9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • pecaboy
    A leghatékonyabb, ha elgurulsz. Ha nem vagy ott, nem ütnek meg :) Mellesleg gurulás közben eléggé sérthetetlen vagy.

Lehet fegyverrel hárítani is, de asszem azzal kapsz egy kicsi sebzést is. Ellenben ha kifejleszted a megfelelő képességet, egyből visszatámadhatsz hárítás után. Megint másik képesség után hárítás közben vissza tudod verni a nyilakat is a támadókra, ami elég valószerűtlen, de a vicser ugye vicser :)

Az első részt nem vittem végig, mert sz** volt hozzá a gépem, de szerintem ez jobb, mint az első, bár a végén azért maradnak megválaszolatlan dolgok, elvégre kell muníció a harmadik részhez is :)
  • blackfire001
    Van egy kis gondom a harcrendszerrel. Hogyan tudok hatékonyan védekezni? :)
    Egy kérdés azoktól, akik végigjátszották az első részt:
    Van olyan jó a 2. rész, mint az első?
  • bendáj17
    na csak meglett :) További sok sikert a játékhoz, ha van valami csak szólj.
  • kutyu007
    Na sikerült!
  • kutyu007
  • Prince23
    Legtöbbünk nem könnyű fokozaton játszik, így nem érne semmit számodra egy mentés, csak további kínzásokat okozna :)
  • kutyu007
    Próbálom, de nem megy.
  • pecaboy
    Használd a csapda jelet (Yrden, asszem). Anélkül nem megy. Szerintem jó rész, nem érdemes kihagyni.
  • kutyu007
    Az istenért nem bírok a kayrannal, mindig közbejön valami.
    Valaki nem küldené el a saved game-sét közvetlen, hogy leszámolt a szörnnyel?
  • bendáj17
    ja bocsesz semmi extra majd meglátod ha levágsz 3-4 csápot :) Elnézést ha spoilert írtam.
  • kutyu007
    Várjál,ez akkor nekem új információ.
  • bendáj17
    igen nekem túl lassú így soha nem tudtam az utolsó csápon fent maradni :)
  • kutyu007
  • kutyu007
    Ja, vagy kétszer még nekifutottam, de nem sikerült. Van egy csáp, ami állandóan a bokrok fölött tekereg, hiába teszem alá a Yrden jelet.
  • kjhun
    Impulse?? Olyan mint a Steam? Mint a Steam-es verzióknál is, az egész játékot akarja letölteni? Ezért jó a Retail DVD, meg a GOG-os verzió, nem kell 10-20GB-okat letölteni, bár ott ha a legfrissebb verzióként akarod egyből felrakni, akkor letöltöd a frissített telepítőt.

Patch 0 - 2.0 (FULL EFGIS or FULL INT) [1,35GB] Link
  • Morgolodo
    Közben felébredt az Impulse is. Mondjuk érdekesen. Nem a meglévő fájlokat írja felül, egészíti ki, hanem teljes 14 gigát akarja újra lehúzni. Örülök.
  • Morgolodo
    Ezek után a szomszédnak hány csápja maradt?

Van, aki Impulse-os verzióval rendelkezik? Települ-e a 2.0 patch?
  • bendáj17
    pech az jó nehéz rész nekem nehezen sikerült. Bocsi de technikai gondok miatt nem tudok képet csinálni :) Bocsi,
  • kutyu007
    A q...va életbe! Már 3 csápot levágtam a szörnyről, hát nem becsengetett a szomszéd. Teljesen kizökkentett.
  • bendáj17
    rendben meglátom mit tehetek ez ügyben, délután már itthon leszek-

A kayran trap szerintem kell érdemes megkeresni ott hátul Loredo házának raktárán.
  • kutyu007
    Egyébként a kayran legyőzéséhez kell a kayran trap? Nélküle nem megy? Most kutakodom, Loredo hátsó udvarán, de még nincs meg.
  • kutyu007
    Ha van kedved, akkor csinálhatsz. Köszi.
  • bendáj17
    ne add fel ennél jobban nem tudom leírni csináljak egy képet róla hogy hol van?
  • Gubberx
    Na asszem ma nekikezdek dark módban :D
  • pecaboy
    Szkanderben kb. az a lényeg, mint a részeg embert/télapót/akármit irányító játékokban. A pöcköt úgy kell az egyre kisebb sávon belül tartani, hogy számolni kell a FOLYAMATOS elcsúszással. Tehát ha egyszer kicsit jobbra mozgatod az egeret, a pöcök folyamatosan jobbrább fog menni és fordítva. Plusz persze még egy kis random csúszkálás is van. Ezt kell figyelembe venni, semlegesíteni a pöcök elcsúszását, és akkor talán nem olyan nehéz.

Ha egyszer lecsúsztál, onnan már tényleg nehéz visszakapaszkodni, de nem lehetetlen, csak nem szabad elkapkodni.
  • kutyu007
    Á, nem nyüglődök tovább, visszatöltök egy korábbi mentést.
    Kipróbáltam a szandert, a kapott instrukcióval, nekem tetszett.
  • bendáj17
    na akkor a kocsma közelében van ha a bejárattól balra van, egy lépcső vezet oda a főkapu előtt, a piac részen. Remélem sikerül megtalálni.
    A szkander tényleg nehéz nekem nem igazán jött be, főleg a gépem miatt :D Tényleg óvatosan kell csinálni.
    Ha van más csak szólj.
  • Prince23
    Ja vedd fel a ritmust vele :) ha leviszed róla, akkor lenyomtak
  • kutyu007
    Csak simán ott kell tartani?
  • kutyu007
    Igen, valszínű ez lessz. Csak már megint nem emlékszem, hogy ez hol van helyileg? Melyik negyedben?
  • Prince23
    az egeret a csíkon kell tartanod. tehát egérrel kell finomítani, csak óvatósan, finoman :D
  • bendáj17
    Nincs mit várni kellett. A szkander úgy van hogy az egeret kell mozgatni hogy az a pont a csúszka közepén legyen és akkor nyersz. Én fizettem inkább.
    Érdekes nekem mindig megvolt minden. Véletlenül nem csináltad a Másnaposság címú küldetést amikor tök pucéran ébredsz a parton és kékszalagos tetkód van a nyakadon?? Ha ezt megcsináltad akkor lehet hogy ott van az ablak előtti ládában a kékszalagos erők házában ahova Ves rakta.
  • kutyu007
    Köszi megvan. Várni kellet estig, aztán Loredó udvarára kerültem. A balliszta őrre sikeresen ráküldtem a ringyót, de a szkanderben elvéreztem. Mos itt nyomogatni kell valami gombot, hogy nyerjek? Kilépve a kapun visszakaptam a már említett ládából az őr mellet az idventorym, de se ezüstkard, ami már megvolt, se semmi amit idáig gyűjtöttem, csak amit felszerelés nélkül sikerült gyüjteni, azok vannak, osz csókolom. Akkor szerintetek ezeknek lőttek?
  • Gubberx
    Milyen verseny? :S
  • bendáj17
    én nem, más valaki?
  • renato999
    Indult itt valaki a PlayON versenyén ?
  • bendáj17
    a kikötő felé mész és ott balra lesz egy dombon 2 őr is van az ajtóban.
  • kutyu007
    Gyerekek, hol találom ezt a Loredót?
  • kutyu007
    Loredot merre találom. Most kezdem csak bánni, hogy nem igazán tartottam észben, hogy ki merre található, csak mentem banbán a minitérképes jelölés után.
  • Prince23
    Menj Loredó portájához, biztos a porta előtti ládában hagytad a felszerelésedet. Az őr mellett van. (ha nem veszed észre használj Y-t vagy Z-t, és az kiemeli a tárgyakat, lelőhelyeket is.

A kayran ügyében pedig Silét fel kell keresned a fogadó emeletén. beszélned kell és már mehetsz is, de előbb a felszerelést keresd meg!