The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Gyorsabb voltál. 😊

BoneDragon
Méhkas bomba receptet Cedricnél lehet venni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cedriktõl tudsz venni olyan bombát, aki a Tutajrév nevû faluban van

Hogy lehet a nekker odúkat betemetni?
Van sárkányálom, és táncoló csillag bombám, de egyikkel sem robban fel.
Mondjuk azt írja, hogy méhkas bombával kéne csinálnom, de olyan receptet nem találtam sehol, meg el lehetett vmit lopni Loredónál, de én lebuktam lopakodás közben. Ha rányomok az üregekre, azt írja ki, hogy be kéne vmivel robbantani. Próbáltam jelekkel is, de nem ment.
BoneDragon
Semmi baj, megbocsátok! 😄 Pedig csak kicsit kellett volna utána olvasni. 😊

ha megvolt a románc Vessel az mennyire befolyásolja a Trissel való kapcsolatot, gondolok itt késõbb lehet ebbõl valami gond??

Csibusz
Az lehet, hogy ezerszer el lett mondva, de én viszont kettõ darab HSZ-t írtam ide, szóval Uram bocsá, hogy nem csüngtem a topikon, s más oldalon ez ügyben ^^
BoneDragon
Ezerszer el lett mondva, hogy nem történet folytatás lett a 2. rész! Ez csak egy lehetõség, + dolgot ad a játékhoz. Ennyi. Nem kell ezt túlmagyarázni.

Csibusz
Akkor jó😊 Megnyugodtam... Csak azért a semmiért küzdöttem annyi pénzért.. Ejnye😊 Na nem baj akkor majd megint összeszedem.. Bár azt nem érte, hogy miért volt annyira nagy jelentõsége, hogy kit választok ugye Shani vagy Triss (én Shanit választotam) mivel, ha jól tudom, akkor Shani nincs is benne a második részben :/
Szia!

Azért az durva lenne nem ha 9000 pénzel kezdenél az elején nem? Nekem is kb 400 pénzel kezdett. Ez így van rendjén.
Csibusz
Valaki tud választ arra, hogy miért van az hogy mikor új játékot kezdek, akkor ugye megkérdezi, hogy beimportálom-e az egybõl a mentésemet (én kitörlöm mindig a régi mentéseket és csak az AKTUÁLIS utolsót hagyom... )beimportáltam a hollópáncél rajtam van, meg a két kard ami az egyben nálam volt, viszont ugye 9000 aranyam volt a végén.. és ebbõl 410 aranyam van csak meg a kettõbe. Miért? Esetleg valaki?
Frank99
bakker, a sátor mögött bujkálós kérdésemre nem hiszem hogy nem válaszol senki......

amikor trisst kell keresni.....
please!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Kösz Saga.
Úgy rémlik valaki mintha azt írta volna hogy ami elveszett a prológusban minden meglesz valahol egy ládában.Csak egy ezüstkard kellene meg pár ezer oren.Hogy tudjak belõle venni rúnákat meg mutagént bár utóbbit nem tudom hol lehet venni/találni.Hol lehet elkészítési ábrákat találni kardhoz vagy készet találni milyen sebzéssel?
Avenger
Már az elsõ fejezetben meg lehetett venni azt a kard tervet, és megcsinálni.

Amúgy érdemes egyeztetni a nyersanyagokat, ha van egy fajtából 50 aminek nincs súlya(növények) akkor az ugyan olyan nyersanyagot adó húscafatokat, amik 0,1 vagy 0,5-t foglalnak, el lehet adni. Fõszörnyek maradványait érdemes megtartani 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Lehet, de akkor is, miattuk rögtön le is lõtték a 3. részt? 😊

Why so serious?

valaki segítsen pls----egy küldetésnél amikor valamilyen erõforrást kell megkeresni, lent a parton találkozok tündékkel meg egy törpel, elkezdek a törppel beszélni és hirtelen kilép a játékból😞 nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, csak egyszerûen kilép, ez mitõl lehet?????
Az a baj, nemigen lehet tudni mi mire kellhet. Elsõ fejezetben annyi nekker meg endrigán maradványom volt, egy húsüzemet ellátott volna belsõséggel. Erre a második fejezetben lehetett csinálni egy kardot, amihez kell 16 vagy hány endrigán fog... Persze hogy akkor már nem volt még öt se nálam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

meg nézd meg mibõl mennyi van lehet van nálad vagy 40 rongy meg vasérc ilyenek és az sok helyet foglal. én úgy szoktam ami sokat foglal és nem is lehet sok orent kapni érte eldobom amit lehet eladok.

Fegyvereket, ilyen-olyan lények szemét/száját/fülét/ujját, meg a hasonló trash itemeket, amiket úgysem használnál semmire.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tudtok valami megoldást az állandó túlterheltségre? Mik azok a tárgyak, amiket nyugodt szívvel eladhatok vagy ne gyûjtsek?

De itt a visszajelzések azok esetleg nem a gyengélkedõ ATI tulajok visszajelzései, akiknek nem megy/ment úgy ahogy szeretnék?

Ez hülyeség. Az eladásokat nemtom de rossz visszajelzések? 9 alatti értékelést nem is találni róla...

Why so serious?

TDC Geronimo
Csinálják meg konzolra és megsokszorozódik a bevétel...Máris nem kell gondolkodni azon, hogy megcsinálják e a harmadik részt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

enlightened
Érdekes lenne, ha már most ezen filóznának.

Renjike
a játék mindenhol 9 fölött kapott ahol alapból nem akarták lehúzni a játékot valami miatt pl mert pc meg stb.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ráadásul a pletykák szerint viszonylag elég olcsó volt a fejlesztés egy ilyen minõségi címért (asszem 8 millió dolcsiról szólnak a hírek, átszámítva z³otyiról).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Nem tudom, szerintem egyértelmû hogy ki kell hozniuk konzolokra. Gyakorlatilag "csak" portolni kell, és máris van minimum párszázezer eladott példányuk, de ha beüt akkor jóval több. PS3, Xbox közepes szinten simán elbírja, adja magát a dolog...

Ha a Witcher 2 "szar" akkor a Drago Age 2-rõl ne beszéljünk semmit. Az elsõ részhez képest elégggé lement a színvonal és ennek ellenére lesz folytatása.
Érdekes, hogy minden magyar pc-játékokkal foglalkozó fórumon én pont az ellenkezõjét olvasom nem csak az értékelénél, de még a hozzászólásoknál is.😄
Szerintem az év legjobb játéka. Egyedül az szomorított el, hogy picit rövid volt.
Renjike
ez faszság elég sokat adtak el a játékból .

IMYke2.0.0.0
Az utóbbi idõben túl sok játék esetében olvastam hasonlót ahhoz, hogy pesszimista legyek egy újabb ilyen hír olvasásakor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pluskast
Ehhez képest nem is tudom ki volt, aki belinkelte, hogy már 150 ezer darabot adtak el. Akkor most ez, hogy is van??<#fejvakaras>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Reméljük 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

grebber
"Lengyel lapértesülések szerint a játékról kapott rossz visszajelzések,és az eleddig kevés eladott darabszám figyelembevételével a CD Projekt RED fontolóra veszi, hogy elkészül-e valaha a 3. egyben Ríviai Geralt történetét lezáró rész"

Next PC upgrade: 2022

Renjike
a kocka 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sziasztok egy kis help kéne.
Egyszer már végigvittem, de most újbóli játszásnál rájöttem hogy Flotsamban a boszorkánynál lehet a Melitele szíve küldetést folytatni.
Ezzel lenne a problémám, hogy a troll nyelvét hol tudom megszerezni?
Meg kell ölni a hídnál a troll-t, vagy van valami más opció is?
Renjike
megvan a Nekkeres meg 1 csómó másik de pár perce itt rohangálok Malenáért az erdõben 😄

cylonflatus
rendszergazadként futtasd...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Ugyanaz mint a Risennél (ott Kikötõvárosban látszik nagyon jól a házak falán)

cylonflatus
A falakon vannak fáklyák meg láncon lógó tálak, na azokat gyújtsd meg...

cylonflatus
Nehogy a barlangokban keresd, mert ott keresheted... 😊 3 fészek majdnem egymáshoz nagyon közel van egy rakáson az erdõben, a 4. kicsit távolabb

Mocsárban van mind a 4 fészek. De venned kell könyvet a nekkerekrõl, hogy megcsinálhasd.

Why so serious?

Renjike
nembaj elõre segítettél 😊 amúgy valahogy tudok magyar felíratot csempészni a Steames verzámba? 😮

xXtamasXx
Upsz, ez a chapter 2-re vonatkozik

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
Pont most csinálom énis ezt a küldetést, méhkas bombával kell berobbantani és általában folyosók végén vannak, konkrétan nem tudom megmondani mert egyik olyan mint a másik...😄 Járd be az egész barlangrendszert és megtalálod.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Renjike
bocs elírtam chapter 1 re gondoltam 😊

Chapter 1ben Grapeshot bombával lehetett, gondolom a másodikban is hasonlóképpen. Helyüket nem tudom, ott még nem tartok.

Why so serious?

Renjike
köszönöm 😊
és nemtudja valaki hogy chapter 2 ben holvannak a Nekker fészkek? mert nem szeretné jelezni a térkép .. és mivel kéne berobbantanom?

xXtamasXx
Rúnákat csak olyan fegyveren lehet használni, aminek van szabad slotja (van mellette egy üres kör, vagy több, ugyanez a páncélnál)
Mutagéneket pedig a skillfán a képességeknél jelzi, ha végrehajtható a mutáció, ezek általában eléggé az adott ág végén vannak.

Renjike
bocs ha hülye kérdés de hogy lehet ruha enchantokat használni ? és a mutagéneket?