The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Roche ûtján én is klasszisokkal gyengébben fejlõdtem.Iorvethel elértem a max levelt,Roch-nál a sárkányt valami 29 körüli szinten csináltam meg,de lehet h gyengébben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szasztok. Elérte már valaki a 35-ös szintet, ha Roche útját választotta? Már vagy ötször vittem végig Roche-val, mindig máshogy, de a max level amit elérek az 33. Iorveth-el akármit csinálok már az act2 végén level 33-as vagyok, és a sárkány elõtt már 35. Roche-val fele annyi idõ alatt viszem végig, mint Iorveth-el, nincs sikertelen küldetés,mindenféle válasz lehetõséggel próbáltam már végigvinni,DE a max. az a level 33.
Gubberx
Akkor nekem szerencsém van mert sosem volt idõm játszani mióta megvan és még az elsõ rész kikötõjében vagyok 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

The Protector
ááá faszom.most kéne nekiállni a játéknak mert lassan kezd összeállni.
ha lehetne csináltatnék egy memóriatörlést magamon és patchekkel újult erõvel ugranék neki,idõm most engedné.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Hoppá, 80MB-nyi frissítés. Lássuk, lássuk.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem eredeti a játékod, akkor elõfordul.

[merlinw.org]

csak az a szívás hogy sehogy se engedi nekem fel telepíteni egyik patch-et se

MerlinW
Célszerû telepíteni az 1.3-at, miután javítottak vagy 100 dolgon, beletettek egy rakás dolgot, gyorsítottak a játékon, illetve abban van a DLC is.

[merlinw.org]

Igen, az csak a prolog volt, majd most kezdõdik az igazi játék, oda mész ahova akarsz a pálya keretein belül, de mint mondtam nincsenek nagy távolságok, szóval mikor mész leadni egy-egy küldetést, akkor kipakolsz, azt go vissza😄
I.C.ram
Értem, köszi a tippeket. Felrakom majd a patchet akkor. De nekem pl mire a Floatsam is "mocsárba" értem a hajóval, addigra már kiírta, hogy túl sok mindent cipelek. Nem tudom, hogy ez pl sok játékbeli idõnek számít, vagy ennél azért rövidebbek lesznek a kalandozásaim, és többet tudok "üríteni"?
Egyébként is fölösleges cipelni a sok fegyvert. Lényegében a legjobbakért is alig adnak valamit, ha meg nem használod, akkor csak plusz súly.
Hát még csak az 1. fejezetben járok, ott a kocsma alsó részében van, ha teli vagy, lerakod... 300kg azért nem telik meg olyan gyorsan, ha néha "ürítesz". Meg nincsenek akkora távolságok, hogy nagyon idegesítõ legyen...
I.C.ram
és hol lesz a tároló? Mert ha mindig vissza kell menni valami faluba lecuccolni, az annyira nem nyerõ.
Hopp, nem neked szántam! 😊
A tárolóval mi a gond?😄
Nem cheat, és elfér benne minden!
MerlinW
Passz.. nézz körül😊

[merlinw.org]

I.C.ram
Elég lenne nekem, ha csak az alkatrészeknek adna 0 súlyt 😊 Kényszeres gyûjtögetõ vagyok. 😄 Ilyen mod nincs?
MerlinW
Egyrészt ahogy alattam is írták, tároló. Másrészt kiválasztod az általad szimpatikus potikat, fegyvereket, megnézed mik kellenek hozzájuk, és azokat gyûjtöd. A többit eldobod, ha értéktelen.

Ha nagyon zavar, akkor pedig van egy mod, ami minden tárgynak 0 súlyt ad.

[merlinw.org]

Ha a program a hibája miatt nem gátol meg a továbbiaktól.
A legújabb patchat, abban már van láda is!
I.C.ram
Értem, de akkor mit tanácsolsz az állandóan betelõ inventoryra?
MerlinW
W-ben a craftolás a legfontosabb. Erõsebb ezüst/sima kardokat, potikat nem nagyon fogsz tudni venni, csak készíteni. Potik nélkül pedig gyakorlatilag halott vagy😊

[merlinw.org]

I.C.ram
Érdemes a játékban mindent felvenni? Van egy rakás alkatrészem már, de nem tudom õket semmire se használni, és már mozogni is alig birok. Így eladtam mindent, és már csak azt szedem fel, ami értékes vagy tudom használni.

Mit tanácsoltok? Vegyek fel mindent, vagy csak a legszükségesebb dolgokat? Egyáltalán érdemes a craftolásra gyúrni?
nem tudom mi van veletek, de könnyû és normál fokozaton a legkönnyebb a boss fight, bár az a halott szellem boss engem is meg izzasztott, de a kayrant és a többi nagyobb szörnyet nem nagy ördöngösség le gyõzni.

Meg is találtam a megoldást.
Le kell tölteni a lentebb linkelt fájlt,és felül írni a bll55
Másolás helye/C:\Program Files (x86)\The Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts\

http://www.mediafire.com/?ktxlwv978sridoa
Szia.
Nálam nincs gond a játékkal egyedül a felirat nagysága idegesített,és amit itt találtam kb 20 oldallal visszább töredezi a mondatokat le marad a vége.
Nem alaplapi hang kártyátok van,mert az is lehet hiba.?
Minden esetben szedjétek le az alaplap által nyújtott legfrissebb Drivert és hátha jó lesz.
A hangokban is a tálcán érdemes 16bit 44100HZ re rakni.
A másik galiba az a túl melegedés okozhatja ha végét járja a hang kártya,ha egyik sem használ talán ujj konfignál,vagy újabb patch nál megjavul.
Valszeg én is így teszek.
Bosszantó, hogy programhiba tett parkolópályára.
SZEG007
nem is csodálom hogy sok embernek nincs kedve tolni, hiszen brutálisan nehezek a boss fightok, még normál fokozaton is, meg a játék is bugos. Jelenleg nem hallom a dialogusokat, vagy ha azt hallom akkor a környezeti hang hiányoznak, pedig az elsö pár orában tökéletesen müködött, és amikor megprobéltam megoldani a problémát akkor sikeresen töröltem az összes mentett játékomat ugyhogy most pihentetem az egészet, majd 1,5 év mulva biztos jo lesz.

De ki halt ez a topik 7362hsz re valaki.
Sziasztok.
Kéne egy kis help.
Aki tudna adni egy linket hol lehet le szedni,vagy módosítani a játékban megjelenõ karakter feletti feliratokat nagyon meg köszönném.
Egyet sikerült le szednem amit a The Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts\mappába kell be másolni,és felül írni bll55 néven.
A feliratok nagyobbak lettek,és vaskosabbak de sajnos ha hosszabb párbeszéd alakul ki a karakterek között néha darabolni kezdi le marad fél mondatok ami kissé rontja.
1920x1200 felbontásban 24" IPS monitoron eredeti szöveg mérettel nagyítóval kell olvasni olyan kicsik.
Segítségetek elõre is köszönöm.
The Protector
Egy kicsit vidd könnyû fokozaton.Majd aztán ráérzel az 1.felvonásban Floatsamban,fejldõgetsz és felkapcsolhatod a nehézséget.2szer vittem végig a játékot és 2. nekifutásra is így csináltam,a hiba nem benned van.(persze kínkeservesen nehezebb fokon is lehet csinálni csak engem ne szenvedtessen hanem szórakoztasson egy játék)

broman191
Igen, ennyire nehéz. Elõször. Suxható. ;-)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

I.C.ram
Velem van a hiba, hogy a legelején a várostromnál már nehézségekbe ütközök, amikor le kell gyõzni a ballista legénységét? Próbálom elugrálni, ésszel csapkodni, de vagy lenyilaznak, vagy szendvicsbe raknak. Tényleg ennyire rohadt nehéz ez a játék? Normálon tolom csak.
Köszönöm mindenkinek.
broman191
A lényeg hogy az ubersampling legyen kikapcsolva, mellette mindent lehet tologatni fel. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Renjike
mediumon elfog 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

JaSoN HuNTeR
elmegy. Mediumon biztos.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nvidia Gforce 9600 gt 4 gb ram AMD Athlon x2 dual core 6000+ 3.01ghz-val elmegy szaggatás nélkül?
Végre felkerült az egyik kõpárkány képe, ami a hárpiafészekhez vezet(het), csak nem tudok rá felkapaszkodni. Ha valakinek ötlete van, azt köszönöm.
Vagy itt a vég?
http://
A Vergen mellett a "Mágia nyomában" küldetésben a romos torony mellett a hárpiafészket kell elérni, ami egy sziklabércen van. Meg tudná valaki mandani, hogy oda hogy lehet oda feljutni, mert bár két kõpárkány is van, de egyiknél sem jelez kapaszkodót. A bérc köról kiirtottam a hárpiákat, a nekkerket és a katonákat, de hiába járom körül, nem tudok rá feljutni.
Az egyik kõpárkány:
"Arra tudna valaki megoldást,hogy ne lépjen ki a játékból minden figyelmeztetés nélkül.Újraindításkor a "gyorsmentések" eltûnnek.
Legújabb ATI driver,1.3-as patch..."

Tört vagy bolti?

HELP! 😊 most játszottam ki az elsõ részt és meg vannak a mentések "mégis a második rész nem talál betöltendõ karaktert mert szeretnék az elkezdett karakterrel játszani,mert nagyon zavar hogy a játék úgy magyarázza el az elõzményt mintha nem tudnám mi történt. Segítsetek, köszi !! "

Szerintem nem lehet folytatni a karidat, csak valamelyest módosul a sztori ill a karakter, de aligha lesz nálad az elõzõ részben gyûjtött motyó. Korábbi mentéseid meg kell találja, ha ugyanabban a felhasználói profilban vagy ugyanazon az oprendszeren (asszem a dok mappába menti vagy gamesaves-be).

MerlinW
Tudjuk mi volt ez a mai Steam-es 1GB-os frissítés? Infót nem ír róla.

[merlinw.org]

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

HELP! 😊 most játszottam ki az elsõ részt és meg vannak a mentések mégis a második rész nem talál betöltendõ karaktert mert szeretnék az elkezdett karakterrel játszani,mert nagyon zavar hogy a játék úgy magyarázza el az elõzményt mintha nem tudnám mi történt. Segítsetek, köszi !!

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

newil
Arra tudna valaki megoldást,hogy ne lépjen ki a játékból minden figyelmeztetés nélkül.Újraindításkor a "gyorsmentések" eltûnnek.
Legújabb ATI driver,1.3-as patch...
a gépem kisebb szaggatásokkal,de bírja

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

nekem viszont nem eredeti, újra raktam el kezdi telepíteni aztán megint azt írja ki újra...

Ugyanigy jartam az 1.3-as patch-csel en is, pedig eredeti, nem crackkelt jatekom van. En uninstalaltam es utana ujratelepitettem es ilyenkor automatikusan leszedi hozza az uj patch-et. A mentesek nem vesztek el.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Találtam egy oldalt ahol a witcher beli tündék nyelve fennt van 😄

http://witcher.wikia.com/wiki/Elder_Speech