The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar változat lesz hozzá automatikusan?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Vagy ez nem olyan mint a berserk mód, semmi látványos megnyilvánulása nincs? esetleg passzív erõ? nem értem..
A 2. fejezetben a kaedweni táborban hogy tudok belépni az aréna harcokba? Proximo-val ha beszélek nincs opció, csak felajánlja.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Az egyben volt... 5 teljes terület questekkel, stb. Itt viszont csak... 2-3 volt. Valamint a történet se volt olyan összeszedett, mint az elsõ rész esetében. Rengeteg minden nincs egyszerûen lezárva benne, mintha egy esedékes harmadik részre halogatnák a csattanót. Nem kimondottan rajongok az efféle befejezésekért :S
Modnjuk úgy vettem észre - habár egy végigjátszás alatt ez nem annyira látszik - hogy sokkal nagyobb hordereje van a játékbeli döntéseinknek, van, hogy például egy teljesen más, történeti szállal, és küldetésekkel telerakott területre kerülünk ha így döntünk, mint ha úgy. Talán majd a közeljövõben újratolom az 1-et, majd ezt is, de ezúttal nem a Scoia'tael oldalára állok 😄
Chapter III elejére gondolsz? Én pont ott járok, egyik út, hogy lemészárlom azt a kommandót, ami a város határát õrzi, a másik út, hogy Iorveth-tel megyek. Az elõbbit próbáltam - banzai! 😊 - , de legyalultak a sok íjászukkal. Speciel nem tudom, respawnt nem láttam, de nem zárom ki, hogy ott lehetetlen az átjutás.
Egyébként Chapter III-ban van egy hely ami TELE VAN Nilfgaard katonákkal. Azokat ki lehet onnan irtani, vagy nem? Csak mert a helység bejáratánál õrködõ két katona akkor is respawnol 1-2 perc után, ha fél méterre állok a helyüktõl.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Gép újraindítás megoldotta a problémát, jó lett <#kerdes>#kerdes><#email>#email>
A 2.0-ás patch mekkora lesz, 1-2GB?? Vagy kissebb?? Lásd TW EE Patch, az is majdnem 1GB.
Egyik nap csak úgy simán belépek játékba és ez fogad. Szerintetek mitõl lehet?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Most, hogy túljutottam a Prológuson végre kezd tetszetõs lenni a dolog. Csak érteném, miért szúrják el az elejét mindig...