9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Gabe18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hajóroncs másik végében fekszik egy hulla, annál van az ottani láda kulcsa kulcsa. Louis Merse-nél meg én úgy csináltam hogy "megbűvöltem" beszélgetés közben hogy belenézhetek én abba a ládába, nem bánja ő azt. És nem is bánta...
  • ferenc001
    Az a két láda küldetésben "nyílik" meg. A hajónál megtalálhatod a (halott) kapitányt, a kulcs nála van (használd a medált, akkor szépen kijelzi). Ezután kinyithatod a hajóroncsnál lévő ládát. Ahogy haladsz tovább a küldetésben, majd kinyithatod a csávónál levő ládát is (pontosabban ő nyitja ki neked, ha meggyőzöd egy Axii-val). Többet még így spoileresen se lövök le a küldiből, majd meglátod.
  • unusual
    Igen nagyobbak lettek a betűk,és így nem guvad ki a szemem. ;)
  • beteg
    Végigvittem az act 1-et.
    Két ládát nem tudtam kinyitni. Az egyik a hajóroncsomban volt, ahol meg kellett ölni a nagy szörnyet, a másik meg annál a csávónál akinél a nekker vkesztet kellett leadni, neki egy ilyen bűvös ládája volt.

Hogyan kellet volna kinyitni ezeket?
  • Atek007
    Nekem meg nem kompatibilis a texture konverter.
  • Csibusz
    Nem jó a link nekem:/
  • Csibusz
    Nem 50 ezerért, hanem 21ért:) Tökéletes állapot
    Mellé proci: AMD X4 630
    VGA: 260 GTX
    memoria: 2 gb DDR3 1333
    Felbontásban nekem teljesen baráti a 1440*900
  • xerdi
    Az utolsó fejezetben tapasztalt olyat vki, hogy
    gyűri a sárkányt a toronyban, majd amikor az romba dönti a szobát és Geralt épp csak kiszédeleg a torony falára, ahonnan fel kell mászni a torony tetejére, és a mászás helyett elkezd a falon oldalazni? Nem esik le ugyan, de ebből csak az esc bírja kizökkenteni. Van erre vmi megoldás, vagy reinstall? A torony sztem amúgyis bug-os volt, mert Saskia semmit nem sebzett Geralton.
  • Atek007
    Az utolsó kettőre lennék kíváncsi.
  • kjhun
    Egy-két progi a játékhoz.

Ha már sok a mentés, ezzel kibogarászod melyiket akarod törölni :)

SaveGame Editor

DZIP Ki-betömörítő és w2strings tables decoding/encoding tools
    GibbedRedTools

Egy másik DZIP Extractor, az oldalon ott a QuickBMS progi és külön a kitömörítő-szkript:
    Archive Extractor

The Witcher 2 Textures Converter (xbm --> dds, dds --> xbm):

The Witcher 2 FSB Extractor a játék bin könyvtárában lévő fmodex.dll fájlt másoljuk a kitömörítőprogram mellé!
  • SaGa Jr
    Nem. Abba DDR2 való (azt tudja kezelni az alaplapod).
  • Atek007
    A memóriabusz típusánál ez a helyzet:Busz típusa Dual DDR2 SDRAM
    A RAM foglalatnál meg ez: RAM foglalatok 4 DDR2 DIMM
    Akkor nem megy bele 3-as?
  • Atek007
    Na jó az alaplap milyen tulajdonsága kell Luci?
    Unsual mit csináltál a képpel,nagyobbak lettek a karakterek?
  • unusual
    Köszi szépen. Nekem normálisan megy. Végre nem folyik ki a szemem. ;)
  • Atek007
    A kis farkam kivan ezzel a kompatibilitás problémával.Memóriakártyáknak van egy rakás tulajdonsága.Megahertz számít?5-10 rugó között vannak.
    Megnézem mennyit foglal az everest aztán másolom az adatokat.
  • Lucifair
    Szoftverbazis.hu-ra felmész és leszedsz egy everest nevű programot.Ezzel a progival mindent meg tudsz nézni a gépredről.
    A másik lehetőség h beírod az alaplapod típusát és utánaolvasod vagy ide belinkeled és megnézem h milyen a foglalata.
  • Atek007
    Kösz Saga kösz,király vagy.Kellene még egy kis help hogy ez a ram bővítés hogy működik,mindjárt megnézem az árakat.DDR 3 as kellene akkor 2 GB igaz?
    Csak az a gond hogy nem tudom most milyen van berakva DDR 2,avagy 3-as.Mert ha kettes akkor azt kellene venni nem 3-ast nem?
    Bocs az értetlenkedésért.
  • unusual
    Gépigény.hu-n nézd meg. ;)
  • SaGa Jr
    A videokártyám rosszabb mint a tied (GF 8600GT 256 MB ram), a procim jobb, meg 4 giga memória van a gépemben. Megy akadás nélkül a játék (textúra memória közepesen van míg a tömörítés maximumon a többi cucc vegyesen low vagy közepes beállításon), igaz nem a monitorom által megjeleníthető 1440x900-ban, hanem ablakban 1280x800-ban de így sincs vele semmi gond (főleg mivel gyakorta törölgetem a felesleges autosave mennyiséget). Eddig még sehol nem lassult be, sehol nem szaggatott, szépen lehet látni mindent, vannak árnyékok, fények és minden más is. Nem tűéles a grafika, nem a lehetséges legszebb de számomra ez nem is volt soha elvárás.

Ha javítani akarsz a játék minőségén akkor memóriát szerezz be, emrt a 2 giga az már nem éppen ideális mennyiség ha játszani akarsz. A 4 giga nem árt még akkor sem ha régi, 32 bites oprendszered van (mint például nekem).

Ezüst kardot meg kovácsoltass a törpénél. Receptet találsz nem egyet csak oda kell figyelni, használni az amulettet hogy megtaláld az érdekesebb dolgokat, nyitogass ki ládákat, menj be mindenhová és akkor megtalálod. De amúgy eddig nekem mindig volt ezüst kard a törpénél, meg volt nála recept is, meg ezüst is.

A Kayran-hoz meg nem kell külön csapda, hanem használd a csapda jelet amit eleve ismersz.
  • mzprox
    Nálam sokat javult amikor 2gb ramról bővítettem 4-re.
  • Atek007
    Nem szánok rá,kösz.
  • MauroN
    Javaslat kell? Vegyél új gépet!
  • Atek007
    Valakinek van hasonló gépe?
    GF 9500 GT 512MB ddr3
    2GB RAM
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.60GHz

Milyen beállításokon megy a game ilyesmi gépen.Nálam közepesen ha sokan vannak egy helyen beszaggat meg nehezen tölti a hátteret.
    Javaslatot kérek.Kösz.
    Csak 8 giga szabad helyem van.
  • Atek007
    50 ezerért?
  • szobipeet
    Milyen felbontásban? Többi "kacat" milyen a gépedben?:D
  • Csibusz
    Na srácok most már nincs gond a játékkal, tegnap vettem egy 260 GTXet:) És megy fullon szépen ^^
  • szobipeet
    a stáblista után van az a rövid vidi. Triss marad a városban vagy csak én látom rosszul? ilyen hülye befejezése lenne..?
  • szobipeet
    Köszi szépen a helpet!
  • Gabe18
    Én most másodszor nekikezdve én is "nehéz" szinten viszem. Igazából változó. Néhol 3-4 ellenfél is lazán verhető, de pl. most egy okból amit spoiler miatt nem írok le, ha kimegyek az erdő egy pontjára ilyen 4-5 elf ront rám, és esélytelen. Meg se tudom ütni, mert kivédik a csapást, közbe meg a többiek már jönnek rám. A védő jelet azt olyan 2 ütésből leszedik rólam, azt akkor meg futhatok az erdőben körbe-körbe. Ugy hogy most kénytelen vagyok mást csinálni, hátha fel tudom "tápolni" magam erősebbre, hogy legalább némi esélyem legyen ott.
  • Gabe18
    Érdekes koncepció.
    És mi akadályoz meg abban hogy mondjuk elmegyek egy pontig, kilépek, a mentéseket kimásolom egy másik mappába, továbbmegyek, és ha meghalok akkor visszamásolom?
    Persze értem én hogy ezzel a lényegét verem agyon az egésznek, csak nem hát tudom. Ez inkább már ilyen "önszopatás" kategória. Inkább lenne kevesebb cucc, vagy valahogy másképp nehezítették volna...
  • enlightened
    Egyébként tervezem, hogy insanen is ki fogom tolni a gamet, csak ilyen kayran meg ilyenekről félek, mert amúgy az nem nehéz, de egyszer azért leszedheted simán:S Hardon egy ütésből végzett velem mindig, de be tudtam tölteni az elejétől az állást. Insanen egy ütés betalál és a La Valette börtöntől indulhatsz újra:S
  • enlightened
    Lehet menteni! És egészen addig be is tudod tölteni a mentéseidet, amíg kikapcsolás okán vagy más okán szakítod meg a játékot. Ha meghalsz, viszont letiltja a gép a mentéseid. Ott lesznek csak nem töltheted be őket mert egy halálfej lesz rajtuk. Viszont ha nem haltál még meg akkor bármikor betöltheted őket, kiléphetsz stb. Ez olyan mint Diabloban a hardcore, ott is abba hagyhattad bármikor és folytathattad, ha viszont meghalt a karakter letiltotta, itt is ez a helyzet.
  • Gabe18
    De ezt nem értem én amúgy. A legnehezebben az ok, hogy TE nem menthetsz. Na de a autosave-nek csak élni kell, mert azt kétlem hogy valaki nekiül, és addig nem kapcsolja ki a gépet amíg végig nem vitte az egészet...
  • enlightened
    Teljesen oda vagyok a játékért, nagyon de nagyon rég kötött már le valamilyen játék ennyire. Egyszerűen nem bírom abbahagyni. És az két külön főszál van benne, ezért újra lehet játszani az külön jó. Én hardon tolom és nagyon könnyű, viszont azt megnézném insanen ki viszi végig:S Elég egy apró figyelmetlenség és vége az egésznek.
  • Shep
    Köszi, közben már én is megtaláltam. Amúgy nekem nagyon bejön a játék olyan mint egy PoP RPG. Fable nagy csalódás volt de ez eddig nagyon bejön.
  • Lucifair
    hátulról kell megkerülni,fel a dombra majd ugrás.
  • csinkin
    Menj le a kocsma alsó színtjére ahol verekedni szoktak
    és ott van egy bejárat ahol a lányokat találod!
  • grimm13
    müxik, nálam nagyobb lett :D thx
  • Shep
    Tárgytalan, csak megtaláltam :)
  • wendi1106
    személyes véleményem hogy a Iorveth útja során több küldetésünk lesz és mozgalmasabb valamint a sárkányról és a varázslónőkről tudhatunk meg pár bensős infót.

Roche esetében a merénylőkről, uralkodókról tudonk meg + infókat viszont kevesebb küldni(az én érzésem szerint). Tény még az hogy elsőre max 35lvl-es lettem Iorveth-el most pedig csak 33lvl-es Roche-al (utóbbinál még a + troll-os hídépítős dlc küldi is hozzájön) pedig mind 2x minden küldit megcsináltam XD