9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • csokikutya
    Ezt a videót nézd meg:)
  • IMYke2.0.0.0
    Welcome to the Club :)
  • MauroN
    Elakadtam.
    A 3. fejezetben járok, a Gargoyle szerződésnél. A falakon lévő jeleket hogy kell hatástalanítani? Le van írva, elmondja valaki, vagy tippelni kell a sorrendet?
    Segítsen valaki.
  • bendáj17
    jól tetted :)
  • MerlinW
  • Gubberx
    Na ma megvettem én is a premium editiont :)
  • MerlinW
    Csak fáradt..:)
  • Although
    Nem vagy valami jó hangulatba :)
  • MerlinW
    fejléc.. piros.. vakegér..
  • HardStyleZ
    linkelnél róla javítást? köszi
  • MauroN
    Meg.
  • HardStyleZ
    A szélesvásznat megoldották már?
  • Gabe18
    2 végigjátszás alatt egyszer csinált olyat hogy fogta magát és kilépett win-be, ezen kívül a semmi komolyabb technikai nyomorom nem volt. Ja igen, néha a földön lévő cuccok felvétel egy kicsit nehézkes volt mert ha nem ugy álltál oda nem érzékelte, olyankor kellett kicsit forgolódni. Egy ilyen összetettségű játéknál, ez tőlem szót sem érdemel.
    Az irányítás jó volt, a harc egy darabig nehéz, de aztán teljesen jó.
  • MerlinW
    Nézd, 30+ órám van benne, és semmi bajom az irányítással. Hozzá kell szokni, mint mindenhez és annyi.
  • MerlinW
    Akik most kezdik, az első fejezet kikötővárosának felétől (Kayran leölése után) indul be a játék igazán. Onnantól olyan, mint egy letehetetlen könyv:)

Komolyan mondom, ha nem is teljesen egy műfaj, de ehhez képest a DA2 egy tetris. Ilyennek kell lennie egy szepjátéknak 2011-ben.
  • Pares
    Egy kicsit erős szerintem az, hogy "rendesen".
  • MerlinW
    1.1-ben kivették a védelmet, így már semmi szükség rá. 1.2-vel pedig rendesen helyrerakták a játékot.
  • Fenrir
    Ebben az exe-ben nincs benne a DRM védelem, ezáltal sok embernél fps növekedés volt tapasztalható.

A főzetivást csak meditálással lehet elvégezni, nincs rá más mód.
  • NovaTerra
    Sziasztok!

Ez GoG exe mire való? Gondolom tud valamit, ha kiemeltétek.
    A főzetivásnak nincs egyszerűbb módja?
  • enlightened
    Az utolsó peccs óta már nem.
  • Although
    Háát. egy idő után akkor is tovább ugrik :)
  • Fenrir
    Alt-tal tudsz fókuszálni egy ellenfélre, ekkor csak arra az egyre támad.
  • Pares
    De még mindig nehezemre esik elhinni, hogy a célzást ennyire elrontották... olvastam is erről, még mielőtt beszereztem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire szar... 5 percet táncoltam a loot körül, mire sikerült felvennem... többnyire nem azt az ellent támadja meg, akire célzok, nem oda küldi a varázslatot... csak a baj van vele. Ez olyan lelombozó.
  • Pares
    Na, végül is csak sikerült valamit kivarázsolnom ebből a... na mindegy. Most megérkeztem ebbe az erdős kikötő városba... nem jut eszembe a neve, de most abba is hagyom egy kis időre, mert totál el vagyok veszve, és egy regénnyi olvasni való van a Journalban...

• Fenrir
    Kapcsold ki az Ubersmapling-et.
  • Although
    Hát kell egy kis idő míg az ember rááll az új harcrendszerre. Nekem speciel az tűnt fel nem is szemből nézetben produkál a legjobban hanem ha oldal irányba mozgok, akkor egész jó rácsapásokat csinál azt gyorsan tova gurulni és kezdeni előröl.:) Sokat segített memory texture rész minimumra állítása is, ha high detailt használok. Igaz csak két magosom van így nem annyira jó, de minimumon vagy közepesen elfut azért. Nagyjából erre számítottam. Azért még közepesen is nagyon jól néz ki, szóval.
  • Gabe18
    Majdnem ugyanez a gépem van és max beállításokkal vittem végig...
    Ja jut eszembe beállításoknál a "Legjobb Mintavétel" opciót kikapcsoltad?
  • Pares
    Az, hogy egy 2,9GHz-es i7-es proci, 4 giga DDR3 ram, 1 gigás radeon nem elég neki, hogy tükör simán fusson, akár ha a totál legalacsonyabb beállításokra is állítom, nem az én vagy a gépem hibája.
  • Pares
    Direkt leteszteltem, és nekem is olyan 30 fps volt a minimum és úgy 45-50 a max. De így is, ha gyorsan forgok, vagy ha csak simán megyek előre, akkor is ilyen mikro laggokat veszek észre. Na, nem tudom elmagyarázni, de idegesítő, ez egyértelműen a játék optimalizáltságának a hibája.
  • Gabe18
    Nem tudom, mondjuk nálam elég jó gép van alatta így ilyeneket nem érzékeltem. Az fps valóban ingadozik, de nálam 30-50 között, igy ha nem iratom ki észre se veszem...
  • Pares
    Kár érte, mert egyébként tetszik a játék, de a technikai része borzalom.
  • Pares
    Nem arról van szó. A kamera jól mozog, de a menükben lassú az egér. És ez nem csak nálam probléma, rengeteg helyen olvastam.

Milyen dolog az már, ha a vsyncet bekapcsolom, akkor totál belassul az egér? Mi a faszér nem lehetett hardwer mouse-ot beletenni?

Ráadásul a legfrissebb driverekkel, legújabb patchel is össze vissza megy a játék. Még totál low-on is belaggol sokszor. Elképesztő, hogy most is ilyen bugosan adták ki...
  • Gabe18
    Akkor valamit elállítottál, mert 10-esre húzva az érzékenységet egy mozdulatra vagy ötöt pördül a karakter körül a kamera...
  • MauroN
  • Szuni
  • Pares
    Nem mellesleg az irányítás is borzalmas. Az egér valami szörnyen lassú, még úgy is, hogy az user.ini-t is átírtam és a vsyncet is kikapcsoltam. Bár már nem annyira úszik, de így is rendkívül idegesítő. És Geralt mozgása is fura. A börtönös résznél tartok, és eddig mindent összevetve szerintem nem valami nagy eresztést. Egy végigjátszást mindenképp megér, mert a történet jó, de majd csak ha kijavítják az idegesítő dolgokat.
  • Pares
    Na jól van gyerekek... Kipróbáltam, de egyelőre ennyi elég volt. Laggol mint a fene, a célzás meg egyszerűen borzalmas... meg az interface is... csalódtam benne. Majd lehet pár patch múlva folytatom, de egyelőre...
  • Szuni
    efölött elsiklottam, köszönöm. Mármint a tutorialban.
  • mindero
    Nem neked ment persze, hanem akik kérdezgetnek.
  • mindero
    De ezek a dolgok mind kiderülnek a tutorialból. Ráadásul van a naplóban egy tutorial fül külön, ha az elején átfutottad. Olvasgatni kéne.