The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Ott járok, hogy ruhám nincs ill. miniális, felszerelésem semmi. Jobb oldalt fenn ez van kiírva:
A KAYRAN
Keress homályvirágot, vagy tarts Sílével, hogy legyõzd a kayrant!
homályvirág 1/1
Hogyan tovább, mert a jelzõ egy bunyós terembe vezetett egy fogadóban, de nem találom a célszemélyt, pedig jelzi a minitérkép???
Hogyan tudom visszaszerezni a felszerelésem?
Köszi
Prince23
A tutorial szintfejlõdésével lehet folytatni a sztorit? New game)

fery02
Megoldottam végülis az egészet (Registry Check nálam nem csinált semmit). Felraktam a sima 1.35-öt, majd utána az int 2.0-át és kész.

Bár ez a launcher ez egy katasztrófa. 😄
Most már nem dobál ugyan üres hibaüzenetet, de továbbra is jelzi nekem, hogy elérhetõ a 2.0-ás patch. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Annak aki már végigjátszotta van valami értelme az oktató résznek (lehet esetleg kapni pár tárgyat esetleg + pénzt érte?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor szerintem az INT lesz jó hozzá. De várjál vele, lehet, hogy offline-ban nem is megy, ha éppen nincs net???? TW2 Forum: Offline Play Available
fery02
Na ilyesmi kell nekem majd szerintem igen, mert launcher is próbálna szedni valamit, de csak egy üres hibaüzenetet dob ki nekem.
Holnap kipróbálom, köszi!

GOG fórum:

It's because the launcher registry entries are corrupt or missing.

Download and run this file , it will fix the entries and hopefully the launcher will work again.

TW2 Registry-bejegyzés ellenõrzõ program.
fery02
Sima PE, magyar feliratos.

Nem az, az a japán verzióhoz való. Milyen verziód van? Magyar? Angol? Netán GOG?
fery02
Oké, majd kipróbálom köszi!
Viszont aztán 2.0-ásból melyik kell majd nekem? JP-re tippelek valamiért. 😊

Letöltöd az 1.35-ös patchet, ami nem JP/CZ/RU verzió. És feltelepíted, majd meg mondja, hogy fent van-e. Ha telepít, akkor felteszi, ha nem, akkor elvileg fentvan. 1.3.6720.47945 = szerintem ez 1.3-as verzió.
fery02
Ezt írja: 1.3.6720.47945.
Ez mi már. 😄

Akkor innentõl kezdve mitévõ legyek? 😄

Bin könyvtár, jobb gomb a witcher2.exe-n, tulajdonságok, részletek, ott a fájlverzió sor.

fery02
Hol tudom megnézni, hogy jelenleg milyen verziójú a játékom?
Mert nem tudom, hogy most vagy 1.3-as vagy 1.35-ös.
Readme-ben csak 1.3 verziószámokat látok, szóval lehet akkor kell nekem mindenekelõtt a Hotfix.
Ebbõl viszont a magyar verzióra a simát vagy a JP-set telepítsem?
Illetve ezután a 2.0-ásból is melyiket töltsem majd le?
Megvan mondjuk az INT-es is, csak én mégiscsak biztosan hivatalos patch-et akarok. 😊

Helló, elakadtam

A nekromanciás rituálé után elindultam megkeresni az egyik királygyilkost a barlangokba, de ott totál elvesztem. A térképen olyan helyre mutat a felkiáltójel, amit meg sem tudok közelíteni
Youtube-os videót is néznék, de nem tudom erre a küldetésre hogy keressek rá.

Valaki tudna segíteni?

Nem kell külön letölteni! Ezen elõrendelõi DLC-ket Patch formájában letölti neked a játék (immáron az összes ilyen elõrendelõi dolgot megkaptuk)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

O.K.
Megvettem a játékot. Tudja valaki, hogy lehet letölteni plussz dlc-t, a Misterious Merchant?
Szerintem nagyon nem kell magyarázni, azért ez nem egy Prince of Persia 😄
Tudtok egyébként ajánlani valami oldalt ahol az irányítást részletesen elmagyarázzák+tippek-trükkök?
Én sem, az a helyzet, hogy a tutorial saját grafikai beállításokat használ, épp ezért nálam eléggé szaggat. Bár nem hiszem, hogy sokról maradtam le (Nyisd ki a journalt, vedd fel a lootot, nyisd meg a térképet, et cetera, et cetera) 😄
Prince23
Én még nem próbáltam ki a tutorialt, de irányítani az Axiival lehet, ha jól tudom az utolsó a varázslatok közül (ctrl). tehát nyomd a Q-t

Sziasztok!
Most kezdtem az oktatót, de már is elakadtam. A 9-es jellel átveszem az arénában a varázsló által ellenem küldött lény fölött az irányítást, de hogyan tudom a varázsló ellen vezényelni?
Upsz 😛

a Witcher 2 weboldalát tövirõl hegyire átjártam, de itt nem olvastam vissza XD
MerlinW
Csak vissza kell olvasni néha: #7697
Steam-essel állítólag nem mûködik.

[merlinw.org]

Lehet, hogy én vagyok láma, de szétnéztem az oldalukon, és sehol se találom, hol lehetne manuálisan letölteni a patchet?
Csak úgy tudtam felrakni a patchet, hogy le kellett lõnöm a tûzfalamat és a benne a vírusirtóval. 😞((
Ez az aréna viszont igen brutál: Gyakorlatilag elsõ halálig gyûjthetsz pontokat, utána ki kell lépni és újra kezdeni az arénát, mert nem gyûlik tovább a pont! Én az endriágoknál halltam meg elõször, de ott aztán elég könnyen!

Ismétlem, nálam semmi probléma nem volt! Egyedül annyi, hogy elsõ indításkor visszaállt nem teljes képernyõsre, de a 2. indítás már megoldotta a gondot!

Jah és Dobozosom van, nem steames verzióm!

gerey
Valószínû akkor, hogy az zavar be.

Prince23
Más a steames verzió

gerey
Felajánlotta, hogy van új patch, letöltötte, telepítette, minden okés.

Prince23
Nekem is szétkúrta, eltüntek a magyar nyelvi fileok is, ráadásul a játék menüje is bugos.

mi a fészkes fenét csinált a PlayOn? nekem kellenek a magyar fileok 😛

nekem letöltés untán ennyit ir rá a total commander. szerintem csak 1 féle INT peccs van.
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bakker nekem szétkúrta az egész játékot a 2.0 peccs.
A beállítások angol lett(mondjuk ezt leszarom)! De eltûntek a játékban a textúrák, egy színes pixelhalmaz lett az egész és a "witcher.com"-ra nem tudok belépni a felhasználói név és jelszavammal. Most ilyenkor MI VAN?
( Azonkívûl, hogy reinstall)
valszinû az a baj hogy nincs elég hely a c:-n nem lehet valahogy alapértelmezettt meghajtót változtatni másik partición lenne hely
nekem nem indul el a peccs. rányomok hgogy telepítés és hibát dob (Ismét, Folytatás, kihagyás)
Hát amit belinkeltél az csak 907MB, nem 951MB. Vagy többféle INT patch van?
én is nemrég kezdtem neki a játéknak, és itt is felment a peccs

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Mint mondtam én ugyanezt tettem, csak nem volt felkiáltójel, csak jelzés, hogy kész van!

Nekem jelezte, hogy van új peccs, kérdi, le akarom-e tölteni, rányomok az igenre, utána felkiáltójeles popup és annyi 😛 De a manuálisan leszedett international peccs mûködni látszik, ahogy írtam.
Hát érdekes, nekem simán leszedte automatikusan mindenféle probléma nélkül...

blackcalibra
Köszi!
Az uccsó (2.0) peccset valóban nem szabad automata telepítõvel csinálni (nekem el se indította, csak egy felkiáltójeles popupot adott). A 2.0 INT peccset kell manuálisan leszedni, ami bõ 900 mega, aztán feltelepíteni, és minden megy flottul (bár a tréningnél nekem vmiért kilépett, de az aréna pl. mûködik).
ja de elõször hagyd hogy a launcher automatikusan felpeccseljen ameddig tud...
Az alap játék automatikusan peccsel a legújabb verzióra - nincs benne másolásvédelem egyáltalán.

Amikor megvan a peccs vagy korrektül megcsinálja, vagy úgy jársz mint én hogy nem lesz magyar - ez azért van mert a launcher rossz peccset szedett le.

Erre az a megoldás hogy leszeded a teljes INTernational 2.0 peccset, és még1x peccselsz azzal. 951 Mega, itt: http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/files/Patch%202_0/patch2_0_INT.exe

és ez ingyens peccs és kell hozzá a alap játék? vagy hogy van ez?
MEGVAN!

Barom launcher nem jó peccset szedett le. Le kell szedni manuálisan az INT peccset, feltenni, és mindjárt visszajön a magyar.

Minden DLC-t ingyen megkapott már minden eredeti tulaj a már nemtom hányadik patchben. Nem kell keverni semmit, mert az összes elõrendelõi DLC-t megkapta immáron mindenki!

blackcalibra
Valaki homályosítson már fel.
Megvan a játék a megjelenés napjától, csak még mindig nem végeztem az elsõ résszel.....
Az érdekelne hogy a különbözõ javítások - most már ugye ez a 2.0-ás verzió - tartalmaznak-e "DLC"-ket vagy azokat külön kell beszerezni?
"keverhetõek" -e a különbözõ dolgok egyáltalán?