The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is most telepítem. meglátjuk milyen is lesz.

Kicsit bugos a nyelvi csomagok telepítõje, ha csak az exe van meg. Rákattintok a Tovább gombra, aztán, valami lüke szöveg 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy a 2.1-re frissített játék pack0.dzip fájljára panaszkodik? Lehet, hogy az 1.0-ásra kell feltelepíteni.
MrStokes
Akkor ezek szerint erdemes meg varni vele kicsit, hogy tisztazodjon a helyzet. Talan ma delutanra mar javitjak a dolgot.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rage
Mondjuk elolvasva a hivatalos fórumot, kb mindenkinél ez van.
Jól sikerült...😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nem, a forrás filet, tehát a játékban eleve benne lévõ pack0.dzip filet látja sérültnek, ami amúgy nem az, különben el sem indulna a játék.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

És õ a telepítõ nem írja. hogy melyik TW2EE_Patch-*.bin fájlnál írja ki a hibát? Ki lehetne deríteni, de ehhez kézzel kelllene egy progival kitömörítettned a patch-telepítõt.
rage
A játék launcherét indítva, magától leszedte a hiányzó fileokat a patch-hez.

rage
Szerintem nem kéne kihagyni, mert kb abban van az egész játék, ha az nem frissül, hibás lesz az egész...

És honnan??
ha kihagyod, akkor is települ, de lehet, hogy ezért vannak a nálam lévõ hibák is.
Másnál is vannak grafikai problémák az EE után? 6950-em van és játék közben vannak kisebb nagyobb hibák, ráadásul a menü is érdekes és a felirat sem látszik. A menüben csak az a pont látszik, amelyiket kiválasztottam. Eddig nem volt semmi gond és persze a legfrissebb driver van fent.
rage
Már letölthetõ a hiányzó file
Aztán patch közben azt írja, a pack0.dzip file sérült...

Hiányzó telepítõfájlok mikorra lesznek elérhetõk?? Bár helyem nincs most, hogy elférjen, de gondolom már sokan tûkön ülve várják már. Elvileg már tölthetõnek kéne lennie. Akinek steam-en van meg, annál mi a helyzet?
MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

grebber
És ha én ráfrissitek az ezer éves mentésemre akkor az nem veszik el?

Next PC upgrade: 2022

Az enchanted ugye csak magyar feliratos lesz? Úgy érzem a magyar nyelvre még nem vagyok felkészülve.
MerlinW
Frissíts. Rengeteg optimalizációt, tartalmat, javítást kapsz a 2.0-val. Ahogy az EE-vel is.

[merlinw.org]

600W szóval az nem lehet gond! Alan Wakenél is elõfordult, de csak full beállításnál. Ha visszavettem ott, akkor nem csinálta.

BaLeeX
Nem hiszed el, de ugyanezt kezdte el játszani nekem múlt hét végén a játék. Azt hallom, hogy pörgeti a ventit rendesen azaz biztos maxon le van terhelve a proci, de más játéknál nem indul újra...

Itt pedig többször is ezt csinálta.

Elsõre én is a túlmelegedésre és a tápra gondoltam. Érdekes módon BF3 alatt sosem indult újra a gép pedig az nem kevésbé procizabáló...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

táp milyen?
Valaki meg tudná mondani, hogy a játékot elindítva, pár perc után miért indítja újra a gépemet? Nem rég vettem új videókártyát (MSI Nvidia GeForce GTX 560Ti) az automatikus beállítást választom, amit felajánl. S akkor is ezt csinálja! 😞 Szívesen újrajátszanám... (korábban nem csinált ilyet) Esetleg túlmelegedés miatt csinálja ezt?

Ahogy tudom a mentés importálásnak nagyon nagy jelentõsége nincs, mert úgy akarták megcsinálni hogy aki nem játszott az 1-gyel az is értse. Persze kapsz pár bónuszt, meg ilyenek a történetben én nem nagyon tapasztaltam összefüggést, mint pl. a mass effect-nél.

Jaj de jó lenne már ha kedd lenne

Na végeztem.
Szerintem jó volt a vége bár ez csak 1 befejezés volt a sok közül😄
Azt a végét kaptam amikor nyitom ki város ajtaját és egy katica szál el a "tekerõrõl"😄 Utána Triss-el kisétálunk a városból és vége.Lethot élni hagytam valamint Ivoreth-et is megmentettem a fosztogatóktól valamint a Sárkányt sem öltem meg.Gondolom ezeknek a döntéseknek majd a 3. részben lesz nagy jelentõségük.
(Amúgy ha importálok 1. részbõl mentéseket ebbe annak nagy jelentõsége van történetileg vagy csak kis dolgok?)

PSN ID:misi2mezei

BlackShadow
pontosan attól függ, hogy roche pártjára állsz, vagy iorveth-ére. a helyszín meg fog egyezni, csak a története, hogy hogy kerülsz oda és mit csinálsz ott változik meg

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nincsenek különleges képességei, de az igaz witcherek nem cserélik le 😊
Na oké elolvastam a lentebb részeket szóval ez a két fájl mindenkinek hiányzik. Akkor megvárom a 17-ért és akkor pakolom fel újra. Érdekesen csinálják.

1 másik kérdés.
érdemes lecserélni a "Witcherek ezüstkardját" más ezüstkardra ha nagyobb a sebzése?
Nincs semmi extra hiper-szuper sajátossága?😄
Mert én eddig nem akartam lecserélni mert hát mégiscsak a Witcherek ezüstkardja😄

thx a választ,de már megtudtam😊
Baltimore törpnek volt a jelzése,hogy hová rejtette a kulcsot😊Am,hogy értetted,hogy a scoiatel történetében?Ez mitõl függ?Attól,hogy kit választottam az 1. fejezetben a végén?Mert ha igen én Ivoret-et választottam.

BlackShadow
ha emlékezetem nem csal azokat a kövek scoiatel történetben fontosak, szal hagyhatod õket

#8063: én is így döntöttem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

én még azt olvastam hogy új intro is lesz de az teljesen igazad van hogy az act 3 bõvül. Én keddig nem kezdek bele.

egy kis segítséget kérnék a "Mágia nyomában" nevû küldetésnél.
Már visszavittem az elsõ kristályt ami gyenge volt.Kinyitották a barlang ajtót és oda is mentem,de a bejárat elõtt vibrál a medálom.2 kõ vagy inkább szikla világít,de nem tudom mit kéne csinálni?Semmi interakció nincs ha odamegyek.Valami van rájuk vésve,de nem jelent semmit.Most kell ezekkel valamit csinálni vagy majd ha kijöttem?

BlackShadow
bocsi a dupláért, de ez kimaradt:

nem igazán találtam arról infót, ha most elkezdem a játékot, és EE-re váltok, akkor vesztem a mentést/kimaradok dolgokból? azt tudom, h act3ban lesznek új küldetések, v vmi ilyesmi.. az eleje változatlan marad?

BlackShadow
as far as i know you can't access EE before official launch. those missing files will be the exact files that will be downloaded once EE is available
so be patient, 3 days only 😊

Hm do not understand fully your post. If you reinstall Witcher guess client load your missed files. And if i see well others post here the EE version is able to up to 1.0 version. The only way to get meaning your words if you do not use original game. 😊 Or you should send a tell to CD projekt to ask help.
And others wrote here it is possible to donwload EE yet for pc.

I can't find edit option and unfortunately links to my screenshots don't work. There are correct:
http://img718.imageshack.us/img718/9503/79026867.jpg / http://i.imgur.com/zZFkZ.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/3301/42290508.jpg / http://i.imgur.com/SQ6AO.jpg
Hi!
I found this forum in google. Because I must use translator from Hungarian to English/Polish I don't understand most of posts.
I used original downloader from CD Project and get files without TW2EE_EN_Voiceover-1.bin and TW2EE_Patch.exe. So I started searching in google this files and here I am.
I downloaded this 2 missed files (link below) and I can't install game. I can't choose language pack.

Is it possible to fix this and install EE before 17.04.12?
Rendben ismét hatalmas köszönet hála lejött addig meg kipróbálom milyen az új masinával :d

Meg gondolom, felajánjla a letöltést, meg ha leszedte már, akkor a telepítés megkezdését, mint a korábbiaknál. Vagyis kézzel kell elindítanod, Steam-en nem, ott ha elkezdted, akkor elvileg automatikusan tölt le, és telepít is.
Igen, hagyd ott a Downloads mappában, ahogy a letöltõ írta, ne máshova töltesd le vele. Lásd: #8039, utolsó sor.

Bár azt nem értem a launcher, hogy fogja leszedni a maradékot? Mert, akkor elvileg, vagy fel kell telepíteni az összes patch-et 2.1-ig, vagy a 1.1-tõl, 2.1-ig lévõ patchek letöltése helyett fogja az EE Patch letöltését felajánlani? Vagyis nem kell a korábbiakat feltelepíteni? Állítólag, Április 16.-án este 22-23 óra körül lesz elérhetõ a patch hiányzó része, de melyik idõzóna szerint? Ausztrália, netán angol, lengyel, stb.. ?
Akkor ha mondjuk én a dowlonds mappába töltöm le akkor maradjon is ott? Automatikusan felrakja majd az EE patchet?

Rendben van akkor ha tartalmaz mindent akkor megnyugodtam. Úgy értettem ma délután már szedem is le 😄 Füstöljön a modem csak nehogy felrobbanjon 😄

Hát azért a letöltéssel nem várnék hétvégéig, most rakd fel a játékot, meg a Pre-Downloader-t szedd le, indítsd el, aztán hajrá, füstölögni fog a modem mire leér. <#nevetes1>

Amúgy ez az EE patch, az összes elõzõ frissítést (1.1-tõl 2.1-ig bezárólag), integráltan tartalmazza, meg az EE-s extrákat is. Elvileg az 1.0-ásra is telepíthetõnek kell neki lennie.
Értem köszi szépen hétvégén felrakom a játékot és akkor az 1. lépést fogom követni.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ kjhun 😊 akkor kell jó sok idõ hisz minden egyest felrak ? vagy a legújabba már benne vannak az elõzõk is?

Miért ne akarnál javított, bõvített, jobb játékkal játszani (patchek ebben az esetben csupa jóságot adnak csak az eredeti játékhoz, vétek kihagyni õket szerintem)? Nem értelek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Benne van az EE patchben is magyar felirat, meg pdf, szóval megmarad, mivrl belenéztem a telepítõbe, igaz ezt a "Betatest" mappában lévõ exe-én néztem, de a véglegesben is benne lesz, az tuti. Ha az EE patchre akarod frissíteni, akkor jobb ha most nekiállsz letöltögetni, mire 17.-ike lesz, addigra, csak a maradék hiányzó fájlokat kelljen már csak leszedned.

Kétféle módon szedheted le:

1. Pre-Downloader letöltése, használata, lásd: #8038-nál a linket.

2. Kézzel való letöltés, lásd: #8040-nél, de! a második (Patch_EE mappában lévõt) TW2EE_Patch-2.bin fájlt szedd le, ne a fölötte lévõt, meg a TW2EE_XX_Voiceover-*.* fájlokat. Lehet, hogy mindet le kell szedned, hogy frissíthesd, ha a letöltõben, nem lehet beállítani, hogy hány nyelvnek a hangfájljait akarod leszedni. Minimum az English verzióét le kell szedned még.

3. Esetleg torrenten szeded le az EE patchet. Oda is felkerült, lehet, hogy ez gyorssabb lesz idõvel, mint a CD Projekt szervere. Ne a RAR-osat töltsd le.
Hogyha eredeti gamet most rakom fel akkor automatikusan frissít mindent nem? Magyar a játék és akkor nem fog eltûnni a magyar nyelv?

Na lemaradt a másik 2 nyelv linkjei, ezek a jó linkek.

TW2EE_DE_Voiceover-1.bin
TW2EE_DE_Voiceover-2.bin
TW2EE_DE_Voiceover-3.bin
TW2EE_DE_Voiceover-4.bin

TW2EE_PL_Voiceover-1.bin
TW2EE_PL_Voiceover-2.bin
TW2EE_PL_Voiceover-3.bin
TW2EE_PL_Voiceover-4.bin

#8041-nél, csak az English és a French fájlok linkjei jó, a többi el lett rontva.
Na fene, A Deutschland, a Polish és Russian-nál el lettek rontva a linkek!

Helyesen így van:

TW2EE_RU_Voiceover-1.bin
TW2EE_RU_Voiceover-2.bin
TW2EE_RU_Voiceover-3.bin
TW2EE_RU_Voiceover-4.bin

Ami a "BetaTest" mappában van, az nem a végleges verzió?? Ott TW2EE_Patch-35.bin -ig bezárólag elvileg az összes fájl fent van. Ha valakinek szupergyors netje van kipróbálhatja azt is. A TW2EE_XX_Voiceover-?.bin/exe fájlok, ott nincsenek fent.

Így a TW2EE_Patch.exe és TW2EE_Patch-1.bin és a TW2EE_Patch-2.bin fájlok, ami a "Betatest" mappában van, az nem a "Patch_EE" mappában lévõknek a hiányzó fájljai! Így egyelõre várunk Ápr. 17.-ig, valószínûleg, akkor teszik fel oda a maradék 2 fájlt, meg valószínûleg a TW2EE_XX_Voiceover* fájlokhoz is van exe fájl!
Valaki leszedte már az EE patchet, és ki is próbálta??