9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Most tök mindegy, hogy megnevezed a dolgot, vagy körülírod a lényeg ugyanaz!

Én a mai napíg sírva röhögök az "anyád törpékkel hál" (egyszerűen annyira eltalált fordítás, hogy hihetetlen) beszóláson...Szerintem még 20 év múlva is ha meghallom csakis a Witcher 1 fog eszembe jutni róla!
  • tibor16
    Sziasztok,
    újra van rakva a gépem (xp), és mivel nem a legújjabb konfig, ezért elég sok macera van vele. A könyebb újraindítások miatt letíltottam a lapozófájlt... éés úgy is maradt, most vettem észre... Igaz, a kártyát (20 e. Ft-os szint - szegény az eklézsia, Gf440) mostanában vettem, és 1 GB Ram van rajta. Nem érezhető, hogy nincs lapozófájl! (mondhatni - besz@rás!) - ezt korábban el nem tudtam volna képzelni... Ja, és nem is a legrosszabb beállításokkal megy, és nincs nagy akadozás, stabilan 14-15 fps fölött vagyok, pedig időnként 6-8 ember ellen megy a harc, mellette füst, meg eső, meg láng, meg köd...
    Tényleg, mi a tapasztalat - ki, hogy játszik?
  • Murmur
    Sajna (vagy nem sajna) a magyar fordításon érezhető volt a cenzúra, az angol verzió valami ilyesmi volt: "anyád törp farkat szokott szopni". :)
  • KaszaN
    Elolvasok mindent...:D Viszont részben igaz, tízből kilenc játéknál ez van, de ennél nem. A witcher egynél viszont az volt...:D
  • Madi92
    Őszintén megmondva, szerintem(!) az a baj, hogy te úgy akarsz játszani vele mint egy akciójátékkal! (Lehet hogy tévedek, akkor vedd úgy hogy, nem szóltam! :) )
    Le merném fogadni, hogy a párbeszédek nagy részét el sem olvasod, csak mennél darálni, és ebből kifolyólag születnek ilyen mondatok: "Valami mocsár", ha tényleg így van, akkor most szólok, hogy ebben a játékban a történeten van a nagyobb hangsúly, nem az akción, persze az sem elhanyagolható, de nagy részünk nem azért játszik vele! :D
    De mondom, ha nem így van, akkor bocsi! Csak nekem így jött le!
  • KaszaN
    Gyakorlom, talán belejövök, anno a witcher1-ben is kikaptam, meg volt pár de aztán a végén frankón nyomtam, csak azt gondoltam valamit nem csinálok rosszul elvégre ledaráltak simán és könnyű szinten tolom.
  • Madi92
    Látom nem nagyon vagy képben a játékkal:D
    De lényeg, hogy nem adod fel! :) Második végigjátszásra jobb lesz!
  • KaszaN
    Na, most ha 30dögöt nem aprítottam le egyhuzamban akkor egyetsem. Nagyon megcsinálták a harcot benne, láccik azt akarták legyen benne kihívás, szinte megköveteli a varázslat és a közelharc keverését.
  • KaszaN
    Már nem az elején vagyok, valami mocsár, már fejlesztettem a képességeket is, de sokra nem mentem vele, könnyű szinten játszok és nekem nem írta ki hogy mivel lehet célpontot váltani az tuti. : |
  • Madi92
    Hátöö, hol jársz a játékban? Ha még az elején akkor semmi gond, lesz az még jobb is, csak üsd vágd, nem apád:D
    A komolyan, gurulj, csapj oda, védj, majd gurulj, varázsolj, gurulj:D
    Aztán később, ahogy fejlődsz egyre több lehetőséged lesz, pl jobb védekezés, bombák, csapdák, egyedi kombok, jobb felszerelés, stb!
    Csak bele kell jönni, de ha végképp nem megy akkor vedd le a nehézségi szintet is.
    Jah és célpontot az alt-al tudsz kijelölni, de ezt az elején el is mondják ám!:D
  • KaszaN
    Valaki eltudná nekem magyarázni hogyan kell harcolni benne? Rám támadnak 7en annyit tudok tenni hogy összevissza ugrálok és nagy nehezen eltalálok egyet a kardal, ha nem ugrálok el 2másodpercenként kinyírnak 10másodperc alatt és támadni se tudok. De idegesítőbb az, hogy nemtudok egy célpontot támadni mert a kijelölés az ellenfelek között egyfolytában váltakozik, rohadt idegesítő.
  • The Protector
    Nah szóval Ő ellene milyen kard való?
  • ferenc001
    Ezt még az egyben vágták a fejedhez :D
  • The Protector
    ami nem azt mondja neked, hogy anyád törpökkel hál na azok ellen való az ezüst kard.
  • MerlinW
    "minden ellen való ami nem ember"
  • tibor16
    sziasztok
    már nem emlékszem, és eddig csak nézelődtem a játékban... - az ezüstkard, az minden ellen való ami nem ember (gondolom én is), vagy csak a nekrofágok és szellemek ellen? - és ha egyik sem, vagy nem teljes a meghatározás, akkor felsorolná valaki, hogy mi ellen való?
    köszi
  • kjhun
    Egy orosz oldalon lévő orosz szövegű mai hír googlefordítóval fordítva (egy kicsit zagyván fordít):

A korai jelentések 2011-től nem enged minket GamesCom. Szeptember 29-én a lengyel hivatal elleni fantázia gonoszság CD Projekt RED ad ki, masszív, teljesen ingyenes patch frissítés a The Witcher 2: Assassins of Kings a 2.0. Amellett, hogy 20 + szerkeszti és tisztán technikai, egy patch fog vele, és néhány nagy újítást. Az első elem a listán - ez hozzáadta Közkívánatra "képzés" mód, amely bevezeti az összes árnyalatok a helyi varázslók a harcrendszer és a többi fontos dolog, amelyről senki előtt Open Text nem szólt a játékban. A második szám egy új szintjét komplexitás, az úgynevezett "Dark" (Sötét mód). Tény, hogy a testvérvárosi a "Mad" csíkok, és előírja, azonos szilárd harci készségek a játékosok, de egy kivétellel - nem lehet menteni. Plusz, a "sötét" szintű komplexitás növeli a játék egy sor új, "sötét" tantárgyak - a legerősebb a játékban, melyek között vannak kardok és páncélok. Hogyan mondják a fejlesztők, "Dark" üzemmódban határozottan megéri, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings még egyszer. A legújabb - a mód úgynevezett "Arena" , mely Geralt a harcot végtelen hullámok ellenségek, amelyek fokozatosan szert az erő, Erő, és előbb-utóbb meg fogja ölni egy szürke hajú hős. Miután minden egyes hulláma boszorkány tisztázni kell árasztani an nyalábnyi az "élmény", hogy lehet és kell beruházni az új készségek elsajátítását, és hasznos a csatában elemek hasznos lesz a harc bizonyos típusú ellenséget. A több hullámban hős képes túlélni, a magasabb pontszámot, kifejezett szerzett pontok - a végső Tsiferki egyébként, azonnal küldött a Facebook-oldal, vagy a hivatalos játék fórumán. Röviden, a versenyképes elem a "Arena" jelen van. "s 2.0-ás verzió a gyakorlatban is itt . Végül érdemes azt mondja, hogy a fent említett darabok szerepelnek az Xbox 360 változat The Witcher 2: Assassins of Kings alapértelmezés szerint, így nem bűncselekmény, hogy ne pontszámot.
  • Although
    Épp most néztem meg az XBOx-os introt. Tökéletes lett, nagyon jó a háttérzene és jó a vágás is. Hiába na ez egy jó játék :)Ütős lesz :)
  • bendáj17
    próbáltam kikapcsolni de nem igazán segített. De megpróbálom újra.
  • tibor16
    szia, tanácsra én is kikapcsoltam a qte-t (ez eddig eszembe sem jutott, - hogy a gép lassúsága miatt képtelen voltam megcsinálni a balllisztás részt), lehet, hogy utána menni fog... én is kiváncsi lennék rá, - még messze nem vagyok ott
    (ráadásul utálom az ilyen ügyességi részeket - persze ez magánügy)
  • bendáj17
    üdv kéne egy kis help. A kayran résznél a gyors qte sehogy sem megy, túl lassú hozzá a gépem. Ha valakinek átküldöm a mentés megtudná csinálni nekem, csak meg kell ölni és kész. Nagyon hálás lennék. Köszönöm a választ
  • ratgab
    Megjelenés után közvetlen kezdődött, tehát májusi hsz-k közt keresgélj!
  • tibor16
    ...hmm - még csak annyi kérésem lenne, ha tudható, hol találom ezeket a hsz-kat, szívesen elolvasnám...
    - csak, hogy könnyebben megtaláljam (de ha nem jön össze, majd megkeresem...)
  • ratgab
    Merlin azért mondja ezt, mert korábban hosszú oldalakon keresztül folyt már erről a vita! Sokan üdvözölték az új dolgokat, másoknak nem (köztük nekem sem pl. a harcrendszerrel nem voltam vagyok kibékülve az első rész fényében).

De már senki nem akarja újrakezdeni a vitát, ezért is hagyjuk!
  • tibor16
    ...igen, ha ez már ki lett tárgyalva, akkor viszont megértem, hogy ne tépjem magam...
    pfff - akkor le is zártam...
  • tibor16
    Már miért ne lenne? - ez a 2. rész! Az első rész az alapja, azt folytatja...
    Elvárható, hogy a jó dolgok legalább azon a szinten folytatódjanak, a rossz megoldások pedig javításon menjenek át...
    Ráadásul úgy vártam, mint egy 5 éves.. és mivel pénz adatik érte, és a készítők is táplálták a "lángot" - rajongói kör stb... ezért, igenis jogos az elvárás, és a hasonlítgatás...
  • ratgab
    Nem csak neked...
  • ratgab
    És a brutális optimalizálást még nem is említetted!
  • MerlinW
    Nem hasonlítgatok, semmi értelme.
  • tibor16
    Lehet, hogy volt már...
    szerintem az első rész több tekintetben is tartalmazott olyan vonásokat, amely nagyságrenddel jobban volt megoldva...
    - vagy, mindenki boldog és elégedett? - csak nekem vannak ilyen gondolataim?
  • MerlinW
    Oké, de ki a francot érdekel a kiadó?:D
  • Bandris86
    Ha itthon veszi meg dobozosan, azzal a magyar kiadót is támogatja (a PlayON magyar tulajdonú).
  • MerlinW
    Akkor így jártál.. lapozzunk.
  • grebber
    Számomra ugyanolyan semmik ezek szóval nem jutottam előrébb.

Hibák nálam érdekes mod nem voltak.Optimalizálással sincs nagy gondom megy ez szépen.Fegyverek tárgyak megint csak nem érdekelnek kb 2 félét ha használok azt annyi!
  • MerlinW
    Mert az nem fontos:D
  • ferenc001
    Az új tutorialt kihagytad a felsorolásból ;)
  • MerlinW
    Ööö szerintem nem ugyanazt a videót néztük... A videó szerint:
    - több mint 20 technikai fejlesztés, hibajavítások, optimalizálás
    - új tárgyak (fegyverek, páncélok, stb),
    - Dark Mode nehézségi szint,
    - Arena játékmód,
    - Leaderboard
  • krisztajo
    Szia! Köszi, jó tudni.
    Üdv: Kriszta
  • ferenc001
    "...hibajavítások mellett bekerülő..." akart lenni. :)
  • ferenc001
    Annak nem tudom mi értelme van (talán a hibajavítások miatt bekerülő DLC-k miatt?), de egészségedre ;)