9144
-
#8263 Melyik a legújabb? Gothic 4 az nem jött PC-re? Ez a Risen 2 hasonló stílusú? -
#8262 Erre nem válaszolok. Fedezd fel magad a világot:) -
#8261 Witcher 1, Dragon Age, Gothic 1-2-3 -
#8260 Beszélgetéseknél lehet találni küldetéseket amúgy? Pl.? -
#8259 Van hasonló játék ami ehhez fogható? -
#8258 Van sok. Nem befolyásolják, viszont mindegyik hozzátesz a történethez. -
#8257 Vannak melléküldetések illetve ha igen befolyásolják a játékmenetet? Most a börtönhajóra értem hegyesfülű barátommal de most pihentetek kicsit! Innen még hosszú amúgy? Mármint remélem igen hosszú játék! Tetszik nagyon! -
#8256 Talán hárommal találkoztam, de egyiket sem volt muszáj megölni. -
#8255 Hány troll van a játékban tudja valaki? -
#8254 Arra figyelj, hogy az embereket az acéllal üsd, a szörnyeket az ezüsttel. -
#8253 Hát nem egyszerű game nekem! Kinyírtam valami dögöt most lett két kardom! Lethóval kell most találkoznom csak az utat nem találom vagy 15 perce már! A barlang zsákutca! -
hana1 #8252 elhagytad valahol, vagy a másnapos küldit nem teljesítetted, akkor ott van a cuccod a kékszallagosok házában, vagy a füstölők illata küldiben túl naiv voltál és átadtad a fegyvereid, vagy a helyi góré utáni látogatásnál otthagytad a kapu előtti ládában
amúgy vannak fegyverkereskedők -
#8251 Mind a kettő hiányzik a leltárból! Most egy mentésnyiről újrakezdtem de fejszém és botom van csak! Venni vagy gyártani lehet valahogy? -
bendáj17 #8250 Most melyik kardod hiányzik acél ami emberek ellen kellene, vagy az ezüst ami szörnyek ellen? Az ezüst elvileg az elején a sárkány viszi el de nekem mindig megmaradt :D -
#8249 Sikerült! Kösz mindenkinek! De most meg azt nem értem, hogy túrkáltam az eszközeimnél és nincs meg a kardom! Hogyan lehet szerezni? Úgyértem a rózsás résznél ahol tartok 3 bandita lenyom egyből mivel nincs kardom. Az eszközök menünél is üres a fegyver fül! Mit rontottam el? -
hana1 #8248 majd ha a haver törpe szól, hogy most, akkor kell forgatni, addig kűzdj a falon! -
hana1 #8247 nem szabad közel menni hozzá, le kell rakni a queen-t egyesével, az megfogja a csápot, akkor levágni. 2-őt a bal, 2-őt a jobb oldalon, vagy az utolsónál felkapaszkodni rá...figyelni kell, hogy mit ír ki, hogy mikor kell elengedni, stb. Ha ledőlt a híd, fel kell rohanni a rom tetejére és kész -
bendáj17 #8246 A legjobb a mongúz főzet amit a homályvirág megszerzése után tudod elkészíteni. Így nem lehet gond. A queen jellel ahova csap lerakod majd arrébb gurulsz és lecsapod a csápokat. -
#8245 Milyen főzetekkel érdemes Kayrannak nekirontani? Kezdő vagyok efajta játékok terén. Mindig agyoncsap pár karmozdulattal! Tipp? Köszönöm! -
johny85 #8244 kiírja hogy öndsem az olajat,még mielőtt bla...
de semmi. -
hana1 #8243 A betyártanya kulcsa Dimitrinél van a temetőben, de csak akkor van ott, ha a kocsma pincéjében megtudtad az infót a tollzűrhöz.
A fürdőbe akkor jutsz be, ha felveszed az emlékezés rózsáját és ha küzdesz a másik witcherrel. Tehát mind2ő eseményvezérelt. (Utána egy barlangon keresztül vissza lehet menni.) -
Secutor #8242 Tudnátok abban segíteni, hogy a Flotsam melletti erdöben a romos fürdöbe hogy lehet bejutni? Valamint a betyártanya kulcsát sem tudom hol lehet fölvenni. -
#8241 A végén nem lehet kalandozni még a világban?
34es szinten vagyok és kicsi kellene a 35höz :D -
ratgab #8240 Nézzél már youtube videót, hogy mikor aktiválható az a kerék! Szerintem nem aktiválódott még a script és ezért nem használható még nálad (egy ideig vissza kell verni a támadás azthiszem és majd szólnak mikor aktiválható). -
johny85 #8239 felraktam mindent újra,de nem működik a törp fogaskerék.Nincs valami kód rá esetleg v patch? -
#8238 Van hozzá egy acsi (ha minden igaz) ...
"Acquire the Mutant ability." -
deadtom #8237 Köszi a választ, akkor a premiumot veszem meg. -
#8236 Magadat :) ...de tényleg. C gombbal ha megnyitod a képességfát, akkor az ágak végén, ill. előtte 1-2 hellyel található képességeknél a karikákban találsz egy slotot, oda tudsz majd mutagént rakni. -
#8235 Mutagént hogy tudok használni? Mit kell fejlesztenem? -
bendáj17 #8234 Értem mondjuk a történetileg annyira nem függ össze. -
poori #8233 Azt honnan tudom meg hogy a program mit kér? -
johny85 #8232 lehet valami aminációs decodolási hiba vagy dx,rakjál fel mindent amit a program kér. -
poori #8231 Nekem nem indul a program,csak a fekete képernyő közepén megjelenik egy kereszt.Mikor
megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és
elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Őt már
nem tudom elérni.
Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
A gépigény megfelelő szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek? -
poori #8230 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nem indul a program,csak a fekete képernyő közepén megjelenik egy kereszt.Mikor
megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és
elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Őt már
nem tudom elérni.
Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
A gépigény megfelelő szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek? -
ratgab #8229 Most őszintén minek már a mai világban kiírni bármit is (főleg játékot). 1,5 Tb-s külső winyó és el is felejted, hogy létezett valaha DVD. Könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb winyóról telepíteni (ha meg netalántán elszáll Gog-ról bármikor le lehet szedni...) Szerintem. -
johny85 #8228 nem működik a kerék biztos program hiba,2. is be kell adnom neki az uninstallt.ennyi -
kjhun #8227 DVD4-nél helyesen, a második fájl: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin -
kjhun #8226 Na most, egy kis segítség azoknak, akik a GoG-on, megvették/regisztrálták a Retail verziót, és letöltötték a 15GB-os EE telepítőt, hogy, hogyan írjuk ki 4*DVD5-re, vagy 2*DVD9-re, a játékot. Netán Blu-rayre.
4*DVD5 esetén:
DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin
DVD3: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin
DVD4: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin
Telepítés: DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-DVD1
2*DVD9 esetén:
DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin
Telepítés: DVD1-DVD2-DVD1
És ha netán, már van Blu-ray-íród és lemezed, akkor így:
BD25: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-*.bin (* vagyis az összes fájlt egy lemezre, a többivel együtt)
Telepítés: BD25, megvárod míg felteszi, cserélni nem kell ekkor a telepítés közben.
autorun.inf fájl tartalma, minimum ennyi kell (az [autorun] sor is kell!):
[autorun]
open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
esetleg bővítve:
[autorun]
open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
label=The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Editon
Vagy, tetszőleges név a label után. -
#8225 Premiumot vegyél egyértelmüen. A többi tartalom amit a enhanced editionhoz adnak ingyenes patch formájában letölthető. -
deadtom #8224 Most nézegettem, hogy elég barátságos áron be lehet szerezni a witcher 2 pc-s változatát és ezzel kapcsolatba lenne egy kérdésem remélem valaki jobban ért hozzá mint én. Az enhanced edition ugyebár a bővitett kiadás ami 8000 ft és a premium edition-hoz pedig adnak különböző dolgokat mint pl: térkép, soundtrack cd, stb, ami meg 5000 ft. És ezzel kapcsolatba lenne a kérdésem hogy a premium kiadás is bővített, igazából azt se tudom mitől bővített kiadása másik. Elég hülyére sikeredett ez a kérdés de sajnos nem igazán értek hozzá.