9144
-
#8503 Sziasztok, ez EE-ban volt róla szó a Loc Muinne-ben kapunk 1 új kis területet, oda h lehet eljutni? -
Skyrim #8502 Könnyü fokozaton ha nincs rajtam vért akkor egy kard vágás a fele életemet leviszi.Normálon 5-6 vágástól meg lehet halni.Majd kiprobálom örült fokozaton,kiváncsi vagyok milyen nehéz az. :) -
Although #8501 *Mondjuk részemről pozitív hogy nerfelték a normál fokozatot most is nehéz de már nem kell vért pisilni a dreugh ellen. És valószínű az xp rendszert is nerfelték így most már nem meredek nagy szemekkel azokra akik az adrenalinos kivégzéssel intézték el a császár katonáit a 3. részben, mikor én még a közelében se voltam :D Szóval bár minden cég csinálna ilyet pl. egy másik gyöngyszemre az FNV-re bőven rá is férne egy ilyen. -
Although #8500 Nos le a kalappal a CD projekt előtt. Ilyet még nem is láttam hogy valaki egy kiadott játékot még feljavítson így. Nem mintha az eredeti nem lett volna csúcs szuper de ez...Questek:*5, történet:*5, harcrendszer:5,. az is nagy ötlet volt hogy átvezető filmet tettek a részek közé, így akinek eddig nem lett volna világos hogy a Witcher 2 egy storytelling-es rpg most már azoknak is le kell essen, ezzel együtt a lehetséges határokig választásokkal kibővítve. Nehéz szavakat találni erre a játékra. Újít és mégis benne van a lényeg, ami a sava-borsa kell legyen egy rpg-nek. Tényleg elképedtem a laboratoriumos questen. :) Ezek a fejtörők nos igen ezt nevezem :) Úgy az egész *5-ös ahogy van immár 4x-er végigjátszva is, mondjuk az EE először. Igaz amit az egyik xbox-os cikkíró írt, a CD projekt felült a trónra rpg játékok között. :) -
Ced8 #8499 Sziasztok,régebben játszottam a witcher 2-vel,de letöröltem,most pedig újra felszeretném rakni,de azt írja h:Akönyvtárnév érvénytelen:launcher.exe" ienkor mi a teendő? hogyan kell érvényesíteni?Valaki segítene? -
Skyrim #8498 A hálószerü elmosodás amikor pl elvan mosodva a távoli karakter,és a közelí látszik az a mozi valami most nem tudom,az rohatul megakasztja az átvezető videókat,és a bunyokat én azt kikapcsoltam.Hóbban néz ki ugy szerintem. -
Although #8497 Nem tudom, de szerintem nincs gép amivel a pirossal jelölt jól menne :) -
Skyrim #8496 A Witcher 2 beállításában van egy olyan funkció,hogy csak felső kategoríás gépeknek ajánlótt.Na nekem minden fullra van állítvan,csak az nem akkor mennyire váltózik meg attól ? -
Although #8495 Elkezdtem egy játékot ezzel és hát az EE tényleg az :) A nekkerek szépen elmozognak előlem ez nem volt korábban. Marhára ügyességi lett ez a rész sajna :)
-
Although #8494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Titkos járaton keresztül kell azt hiszem. Olvasgass el mindent ami van, így érdekes :) -
#8493 [spoiler]Hali, Loc muine-ben avgyok és az a gondom h nem tudom megmenteni Triss-t mert nem tudok bemenni a Nilfgrdi táborban, azt írja h kell a kulcs, hogy tudom megszerezni avgy most akkor ennyi volt? Iorveth oldalán vagyok.[spoiler] -
Skyrim #8492 Nem rád néloztam.Nos de te tudsz küldeni egy nCore meghívót az [email protected] email-re ? Megköszönném -
Although #8491 Nos mellément speciel pont én nem mondtam hogy hülye kérdéseid vannak :) -
Skyrim #8490 Egyépként ti azt mondjátok ne kérdezek hülyeségeket,de a kérdéseim nem hülyeségek csak ti olyan rohatul értetek ezekhez a kocka dolgokhoz,hogy ektek azok alapok amiket,én kérdezek,és elvárjátok hogy tudjam.De nem vagyok olyan hájtek zseni mint ti,szoval lécives nézétek el. -
Although #8489 Kitartó vagy az biztos :) -
Skyrim #8488 Mikorra tudod küldeni a meghívót ? -
hana1 #8487 Pause gomb minden esetben megállítja, bár én inkább gyorsítani szoktam a szövegeket space-val. -
hana1 #8486 igen, sima ügy -
Skyrim5 #8485 Valaki tudna küldeni egy nCore meghívót lécives az [email protected] emailre. Köszönöm -
Skyrim5 #8484 A Witcher 2-ben van rá mod,hogy megállítsuk a játékot,pausoljuk,hogy legyen idő elolvasni a szöveget ? -
tosiro #8483 Csak annyit,hogy jó e vagy nem ? -
#8482 Erről a témáról ebben a topikban légyszi. -
tosiro #8481 Nekem a gépem AMD Athlon (tm) X4 620 Processzor 2GB RAM 783 MHz,az jónak számít ? -
#8480 Nekem már az E8400-en is maxon ment. Egyedül az über sampling nevű hülyeség volt/van kikapcsolva, de az mint technológia sz*r, semmin sem megy rendesen. Nem is kell vele foglalkozni. -
tosiro #8479 De a Witcher 2-nél nem ugy volt,hogy kb még a mai gépek sem birják fullon ? Vagy a közepes vas csak ahoz kell hogy egyálltalán elinduljon ? -
#8478 100.000-ből már lehet venni. Witcher-hez elég egy középkategóriás vas is. -
tosiro #8477 Mennyibe kerül egy mai rohadt erős gép ? Amin full on megy a Witcher 2 pl. -
tosiro #8476 Köszi -
#8475 A GOG-on :) - "Login / Sign-up"
-
tosiro #8474 Hol kell regisztrálni a GoG-ra ? -
#8473 Ha minden oké, akkor 72 órán belül kapsz egy cd kulcsot. Igen, be kell regisztrálnod majd GOG-ra és a korábban linkelt oldalon meg kell adnod a kapott cd kulcsod. Ezután bármikor letöltheted majd a GOG-ról. -
tosiro #8472 Megvan a fotó,mellette a paríron a koddal,és az emailemmel.Azt küldtem el.jól láthatóak az írások.Most 72-óra útán kapom meg a jelszót ? a GoG.com ba be kell regisztrálnom hozzá ? -
#8471 Egy ember fogja megvizsgálni a kitöltött űrlapot, nem fogod tudni átverni, ha nem követed pontosan a leírtakat, nem kapsz kódot. Egyáltalán miért fordul meg ilyesmi a fejedben? Azt állítod, hogy eredeti példányod van, engem kezdesz meggyőzni az ellenkezőjéről. -
tosiro #8470 Szóval fotozzam le a játék bórítóját ugy hogy egy papírón mellette van a kod,és az email ? Ha egy teljesen más képet teszek be oda akkor mi fog történni ? -
#8469 Igen. Pontosan olyan képet csinálj, mint amit ír:
-vegyél egy darab papírt
-erre írd fel az egyedi kódot, amit az oldal generál neked (Your unique code rész alatt)
-írd fel még az e-mail címedet is a papírra, mégpedig azt, amit az oldalon is megadsz majd
-írd alá a papírt
Végül úgy kell lefotóznod a játék dobozát vagy a lemezeket, hogy azok a fenti papír mellett legyenek. Fontos, hogy a papíron lévő szöveg jól látható legyen. Ezt a fényképet mellékeled. -
tosiro #8468 Milyen képet kér az fontos ? -
tosiro #8467 Köszi ak újra -
#8466 Nem, nem jó. Amennyiben fizikailag van meg a játék, azaz lemezen, dobozzal együtt, akkor a retail opcióra kell menni. A digitális opció csak annak jó, akinek pl. Steamen van meg a Witcher 2. Amennyiben neked ott nincs meg, akkor nem kapsz semmit levélben, csak egy elutasítást. -
tosiro #8465 Eredeti a lemez csak a kézi könyv nincs meg.Megcsináltam amit mondtál Rámentem hogy Digitális verziom van és hogy Witcher 2 a játék,és az emailt,Steam nevet,és a számot,és azt írja hogy valami lesz 72 órán belül jó igy ? -
tosiro #8464 és most ?