9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • tibor16
    köszönöm - akkor még próbálkozom...
  • ferenc001
    Én inkább váll fölötti kameranézetnek mondanám, de te tudod :D
  • perseus99
    addig kell kattintgatni amíg be nem töltödik a csík aztán jönnek az ellenfelek és azt hiszem 2ször vagy 3szor kell teljesen be telnie a csíknak
  • ratgab
    Minden, ami "nézd a hátam" típusú az TPS!
  • ratgab
    Vagy ha mágiát használsz Third Person Spellcaster is...

Na jó, nem ragozom tovább...
  • ratgab
    TPS lehet Third Person Slicer is...
  • tibor16
    Ha ez tényleg ilyen lesz, tényleg nem fog tetszeni... Már maga az a tény, hogy egy küszöbön nem tudok átmenni - ez a folyosó stílus - már teljesen elszoktam ettől. Egy nagyon jó játék tudja ezt csak elfelejtetni... Letörik az ujjam - komolyan nincs idő célozgatni, majdhogynem ész nélküli a dolog - pl az első résznél, a ballisztánál majdnem tök mindegy, milyen gyorsan kattingatok, egyszer csak leáll, és megint jönnek új ellenfelek. Megmondom őszintén, kicsit uncsi 10x megküzdeni ugyanazért - tényleg, itt mi a megoldás, mert nem jövök rá...
  • ferenc001
    Nem is azt mondtam, hogy ez egy hűű de forradalmi rendszer, meg hogy ez a legjobb, amivel valaha találkoztam, csak annyit, hogy magasabb nehézségi szinteken nem lehet úgy játszani vele, mint egy Hack'n'Slash-el
    Amúgy meg nem TPS-nek hívják, mert az Third Person Shootert jelent, itt meg nem sok lövöldözés van, legfeljebb tőr vagy bomba dobás :D
  • ratgab
    Ezt a rendszert tudod minek hívják? TPS-nek.... Semmi eredeti nincs benne, szemben az első rész harcrendszerével (tudom, tudom ritmusra kellett kattingatni, de ilyen még tudtommal nem volt RPG-ben), ami igencsak új megközelítés volt!

Ergó vicces, hogy sokan itt el vagytok tőle olvadva. Ez semmi több, mint egy TPS harcrendszer 3 tonnányi ilyet láttunk már!

Nekem sincs különösebb gondom játékkal, de a tény az tény!
  • grebber
    Gondolom én mint a Witchernél volt az EE verzió! Kb ugyanúgy.
  • DarkSector
    Ez mit jelent mit javitanak az eredetihez képest?
  • grebber
    Witcher 2: PC 2.0 verzió nemsokára tréler

"A megosztott véleményeket kreáló első rész után a CD Projekt RED próbált újítani a The Witcher 2-vel. Fura módon a megjelenés után megint szeretnék "Version 2.0" címmel megújítani a játékot."
  • ferenc001
    Hát könnyű szinten elég csak össze-vissza kattintgatni, de magasabban (mondjuk nehezen, vagy "hardcore"-on) azért nem elég csak odaállni az ellenség elé aztán bal klikk/jobb klikk "kombóval" játszani. Engem pl. az endriágok eleinte nagyon gyorsan szétkaptak nehezen, ha nem gurultam/hárítottam.
    A TW1 portolását tudtommal pénzhiány miatt hagyták abba.
  • Dante73
    Sokadszor olvasom, hogy tetszik valakinek a harcrendszer, és nem értem, mi tetszik rajta? Kattintgatni kell, minden ész nélkül, semmi több. Bossoknál meg nem árt félregurulni, védekezni. Ennyi. 1-ben legalább ritmusra kellett tenni ugyan ezt. (Persze, lehet én nézek be valamit csúnyán)
    Egyébként nincs gondom a játékkal, bár a gépigénye kissé magas, és gyanakszom, ha az 1-et nem sikerült konzolra optimalizálni, akkor ezt reménytelen... Viszont emiatt (t.i. a későbbi konzolport miatt) [NEKEM] nem lett eléggé hc rpg. De még egyszer mondom, nem rossz játék, csak egy kicsit "keményebbet" vártam, jobb optimalizálással.
  • Although
    Ez egy film szerű rpg de nem lineáris és élvezhető storyval. És kifejezetten jó a harcrendszerre. Nekem speciel bejött. De! Ha te az oblivion, Fallout new vegas szerű főleg a képességek számítanak típusú rpg-t szereted, akkor ez nem fog bejönni annyira mert ügyesség is kell. És ha zavar ha többször neki kell futni néha vagy idő kell míg belejössz és hajlamos vagy feladni akkor megint nem fog tetszeni. Szerintem.
  • wedge31
    Sokat filozol ahelyett, hogy játszanál vele pár órát és magadtól rájösz, hogy a te izlésed szerint milyen lett.
  • tibor16
    Mondjuk, az utóbbi időben Oblivionoztam - lehet, hogy hozzá szoktam? - lehet, hogy ennyire nem emlékszem, milyen volt az első rész?
    Van itt aki össze tudja hasonlítani a két játékot?
    Megmaradt az első Witcher feelengje? - lesz ez még olyan jó? (ha haladok a játékban?)
  • grebber
    Valami ott nem okés. Semmi gond nincs az irányítással.
  • tibor16
    Sziasztok,
    most kezdtem a játékot, - az első résszel sokáig, tartalmasat játszottam.
    Kicsit furcsálom a pálya elejét, alig van mozgástér, lement vagy 20 perc film, játszottam vagy 2 percet... ráadásul Geralt mint a cséphadaró, 8 ellenfélnek megy neki... és olyan gyors a mozgás mintha a néma filmeket nézném, szinte irányíthatatlan a figura - jól látom? Úgy rohangászik ezen a szűk terepen, mint egy mérgezett egér, - elér a "falig", és úgy totyog egyhelyben, mint aki nem 100-as...
    Vagy állítanom kellene valamin? - jobb lesz ez?
    Remélem, azért a szerepjáték része megmaradt? - vagy most mi van...? Egyelőre olyan, mintha egy filmben lennék statiszta...
  • Nagy99
    kösz
  • grebber
    LOL nem az csak a védelem nélküli exe tehát nem kér dvd-t a game meg cracket semmit!
  • Nagy99
    ez a GoG-s exe a játék maga? és ha az akkor jó minőségű?
  • ratgab
    Ok! Te tudod...
  • grebber
    DLC-k annyira nem mozgatnak meg!
    Meg másodszorra ha már ott lesznek akkor meg mit vesztek ,semmit!
  • koschwarz
    szóval mennyire hasznos ez a legújabb patch?
  • ratgab
    DLC-kről nem is beszélve.
  • ratgab
    Súlyos hiba, mert baromi sok mindent javítottak már! Teljes más a játék (optimalizáltság, játékmenetet is kicsit alakították)
  • grebber
    Ok.Én még nem teszel fel előbb végignyomom elsőnek patchek nélkül!
  • mike01010101
    Nincs. Valószinűleg olyan dolgokat javít, amik nem érintik a szövegeket.
    Én feltettem és minden ok.
  • grebber
    1.35-ből van külön magyar patch ?
  • The Protector
    Roche űtján én is klasszisokkal gyengébben fejlődtem.Iorvethel elértem a max levelt,Roch-nál a sárkányt valami 29 körüli szinten csináltam meg,de lehet h gyengébben.
  • Haversrác
    Szasztok. Elérte már valaki a 35-ös szintet, ha Roche útját választotta? Már vagy ötször vittem végig Roche-val, mindig máshogy, de a max level amit elérek az 33. Iorveth-el akármit csinálok már az act2 végén level 33-as vagyok, és a sárkány előtt már 35. Roche-val fele annyi idő alatt viszem végig, mint Iorveth-el, nincs sikertelen küldetés,mindenféle válasz lehetőséggel próbáltam már végigvinni,DE a max. az a level 33.
  • Gubberx
    Akkor nekem szerencsém van mert sosem volt időm játszani mióta megvan és még az első rész kikötőjében vagyok :D
  • The Protector
    ááá faszom.most kéne nekiállni a játéknak mert lassan kezd összeállni.
    ha lehetne csináltatnék egy memóriatörlést magamon és patchekkel újult erővel ugranék neki,időm most engedné.
  • MerlinW
    Hoppá, 80MB-nyi frissítés. Lássuk, lássuk.
  • MerlinW
    Ha nem eredeti a játékod, akkor előfordul.
  • perseus99
    csak az a szívás hogy sehogy se engedi nekem fel telepíteni egyik patch-et se
  • MerlinW
    Célszerű telepíteni az 1.3-at, miután javítottak vagy 100 dolgon, beletettek egy rakás dolgot, gyorsítottak a játékon, illetve abban van a DLC is.
  • Madi92
    Igen, az csak a prolog volt, majd most kezdődik az igazi játék, oda mész ahova akarsz a pálya keretein belül, de mint mondtam nincsenek nagy távolságok, szóval mikor mész leadni egy-egy küldetést, akkor kipakolsz, azt go vissza:D
  • I.C.ram
    Értem, köszi a tippeket. Felrakom majd a patchet akkor. De nekem pl mire a Floatsam is "mocsárba" értem a hajóval, addigra már kiírta, hogy túl sok mindent cipelek. Nem tudom, hogy ez pl sok játékbeli időnek számít, vagy ennél azért rövidebbek lesznek a kalandozásaim, és többet tudok "üríteni"?