The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se a 2.0 nincs fent se ezt nem akarom felrakni.
Lehetséges az hogy ugyanúgy toljam tovább és ne frissítse nekem fel vagy sírni fog hogy frissítsem?
Next PC upgrade: 2022
English:
TW2EE_EN_Voiceover-1.bin
TW2EE_EN_Voiceover-2.bin
TW2EE_EN_Voiceover-3.bin
TW2EE_EN_Voiceover-4.bin
France:
TW2EE_FR_Voiceover-1.bin
TW2EE_FR_Voiceover-2.bin
TW2EE_FR_Voiceover-3.bin
Deutschland:
TW2EE_DE_Voiceover-1.bin
TW2EE_DE_Voiceover-2.bin
TW2EE_DE_Voiceover-3.bin
TW2EE_DE_Voiceover-4.bin
Polish:
TW2EE_PL_Voiceover-1.bin
TW2EE_PL_Voiceover-2.bin
TW2EE_PL_Voiceover-3.bin
TW2EE_PL_Voiceover-4.bin
Russian:
TW2EE_RU_Voiceover-1.bin
TW2EE_RU_Voiceover-2.bin
TW2EE_RU_Voiceover-3.bin
TW2EE_RU_Voiceover-4.bin
Patchfájlok (Figyelem!! A TW2EE_Patch-2.bin 2*szer van, az *-1.bin-é nem volt benne, de megvan a linkje, meg a EE PAtch telepítõé is):
TW2EE_Patch.exe
TW2EE_Patch-1.bin
TW2EE_Patch-2.bin
TW2EE_Patch-2.bin
TW2EE_Patch-3.bin
TW2EE_Patch-4.bin
TW2EE_Patch-5.bin
TW2EE_Patch-6.bin
TW2EE_Patch-7.bin
TW2EE_Patch-8.bin
TW2EE_Patch-9.bin
TW2EE_Patch-10.bin
TW2EE_Patch-11.bin
TW2EE_Patch-12.bin
TW2EE_Patch-13.bin
TW2EE_Patch-14.bin
TW2EE_Patch-15.bin
TW2EE_Patch-16.bin
TW2EE_Patch-17.bin
TW2EE_Patch-18.bin
TW2EE_Patch-19.bin
TW2EE_Patch-20.bin
TW2EE_Patch-21.bin
TW2EE_Patch-22.bin
TW2EE_Patch-23.bin
TW2EE_Patch-24.bin
TW2EE_Patch-25.bin
TW2EE_Patch-26.bin
TW2EE_Patch-27.bin
TW2EE_Patch-28.bin
TW2EE_Patch-29.bin
TW2EE_Patch-30.bin
TW2EE_Patch-31.bin
TW2EE_Patch-32.bin
TW2EE_Patch-33.bin
TW2EE_Patch-34.bin
TW2EE_Patch-35.bin
Ez áll a Pre-Downloader-ben lévõ readme-ben:
Ez az alkalmazás elõre letölti neked a The Witcher 2: Assassins of Kings játék Enhanced Edition kiadását.
Az elõre letöltött fájlokat április 17-ig nem tudod használni, de aznap a játék indítója automatikusan letölti a maradék szükséges fájlokat.
Ahhoz, hogy a frissítési folyamat automatikus maradjon, mindenképpen szükséges, hogy a letöltött fájlok ugyanott maradjanak, ahová letöltötted õket.
Link
Letöltõprogram
A játéknak fent kell lennie, a letöltéshez! (Nálam most nincs fent, rinyált, hogy fent kell neki lennie).
ez okozhatja,hogy még low beállításon is akad?mert nem nagyon szeretem lejjebb tenni a felbontást mint amilyen a képernyõm felbontása.elrontja az egészet...
PSN ID:misi2mezei
Olvasd el MerlinW korábbi hsz-ét, a Patch 2.0-ával kapcsolatban: #7627
Ha ezt sokan nekiállnak egyszerre letölteni, szerintem behal a szerver. :-)
Meg ha ingyenes lesz, ennyi erõvel, akár õk is feltehetnék torrentre, így legalább nem lesz ilyen jellegû problémájuk nekik vele. Gondolom a 2.1-re frissített játékra kell feltelepíteni. Meg ALL in ONE (Lásd 0 --> 2.0 EFIGS/INT Patch) verziójú lesz, akár GoG, akár magyar vagy angol vagy egyéb nyelvû Retail változatokhoz lesz majd használható. Kivéve a Steam-es verziót, meg ha akad egyéb digitális kiadás. Meg ugyebár megjelenéskor volt vagy 10-15 féle 0Day/1.1-es patch, utána már kevessebb verzió volt.
nagyon rég jártam erre. Mikor jelenik meg az Enhanced patch?
Köszi! <#worship>#worship>
üdv
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
valaki megmondaná,hogy-hogy lehet 2047 MB?XD
már más játéknál is volt ilyen ahol megnézi,hogy megfelel e a gépem neki.
na mind1 nem is ezért írok csak egy érdekesség.
most néztem és még úgy is rohadtul megérné megvenni a játékot,hogy nem viszi el tökéletesen a gépem.4900 Ft az 576-ban valami prémium kiadás amiben egy csomó jó cucc van.asszem ha legközelebb arra járok meg is veszem.
bepróbálkozok majd +2 GB rammal remélem segít.
ha meg nem akkor majd egyszer ha veszek új alaplapot új processzorral már biztosan menni fog.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenképpen még 2G ram, s ha nics s változás, akkor kezdj el gondolkodni a váltáson...
tetszik is,de akadozva fut még minimumon is😞
gépem:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+
2 GB RAM
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
Win 7 Ultimate
A tört verzió hibája lehet az akadás vagy nem elég neki a gépem?Ha nem elég neki akkor az segítene ha vennék +2GB ramot?Ha igen mennyit segítene?Elérné,hogy mediumon el fusson akadásmentesen?mert ha igen akkor tuti megvenném mert nagyon bejön a játék így viszont annyira nem élvezhetõ:S
52 és fél
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
mit tudni a nemsokära megjelenö Extended edition-rol ?...a cd galaxis-on meg meg sem lehet rendleni, pedig äprilisban jelenik meg..vagy csak xbox 360-ra ?...különällo teljesen uj jätek lesz, vagy csak kiegeszitö ?
Szerintem egy csodás kis video az utóbbi évek egyik legjobb introjáról. 😊
A Witcher elsõ részéhez ingyen és bérmentve letölthetõ az összes nyelvû hang és felirat a kiadótól.
1. Nincs szexjelenet, kártyák vannak. Az USA kiadásban cenzúrázva (cici sem látszódik), a magyar vágatlan.
2. ???
kiegészíteném rögtön egy másik kérdéssel is, magyarországon létezik olyan, hogy az eredeti angol nyelvû kiadást megvegye az ember egy játékból ? minden tiszteletem és elismerésem a magyarítóké, de hogy b*sszák meg magukat, hogy rákényszerítik az emberre a magyarítást. nem azért tanultam meg angolul, hogy ne angolul játszak a játékokkal.
ezen felül az elsõ részhez két kérdésem lenne :
1: amikor becsajozunk, az a tört verzió hibája hogy nincs "sexjelenet" vagy cenzúrázva van a magyar kiadású verzió, vagy alapból ilyen a program ? egy dragon age után elég hihetetlen, bár ez jelent meg elõbb
2: már nem emléxem pontosan hogy lehet az erõsebb kivitelõ potionokat gyártani, mire kell figyelni. vagy ugye az albredo, rubedo, nigredo másodlagos hatóanyagok némely komponensben.
úgy kellene összeállítani a potiont, hogy pl: az slotokba 3,4,vagy mind az 5 összetevõnek azonos, vagy különbözõ vagy elég ha csak néhány tartalmazza a másodlagos összetevõket ?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A Boxos megjelenéskor?
Érdemes lehet addig várni a játék elkezdésével?
Ma fejeztem be az elsõ részt, jó lenne már belevágni ebbe is, de végül is nem annyira sürgõs, egy fél évig elleszek ezzel is majd.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
..henselt vereböl kell szereznem a 2. felvonäsban, ehhez ät kell lopoznom a täboron, egeszen addig megy is ahol egy szakäcs melett kellene ellopoznom, de 100 x is eszrevesz, mäsfele nem is eneged...van itt valami amire nem figyelek ?...valami jo tipp ? ( ez mär közvetlen a kijärat kapu elött van )
köszi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a mutagének használatával nem vagyok tisztában, a 4 fajta fejlödési fán kellene elosztani-társítani a megszerzett képességekkel...bármelyik képességre huzom az egeret, sehol nem találok mutagénnel továbbfejlesztett képességet<#nemtudom>#nemtudom>..vagy rossz helyen akarok fejleszteni ?..level 16 vagyok, 2. felvonás iorveth utja, vergen..egy halom mutagénem van elfözöcskézni nem akartam, jopár epikus, ritka van közte
Patch 1.1 EFIGS
1.35 --> 2.0 EFIGS patch
A lemezen Patcher_EFIGS.exe, a 0Day-patch neve, így egyértelmû, hogy a 2.0-ásból, meg az 1.1-esbõl is ez a verzió kell hozzá.