9144
-
#8343 Sehol. Élvezni kell a játékot, nem nyomon követni:) Emlékeim szerint már a Kayran megölése körül van vége az első fejezetnek. -
kovi166 #8342 Thx. :-)
De mégis hol lehet a játékban meg nézni hogy hol tartok?
Mennyi van még hátra az 1.részből? -
#8341 Act1 lassabb, történetmesélés, karakterbemutatás, stb. van, de aztán a másodiktól nagyon beindul. -
kovi166 #8340 Sziasztok.
Most kezdtem el játszani.
Az első rész hány chapterböl áll?
Nekem kicsit vontatott de legalább Magyar! :-)
Le kellene gyöznöm a szörnyet, valami virágot keresek a kotyvasztáshoz ellen méregnek. :-) -
#8339 A közelébe se menj, én Aard-al szoktam lenyomni. -
#8338 --> Draug ellen valami jó taktika? (közepes, XBOX360) Nem megy ... :( -
#8337 Üdv.
Méhkas bombával kapcsolatban szükségem lenne egy kis segítségre, visszaolvastam, de konkrétan ebben a formában nem találtam segítséget:
Azért kiírom így is, hátha nem jön be a SPOILER tag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekker küldetés, méhkas bomba kellene, viszont mivel az első fejezet vége felé próbálnám megcsinálni a robbantásokat, így kicsit gondban vagyok az elkészítését illetően, ugyanis Cedric már a túlvilágon leledzik.
Tőle lehetett volna venni ugye a "receptet".
Találtam valahol egy olyan segítséget, hogy van még egy kereskedő is, akitől lehet majd venni, de ha jól olvasgattam itt-ott, Őt már csak a második fejezetben lehet megtalálni.
Én Roche komának segítenék, viszont mikor átmászok a falon, elkezdve a küldetést, kilövi a játék a Nekkeres mellékküldetést, mint sikertelen feladatot.
Meg lehet ezt még oldani később, vagy valahol meg lehetne szerezni a bomba receptjét? -
#8336 Két játékon is dolgozik a CD Projekt RED -
#8335 És az az alagút hol van? Mert komolyan mondom a térkép se akar nekem segíteni, csak a folyón túl mutatja a jelet. Találtam Vergenben egy alagút rendszert, de miután bementem a küldetésjel a bejáratnál villogott ahol bementem, amiből arra következtettem, hogy megint rossz helyen járok. Mindenesetre majd elmegyek a végébe, hátha az lesz a megoldás, de szerintem rossz helyen vagyok. -
#8334 Oda Vergenből tudsz majd átmenni egy kisebb alagúton keresztül. Átmész a folyón, legyőzől néhány banditát, és ott egy barlang. Azt hiszem a lobogót kell megszerezned. -
#8333 Futna.
Uber sampling-ot kapcsold ki, LOD Distance-et normal-ra. Ha így is lassú lenne, az árnyékokat vedd le high-ra, illetve kapcsold ki az SSAO-t. -
Madi92 #8332 Hali!
Szerintetek a lenti konfiggal, hogy kéne futnia a játéknak? Ti milyen beállításokat ajánlanátok hozzá?
Mert most ultrán van, de néha 20 fps-re is le-le megy a játék, illetve mikor Gerált fut, olyan mintha szaggatna a játék, de mégsem, csak olyan furcsán szakadozva fut, vagy nem tudom! :D Más nem tapasztalt ilyesmit?
Régebben, szerintem jobban futott az egész játék. Közbe játszhat esetleg az, hogy közel 2 éve nem volt Win resi?
Amúgy játék elvileg a legfrissebb verziós. -
#8331 Enyémmel kapcsolatban senkinek semmi ötlete? Eléggé elakadtam benne. -
grimm13 #8330 Hello mindenki kezdek megörülni :D spoilerben leírom nehogy valamit lejöjjek ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Loc Muinneban vagyok az An Encrypted Manuscript küldetésnél már csak a rémbivaly agy hiányzik amit ha jól tudom a csatornákban lehet találni de nem tudok lejutni mert be van zárva az ajtaja .... a kulcs kéne hozzá de nem találom :S remélem valaki tud segíteni ! -
#8329 3 -
kazuma89 #8328 Hány fejezet van a játékban?3. elején vagyok Iorveth oldalán -
#8327 Draug ellen valami jó taktika? (közepes, XBOX360) -
#8326 Csak így tudom betenni bocsi:
halál szimbóluma -
#8325 A küldetésjelző a folyótól északnyugatra jelöl meg egy helyet, de a köd miatt nem tudok arra menni..
-
NovaTerra #8324 Azt hiszem a tengerparton van, de éjszaka kell odamenni. -
#8323 Sziasztok!
A 2. fejezetben járok és a halál szimbólumának keresésénél akadtam el. A végigjátszás füzetben amit adtak írják, hogy előtte van két küldetés amivel megtalálhatom az erdei katakombát, ahol a barna kolónia lobogóját kell majd megtalálnom, mint a halál szimbóluma.. ebből az egyik küldetés már nem elérhető a másik pedig a Cecil által leírt erőhely keresése. De a térkép sem egyértelműen jelzi nekem a helyet. (amúgy is elég sokszor tévedek el mert nem egyértelmű a jelzés.. egyszer itt, máskor ott jelzi..) Szóval a kérdésem, hogy merre induljak el, merre keressem az erdei katakombát? Segítségeteket előre is köszönöm! -
bendáj17 #8322 Nem hiszem a kocsma melletti épületben nézd meg balra lesz egy lépcsős épület ott szálltak meg a Kék szalagosok! -
NovaTerra #8321 Pedig valahol ott kell lennie. Lehet még a hajón van. -
kazuma89 #8320 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy elvileg ennél a küldinél tartok "The Rose of Remembrance" Van nálam a küldinek 1 oylan része hogy beszélj Vernon Roachal.A faluba jelzi a kocsmában, de shol nemtalállom.Hol keressem vagy mit csináltam rosszul?(youtubos videók alapján nem úgy csináltam ahogy ott van) A választ előre is köszönöm -
bendáj17 #8319 Nem lehet növelni végig 300 marad, de több helyen is vannak saját ládák amiben mindent bele lehet pakolni. -
Major #8318 Az erős hát tulajdonságot (Strong Back), lehet a játékban növelni? Pl. ha sokáig túlterhelten mozgok stb. ilyesmire gondolok, vagy marad 300 a játék végéig? -
#8317 A felfelé mutató nyíl. Amúgy xboxon az aréna módot hol/mikor tudom elérni? -
Although #8316 http://www.pcdome.hu/cikk/3090/the_witcher_2_assassin_of_kings_enhanced_edition_x360
:) -
#8315 Az már megvan ... csak aktiválni vagy a kombinációt nem tudom mi .. ha 100% az adrenalin. -
BlackWolf #8314 Ki kell rakni a kardforgató talent fán (végén van) -
#8313 XBOX: tömeges kivégzést hogy kell pontosan csinálni? 3-at kellene megcsinalnom ... -
#8312 Aztakurva! most rohangálhatok újból 400kilométert!
Köszi a segítséget amúgy! -
ferenc001 #8311 A fogadó alsó szintjén van Dimitri embere. -
Secutor #8310 Dimitri embereivel hogyan lehet, és mikor szóba elegyedni? Hiába mentem vissza sötétedés után a fogadó elé, az ott lévő 3 seggfej nem áll velem szóba, hiába kattintok a párbeszéd panelra. -
NovaTerra #8309 Nem én tehetek róla, hogy rosszul teszi fel a kérdést. Ráadásul van olyan, akinek a 25$ is olcsó, valakinek az 5$ is drága. -
DORSANAX #8308 Én is megvettem, de a Downloader által letöltött patch felment ugyan a játékra, de egyszerűen nem akart indulni a játék.
Ott virított az a farkasfej, de annyi és semmi több...
Majd elkezdtem kutatni, kiderült, hogy a megvásárolt dobozos kódommal le kellett tölteni INNENaz egész játékot.
Csak így lett tökéletes...
(Másoknál is problémák voltak az alapjáték + EE patch telepítése után az eredeti dobozossal.)
Az előnye viszont az, hogy onnan több más bonus tartalmat is letölthet bárki, aki így járt. -
#8307 Mi szamit olcsonak a szamodra?
Ez nem tudom mennyire aktualis, de ez eleg barati arnak mondhato sztem. Az EE patch-et meg ingyen leszedheted a kiado honalpjarol. -
#8306 Segítőkészség kekszet reggeliztél? Akkor a fórumtárs szeretettel várja a linkedet is. -
NovaTerra #8305 Van. -
#8304 Van ez a game valahol olcsón?