9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • jocika
    Muitán hatot raktál az általános fára, feloldja a többit.
  • tarti19
    Hali. A másik 3 talentfát mikor lehet feloldani, mert lassan 11-es szinten állok, de 6 pontot már bespájzoltam. KArdforgatóra tartogatom, remélem ennek nincs különösebb akadálya.
  • Although
    DA I.-re vagy a DA II.-re gondolsz?
  • Laza
    Hmm... akkor ezt még meggondolom. Nem szeretek moddolgatni :(
    Bár ez nem olyan nagy dolog.
  • Laza
    Mivel a két játék nem igazán összehasonlítható, így mindkettő 10/10 ... bár nálam a DA dungeonjai és harcrendszere igen hamar unalmassá váltak.
  • Although
    Mennyire más hozzáállás ez nem? Szinte minden dlc-t beraktak már ingyért. És nem 2000 ft vehetsz magadnak felszereléseket, mint egy bizonyos cég játékaiba. Remélem az EA nem teszi a kezét rá ezekre a gyerekekre.
  • ferenc001
    Egy biztos szóba fog állni (ha megvan rejtélyes kereskedő DLC akkor kettő is :). Viszont nem értem teljesen: most elintézted a szörnyet, és nem tudod kihez kell visszamenned, vagy még nem is beszéltél a kereskedővel pénzügyben? Nekem nem tiszta. Amúgy lenyomod a J betűt, kijelölöd a Kayran: Pénzkérdés küldetést, és nézed a minitérképet, az megmutatja neked hova kell menni.
  • 38tibi38
    Na meg ittam,most azt mondja Silé,hogy beszéljek néhány kereskedővel,hogy kifizetnek-e... Örülök,hogy egy sem akar szóba állni velem.
  • ferenc001
    Szintén meditálásnál, csak a nem az alkímiára/várakozásra/szintlépésre mész, hanem a főzetivásra.
  • 38tibi38
    Sry az előző kérdésért,mostmár mindent megoldottam,csak azt nem tom,hogy lehet meginni...
  • 38tibi38
    És ami érdekelne,hogy meditálni,hogy lehet? Oda mentem egy tábortűzhöz de csak a tüzet tudom el venni meg visza rakni...
  • 38tibi38
    Sziasztok. 1. fejezetben mikor megtaláltam a Homályvirágot akkor el kéne készítenem a mongúzfőzetet. Na oké de ezt hogyan is tegyem?
  • ZZ88
    Köszönöm szépen mindenkinek az értékelést, meggyőző volt, egy erős 8 ast vártam.
  • ferenc001
    A magyarra fordított könyvben ez nem nagyon látszik, de ha hozzáveszed az egyben is említett eseményeket, mint pl. a ríviai mészárlás, vagy éppen Triss elejtett megjegyzése ha a Rend oldalán állsz, miszerint sokszor a szívedre hallgattál az eszed helyett, szóval ha kicsit jobban belemerülsz ebbe a világba, akkor persze látható hogy mindkét út összeegyeztethető Geralt személyiségének egy-egy részével. Magyarul nem csak két külön főszálat kaptál, hanem két jól (ha nem tökéletesen) kidolgozott főszálat kaptál, ami azért nem elhanyagolható különbség.
  • Although
    És azért zseniális a két út is mert egyikre se lehet szerintem mondani, hogy ténylegesen rossz út. Tehát nem rugaszkodtak el vele nagyon Geralt személyétől. Szóval mindkettő vállalható lehet. Bár személy szerint nem tudom ez a rész megjelent e könyvbe vagy sem.
  • Although
    Azért betehetnéd a kérdést is spoilerbe, mert aki nem játszotta még végig egyszer se, az most morcoska lesz :)
  • Although
    Indulj ki abból amit itt már írtak, adott karakter, és a történet is. Tehát olyan szabadságod mint a DAO-ban volt nincs. viszont lélegzetelállító grafika, a konkrét történeten belül számos választási lehetőség, és nagy mélységben árnyalható a karakter, nyilván a szereplő adta lehetőségeken belül. Az alkímia és a karakterfejlesztés bőven jó . Nehézségben pedig ez normálon okozott annyi fejtőrést néhány helyen mint a DAO hardon. Mondjuk itt nyilván több ügyesség kell mint egy taktikai rpg-ben. Tehát ténylegesen nem összevethető. De talán vedd meg az előzmény könyvet és olvass bele :) Speciel én a Libriben kaptam hozzá egy 1000 Ft-os kupont amit beszámítottak a játék árába :)
  • mzprox
    Ha a dao 10 akkor ez 10,5. Mindkettő jó játék, de mivel a witcher 2 világa jobban bejön így azzal szívesebben játszok.
  • Shep
    Egy a gond ,hogy ahhoz nincsen kulcsom :(
  • ferenc001
    Alapállapotban 9.5/10, a hibajavításokkal együtt 10/10. Igen, igen, a hibák miatt nálam vesztett fél pontot, de a patch-ekkel szerencsére orvosolták a súlyosabbakat (viszont maga a két játék azon kívül RPG és erősen történet orientált, nem igazán hasonlít, úgyhogy nem túl szerencsés egymáshoz mérni).
  • Frank99
    keresztút küldetés asszem....
  • Frank99
    aki nem játszott DA-val az is szavazhat?

9/10
  • ZZ88
    Egy objektív értékelést kérnék, 10 es skálán mennyit adnátok rá, ha a Dragon Age I a 10/10 nálam. Fontos lenne, mert addig nem kezdek bele.
    Thx.
  • Gabe18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A váltás ott van, hogy miután az elf meghal akinek a vérnyomait követed, akkor utána Iorvethez mész az erdőbe, vagy Roche-hoz a városba.
  • Perszepeta
    Nah a végére értem! Valóban picit rövid volt, de sebaj mert most az elfek oldalán is végignyomom.
    2 kérdésem van, spoolerben válaszolna valaki?

Az egyik melyik az a pont, amikor eldől ki mellé állok? (spoiler: sztem amikor az 1. fejezetben, az erdőben Letho nekemtámad, és időre, hirtelen kell döntenem, kinek segítek).

A 16 féle befejezést hogy lehet elérni, mi az ami befolyásolja a végét?
    (spoiler: mágus megölése, ill. Letho megölése/nem megölésén kívül).
  • rotator
    A közeli barlangba.
  • Shep
    A hárpiákat szeretném levadászni, vettem is csapdát hozzá de csak 4 fészekbe vitték fel ezek a jószágok. Elmentem arra is ahol a troll nőstény volt oda is raktam el is vitte de mégsem számolta 4-től tovább. Mi a trükk ,hova kell rakni a csapdákat?
  • Gubberx
    köszi
  • rotator
    KATT
  • Gubberx
    Tudnál adni egy linket ehhez a mod-hoz pls? :)
  • rotator
    Nincs ilyen lehetőség, de van hozzá mod, ami nullára csökkenti a tárgyak súlyát, ami hatalmasat dob a játszhatóságon. A végén még így is necces lehet néhány fejlesztés. :)
  • Renjike
    Mass Effect közel áll az RPG hez . Akció - Sci-fi - RPG :)
    a mass effect is 9 es játék ...
    és szerintem az Origins is 9 ... még a Dragon age 2 is 8.5 nálam :)
  • Gubberx
    Ha végigviszem az egyet és importálom a mentésemet, milyen előnyhöz juttat?
  • SaGa Jr
    Nem.
  • zöldeshányás
    Üdv!
    Ki kell hogy játszam a Witcher 1-et hogy értsem ennek a storyját?
    (Itt is megkérdezem hátha előbb választ kapok :)
  • Doom54
    A nehézségi szintet játék közben is lehet állítani.
  • MerlinW
    Első körben mindig keresd fel kovácsot és készíttesd el a legjobb kardokat, főzeteket, páncélokat. Vegyél recepteket, tervrajzokat, gyűjtsd be a hozzávalókat, stb. Tehát szereld fel magad rendesen, azután már elviselhető lesz az élet:) A képességnövelő főzeteket pedig használd folyamatosan.

Elsőben ~25, második fejezetben ~33 körüli sebzése lesz mindkét kardodnak + fejlesztések. Páncél pedig 18+-os + fejlesztések. Valamint okosan a képesség fejlesztéssel is. Én lvl 15-ig szinte csak a kardforgatást fejlesztettem (felső és jobb ágak), majd utána jöhetnek a jelek.

Első fejezet relatív egyszerű nehéz fokozaton is - mondjuk én majd' 10 óra alatt végeztem csak vele. Szerezd be minél előbb a +100% gurulást és a +HP-s képességeket. Ja és persze csináld meg az összes mellékest az XP-ért és a pénzért.
  • Gabe18
    Alapból talán normálon kellett volna kezdeni. Az eleje úgyis épp elég nehéz tud lenni, amíg nem ismered ki a dolgokat, meg fejlesztesz magadon ezt-azt.
  • fery02
    Ti amúgy hogyan rázódtatok bele a játékba?

Én alapból Hard-on kezdtem, az előző rész nehézségéből kiindulva és bizony szopok kismalac módjára rendesen.
    Túlküzdöttem már magam a prológuson, első fejezet erdejében mászkálgatok.

Az a gond, hogy nem igazán érzem magam ebben a második részben witcher-nek. Valahol tudom, hogy sokkal ésszerűbben is lehetne nyomulni előre, mint ahogy jelenleg játszok.

Bele kell még ebbe rázódni, hiába. Nekem amúgy semmi gondom sem volt előző rész ritmusosságra épülő harcrendszerével sem.
  • MerlinW
    Edge minden RPG-t lehúz. Egyedül Mass Effect kapott 8 pontot, mondjuk az elég távol áll az RPG_től. Viszont Dragon Age: Origins is 7-et kapott csak.
    Edge is egy szubjektív szennyoldal, nem kell olvasni.