The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Hollópáncél nekem is kellene dobj már meg egy mentéssel csibusz.Mentést beimportálni csak akkor lehet ha újra kezdem az egészet?
Azt a valakit nem tudom legyõzni szkanderben tutajrévben,minden orenem rámegy.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Gog-os exe óta jól megy a játék egyébként... mostmár a hivatalos exe-vel is az 1.1-es patch óta (legalábbis abból az 1 percbõl, amit "játszottam vele" úgy tûnik)... ja és az Ati féle fix-et nem raktam fel, csak 11.5-ös hivatalos driver van fent!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/egyre_biztosabb_hogy_konzolra_is_jon_a_witcher_2
Szóval ennyit arról, hogy nem sikeres a játék. A konzolon átírva annyi bevételük lesz hogy megtudják oldani hogy a pénzbõl 2 másik witcher részt is fognak tudni csinálni ha akarnak.
Ráadásul ez nem a csapat nem az ubisoft emg a bioware akik 13-18millió dollárból csinálnak emg egy igényes játékot. HA jól tudom 8 milla volt talán a CD Projekt RED-nek egy ilyen mûvet megcsinálni.
Az elõzõ két írást (hogy alig 150ezer fogyott meg hogy nem lesz 3. rész)azt valóban csak én találtam ki ,de nem tûnt fel senkinek <#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Later in that mission, Roche will distract the guards for you while you hide behind the nearby crates. Wait for them to go and follow the path behind the tents towards the kings. Once there, use the Aard Sign to break the barrels and run back the way you came before they see you, then just head into the tent.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy az arakászok hol vannak? Én eddig csak olyan andragógokkal találkoztam.
© felegyi: Azt tudtam hogy a melyik bomba kell, csak azt nem hogy, hogy lehet azt megszerezni. Szedrikhez meg nem akartam menni, mert azt hittem, hogy akkor elindítja automatikusan a fõküldetés párbeszédet.
Mert akkor a Melitele szíve küldetést buktam😄XD
Mert az nekem a hazai változatomba benne volt egybõl, meg is vertem kockán a 2 párral amire közölte hogy mekkora szerencsém van vagy micsoda, és nekem adja a nagyszerû ereklyét vagy mit. Erre kiírt valamit a gép hogy az extrákban vagy hol ott lesz valami, de azóta sincs semmi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagyon élvezem, nagyon jó kis rpg lett, és nagyon szép is.
Egyébként ratgab-al mi lett? Teljesen eltûnt! Végül neki nem sikerült beállítani hogy jól menjen?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A mostani patchet amit kiadtak érdemes feltenni? Mert láttam volt akinél több rosszat okozott mint jót:/
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Viszont valahogy be kell állítanom, hogy szép is legyen meg jóó is😊
AMD X4 630, 2 GB ram ddr 1330, nvidia 250 GTS 512 mb) Aztán szépen akadás mentesen megy kicsit nagyobb beállításokkal mint közepes, esetleg van valami extra beállítás ami ha ki van szedve akkor jobban fut legjobb mintavétel kivételével? Köszönöm a válaszokat.😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amikor meglátnak azonnal szétnyilaznak, még akkor is, ha a sátorban vagyok.....Triss cicát csak meg kéne' találni, vagy nem?
valami alagútba kellene menni, de lehetetlen.
amúgy valóban a Fülest választottam...
a bal oldalt végigmenve egy inas dumál a végén, onnan balra kinyílik a kapu, és szétlõnek.
az elején pedig van egy sátor -olvastam hogy aard-al kellen hordókat szétütni, de nem lehet- szintúgy halál....
más, aki ue. ezt az oldalt preferálta?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
[már csak abból gondolom, hogy Roche-t választva és az embereket, egy sima séta az egész, nincs lopakodás vagy más hülyeség[/spoiler]
Próbálj meg szétcsapkodni pár egyént hátha az a továbbvezetõ út. De szerintem ha el is rontod akkor sem lesz gond, megy tovább a játék.

Most elhaladtam egy mellett sztem és van vmi visszaszámlálás 5 perctõl.
Why so serious?