The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
De mégis hol lehet a játékban meg nézni hogy hol tartok?
Mennyi van még hátra az 1.részbõl?
[merlinw.org]
Most kezdtem el játszani.
Az elsõ rész hány chapterböl áll?
Nekem kicsit vontatott de legalább Magyar! :-)
Le kellene gyöznöm a szörnyet, valami virágot keresek a kotyvasztáshoz ellen méregnek. :-)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Méhkas bombával kapcsolatban szükségem lenne egy kis segítségre, visszaolvastam, de konkrétan ebben a formában nem találtam segítséget:
Azért kiírom így is, hátha nem jön be a SPOILER tag.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tõle lehetett volna venni ugye a "receptet".
Találtam valahol egy olyan segítséget, hogy van még egy kereskedõ is, akitõl lehet majd venni, de ha jól olvasgattam itt-ott, Õt már csak a második fejezetben lehet megtalálni.
Én Roche komának segítenék, viszont mikor átmászok a falon, elkezdve a küldetést, kilövi a játék a Nekkeres mellékküldetést, mint sikertelen feladatot.
Meg lehet ezt még oldani késõbb, vagy valahol meg lehetne szerezni a bomba receptjét?
Next PC upgrade: 2022
Uber sampling-ot kapcsold ki, LOD Distance-et normal-ra. Ha így is lassú lenne, az árnyékokat vedd le high-ra, illetve kapcsold ki az SSAO-t.
[merlinw.org]
Szerintetek a lenti konfiggal, hogy kéne futnia a játéknak? Ti milyen beállításokat ajánlanátok hozzá?
Mert most ultrán van, de néha 20 fps-re is le-le megy a játék, illetve mikor Gerált fut, olyan mintha szaggatna a játék, de mégsem, csak olyan furcsán szakadozva fut, vagy nem tudom! 😄 Más nem tapasztalt ilyesmit?
Régebben, szerintem jobban futott az egész játék. Közbe játszhat esetleg az, hogy közel 2 éve nem volt Win resi?
Amúgy játék elvileg a legfrissebb verziós.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
halál szimbóluma
A 2. fejezetben járok és a halál szimbólumának keresésénél akadtam el. A végigjátszás füzetben amit adtak írják, hogy elõtte van két küldetés amivel megtalálhatom az erdei katakombát, ahol a barna kolónia lobogóját kell majd megtalálnom, mint a halál szimbóluma.. ebbõl az egyik küldetés már nem elérhetõ a másik pedig a Cecil által leírt erõhely keresése. De a térkép sem egyértelmûen jelzi nekem a helyet. (amúgy is elég sokszor tévedek el mert nem egyértelmû a jelzés.. egyszer itt, máskor ott jelzi..) Szóval a kérdésem, hogy merre induljak el, merre keressem az erdei katakombát? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Olyan kérdésem lenne hogy elvileg ennél a küldinél tartok "The Rose of Remembrance" Van nálam a küldinek 1 oylan része hogy beszélj Vernon Roachal.A faluba jelzi a kocsmában, de shol nemtalállom.Hol keressem vagy mit csináltam rosszul?(youtubos videók alapján nem úgy csináltam ahogy ott van) A választ elõre is köszönöm
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ott virított az a farkasfej, de annyi és semmi több...
Majd elkezdtem kutatni, kiderült, hogy a megvásárolt dobozos kódommal le kellett tölteni INNENaz egész játékot.
Csak így lett tökéletes...
(Másoknál is problémák voltak az alapjáték + EE patch telepítése után az eredeti dobozossal.)
Az elõnye viszont az, hogy onnan több más bonus tartalmat is letölthet bárki, aki így járt.
Ez nem tudom mennyire aktualis, de ez eleg barati arnak mondhato sztem. Az EE patch-et meg ingyen leszedheted a kiado honalpjarol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[merlinw.org]
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Remélem tudtam segíteni.
[merlinw.org]
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."