9144
-
#7461 Egyenlőre én még a patcheket sem használom majd ha végigvittem elsőre nélkülük utána majd megcsekkolom őket! -
ferenc001 #7460 De legalább ingyen van. Pl. az EA kifizettetné veled a játék teljes árát érte :D -
#7459 Új tutorial system és új nehézségi szint
Ennyi erővel kb az exének is adhatnak új nevet kb annyi jelentősége van! -
MauroN #7458 Linkkel válaszolok a kérdésedre:LINK -
ratgab #7457 És mik azok? -
#7456 Ezért hagy mindenkit hidegen:) -
MauroN #7455 Hogyhogy nincs semmi infó? Azt lehet tudni mitől lesz 2.0. 2 új dolog kerül bele. -
#7454 Mi lenne amiről nincs semmi info mit beszéljünk? Ez nem BF3 topik! -
MauroN #7453 Gondoltam benézek már ide, hogy ki mit szól a 2.0-s Witchernek. Egy kurva hsz sem érkezett ezzel kapcsolatban. Mi van veletek? -
#7452 Mármint a Lengyel kiadót:) -
Coradiel #7451 Elég az 1.3-ast feltenni, legalábbis én így csináltam emlékeim szerint.
Én is magyarra telepítettem a nemzetközit, még magyar a játék :) Azt még nem próbáltam feltenni, de szerintem fel lehet.
Üdv! Coradiel -
#7450 na ja :) Mikor először kiléptem az erdőbe úgy levágott egy pók vagy valami hasonló hogy csak pislogtam :D -
ratgab #7449 Átviszed azt az egyébként baromi egyszerű Ballisztás részt, átlendülsz a szintén baromi egyszerű sárkányos részen (most komolyan ott hogy lehet elakadni? Visszakapod az irányítást és rohansz mint a hülye... ennyi a nagy titok).
És való igaz a Tutorial rész (ballisztás, ostromos, sárkányos dolog), igen hosszúra sikerült... De utána már nem lesz cső feelinged, szépen kinyílik a játéktér (illetve előtte még van egy dungeon, ami nem egészen szabadjátékmenetű, de utána már tényleg kinyílik)!
Csapkodás, ész nélküli harc: Még a tutorialban lesz egy olyan csatád, ahol ezt a kijelentést úgy visszaszívod, mintha nem is ejtetted volna ki a szádon! Ergó, ha csak csapkodsz ész nélkül úgy kinyírnak mint a pinty! -
ratgab #7448 Első rész köztudottan lassan indul be, nyögve nyelős az eleje sokaknak! Én kivétel vagyok, mert nekem végig tetszett! -
#7447 Azt veszem meg, ami jó, - eddig még csak filmet láttam, amihez asszisztálni kellett. Ez a gombnyomkodásos ügyességit - ezt nem nekem találták ki. A képek gyönyörűek, tényleg meg van csinálva - de egyelőre szűk folyosókon közlekedek. A cselekmény fonalában pedig (egyelőre) nincs választásom.. a szövegben is mindegy mit nyomok... fejlődni sem lehet, csak egyfelé...
Szóval, ezt nem fogom elkapkodni.
Ha tényleg jó, akkor meg lesz véve... -
Bandris86 #7446 A harc nem sokat fog változni, a történeten van a fő hangsúly. Az viszont nagyon üt. Vedd lejjebb a nehézséget, itt nem az adja az élményt.
Amúgy pedig vedd meg a játékot eredetiben, ezzel is támogatva a fejlesztőket és a magyar kiadót :) -
#7445 hahó - egy régi motoros :)
ja - én most a 2. résszel próbálkozom - az első részt az egyik legjobbnak tartom én is... -
#7444 ne add fel :D
én az első rész demóját kb. 3x vittem végig úgy pár hónapos kihagyásokkal, és úgy ahogy volt nem tetszett. aztán annyira mondták, hogy jó játék (szeretem a jó történeteket), hogy egy alkalommal olcsón megvettem használtan egy példányt. feltettem, játszottam, továbbra sem tetszett.
aztán egy jó pillanatban megint elkezdtem, és csodák csodájára túllendültem a kezdeti nehézségeken, és azóta rohadt jó játéknak tartom :D
a 2. résszel monnyuk még egy métert nem játszottam. -
#7443 Iiiigen, azért gyanakszom - a sok előre levett jelenet a játékot szokta helyettesíteni...
Itt valahogy csak az egérgombon lévő ujjam gyorsaságán múlik, megnyerem-e a csatát. Szerepjátékot meg eddig egyáltalán nem láttam. Rövid menetek, nagy csilivili, játék alig... Ezért is szeretnék már ebből a felvezető részből kikerülni, hogy lássam, a játék milyen...
Várom a játékot magát. Eddig a csapkodásos, észnélküli harc (hisz Geralt úgyis ráfordul a legközelebbi ellenségre), nem erősítette a játékélményt...
Ráadásul - egy újabb bugocska - a sárkányal szemben állnak a delikvensek a hídon, amikor menekülni kell - a megfordulásra esély nincs... Először nem is értettem, meg kellet néznem egy trailert, hogy rájöjjek - bugocskárol van szó - így a hátrafelé gombbot nyomva menekültünk.. - ezzel is elszórakoztam egy kicsit. Remélem, ettől még be fog indulni a játék... remélem... -
Murmur #7442 Én az első részbe jobban bele tudtam élni magam. Az valahogy "szerepjátékosabb" volt. Ez inkább "csapkodós-gurulós", de ettől még jó játék. Csak rövidke kicsit.
-
krisztajo #7441 Sziasztok! Kicsit lámatikus kérdéseim lennének.
Az 1.1-es patch után a többit hogyan kell feltenni?
Kell az 1.2-es is vagy csak az 1.3-ast rakjam fel, mert tartalmazza az előzőt is?
Illetve a magyar játékra fel lehet ezeket rakni, marad utána magyarul?
A neten nem láttam külön magyar patch-et, ezek szerint nincs és jó rá az eredeti?
A hivatalos honlapon már 1.35-ös van azt is fel lehet magyarra rakni?
Előre is köszi! -
ratgab #7440 Játsz vele, amíg jól szórakozol és kész, majd eldöntöd magad. Hidd el az a legbiztosabb módja (a játékélmény amúgy is egy szubjektív dolog, de neked ,mint régi motorosnak ezt gondolom nem is kell magyarázni) -
perseus99 #7439 sajna gyakran azt olvasom amit olvasni szeretnék vagy kiegészítem értelmesre :D -
#7438 legalább nem vagyok egyedül - gondolom (az előttem szólók hsz-e alapján)...
Nem erényként akartam feltüntetni, hanem a Nick-em miatt, volt olyan fórum, hol kapásból kiosztottak, gondolván, hogy 16 vagyok... :) - ráadásul, a probléma, amit beírtam, azzal simán nézhet/ett bárki annak. Láma ügy :) de muszáj volt kérdezni, annyira vártam már a 2. részt.
Kérdezném, -nekem az első rész nagyon tetszett (2x ki is játszottam - az első résszel összevetve (nem olvastam nagyon vissza) - milyen a játék? - hozza azt a színvonalat? -
Murmur #7437 Csak gyorsan reagáltam valamit, nem kötözködni akartam. :) -
Tomy Lee #7436 Azért félreérthető volt mert azt írta 90-es év óta és nem "évek" -
perseus99 #7435 ne mis azt mondta hogy 90-óta játszik a doom 2-vel hanem a 90-es (kilencvenes) évek óta :D -
Murmur #7434 '90-ben még nem volt Doom.
Doom - 1993
Doom 2 - 1994
Bocs a kukacoskodásért. :)) -
#7433 igaz...
:) -
#7432 Ne rágd magad, azért mert öreg gamer vagy még lehetsz valamiben béna... -
#7431 ja, és a címmezőben az alsó 2 link nem megy... -
#7430 Na végre - még csak kb 90-es év óta játszom, még a Doom2-vel kezdtem.. azért nehogy már ne tudjam a nyomi egeret elég gyorsan nyomkodni.. Leszedtem, és újra felraktam. Az 1,3-as pecset és a magyarítást (amit pluszban letöltöttem,) most nem raktam rá. Most - kb 5.re meg is csináltam. Lehet, hogy nem az volt az ok - de akkor mi? 35.-re csak jónak kellett volna lennie - vagy egérbajnokokat keres a CD projekt? :)
Előtte tényleg mindent megpróbáltam. Még könnyítetten is és nem érte el Geralt a felhúzott állapotot.. 34 mentésem volt ebben a témában - nevetséges? - hát én nem kacagtam...
Srácok, köszi a segítséget mindenkinek... már majdnem letöröltem... -
ferenc001 #7429 Elméletileg megjelenik egy segítő ikon (amin ugye mutatja, hogy mit kell csinálni). Ha ez megjelenik, akkor eszeveszett módon ütlegelni a felvillanó gombot, mintha Hack'n'Slash-t játszanál :D
Az hogy bug lenne, nem hiszem: mivel elég nagy hiba lenne, biztos jelentették, és javították volna. -
#7428 A beállításokban kapcsold ki a nehéz QTE-ket, ha már sehogy sem megy. -
#7427 Köszi a tippet - vagyis, akkor van csak a sikerre esély, ha a nyíl bennt van, mielőtt nekiállok kattingatni? - vagy, hogy érted? (ilyen egy sz@rt, nem is emlékszem, volt-e ilyen problémám valaha...) - persze, megnézem, e-szerint is...
- nem lehet ez valami bug?, mert akárhogy igyekszem, nem sikerül... Mivel nem ma kezdtem játszani, ezért nem gondolom, hogy ennyi próbálkozás ne vezetne sikerre. Aláírom, hogy nem sikerül elsőre, de az is biztos, hogy nem azon múlik, hogy elég gyorsan kattingatok-e. Már arra gondolok, hogy valami config (ini) hiba lehet. Volt már valakinek hasonló gondja? - és ha igen, mi a megoldás?..tud valaki segíteni? -
perseus99 #7426 hamarabb be kell töltődnie mint hogy fel húzod -
bendáj17 #7425 a lényeg úgy kell nyomni az egeret ahogy felvillan és akkor tuti sikerülni fog. -
#7424 egyszerűen nem zudom azt a sz@r ballisztát felhúzni - már léptem 1 szintet - kb 30-szor vertem le az ellenséget, az ujjam majd el törik - mi a ... baj lehet? -
Nagy99 #7423 Sziasztok. Megvan a játék és a belépő menüben kiírja azt hogy 1.2-es patch letöltése. Mivel nem eredeti a játék ienkor kapcsolódik a nethez? -
ratgab #7422 Ezen nem veszünk össze komám...