The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre is köszönöm a válaszokat
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
lehet ezzel kezdeni valamit?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
még annyit a kayran kinyírásához hogy egy videó sokkal többet segít mint hogy utánna olvasol 😄 én is néztem egy vidit mielõtt meg próbáltam volna, és elsõre ment 😄
A lényeg az Yrden jel gyors alkalmazása, csáponként. Ha jól emlékszem, rögtön a megérkezésem után a romtól balra lévõ csápot azonnal sikerült Yrdennel rögzíteni majd levágni, a romot nem használtam, majd futás a többihez, stb.
A döntõ ütközet elõtt könnyû ellenfelekkel szemben (pl. Nekker, Endriág) gyakoroltam az Yrden jel használatát úgy, hogy a kezdeti rossz tapasztalatok miatt visszatöltöttem egy régebbi mentést.
Már nem is emlékszem, hogy a híd a 3. vagy csak a 4. csáp levágása után omlott le, (gyanítom, hogy csak a 4. után) nem volt idõ erre külön figyelni.
Utána elkezdett bombázni sziklákkal mikor fel akartam rohanni a hídon, ami kezdetben nem is sikerült, itt majdnem meg is ölt, de rájöttem, hogy a leomlott híd pillére mögött nem tud elérni a sziklákkal. Vártam míg feltöltõdöm, aztán ki a pillér mögül, és sikerült felfutni a végéig, ott meg már jött a videó.
(Regenerálódásra használhatod megérkezéstõl balra fekvõ "rom" fedezékét, bár úgy vettem észre, hogy az elsõ csáp levágása után ez már nem sokat segít.)
Csak a sokadik nekifutásra sikerült mindez, több fórumot is átolvastam elõtte, és ez rengeteget segített, mert már majdnem feladtam.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
kellenének az összetevõk a rituáléhoz csak nem tudom honnan tudom õket összeszedni halál eszencia vagy mit már szereztem már csak troll nyelv arakász szem és endriág magzat kéne...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Kérdésem, hogy van valamire kihatással ha megisszuk avagy nem? Eddig mindig elfogadtam, hogy bepuszilom, de eddig nem találkoztam arra való utalással, hogy bármi hatása is lett volna.
Leszakad valami hídszerû fal baloldalt és egy 45 fokos "lejtõ" keletkezik, amin futni kell felfelé, közben folyamatosan told a Queen-jelet (asszem az a sérthetetlenség, ha jól emlékszem), a szörnyet már nem kell ütni...
Kayran
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Segítséget szeretnék kérni mert nem találom a Karyant!Minden mellék küldit megcsináltam már de most kiírt egy olyan kületést hogy találjak utat fent a pontar folyón és egy másik hajóroncsot de sehol nem találom sem a Karyant : .
Az elsõ hajóroncs megvan de ott nem tudok továbbmenni.
Kérem valaki segítsen!
Elõre is köszönöm!
azt szeretném kérdezni ,hogy
elõe is köszi 😊
Nos a Fallout New Vegasban nem találok olyan ami szempontot amibõl ne felelne meg a kritériumoknak. Mindössze annyit hogy kb. 1,5 évig csinálták így kicsit rövid, meg mélyebb is lehetne a dolog. 😊 Most kapásból a Dragon Age origins-t óta nem jut eszembe rpg ami hozná a FNV szintjét. 😊De lehet volt.
De nálam egy Witcher- ill bármely fantasy játék topikban kisüti a monitort egy ilyen beírás, hogy Fallout vagy Mass Effect-hez hasonlítgatnak... Jézusom! Aztán már legközelebb mi jön? Prototype és GTA...? És még te ajánlgatsz nekem CoD-ot... 8-o
Kb olyan kontraszt ez szerintem, mintha Ben Húr filmet vetnéd össze a Barátok Közt-el...
De persze tök mindegy végül is, a smile is ott volt, ha nem tûnt volna fel. Pont letojom, hogy valaki mivel mossa az agyát, Verdit hallgat vagy Uhrin Benedeket...
XD
[merlinw.org]
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Nah mind1 megyek Risen-ezni... XD
Patchek azért a sirámok nagy részét igencsak orvosolták (fix tárhely cuccoknak, szélesebb körû monitortámogatás, billbeállítás, optimalizáltabb játék, nehézségbeállítás, stb. sõt még egy rakat DLC-t is kaptunk Grátiszban!
Patchekért Hatalmas pirospont a CDPR-nek, igaz idõbe telt (De jó munkához ugye az kell!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez utóbbira én csak a klasszikust tudom idézni: " Értem én, csak lexarom!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jézusom!
Egy Witcher topikot ne szentségteleníts meg ezzel a névvel! 😊
Az agybeteg, RPG fogalmát meggyalátó mutáns korcs játékok egy napon sem említhetõk, egy topikba sem szabad írni ilyen remekmûvekkel, mint a Witcher (még ha a gyengébb 2-rész topikjában is vagyunk)
Amúgy szerintem ki fog jönni hamarosan egy bõvített W2 kiadás, amivel a kis hiányérzetünk orvosolva lesz...
Mi gémerek egy ilyen zizzent, örök elégedetlen zombik vagyunk - ez van...
A horgászok meg folyton a kapást fikázzák, ha meg fognak egy halat, akkor vagy túl kicsi vagy túl nagy, vagy rossz ízû, máskor az idõ túl meleg, máskor meg másért rossz, az engedély is drága és folyton valami bajuk van... és kábé szinte ugyanez van minden hobbistával...
Nem lehet hogy a civilizált ember (pláne a magyar) úgy ámblokk, talán eleve egy depressziós korcs, akinek semi sem jó? 😉
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Mindenki védi a saját álláspontját, ami általában ellentétekhez vezet (mert 100 %-os, tökéletes játék nem létezik, van akinek ez tetszik, van akinek az, van aki ezt szerette volna a játékban látni, valaki mást, valaki elégedett azzal ami van, valaki nem).
Nincs ebben semmi furcsa...
(Nekem megvan eredetiben 0 day és mégse vagyok elégedett a harcrendszerrel, szóval ez nem csak Warezos fikázás, ez Eredetis fikázás is!)
Ha szép a grafika akkor azért sírnak mert nagy a gépigénye...ha csúnya akkor meg azért mert nem tudják kihasználni a legújabb dzsíforsz végéát amit anyuéktól sikerült kikönyörögni ballagásra...ha nehéz a harcrendszer akkor azért baj mert "szar játszhatatlan"...ha könnyû akkor meg a vérpistikék evés ivás és alvás nélkül végigtolják a játékot három nap alatt!...Ha szövevényes a sztori akkor belekötnek abba hogy nem értik és túl van bonyolítva, de ha egyszerû akkor meg azért nem jó mert gagyi és össze van csapva a sztori!
Tisztelet a kivételnek de a mai gémerek megbolondultak a sok játéktól mert a warezról leszednek heti 20-játékot és mindegyiket végig akarják tolni egy hét alatt nehogy lemaradjanak valamirõl!
Én játszom szabad idõmben a wicserrel amióta megjelent és nem érzek beteges kénsztetést hogy végig szaladjak rajta, és belekössek minden szarba!!! Ti már nem tudtok örülni a játékok adta örömöknek, le kéne álni az ilyen embernek kis idõre és utána nem csak a rosszat látná mindenben!!!
Jobb lett volna, ha nem változtattak volna ezen. 😞
Qwerty4
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Qwerty4
Viszont pár dologban mindkettõ megegyezik: Egy nagyon érdekes, eredeti világban, egyedi fõhössel fûszerezett (elsõ résznek még nagyon kreatív harcrendszere is volt, amit már a 2. részre nem mondhatunk) remek játék mind a kettõ!