The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki el tudná küldeni az eredeti exe-t ?
csokikutya
jaja.. küldd el nékem

http://www.moddb.com/members/hungarocell

már megvan de köszi. Valaki lenne olyan rendes hogy ha én elküldöm a mentést akkor megöli az elsõ bosst és utána ment egyet??

Ha valakinek mégis kell.

6 DLC
oké megvan fent van elméletileg de nem segített a problémán, nagy kár.

Az international-t! A magyar nyelv megmarad, azzal ne törõdj! <#wink>

Frank99
ha a internationalra felraktam a magyarítást, melyik verziójú patchet szedjem le?

hun vagy international?

csak hogy nem rontsam el a telepítést....

Kösz

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sir Quno Jedi
Minek? Trollos ingyen van, kereskedõs csak tárgyakat ad, szvsz. csalás, a többi szintúgy csak tárgy, felejtõs.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köszönöm!

sziasztok! a titokzatos folyó küldetésnél mit kell csinálni? Ott tartok, hogy: várj a lehetõségre, hogy megtaláld a másik hajóroncsot. Közben meg a fõküldetésben, ha Roche vagy Ivoreth mellé állok, akkor buktam a titokzatos folyót.

Megnézed a witcher2.exe verzióját, és ha 1.1.6157, akkor a patch fent van.

azt hogy lehetne megnézni hogy fent van-e a patch vagy nincs?

Kell valakinek a 6 DLC???
Faki
Egyelõre nem mûködnek a szerverek, de minden DLC-t elérhetõvé tettek mindenkinek. Ehhez annyit kell tenni, hogy vagy írsz egy mailt a witcher honlapján feltüntetett címre, onnan meg küldenek egy linket (automail). Vagy innen letöltöd. Fontos, hogy 1.1-re telepítsd! Utóbbi link nem warez, mivel a CDPR-tõl kapott linkek vannak itt.

értem akkor tényleg valami nem stimel mert a 3 csáp levágása után nem omlik le a híd sõt nem is üti oda. Van valami sorrend a melyikkel kezdjem vagy valami?

Felraktam a patchet, de még mindig nem tölti le a DLC-ket.
Folyamatosan ezt írja: "Hiba történt a fájl írása közben. Újrapróbálkozás 10 mp múlva."
Most mégis mit kéne csinálnom, hogy végre le tudjam tölteni a két nyamvadt DLC-t több mint egy héttel a megjelenés után?

Prince23
Köszönöm.

cylonflatus
De elõször kitolom a Fable3-at 😊 Amúgy durva mekkora különbség van látványban a két játék között. Nem is értem azokat, akik a teljesítményre panaszkodva a Fable3-at hozták föl, ill hasonlították ahhoz, hogy az bezzeg mennyivel jobban fut... A W2 után elindítottam a F3-at és hihetetlen mennyire, khm..., puritánnak tûnt. A W2 valahol a magas és a legmagasabb közé lõttem be, a F3 mindenben a legmagasabbra volt tolva. Pedig a F3 is szép (még mielõtt valaki belém kötne), sõt. A hangulat, a stílusról nem is beszélve, mert az lenyûgözõ és utánozhatatlan...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Bár a játékot már kitoltam, de még úgyis végigtolom legalább egyszer. Elõször Ioverth útját csináltam, most Rocheval fogok nyomulni.

cylonflatus
Ja, most már megvan. Elküldtem a maileket a megfelelõ címekre és egy perc múlva meg is lett az összes 😊

cylonflatus
A 3 csáp után
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg föl kell szaladnod a híd leszakadt darabján és ennyi
nem kell lovagolni a csápon, nem attól fog megfeküdni és attól, hogy jól nyomkodod a gombot még ugyanúgy ledob/leugrik.

akkor lehet már fent van mert már újra telepítettem tegnap csak ma tudtam aktiválni. Na mára elegem lett, most már tényleg elég 3 csáp majd megpróbálom valamikor.

Ha most telepited elõszõr vagy újratelepíted akkor telepités közben lefogja szedni a 1.1 patchet úgyhogy akkor már nem kell mauálisan patchelni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
nekem fel sem akarja telepíteni 😞

valami ötlet?

Prince23
Hm csak 16 megás? biztos jót töltöttem én le? 😄

Prince23
A patch mikor érkezik már meg?

én 6 dlc-rõl tudok: trolos, kereskedõs, és 4 ruha : mágikus, harcos, alkémiás nadrág + még valami.

Mint írtam, le lehet tölteni hivatalosan a thewitcher.com-ról. De nem csak azt, hanem a többit is. Mintegy kárpótlásul.
cylonflatus
Csak azt nem értem, hogy a Gamestar mellékletén van az a 2 mik közül választani kell. Szóval az eredeti játékommal nem vagyok ezekre jogosult, csak ha megveszem az újságot? Mekkora sz*r ez már...

cylonflatus
Nekem is csak Flotsamban csinálta, ott se végig.

wedge31
Ez a fejlesztök hülyesége nem teszteltettek se balkezesekel se 5.1-es hangrendszerrel, stb

Ilyesmire pedig gondolni kell nem csak a többséget kell nézni.

Emberek!

A kacatokat amiket össze szedeg letehetem vhova úgy hogy az ott is maradjon? Nagyon sok mindet el kell adnom mert bár késõbb jól jönne de... 1000 kgval nem mászkálhatok. 😊
yesname
Igen Flotsamban vagyok. És megjött a hang. Egy angol fórumban találtam rá egy megoldásra, mely néhánynak segített: visszatöltöttem egy régi játékállást, ahol volt hang (vagy kis idõ múlva megjött), aztán visszatöltöttem a legutolsó állást és már jó volt. Érdekes jelenség az biztos.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Ingyenes csak a trollos a többi pre-order bonusz kód.

cylonflatus
Amúgy hány dlc van? Nekem csak a trollost engedte letölteni, de hallottam valami kereskedõs dlcrõl, plusz másik 2-rõl amik közül választani lehet. Kódot se kaptam semmilyet, a szegedi 576-ban vettem a gammát.

cylonflatus
Rakd föl a patchet. Nekem amúgy ugyanezt csinálta, de megoldódott magától. Kezdj el játszani, elõbb-utóbb menni fog!

cylonflatus
Én átraktam 2.0-ra és úgy játszottam vele kb 3-4 órát. Aztán visszaraktam 5.1-re a hangot, mert valami filmet néztem és legközelebb amikor megint játszottam elfelejtettem visszarakni sztereóra. A játékot végigvittem és nem volt semmi baj a hanggal. Próbáld meg, egy kicsit nyomd 2.0-val, aztán rakd vissza 5.1-re. Eleve amikor elõjött nálam ez a bug, elõtte egy napot játszottam hiba nélkül. Amúgy hol tartassz? Nem Flotsamban véletlenül?

wedge31
Játszál.

ne is mond borzalmas ez a hetem és még ez is. Tényleg az vagyok úgy látszik.

dehogy használom eredeti van fent semmilyen gog exe

Most telepítettem fel, (eredeti) . Írja, hogy regisztráljak, a letölthetõ tartalmakért. Aha, nem enged regisztrálni, csak azt hajtogatja, kapcsolat hiba próbáld újra.

Na most akkor mi van?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wedge31
Te egy elég peches ember vagy...<#nevetes1>

cylonflatus
Mert nyilván a gog-os exével használod. Tedd vissza az eredeti exét, vagy reinstall....

yesname
Van más addig amíg nem javítják.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

cylonflatus
Pedig akkor nem fogsz játszani...

a patch se jó a hivatalos oldalról leszedtem a hun-t és olyat írt ki hogy a telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos. Hogy lehet ez ha ma telepítettem újra fel az eredetit?

yesname
Ezt tudom, de ez nem megoldás... Sztereóban nem vagyok hajlandó játszani.

cylonflatus
Nekem ugyanez volt. Tippelhetek? 5.1-es cuccod van, ugye? Lépj ki a gémbõl és állítsd stereora, 2.0-ra a hangot.