9144
-
tosiro #8463 Rámentem hogy Digitális verziom van és hogy Witcher 2 a játék,és az emailt,Steam nevet,és a számot,és azt írja hogy valami lesz 72 órán belül jó igy ? -
#8462 Amennyiben ez igaz, akkor egy ejnye-bejnye tosirónak. Nyugodtan bevallhatná, hogy nem eredeti és akkor a megfelelő fórumba irányítjuk, valamint nem rabolná a segítőkész fórumtársak idejét mellébeszélésekkel. -
#8461 Lehet, hogy indokolatlanul vagyok gyanakvó, de szerintem fórumozótársunk nem rendelkezik eredeti játékkal. -
#8460 CD Galaxisban 5000Ft az Assassins of Kings Enhanced Edition. -
#8459 Itt kérhetsz kulcsot, amennyiben rendelkezel az eredeti lemezekkel és dobozzal, valamint követed a honlapon található utasításokat, amely a megfelelő feltételek kiválasztása után jelenik meg. -
tosiro #8458 Mennyibe kerül a legolcsobb Witcher 2 a boltokban ? -
#8457 Nem.
CD kulcsot általában a kézikönyvre nyomtatják vagy beragasztják a lemez tokjába. Nekem nincs meg a Witcher 2, így nem tudom a pontos helyét. Elhagyni egy kézikönyvet vagy lemez tokot elég meredek számomra (Imykével értek egyet). -
tosiro #8456 Szerinted eladják nekem csak a kézikönyvét a boltban ? xD -
tosiro #8455 Ez tök jó lenne ,de még az a gond,hogy nincs meg a kodja. -
#8454 Az sem fog menni - hiszen az övé már be van regisztrálva (jó esetben). Ha még nincs beregisztrálva sehová, és odaadja neked, akkor eléggé sülthal lesz :)
Viszont, ha odaadja, akkor szépen beregisztrálod a GOG-on és már van egy digitális, működő példányod, ami hibátlanul fog működni. -
tosiro #8453 És ha pl egy ismerősőmnek megvan az eredeti és kölcsön adja a kodját ? -
#8452 Nem lehet. CD-kulcsot csak eredeti játékhoz kapsz.
[Lopott / WRZ verzióról hagy ne beszéljek] -
tosiro #8451 Le lehet tőlteni hozzá a CD kulcsot ? -
#8450 Semmit.
[Azért állok értetlenül a dolog előtt, mert én minden játékomra úgy vigyázok, mint a hímes tojásra. S minden játékom doboza, kézikönyve makulátlan állapotban megvan.] -
tosiro #8449 De csak eltünt valahová :( . Mit lehet ilyenkor csinálni ? -
#8448 Az meg hogy lehetséges? Hát nem eredeti játékod van? -
tosiro #8447 Ha nincs meg a Kulcsa akkor mit csináljak ? -
#8446 Korábban már válaszoltak neked és csak pár sorral lejjebb kell visszamenned. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1250841936&no=8438]#8438[/URL]
A meghajtód biztos nem szereti a Witcher 2 lemezét. Töltsd le netről legálisan a cd kulcsoddal, ahogy azt tanácsolták a linkelt hozzászólásban. A magyar nyelvet is tartalmazni fogja. -
tosiro #8445 Mit csináljak a a Witcher 2 telepítés közben,még a 2 lemezhez se jút el folytón (CRC) adathibát jelez és kilép a telepítésből.Elég erős a gépem,és a lemez nem hibás. -
#8444 Ez egy glich volt, de már nem működik, az új patch javította. -
Although #8443 Jelenleg ez az a pont ahol teljesen elakadtam. Nem tudom van e akinek sikerült biztos, nekem spec normálon is bukta. itt egy kis segítség de cheat szagú nagyon. SPOILER
Secret Boss -
taylor67 #8442 Köszi, közben megtaláltam, jobban körül kellett néznem. -
hana1 #8441 rúnát a kovácsoknál kell elkészíttetni, te magad ilyesmiket nem tudsz, csak bombákat és főzeteket -
#8440 Nem. Magyarul. -
tosiro #8439 Magyarúl ? -
#8438 Ha nem jó a lemez, ide írd be a játék CD kulcsát, és letöltheted a játékot. -
ratgab #8437 Tök ugyanígy jártam én is! Nézd meg a DVD adattároló felületét! Ott nálam egy csomó pötty van, lehet te is ilyet kaptál.
Próbáld meg felmásolni HDD-re a tartalmat, nekem úgy sikerült telepíteni végül a játékot. -
taylor67 #8436 Sziasztok! Van egy holdruna ábrám és a megfelelő hozzávalók, de nem tudok készíteni. Ki tudja megcsinálni? A harmadik felvonás elején vagyok, a mágiát és a kardforgatást fejleszetttem, az alkímiából semmit. -
wednes #8435 Csinálj GoG fiókot, aztán ha be vagy jelentkezve akkor itt: http://www.gog.com/en/witcher2/backup/ regisztrálod a CD kulcsot. Így mindig lesz egy digitális példányod is, akkor is ha valóban ODD a ludas. -
wednes #8434 GoG-on lehet, hogy be tudod regisztrálni, onnan meg magyarul is letöltheted. -
tosiro #8433 Vissza vittem már kétszer,és ott simán ment.Nekem a második lemezig se jut el,és letőlteni nem akarom mert akkor nem magyar lesz.Eredeti lemezem van.Mit csináljak hogy elinduljon ? -
kjhun #8432 Ha törrenten szedted le, akkor Kényszerített újraellenőrzés. Ha eredeti, nézd meg a lemezt alulról, hogy sértetlen-e, nem karcos-e valahol? Vagy rossz az olvasód már, és azért dobja ki. Ha másik gépen/olvasóval is ugyanez, akkor csere. Ha nem megy a csere, akkor leszeded torin. A kulcs a lényeg. -
tosiro #8431 Hello! a Witcher 2 folytón (CRC) adathibát mutat telepítés közben a data 2-ben.Hogy orvosolhatom ? Előre is köszönöm -
markuci0 #8430 Köszönöm! :D -
#8429 Banner... Lustáknak: KLIKK -
markuci0 #8428 am hol van az a warez topik?xd
-
markuci0 #8427 Nekem az enhanced edition van meg. -
#8426 Passz. Kérdezd a warez topikban. A bolti változatban minden nyelv benne van régiótól függetlenül. Az enhanced patch tartalmazza mind. -
markuci0 #8425 De csak orosz meg kínai nyelvet lehet, megint 9 gb t nem akarok leszedni, nem tudja vki felrakni? -
#8424 A könyveket nem vettem meg. A kedvezmény meg már ugye okafogyott.
A 2. részt 0-day vettem, az 2. rész EE-t pedig tegnap, Pécsett a "hülye-nem-vagyok"-ban.