9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Although
    De ügyesen meg van oldva hogy más is jó hozzá mert az alkotóelem számít nem a virág neve. :)
  • obe
    jaja, sok finom holmit el lehet főzni, ha hagyod hogy a gép válogassa bele a hozzávalókat, "ő" nem lesz szívbajos, csuklóból belekotyvasztja a legegyszerűbb koktélba is a raritást
  • hana1
    Bátyám! Elhasználtad valamire azt a vacak virágot, ne csodálkozz! :-)
    Egyébként ha jól tévedek más virág is jó hozzá (lehet hogy nem virág, hanem egyéb anyag). Kutass!
  • bendáj17
    Rendben köszi az infót.
  • Prince23
    Öcsém. Megcsináltam a Maléna küldetést, a vízesésig el is jutok. Mondom akkor már bemegyek a barlangba a homályvirágért, azt felszedem, ha már itt jártam ugye.

erre fel megyek Trisszel felkutatni a kayran nyomát, mérgét stb. Ugyer kiderül h homályvirág kell majd ellen, ami UGYE meg van nekem. meditálnék alkimiába meg ienek, és a Mongúzt nem tudom megcsinálni. na mondom szezzük meg mégegyszer a homályvirágot. Erre a barlangjában NINCS OTT. lőttek a küldetésnek. ekkora bugot öcsém mosmár :OP
  • ratgab
    Utolsóban benne van általában az összes előző.
  • bendáj17
    Köszi én is rátaláltam, még annyi kérdésem lenne hogy eredeti játéknál ha felrakom, akkor automatikusan letölti az összes patchet vagy csak az utolsót?
  • ratgab
    Tartalmazzák.
  • bendáj17
    Hali a patchek ugye tartalmazzák az eddig megjelent dlc-ket is ??
  • newil
    Helo,honnan tudom letölteni a magyarítást,a nyelvi fájlokat? A steam-es 2.0-ás változata nem tartalmazza a magyar nyelvet ezért kérdezem.
    Elnézést ,ha előttem már valaki kérdezte és igen rákerestem - google a jó barátom -de most cserben hagyott.
    A választ köszönöm előre is.
  • Although
    Hát nem tudok segíteni, de alul van egy kereső kulcsszavakkal rá tudsz keresni.
  • gyuree
    Sziasztok! Lehet lerágott csont amit kérdezek de miért van hogy ha több sornyi a párbeszédek felirata hiányosan jeleníti meg a szöveget. Ha már volt ilyen probléma elnézést kérek de nincs időm vissza olvasni. Köszönöm előre is a segítséget.
  • NovaTerra
    Főleg mivel nagy kiadó állt a konzolos projekt mögé, tehát reklámozni fogják rendesen.
  • Afe
    http nélkül:
    www.youtube.com/watch?v=5VYYQ8R3PF4&feature=related
  • Afe
    Valaki árulja el nekem, hogy hol kell bekapcsolni a játékban, hogy ilyen sztereo képet kapjak? Iszonyú brutálul fest 3D kijelzőn.
  • grebber
    Ezt senki sem vétozza meg de konzolra majd meglátod sokkal többen veszi meg.
    És mivel agyonhájpolt a konzol ugyis látni fogjuk mennyi fogy rá mert kb db-ra pontos eladási számot közölnek állandóan!
  • Micsu
    sok mindenben

lesz új intro/outro
    4 óra új gameplay
    új effektek
    átgondolt kamera és célzás
    meg még pár apróság
  • kjhun
    Leszedik azt is sokan, majd meglátod, amint kijön, fent is lesz az összes warezoldalon, de még akár előbb is felkerülhet oda, mire te megveszed az üzletben, volt már rá példa, nem is egy.
  • Shep
    Hát azért most sem állnak szarul. A fejlesztés árát gyakorlatilag az eddigi eladások már bőven visszahozták a konzolos eladás már csak plusz profit lesz. Úgyhogy azért megéri még PC-re fejleszteni.
  • kjhun
    Az EE miben fog különbözni az alaptól??
  • grebber
    Ja főleg mit összesírtak a warez miatt, csoda ha ingyenes lesz.Bár boxos verzióból megszedik magukat!
  • Micsu
  • Prince23
    Ez nem Activision, ez CD Projekt :))
  • Shep
    Az korrekt akkor ha ingyen. És azt lehet tudni ,hogy hova ékelődik be az eddigi történetbe az a +4 óra?
  • Prince23
    Ez a konzolos.. természetesen ingyen letölthetőek lesznek PC-re is, kb 4 óra új gameplay lesz benne
  • Shep
    4 óra? Az nem rossz. És mi mikor kapjuk, meg gondolom fizetős DLC formában ha jól sejtem?
  • Micsu
    4 óra plussz de megkapják a pcsek is
  • Shep
    A kutya mindenit neki de állat trailer. Csak számomra volt pár jelenet ismeretlen? Ennyi plusz lenne a konzolosban ,vagy csak a 2 végigjátszás mellett is ennyi minden kimaradt volna?
  • Prince23

nemhiába GOTY máshol
  • Amiga
    Minden verzióban integrálva van a magyar nyelv. Nekem steamen van meg, ott is.
  • Although
    Nos én boltit vettem. 8e körül kaptam egy szép dobozt sok extrával. :) Szóval nem tudom milyen a gog-os verzio. De a nyelv beállítás a már feltelepített program setup menujében állítható. Nem gondolom hogy eltérés lenne a verziók között. De biztosan nem tudom. :)
  • viziloitato
    Elvileg, vagy biztos? Megvenném, ha biztos lenne. Köszönöm a gyors választ, de inkább várok még, hátha valakinek megvan itt gog.com-ról, és biztosat tud mondani.
  • Although
    Elvileg van egy menu az optiosnba ahol ki tudod választani a nyelvet. Ha minden nyelvet felteszel az kb 5 nyelv benne a magyarral.
  • viziloitato
    A gog.com-on vásárolt Witcher 2-höz van magyar felirat? (a leírásban nem szerepel a magyar felirat, de hátha)
  • Prince23
    Egyetértek.
    Nálam amúgy RPG fronton a Witcher 2 és a Deus Ex HR az etalon tavalyról. viszont PC-n (exkluzívba is) sztem egyértelműen a Witcher 2 nyer.

• Shep
    Hát én a Witchert jobban élveztem, mint a Skyrimet, sokkal jobban bejött a világ, meg a történet is. Skyrimben egyedül az óriási szabadság az ami sokat dob a dolgon.

Ja igen a Batman is nagyon ott van, igazából nehezen tudnám eldönteni melyik a jobb.
  • Although
    Nos év játékaként azért lehet a Skyrim a szabad világával, egyszerűségével, szép grafikájával. nem rossz cím mint év játéka. Bár a Witcher 2 se rossz de ami rpgnek előny az nem biztos az év játékaként is előny. Azért a harcrendszerre mérföldekkel nehezebb a Witcher 2-nek mint a Skyrimnek. Egyébként az év játéka címnél a Batman is játszik szerintem. A sztorija körökkel veri a Skyrimét.
  • Prince23
    PC-n pláne :) azért tegyük oda ezt is :D

Multiplatformban tény hogy a Skyrim meg a Dragon age 2

• Shep
    Mi az, hogy év RPG-je? Év játéka is ez volt.
  • Prince23
    Pedig PC exkluzív címként bizony ez volt az ÉV rpg és az év játéka azon :)

Érdekesség: (X360 kicsomagolása)