9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Shep
    Igen, sajnos már tölthető.
  • kjhun
    Kikerült warezra?? Hát az gáz. PC-re meg semmi?
  • Shep
    Na a konzolosok már nyomhatják a bővített verziót.
  • obe
    köszönöm, jo hir
  • Seth
    Extended edition, bővített változat, kb 4 órányi új tartalommal,új felszerelésekkel,karakterekkel. Április 17.-én jelenik meg 360-ra,PC-re az extra tartalom is ekkor tölthető, ingyen.
  • obe
    sräcok

mit tudni a nemsokära megjelenö Extended edition-rol ?...a cd galaxis-on meg meg sem lehet rendleni, pedig äprilisban jelenik meg..vagy csak xbox 360-ra ?...különällo teljesen uj jätek lesz, vagy csak kiegeszitö ?
  • Although
    http://www.gametrailers.com/video/developer-diary-the-witcher/728435
    Szerintem egy csodás kis video az utóbbi évek egyik legjobb introjáról. :)
  • steweee
    megnyugodtam, tehát nem maradtam le semmiről amikor geralt hódít :)
  • rotator
    A legtöbb játékból érintetlen angol kiadás jön be, csak a kézikönyv magyar. A játékok egy részének feliratát magyarítják, ilyenkor néha lemarad az angol (tipikusan pl. Seven M kiadványoknál), a szinkron baromi ritka. Néha egy játékból többféle kiadás is forgalomban van, pl. Starcraft 2, de ez ritka. Ha biztosra akarsz menni, Angliából érdemes rendelni.

A Witcher első részéhez ingyen és bérmentve letölthető az összes nyelvű hang és felirat a kiadótól.

1. Nincs szexjelenet, kártyák vannak. Az USA kiadásban cenzúrázva (cici sem látszódik), a magyar vágatlan.

2. ???
  • steweee
    a withcer topicjába írtam, de szeretném ha vki itt válaszolna, mert inkább ez pörög

kiegészíteném rögtön egy másik kérdéssel is, magyarországon létezik olyan, hogy az eredeti angol nyelvű kiadást megvegye az ember egy játékból ? minden tiszteletem és elismerésem a magyarítóké, de hogy b*sszák meg magukat, hogy rákényszerítik az emberre a magyarítást. nem azért tanultam meg angolul, hogy ne angolul játszak a játékokkal.

ezen felül az első részhez két kérdésem lenne :

1: amikor becsajozunk, az a tört verzió hibája hogy nincs "sexjelenet" vagy cenzúrázva van a magyar kiadású verzió, vagy alapból ilyen a program ? egy dragon age után elég hihetetlen, bár ez jelent meg előbb

2: már nem emléxem pontosan hogy lehet az erősebb kivitelő potionokat gyártani, mire kell figyelni. vagy ugye az albredo, rubedo, nigredo másodlagos hatóanyagok némely komponensben.

úgy kellene összeállítani a potiont, hogy pl: az slotokba 3,4,vagy mind az 5 összetevőnek azonos, vagy különböző vagy elég ha csak néhány tartalmazza a másodlagos összetevőket ?
  • proway
    meg is vetem már :D:D
  • xido
    poénból rágugliztam most..hát a kurva életbe,hogy amit már az 1.rész hiper kiadásánál is szerettem volna..a boxosoknak ott fityeg a nyaklánc..istenit a szerencséjüknek:)
  • blackcalibra
    A #7967 hozzászólásban leírtakat mikor kapjuk meg?
    A Boxos megjelenéskor?
    Érdemes lehet addig várni a játék elkezdésével?
    Ma fejeztem be az első részt, jó lenne már belevágni ebbe is, de végül is nem annyira sürgős, egy fél évig elleszek ezzel is majd.
  • Pretorian
    CD Galaxisban 4990 a Premium Edition.
  • gerey
    Benne vannak a DLC-k a patchban ha jól tudom.
  • proway
    na újraraktam a 2.1-est és most már indul :D:D de a mysterious merchant-ot hol tudom letölteni? abban segítsetek már pls!!
  • proway
    sziastok, most vettem meg a premium kiadást és fel is telepítettem, le is töltött hozzá patcheket, meg már regisztráltam is de a 2.1-et nem akarta felrakni, és mostmár a játék se indul, runtime error-t ír ki. vlki lécci segítsen!!
  • obe
    ááá...köszönöm
  • hana1
    a "Falnak is füle van"-t viszont mindég elbukom...valakinek sikerült már?
  • hana1
    axii-t vagy mit kell nyomni a fiúra, attól engedelmes lesz...ha közeledsz hozzá, kiírja, hogy most nyomd meg ezt a gombot, és akkor jó lesz neked.
  • obe
    sräcok, megegy kerdesem lenne..

..henselt vereböl kell szereznem a 2. felvonäsban, ehhez ät kell lopoznom a täboron, egeszen addig megy is ahol egy szakäcs melett kellene ellopoznom, de 100 x is eszrevesz, mäsfele nem is eneged...van itt valami amire nem figyelek ?...valami jo tipp ? ( ez mär közvetlen a kijärat kapu elött van )

köszi
  • kjhun
    STEAM-es verzióra, meg akinek nem magyar: TW2 v2.1 HUN Magyar nyelvi fájlok
  • obe
    ok, köszi a segitseget...magyarul meg sokära hasznälhatom öket, akkor sem mindet
  • The Protector
    az a nagy helyzet h a mutagéneket maxra fejlesztett képességekhez tudod hozzárendelni és nem mindhez.vagy is erős kifefejezés a "nem mindhez" is mert minden ágnak inkább a közepe felé és a vége felé vannak képességek amiket lehet mutagénezni. olvass utána h melyikeket lehet.
  • obe
    srácok

a mutagének használatával nem vagyok tisztában, a 4 fajta fejlödési fán kellene elosztani-társítani a megszerzett képességekkel...bármelyik képességre huzom az egeret, sehol nem találok mutagénnel továbbfejlesztett képességet..vagy rossz helyen akarok fejleszteni ?..level 16 vagyok, 2. felvonás iorveth utja, vergen..egy halom mutagénem van elfözöcskézni nem akartam, jopár epikus, ritka van közte

• feketeobeliszk
    Sziasztok! Elakadtam, segítsetek. Második fejezet Iorveth oldalán. Van három küldetésem (egy adósság rendezése, gyanúsított:Thorak, A falnak is füle van), mindre azt írja, várjak, míg alakulnak a dolgok. Ezen felül csak az örökkévalóságig tartó harc van ami aktív (megyek a szellemekkel harcolni), de ha azt megcsinálom az előzőek sikertelenek lesznek. Viszont hiába mászkálok, beszélek, nem ad be továbblépést a három küldetésben. Már két órát bolyongtam a törpvárosban hiába.
  • Alador
    Köszönöm a válaszodat, de már megoldottam a problémát.
  • kjhun
    A 0Day patcher-t futtattad a 2.0-ás patch előtt? Ha a patch progrik valamelyike hibaüzit dob ki, mielőtt végezne a fájlok módosításával, futtasd akkor újra, néha bénázik. Mindent letöröltél a gépről, a játék eltávolítása után, a mappájával együtt? A registry-t is pucold ki. A mentéseket is másold át máshova, aztán töröld a Dokumentumok\Witcher 2 nevű mappát is. Rendszergazdaként futtattad a Patch-telepítőt? (Jobbklikk az EXE fájlon, Futtatás Rendszergazdaként). Pedig ezt a 0 --> 2.0-ás Patchet, a 0Day patch felrakása után kell futtatni. Vagy marad az alapmegoldás, hogy: Játékot telepít, 0Day EFIGS patch a lemezről, 1.1-es EFIGS patchet letölt, felrak, aztán 1.2-es patch, 1.3-as patch, 1.35-ös HotFix, 1.35 --> 2.0-ás EFIGS patch, 2.1-es Patch.

Patch 1.1 EFIGS
    1.35 --> 2.0 EFIGS patch

A lemezen Patcher_EFIGS.exe, a 0Day-patch neve, így egyértelmű, hogy a 2.0-ásból, meg az 1.1-esből is ez a verzió kell hozzá.
  • Alador
    Kipróbáltam amit tanácsoltál és az újra telepítés után az patcher EFIGS futtatása után az amit te belinkeltél ezt az üzenetet hozza fel: Critical Error nevű ablak ugyan úgy, de a szöveg már változott? Installed game version is invaild or incomplete
  • Alador
    Köszönöm a segítséget. hogy moddoltam-e azt nem tudom megmondani, mert azt sem tudom, hogy mi az de a leírtakkal kipróbálom.
  • kjhun
    Van jogosultságod a mappa írására, ahol a játék van?? Valószínűleg a Win7 kavar be, ezért nem megy. Esetleg újrarakod, a lemezen lévő EFIGS-es patch-et futtatod, aztán leszeded az 0 --> 2.0-ás EFIGS-es patchet, ami közel 1GB terjedelmű, hátha az hajlandó lesz felmenni. Nem moddoltad meg véletlenül?

patch2_0_EFIGS.exe
  • Alador
    Még az előzőhöz lehet segít lehet nem de egyébként egy Critical Error nevű ablakot hoz fel benne szöveg: No patch data was found
  • Alador
    Hello szeretnék segítséget a játék patchelésével kapcsolatban Skidrow-os verzióhoz nem tudom telepíteni az 1.3-mas patchet és ennek köszönhetően 1.3-tól egy patchet sem tudok kérlek segítsetek, hogy meglegyen nekem is legalább 2.0-is vagy 2.1-ig
  • Although
    Nos lehet. :)
  • SZEG007
    te aztán képtelen vagy egyetlen hozászolásba öszefoglalni a mondanivalodat
  • Although
    Egyszerűen tényleg pofátlanság nem fizetni egy ilyen banda játékáért aki plusz négy órát tesz bele a játékba ingyen.
  • Although
    Fejlesztői napló magyar felirattal.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ASZ2iJKy4bA#!
  • Although
    Mondjuk jól írod egyébként én a feeling kedvéért mindig vigyázok rá hogy megmaradjon a homályvirág hogy a quest 'jó" legyen hamár a lengyel gyerekek nem vigyáztak rá :)
  • obe
    igen, bocs, azt elfelejtettem írni,hogy a hatoanyag a fontos,tehát más is jo hozzá
  • Although
    Nézd meg milyen alkotóelem kell hozzá és néz e a kereskedőkhöz az a leggyorsabb.