9144
-
#6661 Y-nal aktiválod a medálodat, akkor egy pár másodpercig minden sárgán világit amivel lehet csinálni valamit. -
Szuni #6660 Nincsen arra valami megoldás, hogy egyszerűbben felszedjük a lények - emberek által dobott cuccokat? iszonyat bosszantó ahogy félvak módjára kutatni kell a fűben a sötétben pl, de világosban is, hogy megszerezzem a zsákmányt.. gombot erre nem találtam ami mutatná, és lehet én vagyok a béna, de egy csomó dolgot nem találok így meg.. Arról nem is beszélve, hogy pl az arakász elleni küzdelem után kétszer kellett visszatöltenem az állást, hogy lássam hol esik össze, mert a szkriptelt videó elindult azelőtt, hogy a maradványait felszedhettem volna, utána meg nem találtam..
Nagyon jó ez a játék, imádtam az első részt is, de ez a kutatás feleslegesen rabolja az időt, komolyan idegesítő, amikor percekig kel néznem a fűcsomók között, hogy végre felvillanjon a narancssárga jel...
#6658-ra meg azt mondom, hogy át lehet álítani a billentyűzetet kedvedre, csak nem a játékban, hanem abban a menüben, ami feljön, mielőtt elindítod a játékot. Legalul van középen a beállításoknál. -
#6659 Meditálás közben lehet csak inni. -
stern #6658 hm... Hogy kell meginni a potikat??? Mert hülyét kapok ettől a játéktól... Folyamatosan meghalok már az elején is, kétszer rákattintok a potikra és kiírja nem lehet ezt ezzel a tárggyal csinálni... Hát mit lehet? A billentyűzet kiosztás is teljesen kusza. Baromira nem látom át az egészet, pedig az előző rész probléma nélkül végigvittem...
-
#6657 Amúgy kurva nagy szöveg a Gyűrűk Urás utalás a játékban :D -
Murmur #6656 Fekete sávok a képernyő tetején/alján.
Teljesítményjavulás ha lesz is még, minimális. Jobb textúrákat meg hamarabb fog valamelyik lelkes játékos készíteni, mint ők. (Most amúgy is a konzolos verziót hegesztik inkább, gondolom én.) De ne legyen igazam. :) -
MauroN #6655 Letterbox? Az mi?
Én egyéb javításokra vágyom. Teljesítmény és textúrajavítást várok elsősorban.
Én úgy vettem észre, hogy minél előréb jársz a játékban, annál több a homályos, kidolgozatlan, háromszögtextúra. Az epilógusban és az első fejezetben nem találtam(legalábbis elvétve) ilyet, aztán a 2.ba már volt. A 3. meg valami katasztrofális mennyiségben tartalmazza ezeket. Szinte bármerre nézek, mindig találtam valahol. És ezek engem nagyon zavarnak. -
ratgab #6654 A hír az, hogy nincs hír! Ha az Letterbox eltűntetésére vársz, akkor el kell szomorítsalak! Rákérdeztem Facebookon és azt kaptam válaszul, hogy Június vége előtt csinálják meg leghamarabb (magyarul, akinek nem tetszik az bekaphatja, meg amúgy is le van mindenki szarva, akinek nem 16:9-es a monitora...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Witcher 3-at csak megjelenés után 6 hónappal (addigra talán kijavítanak mindent) fogom megvenni, ha lesz egyáltalán... -
MauroN #6653 :)
Lehet tudni valamit a 3. patchről? -
Murmur #6652 Amit írtam. :) -
MauroN #6651 Ez mi? -
Murmur #6650 Április elsejei tréfa? :P -
-
Csokis #6648 A PC-s medium grafikai minőséget célozták meg a konzolon egyébként.
-
Csokis #6647 Két kép az Xbox 360-as verzióból! Ha ez igaz, akkor szépen fog kinézni!
-
SaGa Jr #6646 Véletlenszerű a dolog hogy mikor sikerül és mikor nem. Minél többször használsz beszélgetésben egy ilyen trükköt (legyen az emggyőzés, fenyegetés/megfélemlítés avagy a már említett "elme" trükk) annál eséylesebb hogy fejlődik és akkor többször fog sikerülni. De speciel az ilyesmit magad is megnézheted mert a karakterednél (a journal-ban vagy talán a karakterlapon van jobb oldalon felül 3 ikon amik közül a harmadik alatt vannak a különleges előnyök amik nem skill függő dolgok és van amelyik fejlődik van amelyik nem).
norbi4567:
Keressed meg. Figyeld a térképet (ne a nagyot, a kicsit) és keress olyan ikont rajta ami mesterembert jelöl. Reggel és estefelé például elmegy kajáért, éjszaka a házában alszik és dél körül is mászkálgat időnként. Persze a sztoriban haladva lesz egy pont amikor el fog tűnni és utána már nem fogod előkeríteni és arra is rá fogsz jönni hogy miért. -
Szuni #6645 Még csak a játék elején járok, így a képzettségfán csak felülre oszthatom a pontot. Így nem is fejlesztettem ugye a jelekre, mert nem is lehet, ennek ellnére három párbeszédben is ott volt a lehetőség, hogy úgymond jedi-módra ("hazamész és átgondolod az életedet") bocs a hülye példáért ilyen választ adhassaak, amikor egy kis animációban mutatta is a játék, ahogy Geralt elsüti az aktuális erőtrükköt. :) Kétszer be is jött megkaptam a kért infót, illetve olcsóbban, de egy harmadiknál nem sikerült.
Ez szkriptelt esemény volt a videóban, vagy valakinél volt hogy semmi se sikerült? Nekem tetszene ez az opció, hogy ha van X pontom az adott skillen, akkor mint más szerepjátékokban így nyerhessek plusz infót, vegyek olcsóbban, stb.. -
#6644 Most nézem hogy az nem is Cedric hanem a másik tünde.
De akkor a kérdés hogy Cedric hol van?
Környéket átkutattam már utána de nem találom.
pls valaki segítsen. Kellene tőle a méhkas bomba recept :S -
Although #6643 Szóval ez nagyon jól mutatja. Valahogy jelezni kellene a kiadónak ez nem akció játék. Ugyanez jutott eszembe amikor valaki beírta egy Fallout topicban a VAT-al sem találja el az ellenfeleket, "mi ez a fos?" Pedig a Fallout 3, az aztán tényleg nem nevezhető igazi rpg-nek vagy bonyolultnak, de még sokaknak az is sok vagy bonyolult. Hát nem tudom. Nem tudom mi lesz ennek a vége :) -
Although #6642 Általánosságban és tudom az kb az előzmény, szóval a regény. Mindössze a hét törpére gondoltam akik karavánokat fosztogatnak, a toronyba zárt királylányok, dzsinnek, stb. Mindössze erre gondoltam :) Ehhez képest a játék egész komoly lett :) -
#6641 Kinyírná a családot is mérgében [40. alkalommali visszatöltés]... :)(
-
#6640 Úristen.. El sem merem képzelni mi lenne ha commandossal játszanál?? :D:D -
#6639 ahhoz képest hogy meddig eljutottál már.... -
foxxi #6638 Go back Mario -
Gabe18 #6637 Valóban lol... -
johny85 #6636 ez egy játszhatatlan ,szétbonyolított fos ugyanaz mint az első rész.
Uninstallt megérdemel a game.Egy gagyi küldetés 2-3 óra .lol -
deicide #6635 megyek akkor vissza csevegni... -
Etelkozi Vata #6634 Emlékeim szerint mielőtt odamész, azért egy-két emberkével el kell a környéken beszélgetni róla, mint pl. Tutajrévben az egyik manusszal...
Neveket ne kérdezz, ezen már régen túl vagyok... -
johny85 #6633 köszi ,megpróbálom. -
deicide #6632 megtaláltam...ott vagyok..lemásztam de nekem nincs ott az a nyomoronc!
Minden napszakot kipróbáltam már! -
Etelkozi Vata #6631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hiányos hídnál, illetve mellette kell lemászni a sziklákon... -
deicide #6630 így van.. de hová kell menni...?a folyó partra..?
voltam ott is de nem találom:( -
Gabe18 #6629 Nem tudom a Troll küldetésnek mi köze akármilyen képhez, amúgy sok házban van kép...
A Troll küldetést a fogadó előtti hirdetőtábláról tudod felvenni, ahol a Nekker és az Endriág szerződés is indul. -
deicide #6628 sziasztok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Továbbra sem értem hogy kell elkezdeni a Troll küldetést.. megtaláltam linket letöltöttem nyitottam neki könyvtárat bemásoltam...elmentem abba a házba ahol van egy kép..a nő csak kozkázni akar már legyőztem sőt mindenkit legyőztem.. -
#6627 Olvass vissza egy kicsit.....
de segítek, nekem is segítettek, pont itt.
Ha jól tévedek, te sem fizettél a madamnak eleget.
Fizess neki annyit, hogy elég legyen neki, aztán akkor másik irányból simán bejutsz, és ha benn vagy, a Hensel sátra bejáratnál lévő pár db hordót Aardal meglövöd, elmennek az őrök megnézni mi történt, és akkor bemész simán.....
Amúgy végigvittem a tünde vonalon, nekem egy kicsit rövidnek tűnt, bár a fővonalon haladtam, nem csináltam meg minden mellékküldit.
33-as szinttel fejeztem be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végé a sárkány igen sokáig tartott... a katica és Trissel séta a kaun át nálam is megvolt :-)
-
#6626 nemtom ki hogy van vele, én hardon játszom, de a szellemcsatában képtelen voltam legyőzni a bosst. vagy a nyilak , vagy a kőzápor vagy az ellen végzet velem akármit is csináltam. Szomorú vok.... egyébként tetszik a játék, bár úgy emléxem az első rész jobban lázba hozott. A harcrendszere sokkal jobb volt mint ezé. -
johny85 #6625 valaki tudja ,hogy kell bejutni henselt sátrába mindig lenyilaznak? -
deicide #6624 Sziasztok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom 1.400.321.-xer volt már szó a Troll küldetésről van hozzá egy hsz és le kell tölrteni valami a rapidshare oldalról akkor jó lesz.. nem találom azt a hszt.. esetleg valaki ki írná?
Még valami a házat kell keresni úgy kapom a küldetést?? -
Murmur #6623 Nem tudom, hogy hasonlítasz össze egy novelláskötetet egy játékkal, ráadásul a játék később játszódik. :P
Nekem nagyon bejött a könyv, olvasnám már a többit is. -
#6622 hmm érdekes, a blue leahter jacket megvan az zsákomban és tudom az csak az 1.2el kaptuk meg...
viszont nem tudom, hol lehet csekkolni milyen pecs van fent a progin, valamint steames verziónál én nem látom hogy lehetne a magyar feliratot felrakni? az options-be nincs ilyen lehetőség..