The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Geralt ahogy mozog, elég béta, ha többi karaktert nem is, legalább õt precízen beidomíthatnák, mégis, a witchert látjuk az egész játékban
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval nem szeretnék szkennelni, ha megérted. <#worship>#worship>
IMYke2.0: Miguel-rõl van szó, õreg róka a szakmában, én csípem a stílusát. Nem szentírás a Guru, mint ahogy az egész játékipart, szórakozásnak tekintem. Szerintem jó és izgi lesz <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Inkább a gépemen szeretném már látni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lesz pár oldalnyi Witcher2 cikk a köv. PCGURU-ban is, legalábbis ezt ígérték az elõzõ számban. Én már várom. <#beka3>#beka3> (Ez nem reklám akart lenni.) Állítólag személyesen oda megy az egyik kolléga tesztelni ezt a csodát.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Itt is írnak a Nehézségi szintrõl, képességrõl is, amit alább másolt be grebber...
Néhány még nem öltözött karácsonyfa, és a CDA már shot szilveszteri pezsgõ - Issue 01/2011 lesz újságárusoknál 2010/12/21, 2 z³ drágább, mint máskor. Az extra pénzt, de, mint mindig, adja tartalmát. Nem is beszélve a két Különösen érdemes pe³niakach sin (Kane & Lynch: Dead Men PL és Resident Evil 4-PL).
De a legszembetûnõbb "elõny" Kétségtelenül a játékos az adott naptári évben 2011 "címû játék, amelyhez várjuk", amely 13 (mert jól illeszkedik 2012 januárjában), képek a játékok, amelyek premierek 2011-ben kell egy eseményt. Még néhány szó a naptár: nem számítunk "költségvetés" típusú puha papírgyártás, rossz nyomtatás. A minõségi kiegészítõ kopogtat. Elméletileg ez egy falinaptár, de a gyakorlatban már használt olyan vastag, meszes papír könnyen ... saját íróasztal. Rögzíthetõ fém spirál, nagyon gondosan kinyomtatott - nem gond állja ki a versenyt a termékeket, amelyekre meg kell tenni a két dychy a boltban. Csak cudeñko!
De kevesebb a minialkalmazások, nézzük meg, hogy a rendkívül levelet. Fedezete "Wie¶kiem" azt sugallja, hogy ez lesz a két dolgot a második Witcher Azaz, majdnem hat oldalnyi anyagot a bemutató, amelyhez felkérték, hogy kevesebb mint 10 újságírót a világ minden tájáról, és mi voltunk az egyetlenek, akik ott a lengyel. Amíg elárulta van néhány dolog (még a harci rendszer), melyet senki sem volt nyikorog. A rajongók a The Witcher - a cikket, amit tudnod kell. Pograli¶my is Siege'a Dungeon III, az egyetlen, a lengyel ágazatban. Azt is (Need for Speed) Shifcie 2, Minecrafcie, Test Drive Unlimited 2, és nincs szöveg Bulletstormie hátralékok.
Az a fejezet néhány kapzsi sisakok. Szövegezését World of Warcraft rajongók wielog³osowo bemutatott "far és Jacks" Cataclysmu. Popastwili¶my egy kicsit több mint a trón, mutatta a legjobb ebben az évben (az a recenzens) kalandjáték Gray Matter, po¶migali¶my a quadok és motorok a lengyel nail'd, láttunk két DLC a Mafia II, valamint azt is ellenõrizte, hogy a Gran Turismo sorozat az ötödik részletének a volt még ragyog ragyogás. Lengyelország létrehozott "tengertõl tengerig" (vagy, és több) a lengyel birodalom: ideje bajok, bár nem volt könnyû, és a vér derül. Pola³o annak is sok Splatterhouse és a Fûrész 2, de más okból. És ahogy néz ki a tartalomjegyzék, csak "több mint fele" referált játék ebben a hónapban.
Az újságírás obszeeeeerny szövegében "Editor's reméli, 2011" - vagyis, mire várunk, és miért (és nem kérdés ugyanaz játékok.) Az egész megmarad a stílus a régi Gamewalkera (értsd: egy csomó adatot, de nem csak). Ezután a szöveg, amit legálisan vásárolni dolgokat kevesebb, mint a hatósági ár (és nem beszélünk "spadniêtych a teherautó"). Röviden, a halom erejét. Meg fogja találni a második - és utolsó - némi szöveget arról, hogy a jövõben fog kinézni, mint a számítógépek. Ez is egy kicsit komolyabb hangot, vagy hogy mások sértések az interneten is fáj sértõ (és nem élnek vissza büntetlenül, akkor le kell mondania opluwaæ). És ez a cikk írt minõsített ügyvéd, a nagyon konkrét: mi engedélyezett, ami nem megengedett a nettó és mennyit tud a tudatlanság ebben a témában a költség. Azt hiszem, a kedvéért a saját, ezt a szöveget alaposan vizsgálnia kell a ... Ott is arról panaszkodnak, 3D-s technológiát ("szar!") És furcsa fotostory benyújtásával egy független számítógép.
A hardver rész az utolsó szög a szám megatest net-és notebook - megnéztük a nem elsõsorban a szemét a játékos. Lesz vizsgálat a legújabb Nvidia (GF 580), merevlemez (beleértve a hibrid), hangszórók, stb
És a desszert - mint mindig - a nyugalom, a cselekvési Szerkesztõ és DVD, melyik oldalára e pe³niaków (emlékeztetnek: Kane & Lynch: Dead Men PL és a Resident Evil 4 PL + patch javítja a grafikát és a feszes játék + divat + Guide) találja meg tömeget "Karácsony" cucc (játékok, képernyõvédõk, háttérképek, stb), és a játék, mûvészeti galériák és a különbözõ prémiumok.
És ha valaki repült a feje a levél kiadás dátuma: 2010/12/21.
Forrás
Next PC upgrade: 2022
Diablókban is indítottam Hardcore karaktert.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.rosettastone.com/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ami nagy álmom nekem, az a japán, csak ne lenne az a sok írásjel... 😄
Még beszélek franciául(nagyon nem szeretem) és nagyon jól németül.
Mikor franciából készültem a vizsgákra az összes játékom franciául ment😊És használt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy 12 év alatt ha nem tanulok semmit, akkor is rám kéne ragadnia rendes oktatás mellett heti 3 órában annyinak, hogy egy középfokú nyelvvizsgára fussa.
de az is lehet, hogy elbeszélünk itt egymás mellett...
@
Én németbõl érettségiztem és német nyelvi játékokban szarra sem megyek.
Ezért várok mindig minden játékkal magyarításra!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
szinkron nem kell, a legjobb angol tanulás számomra ha angolul hallom, és magyar felirat megerõsít, vagy esetleg kijavítja azt amit értettem, hallottam...természetesen számomra..a sztori néha oly szövevényes, olyan nyelvezetet használ amit néha szótárazással oldanék meg, de egy párbeszéd folyamán olykor képtelenség megállítani és újra hallgatni..nekem nem lenne gond hogy a fordítás miatt 1-max 2 hónapot várni kellene a megjelenéssel, addig kijön 2 -3- 4 patch sok- sok bosszúságok kijavítója
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A videó végén ott a minimum system requirement:
Dual Core 2.2 GHz Processor
1 GB RAM on Windows XP, 2 GB RAM on Vista and Windows 7
GeForce 8800 512 MB or Better
Ez a gameplayt elnézve gondolom a 1024-es felbontáshoz lesz elég szürök nélkül...<#vigyor3>#vigyor3>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni