The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van sárkányálom, és táncoló csillag bombám, de egyikkel sem robban fel.
Mondjuk azt írja, hogy méhkas bombával kéne csinálnom, de olyan receptet nem találtam sehol, meg el lehetett vmit lopni Loredónál, de én lebuktam lopakodás közben. Ha rányomok az üregekre, azt írja ki, hogy be kéne vmivel robbantani. Próbáltam jelekkel is, de nem ment.
Azért az durva lenne nem ha 9000 pénzel kezdenél az elején nem? Nekem is kb 400 pénzel kezdett. Ez így van rendjén.
amikor trisst kell keresni.....
please!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Úgy rémlik valaki mintha azt írta volna hogy ami elveszett a prológusban minden meglesz valahol egy ládában.Csak egy ezüstkard kellene meg pár ezer oren.Hogy tudjak belõle venni rúnákat meg mutagént bár utóbbit nem tudom hol lehet venni/találni.Hol lehet elkészítési ábrákat találni kardhoz vagy készet találni milyen sebzéssel?
Amúgy érdemes egyeztetni a nyersanyagokat, ha van egy fajtából 50 aminek nincs súlya(növények) akkor az ugyan olyan nyersanyagot adó húscafatokat, amik 0,1 vagy 0,5-t foglalnak, el lehet adni. Fõszörnyek maradványait érdemes megtartani 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Why so serious?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Érdekes, hogy minden magyar pc-játékokkal foglalkozó fórumon én pont az ellenkezõjét olvasom nem csak az értékelénél, de még a hozzászólásoknál is.😄
Szerintem az év legjobb játéka. Egyedül az szomorított el, hogy picit rövid volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Next PC upgrade: 2022
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Egyszer már végigvittem, de most újbóli játszásnál rájöttem hogy Flotsamban a boszorkánynál lehet a Melitele szíve küldetést folytatni.
Ezzel lenne a problémám, hogy a troll nyelvét hol tudom megszerezni?
Meg kell ölni a hídnál a troll-t, vagy van valami más opció is?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Why so serious?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Why so serious?
és nemtudja valaki hogy chapter 2 ben holvannak a Nekker fészkek? mert nem szeretné jelezni a térkép .. és mivel kéne berobbantanom?
Mutagéneket pedig a skillfán a képességeknél jelzi, ha végrehajtható a mutáció, ezek általában eléggé az adott ág végén vannak.