9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • kutyu007
    Na, most értem a 3. részhez. Naagyon jóóó!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm választ.
  • pecaboy
    Ha magyar verziót akarsz, akkor international (INT).
  • IMYke2.0.0.0
    Elvből nem használok ingame updatert - szóval, nekem melyiket kell letöltenem?:
    Download european patch 1.35 to 2.0 (744MB)
    Download international patch 1.35 to 2.0 (907MB)
  • Although
    Sokáig :)
  • Dark Archon
    Üdv!

Akinek megvan a V2.0 magyarul (eredetiben), tegye meg nekem, hogy a hu0.w2strings nevű file-t elküldi mailen (vagy sendspace-en), ugyanis elkövettem azt a baklövést, hogy Steam-en vettem meg, s nincs benne magyar felirat. A magyarítás meg V1.35-ig igaz, szóval helyenként hiányos, de szerintem ez megoldaná a problémámat. Címem: darkarchon1978 kukac yahoo pont com

Előre is hatalmas köszi!
  • Although
    Kipróbáltam az oktató modot nagyon jó lett. kicsit keveset használtam a lehetőségek közül. :)
  • Although
    Épp most olvastam a hivatalos forumon, ahol rákérdeztek lesz e expansion pack. A moderátor válaszolt és lehet, persze most az xbox-al foglalkoznak de nem fogják elfelejteni a pc-t és dlc-t még biztos fognak kiadni majd. Azt hiszem ennyi röviden.
  • SkyLand
    Srácok nektek a Patch 2 Int amikor feltelepítés végén amikor azt írja hogy "Várj míg a witcher 2 kicsomagolódik a számítógépeteken" meddig tartott? Mert olyan mintha ott befagyott volna..
  • kutyu007
    Köszi. Kipróbálom délután.
  • pecaboy
    Rajtam ne múljon :)

Mellesleg gugli a barátod.

"The last part of the witcher 2 royal blood quest involves asking Henselt for his royal blood. To reach Henselt, Geralt must ask Roche (again!) to distract the guards at the gates. Then sneak around the camp, and reach the largest tent in the camp. There are two guards at this tent. Go to the back, and use Aard on the barrels. Quickly run back to the original tent, and then sneak into the king's tent when they go investigate the shattered barrels. The king Henselt is then at Geralt disposal and will gladly give his royal blood. It is best to spare Henselt, so he can just let Geralt through the gates back to Philippa, and then back to Vergen. Geralt has to promise Henselt he will lift the cursed mist in return."
  • kutyu007
    Lehet, hogy itt lesz vége számomra? Kár érte!
  • kutyu007
    Keresem, de még nem találtam meg.
  • pecaboy
    Az trükkös dolog. A sátor közelébe el lehet jutni, de a két őrrel trükközni kell. Asszem be kell lopózni a sátor mögé, ott meg az egyik jellel valami zajt csapni (vagy manipulálni az őröket?). Valami ilyesmi, de youtube-on ha beírod a kulcsszavakat, megkapod a megoldás videóját.
  • kutyu007
    Sziasztok. Van valami taktikája annak, hogy hogyan tudok eljutni Henselt sátráig, a királyi vér megszerzéséhez, anélkül, hogy az őrök észrevennének? Egyszerűen, már mindent próbáltam, még a tüzeket is kioltottam, de mindig csak elkapnak.
  • caps lock
    A vírusírtót próbáltad már?Sok gondot tud ám okozni.Kapcsold ki,esetleg ideiglenesen szedd le a gépedről és úgy próbáld.
  • Alador
    Hello, bocsi még 15. írtam be a fórumba egy segítségkérés miatt de nem jött semmi válasz pls help nagyon szeretnék játszani vele.
  • pecaboy
    Asszem ez a bug nálam is előjött, de nem tudom biztosan, hogy mentem tovább, ezért nem is válaszoltam korábban. Ha jól emléxem, folyamatosan futottam/mentem az ajtó irányába, és nyomtam a használat gombot, mint az őrült, míg végül sikerült.
  • Although
    A tündés vonalat én még csak most fogom elkezdeni ha lesz időm karácsonykor :)
  • kutyu007
    Úgy látom mindig belefutok egy bugba.
    Érdekes módon amikor visszatöltöttem az itt mentett játékot, már nem volt semmi hiba. Simán kitudtam nyitni az ajtót, ahogy kell. Érdekes.
  • kutyu007
    Sziasztok! Kellene egy kis segítség. A hol van Triss második részénél járok.Philippa Eilhart meghatározta Triss helyzetét, közölte, hogy a köd túloldalán van, s segít az áthaladásban. Indulnék neki, csak van egy kis bibi. Nem tudom kinyitni az ajtót, pedig a beszélgetésben már minden opción végigmentem. Hogy tudok kijutni?
  • bendáj17
    Teljesen igazad van nem szükséges, néha tényleg zavaró volt :)
  • zhata
    "Aki nem ismeri ezt a bosst ill. a leölésének taktikáját, annak elsőre gyakorlatilag lehetetlen legyőznie."

Igazad van, de annyit hozzátennék, hogy sokadszorra sem tudja enélkül.
    Ez a dög túl erősre sikerült.
    De a játék ettől függetlenül szuper.
  • Alador
    Sziasztok lenne egy óriási problémám. A játékban nekem nem mennem a bekapcsolásnál a videók ( egész monitor fekete) majd megjelenik a menü, elindítom a játékot és benne sehol sincs szöveg (de be van állítva) ,hogyha megnyomom az Esc-t akkor csak befagy a kép de nem hozza be a menübe de egyébként ott van mert tudok lépkedni a billentyűkkel, hogyha játszom csak Geraltot meg a tájat látom sem HPjelzö, sem térkép egyszerűen semmi.
    Kérlek segítsetek nagyon szeretnék játszani vele.
  • pecaboy
    Külön kell leszedni a 2.0 INT(ernational) patchet, azzal mennie kéne.
  • SkyLand
    Sziasztok!

Ma 2.0 patchet leöltötte a játék és eltűnt a magyar nyelv választásának a lehetősége.Miért?
  • pecaboy
    Egyébként nagyon jó játék, csak annyi zavarót találtam benne, hogy a progi néha (szerencsére nagyon ritkán) megszabja, mit hogyan csináljunk, pl. a Kayrannál, és azt pont úgy kell csinálni. Aki nem ismeri ezt a bosst ill. a leölésének taktikáját, annak elsőre gyakorlatilag lehetetlen legyőznie. Ez egy kicsit ront a függetlenség érzésén.

A másik hiba, hogy a többszörös instakill skill (azonnali kivégzés több ellenfélre) csak emberekre működik, szörnyekre nem, és ezt az "apróságot" sehol sem írja a játék.

Easyn remélhetőleg nemsoká végigviszem, de ezt a nehézséget nem ajánlom senkinek, mert így főzetek nélkül sem nehéz megcsinálni. Ha végeztem, nekimegyek hardon is :)

Összességében szuper a játék.
  • pecaboy
    Nem muszáj macskafőzet, engem kifejezetten zavarni szokott. Az ellenfeleket is meg a tárgyakat is (medállal) sokkal jobban látni sötétben, mint abban a fekete-fehér izében. Kicsit feljebb kell venni a fényerőt, annyi.
  • Ezio of Rivia
    én az elsőre is nagyon rávoltam függve 2009 nyaram ráment az elsőre 2011 es rész meg a másodikra amint befejeztem kezdtem előlről nehezebb szinten másképp. mind2 vel ellehet játszani de a második több szempontból is jobb, de mint minden játéknál nyilván itt is vannak dolgok ami az elsőbe volt jobb nekem például az hogy a védekezés automatikus örültem mikor láttam hogy itt már nekünk kell védekezni de mikor megláttam aztis hogy erélypontért cserébe hárít nemadja szal a gurulásra talenteztem és jó mert messzebre gyorsabban gurul(közlekedésre is használtam ha erdőbe mászkáltam vagy vmi akkor mindig gurulva közlekedtem)
  • Ezio of Rivia
    én úgy emlékszem 2 kulcsot kellet megkeresni assszem egy a nyugati oldalon meg a keletebbin am meg rakad fel mindig a queen-t nem sokat de egy kevés fényt biztosít
  • bendáj17
    Érdekes nem tudom mennyire bug én megtudtam csinálni macskafőzetet meg csinálj egy párat oda kell vagy 4-5 főzet :D Nincs itt pangás én mindig nézem hogy van-e valami.
  • kutyu007
    Bocs a hibás helyesírásért.
  • kutyu007
    Mi történt itt? Semmi mozgás? Na megmozgatjuk egy kicsit.
    Most épp a szalmagyopárt keresem a tárnákban a törpékkel. A macskafőzetem már rég elfogyott, a törpék is álland a lábam alatt vannak. Ahhoz, hogy mélyebbre jusson az ember , időröl időre kulcsot kell keresni. Nem is volna gond, csak megkeresi az ember, de nem tudom, hogy ez valami bug-e, de már másodjára csinálja velem a game, hogy huába van meg a kulcs, úgy tesz a progi, mintha nem lenne. Először kicsit visszafelémentem, majd újra az ajtóhoz, és láss csodát, akkor már ki tudtam nyitni az ajtót. Most meg hiába van nálam Blint naplójával együtt, b...ik rá. Csak azt írja , hogy keressek kulcsot. Oszt ott van nálam. ??????
  • bendáj17
    na akkor jó hajrá :D
  • kutyu007
    Megvan, csak jobban körülkellet nézni.
  • bendáj17
    a medence melletti ládában nincs benne? nálad tényleg hagyomány lesz.
  • Gubberx
    XD
  • kutyu007
    Na ez nem tartott sokáig. Triss Merigoldal való enyelgés után a dombon lévő fürdőromnál próbálok felöltözni, de sehol sem találom a ruhám. Már megint. De ez már nálam úgy látszik hagyomány lesz.
  • bendáj17
    nincs mit :)
  • kutyu007
    Köszi. Majd nyaggatom itt a jónépet.