The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
Ha eddig nem használtad a medált akkor elég sok jóból maradtál ki, én egyfolytában nyomogatom, hogy biztos mindent fölszedjek 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

alap beállítás szerint a y betûvel nekem úgy csinálja.

És azt hogy?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PTW
trükk:

medálloddal "szkenneld" be az elötted lévõ szakaszt mindíg, szépen meg fogja mutatnia az oszlopokról és ajtók oldalán lógó fáklyaszerûségeket amiket meg tudsz gyûjtani.

xXtamasXx
Nézz körül a kereskedõknél, valakitõl biztos lehet venni

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Quest help kéne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chapter 2-ben mikor meg kell keresni a törpe városban a tárnában valami zöldséget, talán Trissnek..Ugye full sötét van lent nekem meg elfogyott a Cat potim, csinálni meg nemtudok mert valami hiányzik hozzá és nemtudom hogy mi. Honnan lehet újat szedni?

Fenrir
Tudja valaki esetleg, hogy milyen döntéseinknek lesznek eredménye amiket az elsõ részben tettünk? Van annyi mint pl a Mass Effect részekben?

A halál csupán a kezdet...

Ha a prológusban elvesztett ezüst kardra gondolsz azt nem találod meg sehol. Veszel újat az elsõ településen a kovácsnál vagy készíttetsz vele egyet, de találni is fogsz majd nem is egyet (kardot is meg terveket jobb kardokhoz).

A másik kérdésedre megkapod a választ ahogy haladsz a sztoriban, de a megfelelõ egyént kell támogassad.
Amennyiben Roche mellé állsz és õt támogatod az elsõ fejezet során akkor majd meg fogod tudni mit rejt a ládikó és a kulcsát is meg fogod majd találni. Amúgy a Mistic River egy újabb állomását rejti a ládikó, ahogy teszi ezt a szönyvadászatos postamester lezárt ládája is csak persze más infót biztosítva

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

enlightened
FIGYELEM MINDEN ATI USERNEK!

NE TÖLTSÉTEK LE az új CAP3-as profilt a 11.5-ös driverhez, (tegnap este jött ki) mert a fények átfognak látszani a falon. A CAP3 elõtt csak a crossfireosoknak volt ez a bug, viszont annyira profik az ATI-nál a srácok, hogy a CAP3 -ba belecsempészték az egy kártyás felhasználóknak is, sajnos saját magamon kellett tapasztalnom elõször, de most már fórumok tele vannak vele.

Ja és mégegy jó tanács, amit én is megfogadok, ne vegyetek ATI kártyát, amíg ilyen profin csinálják a dolgokat.

Ja és azt üzenik, hogy javítják, és ki fognak adni egy fixet, a kérdés már csak az, hogy az új fix mit fog még jobban elb**ni.

BoneDragon
Jobb oldalt ahol süti a nap a fa deszkát, olyan mintha valami háló lenne rajta (pixeles), meg a plakáton is.

Üdv!

A cuccaim pl.ezüstkard hol találom meg?A város vezetõ rezidenciáján a házában van egy kis lezárt láda ami körül úsznak ezek a kis fényes gömbök annak a kulcsa merre van , mi van benne?
Én egyszerûen nem látom mi a baj vele😄 Lehet bennem van a hiba.
BoneDragon
Én is észre vettem ezt, de szerencsére nálam kb 2x fordult elõ, akkor is csak a földön egy tócsán.

enlightened
Na utána olvastam, minden ez a baja, elcseszték az árnyékokat a gameben, nvidia és ati egyaránt, állítólag egy következõ patchben javítva lesz. És mindenkinek Flotsamban kezdõdik :S a probléma.

enlightened
Természetesen kattintsatok a képre és teljes méretében nézzétek, mert úgy látszik csak.

enlightened

Látszik a plakáton hogy pixeles, pedig high beállításokon nyomom a játékot és a prológusban, ezt nem vettem észre. Ott még minden szép volt. Szerintetek mitõl lett ilyen? Mi okozza ezt?

enlightened
Valaki megtudja mondani egy idõ után miért lesz rondább a grafika? A prológban minden tök szép volt. Az 1 fejezetben meg már látok ilyen apró kis pixeleket mindenhol, olyan mintha egy ilyen szitát tettek volna a képernyõre :S. Eléggé zavaró, nem tudjátok melyik beállítás csinálja ezt?

enlightened
Sziasztok eredeti játékom van a mysterious merchantot, honnan tudom leszedni hozzá? Vagy az alapból van hozzá és már benne van, mert nem írja sehol sem.

Pluskast
akkor kezdhetem elõrõl😊 Amúgy valami nem kóser mert eddig nekem semmi problémám nem volt wide screen téren most meg már nincs wide screen és remeg az egész képernyõ. Nem értem?!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

megvannak 😄

BoneDragon
Elõször patcheld fel, utána rakd rá a magyarítást. Talán úgy menni fog.

Pluskast
Újra felraktam pont emiatt. De smmi. Mondjuk a játék alapból nem magyar volt és úgy raktam rá a magyarítást. Ez okozhatott gigszert?

BoneDragon
Sok mászkálás? Szerintem elég kicsi a játéktér. Mérget meg kayranból lehet gyüjteni.

BoneDragon
Ha ráraktad a gog exe-t akkor rakd vissza az eredetit, ha ez se segít ( nálam nem segített) akkor reinstall..

Pluskast
Skacok az miért lehet, hogy ha fel akarom telepíteni a patchet azt írja ki, hogy a telepített játék verzió érvénytelen vagy hiányos?? Nem warezolt a játékom!

Kivagyok már ettõl a sok járkálástól.
A kayren méregbõl hogy lehet gyûjteni?
Mi van ha elrontottam a Melanis vagy mis küldetést?A tünde nõ a tutajrévben.
valaki tudja hogy a 2. felvonásban a
a kékszalagosok ellen küldetés csinálom de nem találom Fennt és bajtársait?? Itt lenne az ökölharc

xXtamasXx
http://www.youtube.com/watch?v=LjhXutzafB8 12:33 - nál a csávó megnyitja a térképet amin be van jelölve a küldi

Troll trouble bele volt építve a patchbe, egyébként CD Projekt Red szerint a Launcher letölthetõ tartalmak része bugos... szóval ne foglalkozz vele!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem nem kér DVD-t!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Ja,és mi az h a DLC listában sehol sincs ott a Troll trouble meg a Mysterious Merchant?!?!?!?!!??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Gyorsan klikkelj és sokat. Ne csak 1-2-t de folyamatosan, gyorsan míg fel nem telik a csík, de amint ez megvan akkor le kell állni mert egy újabb klikkelés már sok lesz és végülis ahhoz fog vezetni hogy majd kezdheted elõlrõl.

A hárítás kifejezetten hasznos dolog, fõleg rendesen felfejlesztve. Egy siekres hátítás után 2-3 találat is lazán bevihetõ az ellenfélnek, sõt ha már a riposzt is ki van fejlesztve és figyel a játékos akkor már azelõtt levághatja a táamdót hogy az elérné a fegyvert és a hárító karaktert. Az ellenfélen felvillan egy kis kard ikon ha éppen hárít a játékos (magyarán folyamatosan nyomja az e billentyût) és ha ekkor támad a delikvens, akkor nem lesz hárítás csak egy ütésbõl legyilkolás. Ez boss-ok ellen csak sima ellentámadás lesz ami átlag felett sebez, de a kisebb ellenfeleket egy csapásból öli.

Ha meg lövedékeket kar eltéríteni az ember akkor is elég csak a hárítást lenyomva tartani. Ha maxra van fejlesztve a képesség akkor a lövész önmagát fogja meglõni.

Kongy
Na, sikerült feltennem a patchet, és kissé gáz h kivették a DRM-et mert így dvd-t kér... hát grat...

A másik meg h nem tom merre található a Troll trouble küldit kezdõ hapi. Vki spoilerbe bejelölné egy térképen?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nyomkodom én de nem sok sikerrel lehet új egeret veszek 😊

Nem is fog téged dobni sehová. Lenyomod a négy csápot, utána felugrasz a meglévõ két csápja közül arra amelyikkel el akar sodorni. Ott majd a nehézségtõl függõen elég csak kapaszkodni (ehhez majd nyomkodni kell az egeret hogy feltöltõdjön a csík) vagy emellett majd még a megfelelõ idõben le is kell majd ugrani. Ha ez megvan, na akkor dõl rá a dögre a híd egyik lábazata (merthogy híd az nincs). Mivel ekkor a karaktered már a földön van, elég lesz csak felmenni a ledõlt szakaszon ami maga alá temette a dögöt és elérni a végét úgy, hogy ne verjen le róla a csápjaival (ehhez meg elég kigurulni a lendülõ csápokat).

Végeztem a játékkal. Nagyon jó lett, a legjobb akció-rpg amivel az utóbbi idõben játszottam, de azért messze nem tökéletes. Nálam a mass effect sorozat mellett "ül" a modern rpg trónon.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Frank99
erre valaki?

valami alagúthoz kell eljutnom.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

na igen de nem dõl le semmi 4 csápnál se és a bal gombot hiába nyomom nem akar dobni hídra

Én sem használom sose, még a prológusban nyomkodtam néha az E-betüt. Szerintem felesleges, bár én csak normalon nyomom.

Nagyon nagy arc amúgy ez az Iorveth, én is õt választottam, sokkal érdekesebb karakter mint Rócs.

xXtamasXx
Ki lehet fejleszteni, hogy minden irányba tudj védeni, valamint vissza is tudsz támadni, nyilakat visszverni....én speciel egyszer nem védekeztem de biztos hasznos 😄

Köszönöm, akkor ennek a hárításnak nincs nagy értelme vagy tévedek?(nem érdemes fejleszteni?)
xXtamasXx
Köszi 😊 Eddig jelekre gyúrtam, quen majdnem ki van maxolva és 4 erély pontom van 😄

@Trantorius: tartsd lenyomva de minden egyes védés levesz 1 erélyt

Hello
A hárításhoz nyomni kell az E-t vagy autómatikusan csinálja?(ugyan ez az íjjaknál?)
Hát én elsõre a kardozós témára fektettem a fõ hangsúlyt. Azon a részen érdemes minél elõbb eljutni szerintem a végéig, hogy a csoportkivégzés tulajdonságot megkapd. Az nagyon nagy segítség a harcban mert ha az adrenalint felviszed, utána 2-3 ellenfelet levágsz egyszerre a meglévõ energiájuktól függetlenül. Úgyhogy azt érdemes mielõbb megnyitni. Én elsõre eléggé elapróztam azt mert több tulajdonságra raktam már elõtte két pontot is.
Jelekbõl meg szerintem a Aard meg a Quen amire érdemes rámenni. A lökés sebez is, meg el is kábíthatja az ellenfelet, akkor megint csak kivégezhetõ.
A védõpajzs meg a legnagyobb segítség, ha eléred hogy több mint egy percig rajtad legyen egy erély pontért, akkor már gyakorlatilag ha van türelmed normalon bármelyik ellenfél lerendezhetõ, egyfajta "lassú víz partot mos" technikával.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

xXtamasXx
Szerinted mit érdemes fejleszteni?

Azért én normalon megszenvedtek pár helyen.
Fõleg a
Letho elleni elsõ harc volt kritikus, meg a örök csata végén az a nagy valami mindig elfelejtem a nevét, mondjuk az azért volt nagyon gáz, mert meghaltál akkor elõtte megint a megszállt lovaggal le kellett ölni azt a 7 embert mire odajutottál.

Mondjuk igy ismerve a játékot és már tudva melyik tulajdonság az igazán hasznos amit érdemes fejleszteni, lehet már a normál is könnyû lesz másodikra.

grebber
De nem baj hiszen késõbb már nem sok kihívás van.

Next PC upgrade: 2022

Meg, de ott még az szenvedõs nagyon az elején még.

grebber
Pedig kilehet nyírni õket!
Egy bizonyos ponton a barlangba nem jönnek utánad.Ott azon a ponton harcolva meglehet õket fingatni!

Next PC upgrade: 2022