The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A KAYRAN
Keress homályvirágot, vagy tarts Sílével, hogy legyõzd a kayrant!
homályvirág 1/1
Hogyan tovább, mert a jelzõ egy bunyós terembe vezetett egy fogadóban, de nem találom a célszemélyt, pedig jelzi a minitérkép???
Hogyan tudom visszaszerezni a felszerelésem?
Köszi
Bár ez a launcher ez egy katasztrófa. 😄
Most már nem dobál ugyan üres hibaüzenetet, de továbbra is jelzi nekem, hogy elérhetõ a 2.0-ás patch. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Holnap kipróbálom, köszi!
It's because the launcher registry entries are corrupt or missing.
Download and run this file , it will fix the entries and hopefully the launcher will work again.
TW2 Registry-bejegyzés ellenõrzõ program.
Viszont aztán 2.0-ásból melyik kell majd nekem? JP-re tippelek valamiért. 😊
Ez mi már. 😄
Akkor innentõl kezdve mitévõ legyek? 😄
Mert nem tudom, hogy most vagy 1.3-as vagy 1.35-ös.
Readme-ben csak 1.3 verziószámokat látok, szóval lehet akkor kell nekem mindenekelõtt a Hotfix.
Ebbõl viszont a magyar verzióra a simát vagy a JP-set telepítsem?
Illetve ezután a 2.0-ásból is melyiket töltsem majd le?
Megvan mondjuk az INT-es is, csak én mégiscsak biztosan hivatalos patch-et akarok. 😊
A nekromanciás rituálé után elindultam megkeresni az egyik királygyilkost a barlangokba, de ott totál elvesztem. A térképen olyan helyre mutat a felkiáltójel, amit meg sem tudok közelíteni
Youtube-os videót is néznék, de nem tudom erre a küldetésre hogy keressek rá.
Valaki tudna segíteni?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megvettem a játékot. Tudja valaki, hogy lehet letölteni plussz dlc-t, a Misterious Merchant?
Most kezdtem az oktatót, de már is elakadtam. A 9-es jellel átveszem az arénában a varázsló által ellenem küldött lény fölött az irányítást, de hogyan tudom a varázsló ellen vezényelni?
a Witcher 2 weboldalát tövirõl hegyire átjártam, de itt nem olvastam vissza XD
Jah és Dobozosom van, nem steames verzióm!
mi a fészkes fenét csinált a PlayOn? nekem kellenek a magyar fileok 😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A beállítások angol lett(mondjuk ezt leszarom)! De eltûntek a játékban a textúrák, egy színes pixelhalmaz lett az egész és a "witcher.com"-ra nem tudok belépni a felhasználói név és jelszavammal. Most ilyenkor MI VAN?
( Azonkívûl, hogy reinstall)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amikor megvan a peccs vagy korrektül megcsinálja, vagy úgy jársz mint én hogy nem lesz magyar - ez azért van mert a launcher rossz peccset szedett le.
Erre az a megoldás hogy leszeded a teljes INTernational 2.0 peccset, és még1x peccselsz azzal. 951 Mega, itt: http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/files/Patch%202_0/patch2_0_INT.exe
Barom launcher nem jó peccset szedett le. Le kell szedni manuálisan az INT peccset, feltenni, és mindjárt visszajön a magyar.
Megvan a játék a megjelenés napjától, csak még mindig nem végeztem az elsõ résszel.....
Az érdekelne hogy a különbözõ javítások - most már ugye ez a 2.0-ás verzió - tartalmaznak-e "DLC"-ket vagy azokat külön kell beszerezni?
"keverhetõek" -e a különbözõ dolgok egyáltalán?