The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.0 --> 2.1 linkje
2.0 alattiakat keresd ki a google segítségével...
Ha a normál dobozos verziót, akkor az a 10.55GB a TW2EE patch, a Downloader "megengedi" neked, hogy frissítsd a játékot a The Witcher 2 Enhanced Edition-ra.
Tehát azt az alapjáték maximum frissítéséhez kell letölteni...
A Nekker fészkeket melyik bombával lehet berobbantani? 2 már sikerul de most hiába van nálam 2 fajta bomba egyik sem jó. És a másik hogy hol lehet olyan bombát szerezni
Enhanced edition van meg de így szinte low-on játszani ilyen géppel nem a legjobb..
★ 汤姆 李
Megvettem a játékot, feltelepítettem, majd amikor el akarom indítani bejön a termék azonosító beírása, de be sem kell írni, simán tovább lehet lépni(???) majd valami downloader cucc, aztán két fájlt kér, hogy szedjen le, "fõ fájlok" és angol nyelvi fájlokat, a fõ fájlok alól kivettem a pipát, mert az 10GIGA (10gigás patch egy 14gigás játéknál?!) feltette az angol nyelvi fájlt, de amikor elindítanám megint kéri a termék azonosítót és elölrõl az egész, mindenképpen le kell szedni azt a 10gigás valamit. Mi az a 10 giga? Nem lehet valahogy kihagyni? Vagy valami? (nagyon lassú a netem 13 óra lenne mire lejön, amit nem akarok) Valaki segítene?
Elõtte azért biztonsági másolás nem árt.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Piros és kék kockák vannak a harc közben és a menüt sem látom rendesen amióta felraktam az Enhaced Edition-t, faszom eddig jó volt.
Van ötletek mi lehet. Az új ATI driver van fent (12.4)
Köszi
(Kijelentõ mondatok végére nem felkiáltójelet teszünk *bocs* 😊)
[merlinw.org]
Gondoltam beszerzem konzolra azt nyomom ott.Csak ott is kb szemre 20 fps-t produkálja az xbox is.Szóval majd 5 év múlva visszanézek rá hátha akkor a pc lesz olyan erõs hogy tudja futtatni rendesen.
Next PC upgrade: 2022
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Gothic 4 kaki, azzal ne foglalkozz. 4-5 órás játékidõ, randa, bugos, 0.
Witcher 1-et viszont feltétlen pótold, ha kimaradt volna.
[merlinw.org]
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
amúgy vannak fegyverkereskedõk
de semmi.