The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://www.youtube.com/watch?v=oschdW3HKUs
4:59-nél látszik.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lehet visszaveszek mindent low-ra, nem mai a kártyám...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És remélem pár nagyobb kiegészítõt is fognak csinálni hozzá mert ezért érdemes pénzt adni.
Sajnos a 3. fejezet valóban nagyon rövid, igaz voltak dolgok amiket ott nem csináltam meg, valami két lezárt ládát is leletem, meg beszélt ott egy fazon valami elrejtett kardról... Ezek kimaradtak. Lehetett volna ott még kicsit jobban felfedezni. De igazából ott ha belemész az események sûrûjébe akkor nagyon gyorsan lepörög ez a rész.
Amit bánok, hogy a megjelenés elõtt az egyik videóban volt egy jelenet ilyen havas tájról, ahol éppen hull a hó, szerintem nagyon jól nézett ki. Na ilyen kb. 5 percig ha volt a játékban. Elbírtam volna még egy ilyen helyszínen játszódó fejezetet egy Flotsam szerû kis városkával, meg havas erdõvel. Hát majd talán valami DLC-ben vagy a 3. részben, ha lesz...
Én nem vagyok nagy single player játék vásárló, inkább csak olyanokért adok pénzt amiben van valami tartalmasabb multi. De ez, minden forintját megérte az árának.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont kárpótlásul kirakták az összes dlc. Ugye a troll benne van a javításban.
Why so serious?