The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem kellett crackelni

A 2. felvonással kapcsolatban kérdés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A királyok gyilkosai résznél a keresd fel a királygyilkos rejtekhelyét küldetésnél az szeretném kérdezni, hogy hol található a királygyilkos mert már mindenhol megnéztem de sajnos nem találtam sehol. A térképen mindenfelé mutatja a helyét de a hely mindig változik amint elérem a megadott helyet.

Elõre is köszönöm a válaszokat
crack elõtt telepítsd a patchet.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

hát ez szívás idézem: "A telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos."
lehet ezzel kezdeni valamit?

Gubberx
köszi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

köszi a segítséget már telepítem a patcheket 😄 rem jó lessz
még annyit a kayran kinyírásához hogy egy videó sokkal többet segít mint hogy utánna olvasol 😄 én is néztem egy vidit mielõtt meg próbáltam volna, és elsõre ment 😄

A monguz fõzet kell, még a fecske fõzetet is megittam elõtte. (más hasznos nem volt.)
A lényeg az Yrden jel gyors alkalmazása, csáponként. Ha jól emlékszem, rögtön a megérkezésem után a romtól balra lévõ csápot azonnal sikerült Yrdennel rögzíteni majd levágni, a romot nem használtam, majd futás a többihez, stb.
A döntõ ütközet elõtt könnyû ellenfelekkel szemben (pl. Nekker, Endriág) gyakoroltam az Yrden jel használatát úgy, hogy a kezdeti rossz tapasztalatok miatt visszatöltöttem egy régebbi mentést.
Már nem is emlékszem, hogy a híd a 3. vagy csak a 4. csáp levágása után omlott le, (gyanítom, hogy csak a 4. után) nem volt idõ erre külön figyelni.
Utána elkezdett bombázni sziklákkal mikor fel akartam rohanni a hídon, ami kezdetben nem is sikerült, itt majdnem meg is ölt, de rájöttem, hogy a leomlott híd pillére mögött nem tud elérni a sziklákkal. Vártam míg feltöltõdöm, aztán ki a pillér mögül, és sikerült felfutni a végéig, ott meg már jött a videó.
(Regenerálódásra használhatod megérkezéstõl balra fekvõ "rom" fedezékét, bár úgy vettem észre, hogy az elsõ csáp levágása után ez már nem sokat segít.)

Csak a sokadik nekifutásra sikerült mindez, több fórumot is átolvastam elõtte, és ez rengeteget segített, mert már majdnem feladtam.
Gubberx
én 1 hete próbálom megölni 😄 eddig 1 csáp a max amit kinyírtam 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Telepíteni kell hozzá a patch-eket is (azokkal kerül be a trollos DLC, meg a többi).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

de trollal nem találkoztam pedig másodszor keztem a fejezetet... cedricnél pedig nem találtam :S

Hát elvileg a játék során, ahogy haladsz elõre, elvileg mindegyiket meg fogod szerezni még az elsõ fejezetben, legkésõbb az arakász szemet(Mondjuk ezt nagyon a fejezet végén)! Viszont meg is tudod venni Cedrictõl, ha nincs kedved addig húzni a dolgot, persze meg is kéri az árát!
sziasztok!

A melitele szíve nevû küldetést meg csinálta valaki?
kellenének az összetevõk a rituáléhoz csak nem tudom honnan tudom õket összeszedni halál eszencia vagy mit már szereztem már csak troll nyelv arakász szem és endriág magzat kéne...

Végre sikerült megölnöm ezt a Kayran dögöt! Az igazság az, hogy megizzasztott!
Laza
Így a végigjátszás után azt kell mondanom, hogy a leghangulatosabb és legjátékosabb, legváltozatosabb fejezet az elsõ volt. A 3. meg nc ........

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

motyodlee
majd a harmadik részben! muhahaha

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ööö mi a baj vele?😄
MerlinW
6MB-os bmp? Most komolyan?😊

[merlinw.org]

A képen látható két foszer, valami gyógyszeren kísérletezgetnek! Ha beszédbe elegyedünk velük, megkérek, hogy igyuk a löttyöt csak mert miért ne.
Kérdésem, hogy van valamire kihatással ha megisszuk avagy nem? Eddig mindig elfogadtam, hogy bepuszilom, de eddig nem találkoztam arra való utalással, hogy bármi hatása is lett volna.

"amikor a kayren beszorul a romok alá, és köveket dobál, ott mi a jó büdös francot kell csinálni???"

Leszakad valami hídszerû fal baloldalt és egy 45 fokos "lejtõ" keletkezik, amin futni kell felfelé, közben folyamatosan told a Queen-jelet (asszem az a sérthetetlenség, ha jól emlékszem), a szörnyet már nem kell ütni...

Hát akkor még nem értél el abba a fázisba. A naplódban nézd meg hogy hol tartasz a küldiben és mi jön! Tök egyértelmû szájbarágós (szinte debil szintre könnyítve), ha kijelölöd a küldit még a minimap-odon jelzi is hogy merre-hová menj...

Lehet nem beszélted meg a díjazást a kereskedõvel. Meg kell vele is egyezni.
De Sile-vel nem tudok menni valami még kell?
Kocsmába visszamész, az emeleten, a balolali szobában vár rád egy mágusnõ (Sile); csak vele tudsz menni, csak akkor jelenik meg a monster, ha együtt mentek... (de amúgy tényleg minden játéknak fenn van már a végigjátszása)

GaBika6
Tanuljunk már meg netezni, mert az életünk része lassan...
Kayran

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert nem találom a Karyant!Minden mellék küldit megcsináltam már de most kiírt egy olyan kületést hogy találjak utat fent a pontar folyón és egy másik hajóroncsot de sehol nem találom sem a Karyant : .
Az elsõ hajóroncs megvan de ott nem tudok továbbmenni.
Kérem valaki segítsen!
Elõre is köszönöm!
hali!

azt szeretném kérdezni ,hogy
amikor a kayren beszorul a romok alá, és köveket dobál, ott mi a jó büdös francot kell csinálni???

elõe is köszi 😊
Hú kicsit hosszú lett. Tehát összefoglalva mint játék lehet sok embernek az ME2 jobb és vannak akiknek az FNV. Mindössze szerintem ha csak azt nézzük mitõl jó egy rpg. Akkor egyesével véve a szempontokat szerintem 80%-kában az FNV erõsebb. De a witcher 2 is. Nem véletlen a metacriticen a witcer 2 említették példaként az EA-nak a DA2-vel szemben.

Oké az nem igaz teljesen. Azért gyilkolás közben dönthetünk jó fiúk leszünk vagy rossz fiúk. És azért tényleg jó kis játék. De valahogy nekem úgy tûnt másodszor próbálva, minden tök ugyanaz mint az elsõ, de lehet ez a harmadik újra volt. Tény azért van sok apróság benne, ha fejleszted a hajódat. Akkor adott szituációt túléled ha nem, nem. Tehát nem voltam teljesen objektív mert azért nem rossz a ME2. Csak valahogy nekem nagyon egysíkúnak tûnik. Persze ez a játék inkább egy interaktív film ahogy Merlin mondta.

Szerintem ezt felesleges folytatnunk 😊

Próbáltam objektív lenni és csak egy rpg szempontjait vettem, témától függetlenül. Az ME2-t egyszer végig tudtam vinni. Szép, jó story de minimális változatosság sincs benne egyszerûén másodszor már nem tudtam befejezni és egy uninstall volt. A karakterfejelsztés a lehetõ legminimálisabb, amiért rpgnek lehet nevezni az talán az a szereplõd tud 3 fajta warrior class lenni. És minimálisan van benne változatosság a többi szereplõvel való viszonyodban. 😊 Az ME2 még a Witcher 2 szempontjából is nagyon de nagyon kevés A witcher 2 szintén körökkel jobb rpg. 😊. Ez egy új út amivel a hobbitok is beléptek az rpg játékosok közé 😊
Nos a Fallout New Vegasban nem találok olyan ami szempontot amibõl ne felelne meg a kritériumoknak. Mindössze annyit hogy kb. 1,5 évig csinálták így kicsit rövid, meg mélyebb is lehetne a dolog. 😊 Most kapásból a Dragon Age origins-t óta nem jut eszembe rpg ami hozná a FNV szintjét. 😊De lehet volt.

Ízlés dolga.
De nálam egy Witcher- ill bármely fantasy játék topikban kisüti a monitort egy ilyen beírás, hogy Fallout vagy Mass Effect-hez hasonlítgatnak... Jézusom! Aztán már legközelebb mi jön? Prototype és GTA...? És még te ajánlgatsz nekem CoD-ot... 8-o
Kb olyan kontraszt ez szerintem, mintha Ben Húr filmet vetnéd össze a Barátok Közt-el...
De persze tök mindegy végül is, a smile is ott volt, ha nem tûnt volna fel. Pont letojom, hogy valaki mivel mossa az agyát, Verdit hallgat vagy Uhrin Benedeket...
XD

MerlinW
Mint játék jobb a Vegas, mint történetmesélés, interaktív film, a ME2 jobb. Két teljesen különbözõ játékról van szó, felesleges összehasonlítani õket.

[merlinw.org]

Azért elég merész dolog azt állítani, hogy az FNV jóval jobb, mint ME2 😊 Persze, ez a te személyes véleményed, de ha próbálunk objektívek lenni, akkor nem feltétlenül helytálló ez a kijelentés.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

sztem is veri pedig
Renjike
ME -t veri a new vegas . 😄 ez vicc 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Elnézve a két fõ versenyzõt 2010-bõl az rpg-nek nagyon de nagyon erõs jóindulattal nevezhetõ ME2 és FNV. Hááát körökkel veri a ME2-t a Fallout New vegas. Nem is lehet egy napon említeni a kettõt, még ez eszembe jutott.😊

Hm 😊 Sokkal több száll van benne mint a Witcher 2-be, tucatnyi válaszható frakcióval, ténylegesen szabad, teljesen bejárható tereppel. Nem csak vérengzéssel megoldható questek, függõen a karakterfejlesztéstõl ami sokkal többrétûbb mint a Witcherré. 😊 Kicsit más dologra fókuszáltak mint a lengyel gyerekek. Akik egy zártabb és kevésbé szabadabb rendszert csináltak. Ténylegesen nem összehasonlíthatóak. 😊 De a csekélyes irományodat olvasva valószínû te csak a Fallout 3 -at láttad. De még azt sem húznám le ennyire mint te 😊 Arról nem beszélve a Fallout 1 és 2 igazi legendáknak számítanak rpg-s berkekbe 😊

Ahogy írtam már nekem az lenne nagy boldogság, ha lenne még 2-3 terep (város, vár, mocsár, erdõ, hegyvidék, undeworld vagy valami ilyesmi) még... Mondom olyan érzésem volt hogy a game közepén vége lett... Pedig több sztori verziót is nyomattam...
Nah mind1 megyek Risen-ezni... XD

Witcher 2 Bõvített kiadás meg minek?

Patchek azért a sirámok nagy részét igencsak orvosolták (fix tárhely cuccoknak, szélesebb körû monitortámogatás, billbeállítás, optimalizáltabb játék, nehézségbeállítás, stb. sõt még egy rakat DLC-t is kaptunk Grátiszban!

Patchekért Hatalmas pirospont a CDPR-nek, igaz idõbe telt (De jó munkához ugye az kell!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mivel nem vagyunk Agyatlan zombik, hogy tökmindegy legyen minden, ezért természetes, hogy véleményt alkotunk dolgokról! Hol pozitívat, hol negatívat! Csak sokak nem fogják fel, hogy nem vagyunk egyformák és soha nem is leszünk! És sajnos vannak olyan elvetemült marhák, mint pl. én, akik idõnként kifejtik véleményüket (De minek????? Olyan fölösleges) és ez sokaknak nem tetszik!

Ez utóbbira én csak a klasszikust tudom idézni: " Értem én, csak lexarom!"

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fallout? :o
Jézusom!
Egy Witcher topikot ne szentségteleníts meg ezzel a névvel! 😊
Az agybeteg, RPG fogalmát meggyalátó mutáns korcs játékok egy napon sem említhetõk, egy topikba sem szabad írni ilyen remekmûvekkel, mint a Witcher (még ha a gyengébb 2-rész topikjában is vagyunk)
Amúgy szerintem ki fog jönni hamarosan egy bõvített W2 kiadás, amivel a kis hiányérzetünk orvosolva lesz...

Sajnos igazad van! :S
Mi gémerek egy ilyen zizzent, örök elégedetlen zombik vagyunk - ez van...
A horgászok meg folyton a kapást fikázzák, ha meg fognak egy halat, akkor vagy túl kicsi vagy túl nagy, vagy rossz ízû, máskor az idõ túl meleg, máskor meg másért rossz, az engedély is drága és folyton valami bajuk van... és kábé szinte ugyanez van minden hobbistával...
Nem lehet hogy a civilizált ember (pláne a magyar) úgy ámblokk, talán eleve egy depressziós korcs, akinek semi sem jó? 😉

GaBika6
Szívembõl beszéltél tezsvérem...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Örök vita van mindenhol az Elfogultak és a Kritizálók között (mindkettõbõl mindig van elég) és ez az SG-re halmozottan érvényes (te már tudhatnád ezt 2006 óta).

Mindenki védi a saját álláspontját, ami általában ellentétekhez vezet (mert 100 %-os, tökéletes játék nem létezik, van akinek ez tetszik, van akinek az, van aki ezt szerette volna a játékban látni, valaki mást, valaki elégedett azzal ami van, valaki nem).

Nincs ebben semmi furcsa...

(Nekem megvan eredetiben 0 day és mégse vagyok elégedett a harcrendszerrel, szóval ez nem csak Warezos fikázás, ez Eredetis fikázás is!)

Doc Hooliday
Mennyi okostojás van itt bakker<#csodalk> Nem hogy örülnétek hogy csinálnak még értelmes és minõségi játékokat, erre fel szétfikázzátok még a wicser kettõt is! Ilyenkor az bosszant hogy mindig vannak olyan emberek akiknek még a szaris ízetlen. Amikor megjelent az elsõ rész akkor majdnem leköpték páran a fejlesztõket hogy szar a harcrendszer, most meg csináltak egy olyan harc rendszert ami követi az rpg-k általános stílusát és hát mit ad isten...ez sem jó ugye!<#nyes>
Ha szép a grafika akkor azért sírnak mert nagy a gépigénye...ha csúnya akkor meg azért mert nem tudják kihasználni a legújabb dzsíforsz végéát amit anyuéktól sikerült kikönyörögni ballagásra...ha nehéz a harcrendszer akkor azért baj mert "szar játszhatatlan"...ha könnyû akkor meg a vérpistikék evés ivás és alvás nélkül végigtolják a játékot három nap alatt!...Ha szövevényes a sztori akkor belekötnek abba hogy nem értik és túl van bonyolítva, de ha egyszerû akkor meg azért nem jó mert gagyi és össze van csapva a sztori!

Tisztelet a kivételnek de a mai gémerek megbolondultak a sok játéktól mert a warezról leszednek heti 20-játékot és mindegyiket végig akarják tolni egy hét alatt nehogy lemaradjanak valamirõl!

Én játszom szabad idõmben a wicserrel amióta megjelent és nem érzek beteges kénsztetést hogy végig szaladjak rajta, és belekössek minden szarba!!! Ti már nem tudtok örülni a játékok adta örömöknek, le kéne álni az ilyen embernek kis idõre és utána nem csak a rosszat látná mindenben!!!

Qwerty4
Hát igen, számomra az a W1 harcrendszere verhetetlen, a legjobb.
Jobb lett volna, ha nem változtattak volna ezen. 😞

Qwerty4

Ízlések és pofonok különbözõek!

wedge31
Szerintem a jobb lett sõt annál a ritmusra nyomogatásnál bármi jobb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Qwerty4
Ja, sajnos a harcrendszer nagy csalódás.Nem hittem volna, hogy elcseszik, de megtették.<#szomoru1>

Qwerty4

Nem RPG (már csak a harcrendszere és az általad is felsoroltak miatt sem), ellenben az elsõ része sem volt az.

Viszont pár dologban mindkettõ megegyezik: Egy nagyon érdekes, eredeti világban, egyedi fõhössel fûszerezett (elsõ résznek még nagyon kreatív harcrendszere is volt, amit már a 2. részre nem mondhatunk) remek játék mind a kettõ!