The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a 2.1-re frissített játék pack0.dzip fájljára panaszkodik? Lehet, hogy az 1.0-ásra kell feltelepíteni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Jól sikerült...😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Aztán patch közben azt írja, a pack0.dzip file sérült...
[merlinw.org]
Itt pedig többször is ezt csinálta.
Elsõre én is a túlmelegedésre és a tápra gondoltam. Érdekes módon BF3 alatt sosem indult újra a gép pedig az nem kevésbé procizabáló...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Jaj de jó lenne már ha kedd lenne
Szerintem jó volt a vége bár ez csak 1 befejezés volt a sok közül😄
(Amúgy ha importálok 1. részbõl mentéseket ebbe annak nagy jelentõsége van történetileg vagy csak kis dolgok?)
PSN ID:misi2mezei
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
érdemes lecserélni a "Witcherek ezüstkardját" más ezüstkardra ha nagyobb a sebzése?
Nincs semmi extra hiper-szuper sajátossága?😄
Mert én eddig nem akartam lecserélni mert hát mégiscsak a Witcherek ezüstkardja😄
#8063: én is így döntöttem 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem igazán találtam arról infót, ha most elkezdem a játékot, és EE-re váltok, akkor vesztem a mentést/kimaradok dolgokból? azt tudom, h act3ban lesznek új küldetések, v vmi ilyesmi.. az eleje változatlan marad?
so be patient, 3 days only 😊
And others wrote here it is possible to donwload EE yet for pc.
http://img718.imageshack.us/img718/9503/79026867.jpg / http://i.imgur.com/zZFkZ.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/3301/42290508.jpg / http://i.imgur.com/SQ6AO.jpg
I found this forum in google. Because I must use translator from Hungarian to English/Polish I don't understand most of posts.
I used original downloader from CD Project and get files without TW2EE_EN_Voiceover-1.bin and TW2EE_Patch.exe. So I started searching in google this files and here I am.
I downloaded this 2 missed files (link below) and I can't install game. I can't choose language pack.
Is it possible to fix this and install EE before 17.04.12?
Bár azt nem értem a launcher, hogy fogja leszedni a maradékot? Mert, akkor elvileg, vagy fel kell telepíteni az összes patch-et 2.1-ig, vagy a 1.1-tõl, 2.1-ig lévõ patchek letöltése helyett fogja az EE Patch letöltését felajánlani? Vagyis nem kell a korábbiakat feltelepíteni? Állítólag, Április 16.-án este 22-23 óra körül lesz elérhetõ a patch hiányzó része, de melyik idõzóna szerint? Ausztrália, netán angol, lengyel, stb.. ?
Amúgy ez az EE patch, az összes elõzõ frissítést (1.1-tõl 2.1-ig bezárólag), integráltan tartalmazza, meg az EE-s extrákat is. Elvileg az 1.0-ásra is telepíthetõnek kell neki lennie.
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ kjhun 😊 akkor kell jó sok idõ hisz minden egyest felrak ? vagy a legújabba már benne vannak az elõzõk is?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kétféle módon szedheted le:
1. Pre-Downloader letöltése, használata, lásd: #8038-nál a linket.
2. Kézzel való letöltés, lásd: #8040-nél, de! a második (Patch_EE mappában lévõt) TW2EE_Patch-2.bin fájlt szedd le, ne a fölötte lévõt, meg a TW2EE_XX_Voiceover-*.* fájlokat. Lehet, hogy mindet le kell szedned, hogy frissíthesd, ha a letöltõben, nem lehet beállítani, hogy hány nyelvnek a hangfájljait akarod leszedni. Minimum az English verzióét le kell szedned még.
3. Esetleg torrenten szeded le az EE patchet. Oda is felkerült, lehet, hogy ez gyorssabb lesz idõvel, mint a CD Projekt szervere. Ne a RAR-osat töltsd le.
TW2EE_DE_Voiceover-1.bin
TW2EE_DE_Voiceover-2.bin
TW2EE_DE_Voiceover-3.bin
TW2EE_DE_Voiceover-4.bin
TW2EE_PL_Voiceover-1.bin
TW2EE_PL_Voiceover-2.bin
TW2EE_PL_Voiceover-3.bin
TW2EE_PL_Voiceover-4.bin
#8041-nél, csak az English és a French fájlok linkjei jó, a többi el lett rontva.
Helyesen így van:
TW2EE_RU_Voiceover-1.bin
TW2EE_RU_Voiceover-2.bin
TW2EE_RU_Voiceover-3.bin
TW2EE_RU_Voiceover-4.bin
Ami a "BetaTest" mappában van, az nem a végleges verzió?? Ott TW2EE_Patch-35.bin -ig bezárólag elvileg az összes fájl fent van. Ha valakinek szupergyors netje van kipróbálhatja azt is. A TW2EE_XX_Voiceover-?.bin/exe fájlok, ott nincsenek fent.
Így a TW2EE_Patch.exe és TW2EE_Patch-1.bin és a TW2EE_Patch-2.bin fájlok, ami a "Betatest" mappában van, az nem a "Patch_EE" mappában lévõknek a hiányzó fájljai! Így egyelõre várunk Ápr. 17.-ig, valószínûleg, akkor teszik fel oda a maradék 2 fájlt, meg valószínûleg a TW2EE_XX_Voiceover* fájlokhoz is van exe fájl!