9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Egyébként a konferencián 50 olyan dolgot emlegettek, amit megváltoztattak és a changelogban csak 35 ilyen van.... Érdekes...
  • wedge31
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Méhkasbomba kell, vagy csinálsz vagy veszel cedrictől
  • Fenrir
    Game saves are now compressed automatically, lowering the amount of disk space they utilize.
    An option has been added to the game menu allowing game saves to be deleted. To delete a game save, highlight the relevant item and press the ‘Delete’ key.

Ezeket mondjuk illett volna az elején már berakni a játékba, esetleg még egy külön profilt minden játékmenethez vagy el lehessen nevezni a mentést más néven.
  • deicide
    sziasztok..

4 barlangot kell berobbantani..de bomba honnan lesz hozzá..? lehet venni az árusoktól..?

• wedge31
    Ez érdekes mert nekem 37h volt elsőre.
  • SaGa Jr
    Amennyiben nem ugrasz át egyetlen videót sem, nem pörgeted a szöveget, ellenben elvégzel minden mellékes feladatot és végigolvasol/hallgatsz minden párbeszédet, akkor nagyjából olyan 20 óra körül tetőzik egy-egy oldal (kétféle sztoriszál van, tehát két oldal). Így összesen olyan 40 óra van a játékban, de ez már nagyon komoly tökörészést jelent ráadásul a harcokban való iszonyat bénaságot is (ha belejössz a harcba akkor nagyon gyorsan lezavarható mindegyik különösebb erölködés nélkül).
  • wedge31
    1.2 patch change log

Lesz egy új DLC is.
  • wedge31
    Várható volt hogy a VGChartz már megint egy nagyot hazudott.
  • Laza
    Hány óra kb a játékidő?
  • Sir Quno Jedi
    Nem beszélve arról, hogy a csapdákat jelzi a medál, szal. időnként elsütöd és szépen világítanak pirosan a csapdák, lehet őket hatástalanítani.
  • Etelkozi Vata
    Vicces dolog... :)

Tegnap este beléptem a ködbe és
    miközben menekültem a szellemlovagok elől, egyre tanácstalanabbul kerestem a kijáratot Vergen felé. Mivel nagyon lement az életerőm, kimenekültem a ködből, mentettem, majd elkezdtem végigjátszás videókat nézni, hol lehet a kijárat. Az egyik videóban meg is találtam. Gyorsan visszatöltöttem a játékot és arra lettem figyelmes, hogy éppen a kijáratnál mentettem le az imént, azaz elkeseredésemben pont oda menekültem ki, ahol a vergeni kijárat volt. Röhögtem egyet, aztán nyomás tovább.
  • csokikutya
    Háhá!! Szeretem ezeket a fejlesztőket!! oda raknak az új javításba automatikus mentést ahol pont mindig meghalok és mindig elejéről kell kezdenem:)
  • SaGa Jr
    Nézd meg az inventory-dat, mert ott lesz a válasz a kérdésedre, különösen, hogy szájbarágósan erre fel is hívja a program a figyelmedet.
    Említve lett a hölgyemény által, hogy a szobájában, ami a kérdéses helyszín alatt van, ott van egy jegyzet amiben ott a megoldás. Talán slattyogj le érte és nézd meg. a jegyzet 3 féle variációt tartalmaz. Az egyik helyes.
  • mindero
    Igen, tudom h tök más az egész, csak nem tudom jó dolog-e ennyire más történeti szálat kanyarintani neki. A Witcher 1-ben is két teljesen eltérő befejezést kaptál, de a helyszínek javarészt azonosak maradtak, ami szerintem egyáltalán nem baj, főleg ha az alaptörténet hosszabb lesz.

Meg ebbe mintha kevesebb fajta szörny lett volna nem? Alig volt 7-8 fajta. Ghoulok, vámpírok pl teljesen kimaradtak.
  • ferenc001
    Játszd végig Roche oldalán is, a második felvonás teljesen más lesz :) Ha úgy vesszük, akkor így kb. olyan hosszú mint az egy, csak kétszer kell kijátszani hozzá. Mellesleg, én már a negyedik végigjátszásomnál tartok :D
  • mindero
    Végigjátszottam én is. Tényleg nem volt olyan hosszú mint a witcher 1, kb mintha az ACT3, mocsaras rész után ért volna véget a történet. De ennyi elég is volt belőle, nem sok időm van játszani.

Mókusok oldalát választottam, igyekeztem mindenkit életbe hagyni, így Iorveth, Síle, de még a megvdult Saskia is többé-kevésbé túlélte, viszont Lethot már nem kíméltem, hiába nem gyilkolt meg Folstamba. Az elv tehát a Nilfgardiakat gyengíteni, mindenki mást támogatni. Hiányoltam mondjuk hogy nem volt valami összefoglaló a végén, hogy kb mi várható a 3. részben, meg mik lesznek a következményei a döntéseinknek, de sebaj.
    Amitől agybajt kaptam az a szellemharc alatti dreug küzdelem, nem értem miért nem lehetett benyomni egy automentést a nagy csata előtt, ugyanúgy ezerszer végig kellett írtani azt a pár szellemkatonát, röhej. De ez legyen a legkisebb bajom :)

Összegezve nem volt rossz, de nekem a Witcher 1 jobban tetszett akkoriban mint most a 2. Nem azt mondom h jobb, hanem JOBBAN TETSZETT.
    Csak nehogy félreértés legyen ;)
  • szobipeet
    http://www.youtube.com/watch?v=IOI61EC865w
    sztem erre gondolsz
  • LoCk
    Hi All! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a sorrendje a vörösen ízzó ládát védő mágia feloldásának ? Az "Egy magasztos ügy nevében " küldetésnél, amikor meg kell találni Philippa Elhartot. Előre is hálás köszönet !
  • Gabe18
    És azt írják 400.000 ment el belőle első héten. Egy eddig "csak pc-s" címtől, ez igazán jó szerintem.
  • ratgab
    CD Projekt konferenciának vége is lett! Amit még mondtak, hogy még a mai nap folyamán elérhetővé teszik a Change Log-ját a holnap kijövő 1.12-est patch-nek, ami több mint 50 dolgot javít a játékon belül!
  • ratgab
    Nem lesz plusz küldetés! Most jelentették be Xbox-ra a Witcher 2-t szerintem nem fognak E3-on bejelenteni a Witcher 3-at... főleg, hogy 4 nap múlva már kezdődik is az idei Show... arra már most ellőtték a puskaport!
  • Renjike
    valami + küldetés is lesz? E3 on várnék egy Witcher 3 bejelentést kb 2 év mulvai megjelenéssel :D.. :)
  • ratgab
    Új DLC fordrászokat helyez el a Witcher világában, akiknél pénzért lehet váltogatni a hajakat!
  • ratgab
    Holnap patch 1.2, ami tartalmazza az összes eddigi előrendelőknek járó DLCt és egy újat, ami lehetővé teszi, hogy 6 különböző új hajat varázsoljunk Geralt fejére... köztük azt, amit Geralt az első részben is Viselt!

Emellett nagy bejelentés.... Jön a Witcher 2 Xbox 360-ra!
  • Renjike
    kint az őröknél keress ládát.
  • deicide
    közben itt megtaláltamamit kerestem...!

két dolog nem kerek..

1.[spoiler] törtpárnákat vagy barlangot keresek de nem tudom merre van a térképen sem nagyon találtam..! 1 barlangban voltam még pedig a nyomozáskor..![spoiler]

2.[spoiler] amikor a balliszta küldetést kezdem és bemegyek elveszik a kardomat.. viszont kifelé jövet nem kaptam vissza a cuccot..![spoiler]
  • cylonflatus
    thx!
  • cylonflatus
    Még az yrdenes taktika hatékony nagyon. Amikor belesétál max 3-at ütsz rajta, arrébb szaladsz, majd yrden és így tovább...
  • Dimitrii
    Letölthető lesz a letölthető tartalmak között a lengyel nyelv és a lengyel felirat
  • sevendoor
    menj vissza este, vagy próbáld más napszakban
  • TDantes
    Járt már így valaki? Beszélnem kéne Henselt királlyal de nem tudok, mert...nem lehet rákattintani. Nem reagál semmire. Áll a rohadt sátrában és matat valamit, és nem reagál. Mindenki mással lehet beszélni, tárgyakat fel tudok venni, csak ő rá nem lehet kattintani.

Most mi ez már megint? Bug?
  • Fenrir
    Tegnap simán ment úgy.
  • Victor1103
    kb 20.dik próbálkozásra végre összejött:)
  • Gabe18
    Ott pedig nagyon más megoldás nincs. Nyomd magadra a védő jelet, és próbáld ütni.Ha leüti rólad akkor újra védelem, tovább. Sok mozgás, és ha egy kis szerencséd van sikerül úgy mögé kerülni hogy kicsit beragad valami fa-növény közelébe hogy rá tudsz verni egy-két jobb egérgombos "nagy ütést". Az azért jobban szaggatja a nyomorultat...
  • Sith
    elvileg csak annyi a trükk hogy tényleg kövesd és marad az útvonalon ugyan ott és akkor nem látszik de az út tele van csapdával, ha belelépsz akkor egyből kidob. Kövesd próbáld kitapasztalni az útvonalat és ha megvan hogy hol dob ki akkor ott próbálj kicsit más felé menni de csak kicsit :)
  • Laza
    Ezzel kezdtem ... kicsit volt csak idegesítő, mikor 10 perce csinálom, és egy rossz mozdulat után egyből kifekszem ... :(
  • Laza
    Én is megtaláltam ezt a pontot, csak attól féltem, hogy újratölti a hp-jét ha kicsalom.
  • Laza
    Ezt vágom ... azaz azzal vágom :)
  • Laza
    Ezt próbáltam, de nagyon úgy tűnt, hogy nem ragad le, csak piros lesz a csapdától. Majd megnézem este.
  • Gabe18
    Amúgy akkor adja meg ha két párral nyersz ellene. De nekem se került be az extrák közé a GOG-os akármi...