The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
3 napja nincs. Azóta párszor már újraindítottam 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

cylonflatus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem van amikor csak fölkap, és van az utolsó csáp utáni emelése

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

köszönöm a segítséget és elnézést ha sok hülyeséget kérdeztem.

Avenger
Nekem is volt ilyen a 2. chapter elején, lépj ki indítsd újra a gépet, nekem azóta jó.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

nem tudom arra számítok mint a videóban hogy a csápon maradjak.

na mindegy próbálkozok. egyszer csak sikerül vagy nem.

yesname
Hát ez marha jó. Egyik pillanatról a másikra elmentek a beszédhangok és az istennek sem térnek vissza. Patch sem segít. Ahogy olvasgattam ez egy közismert bug és nem javították. Hihetetlen óriási bugokatat tudnak benne hagyni. Nevetséges.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Nekem nem kellet spacet nyomni csak a balegérgombot gyorsan és folyamatosan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cylonflatus
De mire gondolsz, minek kéne történnie? Azt sem értem, hogy
hogy vágsz le 4 csápot, mert ha jól emlékszem három csápot levágása után szakad le a híd amire fölszaladva aztán végzel a döggel

igen láttam engem pontosan a 4.55 résznél hajít le a space részig nem is jutok. Kész rejtély.

megnézem de engem nem is emel fel a magasba még a csúszka se tûnik el már le is dobott.

tehát
levágom a négy csápot ugye neki vágja a hídnak de nem omlik le erre fel idegesül és amikor a nagy csápra ráugrok megjelenik a qte hogy nyomd a bal egér gombot, ez meg is van, amikor felemelne a hídig na azerlött le is dob és semmi nem történik.
remélem így érthetõ?

cylonflatus
Ja igen, az utolsó csápnál így van.

Próba szerencse<#hamm>
cylonflatus
De pontosan mi a problémád? (részletesen) Ugyanis ha jól emlékszem ott ledob így is úgy is... 😊

Avenger
Kell nyomni a space-t de akkor, amikor már eltûnt a kattintós csík, és felemel jó magasra.

http://www.youtube.com/watch?v=oschdW3HKUs

4:59-nél látszik.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

a patchre gondolsz lehet megoldja még nem? de akkor mindjárt felteszem.

most is amikor fent vagyok teljesen felment és nyomom még tovább is de ledob. 😞

Nem tudom,akkor valami bug lehet:S javitással próbáltad?
én nyomom elhiheted nem írtam volna csak ide ha még ennyit se tudnék.

értem én nyomom is ahogy tudom de a francba nem sikerül újra vissza töltöttem és ugyan az. Na hátha most.

Pontossan,ki is jelzi,szóval nem tudom miért nehéz.
cylonflatus
Dehogy kell nyomni space-t! Nem nyomva tartod, hanem gyorsan nyomkodod a bal vagy a jobb egér gombot (a csík fölött mutatja melyiket) addig míg a vonal végigmenjen.

Fuu nem tudom,nekem se eredeti van(csak halkan jegyzem meg<#buck>)De majd meg akarom venni,csak próba volt hogy el fut e a gépemen.próbálkozz vele,tõlts vissza régebbi mentést.
jó megpróbálom hát ha összejön

Nekem ha jol emlekszem nem kellet de irtak olyat hogy amikor vegig er a csik kell nyomni meg egy space t

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nagyszerû így veszek eredetit. Lehet mert ahogy ledob van valami villanás. Tudsz valami megoldást?

Nem tudom,hallottam olyat is hogy harc közben valami bug van:S
már egy órája próbálom lehet ekkora bug lenne, nem hiszem. Borzasztó.

A GOG-on megvásárolt változathoz mikor jön a patch? <#confused> Valahol azt olvastam, hogy már nem is adják ki, hanem a következõ, 1.2-es patchben lesz benne jövõ héten. <#rolleyes>

nekem az a rohadt csúszka nem megy végig mire vége lenne ledob, borzasztóan idegesítõ.

Nem tudom,nekem sikerült harmadjára kinyirni a kayrant.
No végre kijött a patch.Remek sokkal jobban szaladgál közepes beállitásokkal eddig minimumon is szaggatott mint állat.
de a videóban nem úgy volt. Még a hídig sem enged egybõl ledob mindig ugyanott igen tudom hogy amikor leveri a hidat elõtte ledob.

Meg kellett szokni a stílusát. Most már nekem is megy a harc. Bár néha nagyobb tömeg még végez velem fõleg a nekkerekbõl ha körbevesznek. Szerintem elfogadható szint a nehézség az elfek védik magukat és jó. És a boss harc tényleg jó lett. Valószínû nagyon ügyes vagy. 😊

Az a jo ha ledob elvileg a hid felig raborult a szornyre. Arra fele problkozz

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

ezeket a QTE-ket ütemre vagy mindig másképp kell megnyomni?

kayran harc elég kemény a 4 csápot nagyon ügyesen egybõl levágtam de a karra amikor nyomni kell a bal egeret mindig ledob van valami ötlet??

Nekem ez a peccs nem sok változást okozott, a gog-os exével akkor ne is próbálkozzak?
Lehet visszaveszek mindent low-ra, nem mai a kártyám...

Kongy
Eredeti exével, a launcherbõl is azt írja ki h érvénytelen játékverzió vagy hiányos... gecijó... azt a k.rva patchet én ebben az életben már nem telepíthetem?????

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Van mentés funkció a játékban.Ez egy rpg.Próbáld ki!

Next PC upgrade: 2022

Kérdés:

2. fejezetben mikor Trisst kell megkeresni a másik táborban - a Kaedwni vagy hogy van leírva 😊 - megéri lefizetni azt a retkes ribancot? Kurva sokba van, hogy kibökje hol a lejárat. Mármint lehet benn találni esetleg vmit ami vissza hozza a lóvédat? Ha nem akkor nem megyek arra.
Szerintem uninstalnál nem szabad deaktiválnia az aktivációt. És úgy talán nem lesz probléma ha a szerver nem üzemel.

Nos ma újra raktam és letöltötte a trollos dolgot is. Most tökéletes a kicsike. Sokkal szebb és legalább olyan gyors mint nekem a gog-os volt ez nagyon jó lett ez az 1.1-es patch, és most már mûk.ik. a nyilak beállítása is! Összességében is teljesen elégedett vagyok a patch-el.
És remélem pár nagyobb kiegészítõt is fognak csinálni hozzá mert ezért érdemes pénzt adni.

En is azt hittem lesz vagy 5-6 fejezet, amikor kicsinyited a terkepet egesz orszagokat rajzol ki, azt hittem mindegyikbe eljutnuk stb, erre vege lett. 😊
Nahát nekem is vége lett. Volt pár rész ahol megszenvedtem, de összességében elégedett voltam vele.
Sajnos a 3. fejezet valóban nagyon rövid, igaz voltak dolgok amiket ott nem csináltam meg, valami két lezárt ládát is leletem, meg beszélt ott egy fazon valami elrejtett kardról... Ezek kimaradtak. Lehetett volna ott még kicsit jobban felfedezni. De igazából ott ha belemész az események sûrûjébe akkor nagyon gyorsan lepörög ez a rész.
Amit bánok, hogy a megjelenés elõtt az egyik videóban volt egy jelenet ilyen havas tájról, ahol éppen hull a hó, szerintem nagyon jól nézett ki. Na ilyen kb. 5 percig ha volt a játékban. Elbírtam volna még egy ilyen helyszínen játszódó fejezetet egy Flotsam szerû kis városkával, meg havas erdõvel. Hát majd talán valami DLC-ben vagy a 3. részben, ha lesz...
Én nem vagyok nagy single player játék vásárló, inkább csak olyanokért adok pénzt amiben van valami tartalmasabb multi. De ez, minden forintját megérte az árának.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Már úgy értem, hogy rakd vissza az eredetit és azt javítsd!
Nem kell gog.exe, kivették a drm-t. Rakd vissza az eredetit.
Viszont kárpótlásul kirakták az összes dlc. Ugye a troll benne van a javításban.
Invert egér most már van benne, de patch elõtt is meg lehetett oldani simán, iniben kellett egy dolgot átírni, aki erre se volt képes annak csak gratulálni tudok...

Why so serious?

Victor1103
Állítólag kint van már a patch. Valaki leírná majd hogy hogyan kell telepíteni a GOG-os verzióra? Nem szeretném elrontani a mûködõ verziómat.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2