The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ma megvettem a könyvet érdekesen várom milyen lesz is 😊

Sziasztok!
NA VÉGRE EGY IGAZI NEKEMVALÓ GAME!<#taps>
Egy jó órát ha játszottam vele, de végre megvagyok elégedve. Szuper grafika, szuper játszhatóság, játékélmény! Pedig az elsõ részt kifejezetten utáltam, és a Dragon Age ", és a most megjelent Dungeon Siege 3 kifejezetten vártam ezeket a gaméket, de aztán nem igazán voltam elragadtatva tõlük. Mondom, már-már egykedvûen szemléltem az új megjelenéseket, a The Witcher 2 megjelenése pedig kifejezetten nem érdekelt
az elsõ rész tapasztalatai alapján.
DE AZTÁN KIPRÓBÁLTAM! NA VÉGRE EGY IGAZI SZUPER JÁTÉK!

Csak csendben megjegyezném, miért nem lehet egy nyûves pc-s demót kiadni, hogy valaki ki tudja próbálni? Mondom ezt csak zárójelben.
Hát nekem is annyit adott csak.
Ellenben ha nekiállsz ott a Gépész vagy mi volt a neve fazonnal kötekedni, akkor a játék szerintem legnehezebb harca jön...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Minap a Roach oldalán is végére értem a játéknak (szerintem jobb, mint a Iorvethes szál) és számomra nagyon pozitív csalódás lett a játék, lesznek még ugyan az õsszel jobbnál jobb címek de valahogy nehezen tudom elképzelni ,hogy bármelyik is felül tudja majd múlni eme remekmûvet. Nálam eddig Az év játéka díjra érdemes. Persze azért nem vetném magam a mélybe ha a még érkezõ játékok közül valami mégis felülmúlná.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
3. fejezettel kapcsolatos

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtartottam a 2. fejezetbõl a házikóban talált papírt, amivel be tudtam menni a 3. fejezetnél a csatornában lévõ titkos helyre, ami állítólag nagy kincset rejt ... most az komoly, hogy az a kva nagy kincs, hogy újraoszthatom a képességpontjaimat?? És a berakott géneket visszaadja? Vissza is töltöttem a mentést, mert a fene sem karaja újrapakolni a pontokat, jó ahogy van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Frank99
egy ilyen

házzal nincs hûtésgondod....
nekem is ilyen van, állat!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Valaki esetleg segítene az egyik mellékküldiben?
Nem tudom hogy a röpvárosban amikor elmegyek nyomozni a tetemek után akkor milyen tárgyat kell beszereznem hogy kivehessem azt a fémdarabot bizonyítéknak az egyik tetembõl?!
Valakinek köszi elõre is.
Engem hûtés hiánya miatt dobott ki... Plusz két venti megoldotta.
roblee
Ezt a választ vártam. 😊
Köszi

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Eltérõek. Azt választod, aki szimpatikusabb. Aztán végigjátszhatod a másik oldalán is a játékot. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

roblee
Egy kérdés:
Melyik utat érdemes választani? Iorveth vagy Roche? A küldetések ugyan olyanok vagy teljesen eltérõek?

Köszi

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Ujjad az ASD-n, nézed a felvillanó betûket, és nyomod. Az A mindig bal a D mindig jobb a W,S mindig közepén jelenik meg.
A játék legkönnyebb minijátéka 😊
W,A,S,D szerintem ezzel nem árulok el nagy titkot! A felvillanó betûket kell lenyomni, nem olyan bonyolult ez! :\
Üdv!Tudna valaki valami leírást ,hogy hogyan kell verekedni?az akasztásos résznél mindig kiütnek!thx.
Skynet
Próbáltam már mindent,vissza alapórajelekre,stb semmi,ugyanúgy kivagdos 5-10 percenként véletlenszerüen...Hol mentésnél..Hogy térképbehozásnál..Hol beszélgetés elején...Teljesen véletlenszerü...A grafikát is vettem már le,semmi..Ahogy írtam a neten számtalan ember köz ezzel a gonddal,gondoltam hátha ti tudtok vmi megoldást...
Az oprendszer friss, 1 napos aztis próbáltam,nem segített semmi.
Nekem a játék a tuning miatt dobált ki. Az amúgy stabil tuningolt gép 10-20 percenként kivágott az asztalra. Az órajelek csökkentésével (leginkább a memória) minden megjavult. <#smile>
Érdemes még a virtuális memóriát automatán, vagy minimum 2048Mb-on hagyni.
A stabilitás teszteléséhez pedig ott van a "prime95" Az amúgy stabilnak tûnõ tuningolt géprõl is kiderülhet, hogy mégsem az...
Skynet
Van valami legoldás már arra hogy a játék ne vagdosson ki rendszeresen véletlenszerüen az asztalra? Nézegettem egy rakat külföldi fórumot,mindenhol találgatás megy,van akit 8 giga rammal is kibaszarint az asztalra véletlenszerüen 5-10 percenként....
1.2 patch fentvan de ezügyben semmit nem segített...5-10 percenként levág az asztalra,kezd eléggé idegesíteni..
Laza
Köszi, azt még elõtte megtartottam ... gondoltam, hogy ha van ilyen lehetõség is, akkor csak kellhet még valamire 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Érdemes végigvinni az egyet, mert igen jó játék, plusz hozzátesz azért a játékélményhez, hogy tudod, mi történt ott, és már ismersz néhány szereplõt. De persze az elsõ rész végigjátszása nélkül is teljesen élvezhetõ a második rész.

Na jó van egy pici, de az igazából lényegtelen.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Azért az túlzás, hogy nincs köze egymáshoz a kettõnek 😄 De egyértelmû, hogy az egynek túl sok jelentõsége nincs a kettõben. Sajnos.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

köszi 😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Nincs köze egymáshoz a kettõnek.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Hali srácok! 😊 a kérdésem az lenne, hogy a 2 játék (a Witcher és a Witcher 2) mennyire épít egymásra. szóval hogy mielõtt elkezdek játszani a 2vel érdemes végigvinni az 1-et? vagy lehet kezdeni a 2-vel?
Elõre is köszönöm a választ 😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Pont azért, mert egy DAO teljesen más játékélményt kínál, mint egy Witcher, így pedig nem nagyon lehet összehasonlítani. Hogy matematikai hasonlattal éljek, a tízkilencedet se tudod összehasonlítani a nyolcötöddel, amíg közös nevezõre nem hozod. Ugyanez játékoknál: két különbözõ játékot, amiknek vannak hasonlóságaik, nem lehet jól összehasonlítani, legfeljebb a hasonlóságaikat. Az meg, hogy a fõzetivás megtöri a játékot, egyrészt igaz, másrészt viszont elég életszerû, hogy nem a harc közepén kezdek válogatni, hogy most mi is kellhet. De RPG-ben nem hiszem a játék megtörése akkora baj lenne. Természetesen ez szigorúan magánvélemény, no offens.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

sevendoor
Miért ne lehetne összehasonlitani különbözõ tipusú játékokat is játékélmény szerint akár. Úgy értettem a felsorolt játékokokkal játszani nagyobb élmény volt mint ezzel. A fõzetivás nekem akkor sem oké, állandóan iszogatni túl sok idõ, megtöri a jétékot.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Shep:
A feladatok már ki lettek osztva, sóval csináld azokat. A király majd elõkerül újra amikor szükség lesz rá, de addig is neked a varázslójával kell beszélned meg összeszedegetni a cuccokat, nyomozni a múltbéli eseményekrõl (kérdezgetve mindenkit, megvizsgálva a megfelelõ helyeket amikrõl beszélnek neked). A királyra majd a legvégén lesz szükséged.

Laza:
Nem nagyon. Ha a másik megoldást választod akkor a manus életben marad, ad egy kis pénzt és lezárul a feladat. Az ehhez kapcsolódó, talált könyvecske az amit ha nem adsz át most, akkor majd az utolsó fejezetben szerephez juthat még.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

<#eljen><#taps><#felkialtas><#worship> +1

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Laza
Kérdésem lenne a 2. fejezettel kapcs.

Elbasztam a Kistestvérek küldit, lement a faszi a partra, azt hittem ott még lesz majd választási lehetõség, de a lidércek kinyírták a faszit, így sikertelen lett a küldi. Számít valamit, hogy sikertelen? Vagy mindegy?

Shep
Második játékom során Henselt mellé csapódtam, fel kellene oldanom az átkot róla de nem igazán tudom mit kellene csinálnom, il.l sejtem csak éppen a király eltûnt, nincs se a sátrában se pedig az arénánál. Mit kellene akkor csinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Az hogy tonnaszám jönnek ki a játékok, nem ok a kapkodásra, sõt ezt az állítást túlzásnak is érzem. Ennek ellenére tételezzük fel hogy igaz. Abban az esetben is, akkor lenne ok kapkodásra, ha több egyenértékûnek megítélt játék jelenne meg, közel egyszerre - de mindez egyénfüggõ, aki kellõen el tudja magában különíteni, rangsorolni, a megjelenõ címeket, nem fog abba a csapdába esni hogy kapkod, csak mert az arcába tolta az ipar a bûvös nagy marketing szövegeket és anyagokat, és a gyenge akarata, ítélõképessége, begolyásolhatósága miatt bedõlve nekik, rögtön mindenre szüksége van amint megjelenik, csak mert az ipar élfogyasztót akar belõle csinálni - nem képes kiválasztani egyszerre egyet, amelyben igazán el tud mélyülni. Aztán ha befejezte, jöhet a következõ, és így tovább - így lenne értelme. Nem egyszerre 6 címen csüngeni, aztán egyikbe sem tudja magát igazán beleélni. A játékipar pedig miért lenne hibás abban, hogy jön a sok tucatsz4r (ööö elnézést - általánosabb fogyasztásra szánt termék)? A közönség a hibás, aki érdeklõdést mutat irántuk, és rövid, felejthetõbb módon akarnak szórakozni, nem pedig Witcher, TES és Fallout kaliberû játékokkal, lekötve, sokáig kiélvezve egyetlen egy címet. Az ipar akkor gyárt valamit ha igény van rá, ha nem lenne, nem tennék. Utólag belegondolva kissé vicces pont a Witcher 2 topikban beszélgetni ide-oda kapkodásról, aki ilyen kategóriás mûvekkel játszik, úgysem áll fenn a veszélye hogy kapkodni fog, mivel az (ilyen minõségû) rpg nem a minden hétvégén (/éven - CoD, NFS és társai) megjelenik egy rész belõle mûfajba tartozik. "Az egyszerûbb lelkeknek nem való az rpg" pedig maximálisan egyetértek vele téma. Õk általában viszolyog is tõlük. Ki hogyan szeretne (?), vagy akar szórakozni (?), idõt eltölteni és mivel, miért, kinek a hibája (ha lehet egyáltalán így fogalmazni), annak a kifejtésére több ezer hozzászólás is kevés lenne, készült elég könyv emberek befolyásolása, robotosítás, tedd amit én akarok témakörben. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

IMYke2.0.0.0
Minden szavaddal egyetértek! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az egyszerûbb lelkek ne keressenek egy rpg-ben örömet, aki könnyed gyorsan felejthetõ kikapcsolódásra vágyik, azoknak ott a rengeteg fps klónhadsereg (tisztelet a kivételnek), meg az ugrom ütök vágok típusú játékok.
Ha egy rpg szépen kifinomultan kidolgozott, tele mindenféle jóval, ahhoz sztem komolyabb hozzáállás is kelljen. Persze manapság keveseknek van rá ideje belemélyülni bugyiig egy egy játékba, és órákat elpepecselni mindenfélével, pedig az lenne az igazi. A játékipar is eléggé hibás abban, hogy tonnaszám jönnek ki a játékok, és a játékosok zöme kapkod ugrál egyikrõl a másikra... ha kevesebb és minõségibb játék lenne, az emberek rászánnák az idõt a valóban jó játékok minden apró izgi részletének felfedezésére.
Persze ez szubjektív vélemény.

Pontosan erre mondtam mindent összetéve tökéletesen hozza a világot. És vannak akiknek ilyen apróságok is fontosak ettõl is nagyon jó. Mert a regénybe is rákészült. Szóval ez így szép ahogy van. Tényleg végiggondolták hogy épüljön fel. Egy két dolog van ami talán nem paszol, ha jól emlékeszem a witcher beszélt róla nem csak ezüst alapú fegyver van a szörnyek ellen. Az anyagok benne is vannak a játékban csak nem különül el. De erre már azt mondanám már nagyon megbonyolítaná 😊 Így is sokaknak túl lett bonyolítva 😊

Úgy ahogy azt a tutorial szépen elmagyarázta (és amit bármikor újra elolvashatsz). Nyomd meg a Ctrl billentyût és az elõugró menüben válaszd ki a piálást (meditáció közben lehet, tehát harcban nincs rá lehetõség).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Valaki segítene?Hogy kell italokat(macska,fecske) inni a witcher 2-ben?
A witchereket gyerekkoruktól fogva szoktatják a fõzetekhez, hogy késõbb kibírják õket. Ezek az italok az átlagembert megölik. Még a witchereknek is rá kell készülniük az ivásra, és az õ szervezetüket is megviseli. Valójában órákig tart a hatásuk, de a játékban ez persze túl egyszerû lenne.

A matek soha nem volt az erõsségem <#vigyor5> Jogos.
Közben olvasgatva a kommenteket, valóban, nem értettem én se minek relax módba törökülni egy szimpla fõzet elfogyasztásához. Mondjuk ha valami általunk kikevert - kikísérletezett hosszabb távú droggal bomlasztanánk a májunkat, mit a TW2-ben, ahhoz talán fel kéne készülni a witchernek, de egy pár perc hatású lötyiért idõrabló ez a nagy elõkészület.

Laza
Ha belegondolsz, a fõzeteknek pont így van értelme. Ki tudna egyébként harc közben hörpinteni? Senki ...

Itt eleve hosszú hatásidejük van a fõzeteknek, és nem kerül semmibe, tonnaszám tudsz gyártani, szóval mindig lehet rajtad effekt, ha kimész szabadba.

Engem egyedül talán az zavar, hogy körülményes a megivásuk. Egy sima duplaklikk jobb lenne 😊

Laza
"A harcrendszerre új de nagyon jó, oké kicsit több ügyességet igényel mint egy szabvány rpg. "

Mondjuk Én pont a hasonló harcrendszereket szeretem ... ebbe jobban bele tudom magam élni, szükség van ügyességre, reflexre, stb 😊

Kár a DAO-hoz hasonlítani, más nagyon ez és nem öt évig készült. A mass effect2 meg feleennyire sem rpg az egy szimpla történetelmesélés totál lineárisan inkább akció játék. A mass effect egyel nem játszottam. A Kotor nem rossz, de ez szerintem jobb 😊 Ha olvastad a könyvet akkor tudod a fõzetek a világhoz tartoznak, és jól használhatók pont úgy mûködnek mint a könyvbe. Nagyjából logika, ha sötét helyre mész akkor macska, ha harcra készülsz egyebek. De szerintem nem bonyolult nagyon. A harcrendszerre új de nagyon jó, oké kicsit több ügyességet igényel mint egy szabvány rpg.

upsz sorry, csak duplán rá kell klikkelni..ohh erre nem jöttem rá hamarabb.
Hali.

Kéne egy kis segítség.
Hol lehet beállítani azt hogy az a kis sárga felkiáltójeles ikon / a minitérképen, térképen / ami mutatja hogy merre van a cél az ne csak a fö szálat mutassa, hanem hogy ha a "J" menüben kijelölnék egy mellék küldit akkor azt is megjelenítse.
köszi!
Ha 10-bõl 9,5-öt adnál rá, akkor a hiányzó rész nem fél, hanem 5%. Bocs a kukacoskodásért. 😊

sevendoor
1x végigvittem, hát... az elsõ jobb volt. Kurtán-furcsán lett vége, rövid is volt, a harcrendszeren kár volt változtatni. A fõzetivás kvázi felesleges és hiábavaló, (honnan tudnám elõre mikor igyak?), a fejlõdési "fától " sem estem hanyatt, hiányzik az az érzés ami a KOTOR, MASS, STALKER, DAOnál megvolt. Szerintem visszalépés még az 1hez képest is. Gyakorlatilag vásárlás vagy gyártás nélkül is simán lehet játszani mindent lehet találni nehéz szinten is. Ami tetszett, a küldetések változatossága, összetettsége, ennyi. Csalódás volt, elnézést a fanoktól 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Rage47
<#levele>
motyodlee
szívesen 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Én se, ezért is írtam, hogy már a Blizzard se a régi.

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Vato lehet jól járna, ha eladná, de te kevésbé😊

[merlinw.org]