The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
patch2_0_EFIGS.exe
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ASZ2iJKy4bA#!
Egyébként ha jól tévedek más virág is jó hozzá (lehet hogy nem virág, hanem egyéb anyag). Kutass!
erre fel megyek Trisszel felkutatni a kayran nyomát, mérgét stb. Ugyer kiderül h homályvirág kell majd ellen, ami UGYE meg van nekem. meditálnék alkimiába meg ienek, és a Mongúzt nem tudom megcsinálni. na mondom szezzük meg mégegyszer a homályvirágot. Erre a barlangjában NINCS OTT. lõttek a küldetésnek. ekkora bugot öcsém mosmár 😮P
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elnézést ,ha elõttem már valaki kérdezte és igen rákerestem - google a jó barátom -de most cserben hagyott.
A választ köszönöm elõre is.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
És mivel agyonhájpolt a konzol ugyis látni fogjuk mennyi fogy rá mert kb db-ra pontos eladási számot közölnek állandóan!
Next PC upgrade: 2022
lesz új intro/outro
4 óra új gameplay
új effektek
átgondolt kamera és célzás
meg még pár apróság
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nálam amúgy RPG fronton a Witcher 2 és a Deus Ex HR az etalon tavalyról. viszont PC-n (exkluzívba is) sztem egyértelmûen a Witcher 2 nyer.
Ja igen a Batman is nagyon ott van, igazából nehezen tudnám eldönteni melyik a jobb.
Multiplatformban tény hogy a Skyrim meg a Dragon age 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)