The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd a másodikban megcsináltatod. nálam is így volt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Lehet én vagyok béna, de még nem jöttem rá hogy lehet felfejleszteni a különbözõ alkototóelemeket. Arra gondolok, mert például van nálam vagy 90 rongy (persze, hogy állandóan túlterhelt vagyok), vettem vmi tartós szövet ábrát, meg bõrhöz valót is, de nem tudom használni ezeket. Pedig gondolom ez lehet a kulcsa a terheltség csökkentésének. Vagy ti mit csináltok ellene?
A játék amúgy a dokumentumok részlegben tárolja a witcher 2 könyvtárban a mentéseket. Törölgetni érdemes, méghozzá sûrûn (én nagyjából óránként mindent törlök és készítek egy új mentést).
Azt meg hogy hol és miylen feladat meg rejtett utalás van, tessék szépen felfedezni magadnak. Errõl szól a játék.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
passzív vitality regent ad, ha jól emlékszem +1-et (csak inventoryban foglal helyet, nem kell felvenni)
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az õrzõ valamelyik ajtó mögött van, nagyjából az északi részén a térképnek. Tulajdonképpen le kell menni a csatornába.
A kardról való szöveg az csak körítés.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Next PC upgrade: 2022
Mert akkor minek adja a küldit ha segítettem a trollnak nem öltem meg akkor teljesíthetetlen mert nincs máshol trollnyelv!
Vagy van?
A kicsomagolt fájlt a Witcher 2 telepítési helyén belül a CookedPC mappában általad létrehozott items mappába kell bemásolni.
Jó játékot <#integet2>#integet2>
Hadd köszönjem meg annak a jóságos embernek, aki a textúra-memória növelését ajánlotta. Alacsonyon szaggatott mint az állat, most meg magason szinte reccenés-mentesen fut.
Soha se gondoltam volna h növelni kell a beállításokat, hogy jobban fusson <#taps>#taps>
Majd késõbb a prológus legvégén megszerezheted ha levered azt a srácot akinél van. Aztán az elsõ fejezetben a boszorkánynál (a településen kívül élõ növényész kisasszony) be lehet azonosíttatni a ketyerét és hogy teljes erejét visszanyerje, ahhoz kell pár szörnyike alkatrész, többek közt egy troll feje. Ezeket átadod neki és õ egy erõs amulettet ad neked ami elég ha a cuccaid között van, adja az elõnyöket. Persze ennek hiányában el is adhatod neki jó sok pénzért az amulettet, úgy is lezárásra kerül a feladat.
Ariakus:
Nincs a játékon belül törlési opció. Alt+Tab és törölsz.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Egy kicsi bugnak tûnik nekem de sebaj😄
pontosan merre találtad????
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
(a térképen ezeket nem jelzni)
jhaaaa, viszont néztem egy videot youtubon , a csávó csapdákkal próbálta annál a résznél kinyírni a hárpiákat, de azokhoz nem értek😞
nem tudom mit lehetne csinálni...
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És hol vannak az arakászok?
A hárpiabarlangban amikor összegyüjtöttem az összes álmot, kivéve azt az egyet, amelyik bent van abban a vetítõben, ha azt kiveszem akkor kva sok dög jelenik meg----azt ki kell venni? vagy mit kell vele csinálni???