The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NA VÉGRE EGY IGAZI NEKEMVALÓ GAME!<#taps>#taps>
Egy jó órát ha játszottam vele, de végre megvagyok elégedve. Szuper grafika, szuper játszhatóság, játékélmény! Pedig az elsõ részt kifejezetten utáltam, és a Dragon Age ", és a most megjelent Dungeon Siege 3 kifejezetten vártam ezeket a gaméket, de aztán nem igazán voltam elragadtatva tõlük. Mondom, már-már egykedvûen szemléltem az új megjelenéseket, a The Witcher 2 megjelenése pedig kifejezetten nem érdekelt
az elsõ rész tapasztalatai alapján.
DE AZTÁN KIPRÓBÁLTAM! NA VÉGRE EGY IGAZI SZUPER JÁTÉK!
Csak csendben megjegyezném, miért nem lehet egy nyûves pc-s demót kiadni, hogy valaki ki tudja próbálni? Mondom ezt csak zárójelben.
Ellenben ha nekiállsz ott a Gépész vagy mi volt a neve fazonnal kötekedni, akkor a játék szerintem legnehezebb harca jön...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem tudom hogy a röpvárosban amikor elmegyek nyomozni a tetemek után akkor milyen tárgyat kell beszereznem hogy kivehessem azt a fémdarabot bizonyítéknak az egyik tetembõl?!
Valakinek köszi elõre is.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Köszi
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
A játék legkönnyebb minijátéka 😊
Az oprendszer friss, 1 napos aztis próbáltam,nem segített semmi.
Érdemes még a virtuális memóriát automatán, vagy minimum 2048Mb-on hagyni.
A stabilitás teszteléséhez pedig ott van a "prime95" Az amúgy stabilnak tûnõ tuningolt géprõl is kiderülhet, hogy mégsem az...
1.2 patch fentvan de ezügyben semmit nem segített...5-10 percenként levág az asztalra,kezd eléggé idegesíteni..
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Elõre is köszönöm a választ 😊
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
A feladatok már ki lettek osztva, sóval csináld azokat. A király majd elõkerül újra amikor szükség lesz rá, de addig is neked a varázslójával kell beszélned meg összeszedegetni a cuccokat, nyomozni a múltbéli eseményekrõl (kérdezgetve mindenkit, megvizsgálva a megfelelõ helyeket amikrõl beszélnek neked). A királyra majd a legvégén lesz szükséged.
Laza:
Nem nagyon. Ha a másik megoldást választod akkor a manus életben marad, ad egy kis pénzt és lezárul a feladat. Az ehhez kapcsolódó, talált könyvecske az amit ha nem adsz át most, akkor majd az utolsó fejezetben szerephez juthat még.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha egy rpg szépen kifinomultan kidolgozott, tele mindenféle jóval, ahhoz sztem komolyabb hozzáállás is kelljen. Persze manapság keveseknek van rá ideje belemélyülni bugyiig egy egy játékba, és órákat elpepecselni mindenfélével, pedig az lenne az igazi. A játékipar is eléggé hibás abban, hogy tonnaszám jönnek ki a játékok, és a játékosok zöme kapkod ugrál egyikrõl a másikra... ha kevesebb és minõségibb játék lenne, az emberek rászánnák az idõt a valóban jó játékok minden apró izgi részletének felfedezésére.
Persze ez szubjektív vélemény.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Közben olvasgatva a kommenteket, valóban, nem értettem én se minek relax módba törökülni egy szimpla fõzet elfogyasztásához. Mondjuk ha valami általunk kikevert - kikísérletezett hosszabb távú droggal bomlasztanánk a májunkat, mit a TW2-ben, ahhoz talán fel kéne készülni a witchernek, de egy pár perc hatású lötyiért idõrabló ez a nagy elõkészület.
Itt eleve hosszú hatásidejük van a fõzeteknek, és nem kerül semmibe, tonnaszám tudsz gyártani, szóval mindig lehet rajtad effekt, ha kimész szabadba.
Engem egyedül talán az zavar, hogy körülményes a megivásuk. Egy sima duplaklikk jobb lenne 😊
Mondjuk Én pont a hasonló harcrendszereket szeretem ... ebbe jobban bele tudom magam élni, szükség van ügyességre, reflexre, stb 😊
Kéne egy kis segítség.
Hol lehet beállítani azt hogy az a kis sárga felkiáltójeles ikon / a minitérképen, térképen / ami mutatja hogy merre van a cél az ne csak a fö szálat mutassa, hanem hogy ha a "J" menüben kijelölnék egy mellék küldit akkor azt is megjelenítse.
köszi!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.