The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A betyártanya kulcsa Dimitrinél van a temetõben, de csak akkor van ott, ha a kocsma pincéjében megtudtad az infót a tollzûrhöz.
A fürdõbe akkor jutsz be, ha felveszed az emlékezés rózsáját és ha küzdesz a másik witcherrel. Tehát mind2õ eseményvezérelt. (Utána egy barlangon keresztül vissza lehet menni.)
Tudnátok abban segíteni, hogy a Flotsam melletti erdöben a romos fürdöbe hogy lehet bejutni? Valamint a betyártanya kulcsát sem tudom hol lehet fölvenni.
Mr Manson
A végén nem lehet kalandozni még a világban?
34es szinten vagyok és kicsi kellene a 35höz 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nézzél már youtube videót, hogy mikor aktiválható az a kerék! Szerintem nem aktiválódott még a script és ezért nem használható még nálad (egy ideig vissza kell verni a támadás azthiszem és majd szólnak mikor aktiválható).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

felraktam mindent újra,de nem mûködik a törp fogaskerék.Nincs valami kód rá esetleg v patch?
Mr Manson
Van hozzá egy acsi (ha minden igaz) ...
"Acquire the Mutant ability."

Köszi a választ, akkor a premiumot veszem meg.

cylonflatus
Magadat 😊 ...de tényleg. C gombbal ha megnyitod a képességfát, akkor az ágak végén, ill. elõtte 1-2 hellyel található képességeknél a karikákban találsz egy slotot, oda tudsz majd mutagént rakni.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Mr Manson
Mutagént hogy tudok használni? Mit kell fejlesztenem?

Értem mondjuk a történetileg annyira nem függ össze.

Azt honnan tudom meg hogy a program mit kér?
lehet valami aminációs decodolási hiba vagy dx,rakjál fel mindent amit a program kér.
Nekem nem indul a program,csak a fekete képernyõ közepén megjelenik egy kereszt.Mikor

megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és

elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Õt már

nem tudom elérni.
Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
A gépigény megfelelõ szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nem indul a program,csak a fekete képernyõ közepén megjelenik egy kereszt.Mikor

megjelent a jéték,akkor ATI kártyám volt,egy sokat tudó ember csinált vele valamit és

elindult/két programot rakott rá: dotNetFx35setup.exe és 11-5_xp32_dd_ccc_ocl.exe/Õt már

nem tudom elérni.
Most egy NVidia GTX 550 kártyát tettem bele és ugyanúgy nem indul mint annak idején.
A gépigény megfelelõ szerintem 4magos proci 4 Gb RAM WinXP.Volna valami ötletetek?
Most õszintén minek már a mai világban kiírni bármit is (fõleg játékot). 1,5 Tb-s külsõ winyó és el is felejted, hogy létezett valaha DVD. Könnyebb, gyorsabb, egyszerûbb winyóról telepíteni (ha meg netalántán elszáll Gog-ról bármikor le lehet szedni...) Szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem mûködik a kerék biztos program hiba,2. is be kell adnom neki az uninstallt.ennyi
DVD4-nél helyesen, a második fájl: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin
Na most, egy kis segítség azoknak, akik a GoG-on, megvették/regisztrálták a Retail verziót, és letöltötték a 15GB-os EE telepítõt, hogy, hogyan írjuk ki 4*DVD5-re, vagy 2*DVD9-re, a játékot. Netán Blu-rayre.

4*DVD5 esetén:

DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin
DVD3: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin
DVD4: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin

Telepítés: DVD1-DVD2-DVD3-DVD4-DVD1

2*DVD9 esetén:

DVD1: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-1.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-2.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-3.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-8.bin
DVD2: setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-4.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-5.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-6.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-7.bin

Telepítés: DVD1-DVD2-DVD1

És ha netán, már van Blu-ray-íród és lemezed, akkor így:

BD25: autorun.inf, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe,
setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.bin, setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17-*.bin (* vagyis az összes fájlt egy lemezre, a többivel együtt)

Telepítés: BD25, megvárod míg felteszi, cserélni nem kell ekkor a telepítés közben.

autorun.inf fájl tartalma, minimum ennyi kell (az sor is kell!):

open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe

esetleg bõvítve:

open=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
icon=setup_the_witcher_2_ee_3.0.1.17.exe
label=The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Editon

Vagy, tetszõleges név a label után.
jarlaxxe
Premiumot vegyél egyértelmüen. A többi tartalom amit a enhanced editionhoz adnak ingyenes patch formájában letölthetõ.

Most nézegettem, hogy elég barátságos áron be lehet szerezni a witcher 2 pc-s változatát és ezzel kapcsolatba lenne egy kérdésem remélem valaki jobban ért hozzá mint én. Az enhanced edition ugyebár a bõvitett kiadás ami 8000 ft és a premium edition-hoz pedig adnak különbözõ dolgokat mint pl: térkép, soundtrack cd, stb, ami meg 5000 ft. És ezzel kapcsolatba lenne a kérdésem hogy a premium kiadás is bõvített, igazából azt se tudom mitõl bõvített kiadása másik. Elég hülyére sikeredett ez a kérdés de sajnos nem igazán értek hozzá.

Fpocok
Nem játszottam vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szia.Ha fel mész ne a törpe után menjél hanem a másik oldalra egy kicsit csatáz és mikor kiabál a törpe hogy nyisd ki akkor kell oda menni a kerékhez. Fog az menni csak probáld igy meg.
Pedig a kézikönyv meg az útmutató sokat segít. Játszottál az elsõ résszel?
Mondjuk te tudod, ha nem tetszik még annyira akkor sincs gond, kinek mi tetszik.

mutagéneket általában a talent fa végén az olyan képességre lehet használni ahol van egy kis karika, ha van mutagéned akkor enterrel be lehet rakni. pl. a csoportos kivégzés tulajdonságnál.

kijelölöd az adott varázslatot ctrl és ,megnyomod a q gombot vagy 4-es gomb és r gomb kombinációjával eldobod a tárgyat.Ha nem pirít kezd újra az egészet.
ha ilyen egyértelmû lenne ,rájöttem volna ,de nem jelöli ki.
Ilyenkor mi a hiba szerintetek Enhanced.Editon- van fent?
Gyorsabb és hatékonyabb lett volna, mint itt fikázni...
Fpocok
Olvasgasson kézikönyvet az, akinek két anyja van.

A kézikönyv Karakterfejlõdés fejezetében benne van a válasz mindkét kérdésedre.
Szia.Felmész a lépcsõn és ott van szembe a fa fogas kerék oda mész és mikor mutatja a kezet rá kattintasz és oké.Ennyi lenne.
Fpocok
Ami azt illeti... DE. Egy nagy rakás szar az IS.
Eljutottam arénába, ahol kellett ilyen ellentámadást csinálni... megcsináltam 100szor, de semmi. 5 perc után hagytam a fenébe, gondolom bugos volt.

amikor a törpökel kell bevédeni a várost ,hogy a rákba kell elindítani a gépet,valami olajat magyaráz.Totál kész ez a game magyar de lépten nyomon elakadok pedig már 216 gamet toltam végig.a f.. kivan ezzel a g
BlackShadow
tutorialt gondolom te sem nyomtad akkor :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Fpocok
Szóval hardon és afölött csak meditáció közben lehet talent pontot kirakni... Szóval nem lehet csak úgy C aztán kirakod... na most ezt nekem honnan a faxomból kellett volna tudnom elsõre? Idézek az idevágó topikból.
"That doesn't make the game harder, it just makes the already poor interface more of a hassle... :/ "

Fpocok
Na bazzmeg... azt hiszem megvan.

Fpocok
De pont ezaz, hogy nem tudok. Rámegyek, bejön a felsõ rész nagyobban... és semmire nem reagál... egyik talentre sem tudok rakni... próbáltam klikkelni az összes egér gombbal, space, enter... de semmit nem csinál.

Nem.. .emgnyomod a c betût defaultból aszthiszem bejön egy kör amibõl jön ki 4 talent fa alkímia varázslat kardforgatás és egy common (na az elsõ 6 pontot csak erre a simára (nagyobb hp és hasonló okosságok oszthatod)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fpocok
Tehát várnom kell, míg lesz 6 pontom és akkor kirakni mind a 6ot egyszerre?

Kb 3 hozzászólással lejjebb írták hogy az elsõ 6 talent pontot csak a felsõ képzési ágra lehet tenni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fpocok
Na most értem csak el oda,
hogy "megszöktem", elhajóztam.

Eddig a játék eléggé kiábrándító: Mind játékmenetileg, mind technikailag. A hajózás közbeni narrálás meg mi a faxom volt?
De ha már megvettem, tolom tovább... de eddig nem tudott lekötni. LVL5 vagyok, de talent pontot még mindig nem tudok rakni sehova, akkor meg mi értelme. Steam meg állandóan összeszarja magát a játék miatt.

mutagéneket hogy lehet felhasználni csak gomb vagy van más menü is?
hensen sátrába hogy lehet bejútni éjszaka,mindig lenyiaznak?(hová lett triss küldi.
Köszönöm a segítséget, erre voltam kíváncsi hogy elég e egyszer lenyomni azt a jobb egeret, akkor még próbálkozom.
Errõl van szó.
Itt is úgy írják legalább hat pont kell a képzés (trénig részre)

talent pontok

Nincs mit még csak a felsõ ágon lehet a többi le van zárva aszem legalább 6 pontot kell rá költeni. Azok után lehet a kardra, vagy a jelekre, vagy az alkímiára koncentrálni.

Fpocok
Thanks.
Lvl2 lettem, hogy tudok talent pontot rakni? Rohadjak meg, de nem engedi egyikre sem, vagy én nem vágom.

Ha jól tudom R gombbal lehet.

Végig is toltam az új EE patchel együtt. Az új küldetés klassz volt sok infót megtudtam a történettel kapcsolatba. A vég is állati jó lett. na meg a felvezetés a 3. az az a folytatásra (új outro) szép lett, hatalmas a feketék serege.

Fpocok
beraktam a zsebembe a bombát, hogy lehet eldobni? Nagyon rossz, hogy valamit nem lehet átbindelni.