9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Although
    Olvasva a könyvet elég jól visszaadja a tartalmat, alkímia, hátértörténetek, világ megjelenítése. Sőt szerintem a játék komolyabbra sikerült mint a regény :D
  • Tibbor
    Mindenképp játszd végig mindkét oldalt(Iorveth ill. Roche)legalább a Keresztúton nevű küldetéstől(ha nem is az elejétől), mert teljesen más küldiket kapsz és így nagyon jelentősen megnő a játékidő is.Én most járok a 3. fejezetnél a Roche oldalon, és mintha ez az ág hosszabb lenne, mint az előző volt.Arról nem is beszélve, hogy olyan kardhoz ill. páncélhoz jutottam ezen a történetszálon, amiről az Iorveth-es ágon csak álmodtam.(vagy csak kihagytam valamit, de már mindegy...)
  • Although
    Hát közel a végéhez. Azt kell mondanom közel 100%-os tehát marad a 10/10 nálam. Közben most jöttem rá normálon, adrenalin használata nélkül küzdöttem végig :D. Talán annyi volt a negatívum, pár helyen a cselekmény kényszerítve volt egy irányba választól függetlenül. Nem tudnám megmondani miért, de nekem a Dragon Age: Origins marad az első továbbra is. :) Mindenesetre ez is fenn lesz a polcomon az értékes dolgok között :)
  • Tibbor
    Ne aggódj, lesznek majd tök sötét barlangok, úgyhogy spajzolj be néhány Macsekot!
  • norbi4567
    Van egy olyan gondom hogy ha Cedric-hez odamegyek akkor nem tudok vele beszélni. Csak hümmög állandóan. Próbáltam több napszakot. De semmi.
    Játék eleje felé beszéltem vele. Csak akkor nem vettem meg a méhkas bomba receptjét. Most meg így nem tudom :S
  • ratgab
    Na mi lesz? Ezen a héten nem jön ki új patch? Pedig a hétre vártam volna az Aspect Ratio support pótlását....
  • Fenrir
    Próbáld meg, hogy a cloud-ban átrakod a helyedet Hungary-ról mondjuk London-ra vagy New York-ra.
  • Jockey
    hmm felleptem steamre de nem updatelt semmit, mi a tokom van?
  • Fenrir
    Igen, itt eléggé világos minden, Witcher 1-ben amikor lementél a csatornába a kultistákhoz akkor ott tényleg vaksötét volt.
  • Ariakus
    Aki játszott annak idején a Witcher első részsével az nem vette észre, hogy itt szarabbul van megcsinálva az éjszaka? Az első részben városon kívül a folyóparton masszívan sötét volt max csak a telihold világított. Itt a második részben pedig ha éjfél is van kb úgy néz ki az ég mintha szürkület lenne. Nem mintha ez vmi kurva nagy probléma lenne, de az első részben tök hangulatosak voltak az éjszakák, itt meg kb alig van különbség a nappalok és az éjszakák között.

Meg emlékszem az első részben voltak olyan sötét barlangok és kripták amit Cat potion nélkül nem is lehetett volna megcsinálni, itt meg egy barlang mélyén elég simán belátható minden.

Na mind1 , egyébként a játék nagyon jó és szép is csak kicsit furcsálltam ezt a "világos éjszakát" benne.
  • kjhun
    Hát igen, bő 30GB, ha steamen maga a játék 16GB, aki ott vette meg. Aki nem annak csak 12/14-et, ha netről szedte le (pl: GOG), akár legálisan, akár illegálisan + a patchek. Aki meg lemezről rakta fel, annak még kevessebb. A 11.6-os előzetes ATI drivert próbálta már valaki??

Meg 400-al 6.5 óra, ha szerencséd van, magyar felirat benne van/lesz??

Egyéb progikból kibányászott *.otf font-fájlokkal kisérletezett valaki??

Pl.: Adobe Reader 9.0
    Itt találod őket: "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Resource\Font

Itt van egy pár, áthúzod valamelyiket a játék CookedPC\globals\gui\fonts mappájába, de előtte az itt lévőket lemented zip-be, rar-ba, és az átmásolt *.otf fájlt átnevezed bll55.otf-re vagy bll75.otf-re. Nem próbáltam ki. Amúgy a mind játékban, mind más progiban lévő fontokban 12-es a legkissebb betűméret, ha nagyobb lenne a legkissebb, akkor nagyobb lenne a játékban is??
  • Renjike
    400 KB/S el kénytelen vagyok leszedni mert szeretném :) -.-""""
  • Fenrir
    A Raven armor és a 2 fegyver az átmegy 2-be is pár döntéseddel.
  • Ezio of Rivia
    ha importálo, a witcher első részéből a mentéseket (egy fullos karakter fullos kardokkal) akkor azok sokat dobnak a witcher 2-es karakteremen?
  • Fenrir
    Ha azt veszed, hogy maga a játék meg 16 giga volt akkor eddig 34 giga adatforgalmat csinált csak a TW2.
  • ferenc001
    Akarom mondani csíkban, és természetesen arról a kis körről van szó.
  • ferenc001
    Egérrel kell a sárga csíkban tartani (nem ajánlom hogy össze-vissza rángasd az egeret, inkább kis mozdulatokkal tartsd a csíkvan)
  • Szuni
    Hogy lehet rendesen szkanderezni? Nem igazán értem mit jkell csinálni, vagy hogyan kell jobbra vinnem a kurzort..
  • SaGa Jr
    Nincs. Közel sem. Ha kétszer kijátszod (mindkét oldallal) akkor persze hosszú tud lenni, de egy menetben rövid.
  • kjhun
    A tömörítésről a steam-nél, még hírből sem hallotak???? 2*9GB eddig nekik eddig a kettő patch, hát ez nevetséges. 3-4GB lenne szerintem saccra tömörítve ennyi adat, patchprogikkal még kissebb. Miért nem tudták úgy kiadni rá a patchet, mint a többi verzióra??

Eddig nincs 100MB, aki nem steam-en vette meg a játékot. Akinek 20-50-100MBit-es netje van, annál nem gond a 9GB patchenként, meg ha van neki hely a vinyóján, de 2-4MBit-nél, netán mobilnetnél, ez már nem nagyon kivitelezhető. A 15/70MB-os nem jó a steamesre, nem engedi felrakni rá?
  • csabesz123
    Hali! Lenne 1 kérdésem.
    Milyen hosszú a játék? 1szeri végigjátszásra van annyi mint az első rész?
  • Jockey
    ehh, de lagalább már kijött, kezdtem nagyon morcos lenni, hogy ennyit szarakodtak...
  • SaGa Jr
    A törpéknél most hirtelen nem emlékszem konkrét megsemmisítendő fészkekre a bányában. Berobbantandó helyekre igen (ahhoz a már említett bomba kell), illetve hárpia fészkek vannak még a nagy kőfejtő kürtő aljából nyíló bányaszerűségben, amikhez meg csapdát kell letenni és belecsalni a hárpiákat amik majd elviszik azt és így robban fel a fészek.

Mutagént meg skill-ekbe lehet pakolni (mikor fejleszted éppen vagy meditáció közben). Ha látsz a meglévő skill esetében egy kis karikát az ikonján, abba lehet tenni. Ilyen skillek az adott fa végén vannak. Például az alap készletből a két legfelső (a nyíl elhárítás meg ami meleltte van) olyan, amibe tehetsz mutagént. Ha viszont betettél egyet akkor onnantól már nem cserélheted, ezért nem szabad csak greater mutagéneket használni. A többit meg el kell adni.
  • Fenrir
    Kijött Steam-re az 1.2-es javítás.

Megint 9 gigát kell letölteni bazz, 2 peccs és már 18-nál tartunk, lehet, hogy mire megunom a játékot le kell szednem 100-at is...
  • Csibusz
    Háá, nem hiszem el:D:D Legyőztem Lethot, és miután megtörtént a Füstölők illata küldi nem lett teljesítve, miután előtte jóval korábban teljesítettem, örök rejtély marad előttem, hogy mi ez :D
  • m0na
    köszi a válaszokat :)
  • csokikutya
    Nah.. kétszer végigjátszva.. Nálam eddig ez az év játéka.. utoljára mafia kötött le ennyire:)
  • Although
    Amúgy a c meghajtó dokumentumok könyvtárban tárolja ha törölni akartok belőle nekem már 2GB fölött volt. Elég hülye egy rendszerre van :)
  • Gabe18
    Nem írja felül, újat csinál a meglévők után.
    Csak legközelebbi betöltésnél ki kell keresned a "játékmenet" szerinti utolsót. Mert alapból dátum szerint listázza.
  • m0na
    enlightened, Jockey köszi. Na akkor az altTab-ról le fogok állni :)

Még abban segítsen nekem valaki, hogy a mentéseket, hogyan kezeli a játék? Feleségemnek akarom megmutatni a gamét az 1. fejezettől (hajóval megérkezünk az erdőbe ahonnan becaplatunk Flotsam-be) de nem akarom, hogy felülírja az utána jövő mentéseimet.
  • ratgab
    Nincs!

Talán majd a 3. patchben benne lesz... remélhetőleg!
  • Mr. Perfect
    Hali, valaki meg tudná mondani, hogy az 1.2-es patch-ben már támogatva van a 4:3-as monitor felbontás?
  • MauroN
    Köszönöm a részletes leírásod, megtaláltam.
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig nem nehéz, mondhatni a képedbe üvölt hogy merre menj, meg el is mondja neked Roche.
    Elindulsz arra, amerre az elhagyott hát felé is mennél (át Roche táborán, át a patakon azt be a kis ösvényen), haladsz szépen a hajóroncs felé ami alul van a érképen. Erre kellett jönnöd akkor is mikor mentél kifüstölni a gyilkosokat és megtalálni a tanyájukat.
    Na ugyanarra menj csak most már mehetsz tovább is mert már nem lesz ott a köd.
    Lesz ott majd troll a roncsnál, meg utána is egy másik. A lényeg, hogy el fogsz jutni egy olyan pontig, ahol ha balra fordulsz akkor egy lezárt útba botlasz meg a király katonáiba. Jobbra a bányák vannak meg egy halom hárpia. Előre meg egy picike ösvény vezet ami elkanyarodik egy kőszikla alá és ez visz be a város alá ahol már jártál mikor Zoltan útmutatását követve bementél oda a ködön való átjutás után. Na ugyanide kell elmenned. Bemész a város alatti bányákba és végigmész rajtuk. Ennyi a feladat.
  • MauroN
    Akkor jó fele kutakodtam.
    De ott én végigjártam mindent, de nem tudtam eljutni oda.
  • Gabe18
    A térképen van egy hajóroncs, arra próbálkozz.
  • MauroN
    Elakadtam a második fejezet végén.

Roche-al el kell mennem Vergenbe.
    A küldetés azt írja hogy juss el Vergenbe a vízmosáson keresztül?
    De az merre van?
    Valaki segítsen aki végigvitte.
  • Shep
    Köszi. A törpök bányájában. A mutagéneket, hogy tudom használni?
  • SaGa Jr
    Milyen bányában és miylen fészkeket? Ha nekker fészkekre gondolsz, azokhoz grapeshot bomba kell.
    Tárgyakat amik nem kellenek add el (például minden junk-ot, minden lesser meg normál mutagént, vasat mert abból úgyis lesz még dögivel, ahogy fából és vászonból is). Lepakolni úgy, hogy meg is maradjon nem nagyon tudod sehová (nincs láda ahová berámolhatsz). Ugyanis nem maradnak meg végtelenségig egy helyen a tárgyak. Naponta sikálásra kerülnek az eldobált cuccok.
  • Shep
    A bányában, hogyan tudom a fészkeket berobbantani, pontosabban inkább hol találok robbanóanyagot hozzá? A felesleges tárgyakat amiket nem akarok eladni hol tudom biztonságosan lepakolni ahol később meg is lesz?