The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak ökörködésbõl tettem... patch tesztelés gyanánt, de így már úgy fut, mintha a Gog-ossal futtatnám!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Köszönöm!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Én Gog-os exe másolása elõtt eltettem az exe-t és a dll-t így most nulla problémával visszaneveztem a fájlt és simán feltettem a patchet!

Egyébként meg már korábban írtam, hogy elérhetetlen a szerverük! Szóval türelem Kongy! Biztos mással is el tudod magad foglalni addig!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nekem is ugyan ez volt. én még nem mentem neki, elõtte megpróbálom leszoktatni a piáról😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Kongy
Tökjó, újratettem a gémet, azért h felmenjen a patch, de aktiválni se tudom mert nincs fenn a szerverük... majd szétbasz az ideg, és persze a patchet továbbra se tudo, feltenni. Komolyan fontolgatom h kibaszom a DVD-ket a kukába...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én meg elmentem a hídhoz az imént és egy csávó mondta, akit nekkerek támadták, hogy csináljak valamit a trollal (elõbb felraktam az új patchet az eredeti exe-vel mindenféle probléma nélkül) és lementem bajuszt akasztani a trollal... hát nem fübe haraptam??? <#nevetes1>

Daell Drow
sorry szar a bill, es vannak ilyen gepelesi beidegzodeseim.
én meg patch elõtt -tegnap este- mászkáltam az erdõben malinát keresve, és akkor akadtam rá a trollos küldire. egy kereskedõ mondta, hogy mit csináljak a romos hídnál.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

nah ismét elõbb kérdeztem, mint kellett volna😊 a lenti linkrõl leszedtem a patcher-t és ezzel megy. megvan az invert mouse is, ennek nagyon örülök. de hogy mit össze szopatják az eredeti gameseket az már szégyen. csodálkoznak, hogy sokan inkább letöltik. aki idejön olvasgatni vásárkás elõtt, meglátja, hogy mi megy itt tuti nem veszi meg. mondjuk azért nem bántam meg, megéri az árát😊

Chapter 1-ben a Hirdetõtáblán van! Ha nem bírod elindítani onnan, akkor van gebasz!

Renjike
na újraviszem éppen az 1. rész és a 2. rész steames szóval hogy tunédnék magyar felíratot belecsempészni ? 😊 nem fontos csak ha megtehetem mért ne ?😄 legalább tanuljak 1-2 új szót meg mondatot angolul 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Lemaradt egy elég fontos szó ebbõl a mondatból: "Annak nemsok jelentõsége van", ezt akartam írni.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Samsuns Syncmaster 740N-es egyébként!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két fõvonal van, nem áll több szálból igazából. Annak sok jelentõsége van, hogy odaadod-e a kardot vagy sem, mert a két küldetés: (Keresztút: Vernon Roche és Keresztút: Iorveth) alatt döntöd el, hogy ki mellé állsz. Max annyi a befolyása, hogyha nem dobod át a kardot, de végül a tündét választod, akkor nehezebb dolgod lesz egy kicsit a Keresztút küldetésben.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Vicces vagy nagyon<#ravasz1>... Nekem is a max felbontásom 1280x1024!

Azert azt durva latni, masok mar 3x vegigjatszottak, te meg napok ota mit ossze tudsz szenvedni. 😊)))
Elsõ fejezetben a Flotsami fõtéren veheted fel a tábláról azt a küldetést. Azt hiszem legalábbis...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A javítás elõtt a troll annyi volt, hogy közölte a hirdetõtáblán, hogy regisztráljak és megkapom. Troll sehol, falusi sehol.
Javítás után a táblán az elõbb említett üzenet mellett megjelent a troll felhívás és megjelent a falusi a hídnál. Egyébként eddig letöltötte a játék, csak épp nem aktiválta. A mérete egyébként eddig is kb. 7.5 mb volt.
enlightened
Na jó meddig juthatok el a gameben troll dlc nélkül hol kéne elõször a questnek felbukkanni?

enlightened
De a javitás alig pár mega, mégis hogy lehet benne? És hol ellenorizni hogy telepult e?

A javításból automatikusan települ.
Valaki világítson fel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye két fõ szál van a játékba. Vernon Rocheé és Iorvethé. Amikor találkoztam a királygyilkossal, és elkezdtünk harcolni, akkor döntenem kellett hogy kinek adom oda a kardot. Most amikor elrabolták Triss-t, akkor segítséget kell kérnem. De megint választanom kell.
Akkor most a két fõ szál is több szálból áll?
Meg nem furcsa hogy elsõnek Rochet választottam, most meg választhatnám Iorvethet?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

enlightened
Troll trouble is ready to be installed. Hol kell felrakni?

enlightened
most tényleg benne volt a patchben amit felraktam?

nekem a launcher kapcsolat hibát jelez... egyébként onnan jön majd a patch?

Na végre. A beállításoknál a mintavételezésen kívül mindent maxra állítottam és döccenés nélkül megy a játék 5770-el, hivatalos 11.5-el. Vagy lehet, hogy a javításnak ehhez nem sok köze van?
enlightened
Highon nagyon jól egy a game, jobban mint a többségnek. Most végre elkezdem élvezni a játékot. YEAHHHHH! Majd jövök. Ja de várjatok honnan telepiteni a troll dlct ha leszedtem és downloadable content nem elérhetõ jelenleg?

Rage47
már másodjára olvasom nálad
nem ragd, hanem raKd
Daell Drow
Vagy ujra telepited, vagy az elozo oldalon van egy exe abbol a masodikat ragd fel. Nekem es ez volt a problem delelott, de mar jo lett.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kongy
Továbbra is ugyanazzal az errorral jön, elvileg eredeti exével,

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
GoG-os exe van benn, gondolom eredetire kéne kicserélni, csak nincs meg. :S

késön frissítettem nem láttam 😄
Eredeti exe-vel vagy GoG-ossal próbáljátok telepíteni? Mert csak eredeti exe-sre lehet (és tudtommal magyarnak is kell lennie).

Kongy
Jólenne ha tudnám telepíteni....

enlightened
Egyébként eléggé játszható lett a game highon a patch óta, bár lehet csak beképzelem de most jónak tûnik.

Kongy
Pont alattad linkeltem be xD

enlightened
Hmmm, azt írja a launcher hogy troll dlc ready tobe installed, akkor hol lehet felinstallálni? Vagy már megtörtént, benne volt a patchben? Illetve honnan tudom meg hogy télleg fel van rakva valahol jelzi?

Nekem ezt írja hogy telepitet verzió érvénytelen vagy hiányos
Kongy
nekem ezt írja ki mikor telepíteni akarom az alant belinkelt patchet:

köszi a gyors válszt "fixpont"! szétnézek mit tehetek az ügy érdekében
A legutóbb belinkelt javítás jó. Most próbáltam és mûködik a troll küldi.
A witcher2.exe verziója régi: 1.0.6041.43456
Az újé pedig: 1.1.6157.43917.

És simán felment, mindenféle kód kérés nélkül.
Elso alkalommal nem lehet nyerni ellene, le kell leplezni, hogy csal, es utana attol fuggoen hogy meg tudod-e felemliteni vagy sem mehetsz tovabb.
Nem is tudtam, hogy manapsag meg leteznek olyan monitorok.
Rettentõ Numa-t legyõzte már valaki szkanderba? nem tudtok valami technikát javasolni amivel könnyebben lehetne ellene nyerni?nekem még nem sikerült ellene nyernen.köszi!gondolom ezt nem kell spoilerbe tenni!
Most olvastam, hogy a 4:3 és 5:4-es képarányt csak minimum a 3. patchre csinálják meg... Pedig lehet, hogy addig én bottal sem piszkálom meg ezt a játékot, amíg nem teljes képernyõs... Nagyon zavaró ez a 66%-os kép!

ja így most mi szívunk én is most tettem újra 😞 a francba remélem hamar meglesz.

bocsi ha hülyeséget írtam, ilyen nem lesz több. 😊 Elnézést kérek biztos össze tévesztettem valamivel.

joval gyengebb a CPU-d, mint a videokartya, ugy
enlightened
na jó ez egy vicc, felraktam ultrára a beállítást a patch feltette, és ugyannyi maradt az fps😄 Ezt tényleg nem érdeklik a beállítások, de hogy a halálba, tudja ugyanazt produkálni az összes beállítással. Ez hogy lehetséges?