9144
-
Although #8423 Könyveket is megvetted?
egyébként az első rész ezer forint kedvezményt ad a játékra! -
Although #8422 Gratz!!!
Egy másik video, úgynevezett ultra beállítással ez már egy az egyben megegyezik a film minőséggel :D
Witcher 2 ultra -
#8421 "A "The Witcher"-gyűjteményem:
A 4990 Ft-os "Enhanced Edition[/b]" tartalma - az Enhanced tartalmakon felül - 100%-ban megegyezik a Premium Edition-éval.
Azaz:
* 2 DVD(játék) - színes szitálással
* Kézikönyv - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 36 oldal
* Útmutató (gyak. végigjátszás) - színes borító, fekete-fehér tartalommal, 96 oldal
* Színes, keménypapíros térkép, 2 oldalas (Pontar-völgy, Északi királyság)
* Bónusz DVD (Így készült, stb.)
* Audio CD (Soundtrack)
* Stilizált levél (kemény papír) A "disznó Hensett" címmel.
* Pénzérme -
#8420 Launcher, beállítások. -
markuci0 #8419 Hi.Vki tudna segíteni, nekem orosz a játék és hogyan tudnám magyarrá vagy legalább angollá tenni?pls help vki -
Although #8418 Szerintem még mindig ez az egyik legjobb video ha valaki mostanában gondolkodik rajta hogy megvenné. Persze magyar nyelv is választható hozzá.
Witcher 2..
Látszik sok a duma benne szóval csak erős idegzetűeknek :) -
#8417 Az mitől lehet hogy mióta feltettem a legújabb patch-et a menüben semmilyen felirat nem látszik csak fekete homályos csík van ha odaviszem a kurzort semmi felirat nem jelenik meg :S Eredeti a játék. -
Although #8416 opch kimaradt a spolier tag, de utálom a meleget, tompít rendesen. -
Although #8415 Egy kikötőhöz közeli barlangba tudsz találni. De mással is meg lehet csinálni a főzetett. :) -
#8414 Inkább visszatöltöttem egy korábbi mentést. Nem akartam kockáztatni azzal, hogy tovább csinálom, igaz így kárba veszett pár óra játék. -
#8413 Valaki tud segíteni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elmentem Stennis-hez király vérért, elkezdtem vele beszélni valamiről és megsértődött. Ettől kezdve, amikor beszélni akarok vele, azt mondja "Kifelé!". Ez miatt nem tudom megcsinálni a "Királyi vér" küldetést. Mit lehet tenni? -
Tomy Lee #8412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol van a homályvirág ami kell a Kayran potihoz?Nem akarok a varázslónővel együtt legyőzni inkább Triss féle verziót választanám.
Imyke#8411 köszi de most már így hagyom ha feltette. -
#8411 A kínai honosítás elgépelési hibáit javítja. Egyáltalán nem érint mást = felesleges feltenni. -
Tomy Lee #8410 Különben mi ez a Chinese patch?Mert felraktam azt is:/ -
#8409 Ez piszkosul érint minket:) -
kjhun #8408 Kijött az EE-hez, a 3.2.1-es patch.
Patch Notes:
The update correcting various translation bugs in the Chinese version of The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. Please note that it only affects the Chinese version of the game. No changes to gameplay or additional features are being introduced with this update.
Link -
Tomy Lee #8407 Hát nem volt kis feladat beállítani megfelelőre a grafikát úgy,hogy 45-50(60+ zárt térben) FPS legyen és ne legyen semmi mikro szaggatás sehol de sikerült:)
-
#8406 Remélem hogy érkeznek majd hozzá jóféle finomságok! -
#8405 Csak szólok:
"Witcher 2 MOD készlet
A CD Projekt RED bejelentette, hogy hamarosan kiadja a REDkit-et, vagyis egy eszközkészletet, amivel a modding közösség rávetheti magát a The Witcher 2: Assassin's fo Kings PC verziójára. A REDkittel csinálhattok nem lineáris kalandokat, új helyszíneket és még nagyon sok minden mást. A jövő héten kezdődő gamescomon lesz róla prezentáció is."
IPON -
xido #8404 kártya túlmelegedés,memória hiba,hdd töredezettség,háttérben futó programok? -
#8403 Fiúk lányok, miért szaggat a játék minimumon, ha meg van az ajánlott követelmény? -
Although #8402 Letöltötte a teljes Enchanced patchet? Mert még arra is van pár. Kb 13Gb csak az alap enchanced patch és még annak is van egy javítása.
De néz rá a hivatalos forumon nekem gond nélkül megy -
TDantes #8401 Van egy kis gond.
Jó régen megvettem a Witcher 2-őt, működött is. Gondoltam feltelepítem ismét.
Feltelepült, órákon át. Töltött valami javítást, aztán még töltött, meg még telepített, meg anyámkínja.
Erre nem indul. Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni( 0x0000142)
Na ez most mégis mi a bánat?
Nem azért fizettem ezért újonnan egy rakás pénzt, hogy csak egyszer használatos legyen. -
Attila965 #8400 Sziasztok
Remélem valaki tud segíteni a problémámon. Na szóval a 2. fejezetben megszereztem a lándzsahegyet és a kardot, de mikor megpróbálok vissza menni Henselt táborába a ködön át mindig csak a vergeni oldalon lyukadok ki, ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elég idegesítő ez így -
Although #8399 -
Although #8398 Kicsit off de megjelent a Vaják- a végzet kardja.
Nos az első után nem gondoltam volna hogy lesz ezek közül egy amit felírok a magam kedvenc dark fantasy könyvei közé. Nem sok név van rajta, és persze a Conannal kezdődik. :)
Viszont most a Végzet kardját is felírtam a képzeletbeli listára :) -
bendáj17 #8397 Jézusom mi ez :D -
kjhun #8396 The Pixelated Witcher
-
#8395 Már egy ideje kinn van.
-
Zsoti90 #8394 madi92 kapcsold ki az ubersamplinget(többszöri mintavételezés) és nem lesz probléma -
kjhun #8393 Kinn a 3.2-es patch!
Patch Notes:
Patch 3.2 is a UI modification for the PC version of The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition. The mod adds the following enhancements to the game. It can be used optionally (enabled by default) by players when installed. You can disable it in Configurator DLC Menu.
Minimap: Adds a north arrow.
Alchemy: Crafting slots show how many ingredients there are; better default ingredient selection (e.g., not having to filter out quest item ingredients all the time); un-rotates alchemy element symbols; saves custom ingredient selection for a formula (until you close the panel or go to another formula, but no longer resetting every time you create something).
Tooltips: Taller, and scroll faster.
Inventory/Trading/Storage: Sorting buttons (sort by time acquired, name, aggregate weight, aggegrate price.) Reversible sort also possible.
Trading: Places a checkmark next to books, formulas, and crafting diagrams that you already have in your inventory.
Crafting: Shows how many items you have instead of capping the number at how many are required. E.g., 30/3 instead of 3/3.
Other: Sorts some lists alphabetically: crafting, alchemy, elixirs.
TW2EE Patch 3.2 -
Madi92 #8392 Hali!
Lenne egy, vagy lehet több kérdésem! :P
Az első, hogy a képen található árnyék szélein található "pontokat" el lehet tüntetni valahogy? Maxra van téve minden beállítás(Második kérdés ehhez kapcsolódik)és mégis így néz ki.. ejhejj.
Jön a második.. mint mondtam minden maxra van téve. De nem vagyok biztos benne, hogy jól tettem-e ezt, ha a lenti gépet vesszük figyelembe.
Pl mikor kijövünk az ostromtoronyból, akkor így leesik 20-25 fps-re. Az jelenkörülmények között normális? Tehát, hogy bizonyos helyeken, ahol sok az NPC vagy csata van, ott ez természetes? Na izzzé, szóval arra akarok kilyukadni, hogy ez másnál is így van-é? :)
Itt a kép a recéről. Kép -
#8391 Hát én is, azért is írtam. -
ratgab #8390 Hát az a legjobb az első rész szinkronjában. Én fetrengtem a röhögéstől. -
#8389 szvsz jobb lett a 2. rész , a harcrandszer viszont maradhatott volna az első rész példáján :/// mint az alpha videóban. -
#8388 Mondjuk a halottizék-et nehéz überelni :D (csak neten láttam én angolul játszottam.) -
#8387 Jó játék a W2 nagyon, de az első részt semmiben sem tudta felülmúlni a grafikát leszámítva. Mint játék, sokkal jobb az első rész *szerintem*. -
#8386 francba, szóval harmadszor. -
#8385 Hát a 2-höz képest az :) Meg szerintem a 2 egy majdnem tökéletes játék. Szinte minden a helyén van 3x játszom és még mindig üt. -
#8384 Fenéket béna. :)
Amúgy meg, épp ezért ajánlom az elsőt előbb végigjátszásra ;-)