The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindketten "jól" jártunk volna. <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem a grafika és az intró a lényeg. A Blizzard még azért tudja mi kell a népnek és, hogy mitõl döglik a légy. Más kiadók és fejlesztõk nagyrészt csak azt tudják, hogy mitõl lehet még több pénzt kicsikarni a játékosokból a semmitmondó játékaikkal. Nem isteníteni meg védeni akarom a Blizzard-ot, mert már õk sem a régiek, de azért még mindig messze jobbak mint sokan mások.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Bizony, már abban sem azok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
tanácsit szeretnék kérni a sárkány megölésével kapcsolatban. már az õrületbe kerget.... mindíg már csak egy csapás kell neki, de pont akkor öl meg. ááááááá!!!!! a játék eredeti, nem warez.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Az árárol meg nem is beszéltem az 1 hez képest.
azt a fél százalékot pedig... nos, olyan dolgokat fogok ide írni, melyeket ha elhagynának - illetve ha hozzátennének a harmadik részben - remélhetõleg nem hat év múlva - akkor megkapná a tizest. Persze erõsen szubjektív amit írok, de egy rpg az legyen tökéletes 😉
Tehát. A kis területekre korlátozott lineáris játékmenet, oda vissza rohangálás nem tetszett, kicsit idegesítõ volt, fõleg, hogy én felfedeztem azokat a helyeket is már, ahol pl vissza kellett menni késõbb egy-egy küldetésen. Természetesek voltak a határok, ugyanakkor witcher csak megtanulhatna már sziklát mászni, és nem csak ott ahol a fejlesztõk ezt engedélyezték. Sokan szidták a Gothic 3-at, illetve elõdjeit, de ott volt egy marha nagy terület, ahol elindultál amerre akartál. persze az erõsebb szörnyek, küldetés és megfelelõ tekintély teljesítésének hiányában emberek stb utadat állták, de a lehetõség megvolt - nekem valahogy ez hiányzik egy rpg-bõl.
Igyanilyen zavaró volt pl a területek közötti töltés, vagy nem tudom minek nevezzem, amikor hõsünk bemegy egy kapun, vagy egy házajtón, és akkor pillanatra megállt az élet. Ez fõleg akkor vált kicsit nevetségessé, amikor pl egy küldetésben, kövess ideoda jellegûben Roche és vagy hat katona masírozott be a kapun elõttem, és mindegyik kinyitotta majd becsukta az ajtót. Én meg álltam mint a ... a szélben, amíg kecsesen besoroztak. Szerencsére nem sokszor volt ilyen, de akkor is.
Hiányoltam még vagy háromszor ennyi mellékküldetést, persze nem a hozz ebbõl hatot, amabból meg tizet jellegûeket. Az adott helyszíneken annyi nevesített karakter volt, ha nem mindenkinek, hogy nyugodtan kreálhattak volna kisebb helyi történeteket, sztorikat stb még bõséggel a lakosoknak -na meg nekünk.
Ami még néhol furcsa volt, az a szkriptelt videójelenetek hirtelen váltása, fõleg úgy, hogy legyaktam pl tíz katonát, és a cuccaikat nem vehettem már fel, mert a videó szerint a történések folytatódtak, és késõbb nem mehettem vissza az adott helyszínre. Szerencsére ebbõl se volt sok, de néhol jó lett volna begyûjteni a zsákmányt.
Ennek ellenére, egy nagyon jó játék volt ez is, megéri a pénzt. amiket felhoztam, csak egy játékos álmai a tökéletes játékról 😊
De szerintem ez nem ebbe a topicba tartozik.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Veled pedig szintén tökéletesen sikerült elhitetnie a rendszernek azt, amit el akartak hitetni veled😊 Ezzel semmi baj, vagytok ezzel még pár milliárdan, ilyen az élet, üdv a 21. században😊
Az pedig akár tetszik akár nem, a csúnya gonosz játékkiadóknak egyetlen dolog lebeg a szemük elõtt - ahogy nekem is a saját területemen, illetve a világ összes közép és nagyobb vállalatának - minél gyorsabban, minél több pénzt keresni. Ugyanakkor azok a kisvállalkozások (esetünkben kisebb fejlesztõcsapatok, mint a CDPR), még nem tehetik ezt meg, így minõséggel próbálnak nevet és tõkét szerezni maguknak.
Érdekes módon a 90-es években, amíg nem voltak ilyen méretû kiadók, ilyen pénzhajhász rohanás, szinte minden játékban benne volt a fejlesztõk szíve és lelke.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A Bioware srácai 5 évet öltek egy játékba ami igényes, gondolkodást igénylõ kikapcsolódást biztosított, most az EA megmutatta mit jelent számára a minõség a második részel. A lényeg az sokaknak ez a szint jelenti a kikapcsolódást és nem az amit az EA csinál. És joggal félnek az EA-tól mert az ezekhez képest kommersz. És ha megnézed a metacriticet akkor rájössz az rpg az pont az a kategória, ahol nagyon sok ember számára az EA elfogadhatatlan. Ennyi.
Sok mindent el lehet mondani a játékaikról, de hogy "primitív" lenne, az kicsit erõs. Százával, ezrével vannak primitívebb játékok azoknál.
A hosszú fejlesztési idõ meg általában garantálja, hogy ami a kezük közül jön ki, annak a minõsége 10/10-es.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A mutagéneket tényleg nem lehet kicserélni a skilleken? Akkor mi értelme van a különbözõ szinteknek, meg hogy ennyit lehet belõle találni?
Ha jól láttam valahol, kb 10 skillre lehet rátenni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Manapság max az Ubisoft és a 2K a normális kiadó. Valve nem játszik ilyen téren, Blizzard meg a saját kis primitív (ámde élvezetes) játékait sem képes elkészíteni évtizedek alatt.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megismétlem 2 sikeres játék után kizárt, hogy széthullik a CDPR (viszont ,hogy felvásárolják õket majd a késõbbiekben azt nem tartom kizártnak.... minél késõbb következik ez be annál jobb nekünk)
Egyébként meg teljes mértékben igazad van (nem is álltam még neki a játéknak, majd ha teljes képernyõn játszhatom csak akkor fogok vele játszani, addig meg nem vagyok hajlandó!)
Ez a fószer szinte minden Witcher1-2 prezentációban feltûnt, nagyon bírtam. Ez a kevésbé gáz, az már inkább hogy ha akkora gáz van, hogy elhagyta ezt a remek csapatot. Remélem nem ez van a háttérben, hanem pl. kapott más csapattól egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és a CDP-nél minden rendben van. Számomra a PC játék fejlesztés csúcsát jelenti ez a csapat, beb*szna ha széthullana.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Közlemény közepén ott virít, hogy 1.3-ban lesz support for 4:3 monitors!
Widescreen hack meg széthúzza a képernyõt, ráadásul a menürendszer is kevésbé kezelhetõvé válik (párbeszédek szintén)!
Ezüst kardból jobbat majd igazából a másofik fejezetben fogsz találni.
Viszonylag erõs kardot lehetett találni ott például, ahol azt a csigaházas pókszerû dögöt le kellett verni és ahonnan Iorveth-tel azonnal el lehetett menni a fent említett helyre. Csak nem kellett elfogadni a lehetõséget arra hogy azonnal mengy az ember, hanem éredemes volt körülnézni. A susnyásban ledobva lehet találni egy jó kardot meg talán benn a gyökerek mögött lévõ barlangban is (szintén ugyanezen a helyszínen).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2.-ra indulok a gémmel, csak most Roache /uhm lehet hogy nem jól írom a nevét, sajnos a játékban lévõ angol nevekkel bajban vagyok / oldalán leszek. A Kayran küldi elõtt vagyok még éppen.Valaki tudna segíteni hogy esetleg hol lehetne találni egy fasza kardot vagy páncélt mivel az elsõ végigjátszásban esetleg a rohanás miatt elkerülhettem ezeket?
köszi.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ez az átka annak, ha valaki amint nem tud valamit elsõre megoldani azonnal kérdez a fórumokon, holott a megoldás ott van a játékban...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400