9144
-
NovaTerra #7381 Egyébként is fölösleges cipelni a sok fegyvert. Lényegében a legjobbakért is alig adnak valamit, ha meg nem használod, akkor csak plusz súly. -
Madi92 #7380 Hát még csak az 1. fejezetben járok, ott a kocsma alsó részében van, ha teli vagy, lerakod... 300kg azért nem telik meg olyan gyorsan, ha néha "ürítesz". Meg nincsenek akkora távolságok, hogy nagyon idegesítő legyen... -
#7379 és hol lesz a tároló? Mert ha mindig vissza kell menni valami faluba lecuccolni, az annyira nem nyerő. -
Madi92 #7378 Hopp, nem neked szántam! :) -
Madi92 #7377 A tárolóval mi a gond?:D
Nem cheat, és elfér benne minden! -
#7376 Passz.. nézz körül:) -
#7375 Elég lenne nekem, ha csak az alkatrészeknek adna 0 súlyt :) Kényszeres gyűjtögető vagyok. :D Ilyen mod nincs? -
#7374 Egyrészt ahogy alattam is írták, tároló. Másrészt kiválasztod az általad szimpatikus potikat, fegyvereket, megnézed mik kellenek hozzájuk, és azokat gyűjtöd. A többit eldobod, ha értéktelen.
Ha nagyon zavar, akkor pedig van egy mod, ami minden tárgynak 0 súlyt ad. -
zhata #7373 Ha a program a hibája miatt nem gátol meg a továbbiaktól.
-
Madi92 #7372 A legújabb patchat, abban már van láda is! -
#7371 Értem, de akkor mit tanácsolsz az állandóan betelő inventoryra? -
#7370 W-ben a craftolás a legfontosabb. Erősebb ezüst/sima kardokat, potikat nem nagyon fogsz tudni venni, csak készíteni. Potik nélkül pedig gyakorlatilag halott vagy:) -
#7369 Érdemes a játékban mindent felvenni? Van egy rakás alkatrészem már, de nem tudom őket semmire se használni, és már mozogni is alig birok. Így eladtam mindent, és már csak azt szedem fel, ami értékes vagy tudom használni.
Mit tanácsoltok? Vegyek fel mindent, vagy csak a legszükségesebb dolgokat? Egyáltalán érdemes a craftolásra gyúrni? -
perseus99 #7368 nem tudom mi van veletek, de könnyű és normál fokozaton a legkönnyebb a boss fight, bár az a halott szellem boss engem is meg izzasztott, de a kayrant és a többi nagyobb szörnyet nem nagy ördöngösség le győzni. -
kasa85 #7367 Meg is találtam a megoldást.
Le kell tölteni a lentebb linkelt fájlt,és felül írni a bll55
Másolás helye/C:\Program Files (x86)\The Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts\
http://www.mediafire.com/?ktxlwv978sridoa -
kasa85 #7366 Szia.
Nálam nincs gond a játékkal egyedül a felirat nagysága idegesített,és amit itt találtam kb 20 oldallal visszább töredezi a mondatokat le marad a vége.
Nem alaplapi hang kártyátok van,mert az is lehet hiba.?
Minden esetben szedjétek le az alaplap által nyújtott legfrissebb Drivert és hátha jó lesz.
A hangokban is a tálcán érdemes 16bit 44100HZ re rakni.
A másik galiba az a túl melegedés okozhatja ha végét járja a hang kártya,ha egyik sem használ talán ujj konfignál,vagy újabb patch nál megjavul. -
zhata #7365 Valszeg én is így teszek.
Bosszantó, hogy programhiba tett parkolópályára. -
#7364 nem is csodálom hogy sok embernek nincs kedve tolni, hiszen brutálisan nehezek a boss fightok, még normál fokozaton is, meg a játék is bugos. Jelenleg nem hallom a dialogusokat, vagy ha azt hallom akkor a környezeti hang hiányoznak, pedig az elsö pár orában tökéletesen müködött, és amikor megprobéltam megoldani a problémát akkor sikeresen töröltem az összes mentett játékomat ugyhogy most pihentetem az egészet, majd 1,5 év mulva biztos jo lesz. -
kasa85 #7363 De ki halt ez a topik 7362hsz re valaki. -
kasa85 #7362 Sziasztok.
Kéne egy kis help.
Aki tudna adni egy linket hol lehet le szedni,vagy módosítani a játékban megjelenő karakter feletti feliratokat nagyon meg köszönném.
Egyet sikerült le szednem amit a The Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts\mappába kell be másolni,és felül írni bll55 néven.
A feliratok nagyobbak lettek,és vaskosabbak de sajnos ha hosszabb párbeszéd alakul ki a karakterek között néha darabolni kezdi le marad fél mondatok ami kissé rontja.
1920x1200 felbontásban 24" IPS monitoron eredeti szöveg mérettel nagyítóval kell olvasni olyan kicsik.
Segítségetek előre is köszönöm. -
#7361 Egy kicsit vidd könnyű fokozaton.Majd aztán ráérzel az 1.felvonásban Floatsamban,fejldőgetsz és felkapcsolhatod a nehézséget.2szer vittem végig a játékot és 2. nekifutásra is így csináltam,a hiba nem benned van.(persze kínkeservesen nehezebb fokon is lehet csinálni csak engem ne szenvedtessen hanem szórakoztasson egy játék) -
#7360 Igen, ennyire nehéz. Először. Suxható. ;-) -
#7359 Velem van a hiba, hogy a legelején a várostromnál már nehézségekbe ütközök, amikor le kell győzni a ballista legénységét? Próbálom elugrálni, ésszel csapkodni, de vagy lenyilaznak, vagy szendvicsbe raknak. Tényleg ennyire rohadt nehéz ez a játék? Normálon tolom csak. -
Nagy99 #7358 Köszönöm mindenkinek. -
#7357 A lényeg hogy az ubersampling legyen kikapcsolva, mellette mindent lehet tologatni fel. :) -
#7356 mediumon elfog :) -
#7355 elmegy. Mediumon biztos. -
Nagy99 #7354 Nvidia Gforce 9600 gt 4 gb ram AMD Athlon x2 dual core 6000+ 3.01ghz-val elmegy szaggatás nélkül? -
zhata #7353 Végre felkerült az egyik kőpárkány képe, ami a hárpiafészekhez vezet(het), csak nem tudok rá felkapaszkodni. Ha valakinek ötlete van, azt köszönöm.
Vagy itt a vég? -
zhata #7352 http:// -
zhata #7351 A Vergen mellett a "Mágia nyomában" küldetésben a romos torony mellett a hárpiafészket kell elérni, ami egy sziklabércen van. Meg tudná valaki mandani, hogy oda hogy lehet oda feljutni, mert bár két kőpárkány is van, de egyiknél sem jelez kapaszkodót. A bérc köról kiirtottam a hárpiákat, a nekkerket és a katonákat, de hiába járom körül, nem tudok rá feljutni.
Az egyik kőpárkány: -
bigatti #7350 "Arra tudna valaki megoldást,hogy ne lépjen ki a játékból minden figyelmeztetés nélkül.Újraindításkor a "gyorsmentések" eltűnnek.
Legújabb ATI driver,1.3-as patch..."
Tört vagy bolti? -
bigatti #7349 HELP! :) most játszottam ki az első részt és meg vannak a mentések "mégis a második rész nem talál betöltendő karaktert mert szeretnék az elkezdett karakterrel játszani,mert nagyon zavar hogy a játék úgy magyarázza el az előzményt mintha nem tudnám mi történt. Segítsetek, köszi !! "
Szerintem nem lehet folytatni a karidat, csak valamelyest módosul a sztori ill a karakter, de aligha lesz nálad az előző részben gyűjtött motyó. Korábbi mentéseid meg kell találja, ha ugyanabban a felhasználói profilban vagy ugyanazon az oprendszeren (asszem a dok mappába menti vagy gamesaves-be). -
#7348 Tudjuk mi volt ez a mai Steam-es 1GB-os frissítés? Infót nem ír róla. -
Renátó1985 #7347 zavvi.com olcsó witcher 2 premium -
Kisjuszker #7346 HELP! :) most játszottam ki az első részt és meg vannak a mentések mégis a második rész nem talál betöltendő karaktert mert szeretnék az elkezdett karakterrel játszani,mert nagyon zavar hogy a játék úgy magyarázza el az előzményt mintha nem tudnám mi történt. Segítsetek, köszi !! -
#7345 Arra tudna valaki megoldást,hogy ne lépjen ki a játékból minden figyelmeztetés nélkül.Újraindításkor a "gyorsmentések" eltűnnek.
Legújabb ATI driver,1.3-as patch...
a gépem kisebb szaggatásokkal,de bírja -
perseus99 #7344 nekem viszont nem eredeti, újra raktam el kezdi telepíteni aztán megint azt írja ki újra... -
mike01010101 #7343 Ugyanigy jartam az 1.3-as patch-csel en is, pedig eredeti, nem crackkelt jatekom van. En uninstalaltam es utana ujratelepitettem es ilyenkor automatikusan leszedi hozza az uj patch-et. A mentesek nem vesztek el.
-
38tibi38 #7342 Találtam egy oldalt ahol a witcher beli tündék nyelve fennt van :D
http://witcher.wikia.com/wiki/Elder_Speech