The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fürdõbe akkor jutsz be, ha felveszed az emlékezés rózsáját és ha küzdesz a másik witcherrel. Tehát mind2õ eseményvezérelt. (Utána egy barlangon keresztül vissza lehet menni.)
34es szinten vagyok és kicsi kellene a 35höz 😄
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Acquire the Mutant ability."
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és
elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Õt már
nem tudom elérni.
Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
A gépigény megfelelõ szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és
elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Õt már
nem tudom elérni.
Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
A gépigény megfelelõ szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
4*DVD5 esetén:
DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin
DVD3: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin
DVD4: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin
Telepítés: DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-DVD1
2*DVD9 esetén:
DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin
Telepítés: DVD1-DVD2-DVD1
És ha netán, már van Blu-ray-íród és lemezed, akkor így:
BD25: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-*.bin (* vagyis az összes fájlt egy lemezre, a többivel együtt)
Telepítés: BD25, megvárod míg felteszi, cserélni nem kell ekkor a telepítés közben.
autorun.inf fájl tartalma, minimum ennyi kell (az
open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
esetleg bõvítve:
open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
label=The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Editon
Vagy, tetszõleges név a label után.
Mondjuk te tudod, ha nem tetszik még annyira akkor sincs gond, kinek mi tetszik.
Ilyenkor mi a hiba szerintetek Enhanced.Editon- van fent?
Eljutottam arénába, ahol kellett ilyen ellentámadást csinálni... megcsináltam 100szor, de semmi. 5 perc után hagytam a fenébe, gondolom bugos volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"That doesn't make the game harder, it just makes the already poor interface more of a hassle... :/ "
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Eddig a játék eléggé kiábrándító: Mind játékmenetileg, mind technikailag. A hajózás közbeni narrálás meg mi a faxom volt?
De ha már megvettem, tolom tovább... de eddig nem tudott lekötni. LVL5 vagyok, de talent pontot még mindig nem tudok rakni sehova, akkor meg mi értelme. Steam meg állandóan összeszarja magát a játék miatt.
Lvl2 lettem, hogy tudok talent pontot rakni? Rohadjak meg, de nem engedi egyikre sem, vagy én nem vágom.