The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.witchernexus.com/downloads/file.php?id=7

Classic kockapóker

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ha elköltesz 6 pontot az alap skill-ekre akkor a 7-et már költheted azokra. Theát a 6. szint még pont kevés, kell a 7. Csinálj meg olyan mellékfeladatot (van nem is egy) amihez nem kell még bemenned az erdõbe.
Amúgy meg csald el magaddal a nekkereket, dobálj gránátokat, tõröket, használd a jeleket (a tüzet kifejezetten rosszul tolerálják a nekker-ek), ne hagyd magad beszorítani és körbevenni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha jól emlékszem a 7. vagy 8. szinttõl

Nem tudjátok, hogy a kardmester, mágia, alkímia fejlõdési utak mikortól lesznek feloldva, vagy hogyan lehet õket feloldani?
6-os szintû vagyok, de elég esélytelennek látom, hogy megöljek 15 nekkert a barlangban.
Írd le, hogy mit hogyan csinálsz a widescreennel és megpróbálok segíteni! Jöhet Pm-ben, hogy ne szemeteljük ezzel tele a topikot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kipróbálom.
Nekem egyelõre ez a widescreenes megoldás nem mûködik.
Szerintem érdemes a beállítást High-ra tenni aztán a texture memory-t alacsonyra tenni a részletesben. És onnantól nem szaggat és gyakorlatilag kiváló továbbra is a kép. Talán a GOG exe is valami hasonlót variál. Nekem bejött.

Valaki bogarássza már elõ a W1-es kockapóker modot.
El kéne kezdenem.Kösz szépen.
Most mondjam azt hogy én is összesen 2 alkalommal fogyasztottam löttyöt a sztori miatt (igazából egy is elég lett volna)? 😊
Szerintem is könnyû a harc ha belejön az ember és még csak löttyök sem kellenek. Hárítás, ellentámadás, félrevetõdés begyakorlása eszement módon megkönnyíti az életet. Meg persze aki biztosra akar menni az használja a quen-t is (fejelsztve, hogy érezze az ellenfél a saját ütéseit).

Nekem meg ugyan NVidia kártyám van (abból is egy régi, 8600 GT 256 ram-mal) de már a patch elõtt sem volt semmi bajom a mûködtetéssel. Igaz nem a monitorom maximális felbontásán (1440x900 helyett 1280x800-on áll) és maximális beállítások mellett játszottam, de akadás és fagyásmentes volt a játék, meg a grafikával sem volt bajom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hidat nem te robbantod, leradálja majd kínjában neked a kayran. 😊
Ott sem kötelezõ elkészíteni és meginni a piát, csupán ha megteszed akkor sokkal nagyobb a mozgástered. Ennek hiányában ugyanis csak a szörny mellett vagy közvetlenül védett akkor mikor a mérgét köpi. Ha megiszod a mongoose lötyit amit kikevertél már jóval elõtte, akkor meg a mérgezõ köpése nem fog rád hatni. Levágsz egy kart, akkor a kayran majd rombol egy kicsit a környezetén. Levágsz egy újabbat, megint megteszi, míg végül 4 (könnyû fokozaton 3) kar levágása után rádõl a híd maradványa, amin aztán felfutsz, vigyázól hogy ne verjen le, aztán kivégzed.

Amirõl meg én beszéltem az is a fõ feladathoz tartozik, de majd a második fejezetben találkozol vele, feltéve ha Roche számára segítesz és vele mész az új fejezetbe.

Igazából majd Triss kereséséhez nem árt egyedül a lötyifogyasztás (ámbátor nem nehéz kikövetkeztetni mégis hová vezethetnek a nyomok), de más feladatok elvégezhetõek enélkül is.

enlightened
A baj az, hogy még hardon sem kötelezõ inni semmit. A 2.felvonásnál vagyok és bossok kivételével sose fogyasztottam semmit. Ez azért aggasztó, mert a witcher 1 ben hardon, egy egyszerûbb ellenfélnél is inni kellett, hiszen ott nem volt még gurulás, ott ha odamentél akkor eltaláltak mindneképpen. Ebbõl a szempontbol ez a 2.rész sokkal könnyebb lett, mert ga ügyes az ember és jókor üt, gurul nem tudják eltalálni még ha tömegesen jönnek akkor sem. Sajnos aggaszt nagyon ez nekem, hogy a hard túl könnyû és nem kényszerít rá az alkímiára. Ezután el fogom kezdeni insane-n a játékot, talán akkor majd több italt fogyasztok, ha tudom hogy a halálom véget vet az egész játéknak. Mindensetre nem értem azokat akik azt mondják hogy normalon is nehéz a játék, hiszen hardon is tök könnyû.

A nehézséget leszámítva a patch és hotfix óta, nagyon szépen fut a játék highon 5770-es ati kártyámon is nagyon élvezem a játékot.

Widescreen telepítés 5899hszban

Kösz Ticsy!
Á Hard nem de nem is igen fog.A naplót használom.
Ez a widecreen nem nagyít kicsit a karaktereken hogy kell azt feltenni?
A kisbetûméret nálad megoldódott? Nekem arra kéne gyógyszer még

widescreen=szélesvásznu monitor vagy képernyõ ehez találták ki a progit akinek nincs akkora monitorja és a csíkok ne látszodjanak

A W1-es kockapóker modot honnan lehet letölteni?
Mióta feltettem a patcht belassul.
Ez a widesreen mire jó?
cylonflatus
Ez nem fog rajta segíteni, ugyanez a problémám van. Amit belinkeltél az akkor kell, ha a letölthetõ tartalmakra klikkelve meg sem jelennek a dlc-k. Mivel én is így jártam ezért írtam a megadott címekre. Rendben meg is jöttek válaszban a linkek, le is töltöttem. Viszont ezzel még mindig csak ott vagyok, hogy most már a letölthetõ t. menüben megjelenik a merchant, swordsman, stb dlc-k, hogy tölthetõ, azonban a sárga nyílra klikkelve nem csinál semmit... a sz*rnak egy pofon...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Bocsi nem néztem kinek válaszoltál SaGa Jrnem a nekromantás hanem a fõ kûldi a mágus csajszival amikor a hídat akarom robbantani hogy ráessen a szörnyre mert nem igen sikerûl rávenni hogy feldobjon a hídra.

(spoiler) nem a nekromantás hanem a fõ kûldi a mágus csajszival amikor a hídat akarom robbantani hogy ráessen a szörnyre mert nem igen sikerûl rávenni hogy feldobjon a hídra. (/spoiler)

Nem kötelezõ ott sem
már ha a nekromantás feladatról beszélünk, amire a király varázslója kér. Ott el lehet kezdeni a feladatot lötyi ivása nélkül is, csupán akkor gyengébb lesz a delikvens kicsit akit irányítasz.

A saját érdekében az ember jó ha iszik a kayran elõtt, meg még egy feladat során jól jön (Tryss megkeresése) de ez minden. Ha normál vagy easy fokozaton játszik az ember akkor nem kellenek amúgy sem a piák. Nélkülük is könnyedén megoldható a játék.

pcn az egeret más billentsûzet kiosztásra átlehet konfigurálni a kayranos küldi miatt érdeklödöm

a titokzatos árus a 2. felvonásban hol található?

Csibusz
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most kezdtem el játszani a kettõvel, elõtte végigvittem az elsõ részét.. Látja is a mentésemet a második része.. Kardokat meg a Holló pajzsot átimportálta, viszont a pénzemet ami 10000 oren volt.. Azt nem, vagy a pénzt azt nem is viszi át? (az remélem nem zavarhat be, hogy én mindig kitöröltem a mentéseket, és csak a legfrissebbet hagytam meg.., bár nem hiszem) elõre is köszönöm ^^
melyik lehet szerinted? warez verzióm van

Ha dobozos, akkor a Retail, ha nem dobozos akkor Steam vagy Gog, attól függõen milyen verziód van!

Fix Enabled kell, hogy legyen természetesen és elõbb kapcsold be a programot, csak után indíts a játékot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A programban a Selected Version-ban melyiket válasszam ha Alapból magyar nyelven van a játék? és az Enable/Disable Fix be legyen pipálva?

Nálam a patch elött is futott, de kb óránként kidobott a windowsba, amióta a patchet felraktam csak egyszer dbott ki, talán stabilabb lett.

üdv
a Peccs mennyit segít a akadásokon meg hasonló nyalánkságokon?
wedge31
Ne várj semmire.

A trollos dlc meg belekerült a patchbe azt már nem kell külön letölteni.

Aktiválás sincs már mert kivették a DRM-et is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mentés elküldve priviben!!!!
Köszi!!

Na egy 20 percre nekem most mennem kell, utána tudom megnézni ha addig feltöltöd a mentést.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Igen van!!!! Pont ezen a részen!!!(réce)

Még egyenlõre torrentrõl jön a játék, de amint felraktam írok hogy mi az ábra

grebber
Van a játékban olyan hogy kötelezõ készíteni meg inni löttyöt?

Next PC upgrade: 2022

Faki
Volt ilyen bugom(?) nekem is, amikor beszéltem kint a mádámmal és kértem a füttyös vagy milyen bigét, aki kell egy küldetéshez. No itt addig nem engedett menteni, amíg nem fejeztem be ezt a questet.

OK, akkor mindjárt!!

Nem tudom, ráadásul ha én küldöm kapsz egy tök más karaktert mint akit eddig összeraktál.
Ellenben ha a te mentésed felrakod valahová, és pontosan leírod mit kéne csinálni (mert most annyira nem tiszta), akkor elviszem addig, lementem, és visszaküldöm.

Az már megtörtént, de utánna van a gond mikor fözetet kell készíteni, meg inni!!!!
Nincs egy mentésed erröl a környékröl valahonnan, nagyon jó lenne!!!!

És mi van ha nem meditálsz hanem egyszerûen kivárod hogy este legyen és mész a királyhoz?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Na akkor gyorsan próbáld ki és írj vissza légyszives, hogy mûködött-e! Ám ha nem akarja teljes képernyõre rakni, akkor próbáld közvetlen a witcher exe-vel indítani a játékot (bin könyvtárban) és nem a launcherbõl!

Launcher hajlamos bebugosodni és akkor nem úgy indítja, ahogy kéne!

Rendben mostmár nálam is jó csak tényleg rosszul csomagolta ki 😄

És simán megy is!

Sziasztok, nem értem mi van!!!
Érdekes, mert itt még tökéletesen meditál, és a katonák között!!!!
Ime itt is!!

Viszont e rész után már sehol sem akar
meditálni, itt lehet valami bug,mert ha itt végzünk akkor megyünk a királyhoz,stb
Egyszerüen nem értem mi a hiba...
Legyen már olyan rendes valaki és adjon egy mentést erröl a környékröl hogy kipróbálhassam...
Köszönöm szépen!!!

Biztos hibásan csomagolta ki... csinálj neki egy külön könyvtárat, vagy csomagold ki a gyökérkönyvtárba... nálam simán jó... imént leszedtem újra és simán kicsomagolta!

kicsomagoltam kaptam 2 fájlt 1 dll-t és magát a flawless indító ikont, megnyitottam és hibás ír ki

TVelvet
jövõhéten hétköznap lesz rá idõm és kicsit rendbe szedem a banner-t. Addig így marad (:
Hogy hogy megnyitottad?

cylonflatus
Egy Dmitri nevû rosszarcnál lesz majd

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!