The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voltam már vissza is jöttem..de akkor már a várat védtük..!
de valamiért eladtam a kardomat és most az egy korábbi mentéssel keztem el onnan hogy a királyi vér megszerzése..

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MerlinW
Menj csak. Visszajössz még.

[merlinw.org]

hát...lassan itt már nincs mit tenni..mert mivel mennem kell a ködbe szellemkedini..

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MerlinW
Játssz tovább, csinálj más küldetéseket. Ahogy írja, majd kibontakozik😊

[merlinw.org]

Üdv..

Felvettem a falnak is füle van küldetést..! El is jutottam valameddig.. azt írja hogy várjak amíg a cselekmény kibontakozik.. gondolom beszélgetni kellene a népekkel.. de kivel is pontosan…??
Probálkoztam a paraztokkal de azok nem beszéltek velem..a törpök sem..

azt tudja valaki hogy ha már megöltem minden hárpiát akkor a hárpiaszerzõdéses küldinek vége vagy is nem lehet meg csinálni
erre jutottam én is...

kösz mindenkinek az infókat..😊

A hullák (9 vagy 12 van összesen szétszórva 3-as csoportokban) is egy olyan feladathoz tartoznak ami szintén csak Roche mellett nyúzva a szotrit lesz elérhetõ, mert a megbízó a királyi táborban van.
De ha csatangolsz még akkor több egyéb dologba is belebotlasz majd amik csak akkor nyernek értelmet, ha a másik oldalon játszol mint ahol most.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ezen felül még egy kicsit bolyongtam és találtam hullákat is amiket elégettem..sõt még volt egy Arakász is..ha ott voltam levertem.. szerintem ennek is köze van inkább Roche küldetéshez..

Veresd el magad a megfelelõ helyen (de azt hiszem ez elég egyértelmû kéne legyen, hiszen akárki nem visz be a dutyiba).

Az a feladat csak akkor elérhetõ és elvégezhetõ, ha Roche oldalán játszol. Akkor veheted fel a király táborában egy katonától az ehhez csatolt feladatot. Ha tehát Iorvet-et segíted, nem kell foglalkoznod az itt lévõ házzal.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak hát kérdés hogy hol..?
mivel ide a ködön át jöttem és kerestem a Trist..és a királyok vére küldetés ide szól..a vér már meg van és menni kellene vissza mert a nõ ott vár..tehát ha elmegyek ide nem tudok vissza jönni szerintem..!

Köszi,megcsináltam a 2. fejezetet de persze miért is ne akadnék el egybõl a 3.-ban. Na szal be kell jutni a börtönbe vagy le kell tartóztatni magad. Én a másodikat szeretném de nemtudom,hogy érjem el.
Solid Snake
Ja, az valami tesós küldetés lesz. Feltudod majd venni a questet.
Sziasztok..
Találtam egy nagyon érdekes dolgot vagy is csak nekem érdekes..tehát van ez hely kunyhó a szirten a térkép szerint most ott vagyok..a ház mögött eltakarítottam a hordókat és lementem a csapóajtón..lent 3 gyertyát kell meggyújtani és jön mindig egy szellem..lefelé is van egy ajtó csak az nem nyillik..!
Én ezt nem kaptam meg küldetésbe csak gondoltam szétnézek a környéken és ezt találtam..

A kút alatt ne szó szerinti kutat értsz, hanem nagy mélységet.
A hárpiákkal körülvett kõbánya amire a mondóka utal egyébként.

Shep:
Ha nem nyírod ki, akkor más videót kapsz. Tulajdonképpen az fog történni amirõl Philippa beszélt, amiért az egész hercehurcát elõtte csináltad.

Vergenben a kutat hol találom? Baltimor-os küldetésnél tartok. Ha a kút meglenne talán már egyedül is boldogulnék.
Eddmegleves: Hat képességpontot kell rakni az alapágra, tehát hetes szinten nyílik meg a többi ág, és nyolcas szinten már pakolhatsz oda is. Fõzeteket pedig meditáció-módban ihatsz, úgy, mint szintlépésnél, belépsz a meditációba a gyorsmenübõl, csak nem a baloldali szintlépést, hanem a jobboldali Fõzetivást kell választani.
deicide: Tedd azt amit mondd, várd meg amíg kibontakozik a helyzet, addig csinálj más küldetéseket.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Üdv..

Felvettem a falnak is füle van küldetést..! El is jutottam valameddig.. azt írja hogy várjak amíg a cselekmény kibontakozik.. gondolom beszélgetni kellene a népekkel.. de kivel is pontosan…??

Szegasztok.
Most kezdtem el játszani és olyan gondom lenne hogy egyszerüen 4-es szintû vagyok és a nemtudom hány képességpontomból nem tudok használni egyet se... a fák le vannak zárva egy kivételével abba belemegyek de ott nem tudok rákattintani semmire.
A másik gondom az Potikat se tudom megitatni vele...
Nem tudom hogy most én vagyok a láma vagy a játékkal van gond... gondolom az elsõ... de egyszerüen nem jövök rá.
Valaki homályosítson már fel lécci.
Elõre is köszi
Shep
Kösz, már sikerült 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A vége fele mikor Philippánl a tömlöcben Triss megmentése helyett Saskiáról való irányítás feloldását választom akkor a végén nem kell a sárkánnyal harcolni? Most ,hogy a sárkánnyal harcoltam mikor felnyársalódott én megöltem ne szenvedjem ha életben hagyom mi lett volna?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

http://www.youtube.com/watch?v=XCxQRhIrIPI&feature=related
<#papakacsint>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Shep
Kutya nehéz ez a sárkányos harc, addig még csak csak amíg a tornyon belül kell ütni de mikor kimászik Geralt a tetõre, na onnantól kezdve alig bírom megsebezni, persze mikor átrepül akkor mindig lesebez a ha tüzet okád 3-ból 1x tuti elkap azzal is. ráadásul valamiért az életerõ nem vagy alig regenerálódik.

Skynet
Köszönöm a kimerítõ választ, akkor nem futok gyorsan neki ujra az elsõnek a mentett állásért. 😊
Ott van a kereskedõ a mindjárt sátor mellett.
<#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Egy kis segítség kéne a második fejezetnél:
Dethmoldt-dal együtt kéne egy nekromanta rituálét végrehajtanom, miután a királyt megvédtem a rátámadó orvgyilkostól. Ehhez egy "réce" nevû fõzetet kéne meginnom, de ilyen nincs. A magyarítás van elbajszintva, vagy hol kapok ilyet? <#help>

Egyébként mi a véleményetek, a rejtélyes kereskedõ szerintem egy cheat mod. hm. Néztem a cuccokat amit árul, meg csak úgy megjelent a act 3-ban a külsõ tábornál, és olyan cuccokat árul, hogy csak néztem hm hm. ezekért nagyon kellene küzdenem amúgy.

Shep
Hol találom Mutut, vagy kit Loc Muiban? Le szeretném ugyanis gyõzni, mert kell az oren a vrad páncélhoz.

Köszi,hogy nem vettem észre 😞
Szerintem az kivetítõ akar lenni.Ott van a barlangban, az a nagy kör alakú kõtömb.
Na végûl le vertem õket a Queen jellel. De most nem
tudom mit kéne csinálni. A küldetés azt írja,hogy nézzem végig a kilátóval az álmokat,hogy melyiket találom a leg hatalmasabbnak. Na oké de ahol a térképen mutatja ott nincsen semmi...
Hárpia barlangban vagyok,Letho álmát kéne megszereznem de mikor felveszem jön vagy 8 hárpia és esélyem sincs,max 1-et ha kitudok nyírni. Arra is gondoltam,hogy elõtte felszedem a körülötte lévõ kristályokat de az sem jött be. Valami tipp?
Sehogy.
Gyûjtsd be a településen lévõ dokumentumokat és ha be akarod fejezni telejs egészében a feladatot és nem csak elzárni, akkor Roche mellett kell átmenj a 2. fejezetbe (sõt igazából az egyik elzárt dokumentum is csak akkor érhetõ el ha Rocha feladatát csinálod meg az elsõ fejezet végén, ugyanis a papíros a település fõnökének ládájában van a háza középsõ szintjén, aminek meg a kulcsa a manusnál található és csak úgy lehet tõle elszedni ha megölöd). Ha Iorveth-tel mész át akkor is lezárható de nem ugyanúgy.

A titokzatos folyó küldetésnél hogy lehet feljebb jutni a Pontar-folyón?
Ha felment a sárga csík fullra, AZONNAL hagyd abba az egérgomb nyomogatását (nyugi, nem esel le), mert ha tovább nyomogatod, nem fog megjelenni a következõ utasítás a képernyõn(ami egyébként a space egyszeri megnyomása lesz jó idõzítéssel).

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Sziasztok!
Láttam, páran írtátok,hogy a Kayran állandóan ledob, hiába nyomjátok ezerrel az egér gombját s megy fel a sárga csík fullra.
Ezt sikerült valahogy kiküszöbölni?
Ugyanezzel a problémával szenvedek már 2 napja,akármit csinálok ledob.

Sry a kérdésért már megvan,hogy mennyek fel.
most jöttem vissza mert a királyi vérnél én a másikat választottam..tehát el a köd közben volt még a tris küldetésbõl..vissza értem meggyógyul a Saskia is..

Köszi,csak pont ott a másik bökkenõ,hogy az Erõhelyek kéne megszereznem de az erdõbe kimentem és fel kéne mászni mivel fent van de sehol se találok utat vagy mászás lehetõséget.
Meg kell gyógyítani Saskiát, és cserébe odaadja a kardot

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Nekem is az a gondom mint decide-nek,a lobogó megvan de a kardot nem találom,már beszéltem az összes törp-el akik szóba állnak velem,Danelionn-al,de semmit se mondtak a kardról.
most kéne legyõznöm kayrant, megcsináltam a fõzetet is, ami semlegesíti a mérgét. az lenne a kérdésem, hogy csak Sílével lehet megölni, vagy mehetek egyedül is?
Én a Kistestvérek küldetésre gondoltam (ha jól szûrtem le amit írtál) hogy csak Roche útján lehet felvenni.
Ha az is volt kérdés, hogy a kardot hogy lehet megszerezni (nem volt kérdés, akkor figyelmen kívül hagyhatod): ha összeszeded a méreg ellszerének adalékait (Iorveth útja), illetve ha elmész Zoltannal Vergenbe (Roche útja)

mint említettem a lobogó már meg van csak a kard nincs..

Akarom mondani álltál 😊

Azt a küldetést csak akkor tudod felvenni/elvégezni ha Roche mellé áltál.

A Scoia'tael tünde nyelven van, a közös nyelven (amit mindenki beszél) Mókust jelent, és a sapkájukra tûzött mókusfarokról nevezték el õket.

ahh, egyedül cedricel nem üzleteltem =/

köszönöm szépen
Haladj szépen és meg fogod találni amikor eljön az ideje.
Nem mellesleg érdemes beszélgetni a haverokkal, mert úgyis el fogja valamelyik böffenteni kinél van (mindig ugyanannál, függetlenül attól hogy melyik oldalon küzdesz, cska a megszerzése más).