9144
-
kutyu007 #7742 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Ott járok, hogy ruhám nincs ill. miniális, felszerelésem semmi. Jobb oldalt fenn ez van kiírva:
A KAYRAN
Keress homályvirágot, vagy tarts Sílével, hogy legyőzd a kayrant!
homályvirág 1/1
Hogyan tovább, mert a jelző egy bunyós terembe vezetett egy fogadóban, de nem találom a célszemélyt, pedig jelzi a minitérkép???
Hogyan tudom visszaszerezni a felszerelésem?
Köszi -
#7741 A tutorial szintfejlődésével lehet folytatni a sztorit? New game) -
#7740 Megoldottam végülis az egészet (Registry Check nálam nem csinált semmit). Felraktam a sima 1.35-öt, majd utána az int 2.0-át és kész.
Bár ez a launcher ez egy katasztrófa. :D
Most már nem dobál ugyan üres hibaüzenetet, de továbbra is jelzi nekem, hogy elérhető a 2.0-ás patch. :D -
ratgab #7739 Annak aki már végigjátszotta van valami értelme az oktató résznek (lehet esetleg kapni pár tárgyat esetleg + pénzt érte?) -
kjhun #7738 Akkor szerintem az INT lesz jó hozzá. De várjál vele, lehet, hogy offline-ban nem is megy, ha éppen nincs net???? TW2 Forum: Offline Play Available -
#7737 Na ilyesmi kell nekem majd szerintem igen, mert launcher is próbálna szedni valamit, de csak egy üres hibaüzenetet dob ki nekem.
Holnap kipróbálom, köszi! -
kjhun #7736 GOG fórum:
It's because the launcher registry entries are corrupt or missing.
Download and run this file , it will fix the entries and hopefully the launcher will work again.
TW2 Registry-bejegyzés ellenőrző program. -
#7735 Sima PE, magyar feliratos. -
kjhun #7734 Nem az, az a japán verzióhoz való. Milyen verziód van? Magyar? Angol? Netán GOG? -
#7733 Oké, majd kipróbálom köszi!
Viszont aztán 2.0-ásból melyik kell majd nekem? JP-re tippelek valamiért. :) -
kjhun #7732 Letöltöd az 1.35-ös patchet, ami nem JP/CZ/RU verzió. És feltelepíted, majd meg mondja, hogy fent van-e. Ha telepít, akkor felteszi, ha nem, akkor elvileg fentvan. 1.3.6720.47945 = szerintem ez 1.3-as verzió. -
#7731 Ezt írja: 1.3.6720.47945.
Ez mi már. :D
Akkor innentől kezdve mitévő legyek? :D -
Morgolodo #7730 Bin könyvtár, jobb gomb a witcher2.exe-n, tulajdonságok, részletek, ott a fájlverzió sor. -
#7729 Hol tudom megnézni, hogy jelenleg milyen verziójú a játékom?
Mert nem tudom, hogy most vagy 1.3-as vagy 1.35-ös.
Readme-ben csak 1.3 verziószámokat látok, szóval lehet akkor kell nekem mindenekelőtt a Hotfix.
Ebből viszont a magyar verzióra a simát vagy a JP-set telepítsem?
Illetve ezután a 2.0-ásból is melyiket töltsem majd le?
Megvan mondjuk az INT-es is, csak én mégiscsak biztosan hivatalos patch-et akarok. :) -
NiGhTM4R3 #7728 Helló, elakadtam
A nekromanciás rituálé után elindultam megkeresni az egyik királygyilkost a barlangokba, de ott totál elvesztem. A térképen olyan helyre mutat a felkiáltójel, amit meg sem tudok közelíteni
Youtube-os videót is néznék, de nem tudom erre a küldetésre hogy keressek rá.
Valaki tudna segíteni? -
ratgab #7727 Nem kell külön letölteni! Ezen előrendelői DLC-ket Patch formájában letölti neked a játék (immáron az összes ilyen előrendelői dolgot megkaptuk)! -
kutyu007 #7726 O.K.
Megvettem a játékot. Tudja valaki, hogy lehet letölteni plussz dlc-t, a Misterious Merchant? -
Richardix #7725 Szerintem nagyon nem kell magyarázni, azért ez nem egy Prince of Persia :D -
kutyu007 #7724 Tudtok egyébként ajánlani valami oldalt ahol az irányítást részletesen elmagyarázzák+tippek-trükkök? -
Richardix #7723 Én sem, az a helyzet, hogy a tutorial saját grafikai beállításokat használ, épp ezért nálam eléggé szaggat. Bár nem hiszem, hogy sokról maradtam le (Nyisd ki a journalt, vedd fel a lootot, nyisd meg a térképet, et cetera, et cetera) :D -
#7722 Én még nem próbáltam ki a tutorialt, de irányítani az Axiival lehet, ha jól tudom az utolsó a varázslatok közül (ctrl). tehát nyomd a Q-t -
kutyu007 #7721 Sziasztok!
Most kezdtem az oktatót, de már is elakadtam. A 9-es jellel átveszem az arénában a varázsló által ellenem küldött lény fölött az irányítást, de hogyan tudom a varázsló ellen vezényelni? -
Richardix #7720 Upsz :P
a Witcher 2 weboldalát töviről hegyire átjártam, de itt nem olvastam vissza XD -
#7719 Csak vissza kell olvasni néha: #7697
Steam-essel állítólag nem működik. -
Richardix #7718 Lehet, hogy én vagyok láma, de szétnéztem az oldalukon, és sehol se találom, hol lehetne manuálisan letölteni a patchet? -
zhata #7717 Csak úgy tudtam felrakni a patchet, hogy le kellett lőnöm a tűzfalamat és a benne a vírusirtóval. :((( -
ratgab #7716 Ez az aréna viszont igen brutál: Gyakorlatilag első halálig gyűjthetsz pontokat, utána ki kell lépni és újra kezdeni az arénát, mert nem gyűlik tovább a pont! Én az endriágoknál halltam meg először, de ott aztán elég könnyen! -
ratgab #7715 Ismétlem, nálam semmi probléma nem volt! Egyedül annyi, hogy első indításkor visszaállt nem teljes képernyősre, de a 2. indítás már megoldotta a gondot!
Jah és Dobozosom van, nem steames verzióm! -
#7714 Valószínű akkor, hogy az zavar be. -
#7713 Más a steames verzió -
#7712 Felajánlotta, hogy van új patch, letöltötte, telepítette, minden okés. -
#7711 Nekem is szétkúrta, eltüntek a magyar nyelvi fileok is, ráadásul a játék menüje is bugos.
mi a fészkes fenét csinált a PlayOn? nekem kellenek a magyar fileok :P -
kolbaszosfank #7710 nekem letöltés untán ennyit ir rá a total commander. szerintem csak 1 féle INT peccs van. -
#7709 #7695 -
Haversrác #7708 Bakker nekem szétkúrta az egész játékot a 2.0 peccs.
A beállítások angol lett(mondjuk ezt leszarom)! De eltűntek a játékban a textúrák, egy színes pixelhalmaz lett az egész és a "witcher.com"-ra nem tudok belépni a felhasználói név és jelszavammal. Most ilyenkor MI VAN?
( Azonkívűl, hogy reinstall) -
ricsa008 #7707 valszinű az a baj hogy nincs elég hely a c:-n nem lehet valahogy alapértelmezettt meghajtót változtatni másik partición lenne hely -
ricsa008 #7706 nekem nem indul el a peccs. rányomok hgogy telepítés és hibát dob (Ismét, Folytatás, kihagyás) -
kjhun #7705 Hát amit belinkeltél az csak 907MB, nem 951MB. Vagy többféle INT patch van? -
Micsu #7704 én is nemrég kezdtem neki a játéknak, és itt is felment a peccs -
ratgab #7703 Mint mondtam én ugyanezt tettem, csak nem volt felkiáltójel, csak jelzés, hogy kész van!