The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nálam már az 1.2-es javítás + 11.5b driver is megoldott minden problémát. Maxon, über nélkül folyamatos 40-50fps. Így 11.6-al nem láttam sok változást😊

CAP-ok (Catalyst Application Profile) adott alkalmazásokhoz biztosít egyedi beállításokat. Tehát amikor elindítod pl. a Witcher-t akkor a CAP szerint állítgatja a Catalyst beállításokat a jobb teljesítmény elérése céljából.

[merlinw.org]

Gubberx
Na ez jó hír akkor 😊 ha hazaértem én is pakolom felfelé 😊 Még a fórumon ezt ajánlották a 11.6 mellé:CAP5, bár nem tudom ez mire jó 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

No, tesztelgetem már úgy 15 perce, ezúton is köszönöm, hogy a játékon belül nem lehet specifikálni a grafikát.
Eddig 32bites Win7 alatt 11.5 driverrel min/max beállításon is 40 körüli FPSt produkált, de amikor elkezdtem forogni, nézelõdni azonnal leugrott az FPS úgy 20 környékére. Ez engem eszméletlen mód zavart, egyszerûen 2 lépést nem tudtam úgy megtenni, hogy ne akadt volna meg egy pillaantra.
Most Win7 64bit 11.6 driver, min/max beállításon szintén 40 környékén van az fps (37-46), viszont ha forgok, mozgok semmi akadás nincs, hozza ugyanúgy a 37-46 FPSt. Sajnos elbasztam és nem teszteltem Win7 64bit 11.5ös driverrel, de lehet megteszem, ha lesz kedvem drivert downgradeelni.
Még azt vettem észre, bármilyen grafikai részletességet állítok, az FPs fix 40 körüli, viszont a VGA kihasználtásg min/max esetén ~60/~98.

Gép nagyvonalakba, 4 mag 3,1 Ghz, 4 GB Ram 6870 1GB

Úgy tudom a patch óta ugyanaz az exe mint a GoG-os exe, szóval nincs rá szükség.

A karakteredet meg ne csak egy irányba képezd, mert egyrészt úgyis van bõven elosztható pont (na nem annyi hogy midnenre tegyél de azért jut bõséggel), másrészt egy csomó hasznos dologtól fosztod meg magad (többek között a több mutagén használatától, amibõl a legtöbb upgrade az alchemy ágon található). Persze ha normál fokozaton játszol, netán még könnyebben akkor valóban nem szükséges más dolgokat is fejleszteni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Oda kulcsot akkor kapsz ha Roche mellett játszod a játékot, tehát ha vele jöttél át a második fejezetbe. Ha a terroristákat segíted akkor azt az ajtót nem nyitod ki (bejutni bejutsz majd más módon csak nem tudod az egész terepet majd felfedezni odabenn ha nem Roche az akit támogatsz).

fery02
Köszönöm, megfogadom majd ezeket!

Arra gondoltam, hogy mivel ugye többszöri végigjátszós játék, külön ágakba próbálnék meg szinte csak fejlesztgetni.
Tehát elsõnek karforgató harcosként szeretném befejezni a játékot, legközelebb jelekre, majd pedig alkímiára gyúrok majd.
Persze gondolatban könnyû ilyeneket tervezgetni egy ilyen kaliberû játék elõtt, nem tudom mi lesz belõle. 😊

Amúgy a GoG-os exe-t érdemes még használni patch-elt játék mellett is?
Mert látom bannerbe még mindig virít.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

igazán nincsmit, úgyis bassza az agyam hogy nem fut túlságosan jól, de nem is az az idegesítõ hogy maxon nem megy rendesen, lehúzok mindent és ugyanolyan szarul megy
Gubberx
ty 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

köszöntem, már telepítem is a játékot, aztán feltolom a 11.6 ot és mondom történt-e változás
Gubberx
Vista/Win7 64bit Vista/Win7 32 bit Ez már a végleges változat egyébként csak még nincs kitéve a hivatalos oldalra.

hol van 11.6 driver? hivatalos oldalon csak 11.5öt látok
Gubberx
Ati-sok közül valaki próbálta a 11.6-os új drivert hogy hoz-e valamiféle teljesítmény javulást?

Köszönöm. Idõközben sikerült kibogoznom. És van egy ajtó az elf nõcinél amihez hol lehet megszerezni a kulcsot? Nem azt amit õ ad ide miután prütyköltünk.😄 Amott nem messze van egy másik ajtó. Vágjátok gondolom.
"hegyesfülü pitypangzabálók" 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Nem kell leugranod neked sehová. Oldozd ki a nõket (mindet) és majd utána a program automatán kivisz onnan. Vagy ha nagyon akarsz akkor odamehetsz a korláthoz.

Rc panzer:
Ahhoz a ládához majd szerzel kulcsot (az egyik mellékes feladat fejtörõjében fogsz majd érte jönni), feltéve hogy a hegyesfülü pitypangzabálókat segítve jöttél át a második fejezetbe.

csokikutya
eloldoztad az összes tünde csajt?? mert nekem azután nem kellett csinálni semmit jött a videó, hogy kiugrok

http://www.moddb.com/members/hungarocell

A hárpia fészeknél van egy láda amihez kell egy kulcs. Azt hol lehet megtalálni? Meg a Baltimore küldetést nem vágom.
Segítséget kérnék. Köszi elõre is.
A Scoia'teal hez álltam és most elakadtam 1. fejezetben mert mikor leugrok a hajóról megmenteni a nõket a toronyból akkor le kell ugrani de fogalmam sincs,hogy. Nincsen semmilyen jelzés és a le menni se tudok a létrán mert a ház fel van égve.
Laza
A DA II.-nek már a demója sem tetszett ahhoz, hogy játsszak a teljessel.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
DA I.-re ... na jó, nem olyan hamar lett az unalmas, elég sokáig elvittem ... sõt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Muitán hatot raktál az általános fára, feloldja a többit.
tarti19
Hali. A másik 3 talentfát mikor lehet feloldani, mert lassan 11-es szinten állok, de 6 pontot már bespájzoltam. KArdforgatóra tartogatom, remélem ennek nincs különösebb akadálya.

DA I.-re vagy a DA II.-re gondolsz?

Laza
Hmm... akkor ezt még meggondolom. Nem szeretek moddolgatni 😞
Bár ez nem olyan nagy dolog.

Laza
Mivel a két játék nem igazán összehasonlítható, így mindkettõ 10/10 ... bár nálam a DA dungeonjai és harcrendszere igen hamar unalmassá váltak.

Mennyire más hozzáállás ez nem? Szinte minden dlc-t beraktak már ingyért. És nem 2000 ft vehetsz magadnak felszereléseket, mint egy bizonyos cég játékaiba. Remélem az EA nem teszi a kezét rá ezekre a gyerekekre.

Egy biztos szóba fog állni (ha megvan rejtélyes kereskedõ DLC akkor kettõ is 😊. Viszont nem értem teljesen: most elintézted a szörnyet, és nem tudod kihez kell visszamenned, vagy még nem is beszéltél a kereskedõvel pénzügyben? Nekem nem tiszta. Amúgy lenyomod a J betût, kijelölöd a Kayran: Pénzkérdés küldetést, és nézed a minitérképet, az megmutatja neked hova kell menni.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Na meg ittam,most azt mondja Silé,hogy beszéljek néhány kereskedõvel,hogy kifizetnek-e... Örülök,hogy egy sem akar szóba állni velem.
Szintén meditálásnál, csak a nem az alkímiára/várakozásra/szintlépésre mész, hanem a fõzetivásra.

Sry az elõzõ kérdésért,mostmár mindent megoldottam,csak azt nem tom,hogy lehet meginni...
És ami érdekelne,hogy meditálni,hogy lehet? Oda mentem egy tábortûzhöz de csak a tüzet tudom el venni meg visza rakni...
Sziasztok. 1. fejezetben mikor megtaláltam a Homályvirágot akkor el kéne készítenem a mongúzfõzetet. Na oké de ezt hogyan is tegyem?
Köszönöm szépen mindenkinek az értékelést, meggyõzõ volt, egy erõs 8 ast vártam.
A magyarra fordított könyvben ez nem nagyon látszik, de ha hozzáveszed az egyben is említett eseményeket, mint pl. a ríviai mészárlás, vagy éppen Triss elejtett megjegyzése ha a Rend oldalán állsz, miszerint sokszor a szívedre hallgattál az eszed helyett, szóval ha kicsit jobban belemerülsz ebbe a világba, akkor persze látható hogy mindkét út összeegyeztethetõ Geralt személyiségének egy-egy részével. Magyarul nem csak két külön fõszálat kaptál, hanem két jól (ha nem tökéletesen) kidolgozott fõszálat kaptál, ami azért nem elhanyagolható különbség.

És azért zseniális a két út is mert egyikre se lehet szerintem mondani, hogy ténylegesen rossz út. Tehát nem rugaszkodtak el vele nagyon Geralt személyétõl. Szóval mindkettõ vállalható lehet. Bár személy szerint nem tudom ez a rész megjelent e könyvbe vagy sem.

Azért betehetnéd a kérdést is spoilerbe, mert aki nem játszotta még végig egyszer se, az most morcoska lesz 😊

Indulj ki abból amit itt már írtak, adott karakter, és a történet is. Tehát olyan szabadságod mint a DAO-ban volt nincs. viszont lélegzetelállító grafika, a konkrét történeten belül számos választási lehetõség, és nagy mélységben árnyalható a karakter, nyilván a szereplõ adta lehetõségeken belül. Az alkímia és a karakterfejlesztés bõven jó . Nehézségben pedig ez normálon okozott annyi fejtõrést néhány helyen mint a DAO hardon. Mondjuk itt nyilván több ügyesség kell mint egy taktikai rpg-ben. Tehát ténylegesen nem összevethetõ. De talán vedd meg az elõzmény könyvet és olvass bele 😊 Speciel én a Libriben kaptam hozzá egy 1000 Ft-os kupont amit beszámítottak a játék árába 😊

Ha a dao 10 akkor ez 10,5. Mindkettõ jó játék, de mivel a witcher 2 világa jobban bejön így azzal szívesebben játszok.
Shep
Egy a gond ,hogy ahhoz nincsen kulcsom 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Alapállapotban 9.5/10, a hibajavításokkal együtt 10/10. Igen, igen, a hibák miatt nálam vesztett fél pontot, de a patch-ekkel szerencsére orvosolták a súlyosabbakat (viszont maga a két játék azon kívül RPG és erõsen történet orientált, nem igazán hasonlít, úgyhogy nem túl szerencsés egymáshoz mérni).

Frank99
keresztút küldetés asszem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
aki nem játszott DA-val az is szavazhat?

9/10

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Egy objektív értékelést kérnék, 10 es skálán mennyit adnátok rá, ha a Dragon Age I a 10/10 nálam. Fontos lenne, mert addig nem kezdek bele.
Thx.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A váltás ott van, hogy miután az elf meghal akinek a vérnyomait követed, akkor utána Iorvethez mész az erdõbe, vagy Roche-hoz a városba.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nah a végére értem! Valóban picit rövid volt, de sebaj mert most az elfek oldalán is végignyomom.
2 kérdésem van, spoolerben válaszolna valaki?

Az egyik melyik az a pont, amikor eldõl ki mellé állok? (spoiler: sztem amikor az 1. fejezetben, az erdõben Letho nekemtámad, és idõre, hirtelen kell döntenem, kinek segítek).

A 16 féle befejezést hogy lehet elérni, mi az ami befolyásolja a végét?
(spoiler: mágus megölése, ill. Letho megölése/nem megölésén kívül).
rotator
A közeli barlangba.

Shep
A hárpiákat szeretném levadászni, vettem is csapdát hozzá de csak 4 fészekbe vitték fel ezek a jószágok. Elmentem arra is ahol a troll nõstény volt oda is raktam el is vitte de mégsem számolta 4-tõl tovább. Mi a trükk ,hova kell rakni a csapdákat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gubberx
köszi

rotator
Gubberx
Tudnál adni egy linket ehhez a mod-hoz pls? 😊