9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Jimmyke
    Nem ad semmi különöset.
  • bendáj17
    én már küldtem is a fájlt pmben.
  • cylonflatus
    Nem tudom valaki találkozott e a következővel. Flotsamban a kocsma alsó szintjén ahol bunyózni lehet áll a sarokban egy papnak, szerzetesnek kinéző figura. Kockázni lehet vele, és fölajánlja, hogy nekünk ad valamit ha megverjük. Nos én megvertem, de valami olyasmit mondott, hogy igaz nyertünk, de mégsem "nekünk kell cipelni a terhet"(?) vagy valami ilyesmi. Most másodszorra tolom és ugyanez volt, de gurítottam még 1-2-őt vele. Az egyik nyerő menet után azt mondta, hogy érdemesnek talált arra a valamire, a nyereményemet az extrák közt találom, de ott nincs semmi erre utaló. Valaki?
  • Victor1103
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mármint nem Henselt gyilkosának hanem aki megpróbálta megölni szóval értitek:)
  • Victor1103
    Valaki segítsen légyszi!

Henselt gyilkosának utolsó óráit élem át, és amiután a társával beérnek a barlangba elkezdem követni. Haladok azon az útvonalon amin ő halad és mégis kilép ebből a flashbackből Geralt és utána Dethmold egyből visszaküldi. Mit ronthatok el? Már annyiféleképp próbáltam pedig..
  • Csibusz
    Sziasztok, felraktam a betűnagyító cuccot, de sajnos ettől sok mondat elvész:S nem mutatja rendesen.. És én voltam olyan hülye, hogy nem csináltam biztonsági mentést arról a fájlról, ha valaki megdobna vele nagyon megköszönném :$
  • deicide
    Üdv..

már vissza mentem 6 oldalt de sehol nem találom...

valaki rakott ki linket térképpel hogy mi hol van egy külföldi oldal linkje...!

Legyetek szívesek újra kirakni...hogy ne kerlljen minden szir-xart megkérdeni hogy hol van..
  • cylonflatus
    Jó a memóriád :) Az enyém se rossz, de hajnal 4 fele már igencsak összefolynak a monitoron a dolgok... rég maradtam fönt ennyit egy játék miatt. Most kezdtem újra, kíváncsi vagyok a Roche féle útra.
  • SaGa Jr
    Ha nem is teljesen eltérő a kettő, de azért jócskán van köztük eltérés, tehát nem ugyanazt az arc textúrát használták. Az uszítós luvnya sötét hajú volt, míg a hálás kimenekített világos hajú és az arcformája is kicsit eltérő a másikétól.
  • cylonflatus
    Akkor viszont ugyanazt az arc textúrát használják :)
  • SaGa Jr
    Pontosan hol vagy? Mert ugye először be kell jutni a táborba, eljutni a megadott helyig (lopakodj, ne vegyenek észre és úgy juss el az alagutakig ahonnan aztán majd eljutsz a célállomásig a Nifgaard táborig és eddig a pontig a "haver" nem segít semmit), ahol jön majd egy kis bejátszás, aztán "csatlakozik" hozzád Roche. Pontosabban te csatlakozol hozzá. Na itt lesz oylan hogy szól, hogy bújj el. Ilyenkor csak bújj a ládák mögé és várd meg míg elcsalja az őröket. Utána meg közlekedj a sátrak mögött. Elég szájbarágós lesz a megoldás a király sátrának őrmentesítéséhez, aztán ha ez megvolt már csak be kell osonnod a királyhoz.
  • Sir Quno Jedi
    Ő nekem is megvolt, jaja.
  • mzprox
    Egy elf nőről tudok, aki így fejezi ki háláját, de ő azok közül való akiket a Loerndó által felgyújtott házból lehet kimenteni)
  • ratgab
    Elvileg ma lesz valami bejelentés Witcherrel kapcsolatban, illetve tájékoztatást kapunk a további supportról!
  • pocok022
    sziasztok van egy olyan küldetés hogy
    hol van triss na én egy táborban vagyok ahonét egy kapun keresztül kell a király vérért menni.Azt mondja a barátom hogy ö lefoglalja az öröket én menjek megyek is ,és ahogy megyek azt mondja bujak el, de hova?
  • cylonflatus
    De az ő! El kellet jönnie Flotsamból, és új életet kezdett álnéven (de ezt el is mondja).
  • cylonflatus
    A srácnak problémái vannak, nyilván nem olyat tanácsolunk neki amivel csak nehezebbé tesszük a dolgát...
  • csokikutya
    asszem, ha jól emlékszem egy mutagénről maradtál le.
  • Atek007
    Flotsamban az egyik sarkon leszólítottam két mukit valami professzorok lehettek.Azt mondja valami szérum hosszú távú hatását tesztelnék rajtam ha már erre járok.Majd pár év múlva keressem vizimában a jutalomért.Kérdezte belemennék-e,nem volt világos miről van szó így mondtam,nem.
    Miről maradtam le?
    Akkor ha megvan a tervrajz meg a hozzávaló a kereskedőnél lehet megcsináltatni vagy a kovácsnál.
  • SaGa Jr
    Van azokhoz is recept/tervrajz. Nézd át minden kereskedőnél a kínálatot. Az első településen ráadásul vannak még célirányosan is elkülönülő kereskedők. Cedric a csapdázós, nála bombák, csapdák és pár egyéb dolog receptúrája kapható. Van egy bőrös fickó a házában a falon kívül ő meg mindenféle bőrholmikat, páncélokat kínál meg ezekhez és alapanyagaikhoz való recepteket és terveket. Van akkor még a boszorkáncs is (javasasszony) szintén az említett területen a saját házikójában, ő meg italokhoz kínál alapanyagoakt és recepteket.

Szóval tessék csak szépen körülnézni, megvehető minden már az első fejezetben amiahhoz kell, hogy az ott kapható fegyver és páncél cuccosok legyárthatóak legyenek. Mondjuk a sárga színű szövethez (robust cloth) való receptúra az speciel nem azonos néven fut azzal mint amit előállíthatsz a tervek alapján. Ezért is érdemes megnézni minden receptet hogy mit is ábrázol a késztermék grafikája.
  • csokikutya
    Én nem találkoztam benne ilyen lehetőséggel, de lehet én voltam béna.
  • Rc panzer
    Helló!

Ebben le lehet valahova pakolni a cuccokat mint az egybe? Sehol nem találtam olyan lehetőséget. Fogadósnál ami volt egyben.
  • mzprox
    Szerintem az egy másik elf, akire te gondolsz
  • MrStokes
    Ezek mind-mind easy mode-ok ahhoz kepest, ahogy en csinaltam. En megmaradtam a kettot ut ezust karddal majd gurul es ismetel taktikanal.

Igaz, kicsit lassan halt igy a queen, de igy legalabb vegig izgalmas volt a harc. :)
  • cylonflatus
    Az ispotály romjainál bújkál és nem érdemes kibelezni. Ugyanis ha megbocsátasz neki és elengeded, akkor a következő fejezetben hálából megcsinálja amit először ígért...
  • cylonflatus
    Dobáld bombákkal! Csald magad után és lesz egy pont, ahonnan mindig visszafordul. Na próbálj ezen a ponton mozogni. Dobsz egy bombát, hátrálsz, majd amikor megfordul megint közelítesz és dobod a bombát, de ezzel a taktikával le is vághatod, csak kicsit időigényesebb
  • Sith
    ami még számíthat az az hogy a normális embereket acél míg a szörnyeket ezüst karddal üsd ezüst kard nagyobbat sebez rajtuk
  • Fenrir
    Yrden-nel folyamatosan csapdában kell tartani és amikor ott van akkor hátulról szétvagdalni
  • Laza
    Kérdés lenne, még az első fejezetből:

6-os szintű vagyok, és a hirdetőtáblán lévő questek közül a gyíkszerű lények kipucolását csinálom éppen. Elő is jött a királynő, de alig tudom sebezni, ő meg ha betalál akkor képes egy csapással kinyírni. Gyngusz vagyok még hozzá, jöjjek vissza később, vagy van valami elcseszett taktika? Hiába próbálom a potrohát ütni, nem sokat sebzek rajta.
  • iceshark
    A harmadik város elején amikor be kell jutni a városba, miután lenyomtam azt a 3 gólemet vagy mit, találtam a föld alatt egy termet ilyen varázs szimbólumokkal tele, sorban ki kell oltani, de jó sorrendben, na ott mi a sorrend és mi van a ládikában?
  • Atek007
    Azért mondom hogy az a link csak vistára jó.Win 7-re nem nekem meg olyan kellene.A tartós szövetet meg a bőrt a kayran páncélhoz csak venni lehet kereskedőnél?Mert akkor ezeknek az elkészítési ábráknak nem sok értelme van ha magam nem tudom megcsinálni.Gondolom csak kereskedő tudja megcsinálni orenért.Kivagyok már ezektől az árusoktól begyűjtök nagy rakás tárgyat,kardot hogy majd jó pénzért eladom.Oszt a lófaszt eladok egy kardot max.20 orenért az a nyomorult meg továbbadja 200-300 ért.De ez mindennel így van.
  • Fenrir
    Csak így lehet megcsinálni pozitívan a Troll küldetést és a Melitele's Heart-ot.

Amúgy van még 1 mód rá:

Ha még nem fejezted be a kockázós küldit akkor el is lehet nyerni kockán Sendler-től a kirakott trolltrófeából a nyelvet.
  • Prince23
    Kijött a legújabb nvidia frissítés
  • Gabe18
    Azt én is kibelezném, de én se találtam. Ezt érdemlem mikor segítek neki? Jobban tettem mikor első végigjátszáskor felköttettem...
  • bcc
    Ide bújt:
    http://www.youtube.com/watch?v=GKCNI_l2tp4
  • tttttom
    Na ezüst kard balhé megoldva.:D

Már csak ez a büdös elf k*rva kellene nekem akit kicsit kibelezhetnék. :D Meg mondanáok, hogy hol találom őt flotsamban? >:-D A neve Malena.

Hiába keresem a tőrbecsalós riherongyot nem lelem sehol. -.-'
  • SaGa Jr
    A megfelelő fül alatt keressed amikor vásárolsz nála (a fogó ikon a mozsár mellett). Minden nap feltölti a készletét, így naponta tudsz tőle vásárolni ezüstöt.
    De találni is lehet több helyen is csak be kell alaposan járni a környéket.
  • SaGa Jr
    Nem tudod kiírtani őket. Elég ha vársz egy napot és úgyis lesznek újak. Szóval aggodalomra semmi ok. :)
  • SaGa Jr
    Embrió. Keress enderga embriót. A fészkeikben találsz (tudod amiket ki kell iktatni a hozzájuk kapcsolódó feladat során). Meg a legyilkolt királynőikből is kinyerhető.
  • enlightened
    Na háát, itt azt írja endregat kell ölni, de már kiöltem őket a végsőkig egy sem maradt és nem dobtak fetust, mondjuk mások is panazskodtak erről, szóval szerintem ez valami bug lesz.

Mikor jön a következő patch?