9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bigatti
    Fallout? :o
    Jézusom!
    Egy Witcher topikot ne szentségteleníts meg ezzel a névvel! :)
    Az agybeteg, RPG fogalmát meggyalátó mutáns korcs játékok egy napon sem említhetők, egy topikba sem szabad írni ilyen remekművekkel, mint a Witcher (még ha a gyengébb 2-rész topikjában is vagyunk)
    Amúgy szerintem ki fog jönni hamarosan egy bővített W2 kiadás, amivel a kis hiányérzetünk orvosolva lesz...
  • bigatti
    Sajnos igazad van! :S
    Mi gémerek egy ilyen zizzent, örök elégedetlen zombik vagyunk - ez van...
    A horgászok meg folyton a kapást fikázzák, ha meg fognak egy halat, akkor vagy túl kicsi vagy túl nagy, vagy rossz ízű, máskor az idő túl meleg, máskor meg másért rossz, az engedély is drága és folyton valami bajuk van... és kábé szinte ugyanez van minden hobbistával...
    Nem lehet hogy a civilizált ember (pláne a magyar) úgy ámblokk, talán eleve egy depressziós korcs, akinek semi sem jó? ;)
  • GaBika6
    Szívemből beszéltél tezsvérem...
  • ratgab
    Örök vita van mindenhol az Elfogultak és a Kritizálók között (mindkettőből mindig van elég) és ez az SG-re halmozottan érvényes (te már tudhatnád ezt 2006 óta).

Mindenki védi a saját álláspontját, ami általában ellentétekhez vezet (mert 100 %-os, tökéletes játék nem létezik, van akinek ez tetszik, van akinek az, van aki ezt szerette volna a játékban látni, valaki mást, valaki elégedett azzal ami van, valaki nem).

Nincs ebben semmi furcsa...

(Nekem megvan eredetiben 0 day és mégse vagyok elégedett a harcrendszerrel, szóval ez nem csak Warezos fikázás, ez Eredetis fikázás is!)
  • Doc Hooliday
    Mennyi okostojás van itt bakker Nem hogy örülnétek hogy csinálnak még értelmes és minőségi játékokat, erre fel szétfikázzátok még a wicser kettőt is! Ilyenkor az bosszant hogy mindig vannak olyan emberek akiknek még a szaris ízetlen. Amikor megjelent az első rész akkor majdnem leköpték páran a fejlesztőket hogy szar a harcrendszer, most meg csináltak egy olyan harc rendszert ami követi az rpg-k általános stílusát és hát mit ad isten...ez sem jó ugye!
    Ha szép a grafika akkor azért sírnak mert nagy a gépigénye...ha csúnya akkor meg azért mert nem tudják kihasználni a legújabb dzsíforsz végéát amit anyuéktól sikerült kikönyörögni ballagásra...ha nehéz a harcrendszer akkor azért baj mert "szar játszhatatlan"...ha könnyű akkor meg a vérpistikék evés ivás és alvás nélkül végigtolják a játékot három nap alatt!...Ha szövevényes a sztori akkor belekötnek abba hogy nem értik és túl van bonyolítva, de ha egyszerű akkor meg azért nem jó mert gagyi és össze van csapva a sztori!

Tisztelet a kivételnek de a mai gémerek megbolondultak a sok játéktól mert a warezról leszednek heti 20-játékot és mindegyiket végig akarják tolni egy hét alatt nehogy lemaradjanak valamiről!

Én játszom szabad időmben a wicserrel amióta megjelent és nem érzek beteges kénsztetést hogy végig szaladjak rajta, és belekössek minden szarba!!! Ti már nem tudtok örülni a játékok adta örömöknek, le kéne álni az ilyen embernek kis időre és utána nem csak a rosszat látná mindenben!!!
  • Qwerty4
    Hát igen, számomra az a W1 harcrendszere verhetetlen, a legjobb.
    Jobb lett volna, ha nem változtattak volna ezen. :(
  • ratgab
    Ízlések és pofonok különbözőek!
  • wedge31
    Szerintem a jobb lett sőt annál a ritmusra nyomogatásnál bármi jobb.
  • Qwerty4
    Ja, sajnos a harcrendszer nagy csalódás.Nem hittem volna, hogy elcseszik, de megtették.
  • ratgab
    Nem RPG (már csak a harcrendszere és az általad is felsoroltak miatt sem), ellenben az első része sem volt az.

Viszont pár dologban mindkettő megegyezik: Egy nagyon érdekes, eredeti világban, egyedi főhössel fűszerezett (első résznek még nagyon kreatív harcrendszere is volt, amit már a 2. részre nem mondhatunk) remek játék mind a kettő!
  • MauroN
    Nincs csoportos támadás. Vagyis van, de nem olyan mint az 1 ben. Itt ki kell fejleszteni.
  • ratgab
    Annyit ehhez az okfejtéshez hozzátennék, hogy a Grafika éppen a legkevésbé fontos elem egy RPG-ben szerintem, így (Szerintem) nem is tekinthető pozitív elemnek a többi "RPG"-hez képest (Szerintem).

Ui.: Csak Szerintem használok túl sok szerintem-et????
  • Qwerty4
    Egyébként hol van a csoportos támadás? Erős meg gyors az van, de hol a csoport elleni támadási mód? Vagy ez már a múlté? Geralt ilyet a 2. részben már nem tud?
    Egy újabb barlangba lementem, egy szajha kémügyének tisztázása miatt, de a szörnyek másodpercek alatt ledarálnak, annyi van belőlük, előre sem lehet futni, mert az utat elálllják...
    Mit lehet itt csinálni?
  • Qwerty4
    Valami bug lehetett, újraindítás után aarddal sikerült onnan kiszabadulni.
  • Qwerty4
    A tudósnak vittem hamis főzetet a fűszerestől, majd bezárt a barlangjába. Előttem egy deszkakerítés.De az aard jellel miért nem töri szét? Vagy mi a megoldás?
  • xblades
    Hát elvileg az 1.3 patch is optimalizál rajta, írták hogy az is dobhat egy-két Fps-t.

Viszont a tárgylerakás opció a kocsmárosnál nem jelenik meg nekem, legalábbis a legelső városban ami felet a kupleráj van.

Valakinek megvan ez az opció?
  • The Protector
    Lenne egy fontos kérdésem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha mondjuk egy fontos résznél mikor nem Geraltal vagyok(Iorveth vs Roch,Saskia vs a Király) és harc van és direkt elveszítem a harcot akkor a történet megy ez szerint tovább vagy game overt kapok érte?
  • Qwerty4
    De látod, fut! És eszem ágában sincs új gépet venni, jó ez nekem, semmiképpen nem szar!
    Rosszabb a grafika, akkor ez van, így is tetszeni fog a dolog, ha a játék jó lesz...
  • Renjike
    mit vársz attól a géptől . már bocs . witcher meg egy eléggé gépigényes játék . ami szaron nem fog futni.
  • Qwerty4
    Sikerült játszhatóvá tenni a W2-t.Ami igazán segített az az, hogy a textúra-egyszerűsítési faktort nagy egyszerűsítésre állítottam, most már eléri a 30 FPS-t a teljesítmény, így játszható. De nem igazán szép így, ennél még a 2004-es Half-Life 2 is "dögösebb"
  • MerlinW
    Én írtam előtted pont a témáról, te pedig nem nyomtál válasz gombot, így logikusan magamra vettem.
  • wedge31
    Nem neked ment de ha magadra vetted...
  • Although
    2. A morrowind holt lineáris volt :) Egyébként az Oblivion az egyik kedvencem de sok ismerősöm még csak rpgnek sem tartotta. Nekik a BG, NWN, DA:O. És a witcher 2 is a legtöbb pontban megfelel nekik, nem lineáris, érdekes karakterfejlesztés, jó sztori, egyedi harcrendszer. Vagy talán a karakterlap hiányzik? Nem tudom nekem tökéletes volt, olvasva a könyvet azt mondom közel tökéletesen hozták vissza a világot, alig találtam olyan dolgot amit nem. Ha ez neked kalandjáték akkor legyen neked az :)
  • MerlinW
    Senki sem kérte, hogy olvasd el. Azt pedig végkép nem hogy ilyen stílusban reagálj.

(Köszi St a letiltás gombot)
  • Although
    Egyszerűt arra értettem van egy teljesen lineáris főszál, és ehhez hozzájön a két kieg küldije. De nem bonyolítja ez egyébként mindig jellemző volt a Bethesdára mindig. A fallout new vegas azért lett annyira jó ebből a szempontból mert az Obsidian csinálta. Egyébként nem rossz értelembe használtam az egyszerűt, ez egy tökéletes rendszer, ami ahogy elnézem a Skyrim egyszerűsítéseit, sokaknak bonyolult is volt, ami engem nagyon zavar mert a tökéletest egyszerűsíti a Bethesda amit ők csináltak. De úgy láttom sok lőporod van és lövöldözöl feleslegesen.:) És azért a mai mezőnyben a Witcher 2 bőven elmegy rpg-nek sőt lehet ez lesz az első. Elnézve a többit. :) És A Conanba az ismerőseim is szeretik akik nagy rpg-sek. De majd meglátjuk :)
  • wedge31
    Az a fárasztó, hogy mindig jön egy emberke aki megakarja mondani a frankót és hosszú unalmas hsz-ben magyarázza, hogy mi is a RPG, miközben az emlitett játékok crpg-ék. Ég és föld a különbség a kettö között.

Vannak hc crpg-ék mint a NWN, BG vagy a DA:O és vannak akció crpg-ék mint az TES sorozat vagy a Witcher.

A hack & slash crpg-ég meg még ennél is kevesebb rpg elemet tartalmaznak, lásd Sacred vagy Diabló.

Egyértelmü a különbség a vak is láthatja. A kalandjátékok meg, hogy a fenébe jöttek a képbe azt nem értem.
  • MerlinW
    Itt senkinek sem lesz igaza, lévén már régóta el van ez cseszve az RPG, mint elnevezés használata miatt. RPG-t papíron játszuk. Beleképzeljük magunkat egy általunk kitalált karakter szerepébe és követjük a történetet.

Na mármost, ha ragaszkodunk az RPG címkéhez, akkor igazi RPG kizárólag olyan játék lehet, amiben mi alkotjuk meg a karakterünket. Witcher, Dragon Age 2, Mass Effect, Gothic, stb kiesett. Oblivion, NWN, DA1 bent maradt.

Az megint más, hogy vannak a szerepjátéknak olyan kellékei, mint a karakterlap, tapasztalati pontok, egyéb fejleszthető elemek. Azonban, attól, ha felszerelek egy kereket a ágyam lábára, még nem lesz belőle autó.

Magyarul vannak az RPG szerű játékok, mint az NWN és vannak az RPG elemeket tartalmazó játékok, mint a Witcher. Konkrét RPG játék, pedig nincs, mert kivitelezhetetlen:)
    Tehát felesleges ezen vitatkozni. Lement már pár kör ebben a témában a DA/ME topikokban, akkor is totál értelmetlen volt.

Witcher 2 egy teljesen jó kalandjáték, van újrajátszási faktor benne, remek története, karaktere, stílusa, hangulata. Vannak hibái, de minek nincsenek?
  • bigatti
    Mellesleg ha "kemények" vagyunk, és az Oblivinonra rámondjuk, ami: nem igazi RPG, illetve épphogy RPG (ami látványban a maga idejében uttörő volt és lenyomta a konkurens Gothic 3-at simán, bár az viszont hangulatban lett messze jobb), vagy ahogy te finoman fogalmaztál: egyszerű RPG (mellesleg a küldik és itemek tekintetében annyira nem is egyszerű), akkor viszont - főleg e topikban - egy kínos kérdés merül fel: mi is valójában a Witcher, pláne a második rész? RPG vagy sem? Hát én - kövezzetek meg - de bátorkodom azt mondani, hogy egy RPG jellegű kalandjáték és semmi több!!!
    Azaz egy kalandjáték, ami RPG-nek adja ki magát, de messze van attól, bár görcsösen próbálták az sok szállal és sztori komplikálással RPG-ssé tenni, csak éppen a karakterfejelsztés és a felszerelés fejlesztés gyakorlatilag egy nagy nulla. Gondoljunk csak bele! Közel 10 évvel ezelőtt a Morrowind-ben pl, még a fegyverek és a legalább 10-20 különféle részből álló felszerelésünk, még kopott is a használattól, amit rendszeresen javítani kellett, mert vesztett a jellemzőiből (ill teljesen tönkre tudott menni). És akkor még nem beszéltem az MMO-kban jelemző sokgféle fegyverzet és felszerelés fejlesztések, jellemzők, plusszolások; több tucat klán, titkos társaságok, kémkedés stb stb stb
    Igaz, abszolút érthetően - a grafika rovására ment, de szofisztikáltságban a vérbeli RPG-k fényévekre járnak...
    Úramisten, egy Witcher ezekhez képest szombat délutáni shooter szint... Hiába a hardverzabáló és tényleg bekakilás szintű grafika valójában be kell látni, a Witcher 2 nem valódi RPG játék, ha tetszik, ha nem...
  • xblades
    Jó ez is megvan köszönöm.

Jól elválaszolgatok magamnak.
  • xblades
    Na újra telepitetem és ekor már automatikusan frisitete magát 1.3-ra.

De a mentéseket hogyan lehet törölni?
  • xblades
    Hello

Az számit melyik patch-et teszem fel, honnan töltöm le a magyar verzióra?
    Mert az 1.1-nél találtam hu kiterjesztésűt, de az 1.2 és 1.3-nál nem.
    És az 1.3 fel sem megy:(
  • Qwerty4
    Éppen azt írtam, hogy Oblivionoztam már, csak bugos volt...sok mindent megpróbáltam a lila utak ellen, amit ajánlottak a fórumkon, patchet meg egyebet is, de nem működött.
  • Although
    Oblivion egy élvezhető és egyszerű rpg. És biztos jól fog futni! Ha még nem játszottál vele mindenképp. Próbáld ki egész zseniális a fejlődési rendszere!
  • Although
    Witcher 2-re eleve négymagos procit írtak az ajánlott konfighoz. De szerintem szép minimumon is. Viszont minimumnak is 2 magos kell legalább
  • bigatti
    Szerintem az Obliviont ne hagyd ki semmiképp! Nézz fel a honlapjára, hogy milyen patch-ek ill dirver verziók ajánlottak és nem lesz az lila..!
  • Qwerty4
    Hát ez van. :(
    Én nem fogok op-rendszerekkel kísérletezgetni, az biztos, nincs hozzá türelmem, de azért kösz a tippet.

A gépem régi, 2007 októberében vásároltam, ez mintha akkor is középkategória lett volna.A jelenlegi videókártyát pedig 2009 januárjában szereztem be.

A Witcher első részét azt kijátszottam (egyébként nagy kedvencem).Az Obliviont is próbáltam, de lila színűek voltak valamiért az utak és elment tőle a kedvem.A Two Worlds-hoz eddig még nem volt szerencsém.

És hogy mennyire vagyok gamer? Szerintem az vagyok, eddig 141 teljesen végigjátszott játékkal, közülük 13-at kétszer is végigtoltam, ez azért nem kevés.Plusz az a sok tucat félbehagyott játék, amivel dolgom volt eddig...

De nem volt érdemes eddig a pontig új hardveren gondolkoznom, hiszen még mindig, ezzel a géppel is több 2011-es játék tökéletesen, szépen, gyorsan fut.

Hardverfrissítés már nálam csak akkor lesz, ha itt minden bedöglik. :)
  • bigatti
    Ennél KB 10X gyorsabb hardverrel toltam, fullgrafikán HD-ben, az igaz, de volt kis szaggatás, legalábbis a lemez-töltéseknél nálam is. (de ez már csak SSD-vel kiküszöbölhető)

Nézz szembe azzal, hogy a hardvered elavult ehhez! Ha nem lehet most beruháznod, inkább várd ki és ne add alább! Megéri várni. Addig játsz régebbi játékokkal! Vannak nagyon szépek és hasonlók, amiket visz a hardvered, pl a Witcher első része vagy az Oblivion, Two Worlds 1.

Pont az előbb írtam, hogy még az erős vasakat is megfingatja ez a game...

Annyit próbálhatsz meg hogy felraksz egy 64 bites windows7-et. (ha nincs még fent) Talán nyersz vele néhány fps-t, de nem biztos...

Illetve ilyesmikkel kisérletezhetsz, hogy variálgatsz oprendszereket, driververziókat, directx verziókat stb.
    Csinálj egy teljesen offline környezetet a játéknak! Legjobb ha külön telepítesz egy oprendszert neki, egy másik partícióra (a meglevő gondolom, netes rendszered mellé).
    Az offline oprendszeredben, tilts le minden szükségtelen komponenst, a hálózati csatolót is, semmi rezidens folyamat ne legyen játék közben (főleg ilyenek, hogy biztonsági központ, MS tűzfal, auto frissítések, ütemezett feladatok, víruskereső)

Ha a 64 bites win7 nem segít, akkor nézd végig (a meglévődön kívül értelemszerűen) mind a 6 oprendszer lehetőséget! (win7 32 és 64, Vista 32 és 64 ill XP 32 és 64) ezeknél külön külön próbálgasd végig, az összes hozzáférhető meghajtóprogrammal és néhány különböző directx és physx verzióval! A rendszer virtuális memória file-nak csinálj egy külön kb 10 gigás partíciót és irányítsd oda, a nagy- ill a rendszerpartíciódon ne legyen swap file!

Mondjuk ha gamer vagy (amit kétlek ilyen hardverrel), akkor biztos hogy van eleve min 2-4 különböző környezeted, de ha nincs akkor biztos pár nap melóba beletellik... Jók kisérletezgetést!
    (de ha van kis spórolt pénzed, erősen ajánlott a beruházás...)
    ;)
  • TVelvet
    sehogy.
  • Qwerty4
    Persze úgy, hogy azért minden ne legyen minimumon...ha lehetséges (?)
  • Qwerty4
    Nem erre voltam kíváncsi! Hanem arra, hogy ezzel a konfiggal hogyan tudnék jobb eredményt elérni!