9144
-
#8383 Hát én a második rész után már nem nagyon tudnék az elsővel játszani, az elsőben annyira béna a harc. -
#8382 Én azért ajánlanám az 1. részt is - ha nem másért, hát a teljesség kedvéért. -
Hoz_Hun #8381 Köszi. :) -
#8380 Önmagában élvezhető, van ugyan pár utalás az első részre de nem fontosak. -
Hoz_Hun #8379 kb másfél hete megvettem The Witcher 2: Enhanced Edition (Xbox360-ra). Sok jót hallottam róla szerintem talán hétvégén neki is állok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy kell-e hozzá ismernem az első részt vagy ez önmagában is élvezhető történet? -
Although #8378 Kicsit OFF, de talán érdekel pár embert.
http://www.pcdome.hu/hirek/22634/vajak_a_vegzet_kardja -
gamer33 #8377 Köszi a segítséget. -
hana1 #8376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van 1 kereskedő Tutajrévben (a falu rögtön a kapun kívül), tőle tudod kockán elnyerni a trollfejet, illetve ő mondja el a továbbiakat.
A második hajó a következő fejezetben lesz.
A méhkas-bomba receptjét asszem Cedric-től (tünde csapdagyáros a fa tetején a kapun kívül) vehető meg, utána elkészítheted.
-
#8375 A város melletti falu házaiban nézz szét és egyikben ott lesz a troll asszony trófeája, de ezt mondja is Geralt, hogy akkor szét kell néznie a házakban a trófea után. A hajóval még nem tudsz mit kezdeni az majd a 2. fejezetben oldódik meg. -
gamer33 #8374 Üdv!
Nekem meg van 3 küldetés ahol nem tudom mit kellene csinálni, még az első fejezetben vagyok a folyóparti városban. Van itt egy részeges troll akinek megölték a feleségét és a küldetés azt mondja beszéljek a barátaimmal de már mindenkivel beszéltem (Zoltán,Triss, Dandelion) de nem mondtak semmit kivel beszéljek?. Akkor van egy olyan hogy egy elsüllyedt hajót kellene megtalálni (az elsőt már megtaláltam ez a második lenne) merre kellene menni?. A harmadik meg az lenne hogy be kellene robbantanom az erdőben a szörnyek járatait de nincs bombám, hol lehetne szerezni?
Előre is köszi. -
Although #8373 DA2 én is lehúztam Bioware önmagához képest alulteljesíttet de egy végigjátszást a story miatt érdemes hardon meg a boss harcok tényleg durvák. Viszont a történet az nagyon erős. Kicsit sajnálom hog lehúzták őket ennyire. Különösen ha azt a szegénységet tekintem ami mostanában az rpg játékok szintjén van. Elég kevés igazi jó játék van. És a DA2 azért a skyrimhez képest kifejezetten nehéz játék. Ami persze egyrészt abból ered hogy eszméletlen mennyiségű ellenfél jön hullámokban. Szóval most féláron érdemes rá egy próbát áldozni a story az nagyon nagyon jó. -
bendáj17 #8372 Nincs mit :) -
#8371 Köszi Neked is!
Én is játszottam már vele korábban, még tavaly ilyenkor.
De csak a Kayran-ig jutottam, utána sokáig nem volt időm játszani.
Kicsit el is feledkeztem a programról.
Az EE update ürügyén, illetve két és fél hét repetitív Diablo hármazás után viszont most újra belevágtam. Ez most az a végigjátszás lesz, amikor az összes lehetséges questet megcsinálom, és mindent megpróbálok felfedezni a játékban.
Amit írtál a BioWare játékokról, azt én utoljára a KOTOR-ban tapasztaltam.
Azóta egy játékukban sem.
Kihívás szempontjából mondjuk a Dragon Age első része mérföldeket vert az összes Mass Effect játékra, de még így sem ért a KOTOR közelébe szerintem. A második DA nem igazán érdekelt, nagyon lehúzta mindenki, ki sem próbáltam.
Egyébként alapvetően hibás designeri döntés túl sokféle eszközt egyszerre a játékos kezébe adni, ha ezek közül akár egy is elegendő az előrejutáshoz.
A legjobb játékok rákényszerítenek hogy kihasználd a lehető legtöbb, esetleg az összes rendelkezésedre álló lehetőséget/eszközt. -
hana1 #8370 A sárkányt sem nehéz annyira legyőzni hardon sem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze kell hozzá jó ezüstkard, nem árt meghajigálni ezüsttőrrel, queen varit mindég felrakni, más varázs nem, elmozogni előle, csak oldalról támadni ekardal. Ami nem ezüst, az mem használ, a varik se. Ha levegőben van, csak futkosni körbe a tetőn. -
Although #8369 De lehet hogy easyre. Az a gond odáig kis fejhasználattal meg ügyességgel eljutottam ott viszont nagy szívás volt. Most se tudom mit rontottam el. Talán nagyon komolyan fullra kell fejleszteni a a sárkány ellen meg a másik witcher ellen. Ezen felül is voltak komoly kihívások de pár órás próbálkozással azok mentek azért. tényleg érdemes mindent használni. :) A Bioware alkotásait idézi nekem :) -
Although #8368 Ne vedd annyira komolyan. Én is azt kaptam :D Ettől függetlenül a normal simán és a hard is megy. Mondjuk a végső harcot le kellett vennem normálra :) -
bendáj17 #8367 Igazad van a gyakorlat teszi mesterré az embert. Jó Witcherkedést és jó játékot. -
#8366 Most álltam neki az EE-nek, nagyon igényes lett ez az új intro!
X360 kontrollerrrel játszom, úgyhogy kicsit szokatlan még az irányítás, Arénában emiatt meg is kaptam a könnyű minősítést azonnal :D
Majd belejövök. -
bendáj17 #8365 Kicsit pontosítom amit írtam: Az EE tartalmazza a Dark nehézségi szintet, Arena módot, a főszál (mindkét frakció) + új küldetéssel bővül), 3 új karakter is bemutatkozik, új intro, outro, 33 percnyi új átvezető videók, új helyszínek. -
bendáj17 #8364 Ha jó rémlik semmi extrát nem ad akárhányszor vered meg. -
Secutor #8363 Flotsamban a kocsmában ahol megy a bunyó az alagsorban, van a sarokban egy szerzetes, akivel kockapókerezni lehet, de valamilyen talizmánról is gagyog, amiről nem tudja mire való, és ha szerencsénk van elnyerhetjük tőle. már egy tucatszor megvertem pókerben, de nem kaptam meg a cuccot. Tudja valaki hogy mi az, és hogy lehet szert tenni rá? -
#8362 Ok, köszi. -
bendáj17 #8361 Új animációk a fejezetek végén és új mellékküldetés. -
#8360 Pontosan mi teszi ki azt az elvileg +4 órát ami az EE-ben van? Mellékküldetések itt-ott? -
hana1 #8359 hali!
Vergenben a "falnak is füle van" küldit sikerült már megoldania valakinek?
Akárhogy próbálkozom, mindég elbukom. :( -
Secutor #8358 Sziasztok! Olyan gondom van, hogy nem tudok lemenni a harmadik fejezetben a Vran toronyba, ahol az elfeledett vran kardot lehet megszerezni, mivel be van omolva a bejárat. A Roche küldetésen vagyok. Jó volna ha valaki tudna segíteni.. -
Secutor #8357 Az elfeledett vran kardot hol lehet megtalálni, -
Although #8356 Interviews with Triss
Ez húzós szerintem :) -
#8355 Kösz. Van amúgy még ott valami, vagy utána már kezdődik az játék, meg csináltak valami átkötést a tréning és a fő szál között? -
#8354 Ezt javították a 3.1-ben. -
#8353 Elkezdtem a bővített verziót. Az elején az arénában eljutok oda, hogy szintlépés írja, hogy költsem el a képességpontot, el is költöm de utána semmi nincs továbbra is azt írja ,hogy lépjek a karakterlapra és költsem el. Na de mit ha egyszer már elköltöttem és 0-t ír? -
bendáj17 #8352 Az nem az a küldetés: A 4 ikonos az a gargoyle-szerződés küldetés. 3 ilyen hely van te melyiket találtad meg? (a város főkapujától balra, jobbra, a romok között az amfiteátrum közelében) -
#8351 Sziasztok! Kéne egy kis s.o.s
harmadik fejezet elején járok, iorveth-el hátul beosontunk a régi elpusztított tünde városban. Le kellene mennem a börtönbe a varázsló nőhöz és van két választásom...vagy felhívom az őrök figyelmét, vagy lemegyek az alagutakba! Lementem egy rácsos ajtón ahol egy benga nagy izzó gólem várt rám tárt karokkal.:-) legyürtem és a falon meg a padlón vannak izzó jelek. Pontosan 4-darab!
A kérdésem az lenne, milyen sorrenden kell kioltani őket??????????????
Köszi a választ! -
bendáj17 #8350 Érdekesen hangzik kíváncsian várom mit jelentenek be. -
#8349 Nagy CD Projekt Red bejelentés jövő héten -
bendáj17 #8348 Köszi a linket és az infót. -
#8347 Az enhanced nem azt jelenti, hogy javított hanem, hogy fejlesztett. Egyébként ezt úgy mondod, mintha minden játékhoz csak egy javítást adnának ki:) -
#8346 LOL javított verziónak is jön javítása! De legalább foglalkoznak vele! -
kjhun #8345 Kinn van a Witcher 2 EE verzióhoz, a 3.1-es patch!
Changes in this patch
- Fixed the display of inter-chapter movies in aspect ratios other than 16:9.
- Fixed bugs causing the application to close while opening the credits.
- Relevant Aspect Ratio options are shown in the Configurator.exe if nVidia Surround is supported.
- Game saves from Act 2 created on older versions of the game are now compatible with the Enhanced Edition, which fixes the dwarven mechanism in Vergen.
- Added a fix for .NET Framework 4-related issues for the Steam users.
TW2EE Patch 3.1
-
#8344 Pokerben dobtam öt egyformát. Nem adta meg az acsit. Valaki találkozott már ilyennel?