9144
-
bendáj17 #6781 nem értenek hozzá a fontos hogy nekem nagyon bejött. Akinek tetszik az úgy is játszik vele nem? -
#6780 :D én is ezt kérdeztem hirtelen :) de nem szerintem végig sem vitték csak a prológust és mondták hogy nem is szabad játék 6 pont :D szerintem így volt :D -
#6779 Idióták ... még csak az első fejezet végefelé tartok, de eddig 10 pontos a cucc. Ilyen grafikával ilyen környezetben egyszerűen élvezet játszani egy RPG-t ... -
#6778 de 5-ből, nem? :DDDD -
bendáj17 #6777 marhák vagy nem is ismerik a gamet. -
#6776 EDGE től a witcher 2 6 pontot kapott :D ezek nagyon idióták :D -
#6775 Van valahol olyan hely, ahol le lehet pakolni cuccokat?
Állandóan azzal szenvedek, hogy tele vagyok, pedig egy darab plussz fegyver vagy páncél sincs nálam, csak a főzetek, alapanyagok, stb, és még így sem tudok mindent összeszedni, annyi cuccot kell elhagyjak. -
38tibi38 #6774 Mindegy már meg van. Amugy 1.fejezet Bartoromelo a neve, -
SaGa Jr #6773 Így magyarul az életbe be nem azonosítom kiről lehet szó (minek kell a neveket lefordítani?). Melyik fejezetben vagy? Ha az elsőben, úgy a manus kinn van a csúnakoknál a falun kívül (kimész a kapun arra maerre az út is visz és ott lesz a falon kívül pár házikó, na mellettük vannak a csónakok). -
38tibi38 #6772 A szkanderhez már csak Dereglyés Bártot kéne legyőzni de sehol se találom. Pls valaki help. -
#6771 Én tegnap azzal fejeztem be a játékot és nem volt szerepe, pedig elvileg minden mellékküldetést megcsináltam. -
#6770 Ja ok, kösz. -
Gabe18 #6769 Iorveth-et oldalán játszva lesz arra egy külön küldetés. -
#6768 Abban a katlanban ahol a hárpiák tanyáznak vannak nagyobb kövek amiket a medál jelez, azokkal mit kellene kezdenem? -
ferenc001 #6767 Mondtam én hogy aludni kell rá egyet :D -
Perszepeta #6766 Neeem, mert rájöttem, azt még nem fejlesztettem tovább, és gyenge volt hozzá! Szimplán taktikán múlott, ahogy lentebb írtam. -
#6765 Yrden-t használtad?:) -
Perszepeta #6764 Jah és mikor már éreztem hogy a végét járja ÉS én is, na akkor valaki pulzusomat mérte volna, sztem 140-et biztos mutatott volna :D Ez már függőség :P -
Perszepeta #6763 Ennyire még sosem örültem játékban elért siker miatt :D Pár hsz-el korábban írtam mennyire szenvedek a 2. fejezetben az örökké tartó csatában a boss-harcban. Összességében vagy 2 órát biztosan elvett az életemből, erre ma ELSŐRE lenyomtam :D A lényeg tényleg az időzítésen volt (space - elugrás) és hogy ne menjek tőle túl messzire sem. Azért ezek után sem mondom hogy könnyű volt! Na de inkább megyek vissza, és végre JÁTSZANI :) -
#6762 Sziasztok!
Nem tudom elindítani a játékot mert ilyen üzenetet dobál ki
Az eljárás belépési pontja (wmemcpy_s) nem található a DLL-ben (MSVCR'§§.dll)
valaki találkozott már evvel? -
#6761 Ha nem könnyű vagy normál fokozaton játszol, nagyon is sokat jelent minden egyes + megnövelt tulajdonság.
A sok kis kacatból tudsz kardokat, páncélokat készíttetni, főzeteket készíteni, pénzt termelni, stb.
Az RPG-k egyik húzó tulajdonsága a gyűjtögetés, amennyiben sok érdekes, értelmes, felhasználható és igényes tárgy van. Witcher 2 pedig igen jól hozza ezt a témát. -
#6760 Azért annyira nem vagyok amatőr, hogy minden megvan és lusta vagyok egy párbeszédet lenyomni :) -
#6759 Én nem vagyok nagy RPG-s ezért kérdezem ,hogy csak számomra zavaró a millió 1 kis hülye tárgy, fejlesztés, mutagén meg ki tudja még micsoda ami látszólag semmire, vagy kevésbé fontos dologra jó? -
ferenc001 #6758 Jaaa, én azt hittem már megvan a bizonyíték is :)
NovaTerra: Meditálásnál, pontelosztásnál az ágak vége felé lesz lehetőség, ha a képességet szimbolizáló kör szélén van egy másik, kis kör, akkor jelenik meg a mutáció lehetősége. Amúgy pedig nem ajánlom csak az erős mutagének beépítését, mert elég korlátozott ez a lehetőség, és nem éri meg simákkal feltölteni a helyet (gyengékkel meg még inkább nem éri meg). -
NovaTerra #6757 Mutagéneket milyen módon lehet felhasználni? -
NovaTerra #6756 Ez nekem is feltűnt, hogy elég drágák a boltok, valamint olcsón veszik a cuccot. Pl.: eladtam az egyiknek egy kardot kb. 40 orenért, erre ő uyganazt 1200-ért árulja. -
#6755 Kösz, akkor marad a második, mert még a sima bőrt is elég drágán számolják a helyi árusok :) -
#6754 Ok, köszi szépen. Másik kérdés van ugye a város melletti erdőben az a romos torony ahova Cecil irányít, hogy az egy mágikus hely, igen ám de legalább 3x körbejártam a helyet és egy helyen lehet oda feljutni de az meg el van torlaszolva és sajnos nem az az Aaardal szétlőhető torlasz. -
bendáj17 #6753 a bizonyíték nem más mint egy penge szilánk, na szóval idézek az útmuatóból: A katakombák felderítése során az általunk keresett tiszta és egyszerű kelmét a bejárattól a 3. szobában találjuk. Lehámozása után nekiállunk megvizsgálni a meggyilkolt férfi holtestét. Kell nálunk lenni orvosi műszerek amivel eltudunk távolítani egy pengeszilánkot amivel tudjuk bizonyítani. Műszert kereskedőtől lehet én amikor a Vergenből jössz ki a kapun akkor jobbra az első nőnél van ilyen. -
Although #6752 Több modon, vagy veszel némelyik árustól, vagy szerzel egy ábrát és gyártatsz akivel lehet. Ez a második szerintem olcsóbb. -
#6751 Nem elég, bizonyíték kell neki. Keményített bőrt hol tudnék szerezni, mert sima az van mint a szemét? -
ferenc001 #6750 Egyszerűen beszélni kell Iorveth-el, és bevádolni a másik elfet. -
#6749 Hogyan tudom Elyast Iorveth jelenlétében megvádolni ,hogy ő ölte meg az embereket, nem a szakubusz, mert ugye az egyik állandóan a szállása körül őgyeleg a másik meg a kocsmánál támasztja a falat? -
MauroN #6748 Nem muszály. Elég ha visszatöltöd az utolsó 3-4 mentést. Persze attól még az összes befejezést nem fogod látni. Ahhoz minimum 2X végig kell vinned. -
moonstar1 #6747 Nah a végére értem. elég érdekes volt. Most kezdhetem vagy 20 szor előlről, h megtudjam a többi befejezést? :D ennyit fejben tartani sem lehet -
#6746 A téglafalakat lökd be AXII-val. -
ferenc001 #6745 Ha jó helyre érsz, akkor egy szellem fog veled dumálni (bent a kriptában azt hiszem az utolsó lejáratnál van az ominózus szoba, ha jól emlékszem, akkor Aarddal falat is kell bontani valahol). -
jocu #6744 2. Fejezet Vérátok küldetés kérdés!
[spoiler]A 2. Fejezet Vérátok küldetésnél megszeretem a lándzsahegyet és a kardot de a zászlót sehol sem találom pedig a kriptánál ahol a térkép jelzi bejártam mindent de nem találom pedig a jelzés a bejáratnál van. Előre is köszönöm a válaszokat![spoiler] -
bendáj17 #6743 ja igen el is felejtettem ha megmentjük őket a tűz esetnél. 2. végigjátszásnál volt . -
Perszepeta #6742 Ok köszi! Most már fáradt vagyok ehhez, viszont találtam egy nagyon durva videót erről a boss harcról! Kb. fél perc alatt meg lehet ölni (és nem tűnik bugnak): le kell rakni egy Yrden-t, "belecsalogatni", majd hátulról gyakni közben... Mire kiszabadulna már kampec!