kezes,nadrág) hol lelhető fel a vért ? előző végigjátszásomba nem találtam meg szóval most szeretném megtalálni de nem nagyon alakulnak úgy a dolgok :S
THX a helpet -
Atek007 #6244 Ez a kayran is mindig hazavág csináltatnom kell meg azt a csapdát mert így nem tudom.A hajóroncsnál írja hogy meg kell keresni valami ládát amit nyit a kulcs az a láda a második fejezetben lesz? -
Tibbor #6243 Emlékeim szerint tervrajzot lehet a törp kovácstól venni, vagy valamelyik lootban kell hogy legyen kard vagy ábra. -
Tibbor #6242 Nem feltétlenül kell a küldihez csapda.Karddal és jelekkel is megoldható.
-
55manfred #6241 Sziasztok ! Elég sok tippet olvastam tőletek a Kayran-os küldetésről, és ha elsiklottam felette előre is bocsi... Cedryknél lehet venni kayran csapda tervet, de egy hozzávalót nem találok. Kacatnak minősíti, és vm vaskeret ? -
Atek007 #6240 1.1-es patchra fel lehet tenni a gog-s exét? -
Atek007 #6239 Öreg,mondom,hazavágnak a lidércek az ispotályban ha főzetet iszok akkor is .Asszem könnyű nehézségen vagyok. -
#6238 az elsőben nem is kell.
majd a másodikban megcsináltatod. nálam is így volt.... -
Atek007 #6237 Á első fejezetben hol lehet ezüst kardot venni,nem tudom tolni mert hazavágnak?Törpnél nincs. -
Tibbor #6236 Teljesen egyetértek Veled.Szerencsére már akkor megjegyeztem, hogy az akkori mentések nevében benne van a "...keresztúton" kifejezés(ha jól tudom..., most nem a saját gépemnél vagyok). -
#6235 Viszont ember legyen a talpan aki megtalalja a sok regi mentes kozul azt ami eppen kell neki, leven sajat neven nem lehet elmenteni az allast... -
ratgab #6234 Kíváncsi leszek, hogy milyen ingyenes tartalmat kapunk csütörtökön/pénteken....CDPR-től! -
Tibbor #6233 A mentések törléséről csak annyit, hogy talán nem véletlenül gyűlik össze ennyi!Én pl. ha befejeztem, visszatöltöm azt a mentést, amikor döntenem kellett, kivel tartok: Iorveth-el vagy Roche-val, és ezúttal a másik utat választom.Viszont nincs kedvem a játékot teljesen az elejéről újrakezdeni.Na erre jók szerintem a régebbi mentések. -
ferenc001 #6232 Ábrákat lehet venni, amivel jobb kardot/páncél/alkotóelemeket lehet készíttetni, egy mesterembernél (pl. az első felvonásban a törp kovácsnál, van olyan opció, higy szeretnék tárgyat csináltatni, vagy valami ilyesmi). Pl. a rongyból, meg még valamiből (talán gyémántpor?) lehet tartós szövetet csinálni. Vagy bőrből keményített, majd kivert bőrt. Ezekből lehet páncélt csináltatni, mondjuk a kayranpancélt. Szóval van haszna, de mondjuk annak a 90-nek kb. a felét eladhatod, mert egyrészt annyi nem fog kelleni, másrészt ha mégis, akkor úgy is fogsz találni/tudsz venni. -
#6231 Úgy csökkented a terheltséget, hogy eladod azt a 90 rongyot -
cab #6230 Hali,
Lehet én vagyok béna, de még nem jöttem rá hogy lehet felfejleszteni a különböző alkototóelemeket. Arra gondolok, mert például van nálam vagy 90 rongy (persze, hogy állandóan túlterhelt vagyok), vettem vmi tartós szövet ábrát, meg bőrhöz valót is, de nem tudom használni ezeket. Pedig gondolom ez lehet a kulcsa a terheltség csökkentésének. Vagy ti mit csináltok ellene? -
SaGa Jr #6229 Milyen mappában és milyen mentéseket?
A játék amúgy a dokumentumok részlegben tárolja a witcher 2 könyvtárban a mentéseket. Törölgetni érdemes, méghozzá sűrűn (én nagyjából óránként mindent törlök és készítek egy új mentést).
Azt meg hogy hol és miylen feladat meg rejtett utalás van, tessék szépen felfedezni magadnak. Erről szól a játék. -
Rannah #6228 Elnézést, elbénáztam, az előző kommentem spolier-t tartalmaz!
-
Rannah #6227 Hello,
passzív vitality regent ad, ha jól emlékszem +1-et (csak inventoryban foglal helyet, nem kell felvenni) -
SaGa Jr #6226 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenütt más. Olvasd el a jegyzeteket amik ott vannak, meg vedd meg a könyveket amik a jelekről szólnak (ezek ott vannak a kovács varázslónál a piactéren)
Az őrző valamelyik ajtó mögött van, nagyjából az északi részén a térképnek. Tulajdonképpen le kell menni a csatornába.
A kardról való szöveg az csak körítés. -
szobipeet #6225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!chapter 3ban gayorges küldetésnél mi a sorrend a pecsétek eloltására? vagy mind a 3 helyen más? -
unusual #6224 Erre valaki esetleg? -
Atek007 #6223 Milyen előnyeit élvezhetem annak az amulettnek?Sajnálatos módon a prológuson csak végig rohantam a főszálon.Jó hogy mondod ezt.Milyen küldiket lehet még csinálni a prologban?Lehet mégis újra kellene kezdenem egy importált mentéssel.A mappában hol lehet megtalálni a mentett állásokat? -
szobipeet #6222 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hihetetlen Lockhart beszél valami kardról, hogyha azt megtalálom megértem a vadakat. Merre van az a kard? -
szobipeet #6221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vran őrzőt hol találom chapter 3ban?