The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Classic kockapóker
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amúgy meg csald el magaddal a nekkereket, dobálj gránátokat, tõröket, használd a jeleket (a tüzet kifejezetten rosszul tolerálják a nekker-ek), ne hagyd magad beszorítani és körbevenni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
6-os szintû vagyok, de elég esélytelennek látom, hogy megöljek 15 nekkert a barlangban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem egyelõre ez a widescreenes megoldás nem mûködik.
El kéne kezdenem.Kösz szépen.
Szerintem is könnyû a harc ha belejön az ember és még csak löttyök sem kellenek. Hárítás, ellentámadás, félrevetõdés begyakorlása eszement módon megkönnyíti az életet. Meg persze aki biztosra akar menni az használja a quen-t is (fejelsztve, hogy érezze az ellenfél a saját ütéseit).
Nekem meg ugyan NVidia kártyám van (abból is egy régi, 8600 GT 256 ram-mal) de már a patch elõtt sem volt semmi bajom a mûködtetéssel. Igaz nem a monitorom maximális felbontásán (1440x900 helyett 1280x800-on áll) és maximális beállítások mellett játszottam, de akadás és fagyásmentes volt a játék, meg a grafikával sem volt bajom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott sem kötelezõ elkészíteni és meginni a piát, csupán ha megteszed akkor sokkal nagyobb a mozgástered. Ennek hiányában ugyanis csak a szörny mellett vagy közvetlenül védett akkor mikor a mérgét köpi. Ha megiszod a mongoose lötyit amit kikevertél már jóval elõtte, akkor meg a mérgezõ köpése nem fog rád hatni. Levágsz egy kart, akkor a kayran majd rombol egy kicsit a környezetén. Levágsz egy újabbat, megint megteszi, míg végül 4 (könnyû fokozaton 3) kar levágása után rádõl a híd maradványa, amin aztán felfutsz, vigyázól hogy ne verjen le, aztán kivégzed.
Amirõl meg én beszéltem az is a fõ feladathoz tartozik, de majd a második fejezetben találkozol vele, feltéve ha Roche számára segítesz és vele mész az új fejezetbe.
Igazából majd Triss kereséséhez nem árt egyedül a lötyifogyasztás (ámbátor nem nehéz kikövetkeztetni mégis hová vezethetnek a nyomok), de más feladatok elvégezhetõek enélkül is.
A nehézséget leszámítva a patch és hotfix óta, nagyon szépen fut a játék highon 5770-es ati kártyámon is nagyon élvezem a játékot.
Á Hard nem de nem is igen fog.A naplót használom.
Ez a widecreen nem nagyít kicsit a karaktereken hogy kell azt feltenni?
Ez a widesreen mire jó?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A saját érdekében az ember jó ha iszik a kayran elõtt, meg még egy feladat során jól jön (Tryss megkeresése) de ez minden. Ha normál vagy easy fokozaton játszik az ember akkor nem kellenek amúgy sem a piák. Nélkülük is könnyedén megoldható a játék.
Fix Enabled kell, hogy legyen természetesen és elõbb kapcsold be a programot, csak után indíts a játékot!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a Peccs mennyit segít a akadásokon meg hasonló nyalánkságokon?
A trollos dlc meg belekerült a patchbe azt már nem kell külön letölteni.
Aktiválás sincs már mert kivették a DRM-et is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Köszi!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ellenben ha a te mentésed felrakod valahová, és pontosan leírod mit kéne csinálni (mert most annyira nem tiszta), akkor elviszem addig, lementem, és visszaküldöm.
Nincs egy mentésed erröl a környékröl valahonnan, nagyon jó lenne!!!!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Launcher hajlamos bebugosodni és akkor nem úgy indítja, ahogy kéne!
Érdekes, mert itt még tökéletesen meditál, és a katonák között!!!!
Ime itt is!!
Viszont e rész után már sehol sem akar
meditálni, itt lehet valami bug,mert ha itt végzünk akkor megyünk a királyhoz,stb
Egyszerüen nem értem mi a hiba...
Legyen már olyan rendes valaki és adjon egy mentést erröl a környékröl hogy kipróbálhassam...
Köszönöm szépen!!!