The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A régi mentések jók az EE-hez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Brutális intrója lett a játéknak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gerey
<#eljen><#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A színük. 😊 Bocs.
Mr Manson
zöld és kék pontok között mi a külömbség a kis térképen?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sok sikert!

Köszönöm,igyexem...elõtte valami registrypucolást végzek,hátha... mert egy Regcure meg egy dllfiles.kom is több ezer hibát talált a registrymben...lehet hogy régóta fent van az oprendszer 😞
Nekem DVD-s verzió van és a telepítés végén szintén el kezdte leszedni a EE telepítõt. 10,85GB. Most így munka közben ránézek és 3 óránál is több az elõrejelzés 😄.

Elvileg Gog-os verzióban (feltéve, ha eredeti játékod van és regisztráltad a kódod Gog-ra) minden EE tartalom benne van (Troll is, láda is, meg minden, tehát az összes eddigi megjelent DLC is, patch is), úgyhogy teljes fölösleges manuálisan belebuherálni. Mivel csak azt rakod fel, ami amúgy is fel van rakva.

Azt feltételezem, hogy tört verziód lehet (Mivel a gog-os verzió automatikusan Enhanced verzióvá változott tegnaptól. Esetleg ha errõl nem tudtál és mégis eredetid van kapd le újra így a Gog-ról azt a 15 gb-ot).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nálam is csodásan mûködik. Nagyon klassz az egész. Pedig már többször végig vittem régebben.

MerlinW
Nekem steam-es, nálam más gond lesz. Majd kiderül holnap. 6MBites net, 18GB...😊

[merlinw.org]

rage
Nálam a kérdéses file cseréje után felment a javítás, s tökéletesen mûködik a játék.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tiszteletem urak!Gog verzióval tudtam játszani,ám hiányzott a trollom 😞... és nincs "pakolós láda" sem a kocsmában...leszedtem az EE verziót(predownload,ahogyan itt olvastam) és feltettem... ám fmod.dll belépési pont érvénytelen,vagy valami ilyesmi hibával el sem indul a launcher után... ötletetek van? (kerestem googli nem barát,nem segített a feltett fmod.dll gyógyító link meg programok 😞 )
Nem vagy egyedül,engem is játékbetöltés közben léptet ki szó nélkül.
MerlinW
Nincs, mert loading screen után kivág az asztalra😊 Reinstall, aztán meglátjuk. Ha úgy sem megy, akkor kuka.

[merlinw.org]

A kalózteamek meg szorgoskodtak, kiadták az EE-t.

Mik a személyes vélemények az EE-rõl?
Azt írják a Gog fórumában, hogy elvileg elég azt a 15 GB-t letölteni, mivel az az EE edition és semmit nem kell patchelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Itt is megkérdezem: Ha regisztráltam a Gog-ra, akkor ugye EE edition-t tudok letölteni a Gog-on. Azonban van a letölthetõ fájlok között egy autopatcher a 2.0-ás verzióhoz.

Most akkor a Gog-os verziót csak letöltöm és az EE lesz, vagy ugyanúgy le kell hozzá szednem a 11 Gb-nyi EE tartalmat?

Ott a pont én azt nem ismerem így szépen kivártam az idõt azóta tolom 😄

Most nincs fönt a játék és nem akarok a launcherrel bíbelõdni, így most szedem darabonként és majd manuálisan telepítek.

MerlinW
Steam elõnye, hogy nem kell telepíteni😊

[merlinw.org]

BlackShadow
amúgy már "régóta" lehetett "elõtölteni" a patchet, szépen nyugodtan, és most akkor a maradék 600 megát 😊 igaz a telepítés nem lassú 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az tuti hogy nagyon jó kis pakk az egész 😄 jó játékot kívánok.

Mr Manson
Végre megjött. Itt van ...
Tényleg jó kis kalandkönyv van hozzá plusz a térkép. Hm .... beleolvastam, lehet nem kellett volna? 😄

Nem viccel imyke tényleg több mint 11 Gb ráadásul még fel is kell telepíteni.

Ha már ezért gyártok egy GOG-os accountot lehet Tyrian-ozok is egyet...XD

IMYke2.0.0.0
Mûködik. Beírtam a kódot, ott a kép.
Igen, a PC-sek ingyen megkapták mindazt a finomságot, amit a konzolosok komoly összegért.

Hogy ez 11+ GB-nyi letöltést igényel...? Nos, még én is bevállalom a 0.5 Megabites hozzáférésemmel.
"Hülye azért nem vagyok" 😊))

Ráadásul, manuális telepítõben is megkapjuk, tehát nem kell online megvárni, míg a játék lefrissíti magát.
Letöltés menedzserbe bedobod a linkeket és este - a Te neteddel - leszedi az anyagot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

11-15 Gb? Most ugye viccelni tetszik!

#8112 Ha mûködik küldök egy digitáli sört (Mint már többször említettem nekem a gyári lemez eléggé hibás állapotban van, de így, hogy lesz digitál már elégedett leszek)!

IMYke2.0.0.0
Íme, én már be is regisztráltam:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem arra gondoltam, hanem erre:

PC-seknek:
"The day has come. The Enhanced Edition patch is now available for download. Get ready to jump in into the most polished and plentiful version of The Witcher 2!"
Forrás: The Witcher.com

"All PC gamers who already own The Witcher 2 or intend to buy it in the future will receive a free digital back-up copy on GOG.com Just go to GOG.com/witcherbackup and follow the instructions to receive your free back-up copy."
Forrás: The Witcher.com

Prince23
Gondolom a steames verzióból az EE ismét kiheréli a magyar nyelvi fájlokat ...

MrStokes
Steam-en is akciozzak, de a GOG-os meg mindig olcsobb.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

IMYke2.0.0.0
De ugye a GOG-os akciót is olvastátok...

én csak a part 2-öt szedtem le felül írtam ami volt eredetileg és minden megy.

Van kézikönyv is meg útmutató ami egy végigjátszással egyezik meg.

Ha jól értelmezem, a TW2EE_Patch-2.bin fájlt, ne a "wwwpatch" (ide mutatnak az itt lévõ linkek ) mappából, hanem a "Patch_EE" mappából legyen letöltve??

Sõt a hiányzó 2 fájl (*.exe és *1.bin fájlok), még egy "Final_EE" nevû mappában is fent van a szerveren, letölthetõ.
IMYke2.0.0.0
Már elérhetõ az EE Patch. Eredeti játékaink
Játékból és külön is frissíthetõ.
A javítás mérete 11-15 GB!

Mr Manson
Már nagyon várom ... van valami használható magyar közösségi oldal?
Infók, segítség, stb ...

Ja okés akkor nincs gond. Lesz egy oktató rész mielõtt a játékkal belekezdesz érdemes tanulmányozni.

Mr Manson
XBOX360 😉

Ha még nem rakod fel az EE patchet hanem a 2.1-ig patcheled akkor lesz egy oktató rész.

Más: Tökéletesen megy minden a launchernél kint van a EE felirat. Az új intro:
Demanvend meggyilkolása

Mr Manson
Ma jön (elvileg) a The Witcher 2.
Kezdõként ma esek neki a játéknak. Valami alap instrukcióra szükségem van?

Megvan a MEGOLDÁS!!!
A witcher 2 honlapon olvastam:fórum

http://en.thewitcher.com/ee_manual/

Download Part 2 , then paste it in your EE patch download folder replacing the old corrupted one. After doing that run TW2EE_Patch (installer. Which is located in the same folder) and it should patch the game fine without any errors.

EDIT:
For filesize, just incase someone wants to know
Part 2 - 286mb

EDIT 1:
Some people say its only Part 2 that is corrupted and needs to be replaced, can someone confirm this so i can edit this and advice people to only download Part 2, thx.

EDIT 2:
Its now confirmed, you only need to download and replace Part 2 for the patch to install properly. Thanks to the people who confirmed it, "SkelterMelter" and "Hardtarget".

Passz ezt írta a patch

Nem 3 új questet ígértek? Vagy rosszul emlékszem? Azért 2 quest szerintem nem teszi ki a beígért +4 óra játékidõt szerintem.

A The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

a. Új küldetések a harmadik felvonásban. Két olyan küldetést adtunk hozzá a harmadik felvonáshoz, amelyek szorosan kapcsolódnak a történethez, és további 4 óra játékidõt biztosítanak.
1) Liliom és vipera
Vernon Roche beszervezte Brigida Papebrockot, Foltest király udvarának egyik udvarhölgyét. A nõ küldetése, hogy elcsábítsa Temeria két legbefolyásosabb nemesét, és eközben vigyázzon a meggyilkolt uralkodó fattyaira. Brigida rájött a Boussy halálával kapcsolatos rejtély nyitjára, így kellemetlen tanú, azaz üldözött vad vált belõle. Ki akarta Boussy halálát? Maravel gróf vagy Kimbolt báró keze benne van a dologban? A Foltest utolsó fiúörökösének halálával kapcsolatos igazság valahol az intrikák és vádak hálójában lapul.

2) Loc Muinne titkai
A witcher újra találkozik Cynthiával, aki képes bejutni a rejtélyes Aep Dearhenna laboratóriumába. A híres varázsló állítólag megfejtette a vran civilizáció hanyatlásának titkát. Vajon mer-e a witcher újra együtt dolgozni Cynthiával, aki még magát Philippa Eilhartot is átverte, és akirõl kiderült, hogy valójában egy fiatal, ambíciózus nilfgaardi ügynök? Mit remél a Nilfgaardi Titkosügynökség megtalálni a Loc Muinne alatti barlangokban? Mit fedezett fel valójában Aep Dearhenna? Ha vállalkoznak a feladatra, a witchernek és Cynthiának számos kihívással kell szembenéznie a szörnyektõl és csapdáktól hemzsegõ városalatti folyosókon.

b. Új átvezetõ videók. Ezek rövid játékbeli videók, amelyek összegzik az egyes felvonásokat, miután teljesítetted õket. Úgy lettek tervezve, hogy gördülékeny átmenetet képezzenek, tájékoztatva a játékost például jelenlegi földrajzi helyzetérõl.

c. Összegzések. Ezek a videosorozatok, amelyek rövid filmecskékbõl épülnek fel, összegzik a játékos történet során meghozott döntéseit. A videók a játék szintjeibõl, karaktereibõl és statisztikáiból épülnek fel számos látványelemet és kamerafelvételt alkalmazva. Összesen 12 kisfilm mutatja be a játékvilág különbözõ állapotait annak megfelelõen, hogy a játékos milyen döntéseket hozott. A játék befejezése után a játékosok egy 30 másod perces kis videóban összegezve látják legfontosabb választásaikat és azok következményeit. Az élõ kórussal, zeneszerzõ által komponált felvétellel együtt az „Összegzések” összesen két és fél perc játékösszegzést ad a befejezés után.

d. Új videó: „Witcherek”. Ez a kisfilm azok számára készült, akik újonnan ismerkednek a The Witcher világával. Kézzel készült, kétdimenziós, Flash-animált rajzok segítségével bemutatja a witchereket a „Visszaemlékezések” és az „Emlékek” stílusában.

e. Új játékintro. Ez a három és fél perces, elõrenderelt kisfilm, amelyet a BAFTA-díjas és Oscar-díj jelölt Tomasz Bagiñski rendezett, Demavend király haláláról szól – ez egy kulcsfontosságú történelmi esemény közvetlenül a The Witcher 2 jelenje elõtt történt.

f. Új játékoutro. Ez a másfél perces, játékmotorral készült kisfilm a játék végén jelenik meg, és egyfajta elõzetesként szolgál a folytatáshoz. Egy közember szemtanúja lesz annak, ahogy a nilfgaardi hadsereg gyülekezik. Ez a kiváló minõségû videó, amelynek az elkészítéséhez komoly utómunkálatokra, az eredeti helyszínekre, világításra és statisztikákra volt szükség, a The Witcher sorozat eljövendõ újabb epizódjához kínál ízelítõt.

g. Új helyszínek. A harmadik felvonásba beépített új küldetések számára jelentõs új helyszínek is készültek, úgymint egy Loc Muinne alatti katakombarendszer, illetve egy fenyõerdõ, amelyben egy õsi városba nyíló titkos barlang található.

h. További mozibetétek. Tizenegy új betétet adtunk hozzá a játékhoz, amelyek fontos elágazásoknál gazdagítják a játékélményt. Mindegyik mozibetét új mozgásleképezéseken alapszik, és például ezek közül három azt mutatja be, hogy mi történik Loc Muinne-ban, miközben Geralt nincs ott. Mindegyik mozibetét három teljesen animált és renderelt jelenetbõl áll, amelyek igen komoly utómunkálatokat követeltek meg.

i. A játék mostantól támogatja a Dolby* Digital technológiát. A játék mostantól a Dolby® Digital surround sound-ot használja. Csatlakoztasd a Dolby Digital Live technológiával ellátott gépedet egy S/PDIF digitális audiokábel segítségével Dolby Digital dekóderbe. Gyõzõdj meg róla, hogy a számítógéped megfelelõen be van állítva, és így élvezheted a Dolby Digital audio nyújtotta élményt és elõnyöket.

Emellett a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition tartalmazza az összes tartalmat, amelyek a 2.0-s verzióban kerültek a játékba.

Nálam pont ez a hiba, az az angol nyelvi csomagot nem kell felrakni?

Majd spoilerben írjátok már meg, hogy milyen újdonságokat találtatok.

Elõre is köszönöm.