9144
-
Evoluti0N #6461 Az, h csuklya van-e Geralt fején az éppen használatban lévő páncéltól függ, vagy van vmi beállítás, h látszon-e a csuklya, vagy se? -
kjhun #6460 Meg itt is: Steampowered fórum
Meg itt is: Mygaming
Magyarul itt: GlobalGame
Hát gáz, de nagyon, bezzeg aki nem steamne vette meg, annak csak 15-30MB-ot kellett lekapnia, most meg az 1.2-vel cirka 70MB-ot. -
kjhun #6459 Én innen szedtem le: The Witcher Patch 1.2 Erre gondoltál?? Mert az 1.1-esnél volt vagy 20 féle kiadású patch, most akkor csak 1 van és az összesre felmegy?? Akár GOG-os, akár Angol, akár Magyar. Az 1.1-nél tényleg volt olyan, aki Steam-men vette meg, annak 9GB-ot kellett leszednie, hogy 1.1-re frissítse a játékot?? És az 1.2-nél is így lesz nekik??
gog.vom fórum
Stemnpowered fórum
Mert ha nekik tényleg ennyit kell leszedniük, hogy frissíthessék a játékot, hát az nagyon gáz -
Csokis #6458 GOG verzóra az oldalról letöltöttet lehet telepíteni! Nálam is települt szépen. -
kjhun #6457 A GOG-os és a Magyar-hoz mikor lesz, vagy ez az 1.2-es az összesre jó??? -
Etelkozi Vata #6456 Nekem DD verzióm van, amire feltettem a magyar nyelvűvé alakító "patchet".
Arra a launcher nem hajlandó az 1.1-et sem feltenni.
Ötlet valakinek?
Kössz! -
MauroN #6455 Nekem a launcherből nem megy.
Megpróbálom leszedni az oldalról. -
Quler #6454 aha,a laucherből nekem is sikerült -
ratgab #6453 Nálam mindenféle probléma nélkül települt automatikusan a Launcher megnyitása és a letöltés után! -
Quler #6452 én az oldalról töltöttem,és azzal volt a bibi:witcher 2 patch utility műkődése leállt,ennyi -
Csokis #6451 Mi a pontos hibaüzenet nálad? Nálam is volt az automatikus patch-el, de az oldalról letöltött már szépen települt! -
Quler #6450 1.2 patch telepítésénél hibaüzenet,valaki másnál is? -
ratgab #6448 Én is így vagyok vele... 4:3-as natív support előtt nem nagyon akarok vele játszani... csak teljes képernyősen lenne ez az igazi... -
Gabe18 #6447 Menni kell neki. Ott inkább az 4800-as ATI kártya lesz a szűk amíg végre nem hoznak ki új drivert. De menni fog. -
MaRee #6446 Hülyeség. Nekem 2.2 Ghzes core 2 duoval úgy meg highon mint az álom. -
Szuni #6445
bocs. -
Szuni #6444 WTF? nem elég egy négymagos proci ehhez a játékhoz? na ne már...
-
Gabe18 #6443 6 pontot kötelezően ki kell osztanod a felső ágra, utána nyílik meg a másik három.
Harcban használd sokat a Quen jelet. Ha leverik rólad, szégyen a futás, de hasznos... Ha újra be tudod nyomni, visszamész és folytatod a harcot.
Ha nagyon nem megy, vidd le Easy-re, de úgy szerintem már nevetséges, szinte semmit nem sebeznek rajtad. -
#6442 Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem rohadt nehéz lett a játék! Normál fokozatok is úgy szétaprítanak az endriánok (a nekkerekről nem is beszélve),hogy csak pislogok...! Még csak az első fejezetnél tartok, most mentem le a Melinás barlangba a városka mellett. Ami nagyon idegesít,hogy csak a fejlesztési menünél nem tudom csak a fejlődésfa felső ágát fejleszteni,mert a többi le van zárva...!MIÉRT?? Később fel fog oldódni? Vagy nekem kellene valahogy feloldanom?
Meséljétek már el nekem,hogy mi van..:)!Meg ha valakinek akadnak ötletei,hogyan könnyítsem meg a játékot,milyen taktikával játsszak,privibe,vagy akár itt is megoszthatná velem!:)
Üdv -
MauroN #6441 Elérhető az 1.2-es patch! -
Rc panzer #6440 A draugra van valami jó taktika? Engem lever mindig.:D -
Gabe18 #6439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Roche-ot választva egy katonai tábor lesz a központ, Iorveth oldalán meg a törpe város. Egyik se egy virágos rét. Bár a törpe városból kimenve lesz egy kisebb erdős terület ahová pár küldetés szól. -
Atek007 #6438 Az világos hogy az első ugyanaz meg onnan jön a két szál.Helyszínekre vagyok kíváncsi. -
Gabe18 #6437 Az első fejezet mindenképp ugyanaz, hiszen annak a végén kell választanod. A változás ott jön hogy a ködben zajló szellemcsata melyik oldalára kerülsz utána. -
Atek007 #6436 A helyszín is más lesz ha rochot vagy a tündét választom?Túl lehangoló ez az első fejezeti erdő meg mocsár.Egyben legalább volt rét. -
#6435 Ez biztos így van, de én örülök, hogy sok hibát javítanak - mire játszani tudok vele.
-
#6434 A játékosok nagy részének a megjelenés pillanatában sem volt semmi gondja vele. -
#6433 Ez jó. Mire valóban játszani tudok vele, már gond nélkül tehetem. [kezét dörzsölő smiley]
-
#6432 Hamarosan érkezik az 1.2-es javítás -
Micsu #6431 0dayes w2 exével meg tud dobni vki
thx -
#6430 érdemes kipróbálni... Hárdon is, mert a bossok meg tudnak lepni addig nem ismert trükökkel:D -
#6429 Hmm az örvendetes, hogy a nehézségi fok állítás nem annyiban merül ki, hogy több élete lesz a szörnyeknek, és nagyobbat sebeznek :) -
#6428 Jaja.. Normalon nekem sem volt vele problémám.. de hárdon egyfolytában hívja rám az íjászokat meg esnek rám a tűzlabdák... eé elötte meg nem ment úgyhogy 6 perc még eljutok hozzá, hogy meghaljak.
-
#6427 Az a 2. chapter vége felé lévő boss? Van ott valami bug? Mert engem meg sem tudott ütni igazán. Ha nem lett volna 3 emelet magas akkor azt hittem volna, hogy csak egy mezei szellem... :) -
#6426 Jöhetne már a patch, mert mindig meghalok a draugnál... -
Rc panzer #6425 Baltimore küldetését valaki el tudja küldeni? Kerestem videót de nem találtam. Sose voltam jó a rejtvényekben, rébuszokban.
Méhkas bombát vagy mi a neve hol lehet venni? mármint elkészítési ábráját. -
robitus #6424 hali!tudna valaki segiteni,már 2szer végigtoltam,esetleg valaki nem tudná hogy honan tudnám letölteni a cheat kod programot,már külföldi oldalon látam,de nem tom letölteni,elöre is köszönöm! -
mindero #6423 "An auto–save has been added before the fight against the draug."
Kár h nem egy nappal előbb találták ki -
mindero #6422 Nekem kb volt olyan 30 óra, de nagyon bénáztam az elején, mert nem akartam pajzsot, meg csapdás jelet használni. Egy-két főellenfélnél azért rákényszerültem.
Ténylegesen olyan 20 óra körül van, de ha tudod mit merre kell csinálni, átpörgeted a páreszédeket stb akkor én még a 12 órát is meg merném kockáztatni.
Mellékküldiket nem nagyon csináltam, mert annyira nem kötöttek le, kockapókert, szkandert szintén nem. De hogy 80 órát egy végigjátszás alatt nem lehet kitölteni az biztos. -
#6421 Azt hol látjátok mennyi idő volt végigvinni?