The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez alapján írtam, bár jobban megnézve itt azt írja, hogy meg lehet szerezni. Õszintén szólva a Trollzûr még nem sikerült végigvinni a troll barátjaként, így nem tudom pontosan, hogy a fejben van-e valami hatóanyag, de szerintem csak egyszerûen küldetéstárgy. Persze tévedhetek, mondom, még nem játszottam ki úgy, hogy a trollnak segíettem

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Semmilyen, merthogy quest item. Legalábbis emlékeim szerint.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kösz.
Hát sajna a troll zûrt már megcsináltam aztán gyõztem le Sendlert😊
Minek kellett az ahhoz?Megöltem azokat akik hazavágták a nõstény trollt.
Aztán visszamentem ahhoz a tutajrévi faszihoz.Elõször azt mondta levan égve.Úgyhogy meg kellett fenyegetnem hogy odaadja a 200 orent amiben elõtte megegyeztünk.Legalább valami fõzetet lehet belõle készíteni , mondjuk olyan fõzet jó lenne ami plusz skill pontot adna.Milyen hatóanyagok vannak abban a fejben?
hmmm, köx
megprobalom😊
Szemben vele van egy domb, onnan lehet átrugaszkodni a jelzett helyre egy párkánynál.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Aki futtatja ezt a widesreenes exét mindenkinek teljes képernyõs lett?Én már az összes beállítással próbáltam egyikkel sem jó.
HELP PLSSS!!!

Elakadtam😄
Van egy küldetés amikor cecil burdon által említett Erõhelyet kell felkeresni Vergen közelében. Elmentem arra a pontra amit a térkép mutatott, a pont egy hegy tetején van fent, és nem tudom, hogy hogy kell oda felmenni.....helpp pllsss
A fej a Troll Trouble (Trollzûr) címû küldihez fog kelleni, ami ingyen letölthetõ tartalom, és tartalmazza az 1.1-es patch is. A csapdaterveket természetesen meg lehet venni, általában Cedric-nél, a tündénél, illetve néhányat a tutajrévi boltosnál is (hogy azt, amit ajánlott jutalomként, meg lehet-e, azt nem tudom pontosan). Ha a pénzt kéred, akkor sem fogsz sokat kaszálni, nekem kb. 100-200 oren körül volt amivel megdobott

UltraZord
kösz, ez megoldotta

Nos befejeztem a kockapóker küldetést Flotsanban.Legyõztem azt a Sendlert ott aztán lehetett válogatni hogy mit kérek sorolom:robbanócsapda,karmolócsapda,fagyasztócsapda ezek mind tervek,troll fej vagy pénz.A troll fejet választottam mert úgy hallottam hogy anlkül nem lehet valami küldetést aktiválni.Gondolom ezeket a csapda terveket meg meglehet venni,vagy nem?Aki pénzt választott , mennyit adott?
Patch-elt?v1.1-es?
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher_2.shtml

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

UltraZord
gog exéssel, gondolom az számít

Melyik verzióval játszol?
Tekerd le izire a nehézséget, és menni fog <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

UltraZord
na most lett elegem a csatákból
van valami mûködõ traineretek?

Frank99
kösz, de nem fizettem a madamnak, és felmásztam hátul egy sziklán, úgyhogy mejd a madamos fizetéssel megpróbálom.

<#eljen>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
kösz, majd lefordítom.....

valszín ott rontottam el, hogy nem adtam elég zsét a madamnak....

:-)

mondtam is, a faxomnak kell a segítsége, megoldom magam...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nna, sikerült végre, azokat nem találtam, akik be voltak zárva egy házba, már vagy 50-60 perce csak szaladgáltam ide-oda. Köszi!
Mindegy, de arra ügyelj, hogy igen véges számút lehet felhasználni (mert ugye mindig a képesség ág vége felé lehet õket pakolni), így nem érdemes gyengét vagy normált használni.

Csibusz
A mutagének használatáról lenne egy kérdésem: hogy mindegy melyik képességhez rakom õket? erély regenerálódáshoz tettem egyet meg a nyilak elhárításához.. Szóval mindegy, hova teszem?
Hollópáncélnál meg importált kardnál tuti lesz ütõsebb a második fejezetben.Ez mennyi fejezetes 3?Asszem az egyben volt vagy öt.
Beszéltél az emberekkel, akiket megmentettél? Mert kell velük, mind azokkal akiktõl elzavartad a katonákat, mind azokkal, akiket a parancsnoktól mentettél meg

Amúgy legközelebb használhatod a spoiler taget is, a szövegdoboz felett jobb oldalt 😉
A recsegést nem tudom miért csinálja, egyszer volt nekem is, a Roche-al való elsõ beszélgetés során, de többet nem találkoztam vele.

Hello,

SPOILER! - Még csak a prológust csinálom, és van egy küldi, amit nem bírok megoldani, a 'jaj a legyõzötteknek' küldirõl van szó. Két alkalommal már mentettem meg emberkéket (egy házban elzavartam az õröket, meg egy parancsnokkal kellett megverekednem), viszont ha lemászok a kútba, hogy bemenjek a templomba, kiírja, hogy küldetés sikertelen. Még van egy nagy csapat katona, akik vmi ház elõtt felsorakoztatták a civileket, de nem tudok velük mit csinálni. Már visszamentem a királyhoz is, de vele sem tudok mit csinálni. Tipp?

Elõre is köszi

Csibusz
Az mitõl van, hogy a játék átvezetõvideói, meg a párbeszédek úgymond belassulnak? Recseg a beszéd is... Nem értem :/
Á nem kezdem újra.Acélkarddal le lehet aprítani a kayrant meg a táblán szereplõ szörnyszerzõdésben lévõ állatokat?
H3LLBoY
Köszi!
Már vagy félnapja járkálok az erdõben az elsõ fejezetben.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Jó kérdés 😄 Úgy kb. 20-25 környékén lehet a sebzés. A D'yaebl-nek valamivel kisebb a sebzése mint a temeriai acélkardnak.
Nem, nem az Aerondight, amit a Tó Ûrnõjétõl, vagy kitõl kapsz. A Holdpengét már nem tudom hol szereztem, egy régebbi mentést importáltam anno, az elsõ végigjátszásom során (talán a Vadászat Nagymesterétõl kaptam, amiért mind a tíz szörnyet kinyírtam és bemutattam), de abban biztos vagyok nem tavi istennõtõl. Viszont azt a nemtudommilyen rúnasihill acélkardot nem tudtam importálni, sajnos.
H3LLBoY:
Ha arra a hajóroncsra gondolsz, amit a kayran eliminálása után lehet átkutatni, akkor a másodikat a második felvonásban találhatod meg.

Srácok a 2. fejezetben megvegyem a Sárkány armort, vagy lesz durvább páncélom is?
Csibusz
Hmm, nekem is a D'yaebl az acélkard, de a holdpenge az nem az Aerondight gondolom, amit a Holdkirálynõtõl kapsz, nem? Mert nekem az van meg... Én más ezüstkarddal nem találkoztam, pedig aztán nagyon hosszan részletesen játszottam, minden mellék küldetés meg lett oldva az egyben 😊
H3LLBoY
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a hajóroncsok közül a második merre van? Addig nem akarok tovább menni, amíg az nincs meg.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

én mindjárt végig viszem a 2. fejezetet szinte mindent megcsináltam kivéve ezeket a szörny szerzõdéseket, meg a szkander részt. Mennyi a max sebzés?

Nekem acélból csak a D'yaebl-t sikerült importálni, ezüstbõl meg a Holdpenge nevezetût, amit annyira jó kard volt, hogy a második fejezet közepéig nem kellet lecserélnem 😊

Csibusz
Persze, amiket te választasz ki😊 De nekem ezek voltak a legmegfelelõbbek =)
Na ez nem teljesen igaz. Lehet más kardod is a mentések alapján.
cylonflatus
Nem másik küldit kell tolnod. Így kell a király sátrába belopakodnod:
A nagykapun miután átmentek Roche odamegy az õrökhöz. Visszább a kapu fele ládák vannak egymásra pakolva, na ezek mögé kell elbújnod és addig ottmaradsz, amíg Roche el nem csalja az õröket. Amikor Roche és az õrök elmennek melletted akkor kell elindulni jobbra a sátrak mögött. Amikor a király sátrához érsz (még mindig a sátrak mögött vagy!!!) látni fogod, hogy két õr strázsál a bejárat elõtt, õket el kell csalni. A király sátra mögött lesz egy pár láda egymáson, na arra dobsz egy aardot! A reccsenést meghallva az õrök elmennek a bejárat elõl megnézni mi okozta a zajt, ekkor tudsz beosonni Henselthez!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Nagyon király vagy.Végig vittem az elsõt is de nincs meg a mentésem meg nem emlékszem ilyenekre hogy volt neve a kardoknak.
Nem tudom hogy újra kezdjem-e.
De kell a mentésed az egybõl.Azt nem lehet megcsinálni hogy mondjuk ahol most tartok a kettõben nem törlöm,kezdek egy újat,importtal az egybõl és rámásolom utána a másodikból a mentésemet?De á nem lehet mert felülírná a karaktert.
Csibusz csak tedd fel valami ingyenes tárhelyre,s told be a linket privátban.
Kösz.
Kösz.Fegyverbõvítés.értem.
Ja várjál, összekavartam már.
SZóval az érc az kell az elkészítéshez. Meg a "papír" hogy hogy kell megcsinálni.
A Rúna (tûz, hold, stb...) az meg majd berakható lesz bizonyos kardokba, aminél mellette lesz ilyen kis kerek hely vagy helyek mutatva hogy mennyi Rúnát tudsz rárakni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csibusz
Atek ha kell, akkor adj egy emailcímet, mert így nem tudom valamiért elküldeni.
Amúgy nem egy elõnye van, ha elõtte az ember végiviszi az elsõ részt, mert ugye acélkardnál már egybõl a D'yaebl kard van, ezüstnél Aerondight + ugye a hollópáncél. Nekem el sem veszik az elején az ezüstkardom ebbõl kifolyólag, mert 2 ezüstkard van nálam és Aerondight megmarad ^^
Majd a második fejezetben lesznek meteorit kard receptúrák amikhez kellenek a színes meteorite ércek. Lesz olyan kard is amihez speciel kelleni fog rúna az elkészítéséhez is (vagy rúna alapanyag, a fene emlékszik rá), de alapvetõen nem kellenek rúnák a kardok készítéséhez. Azok ahhoz kellenek legfeljebb hogy legyen mit a slot-os fegyverekbe belerakni.

A fogazott kard kifejezetten jó dolog az elsõ fejezetben. Én viszonylag hamar elkészíttettem és onnantól jó darabig az volt a fõ fegyverem, mé, sõt egy ideig azzal aprítottam a bogarakat is, nem az ezüst kardommal (sebzi a normál fegyver is a bogárkákat csak gyengébben, míg az ezüst gyengébb az emberek és más értelmes lények ellen).
Kijelezni meg automatikusan senki nem fog semmit, hanem te majd megnézed milyen recepted/tervrajzod van és mikor készíttetni akarsz valamit akkor azt kikeresed a listából. Amit nem tudnál elkészíttetni, mert mondjuk nincs alapanyagod de megvan maga a terv, azt is mutatni fogja a szaki akivel tárgyat akarsz készíttetni. Csak keressed ki a megfelelõt, bökj rá és mutatja mibõl mennyi kell (de ugyanezt megtudod ha a kurzort ráviszed az inventory-ban a receptre és vársz).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tehát most kaptam meg az a feladatot hogy le kell mennem egy barlangszerûbe ég a tûz és van 2 lidérc..!
Itt lesz valahol Maléna a közelben?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

GeForce Forceware 275.27--->ez jó 9500 GT-hez?Azzal nyomom magas beállításon..Most a 270-es van rajta de akkor leszedem ezt ha segít valamit a megjelenítésben.
köszönöm...

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Nem egészen értem.Akkor ezekból a meteorit ércekbõl is lehet kardot csináltatni,és a rúnákból is külön?Vagy lehet kombinálni pl kovácsoltatok egy meteorit kardot arra meg még rányomatok egy tûzrúnát,így lehet?Ezekhez a rúna,meteorit kardokhoz is kell elkészítési ábra,honnan lehet olyat venni,mert a törpnél nincsenek ilyenek,vagy ha megvannak az alapanyagaim auttómatikusan kijelzi hogy tud ilyen kardot kovácsolni?Akkor hagyom azt a fogazott kardot ha csak csávókra használható,nincs is rá orenem.
Az erdõben a romos kórház bejáratától nem messze. Küldetés is visz oda, amelyikben a lidérceket kellett mészárolgatni.

Why so serious?

A rúna kell hogy tudd hogy kell megcsinálni, a vörös-sárga-kék meteorit érc viszont alapanyagnak kell. Tehát pl. egy vörösmeteorit érc kardhoz kell, a rúna is, meg az érc is (meg még más alapanyag is) hogy meg tudd csináltatni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A fogazott kard acél, az ércekbõl lehet kovácsoltatni kardot. A kovácsolt kardok nevében, ha ezüst, akkor ezt általában írja is, de ha megvetted az ábrát, és megnézed a tulajdonságait (magyarul egyszerûen otthagyod a kurzort), akkor a neve alatt szokta írni, hogy acél vagy ezüst kard.

Kösz Saga,csakhogy az a gond hogy 200 orenbõl nem igazán lehet vásárolgatni😊.A törpe kovácsnál láttam valami jó sebzésû fogazott kard elkészítési írást,arra gondoltam megveszem ha lesz rá orenem csak nem tudom azzal lehet-e írtani a szörnyeket.Vannak ilyenek hogy sárgaérc,vörös,ezekbõl is lehet kovácsoltatni kardot vagy csak rúnákból?
Igen, újat kell kezdeni (szvsz játszd végig ha a TW1-et is, ha nem tetted volna véletlenül, és úgy importálj 😊. Azzal a fickóval meg próbálkozni kell, mást nem lehet tenni, legfeljebb annyit tudok javasolni, hogy ne nagyon rángasd az egeret, inkább apró mozdulatokkal tartsd a csíkban.

deicide: A tutajrévi gyógynövényárus kunyhója elõtt.