9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • MrStokes
    Itt es itt is azt irjak, hogy megvaltozott az EE patch-ben a kerek mukodese, igy az egyetlen megoldas ha a masodik fejezet elotti mentest toltesz vissza es azt folytatod. Hat ez cumi.
  • bendáj17
    Én pont tegnap toltam azt csak számokat írok remélem érthető lesz (3 lehetőség közül: 2, 2, 3, (sárkány vagy mi, telihod, meg a bánya)
    Remélem tudtam segíteni.
  • Secutor
    Sziasztok! A Loc Muinne titkai fejezetnél járok, és ez őrszem második találós kérdésére nem tudná valaki megadni a helyes választ?
  • Doc Hooliday
    Sziasztok! Van egy olyan érdekes problémám hogy az új enchanced verzióval jáccom és ott járok hogy a "Vergen ostroma van, és be kéne kapcsolnom a törp gépezetet ami a forró olajat az ellen nyakába zúdítja! Igen ám, csak a nagy fogaskerék amit meg kéne tekernem merőlegesen áll a fallal, tehát lehetetlen eltekerni!...ez valami másolásvédelmi bug lehet, vagy sima bug vagy most mivan? Így hogy menjek tovább???
  • MerlinW
    Nálad lehet valami, mert megjelenéskor E8400-en 4850-el is tökéletesen futott közepes-magas beállítások mellett. Persze, ha nem megy, nem kell erőltetni. Úgy veszem le, amúgy sem vetted meg.
  • Tomy Lee
    Hát nálam rossz.Nem fogok low-on játszani vele ilyen géppel inkább delete:/
  • MerlinW
    Én csak az Uber Sampling-ot kapcsoltam ki, minden más maxon van és fut szépen.
  • Tomy Lee
    Merlin szinte ugyanaz a gépem van mint nálad az aláírásodban és mindent ki kell kapcsoljak,hogy működjön normálisan a játék.Miért?Ekkora gépigénye van?
  • grimm13
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tényleg sz@rjad le hogy ott virít a fejlécben hogy használd a makrót !! én még nem járok ott hogy Cedric meghaljon, sőt még a gyanúja sem merült fel hogy meghal de kösz hogy lelőtted a poént !!! amugy ennél a kereskedőnél lehet még találni ....
  • Sakio
    Nekem nem, max 3-4 órát ülök gépnél, úgy meg nem tudom hagyni a gépet :S Pedig nem lenne rossz, de ez hatalmas méret.
  • DORSANAX
    Töltsd le sorban a javításokat 1.1-től mondjuk 2.1-ig és nyomasd rá egymás után.
    2.0 --> 2.1 linkje
    2.0 alattiakat keresd ki a google segítségével...
  • MerlinW
    Mert határozottan megéri:)
  • Sakio
    De nem lehet át ugrani valahogy? Mert nem az van, hogy megkérdezi, hogy akarome frissíteni arra, hanem kifejezetten megköveteli.
  • DORSANAX
    Egyébként nekem például hiába gyors a letöltésem, sajnos a downloader csak 1.3MB/sec-al nyomatja.
  • DORSANAX
    Melyik játékot vetted meg?
    Ha a normál dobozos verziót, akkor az a 10.55GB a TW2EE patch, a Downloader "megengedi" neked, hogy frissítsd a játékot a The Witcher 2 Enhanced Edition-ra.
    Tehát azt az alapjáték maximum frissítéséhez kell letölteni...
  • ricsa008
    belepillantva az utmutatóba az már kiderult hogy a Méhkas bomba kelll hozzá na de hol találok ilyent? állítólag cedric-nél van recept de ő már elhalálozott
  • ricsa008
    szasztok
    A Nekker fészkeket melyik bombával lehet berobbantani? 2 már sikerul de most hiába van nálam 2 fajta bomba egyik sem jó. És a másik hogy hol lehet olyan bombát szerezni
  • Tomy Lee
    Miért kell szinte minden grafikai opciót kikapcsolni,hogy jól fusson egy i5,8g ram,hd6870-es gépen?
    Enhanced edition van meg de így szinte low-on játszani ilyen géppel nem a legjobb..
  • Sakio
    Sziasztok
    Megvettem a játékot, feltelepítettem, majd amikor el akarom indítani bejön a termék azonosító beírása, de be sem kell írni, simán tovább lehet lépni(???) majd valami downloader cucc, aztán két fájlt kér, hogy szedjen le, "fő fájlok" és angol nyelvi fájlokat, a fő fájlok alól kivettem a pipát, mert az 10GIGA (10gigás patch egy 14gigás játéknál?!) feltette az angol nyelvi fájlt, de amikor elindítanám megint kéri a termék azonosítót és elölről az egész, mindenképpen le kell szedni azt a 10gigás valamit. Mi az a 10 giga? Nem lehet valahogy kihagyni? Vagy valami? (nagyon lassú a netem 13 óra lenne mire lejön, amit nem akarok) Valaki segítene?
  • josi
    elvileg ez megoldja, még nem próbáltam be kell másolni ide The Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts
    Előtte azért biztonsági másolás nem árt.
  • grimm13
    én is találtam pár modot de egyik sem jó :S
  • zolidarab0228
    Én is keresgélek e miatt betű növelés ügyben próbáltam valamelyik file-t keresni ahol van a magyarosítás s ott meg növelni de semmi siker.
  • grimm13
    igen azokkal én is próbálkoztam de sehol sem találom azóta :S mind1 azt hittem ha már kiadnak egy EE-t telik rá hogy átállítsanak egy betűtípust ..... tévedtem ! de most nem törlöm le emiatt kivételesen végigviszem és belevakulok !! :D
  • bendáj17
    volt még anno jobb fontok. Pont én kérdeztem de a link már nem müködik sajna. Próbáld meg a felbontást állítani.
  • grimm13
    Hello mindenki ! Meg lehet valahogy növelni a betűméretet a kis ablakban ahol kiírja hogy mit veszek fel ? mert megvakulok mire kilátom ebből a méretből hogy milyen ércet stb.-t veszek fel ....
  • Mozes
    Látom azért a szint megvan.....:))))))
  • Ironman2
    DDD
  • MerlinW
    Igen.
  • Mozes
    Megköszönném, ha valaki segítene. Tököm tele van ezzel az EE-vel.
  • deadtom
    Amúgy ami le lehet tölteni EE update-t az tartalmazza magyar nyelvű feliratot? Mert ahol le lehet szedni partokba ott van még 5 nyelvi pack is de magyar nincs közte.
  • Mozes
    :))))))))
  • MerlinW
    Először is menj el egy urológushoz.
  • Mozes
    Sziasztok!

Piros és kék kockák vannak a harc közben és a menüt sem látom rendesen amióta felraktam az Enhaced Edition-t, faszom eddig jó volt.

Van ötletek mi lehet. Az új ATI driver van fent (12.4)

Köszi
  • MerlinW
    Tegnap jelent meg, így még nem próbáltam.
    (Kijelentő mondatok végére nem felkiáltójelet teszünk *bocs* :))
  • MerlinW
    Szinkronos.
  • grebber
    Gothic 4 nél ne vezessed félre. A kieg az a 4-5órás vagy még rövidebb.Az alap game 20-25 órás. És igaz nem sikerült valami jól akad még erős gépeken is :(
    Gondoltam beszerzem konzolra azt nyomom ott.Csak ott is kb szemre 20 fps-t produkálja az xbox is.Szóval majd 5 év múlva visszanézek rá hátha akkor a pc lesz olyan erős hogy tudja futtatni rendesen.
  • Mr Manson
    Acsi-hoz van kötve , azért kérdezem ..
  • Empty
    Az első rész az magyar szinkronos vagy feliratos csak?
  • Empty
    Értem! Nem volt meg a W1 eddig! Majd megszerzem lehet! Risen 2-ről véleményed van? Próbáltad?
  • MerlinW
    Risen1, 2 is jók
    Gothic 4 kaki, azzal ne foglalkozz. 4-5 órás játékidő, randa, bugos, 0.

Witcher 1-et viszont feltétlen pótold, ha kimaradt volna.