9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • pecaboy
    Nekem jelezte, hogy van új peccs, kérdi, le akarom-e tölteni, rányomok az igenre, utána felkiáltójeles popup és annyi :P De a manuálisan leszedett international peccs működni látszik, ahogy írtam.
  • ratgab
    Hát érdekes, nekem simán leszedte automatikusan mindenféle probléma nélkül...
  • blackcalibra
    Köszi!
  • pecaboy
    Az uccsó (2.0) peccset valóban nem szabad automata telepítővel csinálni (nekem el se indította, csak egy felkiáltójeles popupot adott). A 2.0 INT peccset kell manuálisan leszedni, ami bő 900 mega, aztán feltelepíteni, és minden megy flottul (bár a tréningnél nekem vmiért kilépett, de az aréna pl. működik).
  • kolbaszosfank
    ja de először hagyd hogy a launcher automatikusan felpeccseljen ameddig tud...
  • kolbaszosfank
    Az alap játék automatikusan peccsel a legújabb verzióra - nincs benne másolásvédelem egyáltalán.

Amikor megvan a peccs vagy korrektül megcsinálja, vagy úgy jársz mint én hogy nem lesz magyar - ez azért van mert a launcher rossz peccset szedett le.

Erre az a megoldás hogy leszeded a teljes INTernational 2.0 peccset, és még1x peccselsz azzal. 951 Mega, itt: http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/files/Patch%202_0/patch2_0_INT.exe

• ricsa008
    és ez ingyens peccs és kell hozzá a alap játék? vagy hogy van ez?
  • kolbaszosfank
    MEGVAN!

Barom launcher nem jó peccset szedett le. Le kell szedni manuálisan az INT peccset, feltenni, és mindjárt visszajön a magyar.

• ratgab
    Minden DLC-t ingyen megkapott már minden eredeti tulaj a már nemtom hányadik patchben. Nem kell keverni semmit, mert az összes előrendelői DLC-t megkapta immáron mindenki!
  • blackcalibra
    Valaki homályosítson már fel.
    Megvan a játék a megjelenés napjától, csak még mindig nem végeztem az első résszel.....
    Az érdekelne hogy a különböző javítások - most már ugye ez a 2.0-ás verzió - tartalmaznak-e "DLC"-ket vagy azokat külön kell beszerezni?
    "keverhetőek" -e a különböző dolgok egyáltalán?
  • kolbaszosfank
    már ugy értem hogy a game magának automatikusan peccselt...
  • kolbaszosfank
    Felraktam a 2.0-as peccset, erre eltünt a magyar szöveg. Egyéb nyelvegek lehet választani, de magyart nem. Valaki tapasztalt hasonlót?
  • Prince23
    Már tölthető a 2.0!

Steamre mikor fog felkerülni?
  • pecaboy
    Pöpec!
    Magyar változat lesz hozzá automatikusan?
  • gerey
    Version 2.0 Changelog
  • kjhun
    Patch 2.0-áról nincs új infó?? 2 napja senki se írt itt xD
  • bendáj17
    pontosan :)
  • Ironman2
    Jön a Witcher 2 2.0
  • pecaboy
    Jaja, vannak speciális hatásai, ha kifejlesztesz bizonyos képességeket. A töltődése is képességektől függ.
  • bendáj17
    ha a jelekre adsz pontokat ott az adrenalin egy körben mindenkit lefagyaszt vagy ilyesmi.
  • pecaboy
    Fel kell töltődnie maxra, utána használhatod harcban. Egy szörnyet, illetve egy vagy több embert lehet vele azonnal megölni.
  • NiGhTM4R3
    Eszembe jutott még egy kérdés: az adrenalint hogy tudom aktiválni? oké, a beállításokban beállítottam a 'B' gombra, de sem harcban sem séta közben nem reagál, csak egy furcsa hangot ad ki ha megnyomom. A kardmester utat választottam, és mint írtam a 2. fejezetben vagyok szóval szerintem már használnom kellene.

Vagy ez nem olyan mint a berserk mód, semmi látványos megnyilvánulása nincs? esetleg passzív erő? nem értem..
  • NovaTerra
    Kicsit később visszamész. Megkérdezi majd, hogy készen állsz-e, és akkor harcolhatsz majd.
  • NiGhTM4R3
    Hi
    A 2. fejezetben a kaedweni táborban hogy tudok belépni az aréna harcokba? Proximo-val ha beszélek nincs opció, csak felajánlja.
  • bendáj17
    Igen bocsánat pont a lényeg ki maradt. Elnézést.
  • Richardix
    Illetve, hogy NEM te vagy az :D
  • bendáj17
    Elég erősek, de ha az 1-ben ismered Siegfried és a végén a pártjukra állsz simán átengednek és nem is kell bizonyítani hogy te vagy a király gyilkos.
  • bendáj17
    Rövidebb sajna de ha mindkét fő szálon mész azért az egész jó.
  • pecaboy
    Igen, azaz.
  • Laza
    Sajna már a 3 fejezet is egyre rövidebb illetve gyengébb. Nekem az első fejezet tetszett a legjobban mind cselekmény illetve helyszín alapján. Jó lett volna, ha marad ez a színvonal végig.
  • Novotsik
    mikor adják ki boxra?
  • Murmur
    Igen, észrevehetően rövidebb.
  • Richardix
    Hm.. vége. Én tévedek, vagy tényleg sokkal rövidebb volt az első résznél?
    Az egyben volt... 5 teljes terület questekkel, stb. Itt viszont csak... 2-3 volt. Valamint a történet se volt olyan összeszedett, mint az első rész esetében. Rengeteg minden nincs egyszerűen lezárva benne, mintha egy esedékes harmadik részre halogatnák a csattanót. Nem kimondottan rajongok az efféle befejezésekért :S

Modnjuk úgy vettem észre - habár egy végigjátszás alatt ez nem annyira látszik - hogy sokkal nagyobb hordereje van a játékbeli döntéseinknek, van, hogy például egy teljesen más, történeti szállal, és küldetésekkel telerakott területre kerülünk ha így döntünk, mint ha úgy. Talán majd a közeljövőben újratolom az 1-et, majd ezt is, de ezúttal nem a Scoia'tael oldalára állok :D
  • bendáj17
    Azok a Vörös Rózsa rend lesz Siegfried of Denesle vezetésével. Ők őrzik a Loc Muinne-t ők radovidot Redanian királyt szolgálják.
  • bendáj17
    Nilfgaard-ak rabolták el Trisst a varázsló nőt. A bázisuknál jársz amikor a kancellárt kaptad el túsznak? vagy máshol?
  • Richardix
    nem, nem ott. Kicsit később lesz egy nagy csoport katona, a rendeltetésük végülis az, hogy letartóztatnak, de én később visszamentem.
  • pecaboy
    A legújabb peccsel játszol? Nálam ha kipattan az ellenfél kockája, azt nem használhatja.

Chapter III elejére gondolsz? Én pont ott járok, egyik út, hogy lemészárlom azt a kommandót, ami a város határát őrzi, a másik út, hogy Iorveth-tel megyek. Az előbbit próbáltam - banzai! :) - , de legyalultak a sok íjászukkal. Speciel nem tudom, respawnt nem láttam, de nem zárom ki, hogy ott lehetetlen az átjutás.
  • Richardix
    Hm.. kockapókerben csal az ellenfél! Ha én nekem kipattan egy kocka a tábláról akkor azt buktam, ha az ellenfélnek száll el a kockája, akkor a következő dobásnál újra 5 kockával dob.. WTF?!

Egyébként Chapter III-ban van egy hely ami TELE VAN Nilfgaard katonákkal. Azokat ki lehet onnan irtani, vagy nem? Csak mert a helység bejáratánál őrködő két katona akkor is respawnol 1-2 perc után, ha fél méterre állok a helyüktől.
  • Richardix
    Szerintem a videokártya dobta be a törülközőt, velem is volt hasonló.
  • pecaboy
    Akkor valami hardverhiba lehet.