9144
-
pecaboy #7702 Nekem jelezte, hogy van új peccs, kérdi, le akarom-e tölteni, rányomok az igenre, utána felkiáltójeles popup és annyi :P De a manuálisan leszedett international peccs működni látszik, ahogy írtam. -
ratgab #7701 Hát érdekes, nekem simán leszedte automatikusan mindenféle probléma nélkül... -
#7700 Köszi! -
pecaboy #7699 Az uccsó (2.0) peccset valóban nem szabad automata telepítővel csinálni (nekem el se indította, csak egy felkiáltójeles popupot adott). A 2.0 INT peccset kell manuálisan leszedni, ami bő 900 mega, aztán feltelepíteni, és minden megy flottul (bár a tréningnél nekem vmiért kilépett, de az aréna pl. működik). -
kolbaszosfank #7698 ja de először hagyd hogy a launcher automatikusan felpeccseljen ameddig tud... -
kolbaszosfank #7697 Az alap játék automatikusan peccsel a legújabb verzióra - nincs benne másolásvédelem egyáltalán.
Amikor megvan a peccs vagy korrektül megcsinálja, vagy úgy jársz mint én hogy nem lesz magyar - ez azért van mert a launcher rossz peccset szedett le.
Erre az a megoldás hogy leszeded a teljes INTernational 2.0 peccset, és még1x peccselsz azzal. 951 Mega, itt: http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/files/Patch%202_0/patch2_0_INT.exe
-
ricsa008 #7696 és ez ingyens peccs és kell hozzá a alap játék? vagy hogy van ez? -
kolbaszosfank #7695 MEGVAN!
Barom launcher nem jó peccset szedett le. Le kell szedni manuálisan az INT peccset, feltenni, és mindjárt visszajön a magyar.
-
ratgab #7694 Minden DLC-t ingyen megkapott már minden eredeti tulaj a már nemtom hányadik patchben. Nem kell keverni semmit, mert az összes előrendelői DLC-t megkapta immáron mindenki! -
#7693 Valaki homályosítson már fel.
Megvan a játék a megjelenés napjától, csak még mindig nem végeztem az első résszel.....
Az érdekelne hogy a különböző javítások - most már ugye ez a 2.0-ás verzió - tartalmaznak-e "DLC"-ket vagy azokat külön kell beszerezni?
"keverhetőek" -e a különböző dolgok egyáltalán? -
kolbaszosfank #7692 már ugy értem hogy a game magának automatikusan peccselt... -
kolbaszosfank #7691 Felraktam a 2.0-as peccset, erre eltünt a magyar szöveg. Egyéb nyelvegek lehet választani, de magyart nem. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
#7690 Már tölthető a 2.0!
Steamre mikor fog felkerülni? -
pecaboy #7689 Pöpec!
Magyar változat lesz hozzá automatikusan? -
#7688 Version 2.0 Changelog -
kjhun #7687 Patch 2.0-áról nincs új infó?? 2 napja senki se írt itt xD -
bendáj17 #7686 pontosan :) -
Ironman2 #7685 Jön a Witcher 2 2.0 -
pecaboy #7684 Jaja, vannak speciális hatásai, ha kifejlesztesz bizonyos képességeket. A töltődése is képességektől függ. -
bendáj17 #7683 ha a jelekre adsz pontokat ott az adrenalin egy körben mindenkit lefagyaszt vagy ilyesmi. -
pecaboy #7682 Fel kell töltődnie maxra, utána használhatod harcban. Egy szörnyet, illetve egy vagy több embert lehet vele azonnal megölni. -
NiGhTM4R3 #7681 Eszembe jutott még egy kérdés: az adrenalint hogy tudom aktiválni? oké, a beállításokban beállítottam a 'B' gombra, de sem harcban sem séta közben nem reagál, csak egy furcsa hangot ad ki ha megnyomom. A kardmester utat választottam, és mint írtam a 2. fejezetben vagyok szóval szerintem már használnom kellene.
Vagy ez nem olyan mint a berserk mód, semmi látványos megnyilvánulása nincs? esetleg passzív erő? nem értem.. -
NovaTerra #7680 Kicsit később visszamész. Megkérdezi majd, hogy készen állsz-e, és akkor harcolhatsz majd. -
NiGhTM4R3 #7679 Hi
A 2. fejezetben a kaedweni táborban hogy tudok belépni az aréna harcokba? Proximo-val ha beszélek nincs opció, csak felajánlja. -
bendáj17 #7678 Igen bocsánat pont a lényeg ki maradt. Elnézést. -
Richardix #7677 Illetve, hogy NEM te vagy az :D -
bendáj17 #7676 Elég erősek, de ha az 1-ben ismered Siegfried és a végén a pártjukra állsz simán átengednek és nem is kell bizonyítani hogy te vagy a király gyilkos. -
bendáj17 #7675 Rövidebb sajna de ha mindkét fő szálon mész azért az egész jó. -
pecaboy #7674 Igen, azaz. -
#7673 Sajna már a 3 fejezet is egyre rövidebb illetve gyengébb. Nekem az első fejezet tetszett a legjobban mind cselekmény illetve helyszín alapján. Jó lett volna, ha marad ez a színvonal végig. -
Novotsik #7672 mikor adják ki boxra? -
Murmur #7671 Igen, észrevehetően rövidebb. -
Richardix #7670 Hm.. vége. Én tévedek, vagy tényleg sokkal rövidebb volt az első résznél?
Az egyben volt... 5 teljes terület questekkel, stb. Itt viszont csak... 2-3 volt. Valamint a történet se volt olyan összeszedett, mint az első rész esetében. Rengeteg minden nincs egyszerűen lezárva benne, mintha egy esedékes harmadik részre halogatnák a csattanót. Nem kimondottan rajongok az efféle befejezésekért :S
Modnjuk úgy vettem észre - habár egy végigjátszás alatt ez nem annyira látszik - hogy sokkal nagyobb hordereje van a játékbeli döntéseinknek, van, hogy például egy teljesen más, történeti szállal, és küldetésekkel telerakott területre kerülünk ha így döntünk, mint ha úgy. Talán majd a közeljövőben újratolom az 1-et, majd ezt is, de ezúttal nem a Scoia'tael oldalára állok :D -
bendáj17 #7669 Azok a Vörös Rózsa rend lesz Siegfried of Denesle vezetésével. Ők őrzik a Loc Muinne-t ők radovidot Redanian királyt szolgálják. -
bendáj17 #7668 Nilfgaard-ak rabolták el Trisst a varázsló nőt. A bázisuknál jársz amikor a kancellárt kaptad el túsznak? vagy máshol? -
Richardix #7667 nem, nem ott. Kicsit később lesz egy nagy csoport katona, a rendeltetésük végülis az, hogy letartóztatnak, de én később visszamentem. -
pecaboy #7666 A legújabb peccsel játszol? Nálam ha kipattan az ellenfél kockája, azt nem használhatja.
Chapter III elejére gondolsz? Én pont ott járok, egyik út, hogy lemészárlom azt a kommandót, ami a város határát őrzi, a másik út, hogy Iorveth-tel megyek. Az előbbit próbáltam - banzai! :) - , de legyalultak a sok íjászukkal. Speciel nem tudom, respawnt nem láttam, de nem zárom ki, hogy ott lehetetlen az átjutás. -
Richardix #7665 Hm.. kockapókerben csal az ellenfél! Ha én nekem kipattan egy kocka a tábláról akkor azt buktam, ha az ellenfélnek száll el a kockája, akkor a következő dobásnál újra 5 kockával dob.. WTF?!
Egyébként Chapter III-ban van egy hely ami TELE VAN Nilfgaard katonákkal. Azokat ki lehet onnan irtani, vagy nem? Csak mert a helység bejáratánál őrködő két katona akkor is respawnol 1-2 perc után, ha fél méterre állok a helyüktől. -
Richardix #7664 Szerintem a videokártya dobta be a törülközőt, velem is volt hasonló. -
pecaboy #7663 Akkor valami hardverhiba lehet.