9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • kutyu007
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Ott járok, hogy ruhám nincs ill. miniális, felszerelésem semmi. Jobb oldalt fenn ez van kiírva:
    A KAYRAN
    Keress homályvirágot, vagy tarts Sílével, hogy legyőzd a kayrant!
    homályvirág 1/1
    Hogyan tovább, mert a jelző egy bunyós terembe vezetett egy fogadóban, de nem találom a célszemélyt, pedig jelzi a minitérkép???
    Hogyan tudom visszaszerezni a felszerelésem?
    Köszi
  • Prince23
    A tutorial szintfejlődésével lehet folytatni a sztorit? New game)
  • fery02
    Megoldottam végülis az egészet (Registry Check nálam nem csinált semmit). Felraktam a sima 1.35-öt, majd utána az int 2.0-át és kész.

Bár ez a launcher ez egy katasztrófa. :D
    Most már nem dobál ugyan üres hibaüzenetet, de továbbra is jelzi nekem, hogy elérhető a 2.0-ás patch. :D
  • ratgab
    Annak aki már végigjátszotta van valami értelme az oktató résznek (lehet esetleg kapni pár tárgyat esetleg + pénzt érte?)
  • kjhun
    Akkor szerintem az INT lesz jó hozzá. De várjál vele, lehet, hogy offline-ban nem is megy, ha éppen nincs net???? TW2 Forum: Offline Play Available
  • fery02
    Na ilyesmi kell nekem majd szerintem igen, mert launcher is próbálna szedni valamit, de csak egy üres hibaüzenetet dob ki nekem.
    Holnap kipróbálom, köszi!
  • kjhun
    GOG fórum:

It's because the launcher registry entries are corrupt or missing.

Download and run this file , it will fix the entries and hopefully the launcher will work again.

TW2 Registry-bejegyzés ellenőrző program.
  • fery02
    Sima PE, magyar feliratos.
  • kjhun
    Nem az, az a japán verzióhoz való. Milyen verziód van? Magyar? Angol? Netán GOG?
  • fery02
    Oké, majd kipróbálom köszi!
    Viszont aztán 2.0-ásból melyik kell majd nekem? JP-re tippelek valamiért. :)
  • kjhun
    Letöltöd az 1.35-ös patchet, ami nem JP/CZ/RU verzió. És feltelepíted, majd meg mondja, hogy fent van-e. Ha telepít, akkor felteszi, ha nem, akkor elvileg fentvan. 1.3.6720.47945 = szerintem ez 1.3-as verzió.
  • fery02
    Ezt írja: 1.3.6720.47945.
    Ez mi már. :D

Akkor innentől kezdve mitévő legyek? :D
  • Morgolodo
    Bin könyvtár, jobb gomb a witcher2.exe-n, tulajdonságok, részletek, ott a fájlverzió sor.
  • fery02
    Hol tudom megnézni, hogy jelenleg milyen verziójú a játékom?
    Mert nem tudom, hogy most vagy 1.3-as vagy 1.35-ös.
    Readme-ben csak 1.3 verziószámokat látok, szóval lehet akkor kell nekem mindenekelőtt a Hotfix.
    Ebből viszont a magyar verzióra a simát vagy a JP-set telepítsem?
    Illetve ezután a 2.0-ásból is melyiket töltsem majd le?
    Megvan mondjuk az INT-es is, csak én mégiscsak biztosan hivatalos patch-et akarok. :)
  • NiGhTM4R3
    Helló, elakadtam

A nekromanciás rituálé után elindultam megkeresni az egyik királygyilkost a barlangokba, de ott totál elvesztem. A térképen olyan helyre mutat a felkiáltójel, amit meg sem tudok közelíteni
    Youtube-os videót is néznék, de nem tudom erre a küldetésre hogy keressek rá.

Valaki tudna segíteni?
  • ratgab
    Nem kell külön letölteni! Ezen előrendelői DLC-ket Patch formájában letölti neked a játék (immáron az összes ilyen előrendelői dolgot megkaptuk)!
  • kutyu007
    O.K.
    Megvettem a játékot. Tudja valaki, hogy lehet letölteni plussz dlc-t, a Misterious Merchant?
  • Richardix
    Szerintem nagyon nem kell magyarázni, azért ez nem egy Prince of Persia :D
  • kutyu007
    Tudtok egyébként ajánlani valami oldalt ahol az irányítást részletesen elmagyarázzák+tippek-trükkök?
  • Richardix
    Én sem, az a helyzet, hogy a tutorial saját grafikai beállításokat használ, épp ezért nálam eléggé szaggat. Bár nem hiszem, hogy sokról maradtam le (Nyisd ki a journalt, vedd fel a lootot, nyisd meg a térképet, et cetera, et cetera) :D
  • Prince23
    Én még nem próbáltam ki a tutorialt, de irányítani az Axiival lehet, ha jól tudom az utolsó a varázslatok közül (ctrl). tehát nyomd a Q-t
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Most kezdtem az oktatót, de már is elakadtam. A 9-es jellel átveszem az arénában a varázsló által ellenem küldött lény fölött az irányítást, de hogyan tudom a varázsló ellen vezényelni?
  • Richardix
    Upsz :P

a Witcher 2 weboldalát töviről hegyire átjártam, de itt nem olvastam vissza XD
  • MerlinW
    Csak vissza kell olvasni néha: #7697
    Steam-essel állítólag nem működik.
  • Richardix
    Lehet, hogy én vagyok láma, de szétnéztem az oldalukon, és sehol se találom, hol lehetne manuálisan letölteni a patchet?
  • zhata
    Csak úgy tudtam felrakni a patchet, hogy le kellett lőnöm a tűzfalamat és a benne a vírusirtóval. :(((
  • ratgab
    Ez az aréna viszont igen brutál: Gyakorlatilag első halálig gyűjthetsz pontokat, utána ki kell lépni és újra kezdeni az arénát, mert nem gyűlik tovább a pont! Én az endriágoknál halltam meg először, de ott aztán elég könnyen!
  • ratgab
    Ismétlem, nálam semmi probléma nem volt! Egyedül annyi, hogy első indításkor visszaállt nem teljes képernyősre, de a 2. indítás már megoldotta a gondot!

Jah és Dobozosom van, nem steames verzióm!
  • gerey
    Valószínű akkor, hogy az zavar be.
  • Prince23
    Más a steames verzió
  • gerey
    Felajánlotta, hogy van új patch, letöltötte, telepítette, minden okés.
  • Prince23
    Nekem is szétkúrta, eltüntek a magyar nyelvi fileok is, ráadásul a játék menüje is bugos.

mi a fészkes fenét csinált a PlayOn? nekem kellenek a magyar fileok :P
  • kolbaszosfank
    nekem letöltés untán ennyit ir rá a total commander. szerintem csak 1 féle INT peccs van.
  • Bucser
  • Haversrác
    Bakker nekem szétkúrta az egész játékot a 2.0 peccs.
    A beállítások angol lett(mondjuk ezt leszarom)! De eltűntek a játékban a textúrák, egy színes pixelhalmaz lett az egész és a "witcher.com"-ra nem tudok belépni a felhasználói név és jelszavammal. Most ilyenkor MI VAN?
    ( Azonkívűl, hogy reinstall)
  • ricsa008
    valszinű az a baj hogy nincs elég hely a c:-n nem lehet valahogy alapértelmezettt meghajtót változtatni másik partición lenne hely
  • ricsa008
    nekem nem indul el a peccs. rányomok hgogy telepítés és hibát dob (Ismét, Folytatás, kihagyás)
  • kjhun
    Hát amit belinkeltél az csak 907MB, nem 951MB. Vagy többféle INT patch van?
  • Micsu
    én is nemrég kezdtem neki a játéknak, és itt is felment a peccs
  • ratgab
    Mint mondtam én ugyanezt tettem, csak nem volt felkiáltójel, csak jelzés, hogy kész van!