The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.1-es patchra fel lehet tenni a gog-s exét?
Öreg,mondom,hazavágnak a lidércek az ispotályban ha fõzetet iszok akkor is .Asszem könnyû nehézségen vagyok.
Frank99
az elsõben nem is kell.
majd a másodikban megcsináltatod. nálam is így volt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Á elsõ fejezetben hol lehet ezüst kardot venni,nem tudom tolni mert hazavágnak?Törpnél nincs.
Teljesen egyetértek Veled.Szerencsére már akkor megjegyeztem, hogy az akkori mentések nevében benne van a "...keresztúton" kifejezés(ha jól tudom..., most nem a saját gépemnél vagyok).

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

MrStokes
Viszont ember legyen a talpan aki megtalalja a sok regi mentes kozul azt ami eppen kell neki, leven sajat neven nem lehet elmenteni az allast...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Kíváncsi leszek, hogy milyen ingyenes tartalmat kapunk csütörtökön/pénteken....CDPR-tõl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A mentések törlésérõl csak annyit, hogy talán nem véletlenül gyûlik össze ennyi!Én pl. ha befejeztem, visszatöltöm azt a mentést, amikor döntenem kellett, kivel tartok: Iorveth-el vagy Roche-val, és ezúttal a másik utat választom.Viszont nincs kedvem a játékot teljesen az elejérõl újrakezdeni.Na erre jók szerintem a régebbi mentések.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Ábrákat lehet venni, amivel jobb kardot/páncél/alkotóelemeket lehet készíttetni, egy mesterembernél (pl. az elsõ felvonásban a törp kovácsnál, van olyan opció, higy szeretnék tárgyat csináltatni, vagy valami ilyesmi). Pl. a rongyból, meg még valamibõl (talán gyémántpor?) lehet tartós szövetet csinálni. Vagy bõrbõl keményített, majd kivert bõrt. Ezekbõl lehet páncélt csináltatni, mondjuk a kayranpancélt. Szóval van haszna, de mondjuk annak a 90-nek kb. a felét eladhatod, mert egyrészt annyi nem fog kelleni, másrészt ha mégis, akkor úgy is fogsz találni/tudsz venni.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

xXtamasXx
Úgy csökkented a terheltséget, hogy eladod azt a 90 rongyot

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Hali,

Lehet én vagyok béna, de még nem jöttem rá hogy lehet felfejleszteni a különbözõ alkototóelemeket. Arra gondolok, mert például van nálam vagy 90 rongy (persze, hogy állandóan túlterhelt vagyok), vettem vmi tartós szövet ábrát, meg bõrhöz valót is, de nem tudom használni ezeket. Pedig gondolom ez lehet a kulcsa a terheltség csökkentésének. Vagy ti mit csináltok ellene?
Milyen mappában és milyen mentéseket?
A játék amúgy a dokumentumok részlegben tárolja a witcher 2 könyvtárban a mentéseket. Törölgetni érdemes, méghozzá sûrûn (én nagyjából óránként mindent törlök és készítek egy új mentést).

Azt meg hogy hol és miylen feladat meg rejtett utalás van, tessék szépen felfedezni magadnak. Errõl szól a játék.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Elnézést, elbénáztam, az elõzõ kommentem spolier-t tartalmaz!

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Hello,

passzív vitality regent ad, ha jól emlékszem +1-et (csak inventoryban foglal helyet, nem kell felvenni)

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenütt más. Olvasd el a jegyzeteket amik ott vannak, meg vedd meg a könyveket amik a jelekrõl szólnak (ezek ott vannak a kovács varázslónál a piactéren)

Az õrzõ valamelyik ajtó mögött van, nagyjából az északi részén a térképnek. Tulajdonképpen le kell menni a csatornába.

A kardról való szöveg az csak körítés.

chapter 3ban gayorges küldetésnél mi a sorrend a pecsétek eloltására? vagy mind a 3 helyen más?
Erre valaki esetleg?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Milyen elõnyeit élvezhetem annak az amulettnek?Sajnálatos módon a prológuson csak végig rohantam a fõszálon.Jó hogy mondod ezt.Milyen küldiket lehet még csinálni a prologban?Lehet mégis újra kellene kezdenem egy importált mentéssel.A mappában hol lehet megtalálni a mentett állásokat?
Hihetetlen Lockhart beszél valami kardról, hogyha azt megtalálom megértem a vadakat. Merre van az a kard?
Vran õrzõt hol találom chapter 3ban?
grebber
De az még az elsõ fejezetben van nem (amugy meg ellenem kiállt simán le is vertem trollfej vissza a trollnak) a nyelves küldi meg nem a 2. fejezetben van?

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Lenne,ha nem lenne buggos. Mert aszonnya az ember verjük meg poker játszmába, igen ám, de nem áll ki velünk. Akkor sem ha mi vagyunk a bajnokok <#nevetes1>
grebber
E troll nyelves baromság kapcsán jegyzem meg ez eléggé el lett baszarintva.
Mert akkor minek adja a küldit ha segítettem a trollnak nem öltem meg akkor teljesíthetetlen mert nincs máshol trollnyelv!

Vagy van?

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Sokaknak "bebugzik" a trollos küldetés, itt a megoldás:
Itt egy mod,ezután a fickó menüjében megvehetõvé válik a troll nyelv /ami kell egy másik küldihez./ ill. a maga a fej is. https://rapidshare.com/#!download|510tl|3860851977|troll_workaround.zip|10|R~0
A kicsomagolt fájlt a Witcher 2 telepítési helyén belül a CookedPC mappában általad létrehozott items mappába kell bemásolni.

Jó játékot <#integet2>

<#worship>
Hadd köszönjem meg annak a jóságos embernek, aki a textúra-memória növelését ajánlotta. Alacsonyon szaggatott mint az állat, most meg magason szinte reccenés-mentesen fut.
Soha se gondoltam volna h növelni kell a beállításokat, hogy jobban fusson <#taps>

grebber
A legelején ahogy kijössz a sátorból ahol hetyegtél, ne a király felé indulj hanem nézz szét kicsit. Lesz egy hely, ahol három zsoldos dumálgat a katonákkal, na ott vehetõ fel egy feladat, ami egy amulettrõl szól (csak beszélj a zsoldosokkal).
Majd késõbb a prológus legvégén megszerezheted ha levered azt a srácot akinél van. Aztán az elsõ fejezetben a boszorkánynál (a településen kívül élõ növényész kisasszony) be lehet azonosíttatni a ketyerét és hogy teljes erejét visszanyerje, ahhoz kell pár szörnyike alkatrész, többek közt egy troll feje. Ezeket átadod neki és õ egy erõs amulettet ad neked ami elég ha a cuccaid között van, adja az elõnyöket. Persze ennek hiányában el is adhatod neki jó sok pénzért az amulettet, úgy is lezárásra kerül a feladat.

Ariakus:
Nincs a játékon belül törlési opció. Alt+Tab és törölsz.

olvastam, hogy csak így lehet megoldani, ha már megverted pókerben a tagot, akitõl elnyerhetted volna.
Játékon belül lehet mentéseket törölni vagy csak a Windows-ban shift+del a save mappában? Már most 300 megányi mentés van és még csak a prologue-t fejeztem be és természetesen a C meghajtóra menti....

csokikutya
hárdon nem könnyû az életben maradás a vége felé😄 de így jó😄

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Megoldottam a Troll küldetést, elõbb nem öltem meg, felvettem a pénzt Tutajrévbe jtualomként hogy emgkíméltem az életét, majd visszamentem és kinyírtam így megszereztem a troll nyelvet😄
Egy kicsi bugnak tûnik nekem de sebaj😄
Igen ott egyik hullánál! zárójelben jegyzem meg, hogy akkor fejlesztettem a karakteremet is, hogy tudjon csoportosan is támadni, valamint elfogyasztottam egy fecske fõzetet! 😊
csokikutya
a keawdeni katona hullájánál

http://www.moddb.com/members/hungarocell

én is ugy csináltam de én nem találtam sehol olyan páncélt..😞
pontosan merre találtad????
Megvan a megoldás. Elõbb a többi lehetséges álmot vettem fel, egyiknél találtam egy erõs páncélt, felvettem, és ugy már könnyû volt legyõzni a madarakat!!!
Az inventory-ban be kell tenni a zsebedbe, majd a gyorsmenüben kiválasztani a tõröket. Ezután az R-rel tudod eldobni.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

elvileg igen, külön kell hzzá venni tõröket, általában minden árusnal lehet kapni..
Van egy olyan talent, hogy tõröket lehet dobálni. Na most ahhoz külön ilyen "throwing dagger " kell ? Mert most nekem van ilyen sima rozsdás tõröm de azt arra nem lehet használni.

ki kéne hagyni a küldetést, de nem tudom melyiket vigyem tovább mert mindegyiknél elakadtam szinte😄 annak a Saskirának vagy kinek (akit megmérgeztek) meg kell még csinálnom az ellenanyagot, a négy hozzávalóból már 3 megvan ,de kell valami sárkány nem tudom micsoda😄, meg van mégegy küldetés amikor valami Vandragriff vagy f*sz tudja kinek a kardját kell megkeresni, és azt se tudom hogy hol keressem....😞

(a térképen ezeket nem jelzni)
nha nálam is ez a gond😄

jhaaaa, viszont néztem egy videot youtubon , a csávó csapdákkal próbálta annál a résznél kinyírni a hárpiákat, de azokhoz nem értek😞

nem tudom mit lehetne csinálni...
Nah én is most pont annál a hárpiás résznél tartok. Nagyon gááz. Kiveszem, meghalok. Most akkor hagyjam ott??:/ de akkor meg nem teljesítem a küldit..
Lehetséges az ini-ben vagy valahol máshol beálitani a betük méretét mert már kiguvad a szemem?

A kõbányánál találtam 4hárpia fészket. A többi 3 merre van?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Kongy
Ha azt kiveszed, akkor véged. 😄 Annyi hárpiát nem gyõzöl le, az tuti.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

És akkor mi a teendõ, ha már megvertem pókerben Sendlert a még a trollal való találkozás elõtt és akkor még nem is ajánlotta fel a trollfejet, én meg pénzt választottam nyereménynek. Most meg ha megverem, nem történik semmi.

És hol vannak az arakászok?
MEGIN HELP!!!

A hárpiabarlangban amikor összegyüjtöttem az összes álmot, kivéve azt az egyet, amelyik bent van abban a vetítõben, ha azt kiveszem akkor kva sok dög jelenik meg----azt ki kell venni? vagy mit kell vele csinálni???
Mármint milyen feladatot?
Aemnnyiben a prológus elején nem vettél fel egy bizonyos feladatot, akkor igen. Bár a csapdák kb semmire nem jók, maximum Iorveth-nek segítve juthatsz olyan helyzetbe hogy a második fejezetben szükséged lesz csapdákra.

Én sose használtam csapdát (egy szerzõdésen kívül), ha nagyon kellet, akkor is legfeljebb az Yrdent. Persze, kinek a pap, kinek a papné.

Ezek szerint inkább valamelyik csapda ábráját kellett volna válasszam.