9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • MerlinW
    Sehol. Élvezni kell a játékot, nem nyomon követni:) Emlékeim szerint már a Kayran megölése körül van vége az első fejezetnek.
  • kovi166
    Thx. :-)
    De mégis hol lehet a játékban meg nézni hogy hol tartok?
    Mennyi van még hátra az 1.részből?
  • MerlinW
    Act1 lassabb, történetmesélés, karakterbemutatás, stb. van, de aztán a másodiktól nagyon beindul.
  • kovi166
    Sziasztok.
    Most kezdtem el játszani.
    Az első rész hány chapterböl áll?
    Nekem kicsit vontatott de legalább Magyar! :-)
    Le kellene gyöznöm a szörnyet, valami virágot keresek a kotyvasztáshoz ellen méregnek. :-)
  • wedge31
    A közelébe se menj, én Aard-al szoktam lenyomni.
  • Mr Manson
    --> Draug ellen valami jó taktika? (közepes, XBOX360) Nem megy ... :(
  • blackcalibra
    Üdv.
    Méhkas bombával kapcsolatban szükségem lenne egy kis segítségre, visszaolvastam, de konkrétan ebben a formában nem találtam segítséget:
    Azért kiírom így is, hátha nem jön be a SPOILER tag.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekker küldetés, méhkas bomba kellene, viszont mivel az első fejezet vége felé próbálnám megcsinálni a robbantásokat, így kicsit gondban vagyok az elkészítését illetően, ugyanis Cedric már a túlvilágon leledzik.
    Tőle lehetett volna venni ugye a "receptet".
    Találtam valahol egy olyan segítséget, hogy van még egy kereskedő is, akitől lehet majd venni, de ha jól olvasgattam itt-ott, Őt már csak a második fejezetben lehet megtalálni.
    Én Roche komának segítenék, viszont mikor átmászok a falon, elkezdve a küldetést, kilövi a játék a Nekkeres mellékküldetést, mint sikertelen feladatot.
    Meg lehet ezt még oldani később, vagy valahol meg lehetne szerezni a bomba receptjét?
  • grebber
    Két játékon is dolgozik a CD Projekt RED
  • gibson9
    És az az alagút hol van? Mert komolyan mondom a térkép se akar nekem segíteni, csak a folyón túl mutatja a jelet. Találtam Vergenben egy alagút rendszert, de miután bementem a küldetésjel a bejáratnál villogott ahol bementem, amiből arra következtettem, hogy megint rossz helyen járok. Mindenesetre majd elmegyek a végébe, hátha az lesz a megoldás, de szerintem rossz helyen vagyok.
  • blackfire001
    Oda Vergenből tudsz majd átmenni egy kisebb alagúton keresztül. Átmész a folyón, legyőzől néhány banditát, és ott egy barlang. Azt hiszem a lobogót kell megszerezned.
  • MerlinW
    Futna.

Uber sampling-ot kapcsold ki, LOD Distance-et normal-ra. Ha így is lassú lenne, az árnyékokat vedd le high-ra, illetve kapcsold ki az SSAO-t.
  • Madi92
    Hali!
    Szerintetek a lenti konfiggal, hogy kéne futnia a játéknak? Ti milyen beállításokat ajánlanátok hozzá?

Mert most ultrán van, de néha 20 fps-re is le-le megy a játék, illetve mikor Gerált fut, olyan mintha szaggatna a játék, de mégsem, csak olyan furcsán szakadozva fut, vagy nem tudom! :D Más nem tapasztalt ilyesmit?
    Régebben, szerintem jobban futott az egész játék. Közbe játszhat esetleg az, hogy közel 2 éve nem volt Win resi?

Amúgy játék elvileg a legfrissebb verziós.
  • gibson9
    Enyémmel kapcsolatban senkinek semmi ötlete? Eléggé elakadtam benne.
  • grimm13
    Hello mindenki kezdek megörülni :D spoilerben leírom nehogy valamit lejöjjek ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Loc Muinneban vagyok az An Encrypted Manuscript küldetésnél már csak a rémbivaly agy hiányzik amit ha jól tudom a csatornákban lehet találni de nem tudok lejutni mert be van zárva az ajtaja .... a kulcs kéne hozzá de nem találom :S remélem valaki tud segíteni !
  • Mr Manson
    3
  • kazuma89
    Hány fejezet van a játékban?3. elején vagyok Iorveth oldalán
  • Mr Manson
    Draug ellen valami jó taktika? (közepes, XBOX360)
  • gibson9
    Csak így tudom betenni bocsi:
    halál szimbóluma
  • gibson9
    A küldetésjelző a folyótól északnyugatra jelöl meg egy helyet, de a köd miatt nem tudok arra menni..

• NovaTerra
    Azt hiszem a tengerparton van, de éjszaka kell odamenni.
  • gibson9
    Sziasztok!
    A 2. fejezetben járok és a halál szimbólumának keresésénél akadtam el. A végigjátszás füzetben amit adtak írják, hogy előtte van két küldetés amivel megtalálhatom az erdei katakombát, ahol a barna kolónia lobogóját kell majd megtalálnom, mint a halál szimbóluma.. ebből az egyik küldetés már nem elérhető a másik pedig a Cecil által leírt erőhely keresése. De a térkép sem egyértelműen jelzi nekem a helyet. (amúgy is elég sokszor tévedek el mert nem egyértelmű a jelzés.. egyszer itt, máskor ott jelzi..) Szóval a kérdésem, hogy merre induljak el, merre keressem az erdei katakombát? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • bendáj17
    Nem hiszem a kocsma melletti épületben nézd meg balra lesz egy lépcsős épület ott szálltak meg a Kék szalagosok!
  • NovaTerra
    Pedig valahol ott kell lennie. Lehet még a hajón van.
  • kazuma89
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy elvileg ennél a küldinél tartok "The Rose of Remembrance" Van nálam a küldinek 1 oylan része hogy beszélj Vernon Roachal.A faluba jelzi a kocsmában, de shol nemtalállom.Hol keressem vagy mit csináltam rosszul?(youtubos videók alapján nem úgy csináltam ahogy ott van) A választ előre is köszönöm
  • bendáj17
    Nem lehet növelni végig 300 marad, de több helyen is vannak saját ládák amiben mindent bele lehet pakolni.
  • Major
    Az erős hát tulajdonságot (Strong Back), lehet a játékban növelni? Pl. ha sokáig túlterhelten mozgok stb. ilyesmire gondolok, vagy marad 300 a játék végéig?
  • blackfire001
    A felfelé mutató nyíl. Amúgy xboxon az aréna módot hol/mikor tudom elérni?
  • Although
    http://www.pcdome.hu/cikk/3090/the_witcher_2_assassin_of_kings_enhanced_edition_x360
    :)
  • Mr Manson
    Az már megvan ... csak aktiválni vagy a kombinációt nem tudom mi .. ha 100% az adrenalin.
  • BlackWolf
    Ki kell rakni a kardforgató talent fán (végén van)
  • Mr Manson
    XBOX: tömeges kivégzést hogy kell pontosan csinálni? 3-at kellene megcsinalnom ...
  • Doc Hooliday
    Aztakurva! most rohangálhatok újból 400kilométert!

Köszi a segítséget amúgy!
  • ferenc001
    A fogadó alsó szintjén van Dimitri embere.
  • Secutor
    Dimitri embereivel hogyan lehet, és mikor szóba elegyedni? Hiába mentem vissza sötétedés után a fogadó elé, az ott lévő 3 seggfej nem áll velem szóba, hiába kattintok a párbeszéd panelra.
  • NovaTerra
    Nem én tehetek róla, hogy rosszul teszi fel a kérdést. Ráadásul van olyan, akinek a 25$ is olcsó, valakinek az 5$ is drága.
  • DORSANAX
    Én is megvettem, de a Downloader által letöltött patch felment ugyan a játékra, de egyszerűen nem akart indulni a játék.
    Ott virított az a farkasfej, de annyi és semmi több...

Majd elkezdtem kutatni, kiderült, hogy a megvásárolt dobozos kódommal le kellett tölteni INNENaz egész játékot.
    Csak így lett tökéletes...
    (Másoknál is problémák voltak az alapjáték + EE patch telepítése után az eredeti dobozossal.)

Az előnye viszont az, hogy onnan több más bonus tartalmat is letölthet bárki, aki így járt.
  • MrStokes
    Mi szamit olcsonak a szamodra?

Ez nem tudom mennyire aktualis, de ez eleg barati arnak mondhato sztem. Az EE patch-et meg ingyen leszedheted a kiado honalpjarol.
  • MerlinW
    Segítőkészség kekszet reggeliztél? Akkor a fórumtárs szeretettel várja a linkedet is.
  • NovaTerra
    Van.
  • Empty
    Van ez a game valahol olcsón?