The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Igazad van fixpont, elnézést, ez tényleg az új patch, mert bekerült az invert y axis meg x axis, viszont az fps jottányit se javult, a gog-s exere kicserélõdött az exe, annyit javult amennyit a gogos eddig is adott

És bekerültek az új opciók is (X;Y tengely megfordítása néven). Hidd már el, hogy ez az 1.1-es 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ha nagyon azt hiszed, hogy ugyanaz, akkor nyomj a 2 filre egy "compare by content"-et, hogy lasd, nem csak a hosssza, hanem a tartalom is ugyanaz, vagy futtassa mindkettore egy md5 hasht. 😊
De nem a neve szamit, hanem az alkonyvtar, amibol toltod a szerveren, nezd meg P1_1. 😊))
enlightened
Mondjuk télleg kicserélte az exet a GoG-osra :S De ugyanaz a neve és ugyanannyi kilobyte az 1 hete kinn lévo patch:S Ez szerintem valami átverés nem tom mi lehet ez.

enlightened
Te jó ég, nézd már meg mit linkelt be könyörgöm, az nem az új patch, hanem az ami fönn van egy hete, a legelsõ. Nézz már rá egy kicsit, már 4 példányban fönn van a patcher_hu a gépemen múlt hét óta, de az nem az új patch. Az újat ugyanis nem tudnád felrakni, mert szar.

Akkor most probald meg az 1.1 magyar verziot a linkrol amit a kollega 5 hozzaszolassal elobb bemasolt. 😊)
Elakadtam.
Segítség!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol van Louis Merse háza /Flotsam/?

Köszi!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

enlightened
Ok feladom. Én leszedtem az 1.1 international versiont és nem megy fel a game-re, nem tudom mit tettetek fel.

Tudomásom szerint nem jo a patch,most javitják,a szerver is áll addig.Ha valaki most telepit,vagy ujra telepit nem fogja tudni inditani a játékot,mert nincs ami fogadja a kodot.
En a szerverrol beszeltem, amirol toltod a filet, nezd meg a linket P1_1 😊)) Kicsit tobb figyelem, kevesebb hiszi es ertetlenkedes. 😊
enlightened
De hogy került oda?? Honnan szedted le? Mert alapból nem adták a gamehez a 1.1es patchet ez nem magyarázd be.

Ez, az 1.1-es patch (pár jel, ami erre utal: eredetei exe-t kicserélte a GoG-sra, az eddig számomra leszedhetetlen Troll Trouble megléte és mûködése). Plusz, maga a link nevében is benne, hogy 1.1, a neve ne tévesszen meg 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ha megnezed a koynvtarszerkezetet akkor a P1_1 alkonyvtarban van, ami nekem azt sugallja, hogy ez 1.1-es. 😊
enlightened
De ez nem az új patch, arghhhhhhhhhh. Ti aztán vágjátok a témát. Egyikõtök valami documentsbõl teszi fel, másikõtök meg felteszi a régit. Én az új 1.1-es patchrõl beszélek aminek a nevében is benne van hogy 1.1 és kinn van már a neten, csak éppen nem lehet felrakni az eredetire sem.

enlightened
Mi van?????? Én az új patchet akarom leszedni, nem azt ami alapból a gépen van mirõl beszélsz?

Ezt töltöttem (amúgy a második oldal kb. közepéig kellet volna csak visszaolvasni, ott ugyanez a link van 😊

ha eredeti akkor a dokummentum résznél ahol van a mentésed ott kell lenni egy ilyennek hogy dowlonds és ott van a patch. Nekem ott volt 😊

ott lenne egy link a gog oldalra, hogy vehetsz kedvezményesen játékot, de ez (sem) mûködik rendesen
enlightened
magyar patch hol van? mert én az internationalt akarom felrakni a full eredeti gamere és kiírja hogy invalid.:S

Sracok!

Kockapokerba megvertem a fogadóba egy csukjás illetöt aki adott valami ereklyet.
ki is irta a jatek, hogy az extra menupontba keresemm a fomenube, de ott nincs semmi csak a credits.
ilyenkor mi van?

Az mondjuk igaz, hogy TW1 után nem lett volna rossz döntés kicsit több gondot fordítani a technikai dolgokra, de azért nem annyira rossz a helyzet, mint akkor, csak elhalványította már a sok szép emlék a rosszat (azokat az irdatlan hosszú betöltéseket a TW1-ben nehéz überelni, ha már technikai ballépésrõl van szó, bár a jó kis DRM-et még mindig nem éri utol). Amúgy meg, az itt korábban linkelt magyar patch teljesen jól fut a magyar dobozos változatomon, direkt elindítottam és betöltöttem mindhárom felvonásból egy-egy részt 😊

Melyiket raktad fel, eredeti-e a játékod és milyen nyelven játszol?
Kongy
Azért még mindig jobb, mint a jubiszoft féle DRM volt, amit hála az égnek már kivettek a játékaikból. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

enlightened
Nem merem kipróbálni a patchet, mert ha újra kell raknom miatta a gamet, félek már engem se fog beengedni😄.

A szomorú az a dologban, hogy eredeti játékkal félnem kell. Aki lewarezolta, meg simán be tud lépni bármikor, aktiválnia se kell. Lehetett volna ez egy nagy siker. Így is siker lesz, de azért ez rendesen beárnyékolja. A baj az, hogy a srácok nem tanultak az witcher 1 hibáiból és megint megismételték csak durvábban.

Kongy
Igen, benne van a Troll Trouble!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A Spoileres rész Fapipa75 #5502 hsz-ére vonatkozik.

Tudtommal el is lehet adni a tutajrévi boszorkánynak, ha nem kérdezgeted mire kell neki, és akkor vége a küldetésnek

Amúgy nekem teljesen jól mûködik a patch (legalábbis amennyit játszottam vele, mert most a TW1-el játszom megint).

Amúgy, a patch tartalmazza a Troll Trouble-t? Mert nekem eddig nem engedte letölteni (kapcsolati hiba miatt, vagy éppen az ellenõrzésnél mindig újra kezdte), most viszont jól mûködik.

enlightened
Valaki mondja már el aki feltette egy rendes eredeti dobozos játékra a rendes dobozoshoz kiadott patchet, hogy mi lett?

Kongy
Jöhetne már a normális patch! Troll Trouble-t akarok!

Amúgy végigjátszottam a gamet ismét:

Ezúttal Roche-ot választottam, és azt kell h mondjam így ad teljes egészt a sztori. Mindenképp ajánlom mindenkinek ezt a szálat is. tetszett az is, hogy volt 1 pár visszaemlékezõs, nyomozgatós küldetés is. Pl Henselt megszabadítása Sabrina átkától, az nagyon tetszett. Más kérdés h Roche lemészárolta aztán. 😄 Sõt, még az is kiderült h Dethmold buzi... 😄 (nem vicc, komolyan mondom)

Tehát ha jól értem, még nem tanácsos feltenni a javítást?
enlightened
Egyébként ez a patch ami kering a neten ez nem jól mûködik? Továbbá valakinek gondja volt a hotfix-ben a fénnyel, de nem javították szóval valszeg nála van a hiba.

De hogy az a hajó mit keres ott rejtély. 😄
enlightened
Én már tolom a gamet ezerrel, mert úgyse lesz patch, csak jövõ héten.

Nekem is kellet volna a nyaklánchoz, de hát majd legközelebb. 😄
Helyes válasz.
Sziasztok!

Az elsõ részben ha nem tudom a trollzürt letölteni nem is találkozok trollal igaz?

Igy lehetetlen a melitele szíve küldi is?!
watto
köszi

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

lehet ez a gáz én is köszönöm a választ remélem csak ennyi a gond.

A rosseb egye meg... linkelni akartam a képet...
Sorry, házigazda kitörölhetné ha nagy spoiler.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Abba a kis beugróba amit bekarikáztam:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
nekem eddig sem volt gondom....
bár bivaly gépem van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

watto
Hali! Elakadtam a chaopter 2 gondolom vége felé .
Dethmoldal meg votl a nekromanciás cucc, és most az a feladatom hogy keressem meg Lethoék búvóhelyét, de bebugolt a térképem vagy nem tudom de mindig máshova mutat. Le tudná nekem írni valaki merre kell menni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

igen én is a szerver problémára gondolok. remélem hamar megoldódik.

Hidd el a java még csak azután kezdõdik hogy egyszer végeztél a két " oldal" történet annyira jól ki van dolgozva azt hittem több copy past féle dolog lessz de kellemesen csalodtam teljesen más. Az elmult 2 év legjobb vétele volt eddig szerintem.
Köszi!Mivel nem nagyon tudok angolul, a dativus igy forditotta:A jó hír , hogy a folt készen . The , rossz hír , hogy megmérkõztünk néhány problémát a szerver infrastruktúrával , megcsináló megcsináló letöltõ DLC-as éveket akarjuk megkövetni a mi rajongóinkat , minthogy nem rábukkanva a mi célpontunkat of kézbesítve a foltot elmúlt éjjel . frissíteni fogunk téged , mikor tudunk többet .
Világos!
Akik itt csápokkal gondjuk volt én mindig csak 3 mat vágtam le és fedezékbe vonultam a 3. csáp mögött lévõ falhoz ott engedet felugrani simán és mindig végig ment
http://www.en.thewitcher.com/community/entry/32/

The good news is that the patch is ready. The bad news is that we have encountered some problems with the server infrastructure, making downloading DLCs impossible. We want to apologize to our fans for not meeting our target of delivering the patch last night. We will update you when we know more.

Sir Quno Jedi
Muszáj eredetit venni, ezek keleteu srácok, támogatni kell õket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mindenesetre köszönöm a reagálásodat a problémára,valamennyire megnyugodtam,hátha tényleg csak ennyi az egész.