The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enlightened
Na én eléggé el vagyok a játékkal most már. Csak lehetne nehezebb. Hardon kezdtem el tolni most fejeztem be a prologueot, hát eléggé kiismertem hamar a harcot aard-al meg gurulással bármilyen tömeg lekaszabolható, csak oda kell figyelni, azért nyugtassatok meg, hogy ennél nehezebb lesz, mert én azt hallottam hogy a végefelé még könnyebb amikor már minden ki van maxolva.

Így nem sok kihívás lesz ebben a játékba:S Na mind1 egyszer kitolom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fenn a toronyban is levágtam aryant meg az egész seregét egy perc alatt és elõtte nem ittam egy fecskét sem meg semmit:S
Tényleg nem értem miért nehéz ez normalon valakinek, hardon is tök könnyû.

Kongy
A Launcher már tölti a patchet, csak egy idõ után kapcsolati hibát jelez...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nyugi,jó neked nem megy bosszantó sajnaljuk,van vm monitor hiba is benne,mintha ezt irtad volna,de ezt az atis dolgot se vágom,nálam highon tökéletes(fullhd) és hotfix nélkül.Ultran is elmenne,ha lenne jobb procim.A hotfix meg ugye csak crossfirere szól,ket 5870essel lenne az igazi,de ilyen kombora még nem gondoltam😄
Atisoknak egy tanács,ha esetleg nem csinalod:mindig használj Driver Sweepert uj driver install elott...
A javított?? Linket pls <#idiota>
rage
"The installation program will ask you for an activation code. However, as the game is now DRM-free, you can enter anything in the relevant field. Installation and patching will proceed automatically. No further activation will be required. If auto-patching during installation does not work for any reason, download the patch manually, based on your region/version by selecting one of the links below, then run the .exe file to update your copy of the game. "

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wedge31
Ha megvetted jogod van leírni nekem meg hozátenni, hogy már baromi unalmas.

A szerverleállás 2-3 emberes itteni problémáját ugy állitod be mintha álltalános lenne pedig nem az és ugy általába engem csak az zavar a hozzászólásaidban, hogy mindig ugy probálod beállitani magad mintha a többség nevében beszélnél.

A többségnek nem ati kártyája van a többség nem balkezes a többség nem fejen ülve játszik, hogy kelljen neki az invert egér, soroljam még ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A probléma az probléma! Lásd #5361! De nem írok már többet, mert már untatok mindenkit! Legyetek el nyugodtan a Hol van ez, hol van az kérdésekkel, de nehogy valaki is egy rossz szót is merjen szólni erre a "kiváló" játékra... Jócakát

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mert valószínûleg más is unja már, de ezt nem hagyom szó nélkül...

Milyen szerverleállás? Meséld ezt pl. Kongy-nak, meg Bendájnak... )

Játszol, mert már feltelepítetted (mert neked nincs problémád)!

Pedig le fogom írni 101-edszere is, amíg nincs kijavítva, mert fizettem érte és jogom van kifejezni a véleményem és ezt nem csak én teszem/tettem már meg!

Érdekes módon, amikor szarul ment az Nvidiásoknak õk is sírtak és nem szólt érte senki, mert igaz volt! Amint Nvidián jól megy, de Ati-n nem akkor már ATi-soknak kuss van? Valakinek jó a Patch valakinek rossz a patch, akinek nem megy annak kuss van?

Amíg neked nincs problémád, de másnak van,akkor az rinyálás(holott baromi jogosan teszi)? Kíváncsi lennék, te ha nemtudnád feltelepíteni nem bosszankodnál-e?? Ezen is el kéne gondolkodni! Unalmas a rinya, akkor írjál te is valamit!!!

Nekem meg unalmas mindig azt olvasni, hogy hol vannak a Nekker fészkek, meg hogy lehet felrobbantani õket! Meg hogy lehet a Hárpiafészkeket felrobbantani! Mégis kérdezték már vagy 20-an és érdekes nekik nem szólsz be!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerverleállás csak az aktiválást iktatta ki. Én is tudok játszani mint Wedge kolléga mondta ez nem mmo vagy multi.

wedge31
" Teleírnak hsz-ekel " - mint itt te ? leírod szászor a problémád de az nem azt jelenti, hogy száz embernek is ez a problémája csak neked már századszora.
Itt is te vagy a kisebbség hát még globálisan.

Milyen szerverleállás miatt nem tudsz te játszani ? én most is játszok ez nem multis játék...

De már unalmas ez a rinya, de ez se offense.

lehet tölteni a patch-et.
Kész a patch !!!
Ezt úgy mondod, mintha ez valami elismerés lenne, holott elég csak felmenni a witcher honlapjára a community részre és rögtön rájössz, hogy nem úri passzióból zúgolódnak sokan (eleinte enlightened és én... mára mindazok, akik szerverleállás miatt nem tudnak játszni és azt a sok száz, ezer játékost nem is említem, akik teleírnak hsz-ekkel minden egyes hírt a patchel kapcsolatban!)

Nem kell elájulni nem fenékig tejfel ez a játék! Inkább az a szerencsés kisebbség, akinek nincs valamilyen problémája a játékkal. (engem nem sûrûn szoktam itt sem és máshol sem fikázni, csak ha okom van rá és most van!)

Én örülök, hogy ti ezen kisebbséghez tartoztok egyébként, de nem ez az általános!

No Offense, csak kikívánkozott!

Szóval nem, nem a vége

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

wedge31
Három fejezetes a játék.

BoneDragon
Amikor lethoval hacolunk a rózsás résznél, az már a vége?😮 Vagy mi?

Kongy
Az 50-et oszd el kettõvel, mert nekem ennyi idõbe telt. Természetesen egy mellékküldetést sem csináltam meg... az majd most jön(NE) ha mûködne a szerver.....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

enlightened
Elég gyors vagy. Azt írták egy végigjátszás 50 óra, kettõ meg 100.

enlightened
Azt amit ígérnek szorozd be kettõvel és talán akkor tényleg bekövetkezik.

rage
"Currently the patch servers are being updated with the new patch version 1.1. As soon as the servers are back online you will be able to download the latest patch. Your patience is appreciated and we will inform you as soon as the patch servers are back online"

5 perce írták ki Facebookra.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

nekem is pont ugyan az a baj mint neked. nem lehet aktiválni a gamet. Egyébként teljesen megvagyok elégedve a játékkal. még jó hogy külön lementettem a mentéseket. remélem mûködni fognak.

Elméletileg most (fogják) frissíteni a szervereket 1.1-re, úgyhogy szerintem holnap vagy azután már mûködni fognak.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Kongy
CD Projekt szerverek nektek se jönnek be?

majd valaki megtenné h szól ha visszajöttek?

Most fejeztem be elsõ végig játszásomat (sajnos)
Én se találkoztam sok hibával.. néha megáll tölteni egy kicsit de max ennyi.. és szépen is futott igaz hogy a szerencsés NVIDIA-sok közé tartozom.
Egy percig nem bánom a vásárlásomat, igazából csak remélni tudom hogy tényleg adnak ki hozzá ipari mennyiségû kieget, és folytatják kiegészítik a story-t mert a történet szinte kívánja.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

csak a felbontás maradt le: full HD
wedge31
Üdv a klubban te is a többséghez tartozol...

Nemtom kicsit sok itt a hibákról a hozzászólás,nálam még semmi nem tünt fel ezekbõl,volt troll a helyén,az ajtok is okesak,nem szaggat,nem vagyok balkezes,a nekker fészkek guide nélkül is meglettek...😄
Teljesen jó eddig, ch2nél járok,ennyi😊
Ismétlés a tudás anyja...<#smile>

Én (a technikai hibákkal együtt) nem bántam a 0 day megvételt.
Ha jól tudom, a W2 kettõhöz DLC-ken felül lesznek kiegészítõk is (nem tudom, hogy hivatalos-e ez az álláspont, már nem emlékszem hol olvastam ezt).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Kongy
kiváncsi vagyok hány dlc lesz még, de most már kezd elegem lenne a W2-bõl mivel 1 hét alatt 2x játszottam végig xD

wedge31
Ez is egy vélemény, erõsen kisebbségi de attól még vélemény.

Igaz ezt töled hallottuk már vagy 100 alkalommal de az ismétlés hasznos dolog...<#nevetes1>

És az már biztosan jó lesz minden szempontból (és most nem ironizálok, tényleg így gondolom!)

Launcherbõl a Beállításoknál!

Geralt is úgy közlekedik, hogy beállsz az ajtó elé (az még hagyján, hogy gyakran a kamerabeállítás belesüllyed az ajtóba és állítani kell az egéren, hogy egyáltalán lásd merre mész), rákattintasz, majd hirtelen odapattan Geralt a kilincs elé (elég amatõrül van ez megcsinálva)

enlightened
Ebbõl majd megint kijön fél év mulva egy enhanced edition, amilyennek lennie kellett volna, addig szétpatchelik.

enlightened
magyar feliratot hol lehet bekapcsolni? illetve kikapcsolni?

Valljuk be õszintén, amennyire jó (lehet) a játékmenet... annyira el van ez baszarintva technikailag! Szerintem sok eddigi witcher fan-nál kihúzták ezzel a gyufát... Witcher 3-at nagyon nagy fenntartásokkal fogja mindenki kezelni és töredékét se fogja elérni a 2. rész 0 day vásárlásainak!

És én elõre kijelentem, hogy CD Projekt Red játékot 0 day SOHA TÖBBET NEM VESZEK!

enlightened
Kicsit úgy érzem, hogy elkapkodták a játékot, valószínûleg olyan jól ment az egész fejlesztés mint a patch kifejlesztése. Hasonlóan gyorsan és magas színvonalon ment az egész játék fejlesztése. Csak az a bökkenõ, hogy a patch elvileg már 3 napja kész volt eddig tesztelték. Mégse sikerült megtalálni a görgetés meg a többi problémát.javascript:document.newmessage.submit();

Szívesen 😉

enlightened
Egyébként hol lehet aktiválni hogy magyar feliratom legyen, mert nekem alapból angol jön be és nem tudom sehol sem állítani?

Kongy
Engem egyedül az ajtók idegesítettek a játékban. Az egy dolog h az NPC-k becsukják elõtted, de ezzel együtt egyszerûen arra a másodpercre besokkol a játék: nem lehet menteni, futni...ilyenek. Az már csak hab a tortán h harc közben nem lehet kinyitni õket...

Ne basztasd már így is ideges....

ferenc001: Köszönöm!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Sehol! Vársz és reménykedsz!

enlightened
Sehol, majd ha jövõ héten visszakapcsolják, de addigra már a cég is megszûnik ahogy haladnak😄

enlightened
Én elkezdtem a játékot, de megint abba kellett hagynom, mert megint bugos, én komolyan mondom, ezt kik tesztelték. Bemegyek a journalba rámegyek geraltra hogy elolvassam amit írnak róla, görgetni kéne lefelé, mert van még szöveg lennt, van egy rendes xbox360 controllerem, egyik analóg karral se görget le. Mégis hogy a ************-ba már nem tudok mit mondani olvassam el ami lennt ha nem görgeti le. Annyira égbekiáltó szarvas hibákkal van telis tele a játék. Amikor megírták az alapokat, nem sikerült beleírni hogy a rohadt analóg karral legörgessen? Komolyan mondom, C++-ban ha írok egy progit alapból kezeli a controllert az egérrel együtt, ott van egy full könyvtárcsomag rá. Nem hiszem el ezt komolyan. Amúgy nem emiatt vagyok kiakadva, csak ez tette be a kiskaput. Most át kell váltanom egérre legorgetni aztán vissza gamepadra hurrá, valõszínûleg 1 hónap múlva majd a 10. patchben javítják ezt is, csak addigra már nem veszi meg senki.

Mindegyik a szabadban van, csak a barlang közelében.

Nekker fészkekkel kapcsolatban valaki tud segíteni?
Még a guide alapján sem találom õket.
Kettõ az erdõben megvolt, de a két barlangban nyomát sem találom nekik...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kongy
Naja de hol tom megnézni h mikor jön vissza a szeró?