The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már ugy értem hogy a game magának automatikusan peccselt...
Felraktam a 2.0-as peccset, erre eltünt a magyar szöveg. Egyéb nyelvegek lehet választani, de magyart nem. Valaki tapasztalt hasonlót?
Prince23
Már tölthetõ a 2.0!

Steamre mikor fog felkerülni?

Pöpec!
Magyar változat lesz hozzá automatikusan?
gerey
Patch 2.0-áról nincs új infó?? 2 napja senki se írt itt xD <#taps>
pontosan 😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jaja, vannak speciális hatásai, ha kifejlesztesz bizonyos képességeket. A töltõdése is képességektõl függ.
ha a jelekre adsz pontokat ott az adrenalin egy körben mindenkit lefagyaszt vagy ilyesmi.

Fel kell töltõdnie maxra, utána használhatod harcban. Egy szörnyet, illetve egy vagy több embert lehet vele azonnal megölni.
Eszembe jutott még egy kérdés: az adrenalint hogy tudom aktiválni? oké, a beállításokban beállítottam a 'B' gombra, de sem harcban sem séta közben nem reagál, csak egy furcsa hangot ad ki ha megnyomom. A kardmester utat választottam, és mint írtam a 2. fejezetben vagyok szóval szerintem már használnom kellene.

Vagy ez nem olyan mint a berserk mód, semmi látványos megnyilvánulása nincs? esetleg passzív erõ? nem értem..

Kicsit késõbb visszamész. Megkérdezi majd, hogy készen állsz-e, és akkor harcolhatsz majd.
Hi
A 2. fejezetben a kaedweni táborban hogy tudok belépni az aréna harcokba? Proximo-val ha beszélek nincs opció, csak felajánlja.

Igen bocsánat pont a lényeg ki maradt. Elnézést.

Illetve, hogy NEM te vagy az 😄
Elég erõsek, de ha az 1-ben ismered Siegfried és a végén a pártjukra állsz simán átengednek és nem is kell bizonyítani hogy te vagy a király gyilkos.

Rövidebb sajna de ha mindkét fõ szálon mész azért az egész jó.

Igen, azaz.
Laza
Sajna már a 3 fejezet is egyre rövidebb illetve gyengébb. Nekem az elsõ fejezet tetszett a legjobban mind cselekmény illetve helyszín alapján. Jó lett volna, ha marad ez a színvonal végig.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mikor adják ki boxra?
Igen, észrevehetõen rövidebb.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hm.. vége. Én tévedek, vagy tényleg sokkal rövidebb volt az elsõ résznél?
Az egyben volt... 5 teljes terület questekkel, stb. Itt viszont csak... 2-3 volt. Valamint a történet se volt olyan összeszedett, mint az elsõ rész esetében. Rengeteg minden nincs egyszerûen lezárva benne, mintha egy esedékes harmadik részre halogatnák a csattanót. Nem kimondottan rajongok az efféle befejezésekért :S

Modnjuk úgy vettem észre - habár egy végigjátszás alatt ez nem annyira látszik - hogy sokkal nagyobb hordereje van a játékbeli döntéseinknek, van, hogy például egy teljesen más, történeti szállal, és küldetésekkel telerakott területre kerülünk ha így döntünk, mint ha úgy. Talán majd a közeljövõben újratolom az 1-et, majd ezt is, de ezúttal nem a Scoia'tael oldalára állok 😄
Azok a Vörös Rózsa rend lesz Siegfried of Denesle vezetésével. Õk õrzik a Loc Muinne-t õk radovidot Redanian királyt szolgálják.

Nilfgaard-ak rabolták el Trisst a varázsló nõt. A bázisuknál jársz amikor a kancellárt kaptad el túsznak? vagy máshol?

nem, nem ott. Kicsit késõbb lesz egy nagy csoport katona, a rendeltetésük végülis az, hogy letartóztatnak, de én késõbb visszamentem.
A legújabb peccsel játszol? Nálam ha kipattan az ellenfél kockája, azt nem használhatja.

Chapter III elejére gondolsz? Én pont ott járok, egyik út, hogy lemészárlom azt a kommandót, ami a város határát õrzi, a másik út, hogy Iorveth-tel megyek. Az elõbbit próbáltam - banzai! 😊 - , de legyalultak a sok íjászukkal. Speciel nem tudom, respawnt nem láttam, de nem zárom ki, hogy ott lehetetlen az átjutás.
Hm.. kockapókerben csal az ellenfél! Ha én nekem kipattan egy kocka a tábláról akkor azt buktam, ha az ellenfélnek száll el a kockája, akkor a következõ dobásnál újra 5 kockával dob.. WTF?!

Egyébként Chapter III-ban van egy hely ami TELE VAN Nilfgaard katonákkal. Azokat ki lehet onnan irtani, vagy nem? Csak mert a helység bejáratánál õrködõ két katona akkor is respawnol 1-2 perc után, ha fél méterre állok a helyüktõl.
Szerintem a videokártya dobta be a törülközõt, velem is volt hasonló.
Akkor valami hardverhiba lehet.
KaszaN
Én is, de ki is lövi egybõl, hogy egyik napról a másikra ilyen nem történik.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Igazából >passz<unk sincs sztem. Driver, videokályha, vírus, kevés hely a winyón... Én igazából a vidikártyára vagy a driverére gyanakodnék.
KaszaN
Egyéb hülye válasz?

MerlinW
Nem értem miért kérdés az hogy telepítsd-e a javításokat😊 Anélkül el sem indítok játékot, mielõtt nem naprakész.

[merlinw.org]

wedge31
Mindenképp megéri patchelni a játékot az ingyenes dlc-k miatt is amik alapból benne vannak a patchekben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

aha... akkor patcheljem fel? Egy dobást megér.
wedge31
Ha felpatcheled a játékot felesleges az a exe mert már rég kivették a védelmet a játékból. Patch nélkül meg nincs sok értelme játszani mert rengeteget javit minden értelemben a játékon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

és.. az miért segítene?
Itt van fent a bannerba a linkje. Védelem nélküli exe. <#wave>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

és mi is az a GoG-os exe?
gog-os exe segít! Amúgy kapcsold ki az ubersamplinget és az SSAO-t a dinamikus csontváz mittudoménmit meg kapcsold be és rakd fel a legfrissebb videókártya driver-t az is segít!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát úgy tûnik ki fog maradni számomra ez a játék... még a legalacsonyabb beállításokkal is laggol, és így nem vmi élvezetes... :S
pont ez jutott az eszembe nekem is 😄
Kifutottál az idöbõl <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Szép kis bug <#hehe>

Gép újraindítás megoldotta a problémát, jó lett <#kerdes><#email>

A 2.0-ás patch mekkora lesz, 1-2GB?? Vagy kissebb?? Lásd TW EE Patch, az is majdnem 1GB.
KaszaN
Hi
Egyik nap csak úgy simán belépek játékba és ez fogad. Szerintetek mitõl lehet?

A sárkányos dolgot a patchben javították. Arra csak utoljára kattinthatsz.
Ezt nem is vitatom, csak meghökkent, hogy az elsõ és a második rész is siralmasan kezdõdik, és csak utána indul be. Itt van pl a visszaemlékezõs kihallgatás: maga az ötlet jó, csak ahogy megcsinálták... pl 4 történés közül, amik szorosan egymást követik TE választod ki, hogy milyen sorrendben regéled el õket. És ez elsõre csalóka. Én pl néztem a válaszlehetõségeket, megcsillant a szemem a sárkány szón és rákattintottam. Ezek után bedob egy harc közepébe, fogalmam sincs hogy kikkel harcolok, fogalmam sincs, mit keres ott a sárkány, mindez miért? Mert ahelyett, hogy szigorúan sorrendben jöttek volna a dolgok, a játék rád hagyja, és persze az ember nem is tudja, hogy mit takarnak azok a válaszok, és csak úgy rákattint valamelyikre amelyik szimpi... Kérdem én: Erre mégis mi szükség volt?
Szerintem ez egy egész jó játék. Bár egy kicsit nehéznek tartom, de ez az én bajom. 😊)) Sose rosszabbat!
Aha, de mondjuk akinek nincs csúcsgépe, hogy minden grafikai beállítást maxre rakjon, annak sok szarakodással jár beállítani, hogy optimális legyen.

Most, hogy túljutottam a Prológuson végre kezd tetszetõs lenni a dolog. Csak érteném, miért szúrják el az elejét mindig...