9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • KaszaN
    Én is, de ki is lövi egyből, hogy egyik napról a másikra ilyen nem történik.
  • pecaboy
    Igazából >passz<unk sincs sztem. Driver, videokályha, vírus, kevés hely a winyón... Én igazából a vidikártyára vagy a driverére gyanakodnék.
  • KaszaN
    Egyéb hülye válasz?
  • MerlinW
    Nem értem miért kérdés az hogy telepítsd-e a javításokat:) Anélkül el sem indítok játékot, mielőtt nem naprakész.
  • wedge31
    Mindenképp megéri patchelni a játékot az ingyenes dlc-k miatt is amik alapból benne vannak a patchekben.
  • Richardix
    aha... akkor patcheljem fel? Egy dobást megér.
  • wedge31
    Ha felpatcheled a játékot felesleges az a exe mert már rég kivették a védelmet a játékból. Patch nélkül meg nincs sok értelme játszani mert rengeteget javit minden értelemben a játékon.
  • Richardix
    és.. az miért segítene?
  • vzajcev
    Itt van fent a bannerba a linkje. Védelem nélküli exe.
  • Richardix
    és mi is az a GoG-os exe?
  • ratgab
    gog-os exe segít! Amúgy kapcsold ki az ubersamplinget és az SSAO-t a dinamikus csontváz mittudoménmit meg kapcsold be és rakd fel a legfrissebb videókártya driver-t az is segít!
  • Richardix
    Hát úgy tűnik ki fog maradni számomra ez a játék... még a legalacsonyabb beállításokkal is laggol, és így nem vmi élvezetes... :S
  • pecaboy
    pont ez jutott az eszembe nekem is :D
  • vzajcev
    Kifutottál az idöből
  • kjhun
    Szép kis bug

Gép újraindítás megoldotta a problémát, jó lett

A 2.0-ás patch mekkora lesz, 1-2GB?? Vagy kissebb?? Lásd TW EE Patch, az is majdnem 1GB.
  • KaszaN
    Hi
    Egyik nap csak úgy simán belépek játékba és ez fogad. Szerintetek mitől lehet?
  • pecaboy
    A sárkányos dolgot a patchben javították. Arra csak utoljára kattinthatsz.
  • Richardix
    Ezt nem is vitatom, csak meghökkent, hogy az első és a második rész is siralmasan kezdődik, és csak utána indul be. Itt van pl a visszaemlékezős kihallgatás: maga az ötlet jó, csak ahogy megcsinálták... pl 4 történés közül, amik szorosan egymást követik TE választod ki, hogy milyen sorrendben regéled el őket. És ez elsőre csalóka. Én pl néztem a válaszlehetőségeket, megcsillant a szemem a sárkány szón és rákattintottam. Ezek után bedob egy harc közepébe, fogalmam sincs hogy kikkel harcolok, fogalmam sincs, mit keres ott a sárkány, mindez miért? Mert ahelyett, hogy szigorúan sorrendben jöttek volna a dolgok, a játék rád hagyja, és persze az ember nem is tudja, hogy mit takarnak azok a válaszok, és csak úgy rákattint valamelyikre amelyik szimpi... Kérdem én: Erre mégis mi szükség volt?
  • zhata
    Szerintem ez egy egész jó játék. Bár egy kicsit nehéznek tartom, de ez az én bajom. :))) Sose rosszabbat!
  • Richardix
    Aha, de mondjuk akinek nincs csúcsgépe, hogy minden grafikai beállítást maxre rakjon, annak sok szarakodással jár beállítani, hogy optimális legyen.

Most, hogy túljutottam a Prológuson végre kezd tetszetős lenni a dolog. Csak érteném, miért szúrják el az elejét mindig...
  • NovaTerra
    Én mindig örülök, ha játékon kívül vannak a beállítások vagy ott is. Mert így rögtön be tudom állítani például a monitor felbontását.
  • bendáj17
    ez van el kell fogadni.
  • Richardix
    Érdekes. Úgy tűnik hogy ezek hobbit csinálnak abból, hogyan kell borzasztó első benyomást tenni egy játékkal. És a poén az, hogy teljesen mással teszik ezt itt, mint az első résznél. Például, amit sose értettem miért jó, hogy a beállítások a játékon kívül vannak, így az embernek ki-be kell lépkednie, hogy beállítsa a grafikát, meg mifenét, hogy lássa, hogy fut jól.
  • wedge31
    Szeptember 29-én jön a 2.0.
  • koppim
    Már sikerült, a fénylő képen nem vettem észre, hogy a gombot kell nyomkodni.
    A feliratokat is alig látni sokszór emiatt.
  • koppim
    Ott tartok, mikor be kell jutni Philippához a börtönbe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a csatornán nem tudtam bemenni, mert nem volt kulcs hozzá, ezért elfogattam magam. A cellában viszont a párbeszédek után megöletnek, mit kell tenni, hogy ne haljak meg? Vagy a csatornába hogy lehet lejutni?

• ratgab
    W40k Dawn of War 2-vel én ugyanezt eljátszottam és minden probléma nélkül ment is!
  • MerlinW
    Nem szedte le, csak 1-200MB-ot, a többin gyorsan végigszaladt hál'isten.
  • Although
    Van két játékom steames..az egyik a z FNV a másik meg a Mount &Blade....mind a 2 rajta hagytam a D meghajtón aztán újrainstall windoz aztán meg click a játékokra mindenféle újratelepítés nélkül működtek..Persze magát a Steamet újra kellett telepíteni de a játékokat nem kellett mégegyszer leszedni, úgy néz ki nem írják be a registybe magukat.
  • grebber
    Steam-es specialítás ilyenkor újra leszedi az egész game-et is!
  • pecaboy
    OK, majd írd meg, mit szedett le :)
  • MerlinW
    Passz, még tölti:) Egyébként Steam-en csorog az anyag.
  • pecaboy
    Ezt a frissítős dolgot hol találom a játékban? Vagy ha... hmm... nem teljesen eredeti, akkor ne is keressem? :)
    Egyébként neten sehol nem láttam, hogy kijött volna a 2.0. Elvileg csak hó végére csinálják meg, egyelőre az 1.35 hotfix a legújabb.
  • MerlinW
    Szerintem a 2.0 érkezett meg.
  • pecaboy
    Mit javít, mit javít?
  • MerlinW
    Öööööö... remélem ez nem a valós mérete a mai javításnak:)

• bendáj17
    Igen én se értem, ja nem sok döntés van a 2-ben amit az egy befolyásolt. Nagy kár szerintem is a cuccok jók de azért jobban össze lehetett volna hozni :)
  • NovaTerra
    Ezt én se értem illetve nem örültem neki. Rpg-ben pont az a jó, hogy döntésünknek van némi súlya, még akkor is, ha az csak látszólagos, ad némi pluszt a játéknak. Én Shani-t választottam az egyben. Mentést áthoztam, de még egy árva szó se esik Shaniról. Egyedül a felszerelés jött át, illetve utalások arra, hogy segítettem a Rózsák rendjét. Az 1 óta három hónap telt el azt hiszem. A 2-ben meg Geralt hirtelen a másik csajt szereti. Nem mintha ilyen nem történhetne meg, de legalább utalhattak volna rá, hogy mi történt Shanival.
  • Gábor3
    Köszi! Illetve még annyit kérdeznék, hogy a witcher 2-nek előfordulhat, hogy a jövőben lesz magyar szinkronos változata? Valamint a The Witcher Rise Of The White Wolf és a PC The Witcher játékmenetileg, sztoriilag különbözik, vagy megegyezik a PC-s verzióval? (videókat láttam, ott a grafika más volt, de voltak ismerős helyzetek)
  • bendáj17
    nincs benne sajna, hogy miért fogalmam sincs