9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Empty
    Melyik a legújabb? Gothic 4 az nem jött PC-re? Ez a Risen 2 hasonló stílusú?
  • MerlinW
    Erre nem válaszolok. Fedezd fel magad a világot:)
  • MerlinW
    Witcher 1, Dragon Age, Gothic 1-2-3
  • Empty
    Beszélgetéseknél lehet találni küldetéseket amúgy? Pl.?
  • Empty
    Van hasonló játék ami ehhez fogható?
  • MerlinW
    Van sok. Nem befolyásolják, viszont mindegyik hozzátesz a történethez.
  • Empty
    Vannak melléküldetések illetve ha igen befolyásolják a játékmenetet? Most a börtönhajóra értem hegyesfülű barátommal de most pihentetek kicsit! Innen még hosszú amúgy? Mármint remélem igen hosszú játék! Tetszik nagyon!
  • MerlinW
    Talán hárommal találkoztam, de egyiket sem volt muszáj megölni.
  • Mr Manson
    Hány troll van a játékban tudja valaki?
  • MerlinW
    Arra figyelj, hogy az embereket az acéllal üsd, a szörnyeket az ezüsttel.
  • Empty
    Hát nem egyszerű game nekem! Kinyírtam valami dögöt most lett két kardom! Lethóval kell most találkoznom csak az utat nem találom vagy 15 perce már! A barlang zsákutca!
  • hana1
    elhagytad valahol, vagy a másnapos küldit nem teljesítetted, akkor ott van a cuccod a kékszallagosok házában, vagy a füstölők illata küldiben túl naiv voltál és átadtad a fegyvereid, vagy a helyi góré utáni látogatásnál otthagytad a kapu előtti ládában
    amúgy vannak fegyverkereskedők
  • Empty
    Mind a kettő hiányzik a leltárból! Most egy mentésnyiről újrakezdtem de fejszém és botom van csak! Venni vagy gyártani lehet valahogy?
  • bendáj17
    Most melyik kardod hiányzik acél ami emberek ellen kellene, vagy az ezüst ami szörnyek ellen? Az ezüst elvileg az elején a sárkány viszi el de nekem mindig megmaradt :D
  • Empty
    Sikerült! Kösz mindenkinek! De most meg azt nem értem, hogy túrkáltam az eszközeimnél és nincs meg a kardom! Hogyan lehet szerezni? Úgyértem a rózsás résznél ahol tartok 3 bandita lenyom egyből mivel nincs kardom. Az eszközök menünél is üres a fegyver fül! Mit rontottam el?
  • hana1
    majd ha a haver törpe szól, hogy most, akkor kell forgatni, addig kűzdj a falon!
  • hana1
    nem szabad közel menni hozzá, le kell rakni a queen-t egyesével, az megfogja a csápot, akkor levágni. 2-őt a bal, 2-őt a jobb oldalon, vagy az utolsónál felkapaszkodni rá...figyelni kell, hogy mit ír ki, hogy mikor kell elengedni, stb. Ha ledőlt a híd, fel kell rohanni a rom tetejére és kész
  • bendáj17
    A legjobb a mongúz főzet amit a homályvirág megszerzése után tudod elkészíteni. Így nem lehet gond. A queen jellel ahova csap lerakod majd arrébb gurulsz és lecsapod a csápokat.
  • Empty
    Milyen főzetekkel érdemes Kayrannak nekirontani? Kezdő vagyok efajta játékok terén. Mindig agyoncsap pár karmozdulattal! Tipp? Köszönöm!
  • johny85
    kiírja hogy öndsem az olajat,még mielőtt bla...
    de semmi.
  • hana1
    A betyártanya kulcsa Dimitrinél van a temetőben, de csak akkor van ott, ha a kocsma pincéjében megtudtad az infót a tollzűrhöz.
    A fürdőbe akkor jutsz be, ha felveszed az emlékezés rózsáját és ha küzdesz a másik witcherrel. Tehát mind2ő eseményvezérelt. (Utána egy barlangon keresztül vissza lehet menni.)
  • Secutor
    Tudnátok abban segíteni, hogy a Flotsam melletti erdöben a romos fürdöbe hogy lehet bejutni? Valamint a betyártanya kulcsát sem tudom hol lehet fölvenni.
  • Mr Manson
    A végén nem lehet kalandozni még a világban?
    34es szinten vagyok és kicsi kellene a 35höz :D
  • ratgab
    Nézzél már youtube videót, hogy mikor aktiválható az a kerék! Szerintem nem aktiválódott még a script és ezért nem használható még nálad (egy ideig vissza kell verni a támadás azthiszem és majd szólnak mikor aktiválható).
  • johny85
    felraktam mindent újra,de nem működik a törp fogaskerék.Nincs valami kód rá esetleg v patch?
  • Mr Manson
    Van hozzá egy acsi (ha minden igaz) ...
    "Acquire the Mutant ability."
  • deadtom
    Köszi a választ, akkor a premiumot veszem meg.
  • cylonflatus
    Magadat :) ...de tényleg. C gombbal ha megnyitod a képességfát, akkor az ágak végén, ill. előtte 1-2 hellyel található képességeknél a karikákban találsz egy slotot, oda tudsz majd mutagént rakni.
  • Mr Manson
    Mutagént hogy tudok használni? Mit kell fejlesztenem?
  • bendáj17
    Értem mondjuk a történetileg annyira nem függ össze.
  • poori
    Azt honnan tudom meg hogy a program mit kér?
  • johny85
    lehet valami aminációs decodolási hiba vagy dx,rakjál fel mindent amit a program kér.
  • poori
    Nekem nem indul a program,csak a fekete képernyő közepén megjelenik egy kereszt.Mikor

megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és

elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Őt már

nem tudom elérni.
    Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
    A gépigény megfelelő szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek?
  • poori
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem nem indul a program,csak a fekete képernyő közepén megjelenik egy kereszt.Mikor

megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és

elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Őt már

nem tudom elérni.
    Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
    A gépigény megfelelő szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek?
  • ratgab
    Most őszintén minek már a mai világban kiírni bármit is (főleg játékot). 1,5 Tb-s külső winyó és el is felejted, hogy létezett valaha DVD. Könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb winyóról telepíteni (ha meg netalántán elszáll Gog-ról bármikor le lehet szedni...) Szerintem.
  • johny85
    nem működik a kerék biztos program hiba,2. is be kell adnom neki az uninstallt.ennyi
  • kjhun
    DVD4-nél helyesen, a második fájl: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin
  • kjhun
    Na most, egy kis segítség azoknak, akik a GoG-on, megvették/regisztrálták a Retail verziót, és letöltötték a 15GB-os EE telepítőt, hogy, hogyan írjuk ki 4*DVD5-re, vagy 2*DVD9-re, a játékot. Netán Blu-rayre.

4*DVD5 esetén:

DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
    setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
    DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin,
    setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin
    DVD3: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin,
    setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin
    DVD4: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin,
    setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin

Telepítés: DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-DVD1

2*DVD9 esetén:

DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
    setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
    DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin

Telepítés: DVD1-DVD2-DVD1

És ha netán, már van Blu-ray-íród és lemezed, akkor így:

BD25: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
    setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-*.bin (* vagyis az összes fájlt egy lemezre, a többivel együtt)

Telepítés: BD25, megvárod míg felteszi, cserélni nem kell ekkor a telepítés közben.

autorun.inf fájl tartalma, minimum ennyi kell (az [autorun] sor is kell!):

[autorun]
    open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
    icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe

esetleg bővítve:

[autorun]
    open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
    icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
    label=The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Editon

Vagy, tetszőleges név a label után.
  • jarlaxxe
    Premiumot vegyél egyértelmüen. A többi tartalom amit a enhanced editionhoz adnak ingyenes patch formájában letölthető.
  • deadtom
    Most nézegettem, hogy elég barátságos áron be lehet szerezni a witcher 2 pc-s változatát és ezzel kapcsolatba lenne egy kérdésem remélem valaki jobban ért hozzá mint én. Az enhanced edition ugyebár a bővitett kiadás ami 8000 ft és a premium edition-hoz pedig adnak különböző dolgokat mint pl: térkép, soundtrack cd, stb, ami meg 5000 ft. És ezzel kapcsolatba lenne a kérdésem hogy a premium kiadás is bővített, igazából azt se tudom mitől bővített kiadása másik. Elég hülyére sikeredett ez a kérdés de sajnos nem igazán értek hozzá.