9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Evoluti0N
    Az, h csuklya van-e Geralt fején az éppen használatban lévő páncéltól függ, vagy van vmi beállítás, h látszon-e a csuklya, vagy se?
  • kjhun
    Meg itt is: Steampowered fórum

Meg itt is: Mygaming

Magyarul itt: GlobalGame

Hát gáz, de nagyon, bezzeg aki nem steamne vette meg, annak csak 15-30MB-ot kellett lekapnia, most meg az 1.2-vel cirka 70MB-ot.
  • kjhun
    Én innen szedtem le: The Witcher Patch 1.2 Erre gondoltál?? Mert az 1.1-esnél volt vagy 20 féle kiadású patch, most akkor csak 1 van és az összesre felmegy?? Akár GOG-os, akár Angol, akár Magyar. Az 1.1-nél tényleg volt olyan, aki Steam-men vette meg, annak 9GB-ot kellett leszednie, hogy 1.1-re frissítse a játékot?? És az 1.2-nél is így lesz nekik??

gog.vom fórum

Stemnpowered fórum

Mert ha nekik tényleg ennyit kell leszedniük, hogy frissíthessék a játékot, hát az nagyon gáz
  • Csokis
    GOG verzóra az oldalról letöltöttet lehet telepíteni! Nálam is települt szépen.
  • kjhun
    A GOG-os és a Magyar-hoz mikor lesz, vagy ez az 1.2-es az összesre jó???
  • Etelkozi Vata
    Nekem DD verzióm van, amire feltettem a magyar nyelvűvé alakító "patchet".
    Arra a launcher nem hajlandó az 1.1-et sem feltenni.

Ötlet valakinek?
    Kössz!
  • MauroN
    Nekem a launcherből nem megy.
    Megpróbálom leszedni az oldalról.
  • Quler
    aha,a laucherből nekem is sikerült
  • ratgab
    Nálam mindenféle probléma nélkül települt automatikusan a Launcher megnyitása és a letöltés után!
  • Quler
    én az oldalról töltöttem,és azzal volt a bibi:witcher 2 patch utility műkődése leállt,ennyi
  • Csokis
    Mi a pontos hibaüzenet nálad? Nálam is volt az automatikus patch-el, de az oldalról letöltött már szépen települt!
  • Quler
    1.2 patch telepítésénél hibaüzenet,valaki másnál is?
  • ratgab
    Én is így vagyok vele... 4:3-as natív support előtt nem nagyon akarok vele játszani... csak teljes képernyősen lenne ez az igazi...
  • Gabe18
    Menni kell neki. Ott inkább az 4800-as ATI kártya lesz a szűk amíg végre nem hoznak ki új drivert. De menni fog.
  • MaRee
    Hülyeség. Nekem 2.2 Ghzes core 2 duoval úgy meg highon mint az álom.
  • Szuni

bocs.
  • Szuni
    WTF? nem elég egy négymagos proci ehhez a játékhoz? na ne már...
  • Gabe18
    6 pontot kötelezően ki kell osztanod a felső ágra, utána nyílik meg a másik három.
    Harcban használd sokat a Quen jelet. Ha leverik rólad, szégyen a futás, de hasznos... Ha újra be tudod nyomni, visszamész és folytatod a harcot.
    Ha nagyon nem megy, vidd le Easy-re, de úgy szerintem már nevetséges, szinte semmit nem sebeznek rajtad.
  • Zan
    Sziasztok!
    Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem rohadt nehéz lett a játék! Normál fokozatok is úgy szétaprítanak az endriánok (a nekkerekről nem is beszélve),hogy csak pislogok...! Még csak az első fejezetnél tartok, most mentem le a Melinás barlangba a városka mellett. Ami nagyon idegesít,hogy csak a fejlesztési menünél nem tudom csak a fejlődésfa felső ágát fejleszteni,mert a többi le van zárva...!MIÉRT?? Később fel fog oldódni? Vagy nekem kellene valahogy feloldanom?

Meséljétek már el nekem,hogy mi van..:)!Meg ha valakinek akadnak ötletei,hogyan könnyítsem meg a játékot,milyen taktikával játsszak,privibe,vagy akár itt is megoszthatná velem!:)

Üdv
  • MauroN
    Elérhető az 1.2-es patch!
  • Rc panzer
    A draugra van valami jó taktika? Engem lever mindig.:D
  • Gabe18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát Roche-ot választva egy katonai tábor lesz a központ, Iorveth oldalán meg a törpe város. Egyik se egy virágos rét. Bár a törpe városból kimenve lesz egy kisebb erdős terület ahová pár küldetés szól.
  • Atek007
    Az világos hogy az első ugyanaz meg onnan jön a két szál.Helyszínekre vagyok kíváncsi.
  • Gabe18
    Az első fejezet mindenképp ugyanaz, hiszen annak a végén kell választanod. A változás ott jön hogy a ködben zajló szellemcsata melyik oldalára kerülsz utána.
  • Atek007
    A helyszín is más lesz ha rochot vagy a tündét választom?Túl lehangoló ez az első fejezeti erdő meg mocsár.Egyben legalább volt rét.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez biztos így van, de én örülök, hogy sok hibát javítanak - mire játszani tudok vele.
  • bélanéni #6434
    A játékosok nagy részének a megjelenés pillanatában sem volt semmi gondja vele.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez jó. Mire valóban játszani tudok vele, már gond nélkül tehetem. [kezét dörzsölő smiley]
  • TBTPumpa
    Hamarosan érkezik az 1.2-es javítás
  • Micsu
    0dayes w2 exével meg tud dobni vki

thx
  • csokikutya
    érdemes kipróbálni... Hárdon is, mert a bossok meg tudnak lepni addig nem ismert trükökkel:D
  • Avenger
    Hmm az örvendetes, hogy a nehézségi fok állítás nem annyiban merül ki, hogy több élete lesz a szörnyeknek, és nagyobbat sebeznek :)
  • csokikutya
    Jaja.. Normalon nekem sem volt vele problémám.. de hárdon egyfolytában hívja rám az íjászokat meg esnek rám a tűzlabdák... eé elötte meg nem ment úgyhogy 6 perc még eljutok hozzá, hogy meghaljak.
  • Avenger
    Az a 2. chapter vége felé lévő boss? Van ott valami bug? Mert engem meg sem tudott ütni igazán. Ha nem lett volna 3 emelet magas akkor azt hittem volna, hogy csak egy mezei szellem... :)
  • csokikutya
    Jöhetne már a patch, mert mindig meghalok a draugnál...
  • Rc panzer
    Baltimore küldetését valaki el tudja küldeni? Kerestem videót de nem találtam. Sose voltam jó a rejtvényekben, rébuszokban.
    Méhkas bombát vagy mi a neve hol lehet venni? mármint elkészítési ábráját.
  • robitus
    hali!tudna valaki segiteni,már 2szer végigtoltam,esetleg valaki nem tudná hogy honan tudnám letölteni a cheat kod programot,már külföldi oldalon látam,de nem tom letölteni,elöre is köszönöm!
  • mindero
    "An auto–save has been added before the fight against the draug."

Kár h nem egy nappal előbb találták ki
  • mindero
    Nekem kb volt olyan 30 óra, de nagyon bénáztam az elején, mert nem akartam pajzsot, meg csapdás jelet használni. Egy-két főellenfélnél azért rákényszerültem.

Ténylegesen olyan 20 óra körül van, de ha tudod mit merre kell csinálni, átpörgeted a páreszédeket stb akkor én még a 12 órát is meg merném kockáztatni.
    Mellékküldiket nem nagyon csináltam, mert annyira nem kötöttek le, kockapókert, szkandert szintén nem. De hogy 80 órát egy végigjátszás alatt nem lehet kitölteni az biztos.
  • grebber
    Azt hol látjátok mennyi idő volt végigvinni?