The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy ugye ha ennyit nem akarsz vacakolni akkor a youtube-ba beírod amire kíváncsi vagy azt mazsolázgatsz a több tonna videó között.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
csakhogy Réce nevû fõzet nincs. Van bíbic, fecske meg mittudomén. Ezért kérdeztem, hogy nem elírás-e a magyarításban.. de akkor veszek egyet mindbõl, és valamelyik csak jó lesz...
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Még ezzel kapcsolatban: csak szerintem hangzanak jobban magyarok által felmondott tünde szövegek az angolok által felmondottnál? Nekem valahogy jobban tetszenek az elsõ magyar szinkronjában hallható tünde dumák, mint a kettõben lévõk. De lehet egyéni ízlésficam 😄
Értelemszerûen, egyetlen, azóta kitalált halandzsa nyelv nem ér a nyomába.
A "The Witcher"-beli nyelvben 0,001 %-nyi munka sincs ahhoz képest.
Kár veszõdni miatta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt is panaszkodnak néhányan😞
Számomra a gépész legyõzése volt a legnehezebb, legalább 1 órán át szenvedtem vele.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Amúgy meg mindketten a településen belül laknak, a nem emberi "negyedben". Nem kell kimenned értük a falon kívülre sem csak nézd a térképet (ne a nagyot, hanem a kicsit).
Az elsõ városban(Flotsam) vagyok, és a fõszál miatt el kellene hagynom, csak még elõtte meg csinálnám a Kockapókert, de nem találom a törpét akivel játszanom kell. Tiszta lampion a város, vártam már több napszakot is, de sem a kovácsot, sem a könyv árus törpét nem találom, a térkép se jelzi õket.
Ha tovább megyek a fösztoriban, akkor kiírja, hogy buktam a kockázást😞
Akkor ez a játék a gépeden lesz vagy 3-4 évig
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
(ati 5830, minden maxon kivéve mintavétel)
Itt van róla videó:
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
decide:
Ne parázz, játsz tovább. Az iylen kivárós feladatok van hogy csak a fejezet befejeztével lesznek kipipálva.