9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bendáj17
    nem értenek hozzá a fontos hogy nekem nagyon bejött. Akinek tetszik az úgy is játszik vele nem?
  • Renjike
    :D én is ezt kérdeztem hirtelen :) de nem szerintem végig sem vitték csak a prológust és mondták hogy nem is szabad játék 6 pont :D szerintem így volt :D
  • Laza
    Idióták ... még csak az első fejezet végefelé tartok, de eddig 10 pontos a cucc. Ilyen grafikával ilyen környezetben egyszerűen élvezet játszani egy RPG-t ...
  • koschwarz
    de 5-ből, nem? :DDDD
  • bendáj17
    marhák vagy nem is ismerik a gamet.
  • Renjike
    EDGE től a witcher 2 6 pontot kapott :D ezek nagyon idióták :D
  • Laza
    Van valahol olyan hely, ahol le lehet pakolni cuccokat?
    Állandóan azzal szenvedek, hogy tele vagyok, pedig egy darab plussz fegyver vagy páncél sincs nálam, csak a főzetek, alapanyagok, stb, és még így sem tudok mindent összeszedni, annyi cuccot kell elhagyjak.
  • 38tibi38
    Mindegy már meg van. Amugy 1.fejezet Bartoromelo a neve,
  • SaGa Jr
    Így magyarul az életbe be nem azonosítom kiről lehet szó (minek kell a neveket lefordítani?). Melyik fejezetben vagy? Ha az elsőben, úgy a manus kinn van a csúnakoknál a falun kívül (kimész a kapun arra maerre az út is visz és ott lesz a falon kívül pár házikó, na mellettük vannak a csónakok).
  • 38tibi38
    A szkanderhez már csak Dereglyés Bártot kéne legyőzni de sehol se találom. Pls valaki help.
  • Fenrir
    Én tegnap azzal fejeztem be a játékot és nem volt szerepe, pedig elvileg minden mellékküldetést megcsináltam.
  • Shep
    Ja ok, kösz.
  • Gabe18
    Iorveth-et oldalán játszva lesz arra egy külön küldetés.
  • Shep
    Abban a katlanban ahol a hárpiák tanyáznak vannak nagyobb kövek amiket a medál jelez, azokkal mit kellene kezdenem?
  • ferenc001
    Mondtam én hogy aludni kell rá egyet :D
  • Perszepeta
    Neeem, mert rájöttem, azt még nem fejlesztettem tovább, és gyenge volt hozzá! Szimplán taktikán múlott, ahogy lentebb írtam.
  • MerlinW
    Yrden-t használtad?:)
  • Perszepeta
    Jah és mikor már éreztem hogy a végét járja ÉS én is, na akkor valaki pulzusomat mérte volna, sztem 140-et biztos mutatott volna :D Ez már függőség :P
  • Perszepeta
    Ennyire még sosem örültem játékban elért siker miatt :D Pár hsz-el korábban írtam mennyire szenvedek a 2. fejezetben az örökké tartó csatában a boss-harcban. Összességében vagy 2 órát biztosan elvett az életemből, erre ma ELSŐRE lenyomtam :D A lényeg tényleg az időzítésen volt (space - elugrás) és hogy ne menjek tőle túl messzire sem. Azért ezek után sem mondom hogy könnyű volt! Na de inkább megyek vissza, és végre JÁTSZANI :)
  • motyodlee
    Sziasztok!

Nem tudom elindítani a játékot mert ilyen üzenetet dobál ki

Az eljárás belépési pontja (wmemcpy_s) nem található a DLL-ben (MSVCR'§§.dll)

valaki találkozott már evvel?
  • MerlinW
    Ha nem könnyű vagy normál fokozaton játszol, nagyon is sokat jelent minden egyes + megnövelt tulajdonság.

A sok kis kacatból tudsz kardokat, páncélokat készíttetni, főzeteket készíteni, pénzt termelni, stb.

Az RPG-k egyik húzó tulajdonsága a gyűjtögetés, amennyiben sok érdekes, értelmes, felhasználható és igényes tárgy van. Witcher 2 pedig igen jól hozza ezt a témát.
  • Shep
    Azért annyira nem vagyok amatőr, hogy minden megvan és lusta vagyok egy párbeszédet lenyomni :)
  • Shep
    Én nem vagyok nagy RPG-s ezért kérdezem ,hogy csak számomra zavaró a millió 1 kis hülye tárgy, fejlesztés, mutagén meg ki tudja még micsoda ami látszólag semmire, vagy kevésbé fontos dologra jó?
  • ferenc001
    Jaaa, én azt hittem már megvan a bizonyíték is :)
    NovaTerra: Meditálásnál, pontelosztásnál az ágak vége felé lesz lehetőség, ha a képességet szimbolizáló kör szélén van egy másik, kis kör, akkor jelenik meg a mutáció lehetősége. Amúgy pedig nem ajánlom csak az erős mutagének beépítését, mert elég korlátozott ez a lehetőség, és nem éri meg simákkal feltölteni a helyet (gyengékkel meg még inkább nem éri meg).
  • NovaTerra
    Mutagéneket milyen módon lehet felhasználni?
  • NovaTerra
    Ez nekem is feltűnt, hogy elég drágák a boltok, valamint olcsón veszik a cuccot. Pl.: eladtam az egyiknek egy kardot kb. 40 orenért, erre ő uyganazt 1200-ért árulja.
  • Shep
    Kösz, akkor marad a második, mert még a sima bőrt is elég drágán számolják a helyi árusok :)
  • Shep
    Ok, köszi szépen. Másik kérdés van ugye a város melletti erdőben az a romos torony ahova Cecil irányít, hogy az egy mágikus hely, igen ám de legalább 3x körbejártam a helyet és egy helyen lehet oda feljutni de az meg el van torlaszolva és sajnos nem az az Aaardal szétlőhető torlasz.
  • bendáj17
    a bizonyíték nem más mint egy penge szilánk, na szóval idézek az útmuatóból: A katakombák felderítése során az általunk keresett tiszta és egyszerű kelmét a bejárattól a 3. szobában találjuk. Lehámozása után nekiállunk megvizsgálni a meggyilkolt férfi holtestét. Kell nálunk lenni orvosi műszerek amivel eltudunk távolítani egy pengeszilánkot amivel tudjuk bizonyítani. Műszert kereskedőtől lehet én amikor a Vergenből jössz ki a kapun akkor jobbra az első nőnél van ilyen.
  • Although
    Több modon, vagy veszel némelyik árustól, vagy szerzel egy ábrát és gyártatsz akivel lehet. Ez a második szerintem olcsóbb.
  • Shep
    Nem elég, bizonyíték kell neki. Keményített bőrt hol tudnék szerezni, mert sima az van mint a szemét?
  • ferenc001
    Egyszerűen beszélni kell Iorveth-el, és bevádolni a másik elfet.
  • Shep
    Hogyan tudom Elyast Iorveth jelenlétében megvádolni ,hogy ő ölte meg az embereket, nem a szakubusz, mert ugye az egyik állandóan a szállása körül őgyeleg a másik meg a kocsmánál támasztja a falat?
  • MauroN
    Nem muszály. Elég ha visszatöltöd az utolsó 3-4 mentést. Persze attól még az összes befejezést nem fogod látni. Ahhoz minimum 2X végig kell vinned.
  • moonstar1
    Nah a végére értem. elég érdekes volt. Most kezdhetem vagy 20 szor előlről, h megtudjam a többi befejezést? :D ennyit fejben tartani sem lehet
  • MerlinW
    A téglafalakat lökd be AXII-val.
  • ferenc001
    Ha jó helyre érsz, akkor egy szellem fog veled dumálni (bent a kriptában azt hiszem az utolsó lejáratnál van az ominózus szoba, ha jól emlékszem, akkor Aarddal falat is kell bontani valahol).
  • jocu
    2. Fejezet Vérátok küldetés kérdés!
    [spoiler]A 2. Fejezet Vérátok küldetésnél megszeretem a lándzsahegyet és a kardot de a zászlót sehol sem találom pedig a kriptánál ahol a térkép jelzi bejártam mindent de nem találom pedig a jelzés a bejáratnál van. Előre is köszönöm a válaszokat![spoiler]
  • bendáj17
    ja igen el is felejtettem ha megmentjük őket a tűz esetnél. 2. végigjátszásnál volt .
  • Perszepeta
    Ok köszi! Most már fáradt vagyok ehhez, viszont találtam egy nagyon durva videót erről a boss harcról! Kb. fél perc alatt meg lehet ölni (és nem tűnik bugnak): le kell rakni egy Yrden-t, "belecsalogatni", majd hátulról gyakni közben... Mire kiszabadulna már kampec!