The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Minek kellett az ahhoz?Megöltem azokat akik hazavágták a nõstény trollt.
Aztán visszamentem ahhoz a tutajrévi faszihoz.Elõször azt mondta levan égve.Úgyhogy meg kellett fenyegetnem hogy odaadja a 200 orent amiben elõtte megegyeztünk.Legalább valami fõzetet lehet belõle készíteni , mondjuk olyan fõzet jó lenne ami plusz skill pontot adna.Milyen hatóanyagok vannak abban a fejben?
megprobalom😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Elakadtam😄
Van egy küldetés amikor cecil burdon által említett Erõhelyet kell felkeresni Vergen közelében. Elmentem arra a pontra amit a térkép mutatott, a pont egy hegy tetején van fent, és nem tudom, hogy hogy kell oda felmenni.....helpp pllsss
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
<#eljen>#eljen>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
valszín ott rontottam el, hogy nem adtam elég zsét a madamnak....
:-)
mondtam is, a faxomnak kell a segítsége, megoldom magam...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amúgy legközelebb használhatod a spoiler taget is, a szövegdoboz felett jobb oldalt 😉
A recsegést nem tudom miért csinálja, egyszer volt nekem is, a Roche-al való elsõ beszélgetés során, de többet nem találkoztam vele.
SPOILER! - Még csak a prológust csinálom, és van egy küldi, amit nem bírok megoldani, a 'jaj a legyõzötteknek' küldirõl van szó. Két alkalommal már mentettem meg emberkéket (egy házban elzavartam az õröket, meg egy parancsnokkal kellett megverekednem), viszont ha lemászok a kútba, hogy bemenjek a templomba, kiírja, hogy küldetés sikertelen. Még van egy nagy csapat katona, akik vmi ház elõtt felsorakoztatták a civileket, de nem tudok velük mit csinálni. Már visszamentem a királyhoz is, de vele sem tudok mit csinálni. Tipp?
Elõre is köszi
Már vagy félnapja járkálok az erdõben az elsõ fejezetben.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Nem, nem az Aerondight, amit a Tó Ûrnõjétõl, vagy kitõl kapsz. A Holdpengét már nem tudom hol szereztem, egy régebbi mentést importáltam anno, az elsõ végigjátszásom során (talán a Vadászat Nagymesterétõl kaptam, amiért mind a tíz szörnyet kinyírtam és bemutattam), de abban biztos vagyok nem tavi istennõtõl. Viszont azt a nemtudommilyen rúnasihill acélkardot nem tudtam importálni, sajnos.
H3LLBoY:
Nem tudja valaki, hogy a hajóroncsok közül a második merre van? Addig nem akarok tovább menni, amíg az nincs meg.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem tudom hogy újra kezdjem-e.
De kell a mentésed az egybõl.Azt nem lehet megcsinálni hogy mondjuk ahol most tartok a kettõben nem törlöm,kezdek egy újat,importtal az egybõl és rámásolom utána a másodikból a mentésemet?De á nem lehet mert felülírná a karaktert.
Csibusz csak tedd fel valami ingyenes tárhelyre,s told be a linket privátban.
Kösz.
SZóval az érc az kell az elkészítéshez. Meg a "papír" hogy hogy kell megcsinálni.
A Rúna (tûz, hold, stb...) az meg majd berakható lesz bizonyos kardokba, aminél mellette lesz ilyen kis kerek hely vagy helyek mutatva hogy mennyi Rúnát tudsz rárakni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A fogazott kard kifejezetten jó dolog az elsõ fejezetben. Én viszonylag hamar elkészíttettem és onnantól jó darabig az volt a fõ fegyverem, mé, sõt egy ideig azzal aprítottam a bogarakat is, nem az ezüst kardommal (sebzi a normál fegyver is a bogárkákat csak gyengébben, míg az ezüst gyengébb az emberek és más értelmes lények ellen).
Kijelezni meg automatikusan senki nem fog semmit, hanem te majd megnézed milyen recepted/tervrajzod van és mikor készíttetni akarsz valamit akkor azt kikeresed a listából. Amit nem tudnál elkészíttetni, mert mondjuk nincs alapanyagod de megvan maga a terv, azt is mutatni fogja a szaki akivel tárgyat akarsz készíttetni. Csak keressed ki a megfelelõt, bökj rá és mutatja mibõl mennyi kell (de ugyanezt megtudod ha a kurzort ráviszed az inventory-ban a receptre és vársz).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Itt lesz valahol Maléna a közelben?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Why so serious?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
deicide: A tutajrévi gyógynövényárus kunyhója elõtt.