9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • csokikutya
    Hardon így öltem meg.. Ne legyél túl közel, hozzá, de túl messze sem, mert ha messze vagy akkor tűzgolyó vagy íjászok.. várd még amíg elkzd futni felés és akkor jöhet egy aard jel aztán gyorsan belecspsz kettőt a nagyob ütéssel majd ugorj hátrébb .. ezt csinálod folyamatosan. akkor könnyedén ki lehet nyírni
  • moonstar1
    Nah közben elérkeztem a harmadikhoz is. az sem megy :D csak az első..hmm érdekes
  • ferenc001
    Aludj rá egyet, és próbáld meg holnap ;) De komolyan, nekem volt olyan (ugyan nem ennél a játéknál), hogy az istennek se tudtam kinyírni egy boss-t, eltettem magam holnapra, és lám, másnap harmadik próbálkozásra sikerült. Cheatet nem tudok ajánlani, én olyannal nem élek (általában).
  • Perszepeta
    De jó neked :D Én az 1.-t azután, hogy megnéztem szintén Youtube-on, LAZÁN kinyírtam! :D Remélem a 3. patch-nél lesz vmi könnyítés, de vmi cheat akkor is jól jönne! Neten mintha láttam volna, de lehet fake... Valaki???
  • MauroN
    Elmondok egy titkot. De ne mondjátok el senkinek. Én két bosst is textúrabuggal öltem meg. Az egyik az endriáganyó volt, a másik meg a második fejezet végén lévő szörny.
    Szerencsés vagyok.
  • Perszepeta
    Hát ez ciki, de 3xfél óra szenvedés után sem tudom legyőzni a 2. fejezet végén (az örökké tartó csatában - ezek után pláne találó a rész neve) a Vezért. Youtube videót is néztem, de egyszerűen az alapján csinálva is elvérzek.
    Szégyen a futás, de hasznos: nem tud valaki valamilyen csalás opciót ki/be lehetne kapcsolni? Vagy bármilyen megoldást! Nem akarok többet pöcsölni már! Link vagy bármi egyéb jöhet (nyilván mentést leszámítva). Köszi!
  • Doom54
    Nekem is ez a problémám.Az elsőnél és az útólsónál működik.A másodiknál nem. Talán valami bug lehet.
  • hemmis
    nem tud valaki egy vergen térképet hogy mit hol találok benne?
  • moonstar1
    Én is megneztem, az elsőnél segített, a másodiknál még nem jártam, a videoban az utolsó résznél vagyok most, és ugyanugy csinaltam mindent, mégsem hunynak ki a lángok. Mi lehet a probléma???
  • MerlinW
    Ízlések és pofonok:) Én speciel hányok a DA2 idétlen ugrabugrálásától:) Mint egy rossz anime.
  • enlightened
    Na végigtoltam, minden mellékküldit megcsináltam mindent megkerestem. Összességében jobb volt mint a dragon age 2, de rövidebb is. Harc DA 2-ben jobb volt, a sztori meg itt jobb.
  • IMYke2.0.0.0
    Kevesebb affair van, tudomásom szerint.
  • Renjike
    nem erről van szó csak kiváncsi voltam . 2 szer vittem végig most áltam állok neki a 3. végigjáccásnak most hardon csak kiváncsi voltam h van e még olyan amit nem láttam ....
  • IMYke2.0.0.0
    Ha csak (meg)fektetni akarsz, ez nem a Te játékod.
    Azt a való életben amúgy is jobb dolog :)
  • Evoluti0N
    Magyarán mondva itt nem lehet 1 millió nőt megfektetni, mint az első részben :D
  • Renjike
    + még van 1 Elf is ha iovethet választod és megmented a csajokat.
  • bendáj17
    ugye ott van Triss, meg Ves nem tudom még hány csajt lehet.
  • Renjike
    én arra vagyok kiváncsi hogy hány csajt lehet megheggeszteni a prostikon kívül.
  • Although
    Ami csodálatos az ha olvastad a regényt akkor egy mondatban, életre keltették a karaktert. Minimális az eltérés.
  • Although
    Az az igazság ha anno a DA2 csak megközelítőleg hozza ezt már boldog lettem volna.
  • Although
    Szerintem ami van az pont elég. Három út fejlesztésre, alkímia, bombák csapdák és variálhatod. Nem tudom mi kéne még ? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyobb méretben nem ment?!
  • sherlock1

teljes gémszar
  • Fenrir
    Elvileg az 1.2 peccsben a Draug harc előtt csinál egy autosave-et, tehát nem kell megint végigverekedni magadat odáig.

Amúgy én úgy vertem le, hogy folyamatosan spammeltem a nagy ütést, mivel az enyém gyorsabb mint az övé ezért ő egyszer sem bírt visszatámadni, így lazán agyonvertem.
  • MauroN
    Életerő visszaállító lötty. Asszem fecske a neve. Meditáció közbe kell inni. Be kell húzni a jobb oldalon található körbe.
  • Perszepeta
    ok, youtube jó szolgálatot tett! Ott szúrtam el, hogy a páncélját akartam először leszedni, de azt nem kell, hanem amikor támad, kell elgurulni és csapkodni hátulról amíg meg nem fordul. Így már nem tűnik lehetetlennek, sőt!
    Azért elhalálozás esetén most is bosszantó, hogy azt a csekély 3-4 percet is ismét végig kell nyomni :P
    Azt az életerő-visszaállító löttyöt hogyan kell használni? Mert meditálás közben sem úgy működik, mint a többi -tehát nem issza meg. Zsebbe pedig nem lehet tenni, mint pl a bombákat.
  • Gabe18
    Sok taktika nincs. Ütni kell...Olajat kenhetsz a kardodra ha van valami hasznos sebzés növelő, azt lehet harc közben is.
    Most gondold el hogy az utolsó patch előtt ha itt meghaltál visszarakott oda ahol a másik vezért először irányítod és le kell verni a 6 sima katonát, plusz utána a zászlóvivőt és csak utána jutottál megint oda ahol most vagy...
  • Perszepeta
    De... akkor a 2. vége, ahogy vesszük...
  • MauroN
    3. fejezet eleje? Ott van ilyen? Nem a második fejezet végére gondolsz?
  • Perszepeta
    Pici spoiler talán van benne:
    Valaki leírna tippeket (akár spoilerben), hogy a 3. fejezet elején, az örökké tartó harcmezőkön a parancsnokon hogyan lehet megölni? Mire nagy nehezen leszedem a páncélját, alig marad életerőm. Össze-vissza taktikázom, rohangálok a csapdái elől, közelharcban viszont esélyem nincs. Jah és a vicc az egészben, hogy csomó löttyöt megittam a csaták előtt, de azt a játék "elfelejtette", hogy megittam.
    Másik kérdésem: van egy lötty, ami az életerőt állítja vissza, azt hogy lehet használni? Zsebembe nem tehetem bele, meditáció közben meg nem issza meg, bár azt csata közben amúgy sem lehet (sajnos?). Köszi a segítséget előre is!!!
  • bendáj17
    ahogy olvastam a készítők a kiegészítőt preferálják ezért én mindenképp számítok valami nagyra. Remélem a dlc-k is érdemlegesek lesznek.
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam. Eddig év játéka nálam. Kicsit rövid volt, de a sok lehetőség miatt igencsak nagy az újrajátszási faktora :). Remélem, h lesz 3. rész is, vagy ehhez kapunk sok dlc-t, esetleg egy kiegészítőt. :)
  • MerlinW
    Ezen felnevettem:
    "...de egyszerű rúnák legyenek, mert nem láttam művészt a táborban..."

Vannak benne komoly beszólások:)
  • fery02
    Köszi!
  • ferenc001
    Akkor feleslegesen vetted meg, a patch minden DLC tartalmaz, és használhatóvá is tesz, használhatod egyszerre a Finisher pack-et az összes többivel, nem kell aktiválni sem.
  • fery02
    Az érdekelne, hogyha most az 1.2-es patch tartalmazza az eddigi DLC-ket, akkor én feleslegesen vettem meg a májusi Gamestart, amit leginkább csak a DLC-k miatt vettem meg? :)

Nem kell aktiválni semmit sem a játékon belül, hogy melyik DLC-t akarjuk használni? Mert engem elsődlegesen a Finisher pack érdekelne inkább.
  • MerlinW
    1.3 lesz az, hiszen már most 1.2-nél tart:)
  • ratgab
    Hivatalos a hír: Lesz 4:3-as monitorokhoz support az 1.13-as patchben... Kiadási dátumról még nincs hír, de ez jó hír! Végre teljes gyönyörűségében játszhatom végig a játékot (eddig direkt ezért nem folytattam letterboxban, hogy játszhassak az igazi játékkal szép teljes képernyőn!!!)
  • kasa85
    Sziasztok.
    Egy kis segítség a múltkori hsz-re.
    Ujj Cap driver érkezett.
    http://www.rage3d.com/cap/
    Elméletileg a 11.5b nél okozott feliratok hiányát javítja.
    Nem tudom másnál is jelentkezett e a The Witcher 2 nél jelentkező hiányosságok(karakterek neve,karakterek egymás közötti beszédek felirata fejek felett,virágok, tárgyak neve).
    11.5a nál tökéletesen ment ,11.5b nél kezdődött ez a furcsa jelenség amit remélem,hogy a 11.6ban javítanak majd.
    A 11.5b-vel sokkal folyamatosabb a játék 11.5a és alatta mikrolagos az egész.
    Menet közben folyamatosan töltöget ,vagy meg megakad.A menüben az egér iszonyat lassan reagál amit a játék motorjának tudható be.
    Ott nem az érzékenységre gondoltam hanem a mozgásra mintha a gyors mozgást lassan követné :F
    Ha a képfrissítést ki kapcsolom akkor minden okés.
  • MauroN
    Kösz.