The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töltsd le sorban a javításokat 1.1-tõl mondjuk 2.1-ig és nyomasd rá egymás után.
2.0 --> 2.1 linkje
2.0 alattiakat keresd ki a google segítségével...
MerlinW
Mert határozottan megéri😊

[merlinw.org]

Sakio
De nem lehet át ugrani valahogy? Mert nem az van, hogy megkérdezi, hogy akarome frissíteni arra, hanem kifejezetten megköveteli.

Egyébként nekem például hiába gyors a letöltésem, sajnos a downloader csak 1.3MB/sec-al nyomatja.
Melyik játékot vetted meg?
Ha a normál dobozos verziót, akkor az a 10.55GB a TW2EE patch, a Downloader "megengedi" neked, hogy frissítsd a játékot a The Witcher 2 Enhanced Edition-ra.
Tehát azt az alapjáték maximum frissítéséhez kell letölteni...
belepillantva az utmutatóba az már kiderult hogy a Méhkas bomba kelll hozzá na de hol találok ilyent? állítólag cedric-nél van recept de õ már elhalálozott
szasztok
A Nekker fészkeket melyik bombával lehet berobbantani? 2 már sikerul de most hiába van nálam 2 fajta bomba egyik sem jó. És a másik hogy hol lehet olyan bombát szerezni
Miért kell szinte minden grafikai opciót kikapcsolni,hogy jól fusson egy i5,8g ram,hd6870-es gépen?
Enhanced edition van meg de így szinte low-on játszani ilyen géppel nem a legjobb..

★ 汤姆 李

Sakio
Sziasztok
Megvettem a játékot, feltelepítettem, majd amikor el akarom indítani bejön a termék azonosító beírása, de be sem kell írni, simán tovább lehet lépni(???) majd valami downloader cucc, aztán két fájlt kér, hogy szedjen le, "fõ fájlok" és angol nyelvi fájlokat, a fõ fájlok alól kivettem a pipát, mert az 10GIGA (10gigás patch egy 14gigás játéknál?!) feltette az angol nyelvi fájlt, de amikor elindítanám megint kéri a termék azonosítót és elölrõl az egész, mindenképpen le kell szedni azt a 10gigás valamit. Mi az a 10 giga? Nem lehet valahogy kihagyni? Vagy valami? (nagyon lassú a netem 13 óra lenne mire lejön, amit nem akarok) Valaki segítene?

elvileg ez megoldja, még nem próbáltam be kell másolni ide The Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts
Elõtte azért biztonsági másolás nem árt.

én is találtam pár modot de egyik sem jó :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Én is keresgélek e miatt betû növelés ügyben próbáltam valamelyik file-t keresni ahol van a magyarosítás s ott meg növelni de semmi siker.
igen azokkal én is próbálkoztam de sehol sem találom azóta :S mind1 azt hittem ha már kiadnak egy EE-t telik rá hogy átállítsanak egy betûtípust ..... tévedtem ! de most nem törlöm le emiatt kivételesen végigviszem és belevakulok !! 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

volt még anno jobb fontok. Pont én kérdeztem de a link már nem müködik sajna. Próbáld meg a felbontást állítani.

Hello mindenki ! Meg lehet valahogy növelni a betûméretet a kis ablakban ahol kiírja hogy mit veszek fel ? mert megvakulok mire kilátom ebbõl a méretbõl hogy milyen ércet stb.-t veszek fel ....

Látom azért a szint megvan.....😊)))))
DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

Megköszönném, ha valaki segítene. Tököm tele van ezzel az EE-vel.
Amúgy ami le lehet tölteni EE update-t az tartalmazza magyar nyelvû feliratot? Mert ahol le lehet szedni partokba ott van még 5 nyelvi pack is de magyar nincs közte.

😊)))))))
MerlinW
Elõször is menj el egy urológushoz.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Piros és kék kockák vannak a harc közben és a menüt sem látom rendesen amióta felraktam az Enhaced Edition-t, faszom eddig jó volt.

Van ötletek mi lehet. Az új ATI driver van fent (12.4)

Köszi
MerlinW
Tegnap jelent meg, így még nem próbáltam.
(Kijelentõ mondatok végére nem felkiáltójelet teszünk *bocs* 😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Szinkronos.

[merlinw.org]

grebber
Gothic 4 nél ne vezessed félre. A kieg az a 4-5órás vagy még rövidebb.Az alap game 20-25 órás. És igaz nem sikerült valami jól akad még erõs gépeken is 😞
Gondoltam beszerzem konzolra azt nyomom ott.Csak ott is kb szemre 20 fps-t produkálja az xbox is.Szóval majd 5 év múlva visszanézek rá hátha akkor a pc lesz olyan erõs hogy tudja futtatni rendesen.

Next PC upgrade: 2022

Mr Manson
Acsi-hoz van kötve , azért kérdezem ..

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Empty
Az elsõ rész az magyar szinkronos vagy feliratos csak?

Empty
Értem! Nem volt meg a W1 eddig! Majd megszerzem lehet! Risen 2-rõl véleményed van? Próbáltad?

MerlinW
Risen1, 2 is jók
Gothic 4 kaki, azzal ne foglalkozz. 4-5 órás játékidõ, randa, bugos, 0.

Witcher 1-et viszont feltétlen pótold, ha kimaradt volna.

[merlinw.org]

Empty
Melyik a legújabb? Gothic 4 az nem jött PC-re? Ez a Risen 2 hasonló stílusú?

MerlinW
Erre nem válaszolok. Fedezd fel magad a világot😊

[merlinw.org]

MerlinW
Witcher 1, Dragon Age, Gothic 1-2-3

[merlinw.org]

Empty
Beszélgetéseknél lehet találni küldetéseket amúgy? Pl.?

Empty
Van hasonló játék ami ehhez fogható?

MerlinW
Van sok. Nem befolyásolják, viszont mindegyik hozzátesz a történethez.

[merlinw.org]

Empty
Vannak melléküldetések illetve ha igen befolyásolják a játékmenetet? Most a börtönhajóra értem hegyesfülû barátommal de most pihentetek kicsit! Innen még hosszú amúgy? Mármint remélem igen hosszú játék! Tetszik nagyon!

MerlinW
Talán hárommal találkoztam, de egyiket sem volt muszáj megölni.

[merlinw.org]

Mr Manson
Hány troll van a játékban tudja valaki?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

MerlinW
Arra figyelj, hogy az embereket az acéllal üsd, a szörnyeket az ezüsttel.

[merlinw.org]

Empty
Hát nem egyszerû game nekem! Kinyírtam valami dögöt most lett két kardom! Lethóval kell most találkoznom csak az utat nem találom vagy 15 perce már! A barlang zsákutca!

elhagytad valahol, vagy a másnapos küldit nem teljesítetted, akkor ott van a cuccod a kékszallagosok házában, vagy a füstölõk illata küldiben túl naiv voltál és átadtad a fegyvereid, vagy a helyi góré utáni látogatásnál otthagytad a kapu elõtti ládában
amúgy vannak fegyverkereskedõk
Empty
Mind a kettõ hiányzik a leltárból! Most egy mentésnyirõl újrakezdtem de fejszém és botom van csak! Venni vagy gyártani lehet valahogy?

Most melyik kardod hiányzik acél ami emberek ellen kellene, vagy az ezüst ami szörnyek ellen? Az ezüst elvileg az elején a sárkány viszi el de nekem mindig megmaradt 😄

Empty
Sikerült! Kösz mindenkinek! De most meg azt nem értem, hogy túrkáltam az eszközeimnél és nincs meg a kardom! Hogyan lehet szerezni? Úgyértem a rózsás résznél ahol tartok 3 bandita lenyom egybõl mivel nincs kardom. Az eszközök menünél is üres a fegyver fül! Mit rontottam el?

majd ha a haver törpe szól, hogy most, akkor kell forgatni, addig kûzdj a falon!
nem szabad közel menni hozzá, le kell rakni a queen-t egyesével, az megfogja a csápot, akkor levágni. 2-õt a bal, 2-õt a jobb oldalon, vagy az utolsónál felkapaszkodni rá...figyelni kell, hogy mit ír ki, hogy mikor kell elengedni, stb. Ha ledõlt a híd, fel kell rohanni a rom tetejére és kész
A legjobb a mongúz fõzet amit a homályvirág megszerzése után tudod elkészíteni. Így nem lehet gond. A queen jellel ahova csap lerakod majd arrébb gurulsz és lecsapod a csápokat.

Empty
Milyen fõzetekkel érdemes Kayrannak nekirontani? Kezdõ vagyok efajta játékok terén. Mindig agyoncsap pár karmozdulattal! Tipp? Köszönöm!

kiírja hogy öndsem az olajat,még mielõtt bla...
de semmi.