The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így nem sok kihívás lesz ebben a játékba:S Na mind1 egyszer kitolom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Atisoknak egy tanács,ha esetleg nem csinalod:mindig használj Driver Sweepert uj driver install elott...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A szerverleállás 2-3 emberes itteni problémáját ugy állitod be mintha álltalános lenne pedig nem az és ugy általába engem csak az zavar a hozzászólásaidban, hogy mindig ugy probálod beállitani magad mintha a többség nevében beszélnél.
A többségnek nem ati kártyája van a többség nem balkezes a többség nem fejen ülve játszik, hogy kelljen neki az invert egér, soroljam még ?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Játszol, mert már feltelepítetted (mert neked nincs problémád)!
Pedig le fogom írni 101-edszere is, amíg nincs kijavítva, mert fizettem érte és jogom van kifejezni a véleményem és ezt nem csak én teszem/tettem már meg!
Érdekes módon, amikor szarul ment az Nvidiásoknak õk is sírtak és nem szólt érte senki, mert igaz volt! Amint Nvidián jól megy, de Ati-n nem akkor már ATi-soknak kuss van? Valakinek jó a Patch valakinek rossz a patch, akinek nem megy annak kuss van?
Amíg neked nincs problémád, de másnak van,akkor az rinyálás(holott baromi jogosan teszi)? Kíváncsi lennék, te ha nemtudnád feltelepíteni nem bosszankodnál-e?? Ezen is el kéne gondolkodni! Unalmas a rinya, akkor írjál te is valamit!!!
Nekem meg unalmas mindig azt olvasni, hogy hol vannak a Nekker fészkek, meg hogy lehet felrobbantani õket! Meg hogy lehet a Hárpiafészkeket felrobbantani! Mégis kérdezték már vagy 20-an és érdekes nekik nem szólsz be!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt is te vagy a kisebbség hát még globálisan.
Milyen szerverleállás miatt nem tudsz te játszani ? én most is játszok ez nem multis játék...
De már unalmas ez a rinya, de ez se offense.
Nem kell elájulni nem fenékig tejfel ez a játék! Inkább az a szerencsés kisebbség, akinek nincs valamilyen problémája a játékkal. (engem nem sûrûn szoktam itt sem és máshol sem fikázni, csak ha okom van rá és most van!)
Én örülök, hogy ti ezen kisebbséghez tartoztok egyébként, de nem ez az általános!
No Offense, csak kikívánkozott!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
5 perce írták ki Facebookra.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
majd valaki megtenné h szól ha visszajöttek?
Én se találkoztam sok hibával.. néha megáll tölteni egy kicsit de max ennyi.. és szépen is futott igaz hogy a szerencsés NVIDIA-sok közé tartozom.
Egy percig nem bánom a vásárlásomat, igazából csak remélni tudom hogy tényleg adnak ki hozzá ipari mennyiségû kieget, és folytatják kiegészítik a story-t mert a történet szinte kívánja.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Teljesen jó eddig, ch2nél járok,ennyi😊
Ha jól tudom, a W2 kettõhöz DLC-ken felül lesznek kiegészítõk is (nem tudom, hogy hivatalos-e ez az álláspont, már nem emlékszem hol olvastam ezt).
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Igaz ezt töled hallottuk már vagy 100 alkalommal de az ismétlés hasznos dolog...<#nevetes1>#nevetes1>
És én elõre kijelentem, hogy CD Projekt Red játékot 0 day SOHA TÖBBET NEM VESZEK!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Még a guide alapján sem találom õket.
Kettõ az erdõben megvolt, de a két barlangban nyomát sem találom nekik...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC