9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Fpocok
    Nem játszottam vele.
  • wahuja
    Szia.Ha fel mész ne a törpe után menjél hanem a másik oldalra egy kicsit csatáz és mikor kiabál a törpe hogy nyisd ki akkor kell oda menni a kerékhez. Fog az menni csak probáld igy meg.
  • bendáj17
    Pedig a kézikönyv meg az útmutató sokat segít. Játszottál az első résszel?
    Mondjuk te tudod, ha nem tetszik még annyira akkor sincs gond, kinek mi tetszik.
  • bendáj17
    mutagéneket általában a talent fa végén az olyan képességre lehet használni ahol van egy kis karika, ha van mutagéned akkor enterrel be lehet rakni. pl. a csoportos kivégzés tulajdonságnál.
  • johny85
    kijelölöd az adott varázslatot ctrl és ,megnyomod a q gombot vagy 4-es gomb és r gomb kombinációjával eldobod a tárgyat.Ha nem pirít kezd újra az egészet.
  • johny85
    ha ilyen egyértelmű lenne ,rájöttem volna ,de nem jelöli ki.
    Ilyenkor mi a hiba szerintetek Enhanced.Editon- van fent?
  • Bandris86
    Gyorsabb és hatékonyabb lett volna, mint itt fikázni...
  • Fpocok
    Olvasgasson kézikönyvet az, akinek két anyja van.
  • Bandris86
    A kézikönyv Karakterfejlődés fejezetében benne van a válasz mindkét kérdésedre.
  • wahuja
    Szia.Felmész a lépcsőn és ott van szembe a fa fogas kerék oda mész és mikor mutatja a kezet rá kattintasz és oké.Ennyi lenne.
  • Fpocok
    Ami azt illeti... DE. Egy nagy rakás szar az IS.
    Eljutottam arénába, ahol kellett ilyen ellentámadást csinálni... megcsináltam 100szor, de semmi. 5 perc után hagytam a fenébe, gondolom bugos volt.
  • johny85
    amikor a törpökel kell bevédeni a várost ,hogy a rákba kell elindítani a gépet,valami olajat magyaráz.Totál kész ez a game magyar de lépten nyomon elakadok pedig már 216 gamet toltam végig.a f.. kivan ezzel a g
  • BlackShadow
    tutorialt gondolom te sem nyomtad akkor :\
  • Fpocok
    Szóval hardon és afölött csak meditáció közben lehet talent pontot kirakni... Szóval nem lehet csak úgy C aztán kirakod... na most ezt nekem honnan a faxomból kellett volna tudnom elsőre? Idézek az idevágó topikból.
    "That doesn't make the game harder, it just makes the already poor interface more of a hassle... :/ "
  • Fpocok
    Na bazzmeg... azt hiszem megvan.
  • Fpocok
    De pont ezaz, hogy nem tudok. Rámegyek, bejön a felső rész nagyobban... és semmire nem reagál... egyik talentre sem tudok rakni... próbáltam klikkelni az összes egér gombbal, space, enter... de semmit nem csinál.
  • Sith
    Nem.. .emgnyomod a c betűt defaultból aszthiszem bejön egy kör amiből jön ki 4 talent fa alkímia varázslat kardforgatás és egy common (na az első 6 pontot csak erre a simára (nagyobb hp és hasonló okosságok oszthatod)
  • Fpocok
    Tehát várnom kell, míg lesz 6 pontom és akkor kirakni mind a 6ot egyszerre?
  • Sith
    Kb 3 hozzászólással lejjebb írták hogy az első 6 talent pontot csak a felső képzési ágra lehet tenni.
  • Fpocok
    Na most értem csak el oda,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy "megszöktem", elhajóztam.

Eddig a játék eléggé kiábrándító: Mind játékmenetileg, mind technikailag. A hajózás közbeni narrálás meg mi a faxom volt?
    De ha már megvettem, tolom tovább... de eddig nem tudott lekötni. LVL5 vagyok, de talent pontot még mindig nem tudok rakni sehova, akkor meg mi értelme. Steam meg állandóan összeszarja magát a játék miatt.
  • johny85
    mutagéneket hogy lehet felhasználni csak gomb vagy van más menü is?
  • johny85
    hensen sátrába hogy lehet bejútni éjszaka,mindig lenyiaznak?(hová lett triss küldi.
  • Secutor
    Köszönöm a segítséget, erre voltam kíváncsi hogy elég e egyszer lenyomni azt a jobb egeret, akkor még próbálkozom.
  • Secutor
    Erről van szó.
  • bendáj17
    Itt is úgy írják legalább hat pont kell a képzés (trénig részre)

talent pontok
  • bendáj17
    Nincs mit még csak a felső ágon lehet a többi le van zárva aszem legalább 6 pontot kell rá költeni. Azok után lehet a kardra, vagy a jelekre, vagy az alkímiára koncentrálni.
  • Fpocok
    Thanks.
    Lvl2 lettem, hogy tudok talent pontot rakni? Rohadjak meg, de nem engedi egyikre sem, vagy én nem vágom.
  • bendáj17
    Ha jól tudom R gombbal lehet.
  • bendáj17
    Végig is toltam az új EE patchel együtt. Az új küldetés klassz volt sok infót megtudtam a történettel kapcsolatba. A vég is állati jó lett. na meg a felvezetés a 3. az az a folytatásra (új outro) szép lett, hatalmas a feketék serege.
  • Fpocok
    beraktam a zsebembe a bombát, hogy lehet eldobni? Nagyon rossz, hogy valamit nem lehet átbindelni.
  • Fpocok
    Miért van, hogy a menüben simán megvan a 60fps, de már ott egér lagom van?
  • Fpocok
    Nem mellesleg kurva szarul fut a gépemen. Hatalmasat csalódtam.
  • Fpocok
    Miért van az, hogy minden inditásnál felrakja a net framework 4et?
  • cylonflatus
    Elég egyetlen egyszer megnyomni a jobb gombot, de azt időben. A gyors reagálás a lényeg, amint felvillan egyből, szerintem 1mp-nél lassabb reagálás már fail. Hidd el, egyetlen egyszer kell. Utána futás a hídon, az első beugrón még átszaladsz azt hiszem, a második beugrónál kell beugrani a tűz elől, aztán egyből futás tovább, és ha jól emlékszem a végén van még egy jobb gombos qte, amikor kivédi a harapást. Ennyi.
    Nem lehet, hogy át van konfigurálva más gombra? Ötletem sincs mi lehet, de hidd el, ott egyetlen egyszer kell csak jobbost nyomni, csak jó időben.
  • Sith
    Szal ha jól értem ott vagy hogy ostrom ép mennétek átt a hidon amikor a sárkány leszáll és nektek el kell futni előle?
    Ott elvileg csak annyi a "trükk" hogy futsz amikor a sárkány támad? csak nektek ugrik vagy tüzet fúj akkor jobb gomb és ha szerencséd van akkor a hídon nyíló oldalsó beugróba behúzódtok
    Na erről van szó?
  • jocika
    Újra telepítettem a játékot mégis kilép betöltés közben. Mi a pék lehet a gond? Találkozott valaki ezzel a problémával?
  • bendáj17
    Mint ahogy írta az még az elején van. Nem tudom mi lehet a gond.
  • Ulthane
    The Witcher 2 EE teszt
  • Secutor
    A ' Vérének vére ' címü fejezetnél van ez a QTE ( jobb egérgombos akció ) és már mindenhogy kipróbáltam: gyorsan, lassabban, folyamatosan lenyomva tartva stb. de nem bírok átjutni, a sárkány leszáll a kõhídra és letakarít onnan a királlyal együtt. Ha valakinek sikerült már a nehéz QTE opció meghagyásával ezt a részt megcsinálni az érdekelne, mert ha kiveszem ezt az opciót, mindenképp kinyír a játék.
  • cylonflatus
    Szerintem a játék végi sárkányos résszel van problémája. Az meg egy kicsit nehezebb...