9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • proway
    Sziasztok, ez EE-ban volt róla szó a Loc Muinne-ben kapunk 1 új kis területet, oda h lehet eljutni?
  • Skyrim
    Könnyü fokozaton ha nincs rajtam vért akkor egy kard vágás a fele életemet leviszi.Normálon 5-6 vágástól meg lehet halni.Majd kiprobálom örült fokozaton,kiváncsi vagyok milyen nehéz az. :)
  • Although
    *Mondjuk részemről pozitív hogy nerfelték a normál fokozatot most is nehéz de már nem kell vért pisilni a dreugh ellen. És valószínű az xp rendszert is nerfelték így most már nem meredek nagy szemekkel azokra akik az adrenalinos kivégzéssel intézték el a császár katonáit a 3. részben, mikor én még a közelében se voltam :D Szóval bár minden cég csinálna ilyet pl. egy másik gyöngyszemre az FNV-re bőven rá is férne egy ilyen.
  • Although
    Nos le a kalappal a CD projekt előtt. Ilyet még nem is láttam hogy valaki egy kiadott játékot még feljavítson így. Nem mintha az eredeti nem lett volna csúcs szuper de ez...Questek:*5, történet:*5, harcrendszer:5,. az is nagy ötlet volt hogy átvezető filmet tettek a részek közé, így akinek eddig nem lett volna világos hogy a Witcher 2 egy storytelling-es rpg most már azoknak is le kell essen, ezzel együtt a lehetséges határokig választásokkal kibővítve. Nehéz szavakat találni erre a játékra. Újít és mégis benne van a lényeg, ami a sava-borsa kell legyen egy rpg-nek. Tényleg elképedtem a laboratoriumos questen. :) Ezek a fejtörők nos igen ezt nevezem :) Úgy az egész *5-ös ahogy van immár 4x-er végigjátszva is, mondjuk az EE először. Igaz amit az egyik xbox-os cikkíró írt, a CD projekt felült a trónra rpg játékok között. :)
  • Ced8
    Sziasztok,régebben játszottam a witcher 2-vel,de letöröltem,most pedig újra felszeretném rakni,de azt írja h:Akönyvtárnév érvénytelen:launcher.exe" ienkor mi a teendő? hogyan kell érvényesíteni?Valaki segítene?
  • Skyrim
    A hálószerü elmosodás amikor pl elvan mosodva a távoli karakter,és a közelí látszik az a mozi valami most nem tudom,az rohatul megakasztja az átvezető videókat,és a bunyokat én azt kikapcsoltam.Hóbban néz ki ugy szerintem.
  • Although
    Nem tudom, de szerintem nincs gép amivel a pirossal jelölt jól menne :)
  • Skyrim
    A Witcher 2 beállításában van egy olyan funkció,hogy csak felső kategoríás gépeknek ajánlótt.Na nekem minden fullra van állítvan,csak az nem akkor mennyire váltózik meg attól ?
  • Although
    Elkezdtem egy játékot ezzel és hát az EE tényleg az :) A nekkerek szépen elmozognak előlem ez nem volt korábban. Marhára ügyességi lett ez a rész sajna :)
  • Although
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Titkos járaton keresztül kell azt hiszem. Olvasgass el mindent ami van, így érdekes :)
  • proway
    [spoiler]Hali, Loc muine-ben avgyok és az a gondom h nem tudom megmenteni Triss-t mert nem tudok bemenni a Nilfgrdi táborban, azt írja h kell a kulcs, hogy tudom megszerezni avgy most akkor ennyi volt? Iorveth oldalán vagyok.[spoiler]
  • Skyrim
    Nem rád néloztam.Nos de te tudsz küldeni egy nCore meghívót az [email protected] email-re ? Megköszönném
  • Although
    Nos mellément speciel pont én nem mondtam hogy hülye kérdéseid vannak :)
  • Skyrim
    Egyépként ti azt mondjátok ne kérdezek hülyeségeket,de a kérdéseim nem hülyeségek csak ti olyan rohatul értetek ezekhez a kocka dolgokhoz,hogy ektek azok alapok amiket,én kérdezek,és elvárjátok hogy tudjam.De nem vagyok olyan hájtek zseni mint ti,szoval lécives nézétek el.
  • Although
    Kitartó vagy az biztos :)
  • Skyrim
    Mikorra tudod küldeni a meghívót ?
  • hana1
    Pause gomb minden esetben megállítja, bár én inkább gyorsítani szoktam a szövegeket space-val.
  • hana1
    igen, sima ügy
  • Skyrim5
    Valaki tudna küldeni egy nCore meghívót lécives az [email protected] emailre. Köszönöm
  • Skyrim5
    A Witcher 2-ben van rá mod,hogy megállítsuk a játékot,pausoljuk,hogy legyen idő elolvasni a szöveget ?
  • tosiro
    Csak annyit,hogy jó e vagy nem ?
  • MerlinW
    Erről a témáról ebben a topikban légyszi.
  • tosiro
    Nekem a gépem AMD Athlon (tm) X4 620 Processzor 2GB RAM 783 MHz,az jónak számít ?
  • MerlinW
    Nekem már az E8400-en is maxon ment. Egyedül az über sampling nevű hülyeség volt/van kikapcsolva, de az mint technológia sz*r, semmin sem megy rendesen. Nem is kell vele foglalkozni.
  • tosiro
    De a Witcher 2-nél nem ugy volt,hogy kb még a mai gépek sem birják fullon ? Vagy a közepes vas csak ahoz kell hogy egyálltalán elinduljon ?
  • MerlinW
    100.000-ből már lehet venni. Witcher-hez elég egy középkategóriás vas is.
  • tosiro
    Mennyibe kerül egy mai rohadt erős gép ? Amin full on megy a Witcher 2 pl.
  • tosiro
    Köszi
  • IMYke2.0.0.0
    A GOG-on :) - "Login / Sign-up"

• tosiro
    Hol kell regisztrálni a GoG-ra ?
  • Jani21
    Ha minden oké, akkor 72 órán belül kapsz egy cd kulcsot. Igen, be kell regisztrálnod majd GOG-ra és a korábban linkelt oldalon meg kell adnod a kapott cd kulcsod. Ezután bármikor letöltheted majd a GOG-ról.
  • tosiro
    Megvan a fotó,mellette a paríron a koddal,és az emailemmel.Azt küldtem el.jól láthatóak az írások.Most 72-óra útán kapom meg a jelszót ? a GoG.com ba be kell regisztrálnom hozzá ?
  • Jani21
    Egy ember fogja megvizsgálni a kitöltött űrlapot, nem fogod tudni átverni, ha nem követed pontosan a leírtakat, nem kapsz kódot. Egyáltalán miért fordul meg ilyesmi a fejedben? Azt állítod, hogy eredeti példányod van, engem kezdesz meggyőzni az ellenkezőjéről.
  • tosiro
    Szóval fotozzam le a játék bórítóját ugy hogy egy papírón mellette van a kod,és az email ? Ha egy teljesen más képet teszek be oda akkor mi fog történni ?
  • Jani21
    Igen. Pontosan olyan képet csinálj, mint amit ír:

-vegyél egy darab papírt
    -erre írd fel az egyedi kódot, amit az oldal generál neked (Your unique code rész alatt)
    -írd fel még az e-mail címedet is a papírra, mégpedig azt, amit az oldalon is megadsz majd
    -írd alá a papírt

Végül úgy kell lefotóznod a játék dobozát vagy a lemezeket, hogy azok a fenti papír mellett legyenek. Fontos, hogy a papíron lévő szöveg jól látható legyen. Ezt a fényképet mellékeled.
  • tosiro
    Milyen képet kér az fontos ?
  • tosiro
    Köszi ak újra
  • Jani21
    Nem, nem jó. Amennyiben fizikailag van meg a játék, azaz lemezen, dobozzal együtt, akkor a retail opcióra kell menni. A digitális opció csak annak jó, akinek pl. Steamen van meg a Witcher 2. Amennyiben neked ott nincs meg, akkor nem kapsz semmit levélben, csak egy elutasítást.
  • tosiro
    Eredeti a lemez csak a kézi könyv nincs meg.Megcsináltam amit mondtál Rámentem hogy Digitális verziom van és hogy Witcher 2 a játék,és az emailt,Steam nevet,és a számot,és azt írja hogy valami lesz 72 órán belül jó igy ?
  • tosiro
    és most ?