The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol találom meg Malénát..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Üdv!
Hollópáncél nekem is kellene dobj már meg egy mentéssel csibusz.Mentést beimportálni csak akkor lehet ha újra kezdem az egészet?
Azt a valakit nem tudom legyõzni szkanderben tutajrévben,minden orenem rámegy.
Ha magadtól nem érzed, mi a nagy szám ebben a játékban, akkor úgyse lehet Neked elmagyarázni.Ha nem tetszik a grafika, nem ragad magával a hangulat, nem merülsz el a történetben, nem élvezed a harcrendszert, akkor kár is erõltetni, hagyd abba!És ezt ne vedd sértésnek, teljesen természetes, hogy különbözõek vagyunk, más-más játék típust kedvelünk.A baj ott kezdõdik, mikor egyesek csak azért húznak le egy játékot, mert nekik nem jön be.Nálad viszont nem ez a helyzet.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Csak két bomba receptet kapsz meg. Annyi. Ez is csak a áthozott mentés elõnye.
Vagyok! Csak el voltam havazva és nem sokat játszottam (Witcher 2-vel kb 1 percet, amikor kipróbáltam a widescreen megoldást), de azért követem az eseményeket!

Gog-os exe óta jól megy a játék egyébként... mostmár a hivatalos exe-vel is az 1.1-es patch óta (legalábbis abból az 1 percbõl, amit "játszottam vele" úgy tûnik)... ja és az Ati féle fix-et nem raktam fel, csak 11.5-ös hivatalos driver van fent!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

egyébként ha megnyomod az invintroy menüt I-vel akkor legfelül van az aktuális tárgy.

A PC guru azt írja hogy a lengyelek az E3 során új játékot jelentenek be és az anyg valószínûség szerint a Witcher 2 konzolos változata lesz.
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/egyre_biztosabb_hogy_konzolra_is_jon_a_witcher_2
Szóval ennyit arról, hogy nem sikeres a játék. A konzolon átírva annyi bevételük lesz hogy megtudják oldani hogy a pénzbõl 2 másik witcher részt is fognak tudni csinálni ha akarnak.
Ráadásul ez nem a csapat nem az ubisoft emg a bioware akik 13-18millió dollárból csinálnak emg egy igényes játékot. HA jól tudom 8 milla volt talán a CD Projekt RED-nek egy ilyen mûvet megcsinálni.
BoneDragon
Ha nem jelzi, akkor elvileg automatikusan a küldetés tárgyaknál legfölül van.

Csibusz
hmm, én nem vettem észre, hogy jelzi, mert most volt egy olyan rész, hogy Thaler egyik embere eljött a városba, és mondta, hogy van egy üzenete meg egy csomagja a számomra, mikor átadta a csomagot, sehol sem jelzett semmit se:S Na mindegy
BoneDragon
Küldetés tárgyat kapsz, általában beszélgetés közben/végén írja ki bal oldalt. Na igen, ez engem is zavar, hogy nem jelzi melyik könyvet olvastad is ki...

Csibusz
Ebben a részben nem jelzi, amikor kapom a küldetés tárgyat? Mert sokszor nem jövök rá mit kaptam, csak hosszas keresgélés után, meg a másik hogy a könyveken sem jelzi, hogy ezt már olvastam... Tudom kis dolgok, de mivel én nagyon mellékküldetés párti vagyok, meg olvasgatok is, így kicsit elkapkodva érzem ezeket.
Lehet hogy én vagyok ízlésficamos, de elárulja valaki mi olyan nagy szám ebben a játékban? Mert amekkora hírverés volt körülötte, hát nem estem seggre pár óra játék után... De ez csak egy szerény vélemény.
grebber
Info itt található!

Az elõzõ két írást (hogy alig 150ezer fogyott meg hogy nem lesz 3. rész)azt valóban csak én találtam ki ,de nem tûnt fel senkinek <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tényleg ennyire buták vagytok? Azon kívül h valaki bemásolt egy szöveget, hol olvastatok ilyet? Még csak ehhez hasonlót sem olvastam a fejlesztõk részérõl... ha úgy nézed h PC-re jóóóval kevesebb vétel is "hatalmas siker", már az elsõ nap !rekordot! döntött PC-s játékeladás szempontjából... járjatok utána a dolognak, valamelyik idióta kitalált egy szöveget hogy aztán jót nevethessen a sírásokon...
BoneDragon
Mennyi is volt az elõrendelés? Másfél milla? + a digitális letöltés meg ez. Nem tudom mit panaszkodnak... Nem tudják megvenni asszonynak a ferrarit, vagy mi van?

grebber
"The Witcher 2: Assassins of Kings (PC) debuted at number three with sales of 212,000. These sales are retail only, as there is no data for digital sales."

Next PC upgrade: 2022

Minimál kereséssel a Google-ban megtaláltam a megoldást a problémádra.
There's two camps. One of which is a Brothel. I think it's to the left of your starting point where you meet Roche. It's only a couple of tents and the soldiers there ignore you. Pay the Madame enough and she'll let you access a tunnel which you take to get into the camp.

Later in that mission, Roche will distract the guards for you while you hide behind the nearby crates. Wait for them to go and follow the path behind the tents towards the kings. Once there, use the Aard Sign to break the barrels and run back the way you came before they see you, then just head into the tent.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Csinálj más küldetéseket, majd a fõszál alatt nyílik lehetõség oda bejutni (hogy ha a vergeniekkel vagy). A Philippának kellõ mágikus cucc van ott. A ládát szintén azután tudod kinyitni, hogy jártál az említett ajtó mögött, egy mellékküldetés kapcsolódik hozzá (Baltimore rémálma, ha jól emlékszem). Természetesen ez csak akkor érvényes, ha a vergeniekkel vagy, ha Henselttel, akkor nem tudod kinyitni egyik zárat sem. És nem, a Sárkányölõ Saskiát, a Szüzet nem lehet megfektethetni 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

A templom alapos átkutatása során megtaláltam a Vajákosok õsi fegyverét, a szent merítõkanalat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

második fejezetben a kõfejtõ alján van egy olyan kóajtó szerûség, kulcs kell hozzá, azt hol találom és mi van ott, illetve ugyanitt a lyukban a hárpiafészek melett is van egy láda, oda is kulcs kell, annak hol a kulcsa? És még egy nagyon életbevágó kérdés...sárkányölõ nénit meglehet majd farkalni valamikor?😄
Én se tudom megszerezni tõle. Mondtam neki, hogy adja ide, miután megmondta, kitõl vette meg. Õ meg azt mondta hogy nem adja, mert drága volt az. De aztán végül is benyögte, hogy megvehetem, vagy elnyerhetem tõle. Csak hogy én is játszottam még vele a küldetés elõtt. Lehet ez a baj? Végsõ soron megölhetjük az õr trollt😄

Amúgy az arakászok hol vannak? Én eddig csak olyan andragógokkal találkoztam.

© felegyi: Azt tudtam hogy a melyik bomba kell, csak azt nem hogy, hogy lehet azt megszerezni. Szedrikhez meg nem akartam menni, mert azt hittem, hogy akkor elindítja automatikusan a fõküldetés párbeszédet.

A Troll-os DLC küldetésnél ha már játszottam korábban Sendersel akkor már nem tudom megvenni tõle a trófeát ami a falon van?
Mert akkor a Melitele szíve küldetést buktam😄XD
GOG monk az mi/ki? A szerzetes akivel kockázni kell?
Mert az nekem a hazai változatomba benne volt egybõl, meg is vertem kockán a 2 párral amire közölte hogy mekkora szerencsém van vagy micsoda, és nekem adja a nagyszerû ereklyét vagy mit. Erre kiírt valamit a gép hogy az extrákban vagy hol ott lesz valami, de azóta sincs semmi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

enlightened
Egyébként az hogy lehet, hogy dobozos verzióm van és ott áll a GOG monk a az elsõ fejezetben. Azt hittem a GOG monk az exkluzív GOG-os tartalom. Vagy a patch miatt így mi is megkaptuk?

enlightened
Sziasztok nagyon jól már nálam a játék, sikerült a legmegfelelõbb beállításokat elérnem, mondjuk fél napig kísérleteztem. Engem az zavart a legjobban, hogy sokszor volt hogy a textúrák 1 mp-vel késõbb töltõdtek be, viszont miután a memory size-ot feltettem largera ez teljesen megoldódott sõt az FPS-em is megnõtt. Ez egyébként azért nem jutott elõbb eszembe, mert a program high beállításoknál is csak mediumra rakja texture memory size-ot. És annál meg nem akartam feljebb menni, de itt most érdemes volt. Szóval akinek hasonló gondjai vannak ajánlom, hogy azt rakja fel és simán fog menni utána a játék.

Nagyon élvezem, nagyon jó kis rpg lett, és nagyon szép is.

Egyébként ratgab-al mi lett? Teljesen eltûnt! Végül neki nem sikerült beállítani hogy jól menjen?

xXtamasXx
Egy kis segítséget szeretnék kérni
A 2. fejezetben, hogy ítélkezzek? Bûnös-e a herceg vagy nem, fogjam-e az õ pártját vagy a tömegét?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Csibusz
Na nekem is elõbukkant ez a textura hiba szerûség.. Nálam a talajon is lehet látni, úgymond tényleg mintha szitával átmentek volna rajta... -.-'
A mostani patchet amit kiadtak érdemes feltenni? Mert láttam volt akinél több rosszat okozott mint jót:/
Játszottál az elsõ résszel? Ha nem akkor érthetõ h nem vagy tapasztalt "Witcher", de a Nekkeres küldetésnél is írták hogy tudj meg többet bla bla bla... emlékeim szerint kiderült hogy Méhkas bombával lehet betemetni az odúkat, ha meg nem akkor is kiírja... most nem azért mondom de ha itt elakadtál akkor nagyon szegényesen fogsz tudni megtalálni minden érdemleges dolgot a játékban.
Egyet értünk annyira azért nekem sem létfontosságú és elsõdleges hogy emiatt holnap rohanjak kártyát venni .Van aki játsza ezt még gyengébb vga-val is.
Frank99
lehet hogy várnom kell, és másik küldit tolnom addig.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Csibusz
Nem sértõdöm meg, tudom én, hogy a PC nem tart sokáig, de annyira nem érdekel, hogy most azonnal cseréjek is😊
Viszont valahogy be kell állítanom, hogy szép is legyen meg jóó is😊
Azért ez a gts 250 már néha csak alaphangon elég a mai játékokhoz.Ne értsd félre nem fikázásból mondom nekem is ilyen van.De szerintem rövidesen cserére szorul
Csibusz
oké az van fent, hát szomorú vagyok, hogy nincs olyan nagy rossz gépem:
AMD X4 630, 2 GB ram ddr 1330, nvidia 250 GTS 512 mb) Aztán szépen akadás mentesen megy kicsit nagyobb beállításokkal mint közepes, esetleg van valami extra beállítás ami ha ki van szedve akkor jobban fut legjobb mintavétel kivételével? Köszönöm a válaszokat.😊
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A 275-ös béta drivert használd, a most fennt lévõ hivatalos 270-est NE !!!
Csibusz
Melyik driver kell az Nvidiához? Mert olvastam, hogy nem mindegy😊 Igen visszakeresem 3 oldalt =)
Frank99
az.

amikor meglátnak azonnal szétnyilaznak, még akkor is, ha a sátorban vagyok.....Triss cicát csak meg kéne' találni, vagy nem?

valami alagútba kellene menni, de lehetetlen.
amúgy valóban a Fülest választottam...
a bal oldalt végigmenve egy inas dumál a végén, onnan balra kinyílik a kapu, és szétlõnek.

az elején pedig van egy sátor -olvastam hogy aard-al kellen hordókat szétütni, de nem lehet- szintúgy halál....

más, aki ue. ezt az oldalt preferálta?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

2.ik fejezetben mikor 7db hárpia csapdát kell használni,abból nekem 4fészek megvan ami ott volt ahol lefele kell menni,és 1 nagy tér lesz lent a végén. A további 3 az merre van?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ez a második fejezetben lévõ feladat lenne? Gondolom igen és ha tippelnem kéne akkor Ioverth-et meg az abhumán fattyakat segíted.
[már csak abból gondolom, hogy Roche-t választva és az embereket, egy sima séta az egész, nincs lopakodás vagy más hülyeség[/spoiler]

Próbálj meg szétcsapkodni pár egyént hátha az a továbbvezetõ út. De szerintem ha el is rontod akkor sem lesz gond, megy tovább a játék.

Két kép tõlem, semmi különös, csak tetszik ez a fényeffekt😄

Az aktiváláshoz csak annyi kell, hogy nyomj el egy érzékelést (használd az amulettedet) amitõl megjelenik az anomália és gyalogolj bele az aktiváláshoz. Ennyi az egész.

Semmi láda nincs. Amint felérsz a hajóra miután leléptél a dutyiból, nálad lesz minden automatikusan amint kezded az elsõ fejezetet. Egyetlen kivétel a silver sword. Azt meg tudsz venni vagy ha akarsz akkor csináltatni a törpe kovácsnál az elsõ fejezetben amint beértél a településre.

Hogy lehet az erõhelyekbe belépni, vagy aktiválni õket?
Most elhaladtam egy mellett sztem és van vmi visszaszámlálás 5 perctõl.
wedge31
Kemény a csaj jól el kell fenekelni, hogy behivjon a sátrába.

Fú az nem túl jó, mert pont vele kell beszélnem, ha fõ küldetésezni akarok.
BoneDragon
Passz. Vagy nem tartok még ott, vagy nem foglalkoztam eleget Vessel.

köszi értem ez gyors választ volt 😄

igen mert pont akkor olvastam 😄 te az én spoileremre nem tudsz valamit?

wedge31
Nem befolyásol semmit, legalábbis ebben a részben.

Azt hiszem Cedricnél lehet venni. Bombát is meg a receptet is. Receptet jobban megéri, olcsóbb ha magadnak kotyvasztod össze.

Why so serious?