The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Segítség!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Kockapokerba megvertem a fogadóba egy csukjás illetöt aki adott valami ereklyet.
ki is irta a jatek, hogy az extra menupontba keresemm a fomenube, de ott nincs semmi csak a credits.
ilyenkor mi van?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A szomorú az a dologban, hogy eredeti játékkal félnem kell. Aki lewarezolta, meg simán be tud lépni bármikor, aktiválnia se kell. Lehetett volna ez egy nagy siker. Így is siker lesz, de azért ez rendesen beárnyékolja. A baj az, hogy a srácok nem tanultak az witcher 1 hibáiból és megint megismételték csak durvábban.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy nekem teljesen jól mûködik a patch (legalábbis amennyit játszottam vele, mert most a TW1-el játszom megint).
Amúgy, a patch tartalmazza a Troll Trouble-t? Mert nekem eddig nem engedte letölteni (kapcsolati hiba miatt, vagy éppen az ellenõrzésnél mindig újra kezdte), most viszont jól mûködik.
Amúgy végigjátszottam a gamet ismét:
Az elsõ részben ha nem tudom a trollzürt letölteni nem is találkozok trollal igaz?
Igy lehetetlen a melitele szíve küldi is?!
Sorry, házigazda kitörölhetné ha nagy spoiler.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
bár bivaly gépem van...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Világos!
The good news is that the patch is ready. The bad news is that we have encountered some problems with the server infrastructure, making downloading DLCs impossible. We want to apologize to our fans for not meeting our target of delivering the patch last night. We will update you when we know more.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3