9144
-
#7662 Én is, de ki is lövi egyből, hogy egyik napról a másikra ilyen nem történik. -
pecaboy #7661 Igazából >passz<unk sincs sztem. Driver, videokályha, vírus, kevés hely a winyón... Én igazából a vidikártyára vagy a driverére gyanakodnék. -
#7660 Egyéb hülye válasz? -
#7659 Nem értem miért kérdés az hogy telepítsd-e a javításokat:) Anélkül el sem indítok játékot, mielőtt nem naprakész. -
#7658 Mindenképp megéri patchelni a játékot az ingyenes dlc-k miatt is amik alapból benne vannak a patchekben. -
Richardix #7657 aha... akkor patcheljem fel? Egy dobást megér. -
#7656 Ha felpatcheled a játékot felesleges az a exe mert már rég kivették a védelmet a játékból. Patch nélkül meg nincs sok értelme játszani mert rengeteget javit minden értelemben a játékon. -
Richardix #7655 és.. az miért segítene? -
vzajcev #7654 Itt van fent a bannerba a linkje. Védelem nélküli exe. -
Richardix #7653 és mi is az a GoG-os exe? -
ratgab #7652 gog-os exe segít! Amúgy kapcsold ki az ubersamplinget és az SSAO-t a dinamikus csontváz mittudoménmit meg kapcsold be és rakd fel a legfrissebb videókártya driver-t az is segít! -
Richardix #7651 Hát úgy tűnik ki fog maradni számomra ez a játék... még a legalacsonyabb beállításokkal is laggol, és így nem vmi élvezetes... :S -
pecaboy #7650 pont ez jutott az eszembe nekem is :D -
vzajcev #7649 Kifutottál az idöből -
kjhun #7648 Szép kis bug
Gép újraindítás megoldotta a problémát, jó lett
A 2.0-ás patch mekkora lesz, 1-2GB?? Vagy kissebb?? Lásd TW EE Patch, az is majdnem 1GB. -
#7647 Hi
Egyik nap csak úgy simán belépek játékba és ez fogad. Szerintetek mitől lehet? -
pecaboy #7646 A sárkányos dolgot a patchben javították. Arra csak utoljára kattinthatsz. -
Richardix #7645 Ezt nem is vitatom, csak meghökkent, hogy az első és a második rész is siralmasan kezdődik, és csak utána indul be. Itt van pl a visszaemlékezős kihallgatás: maga az ötlet jó, csak ahogy megcsinálták... pl 4 történés közül, amik szorosan egymást követik TE választod ki, hogy milyen sorrendben regéled el őket. És ez elsőre csalóka. Én pl néztem a válaszlehetőségeket, megcsillant a szemem a sárkány szón és rákattintottam. Ezek után bedob egy harc közepébe, fogalmam sincs hogy kikkel harcolok, fogalmam sincs, mit keres ott a sárkány, mindez miért? Mert ahelyett, hogy szigorúan sorrendben jöttek volna a dolgok, a játék rád hagyja, és persze az ember nem is tudja, hogy mit takarnak azok a válaszok, és csak úgy rákattint valamelyikre amelyik szimpi... Kérdem én: Erre mégis mi szükség volt? -
zhata #7644 Szerintem ez egy egész jó játék. Bár egy kicsit nehéznek tartom, de ez az én bajom. :))) Sose rosszabbat! -
Richardix #7643 Aha, de mondjuk akinek nincs csúcsgépe, hogy minden grafikai beállítást maxre rakjon, annak sok szarakodással jár beállítani, hogy optimális legyen.
Most, hogy túljutottam a Prológuson végre kezd tetszetős lenni a dolog. Csak érteném, miért szúrják el az elejét mindig... -
NovaTerra #7642 Én mindig örülök, ha játékon kívül vannak a beállítások vagy ott is. Mert így rögtön be tudom állítani például a monitor felbontását. -
bendáj17 #7641 ez van el kell fogadni. -
Richardix #7640 Érdekes. Úgy tűnik hogy ezek hobbit csinálnak abból, hogyan kell borzasztó első benyomást tenni egy játékkal. És a poén az, hogy teljesen mással teszik ezt itt, mint az első résznél. Például, amit sose értettem miért jó, hogy a beállítások a játékon kívül vannak, így az embernek ki-be kell lépkednie, hogy beállítsa a grafikát, meg mifenét, hogy lássa, hogy fut jól. -
#7639 Szeptember 29-én jön a 2.0. -
#7638 Már sikerült, a fénylő képen nem vettem észre, hogy a gombot kell nyomkodni.
A feliratokat is alig látni sokszór emiatt. -
#7637 Ott tartok, mikor be kell jutni Philippához a börtönbe SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csatornán nem tudtam bemenni, mert nem volt kulcs hozzá, ezért elfogattam magam. A cellában viszont a párbeszédek után megöletnek, mit kell tenni, hogy ne haljak meg? Vagy a csatornába hogy lehet lejutni?
-
ratgab #7636 W40k Dawn of War 2-vel én ugyanezt eljátszottam és minden probléma nélkül ment is! -
#7635 Nem szedte le, csak 1-200MB-ot, a többin gyorsan végigszaladt hál'isten. -
Although #7634 Van két játékom steames..az egyik a z FNV a másik meg a Mount &Blade....mind a 2 rajta hagytam a D meghajtón aztán újrainstall windoz aztán meg click a játékokra mindenféle újratelepítés nélkül működtek..Persze magát a Steamet újra kellett telepíteni de a játékokat nem kellett mégegyszer leszedni, úgy néz ki nem írják be a registybe magukat. -
#7633 Steam-es specialítás ilyenkor újra leszedi az egész game-et is! -
pecaboy #7632 OK, majd írd meg, mit szedett le :) -
#7631 Passz, még tölti:) Egyébként Steam-en csorog az anyag. -
pecaboy #7630 Ezt a frissítős dolgot hol találom a játékban? Vagy ha... hmm... nem teljesen eredeti, akkor ne is keressem? :)
Egyébként neten sehol nem láttam, hogy kijött volna a 2.0. Elvileg csak hó végére csinálják meg, egyelőre az 1.35 hotfix a legújabb. -
#7629 Szerintem a 2.0 érkezett meg. -
pecaboy #7628 Mit javít, mit javít? -
#7627 Öööööö... remélem ez nem a valós mérete a mai javításnak:)
-
bendáj17 #7626 Igen én se értem, ja nem sok döntés van a 2-ben amit az egy befolyásolt. Nagy kár szerintem is a cuccok jók de azért jobban össze lehetett volna hozni :) -
NovaTerra #7625 Ezt én se értem illetve nem örültem neki. Rpg-ben pont az a jó, hogy döntésünknek van némi súlya, még akkor is, ha az csak látszólagos, ad némi pluszt a játéknak. Én Shani-t választottam az egyben. Mentést áthoztam, de még egy árva szó se esik Shaniról. Egyedül a felszerelés jött át, illetve utalások arra, hogy segítettem a Rózsák rendjét. Az 1 óta három hónap telt el azt hiszem. A 2-ben meg Geralt hirtelen a másik csajt szereti. Nem mintha ilyen nem történhetne meg, de legalább utalhattak volna rá, hogy mi történt Shanival. -
Gábor3 #7624 Köszi! Illetve még annyit kérdeznék, hogy a witcher 2-nek előfordulhat, hogy a jövőben lesz magyar szinkronos változata? Valamint a The Witcher Rise Of The White Wolf és a PC The Witcher játékmenetileg, sztoriilag különbözik, vagy megegyezik a PC-s verzióval? (videókat láttam, ott a grafika más volt, de voltak ismerős helyzetek) -
bendáj17 #7623 nincs benne sajna, hogy miért fogalmam sincs