9144
-
#6340 na 2.jára vittem végig a gamot :) ezuttal 25 óra volt és most se csináltam meg mindent :) kb a felét a mellékküldiknek :) kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következő Witcherben :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a 1-2 ben fontos döntések átmennek majd PL adda él vagy halott , Letho él vagy halott , megmentettem Triss-t vagy Roachnek vagy Iovethnek segítettem ( mert ha segítettem akkor ugye amikor nyílik a kapu stb akkor közülük valameik is ott áll attól függ kit választottam :) és Triss meg ugye Lethonál csatlakozik. :) érdekes :) nagyon bejön még mindig csak a vége kár h nem valami nagy durr lett hanem egy eléggé a szádbarágó hogy igen ez folytatódik dolog :) de ennek én csak örülök. :) -
MauroN #6339 -
ratgab #6338 Itt kutakodj! -
#6337 Sziasztok! Segítsetek légyszi, megcsináltam az endrigas küldetést és beszereztem mindent a melitele szívéhez kivéve (endrega fetus) angolul tolom nem tudom mi a magyar neve, nem szeretem a magyar fordítást. Utánanéztem a játékhoz adott kis könyvben nincs semmi. Embrióval tele vagyok de azt nem fogadja el. Hol tudnám beszerezni már minden más megvan a melitele küldetéshez.
Köszi! -
xerdi #6336 A reinstall sem segített, most ilyenkor kit kell megátkozni? Arra mondjuk rájöttem, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a sárkány azért volt hatástalan, mert a 130%-os tűz elleni védelem megfogta a lángját. -
unusual #6335 Kovács-nál tudod összerakatni. -
unusual #6334 Vista 32bit. -
#6333 Pedig nála szokott lenni. -
tttttom #6332 Hát én voltam a kovácsnál egy párszor, de nem találtam sehol se Silver Oret...-.- -
Atek007 #6331 Hazavágtam a kayrant.Találtam egy kaelmoreni kardot szóval már van mivel aprítani a szörnyeket.Ahoz a tetves kayran páncélhoz jó sok bőr meg tartós szövet kell.Ha megveszem az elkészítési ábrát kinél lehet azt csináltatni? -
#6330 Minden küldetés részletes leírása benne van a játékhoz adott füzetben, persze csak ha megvetted. -
saylex #6329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, érdekes, lehet, hogy akkor nálam bugzott egyet a játék, mert a küldetés végén (3. felvonás) megtaláltam a cuccokat és megcsináltattam a páncélt -
SaGa Jr #6328 Nálam nem ment a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mégpedig azért, mert a teljes és tényleges befejezéshez kell egy jegyzet amit a település főnökének irodájából szerezhetsz csak meg. Ez egy zárt ládában van, annak kulcsa meg a főnöknél. Namost vele akkor konfrontálódsz úgy, hogy a ládához is hozzáférj ha Roche-nak segítesz leverni a fajankót a saját otthonában. Namost ennek hiányában is lezárható a feladat, de nem ugyanaz lesz a vége. Pont ahogy például Metielle amulettjének feladata is lezárható azzal hogy eladod az amulettet, cak nem ugyanaz lesz a két végrahajtás hatása. -
saylex #6327 A titokzatos folyó küldetés szerintem független attól, hogy melyik utat választod, én az elfeknél is meg tudtam csinálni. -
saylex #6326 igy igaz. -
hollófernyiges #6325 Valamint az elfcsajkémes küldetésben be kell menni egy barlangba, ott van sok. -
saylex #6324 A kovácsnál tudsz venni. -
tttttom #6323 Az a problémám, hogy az első fejezetbe járok még csak. Már minden fontosabb anyagot összegyűjtöttem az ezüst kardhoz, de egyedül csak maga a Silver Ore hiányzik. Hiába kerestem az egész városban nem találtam sehol. :( Tudnátok segíteni, hol találok Silver Ore-t? -
#6322 Na miután már leírtam milyen konfigom van, tökéletesen fut a játék rebbenés nélkül fullon DE... Amikor párbeszéd van és ugye választhatok mit felelek meg ilyenek, akkor lemegy az fps 20 alá és recseg ropog a hang... belassul ez mitől lehet? Esetleg a 2 gb ram teszi? Bár nem hinném :/ Tegyem újra a gépet, valamiből ki kéne indulnom :( -
tttttom #6321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a problémám, hogy az első fejezetbe járok még csak. Már minden fontosabb anyagot összegyűjtöttem az ezüst kardhoz, de egyedül csak maga a Silver Ore hiányzik. Hiába kerestem az egész városban nem találtam sehol. :( Tudnátok segíteni, hol találok Silver Ore-t? -
Atek007 #6320 Linkeljetek már Win 7-alatt működő karakter növelő progit.Lenne rá igény.Kösz. -
#6319 Kösz. Én már a mókusoknak segítettem, valahogy az szimpatikusabbnak tűnt. Egyébként a játékban is igaz, hogy sokszor a bűnös út könnyebben járható. -
#6318 Duplapost, megvan már letöltöttem, valamiért nem volt jó a Tfosh -
#6317 A betűnagyító :) nekem nem tölti de várj megint megpróbálom:) -
SaGa Jr #6316 Akkor nem néztél alaposan körbe, pedig egy mellékes feladat is elmegy a roncs mellett ha a hegyesfülüek mellett vagy, míg ha ellenük akkor meg a fejezet vége felé pont mellette mész el.
Maga a Mystic River feladat meg csak akkor fejezhető be, ha az ember az első fejezetben Roche mellé áll. Máskülönben lezárul. Főleg ha a szükséges nyomokból nem szedett össze eleget.
Shep:
Vagy Roche-nak segítesz (és így az emberek lakta és uralta kiráylságokat támogatod) vagy Iorveth-nek (ekkor meg a többi fajnak próbálsz segíteni). Az elágazás az első fejezet végén van. AKi mellé odacsapódsz azzal fogsz átmenni a másodikba és így teljesen más feladatokat, egyéneket és dolgokat ismersz meg. A végkimenetelbe is beleszólása van ezen a döntésednek (no nem abba amit lejátszol hanem abba ami a sztori lezárulása után fog történni). -
rosti #6315 Tud valaki segiteni abban hogy a kimentet állásombol lezuzza a sokkaros folyami rémet?
-
#6314 Kösz akkor ez jó hír, mert így tényleg van értelme többször végigjátszani. -
Gabe18 #6313 Az első fejezet végén hozol egy döntést, ettől függően a játék további menete másképp alakul. Más helyekre jutsz, más feladataid lesznek... -
#6312 Valaki írta, hogy 2 fő szál van ez pontosan mit takar, mi ez a 2 szál? -
#6311 Ez nem gyenge! :) -
beteg #6310 Fú, akkor bebuktam egy küldetéssorozatot?:(
Na majd a 2. végigjátszásnál:)
-
kjhun #6309 Melyik???
Az első kettő az direkt link a fájlokra, rákattintván neki kellene állnia letölteni a fájlt. A harmadiknál meg előhoz egy másik oldalt, ott katt a nyíl mellett lévő quickbms.zip fájl nevű szövegre, a "Code:" nevű ablakban meg ott a szkript, amit kimásolsz, és valami.bms néven mented el a jegyzettömben, vagy más szövegszerkesztőben. A progi elindításakor kérni fog egy valami.bms szkriptfájlt, utána a kibontandó fájlt, utána meg a kibontandó fájlok helyét. A negyediknél, ami előjön oldal, ott van egy captha mező, az ott lévő számokat beírod az alatta lévő szövegdobozba, és katt az alatta lévő zöld gombra. Az ötödik meg ismét egy direkt link a fájlra.
Egyes programokhoz kell a .NET Framework 4.0
Nem próbáltam ki egyiket sem.
-
Gabe18 #6308 Nem bizony, végeztem a hegyes fülű banditákkal. Már amelyikkel tudtam. -
#6307 Mer gondolom nem Iorveth útján mentél és nem Vergen-ben tanyáztál később. -
Gabe18 #6306 Én a 2. fejezetben roncsot se találtam ami ehhez kapcsolódott volna. Sőt ha jól emlékszem ez a "Titokzatos Folyó" küldetés nekem lezárult az első fejezetben. -
Atek007 #6305 A második fejezeti roncsban van az a láda.Mert az elsőben nem találtam csak a kulcsot. -
Gabe18 #6304 Nem, az a hajóroncsban lévőt. -
Gabe18 #6303 Na mire kikerestem Merse neve mi pontosan, addig megelőztél... -
Atek007 #6302 Az a kulcs melyik ládát nyitja amelyik a kapitánynál van?
A polgármester rezidenciáján lévőt? -
Atek007 #6301 Milyen op rendszered van mert ez a link nem kompatibilis az enyémmel.Nincs ilyen program Win 7-re?